Happy Halloween :D



Hejsan :D


Idag vaknade jag kanske kvart i tio, för att mina syskon hade gjort fika.. Så då gick jag ner och fikade..  Sen där vid tio-kvart över tio , så ringde jag till bästaste jossan, för jag trodde att hon var i Luleå nu.. XD       så när jag ringde till henne, så legade hon och sov..    hahah, så då frågade jag henne om hon var i luleå..  För tåget går ju där vid 7 , men nej det var hon inte. För hon ska ta det senare tåget..  hahhaha, så då väckte jag henne i onödan..  Menmen, det var ändå lika bra det..   :)  Sen gick jag och kollade på jossan å annies bloggar, å dom är ju helt sjuka, dom hade tydligen spelat in massa videoklipp, värsta sjukt asså..   XD         Så nu sitter jag här och funderar ifall jag ska till Gve med farfar, kanske är med nån kompis då  :D   eller om jag ska stanna här med farmor och lillasyster   :P   vet inte riktigt..  å plus att idag kommer Erica hit..!!   :)  JIPPIE!!!!  då ska jag vara med henne   :)  <3 det är ett tag sen jag var med henne..   :'( 
menmen, jag skriver säkert senare.. ifall jag inte har något att göra..  :/     




puss <3



föralltid <3

Riva, Riva, Riva!!

sågspån



Hejsan :D

Idag håller jag och min familj på att riva i vardagsrummet, vi ska bygga ett nytt, vi ska slå ihop vardagsrummet med ett annat rum, så att det blir större..  Jag å min lillasyrra har typ plockat brädor och allt hela dagen, och det luktade jätte mycket sågspån där i rummet oxå..  ;)      Vi är ännu inte klara, men vi tog bara en paus , för vi ska äta middag snart  ;P    Och snart kommer min storasyster också..  :D   Har inte sett henne på ett tag, för hon har  varit hos mamma  ..  Idag har jag inte hunnit göra så mycket änn att hjälpa till i vardagsrummet,  har inte ens fixat mitt hår. Bara kammat igenom det..  HOJJ, det ser så ruffsigt ut, jag hade behövt klippa mig oxå. För luggen har växt som ..... !    :)   
Menmen..   Min dag ha väl inte varit annat än jobbig.. 
+ att, idag har min farmor bakat kanelbullar..  Och jag har fått några av henne  :D 


Vi kanske hörs senare, men troligtvis inte. För jag har så mycket att göra här..  Kanske tar en dusch å så..     :)


puss <3


JOBBIGT!

 jag-yyonna


Hejhej     ;)


Idag har jag vaknat typ 8.17 för att jag fick ett sms av annie. Så då ringde jag upp henne.  Sen somnade jag om.
Och så vaknade jag där vid 10. Känner mig fortfarande lite små trött..     Nu håller jag iallafall på att städa, fixar lite grejer här hemma. Jobbigt..!         
Vi ska bygga om i vardagsrummet så det blir att flytta tv´n å allt..   hojja..    menmen, det blir nog en lång dag trots allt..   
Fast jag längtar tills vi blir klara så att jag kan åka till farmor och farfar för att dricka julmust  :D
Jag har duschat nyss (vilket var ett fruktansvärt misstag) , jag borde inte ha gjort det eftersom att det är nu jag städar. 
Jag kommer nog bli både dammig och svettig innan jag är klar, så det kanske blir en andra dusch. Snart ska jag väl fixa mig, ifall jag skulle vara med någon idag.
Det får jag ringa och höra..    :) 
Men nu blir det väl mera städjobb.. Ursch..   :/



Angående det här med bloggen, så går det finfint..   Bara för att man har vänner som hjälper en  :D  


                                      
min profil bild på mig  :D                                                                                                     puss <3

HEJHEJ

Angelika & jag :D


Hejsan :)

Jag sitter här på mitt rum och pratar med bästaste annie..   vi har pratat i 97minuter : 1 tim 37 min
puss på dig angelika  :D:D   <33



puss  <3

ANNIE  :D <3

Idag bara :)

en stuga i fjällen...   längtar till våren & vintern , skit mycket asså..  :)


Hej på dig  :D

Idag har jag bestämt mig, jag ska börja blogga. Det bestämde jag mig när jag fick veta att några av mina kompisar bloggade. Det är ju inte så kul att göra en blogg och inte ha någons att kolla på o.s.v. Jag vet inte hur det här kommer att gå, men förhoppningsvis kommer det gå bra   :D     nu till en början kommer jag säkert inte fatta så mycket här på min nya blogg..  Men jag lär ju mig så småningsvis..  :)   Jag är iallafall ganska aktiv på min bilddagbok.  Hoppas det går lika bra här, kanske lite bättre också  :)  



Idag har jag vaknat där vid 6.00, för jag skulle till fjälls med farmor och farfar och lillasyster. Så då kom dom och hämtade oss från pappa där vid 7.00..    då åkte vi in till stan för att handla. Vi kom till coop ungefär vid 8. Det hade stått i tidningen att dom öppnade klockan 8.00   , men dom hade tydligen skrivit fel, för dom öppnade 9.00, så då var vi tvungen at vänta en timme..  hojj..  fast som tur var hade man ju datorn med i bilden , så kunde ju sitta och kolla lite granna på internet under tiden  :D  Sen så åkte vi till fjällen efter att vi hade handlat.. Där träffade jag min nya 3männing, han var jätte söt  :)   Men iallafall, nu sitter jag hemma hos pappa och gör ingenting, är ganska trött efter idag.. XD   men man måste ju kolla så att allt fungerar här på bloggen innan man lägger sig   :) 
HEJDÅ

puss <3

Välkommen till min nya blogg!

Hejhej.. 


Som sagt (som det står i rubriken), välkommen till min nya blogg.  :D



(här får du ditt kära "välkommen till min nya blogg"  inlägg , jossan  :D   hahaha )







puss <3
RSS 2.0