23:23

Sitter hemma i min säng nu, har varit i gve med ellinor & erik. Nu ska jag kolla en film, sen sova.


Sometimes, memories is all we got

When you found the right one at the wrong time


Seg söndag

Snart blir det mat, men vet inte vad vi ska äta. Och sen ska vi väl och köpa hårfärg tror jag. Det är redan kolsvart ute, har inte gjort ett piss idag.

Idag ska jag färga håret

Men vet inte vilken färg, det får jag se sen när jag står där och ska välja. Vill färga nå annorlunda iallafall, och inte alltid bara brunt.

DAGENS

Dagens låt: new day
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens smink: inget
Dagens klädsel: tshirt & leggings nu
Dagens planer: hitta på nå mysigt
Dagens vill ha:  vecka 46
Dagens saknad: gamla sara
Dagens drog: tårta
Dagens tråkigaste: inget
Dagens finaste: ellinor
Dagens kram: ellinor
Dagens humör: glad!
Dagens mående: fint, men lite förkyld
Dagens borde: duscha
Dagens parfym: inget
Dagens bästa: den som uppfann duntäcket
Dagens sämsta: att jag inte tål mjölk, så kunde inte äta mer än en bit tårta
Dagens sysselsättning: spela
Dagens köp: inget
Dagens längtan: vecka 46
Dagens fundering: "skickade meddelanden: idag, igår, imorgon" haha
Dagens middag: inget
Dagens kärlek: elina
Dagens skratt: "idag, igår, imorgon"
Dagens tanke: hur orkar hon?
Dagens irritationsobjekt: jocke
Dagens smycke: örhängen
Dagens önskan: att den blir mys

VAKEN

Lovade er att jag skulle skriva när jag kommer hem, men faktum är att jag aldrig kom hem igår! Jag sov hos elli, och är fortfarande kvar här. Igår var det iallafall jätteroligt & mysigt.

Var först hos elina, sprang till bussen, missade den, gick tillbaka till elina, gick till bussen en timme senare, åkte till coop, träffade på några, de blev "jagade" av turkar, så var tvungen att springa in på coop, köpte godis, for till tallbacka, gick till max, var där och spelade kort, gick ut, frågade bus eller godis, fick inge godis, eller bus heller för den delen, fick ett samtal, vart sur och besviken, det förstörde resten av kvällen, mamma hämta mig och ellinor, for hem, tog tandborste, fick skjuts till elli, la oss i sängen, somna.

Det var min dag. Nu ska jag kolla film med ellinor sen får vi se vad som händer.

UT

Beger mig ut direkt ellinor kommer hit, blir nog att ta en promenad till elina! Om vi inte är för lata och får skjuts av hennes pappa. Hoppas på en grymt rolig och mysig kväll, skriver när jag kommer hem!



Söta brudar på NO-labb, tur att man är så jäkla söt!

DAGENS OUTFIT

I Am Not A Robot

Ojdå, råkade sova lite länge idag.. Men det var verkligen behövligt! Nu ska jag upp och fika. Senare får jag se vad som händer, men vet en sak jag hade velat göra idag :) ska höra med dig snart om det.



Du är så himla bra, jag saknar dig i massor! Älskar dig ♥ Du är världens bästa

Om att verkligen frysa

Finns nog inget värre än att verkligen frysa.. Detta är nog den isigaste bilden på länge, mina fötter är de röda i högra hörnet, efter att vi plurrat och sedan vadat i snö. Ni som inte förstår: vatten + snö + minusgrader = is!!!

.

Har haft riktigt roligt idag! Tills nu.. har inget att göra och vill inte sova för är bara så förbannad men ändå inte, för den jag är förbannad på är ingen jag kan vara förbannad på. Jag antar att jag är ledsen, besviken men ändå sur innerst inne. Är bara för feg för att våga erkänna att jag är sur och att det enda jag vill är prata med den personen. Har försökt, det har jag verkligen.. men det är så svårt just nu. Kommer nog aldrig mer bli detsamma, det är synd. För det som var var något jag aldrig trodde att jag skulle kunna leva utan, den känslan. Kanske överdriver, vad vet jag. Har aldrig känt såhär förut, det är då ett som är säkert.

Hemma

Är hemma nu, har varit hos erik hela kvällen förutom nu vid 12-1, då var vi hos danne. Vi kollade iallafall idol och åt pizza, har även köpt godis och spelat kort. Idag efter SO provet som gick ganska bra, gick jag, sara och elli till coop.. för det var bara dit vi hann. Vi genade i snön genom skogen och hamnade vid en bäck som vi var tvungen att ta oss över. Råkade plurra, duktig som man är. Så sen var man en isbit. Men det var roligt iallafall!

Segoe UI

Min textstil är Segoe UI :)

Tar natt

Nu ska jag sova, det är så himla mysigt att sova! Men det är inte lika kul att sova när man måste sova bland skräp & kläder hela tiden bara för att man är så duktig och aldrig orkar städa.. Men låt gå för den här gången. Imorgon får jag sova en timme längre, tjoho! Och om jag bestämmer kläder idag så får jag sova 1h 20min längre! LYCKLIG. Det gjorde seriöst min dag, när ellis mamma sa att hon kunde hämta imorgon så man slipper ta bussen. Puss på det ♥ Nu ska jag sova somsagt, men ska bara skriva vad jag gjort idag.

Idag har jag inte gjort ett piss. Eftersom jag var tvungen att plugga hela kvällen var det ingen idé att fara ut nu senare, för är så himla trött! Har iallafall pluggat gärnet, men gav upp för ett tag sen för det går som det går.. Imorgon ska jag och några andra vara hos erik, NU ÄR DET BESTÄMT ni som ska vara med så ni vet.


