Torsdag 31 mars

Har efter många om och men bestämt mig för att förmodligen behålla klänningen! Tummen upp på det! Tummen ner på att jag inte har skjuts någonstans. Och tummen ner för att ingen kan hjälpa mig i mitt godisberoende.. Men nog om det, nu ska jag kolla klart filmen jag somna till igår. Nej ändrade planer, blir att tillbringa min kväll hos Sara med henne och Elina mest troligt! Ha en bra kväll, hejrå!


Post från Nelly

När jag kom hem fick jag besked att jag hade fått nå paket jag beställt. Men då började jag verkligen undra, för jag väntar ett paket från hm vecka 16 så det kunde ju inte vara den. Men när jag öppnade den så såg jag att jag hade fått hem balklänningen nu, och gissa vad?! Den är svart! Ovanligt? Nej. Har alltid svart/vita kläder så inge nytt här inte. Men jag tror nästan jag fått en storlek för stor på den här, inte för att den är för stor men den hade kunnat vara mindre tror jag. Vet inte om jag ska ha kvar den här eller om jag skickar tillbaka, vi ser ju! En liten tjuvkikare.


Idag ser jag ut såhär

Dag 20 - Tre filmer jag sett och gillat

  • The next three days
  • Unstoppable
  • One tree hill... hehe :) Inte för att det är en film, det är ju en serie. Men ni får nöja er med det. För oth kicks ass.

It comes naturally

Godmorgon solstrålar, själv är jag inte alls på dåligt humör. Får väl se hur dagen börjar och helst av allt slutar. Det är torsdag och jag är så jävla glad för det! Nu lyssnar jag bara musik men ska alldeles strax börja ge mig upp till fikat och sen vänta på Ellinor som kommer och hämtar mig :) Skriver den där listan och en dagens outfit som jag tidsinställer till senaareee.


Elinas bilder från Dundret



Nu hoppar jag i lådan. Godnatt

Kvällssysselsättning



Har verkligen inte gjort det jag skulle göra.... Har duschat, testat kläder, fotat, umgåtts med systrarna en sväng och så har jag häckat framför facebook. Det jag skulle göra var kollat film, duschat, tagit fram no-pappret, skrivit klart den, pluggat på det, pluggat mera på det, hållt tummarna för att det ska gå bra imorgon och ungefär nu skulle jag varit klart med det... Men icket. Istället sitter jag här, inga formler och ord klokare utan några bilder och tvångstankar rikare. Nu ska jag se vad de där uppe babblar om sen blir det att kolla Greys. Ojdå, inge no på mitt schema för ikväll inte..

Jag och mina systrar, mina systrar och jag


Lånetelefon

Efter jag skrev att jag lega inlindad i täcket så somnade jag. Vaknade sedan av att pappa ringde och bad mig följa med och lämna min fån på rep... Så då for vi dit. Tillbaka kom jag med en okänd Eriksson som jag aldrig haft eller sett förut. Fattar nada om den, men ska försöka lära mig. Lär ju få stå ut med den här ett tag. Eller så tar jag Yennies Xperia om det blir allt för tjorvigt. 

Nu hoppar jag i duschen och efter det blir det att plugga järnet tills imorgon och sedan klockan nio Greys! Ska sätta Prison Break på laddning nu också! ♥

Update: Tydligen är det en Vivaz. Lillasyster sa det, ska man tro på henne? :)

Dundret

Är hemma nu, for hem vid två kanske. Det har varit gudomligt skönt och kul, fast ändå har mina nya pjäxor varit pain in the ass för att de var så hårda så mina smalben höll på att gå av i början. Men tillslut hade de mjuknat (eller så hade mina ben dött) så då kändes det inte. Har varit och fikat på flera ställen samt ätit hamburgare vid värmestugan. Det var mysigt på slutet, satt bara i sofforna inlindade i filtar medans vi väntade på skjuts. Nä men det enda jag kan säga om dagen är att den vart riktigt lyckad! Måste ske fler gånger.

