valborg!

ska snart äta grillat, och sedan ta mitt pick och pack till sandra, för att sova där inatt! vet inte riktigt vad vi ska göra, tar väl med datorn och såna saker. täckbyxorna följer också med! konstigt att vara i stan över valborg, har alltid spenderat valborg i byn..

du ger mig bra vibrationer, varje gång du tar min hand i din ;)

ÄR GALDDDDDDD. oj, GLAAAAAAAD ska det stå. ska äta nu och sen till gällivare med de bästa! ska på dansens dag, ska vara backstage också, ooooo ;)

hey soul sister, i don't want to miss a single thing you do tonight.

hemma på hål, har nyss gjort hamburgare.

nu tillbaka till skolan, för en lektion, sen på kvällen blir det att kolla på dansens dag. åker dit med yennie, mer vet jag inte.

starting right now!

i'm going to make a change, actually i've promised my self long time ago, but i didn't feel the passion of doing it, now i do, så i'm starting now!

bafucin, min hjälp under dagen.

HA HA HA HA HA, tillåt mig skratta.
Nej nu tillbaka till allvaret, måste plugga, har prov imorgon! men det är ju inte så enkelt när man inte varit med under genomgången..

Utkast: April 20, 2010

Centralstimulerande medel
Centralstimulerande medel kom först från läkemedel. Amfetamin är den vanligaste drogen inom just det här området.

 

Kokain
Kokain kommer från kokabuskens blad. Det är en illegal drog som man sniffar. Effekten av den här drogen är som många andras väldigt lik amfetaminets effekt, de enda skillnaderna är att den är mer beroendeframkallande och har kortare rus. Den är mest känd i USA, i Sverige är den ännu ovanlig, en av orsakerna kan vara det höga priset (600-1000kr/g) medan man kan köpa samma mängd amfetamin för 80-200kr. Drogen börjar sakta bli mer och mer vanlig i Europa, den är mest vanlig i Holland, Tyskland, Spanien och Portugal.

Amfetamin
Amfetamin har varit känt sedan 1920-talet. Den framkallar sömnlöshet, överaktivitet och upprymdhet. Det var under 1940-talet som man kom på att börja injicera eller lösa upp medlet. Amfetamin är den allra vanligaste drogen bland missbrukare.

 

Kat drog
Kat drogen kom först till Norden under 90-talet. Det är bladet och stjälken på plantan Catha edulis, en grön buske eller ett grönt mindre träd mellan tre till sex meter hög. Den odlas för det mesta i Östafrika och länder kring Röda havet. I de här länderna har man vetat om drogen i flera hundra år, men i andra delar av världen är den ny. Medan man tuggar den här drogen dricker man samtidigt te och röker vattenpipa. Effekterna är nästan detsamma som amfetaminets, man blir uppiggad, förstärker minnet och underlättar muskelarbetet. Drogen smugglas in via kurirer längs två vägar, bl.a. från Storbritannien till Västkusten, från Nederländerna via Danmark till Skåne. Man har tidigare beräknat hur mycket kat droger som smugglas över gränsen mellan Tyskland och Danmark, det är 1-2 ton per dag. Missbrukning av Kat drogen kan leda till avmagring, magsjukdomar, tand- och leverskador, impotens, sömnsvårigheter och psykoser.  Den narkotikaklassades i Sverige under 1989, den klassas därför som olaglig. Drogen kostar mellan

http://sv.wikipedia.org/wiki/Kat

nyduschad och klar.

men ska inte till skolan, ångrade mig tillsist. är sjuk, så ska stanna hemma, kanske jag är frisk till kvällen då? vem vet, får hoppas på det bästa...... måste vara frisk till kvällen..

årets sista .

kom nyss hem, vaknade redan åtta upp hos sandras farfar, vi sov i en "sov alkov" på vinden. när jag hade vaknat for jag hem och därifrån vidare mot skogen, med skoter. har varit lite överallt idag, eftersom det har varit skare, sten hård skare! sen for vi vidare mot saarijärvi, och dit kom alla möjliga.. laddar upp bilder sen när kommit hem till stan.

doubt.

i always felt that you would'nt ever leave me, but i'm starting to doubt that feeling now, and it's heartbreaking. i need to stop that thought, beacause deep inside i know that my first feeling is right.

you're the air i breathe.

 

i'm close behind.

nyss, vaknade vi.
nu, ska vi fika.
sen, vet jag inte vad vi hittar på.