GODNATT

SJÖBLÖT

Sitter hemma i min säng nu och gör ingenting, eller jo.. jag äter godis... Idag i skolan har det varit riktigt kul, men kallt och blött på samma gång. Har fått två ofrivilliga snöbad och så har jag och ellinor byggt snögubbar ute i snön uppe på en kulle, så varje gång vi skulle hämta nått åkte vi på rumpa ner till skolan igen, blött! Nu ska jag dra på mig några mjukisar eftersom alla min kläder hamna i tvättstugan & sedan sätta igång med pluggningen. Tror jag ska gå upp så krister får förhöra mig. Sen ikväll vet jag inte vad som händer. Imorgon ska jag & massa fina iallafall äta något hos någon, det är det enda jag vet just nu.

Kan ladda upp bilderna när elli skickar dem, för hittar inte min överföringskabel.

Facebook is always right

Trust take years to build, seconds to break, forever to repair

Lost And Insecure

If you fall, get up

Hemma från sjöpen nu, det gick väl sådär. Men det var roligt iallafall! Nu är jag helt hes! Nu ska jag plugga & sen sovaaaa ♥

En sak till

GRATTIS JONNE!!!!!!!!!

Extremt uttråkad

Sitter på datorn nu, tack och lov. Trodde inte jag skulle orka finnas kvar nu när klockan blivit fyra. Har pluggat ända sen jag kom hem, och dvs sen kvart/tio i två. Har varit på sjöpen och sjungit en trudilutt, har även hunnit vara på stan en sväng med johanna, natta & jajja där under lunchen. Efter det for vi tillbaka till sjöpen och bjöds på pizza. Efter det har vi sjungit ännu mer. Fast nu ljuger jag, jag har faktiskt inte sjungit förrän 1 någongång, men har varit där sen nio. Ganska onödigt att komma så jäkla tidigt om jag hade vetat att jag skulle sjunga först 1 hade jag kommit då. Nu ska jag fortsätta med en grej jag pluggar på, har typ två sidor kvar. Sen ska jag kolla pottisarna, efter det blir det middag & dusch. Sen halv sju ikväll ska jag sjunga.


Update: OJ, gick till köket och kikade till pottisarna och så kollar jag ut genom fönstret och det enda jag ser är massa vitt.. trodde det var snöstorm ute, men sen såg jag att det var os (eller hur man nu säger det) från pottisarna, hade glömt slå igång fläkten. Nog är man allt bra, men det är ju därför man har så bra betyg i hk..

Om ett löfte

Hemma först nu, var egentligen tänkt att jag skulle tok-plugga idag, men fick ett samtal som ändrade det drastiskt. Har varit på bingon och varit kontrollant med ellinor hela kvällen, det var ganska underhållande. Men på kvällskvisten blev man riktigt trött, pensionärer är ju inte det roligaste sällskapet. Fick iallafall gott fika! Nu ska jag sova, imorgon blir det att vara på sjöpen hela dagen för att man ska sjunga senare på kvällen. Men tycker det är ganska onödigt att jag är med hela dagen, för ska bara sjunga en gång. Men man slipper ju allt slit i skolan som vi utsätts för... inte för att det är så himla jobbigt i skolan, det är bara jobbigt när man kommer hem och det väntar en hel hög läxor där som är alldeles dammiga och orörda. Men som sagt, nu ska jag sova. 



Du gav ett löfte, ser inte ut som att du kommer hålla det.. Vart försvann din medkänsla? Du känns tom & kall nuförtiden

You made me discover what it is that's above us

Sitter hemma i min säng efter en lyckad kväll, men den har väl varit lite sisådär. Egentligen hade jag behövt sitta hemma 24/7 hela veckan för att ens ha en liten chans på mvg på so provet som kommer på fredag. Men det har jag inte gjort. Har räknat ut att jag inte kommer ha så mycket tid till att plugga nu i veckan: imorgon kan jag plugga gärnet, men på onsdag fyller jonne år så då ska man fira honom och på torsdag kan jag plugga gärnet, men sen på fredag är provet.. Ja men det är väl ingenting att oroa sig för, det finns ju trots allt omprovstid? 

Idag hade vi gympa första lektionen, sen no prov. Tror det gick bra, hoppas på mvg! Och sen har dagen rullat på som vanligt. När jag slutade for jag hem, pluggade, fixade mig och sen for jag ut med b bäst, jonne, jesper & jennifer. Vi har varit hos jonne, lyssnat på när jag sjöng och sen varit ute och träffat massa folk. Nu ska jag slå på en rulle, orkar verkligen inte plugga nu! Och känner att det var enormt längesen jag kollade en film så lika att göra det nu när jag ändå har tid.

Otur

Har märkt att på alla mina horoskop står det att jag kommer ha otur, och varje gång har de rätt. Jag har alltid otur, det är alltid något jag har otur i varenda eviga dag. Det är helt sjukt hur det kan vara så. Har inte haft ett enda "du kommer ha tur idag" eller "idag har du chans till att lyckas" eller något liknande.

Några exempel:


Nytt utseénde

Har gjort om bloggen, igen! Blev vitt och en vinterbild! Om ni inte ser den utan fortfarande den gråa trista bakgrunden och en svart header så tryck f5. Nu ska jag fixa lite och sedan äta, för sen ska jag ut med min bästis ;)

Spåkulan på facebook säger

Din tvillingsjäl är ute och letar efter dig. Var vaksam så kommer ni att upptäcka varandra.

YOU'RE AMAZING JUST THE WAY YOU ARE

En vaken

Sitter i min säng och vet inte vad jag fortfarande gör vaken?.. Vaknade 6:00, 6:02, 6:04, 6:06, 6:08 & 6:10. Sen dess har jag varit vaken, har hunnit välja kläder. Snart ska jag väl kliva upp, ingen idé att gå och sova nu. Börjar ju ändå om en timme, med gympa. Sen har jag no-prov, önska mig lycka till! Kommer inte klara tror jag..

Men nu ska jag gå upp och fika och packa gympaväskan.