Nu ligger jag inlindad i täcket och försöker få upp värmen, för det vart ganska kallt på slutet när vi bara satt. Och snart hoppar jag in the shower och efter det öppnar jag no boken för första gången, har prov imorgon.. Ojdå. Bilder kommer väl i sinom tid.

Next

Nu ska jag hoppa upp ur sängen och göra lite nytta, dvs ta fram kläderna, skidorna ja ni fattar. Godmorgon förresten.

Dag 19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna

Taken

Dag 18 - En bild som inte är tagen i staden jag bor i

Balklänning, check!

Tack världens bästa mamma, har just klickat hem en balklänning! Sen blir det bara att vänta på accessoarer och skor, undra var man hittar det då.. Va glad jag är!

22:06

När jag satt i sängen och spela gitarr och sjöng så ringde Sara och Sandra och fråga om jag ville komma dit. Så då for jag. Hade inte hunnit plugga nå no, shame on me.. Och där var vi två sek sen till Sara och jag for hem därifrån vid halv nio typ. Efter jag kom hem har jag fixat sängbordet, spelat gitarr, sjungit och nu ska jag fika. Sen hoppa i lådan framför Big Brother, brukar inte kolla det. Men har för mig det är nu klockan tio, så då kan jag ju kolla det när jag ändå inte har något annat för mig.

Imorgon blir det att vakna vid halv nio och sedan bege sig till älskade Dundret vid tio någongång. Godnatt :)

Tisdag?

Känns mer som Torsdag, ungefär.

Sitter just nu och försöker läka mina torra fingerspetsar, har nämligen spelat en hel del gitarr och sjungit efter jag kom hem. Och nu kan jag inte annat än säga att jag verkligen längtar till Laponia, ska bli så kul! Anyway, kom iallafall nyss hem från en tur till stan med världens bästa pappa ♥ Blev ett par täckbyxor rikare! Har ju Dundret imorgon, så ska åka slalom. Och bara därför blir det sovmorgon till 10, ganska skönt. Nu ska jag hoppa i myskläderna sen plugga no. 


Att sakna någon

Är ganska jobbigt



Håller verkligen på att slockna redan nu.. Måste springa upp och göra fika nu iallafall, sen bär det av mot skolan! Slutar tio i två idag, pretty good. Sen hem direkt och dra av alla mina kläder, och se ut ungefär som på bilden här uppe! Mys.

Jag vill kunna

Dagen har varit bra, har varit med S, B och E i princip hela dagen. Det var helt okej. Nu ska jag sova. Imorgon blir det att mysa med mig själv efter skolan och bara plugga och ta det lugnt. Känner att jag har en förkylning på intågande, så ska ta det lugnt med min onda hals och tunga ögon imorgon, efter skolan då. Och juste, har köpt en ny jacka idag! Ni får väl se den någon annan dag om jag ids visa.

Och appropå ingenting, jag vill verkligen ha sommar nu! Står inte ut längre! Jag vill kunna gå i bara ben och bada i vattnet. Jag vill få bruna ben och gå omkring med solblekt hår och fräknar. Jag vill kunna skratta åt kylan och slasken. Jag vill kunna cykla hundraåttiokilometeritimmen och sjunga så högt jag kan. Jag vill så mycket.




Dag 17 - En bild som är tagen i staden jag bor i

Alltså det här var ju skitsvårt! Jag bor ju i mbgt men jag är ju aldrig här annat än när jag sover och äter, haha. Så det fick bli en riktigt gammal bild från när jag gick på Gunillaskolan. Det här var typ den enda bilden som var fotad här och inte i Gve.


Rörigt, läs inte i onödan

OBS helt onödig sammanfattning av helgen. Läs inte om ni inte vill. Står bara vad jag gjort osv. Men tror redan jag har lyckats klämma ihop det i några inlägg under helgens gång.


Fredag for jag till byn med pappa, innan det så köpte vi pizza som vi sen åt hos f&f med lillasyster också. Den kvällen trodde jag inte att jag skulle göra något, eftersom S&S aldrig hörde av sig. Men vi for iallafall ut en sväng senare på kvällskvisten. Det sög så kom hem ganska tidigt. 