VILL TILLBAKA !!!

byraggen

nyss, första moppeturen också.

 klicka på den!

röda krysset = hemma hos mig
bruna pricken = hemma hos sandra
blå strecket = bäcken
gråa strecken = landsvägen
gult streck = vägen till sandra
grönt streck = vägen tillbaka till mig
blå skylt = skylt
ljusgröna krumelurer = träd
gråa små streck = (på ett) berg

skoter 4 life! ♥

sitter här, hos pappa. med sandra. imorgon ska jag inte till school, för det första så är det bara 2 lektioner, och för det andra så har jag ont i benet och hostar, så då blire att vara hemma imorgon, i byn hela helgen.

det är säkert sista helgen man kan köra skoter nu, sämst. så måste verkligen köra hela helgen, för det finns typ inge snö kvar.



har lovat mig själv att inte bli en sån där som aldrig kör skoter och skriker så fort någon kör fortare än 50, ska bli en riktig tuffing! eller, man kan ju inte bli något man redan är..

och så åkte man på det ena och det andra.

har nämligen fått benhinneinflamation, kan knappt gå, kan inte gå utan att jag har ont i benet, så jag går typ runt och haltar... snart åker man väl på någon rejäl förskylning och lite feber också, bara för att liksom. förra veckan stukade jag ju ljumsken, så april kanske är min otursmånad?

step up!

KOLLA DEN, HAN ÄR SVIN SNYGG!!!! måste gå och ladda hem tvåan nu.. hehe.

blå, röd, grön, lila, rosa, vit, svart, grå, brun, beige, violett, vinröd

började 10 i elva idag, då hade vi en lektion efter det hade vi hål från 12 till 14. så snart ska jag och elli ta bussen till skolan, då har vi en lektion, sen efter det ska jag nog på moppe kursen ifall jag inte får ont i benet igen. har nämligen haft ont i benhinnorna igår, kunde knappt gå, men det är bättre idag, ska iallafall inte på fotbollen, för säkerhetsskull.

jo förresten..

JAG SAKNAR MINA KUSINER......!!!!

i really hate theese days

egentligen hade det varit enklare om man aldrig slutade skolan, för då hade man aldrig behövt genomgå de sista dagarna av terminen, de är verkligen hemska! stressa hit och dit, man blir ju tokig. och även alla prov och såna saker som ska in/redovisas.. det är svin mycket! vill inte få slutbetygen.

just nu ligger jag fortfarande i sängen, ska egentligen först upp om en halvtimme, men jag vaknade redan åtta. ska gå och duscha och sen blir det väl att fika och det, i lugn och ro.

♥♥♥♥♥!

HADE KUNNAT GE VAD SOM HELST, vill bara tillbaka, strunta i allt nödvändigt och bara fara.

go crazy face it.

blir riktigt tokig på min design, enklaste hade varit om man bara böt till ett helt annat tema.

maybe it's not enough, maybe this time it's just too much.

sitter här i sängen och lyssnar musik med sandra och julia, alla sov här och snart ska vi ner på stan, vi ska klämma varsin mjukglass! det blir årets första för mig, nej nu längtar jag som bara den tills det är sommar!♥ slänger in ett minne från sommaren -09.

jag är sur!

någon kan ta sig i rumpan.

hitta detta.


hahahaha, det stämmer då verkligen in idag. kolla datumet också!

Bara för att

jag lagt till fler kategorier så måste jag se till att fylla ut lite av dem. Så här kommer en fråga, vet någon vad jag kan sjunga på skolavslutningen? Behöver en låt.

ellis bild från nyår
samma här
vi är lite speciella

friday, i'm in love!

sitter hos elli, slutade 20 över ett och sen for vi hit. riktigt kallt ute! snart ska vi väl vara med sara och efter det vet jag inte. imorgon blir det iallafall dundret med olivia och elli.

dundret halv dag.

SNODDE DINA BILDER, ELLI! orkade inte föra över mina egna.


tur att man är bäst på att åka slalom iallafall.


♥ (på lindex)


hej!

Centralstimulerande medel

Ni behöver inte läsa det här heller, skolarbete.


Centralstimulerande medel
Centralstimulerande medel kom först från läkemedel. Amfetamin är den vanligaste drogen inom just det här området.

Kokain
Kokain kommer från kokabuskens blad. Det är en illegal drog.

Amfetamin
Amfetamin har varit känt sedan 1920-talet. Den framkallar sömnlöshet, överaktivitet och upprymdhet. Det var under 1940-talet som man kom på att börja injicera eller lösa upp medlet. Amfetamin är den allra vanligaste drogen bland missbrukare.

Katdrog

El Niño 2

Ni behöver inte läsa det här.



El Niño
Fernando Torres nació 20 de marzo 1984 en Madrid, España, es un futbolista español que juega en el club Inglés Liverpool en la Premier League.

Torres quedo en la historia cuando se convirtió en el más joven en jugar un partido, para el Atlético de Madrid y también el más joven en ser nombrado como capitán (19 años). También es conocido como El Niño.

La infancia privado -, la familia
Cuando Fernando tenía ocho años la familia se trasladó a Estorde, Galicia, fue allí donde conoció a su actual novia Olalla. Después de 8 años juntos y se comprometió Fernando Olalla después de EM 2008a fines de lucro. Torres se casó con Olalla Domínguez Liste 27 de mayo 2009 en El Escorial, provincia de Madrid. Tuvieron una hija, Nora, 8 de julio de 2009.