KVÄLLEN SOM VAR

♥♥

VÄRLDENS BÄSTA TJEJER har jag tillbringat min söndagkväll med, var tänkt att jag skulle vara med b bäst. Men kom fram till att jag behövde plugga till provet imorgon och det skulle elina & ellinor med. Så då bestämde vi oss för att göra det tillsammans. Mycket skratt, popcorn, cola och plugg har det varit. En av de roligaste och mysigaste dagarna på länge. NI ÄR BÄST ♥♥♥

Min helg i bilder



Uppdaterar om ikväll senare när elli skickat bilderna :)

Om att vara fri

Det känns så jävla underbart att inte ha några regler och måsten helatiden, jag har mitt liv och det får jag göra vad som helst med. Det är mina betyg, om jag vill skita i de är det mitt ansvar att klara mig ändå. Inte har jag några regler som att: kom hem tio, ät grönsaker, spara alla dina pengar, var inte med den där personen osv. Visst kan det ju vara bra att ha regler om man är en sån som inte bryr sig om sitt liv eller sina betyg, men eftersom jag är en sån som sköter skolan och varken busar eller försör så känns det enormt skönt att vara fri


When you smile, the whole world stops and stares for a while

Nu tar jag mina vinterskor och beger mig mot sandra på ett brumbrum fordon

Sen ska jag vara med b bäst, hihi :)

ÄR SÅ HIMLA GLAD

Älska tusen gånger om!!!!!!!!!!


California here we come, right back where we started from

Nu hoppar jag i duschen, efter att ha pluggat liiiite litegrann. Sen vet jag inte vad jag hittar på, klockan är ju trots allt bara 12. Så kanske far ut i skogen igen med min sandra.

Horoskop



Det stämde in på idag, på det som har blivit

Let me be the one you call

Allt tjorvar sig upp och ner, vet varken ut eller in längre. Måste försöka klara mig igenom den här perioden. Mitt liv är kaos just nu. Jag bråkar med min familj hela tiden, skolan är pain in the ass, jag är osäker på mig själv, orkar inte plugga, jag har en vän jag saknar nå jävulskt... min bästavän som alltid fanns där men nu vet jag inte längre. Allt är så jobbigt, orkar inte. Måste försöka reda ut allt, hade helst velat ha en mysdag idag med elina & ellinor. Hade behövt prata med de två men det går inte idag, för idag måste jag plugga, för har ett jävla äckel prov imorgon och på fredag med. Och som pricken på i:et har jag råkat skicka en person efter fel väg, förlåt.


Stämde äckligt bra idag

Grattis storebror, du är bäst! ♥

Sitter hemma i min säng nu och kör på sänghäng tills maten är klar. Orkar inte gå ner för då måste man säkert hjälpa till med något. Har varit i stan hela dagen, men först drog vi en frukost på nyfiket jag, pappa och sandra. Efter det for jag och sandra till sjöpen för att stå i fiket på lillasysters handbollsturnering. När vi hade stått där en timme kom erik och sällskapade oss. Och dit kom även martin och johan. Sen när klockan närmade sig 2 for vi plus jocke till mbgt för att kolla på herrarnas match. Men det slutade med att jag & sandra gick till min storebror som fyller år idag ♥ och där var några folk. Nu ska jag tänka lite & sen ska jag vara med sandra efter middagen. Tror vi ska dra på oss vinterjackorna och fara ut i skogen med ett fordon. Måste det, måste tänka och prata med min sandra..


Och sen avbröt han mig med sitt underbara leénde

Alltså hela mitt inlägg försvann! Vad irriterande!! Stod iallafall vad jag gjort idag, har varit med erik, elli, elina, danne och johan. Vi har gjort alltmöjligt. Imorgon ska jag till pappa. Godnatt puss

Bara skinka, prima skinka


Bilder från igår

HEJ

Det slog mig just att för bara en vecka sen var allt perfekt, och vad har man nu? Hur kan det vara så? Man går från att må som bäst till att förlora en själv



Sitter iallafall hemma i min egen säng nu, så himla skönt :love: men jobbigt när det är stökigt. Har just ställt 10 alarm så man vaknar imorgon. Vill hinna duscha, packa väskan, äta frukost och noga gå igenom mina klädval. 


Idag

Idag i skolan har jag blivit rejält snömulad, med huvudet före, flera gånger. Nog har man allt elaka kompisar.. :) Sen efter skolan bar det av hem och nu sitter man här utan planer för kvällen.

Igår

Igår for jag, elli & elina direkt på stan efter skolan. Där var vi ett tag och kollade skor åt elina, sen for vi till elli. Beställde pizza och gick och hämta den. Vägen dit var så himla rolig och vägen tillbaka också! Det är så himla mycket snö ute så man halkar hela tiden. Sen när vi hade ätit pizzorna satte vi igång med godiset men bestämde oss ganska snart för att ta med vovven på en promenad ut. Och det var nog det roligaste jag gjort på länge! Har några bilder och foton men kan inte ladda upp dem förrän elli skickar.

Nu vet jag hur det känns

-

Godnatt

Jag saknar dig och allt vi gjorde

Idag har jag gjort massor, men skriver mer om det imorgon och laddar upp bilder också :)



Du har förändrat så mycket.

They do it right

Ligger i sängen och ska slå på en film som jag försökt se tre nätter i rad nu men har alltid lyckats somna, så ska ge den ett försök idag! Har gjort om bloggen lite sådär snabbt, ska hitta en header som jag kan stoppa, men tillsvidare får den se ut såhär. 

Imorgon måste jag kliva upp vid sex... för att jag ska välja kläder... haha jag har alltid såna problem när det gäller kläder. Springer alltid runt som en yr höna och byter hela tiden! Nej nu var det film, godnatt!

Hoppas jag inte är lika grinig imorgon som jag var idag

Och en dag försvinner jag ur dina ögon, som en svår och jobbig grej

Man försöker intala sig själv att de personer man lever med, de personer man träffar varje dag ska finnas kvar där för evigt. Men sakta men säkert inser man att det kanske inte alltid är så.. Du kanske byts ut mot någon annan, då måste du vara stark. Det finns ingen som kan hålla dig uppe då, det är du själv som bestämmer om du ska ligga eller stå.