Lördag började riktigt bra med att vakna upp till solen och en fin dag framför sig. Sen började de luta mer och mer åt att inte bli en så bra dag ändå. Hade ju planerat att fara ut och köra skoter med S&S och de. Men de gick tydligen inte.. Så blev en dag i Happis med pappa och syster. Köpte några vettiga men även några ovettiga saker. Det var ganska mysigt ändå. Och sen hem. Väntade på att S&S skulle höra av sig. Men icket. Så satt hemma ungefär hela kvällen. Var ute cirka en halvtimme och åkte/körde lite skoter. Sen duscha och sova. Dagen turned out pretty good. Och juste, fick besök av den där malen också!



Söndag började mysigt med god frukost och ännu en bra dag framför mig. Den här gången slutade det inte så långt bort från de jag hade planerat. Trodde inte vi skulle fara ut alls där ett tag eftersom jag egentligen inte rymdes men efter ett tag for vi iväg. For ju till den där sjön jag berätta om och gjorde de där sakerna. Och sen hem. Åt köttsoppa med f&f, papi och syster. Sen vila. Har legat i sängen och framför tvn halva dagen idag. Senare på kvällskvisten så pratade jag med Johanna. Ska testa en grej någon dag här i veckan och se om de blir bra. Hoppas det iallafall! Isåfall vet jag vad jag ska sjunga på Laponia. 



Nu blev det för mycket text. Är fortfarande hos papi. Så vaknar väl imorgon någongång ganska tidigt och beger mig mot stan. Sen fortsätta min sömn där. Godnatt.

Konsten att åka madrass och övriga saker



Jag och bästis klarade bara att åka cirka hundra mil utan att ramla av ;) Det här var bara ren klanteri och svaghet.  Fin ställning vi har också där i snön, men så går det när man glider av madrassen i hundrafyrtio knyck.

Har även bestämt att jag lämnar byn först imorgon! Så ska gå och sova tidigt idag, men det kommer nog bli tvärtom tror jag. För det är nämligen Luftslottet som sprängdes mellan nio och halv tolv. Men vi ser ju hur jag gör. Längtar förövrigt till onsdag för då blir det saknade Dundret!

Och juste, innan jag säger godnatt för kvällen så måste jag bara erkänna en sak...

Jag vill bli rödhårig igen! Trivs bättre i det.. Men vet inte hur jag ska lyckas med detta. Har ju så mörkt nu.. Får väl bara lida pin och färga brunt och slinga det ljusare innan jag doppar huvudet i färgbunken igen. Men vem vet, kanske hinner ändra mig innan dess. Men så känns det då nu.


Dag 16 - En bild som är över ett år gammal

Stan på ett tag

Ojdå, få se.... Det här blir femte inlägget för idag! Och mer kommer det bli. Sorry..

Blev iallafall upphämtad av S, S & M vid ett kanske. Då for vi ut med skotrarna, det bar av till en sjö vid namn Nattajärvi. Dålig fantasi den som gjorde namnet har/hade, för vem vet hur länge den sjön varit där. Den människan är nog död nu. Haha oj det där lät lite iqbefriat. Sjön har ju antagligen varit där så länge som människorna funnits. Men det jag menade var att vem vet hur längesen det var som den som döpte den döpte den. Ja men nog om det. Där var iallafall lite människor, och det sluta med att jag eller S&S lega på madrassen bakom skotern och for omkring som ett löv i blåsten. Det var iallafall riktigt underhållande! Sen har vi fikat och efter det ut med skotrarna igen och då bar det av hemåt.

Kom hem vid fyra, så har hunnit duscha, sitta på datorn, äta och reparera min matkoma sen dess. Nu ska jag packa sen bär det av till stan. Ska skruva upp mitt nya sängbord när jag kommer dit och sen sjunga och försöka komma på vad jag ska sjunga på Laponia.

You made it hurt so bad

I belive

I belive good things happen everyday.
I belive good things happen even when bad things happen.
And I belive, on a happy day like today,
we can still feel a little sad.