Durante un partido con el Atlético de Madrid consiguió su capitán Fernando vendaje separar la mitad y la parte de atrás de esto parecía un. Luego, con un zoom en el mayor productor de foto tomó nota de la frase "we’ll never walk alone", que alude a la famosa pista de coro en Liverpool, parte posterior de el brazalete de capitán. Cuando esta extendido por todo el mundo desde que se convirtió en uno de los favoritos del club de aficionados del Liverpool desde que se unió a la. Liverpool pagó 20 millones de libras para el español.

the best memories are the ones that you remember.

team yonna!

sitter och kollar körslaget, undra hur det skulle vara om jag var med... hm.. skulle nog ha mest unga personer, många tjejer tror jag.. vet inte varför men jag känner på mig det bara. äh, inget att sitta och fundera över, kommer aldrig bli ändå så. nu börjar "djävulen bär prada", ska kolla den och sen sova tror jag. har varit i luleå hela dagen, har köpt för massor med pengar! hur mycket får ni inte veta, det är hemligt. har iallafall köpt det jag behöver, är riktigt nöjd!

Ni visste inte att..

jag aldrig har sett filmen Avatar. Konstigt nog men sant, måste verkligen se den snart! Alla säger att den är super bra!

Hej!

Idag har vi både hunnit köra skoter och tolka med bob bakom skotern! Var en sväng till Mylli först och kollade vilka folk som var där och sen efter det for vi hemmåt och böt våra skotrar till en bob. När vi väl kom hem var jag blöt i brallan, jag tror mina trosor fortfarande är blöta av all snö! ha ha.

Nu är jag hos farmor och farfar och ska äta här, sen ska jag nog troligtvis fara tillbaka till Sandra eller så far jag hem och tar itu med allt jag måste göra! Hoppas vi far till Luleå i helg så att jag slipper beställa kläder..

sandra gästbloggar!

hejsan gumman, vill bara att du ska veta hur mycket du betyder för mig & hur mycket jag älskar dig. & att jag inte vill förlora dig någonsin!
du-är-bäst, det finns ingen som du, du förstår alltid, du lyssnar alltid & du hjälper alltid! you are my angel and my air.


/ din sandra föralltid.

guld blommor

och ingen header.. men ska ordna headern nu, slänger ihop någon bara tills vidare.

black!

idag har vi varit enda till "souta", fast idag hade vi bara 2 skotrar eftersom syster kom och snodde min. och förresten, nu finns det bevis på att även de bästa kan fastna ibland! hehe.

nu ska vi kolla andra avenyn tydligen, sandra tvingar mig. imorgon blir det nog troligen att köra polaris igen, men vet inte om jag vill. vill köra ski-doo'n för att den är mindre på alla sätt, då är den mycket bättre för mig. men yennie skulle tydligen ha den men ja vi får se hur det blir.

och ja förresten, har gjort om bloggen, vet inte riktigt vad jag tycker ännu om den. tröttnade på vitt så det fick bli svart. men tycker att mellanrummen mellan headern och bakgrunden är för stora, ska försöka fixa det när jag orkar. men kommer nog inte hända något förrän jag ändrar hela designen igen, det brukar va så.

härliga påsk.

älskar påsklovet.

let's make it all for one.

hemma nu efter en skotertur upp efter älven, satt där i några timmar och grillade och solade lite. nu blir det mat och snart kommer sandra. ni får bilder senare ikväll.

Finns det nå bättre?


"..du får inte gå nu..."

låten är svin bra! hahah!

can you handle?

kom nyss hem efter 6 timmars skoterkörning, har kört ca. 6 mil idag, underbart. men det är riktigt dåligt före, men vad gör man? bara att använda gasen om man ska komma någon vart. har haft sjukt kul idag, är hur lycklig som helst att hela veckan kommer se ut såhär! nu inväntar jag pappa och syster samt hennes kompis, jag och sandra for lite i förväg, eller rättaresagt, vi körde snabbare. senare ikväll blir det middag här med sandra och våra päron, samt syster och hennes kompis.

blir ski-doo förare över påsken.

är en trogen polaris förare, men vad gör man när skotern pajjar och pappa lånar en ski-doo? då är det bara att gasa och köra.  längtar som bara den tills imorgon, har inte kört skoter på gud vet hur länge, måste bli van igen.

sitter här med sandra och har nyss lirat "stallets hemlighet" men det hackade så mycket så vi avsluta. nu ska vi väl fortsätta och bara sitta här och äta godis, sen sova och längta till imorgon.

godnatt


lånade någon gammal bild av sandra.

april april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill

har inte kommit på något bra april skämt att dra nu på första april, känns konstigt att det redan är första april.. fort har det gått. har iallafall varit i skolan idag, gått ca 7km. försöker övertala sandra att vi/jag ska stanna en extra dag i stan, men det går inte så bra. om inte så far jag till pappa idag. och förresten, glad påsk.


RSS 2.0