Tänk på att vissa saker inte håller förevigt. Vissa människor lämnar dig med tiden, om det händer gav du iväg ditt hjärta till fel person. Då måste du ha tålamod och vänta på den som kommer och delar med sig av sitt.

------------
If you're brave to say goodbye, life will reward you with a new hello.

19 oktober horoskop



Tyckte dagens horoskop stämde ganska bra in faktiskt, lite av varje kategori stämde in. Tycker det är ganska roligt att se vad dagen har att bjuda på, i vissa fall är det klockrent! Vet att mina inlägg med dagens horoskop kanske är tråkiga, men har ändå lust att fortsätta att ladda upp dem. Det är ju kul att se sen när man kollar tillbaka, vad jag hade för horoskop just den dagen och vad som stämde in, och försöka minnas.

PLUGG

Nu blir det plugg tills klockan är nio, men kommer aldrig orka. Ska försöka så länge jag kan och efter det bara ta det lugnt om jag inte hittar någon vän som vill hitta på något :). Om inte annat tror jag det är desperate på tv klockan nio!!


Gammal bild, suddig var den också, men ni får nöja er med den!

Oktober nittonde tisdag

Far ut och äter med pappa ♥

Jag bär tyngden utav rymden

Dagen har varit jobbig. Har inte varit på humör, morgonen var värst! Kände mig riktigt depp och trött. Men sen när jag fick träffa alla mina fina vänner som gör allt för att jag ska bli glad så fick de mig faktiskt på bättre humör, tack ♥ Men dagen blev ju inte precis bättre när man fick reda på att nästa lektion var matte, jag som har börjat hata att gå till den lektionen.. Trivs verkligen inte där. När man genomlidit den lektionen var det dags för resten av dagen, har varit på eriksson med danne, erik, elina & sara bl.a. och köpt godis! När man hade slutat lega man bara och dega i soffan tills skjutsen kom, har även hunnit prata med frida. Och det kändes ganska bra att få prata ut litegrann, känns som att man går och bär på tyngden utav rymden.. Hemresan sög, bråkade med mamma och känner mig riktigt irriterad just nu! Så ska ut och äta med pappa ♥ Sen ska jag fara till någon, måste rensa tankarna. Vet vem jag hade velat fara till, men det är ju som svårt just nu.

Svar på tal

Fick en fråga!

Lägger du ner mycket tid på bloggen? Svar: ja ganska.. när jag har lust kan jag blogga flera timmar och bara fixa och trixa med allt. Men annars vet jag inte, mina inlägg är ganska tråkiga. Så just den delen är jag väl inte så aktiv på.

.

Du har gett mig ett löfte

hoppas verkligen inte du bryter den nu, för tror inte jag kan ta det

Vi kan ju låtsas

Kom hem ganska nyss. Har varit med de vanliga folket. Idag har inte varit någon rolig dag. Känner mig depp, bortglömd, sårad och extremt ensam.. Vad kan man bota det med? Finns nog inget man kan göra, bara att vänta och låta tiden glömma bort allt som varit, allt som hänt & allt jag trodde skulle komma. 

Har varit hos mia och druckit te, kollat tv & tagit det lugnt. Det är i princip det enda jag gjort på kvällen. Nu måste jag säga hejdå, vill inte skriva mer. Känner att jag bara kommer tänka för mycket då. Nu ska jag slå på en film och hoppas på att jag är sjuk imorgon så jag slipper gå till skolan.

Dagens horoskop

Oj nu blev det många inlägg, men bara ett till nu innan jag far! Tyckte tur, hälsa, arbete och kanske relationer, litegrann där på ett hörn, stämde in.

Fredag den trettonde

Visste ni att jag är född fredag den trettonde, som barn nummer tretton t.o.m... Sjukt. Det är ju därför jag helatiden har sån himla otur, det måste det vara. Vad annars kan det vara? Man kanske tror lite på skrock ändå

Hollywood

Tar mig upp ur sängen och gör mig iordning, för ska ut med b bäst och jesper.



Får väl hoppas på det bästa

People always leave

Tror rubriken säger allt.

Visste det innerstinne helatiden, men fan så jobbigt när det står svart på vitt

Everybody screams now

Du kanske är sur, men de är mina vänner också

10-10-18

Sitter i min säng.. Tycker alla mina inlägg börjar med det.. Har iallafall nyss ätit upp mitt godis, så vill ner till affären och köpa nytt. Men för jobbigt att gå dit, så det får vänta. Kommer sitta här och svälla tillsvidare. Hade skola till 3 typ och nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Blir väl middag snart, palt ♥ Och efter det blir det väl det vanliga tror jag. Ska nog plugga lite no nu!


Jag ska drömma om dig

Vid 19 kom benna, jesper & jonne och hämta mig. Då for vi till jonne, där var vi ett tag. Sen for vi till benna. Vi spelade kort, och jag vann varje gång! Dit kom jennifer, då for vi till jonne. Var där och dit kom också johan. Vi satt och pratade, spelade in låtar och bara tog det lugnt i den gudomligt sköna sängen ute i rummet. 

Imorgon blir det skola och efter det ska jag väl vara med de vanliga antar jag. Godnatt



Vacker

Nu drar jag ut

After all those things that we been through

Sitter hemma i min säng (ovanligt????) och gör ingenting (ännu ovanligare????). Det märks verkligen att det är söndag, finns typ inget att göra. Varför ska man alltid vara så tråkig på söndagar? Det är ju helg även då. Nu ska jag iallafall klä på mig och sen blir det fläskfilé med pottigratti och efter det ska jag ut (ovanligt????). Haha, vet inte vad jag fått för fnatt när jag skriver så hela tiden, men det är väl bara ännu en bivärkning av en tråkig söndag.

Kanske slänger in en dagens outfit senare.

Lämna mig inte här nu när vi gått så långt

Ligger i min säng och bara tar det lugnt. Har legat här och kollat rädda willy 2. Nu ska jag gå upp och fixa lite, kanske äta lite.





Bild av elina

Maybe some things are meant to be impossible

I don't want to choose, because i already know what i want. Maybe some things are meant to be impossible.

Kråkslottet

Dagen har varit helt skruvad, skitrolig, tröttsam, tråkig & spännande på samma gång. Idag har nog varit både den roligaste och tråkigaste dagen på länge tror jag! Dagen började med att mamma väckte mig och sa att frullen var klar, så fikade det och efter det tog jag det lugnt framför tvn i någon timme. När jag kände att jag inte bara kunde ligga där hela dagen så for jag ut och sprang. Sprang till mari där mamma, lillasyster & storebror var. Efterråt gick vi till storebror och jag hjälpte han att välja kläder. När det var klart for vi hem och då duschade jag och fixade mig. Mamma gjorde palt så det blev paltkoma så man gick och sov en timme eller två. 

Vaknade av ett telefonsamtal, det var b bäst som skulle hämta mig. Då for vi till han med jesper. Var där i en kvart kanske och for sedan till jonne. Hämtade han, for och hämta jennifer. For på coop som vanligt och efter det for vi till mbgt. Där väntade vi på ida och isabelle som också skulle komma. När de hade kommit gick vi in i kråkslottet, höll på att skita ner oss flera gånger! Det slutade med att alla kutade ut och skrek.

Efter det for vi till skogen, till ett annat spökhus. Fast då var det bara jag och isabelle som vågade närma oss huset, var tänkt att vi skulle gå in men det gjorde vi aldrig. Då får vi till jonne och bara tog det lugnt. Har kollat en skräckis som var jätteäcklig! Och spelat kort :) Kom hem ganska nyligt för alla var jätte trötta så nu blir det att slå på en film och efter det ska jag sova. 

Har märkt att det verkligen är jätte skönt att vara hur rädd som helst ibland. Idag var det jätteskönt efter man hade vågat sig in i kråkslottet ;)

Var är du nu?

Nu sitter jag bara och gör absolut ingenting. Sitter i min säng. Vill inte göra absolut ingenting. Vill fara ut nu någonstans. Det är ju trots allt lördag. Måste fixa mig. Ska platta håret. Och kanske sätta på lite smink. Vet inte vad för smink. Men det blir väl något. Och sen ska jag leta reda på min väska. Och efter det hoppas jag att jag är påväg någonstans. Det här var ganska tidsfördrivande. Och ganska underhållande. Hejdå. Nu börjar jag med det jag just skrev. Skriver efterråt säkert. Hejdå igen.

Fel att vara kille

Allt hade varit mycket enklare, man hade sluppit mens, graviditet, bristningar, tjocka lår, stora bröst, raka sig hela tiden & sminket. Killar bara finns där för att vara jättesnygga och göra oss tjejer avundsjuka. Om vi tränar och får jätte mycket muskler så är det fult, men om killarna får jätte mycket muskler gör det bara den ännu snyggare. Och att få alla fina kläder, slippa gå och dra upp byxorna hela tiden. Ja det finns massa förmåner med att vara kille. Men vad vet jag, hade kanske varit jätte dålig som kille ;)

Jeg elskar

For the life i've lived

Nu tar jag mina funderingar och mig själv ut på en springtur. Känner att det behövs.

Om att bara leva livet en gång

Man säger att man bara lever livet en gång.. så varför är man så himla feg hela tiden? Varför törs man inte göra det man helst av allt hade velat göra, vad har man att förlora liksom? "Om man gör så kanske det händer och om man gör sådär kanske det där andra inträffar". Varför ska man alltid tänka så? Varför kan man inte bara ta dagen som den kommer och bara leva livet? Blir riktigt irriterad på mig själv för att jag är en sån jävla fegis innerst inne.

Idolmys

Har varit hos erik med johan, max, elli & elina. Det var faktiskt jätte roligt! Jag kan seriöst aldrig sluta skratta när jag väl är glad, då är jag igång hela tiden. Har kollat idol, ätit godis, varit på statoil, kollat nån skoterfilm och allt möjligt. Måste göras om!

SKOLFOTO

Idag har vi fått våra skolfoton, vart väl ganska nöjd med klassfotot. Men småbilderna ska jag verkligen skicka tillbaka! Får se hur jag gör, om jag ska spara klassfotot. Hade ju varit kul att ha de när man blir äldre.



Såg lite knäpp ut ändå :)

M V G

Idag har jag lyckats försova mig, så hade ca 10 min på mig att fixa mig och packa innan elli kom och hämta mig. Vi hade skola till typ 14, sen hade vi bad. I skolan fick jag reda på att jag fick mvg på engelskaprovet! Efter det for vi på badet, där skulle vi simma längder på tid, mvg där också! Men kan ju meddela att jag var ett gäng trött efterråt. Mina ben darrade och jag var helt tom på mat.. Snart blir det middag, och efter det ska jag, elli, erik, max och vilka det nu blir typ bara ta det lugnt och kolla idol osv. 


Darling

Går och sover nu, imorgon väntar en fredag! Känns verkligen inte som det, veckan har gått så jäkla fort. 

Go round and round and round.

Är hemkommen nu efter en kväll på björnfällan med massa fina tjejer :love:! Älskar mitt lag så jag vet inte vad, vi trivs så bra ihop allihopa och alla har samma humor ;). 

Dagen började med skola, där var det lugnt som vanligt. Tills på eftermiddagen, då de flesta var lite övertrötta eftersom vi gick till fyra. Så det slutade med att jag och gustav tillbringade våran bildlektion ute i uppis och gjorde konster och körde lite "kung fu". Det var faktiskt riktigt roligt! Har även hunnit med ett engelskaprov idag, känner att det gick svinbra! Efter skolan for jag hem, packade väskan, åt och sedan begav jag mig till björnis där mitt lag väntade. Vi badade i det iskalla vattnet, bastade, pratade strunt, pratade om allvarligare saker & bara mös med gott snacks. Sen när vi hade varit där i några timmar gick vi till konferensrummet, och det första vi möts av är ett bord fullt av saft, godis & clementiner! Så alla proppade fickorna fulla med godis och sedan var det dags för föräldramöte. Det började bra men slutade dåligt, vart ganska irriterad.. Så efter ett tag for vi alla hem och nu är jag hemma. Behövde verkligen den här dagen, bara mys med typ världens bästa tjejer. Det känns nu som att jag varit på en spa-kväll och bara fått vila ut mig. Det behövdes verkligen efter den här veckan och förra veckan. Även de veckor vi har framför oss, kommer stressa som bara den de närmsta veckorna. 

Tyvärr tog ingen foton, för vem tänkte på att ta med kameran liksom? Ni får nöja er med en bild på något jag verkligen inte är sugen på för tillfället. Är faktiskt helt proppmätt.


Nu blir det sängen

Är hemkommen för ca en halvtimme sen. Nu ska jag sova :love:. Har varit hos jonne med jesper, jennifer, jonne & benna. Vi har spelat kort och kollat film. Filmen var: katten gustav, och den var svinrolig! Måste se tvåan. Och varit på coop och köpt godis! :)

GODNATT

Dagens outfit



Plus den där väskan som ligger där på kuben. 

Tröja: HM
Byxor: Cubus
Skinnväskan: Nelly

HOROSKOP

Det stämde ganska bra ändå... Iallafall otur :D


I guess the love was not enough

Lovade ju er att jag skulle skriva om gårdagen:

Igår hade jag bara det mys hemma med mig själv, satt på mig mina myskläder och la mig i sängen. Pluggade lite engelska och efter det var jag så trött efter allt slit dagen hade utsatt mig för.. ;) så slumrade en stund, sen var det dags för dhw. Så efter det gick jag och la mig, fast först pratade jag lite med mina fina :love:

Står inte ut, står inte ut.

Har inget att säga, inget jag får säga.

---------------------


Idag har vi haft skola ända till fyra!!! Men det har varit ganska lugnt ändå, har för det mesta suttit och spelat "coronne" (om det nu stavas så) med ellinor, erik & elina. Jag och erik var lätt bäst på det, även fast jag är drabbad av otur.. Nu ska jag snart äta plättar sen ikväll ska jag vara med b bäst och de vanliga tror jag väl. Men innan det blir det att plugga lite engelska tills imorgon. Men tror det kommer gå svinbra! Fast de gånger jag trott att det skulle gått bra har det kört sig, så egentligen har jag inga förhoppningar på mvg precis.


I'm not that little girl anymore.

Jag gråter aldrig nåmer, är det bra eller dåligt? Förut kunde man ju börja gråta för vad som helst känns det som. Men nu vet jag inte ens sist jag grät, en månad sen? ett år? Vem vet. Det är ju bra att man inte gråter, för om man gråter är man ju alltså ledsen. Men om man inte gråter, betyder det att man stänger inne alla saker man egentligen bara vill gråta till? Vet faktiskt inte nåmer, jag känner mig lycklig. Men är jag lycklig? Har nästan tappat alla mina gamla vänner och skaffat nya, men jag menar inte att mina nya vänner inte är världens bästa utan jag menar bara att är det meningen att man ska göra så? Betyder det att jag inte var lycklig förut? 

Men det enda jag vet säkert är att jag är lycklig precis som det är just nu. 

Men nu måste jag iallafall sova, godnatt. Kan skriva imorgon om vad jag sysslat med idag.


Hard work

Ska plugga nu, men saknar viljan.. Behöver något jag kan smaska på under tiden jag pluggar, något som driver mig framåt... annars går det inte. Men vet inte hur jag ska ta mig ner till konsum, visst jag hade ju kunnat gå. Men vem fan orkar det liksom? Först traska ner till konsum, slösa pengar på massa godis och sen traska upp igen. Och efter det plugga!? Nej det går inte. Får försöka fjäska till mig skjuts.


Det finns en kärlek

Ska dra en indianerna och sen sätta mig ner i mina myskläder och plugga lite engelska. Frågan är om man ska duscha innan man sätter på sig mysisarna... Då slipper man göra det sen, äsch får se sen.

Idag hade jag spanskaprov, tror jag är körd. Hoppas på omprov så man får göra om det istället för att få ett skitbetyg. För vet att jag kan det där, förstår inte vad som hände. Hade hjärnsläpp hela lektionen. Det var först efter som jag kom på svaren, men då var det redan försent för då var jag på väg till gällivare med elina. Där väntade ellinor och sara, vi skulle på mission. Sen for vi på stan en sväng och jag köpte mig underkläder. Sen tänkte vi dra en fika men då kom danne och skulle skjutsa hem oss. 

Nä nu får jag börja fixa här, måste verkligen göra indianerna!


Strunt

Jag har insett att min senaste kyss: var något jag aldrig trodde jag skulle göra
Jag lyssnar på: min och andras spotify
Jag pratar: helatiden
Jag tycker om: att jag har så fina vänner
Jag avskyr när folk: trycker ner folk, helst de som redan har dålig självförtroende
Min bästa vän är: inte bara en person, utan har flera
Min fösta vän heter: marcus
Kärlek är: nytt för mig
När jag borstar tänderna: kan jag inte sitta still
När jag lagar mat: gör jag alltid något fel
Jag tänder på: killar som har snygga kläder
Det sexigaste yrket är: ännu oklart vilket
Det är charmigt när: pojken blir nervös
Jag är rädd för: döden...
Den värsta känslan är: när någon lider, och man inte kan hjälpa
Den bästa känslan är: när man kliver ner från scenen efter man sjungit
Jag är bäst på: att få andra att skratta
Jag är sämst på: att fördela min tid till alla mina nära och kära
Om jag var ett djur skulle jag vara: en mus eller något liknande
Jag kommer alltid att vara: mig själv till hundra procent
Det finaste som finns är: riktigt bra vänskap & kärlek
Sommaren har: varit jätte rolig
Sist jag grät var: för länge sen
Jag kan inte: slicka mig själv på armbågen
Jag kan: gå ner i spagat
När jag vill tänka går jag: till min säng
När jag bakar så bakar jag: ofta något med choklad
Min mobiltelefon är: väldigt jobbig med viktig
När jag vaknar på morgonen: somnar jag om igen
Innan jag går och lägger mig: ställer jag alarm
Just nu tänker jag på att: jag hatar spotifyreklam
Bebisar är: urgulliga, vill ha! vill ha! vill ha!
Idag har jag: tror jag kört på ett prov
Ikväll ska jag: plugga sen hitta någon rolig jag kan vara med
Imorgon kommer jag: vara med b bäst
Jag vill verkligen: ha vecka 46
Jag är mer: med killar än med tjejer

Det vart lite vinter på bara en dag

Har verkligen inga kläder att ha på mig, vet inte vad jag ska göra åt saken. Sitter här med en fleece och bara myser i mitt iskalla rum. Måste nog ta bussen idag tror jag, men det blir nog inte så kallt när jag har min dunjacka, mina vantar, min mössa och min halsduk. Ska gå upp och fika nu sen blir det väll soffhäng innan jag far.


Bild från förra året när jag och sandra var i byn.

Lycklig

Sitter hemma, själv, i mitt nystädade rum. Tack hurrsing ♥

Idag efter skolan for jag och ellinor och solade i gve efterråt for vi till henne för hon skulle duscha och fixa sig färdig för en myskväll hos mig. När vi är påväg ut från henne så ser vi alla centimetrar snö på backen. Så nu står min moped där, hoppas den blir kvar där hela veckan ♥. Fick iallafall skjuts av hennes bror till mbgt. Där har vi hoppat i snön och kastat snöbollar, sedan gick vi hem till mig. Jag duscha, åt & drog på mig myskläderna. Sen började elli övertala mig att städa bort mitt älskade skräp...... Så det gjorde vi, nu är det tusen gånger mindre saker i mitt rum och mina kläder är för engångsskull i garderoben. När vi hade gjort det pluggade vi lite, jag hjälpte henne med lite saker och hon hjälpte mig inför provet imorgon, som förövrigt kommer gå jätte dåligt :(.

Känner mig extremt lycklig, har hunnit med massor idag! Och så har jag gjort massa nyttigt istället för massa saker som jag egentligen inte har tid för. 



Tänkte ladda upp en bild från idag men det gick inte. Ni får den en annan dag. Puss ♥

Trygghet

Nu säger elli att de visst kan skjutsa! Så nu måste jag skynda mig :)

And history books forgot about us, and the bible didn't mention us.

Sitter i sängen nu och har ingen aning om hur jag ska ta mig till skolan. För kallt för att köra moppe & för kallt för att gå. Och så har jag ont i magen och har verkligen inte lust att ha utegympa. Bussen har gått och nästa går först efter vi har börjat. Jag kunde inte åka med elli & mitt humör börjar sjunka. Vilken rolig morgon!



ALDRIG SJÄLV, MEN ALLTID ENSAM

Jag lovar att bättras.


'

OOOOJ

Satt mig ner för att kolla vad jag ville beställa för kläder men det började spåra lite.... Känner mig inte så frestad nåmer...



Och det är bara från HM. Tänker inte ens nämna hur mycket jag vill ha från gina...

Även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur

Har hittat en väg jag vill följa

Sitter hemma hos mamma nu, har varit och ätit pizza med lillasyster och pappa. För det var strömavbrott hemma i byn så kunde inte äta där. Igår var jag iallafall med sandra och sov där också. Idag har jag hunnit plugga både spanska och engelska, känner mig riktigt nöjd över det. Ska försöka nu om ett tag igen. Sen ska jag ut med b bäst och de vanliga. Imorgon kanske det blir att fara och sola med ellinor, hoppas på det! :) Så man är någolunda brun på fredag när vi har bad.... 

Har haft en sjukt rolig helg, jätte skönt att bara ta det lugnt med andra halvan ibland.

Och igår.. ja då körde jag lite bil... gick inte så vidare bra. Men det är ju inte så konstigt, har inte så mycket erfarenhet ännu. Men om 2-3 månader, ja då ska jag börja övningsköra! Längtar som bara den. 



Förresten... längtar som bara den tills det är november, för då ska jag och ellinor praoa i luleå en hel vecka! Jag har fått en plats på HM, så det känns sjukt kul faktiskt! Att få praoa på en av sina favorit butiker :D

The day

Sitter hemma med sandra i byn, och kollar idol. OLLE ÄR GRYM :)

Idag i skolan har det hänt massa, vart helt skakis efter allt som hände. Man borde verkligen få lära sig allt som har med chock och första hjälpen osv o göra, i skolan. Så man är beredd ifall det händer nått sånt där igen... Usch va läskigt det var.

Ihelg ska jag försöka plugga lite spanska och engelska... Har prov nästa vecka.. :(

I don't want to wait another day


Kvällens outfit

Nu var det länge sen jag la upp "dagens outfit". Så här kommer en på kvällens outfit.


Vilka förlorare

Idag har jag äntligen fixat en egen spotify! Nu blir nog storasyster glad :)

Har varit hos julia med massa folk, har varit ganska kul ändå :) Vi kollade en skräckis, som förövrigt var svin läskig! Jag och sandra låg och trängdes bredvid varandra där i vår rädsla. Men det gick bra, och nu är jag hemma. Har även hunnit med en annan helt sjuk sak!!! SOMNADE PÅ TOALETTEN, haha hur sjukt är inte det?! Är ganska knäpp ändå har jag börjat inse, alla säger ju det... men det har som inte riktigt klickat förrän nu ;)

Har även hunnit inse att vissa folk verkligen inte har något liv, de bara finns där för att störa oss andra. Men inte gör det något det de säger, alla vet ändå att det inte är så. Idag när vi hade varit på stan och hyrt en film så gick vi mot fjällnäs igen. Då skriker töntarna som hänger på parkbänken massa saker åt oss, åt mig. Haha tycker riktigt synd om dem, de har inget bättre för sig. Och det värsta är ju att de tror att de är så roliga att deras kompisar kommer dö av skratt efterråt? Patetiskt. 


Saknar detta ställe enormt mycket nu!!

If i could, then i would.



Sitter hemma nu, har haft skola, bio, skola och massa skola. Vet inte om jag ska på ett födelsedagsfika... Har inte ens köpt någon present. Men hatar sånt, att man måste köpa saker till varandra. Det enklaste hade varit om man bara kommer dit och fikar och grattar sen är det nog med det. Ska man börja slösa sina egna pengar för att ge presenter till alla man känner?

Detta är början på våran film.

Har nyss kommit hem typ, har varit med benna, jesper & jennifer.. vi har spelat chicago, och gissa vem som vann???? Ska bara slå på en film nu och efter det slumra bort. Bara man inte börjar skicka massa sms i sömnen igen, som jag gjorde inatt. Fy vad jag skratta idag när jag såg det. Det handlade om nå ryssar & det, ni vet sånt som jag brukar snacka om? 

♥ it makes me happy, like really happy

VÄÄRSTA sugen

Vill beställa kläder, fick värsta suget efter att jag såg på ellis blogg att hon fått hem en sak hon hade beställt. Men vet inte om jag ids beställa, eftersom jag och elli ska bo i luleå i en hel vecka om några veckor då vi ska praoa där.. Så kanske sparar alla mina pengar tills då och shoppar lös den veckan istället? Finns fortfarande att fundera på det.

Nu blir det mat, sen ska jag vara med b bäst.

Isn't that ironic

Sitter hemma nu och väntar på maten. Idag har det varit ganska så lugnt i skolan, inte så värst lång dag. Dagen har varit full av barriärrevet, dans & kyla. Vi har ju som sagt haft dans med myran och fri, det gick svinbra och var ganska roande. Har dansat både vals och bugg ;) Trodde det skulle vara jätte jobbigt, men det var inte det. Har även fryst idag, överallt! I skolan, påväg till skolan, hemma. Kanske håller på att bli sjuk.

Imorgon blir det nog vanlig skoldag förutom bion på morgonen, och sen om det blir som planerat så kanske jag och elina & sara ska hitta på en konstig grej. Vet inte om jag ids gå på en grej som är imorgon, men får se imorgon. Hade ju varit roligt om själva personen hör av sig..

För dig ska jag göra det tusen gånger om

Idag har jag gått hem från skolan, raka vägen till garderoben.. Där tog man på sig träningskläderna och drog till gymmet med elina & sara. Efter det vart det att fara till ellinor för att kolla desperata hemmafruar (och imorgon är det greys!!). Nu ska jag sätta på en film, kanske fortsätter på The Road. Men den var för seg, så vet inte om jag ids.

Imorgon blir det iallafall dans med myran och fri... roligt .... ;) Hoppas vi kör kycklingdansen. Kan ladda upp bilder när jag hittat kabeln. Godnatt

Hon



MYYSIGT är det enda jag får fram. Sitter och kollar csi miami & försöker plugga i morgonrock, det är lite stor men det funkar ändå. Kan inte plugga för kommer inte in på en grej, men det var väl lika bra det.

Ändrade planer

Åker till pappa nu om circus två minuter kanske, hihi. Skriver sen.

Look how far we've come, my baby.

Är sugen på allt just nu, vill bara äta äta äta och äta. Låter som värsta matvraket, men det är inte just man jag vill ha... utan lite mer som frukt, godis, dricka.. Ja det låter som att jag behöver en mys-/film kväll.

Thousand pieces

VART ÄR DU? Hittar inte min dumma överföringssladd!! Jag som skulle ladda upp lite bilder från taco-kvällen... Men det får väl vänta då. 

Efter maten kommer min sandra hit och gör mig sällskap i mitt letande (om jag orkar leta tills då)... Annars ser vi till att hitta på något annat vi kan göra. 

Sliten krigare



Hemma nu, ska sova!!!!!!!!!!!!!!! Är så himla trött så ni fattar inte.

Horoskop




Det enda som kanske stämde var väl "tur" och "relationer".

I paid a price, and i'll keep paying.

Hård klump i magen
Skakande ben

Jag vet inte vad jag gör fel, tell me.



Forgive.. sounds good. Forget.. i'm not sure i could.


..

Måste verkligen prata med dig, men vet inte om du vill prata med mig.. Du är och förblir min bästavän, det vet du. Älskar dig!


Gudomligt

Nu ligger man i sängen och pratar med sandra. Har sovit gudomligt :d

Cop, cop, potatocop

Kom alldeles just hem från kvällen hos danne, den vart riktigt rolig! Synd bara att den skulle sluta så tidigt.. Hamnade iallafall i soffan efter maten som förövrigt var supergod! Och sedan efter det for vi ut och åkte bara, lite till dundret, lite till hit och lite till dit. När vi kom in till stan blev det nå tjorv så fick göra massa saker, men det blev bra iallafall så nu är man hemma. Funderar på vad man ska ta och hitta på nu :)

Om jag somnar, godnatt.

@ Elinas place

Sitter på golvet i elinas rum, hon fixar sig och gör lite dittan och dattan. Vid sex - halv sju ska vi och kolla handbollsmatch. Sen ikväll blir det tacos hos danne, med massa fina ;)

Grattis mamma ♥

-

Jag kanske gjorde fel.. jag kanske fortfarande gör det.

Vad hände? Vet inte..

I might say hey

Sitter hemma nu, har haft en alldeles underbar kväll på dundret med b bäst och de vanliga. Har kollat film, både skräckis och vanliga.. Även idol, och är hur lycklig som helst att olle gick vidare!!! Nu är jag hursomhelst hemma och håller tummarna. Eftersom att det är hur mycket snö/is på dundret, håller tummarna att de ska klara av att köra upp igen och inte köra ner för stupet.... :( 

Ska sova nu och imorgon väntar en annan dag, men den består av tacos, efterrätt, fina vänner & mycket kortspel.

Control love

Måste skynda, ska och handla med några snarre
RSS 2.0