That's life, isn't it?

Det är söndag, och livet flyter på

Lose control

Försök flyta med i förändringsprocessen. Det är det enda sättet att inte förlora kontrollen.

Små monster

Tidigare ikväll så fick jag besök utan en.. ja vad ska man kalla det.. en nattfjäril? Kan man säga så? Ja, eller kanske en mal? Och eftersom jag är ett stort fan av insekter (läs: om så vore väl), så jag var tvungen att stänga in den under mitt raklödder. Så den har legat där i cirka två timmar kanske? Sen fick jag ropa på lillasyrran som fick komma med dammsugare och suga upp det lilla monstret.. Lamt av mig, hon är fyra nästan fem år yngre än mig. Och de är hon som måste skydda mig från alla äckliga insekter.. Nåväl, tur att hon gör det med ett leénde på läpparna iallafall!





Nu hoppar jag i säng, hoppas jag slipper fler besök av de där malarna ikväll. Så jag kan sova lugnt. Puss

Dag 15 - En bild jag har tagit som betyder någonting

Dag 14 - En bild som gör mig arg/ledsen



Den här bilden gör mig ledsen, och jag vet inte varför. Vi var ju inte ledsna när bilden togs, men det är väl bara redigeringen som gör den deprimerande. Den ser så tom ut.

Earth hour?

Ja det gick ju som det gick, sitter med lampan på, datorn på och tvn på. Nåväl, hoppas alla andra kom ihåg det iallafall!



Har iallafall hoppat ut ur duschen nu och ska alldeles strax smörja in mig (viktigt!) och sen hoppa i pyjje. Har varit i Happis hela dagen, eller ja. Vi for ju vid 12 och kom fram strax innan två kanske. Och sen har vi gått på IKEA några timmar. Efter det hem. När jag kom hem gjorde vi lite mat och sen kom S&S och hämta mig med skotern. Kom hem strax innan åtta för att göra min syster lite sällskap men det visade sig att hon inte behövde det. Men kunde ändå inte fara till Sandra för hade inte kunnat ta mig hem på nå sätt. Så ja. Dagen har ju varit som den varit. Mysigt att vara med pappa och lillasyster till Happis, men det var ju för det mesta bilåkande. Var ju tänkt att jag skulle ut med skotern, men jag rymdes dock inte. Så det blev ju Haparanda istället då.

Men nu ska jag fundera vidare på livet och varför jag inte slagit igång musik. Imorgon vill jag till stan tidigt så jag kanske hinner träffa en jag inte träffat på evigheters evigheter och så en till rolig prick. Men vi ser ju hur det slutar.

IKEA

Ändrade planer.. Blev inge skoter. Istället blir det Haparandra med pappa och lillasyster, besök på IKEA och lite andra saker. Ser väl hur dagen slutar. Hejdå.

Skoter i solen

Nu ska jag fika och sen bär det ut med Sandra och Sofia. Hoppas det inte är lika mycket skare idag som det var igår. Man sjönk ju ingenting när man lämnade spåret. Men längtar ändå tills jag kommer ut, det är så himla kul och om inte annat skönt att komma ut och bort. Men nu ropar pappa, så ska gå och fika. Ha en bra dag i soleeeeen! Det ska jag ha!

Att drömma

Alltså har nog drömt världens sjukaste dröm idag. Jag och helt främmande människor (som tydligen var min familj) bodde i Ellis hus och helt plötsligt kom det en man som höll på att joxa med något i alla hörn i huset. Vi brydde oss inte. Och helt plötsligt börjar han jaga mig och kasta nycklar i 140km/h. Om jag hade träffats av de hade jag dött. Och det gjorde jag också. Jag vaknade upp från döden flera månader senare och levde om allt det där, när mannen kommer för att mörda mig osv osv. Det enda konstiga var ju att min "familj" visste att det skulle hända, de hade ju levt i ett år och sen vaknar jag upp igen. Och när jag kom på att jag skulle dö och hur jag skulle dö så kunde jag skydda mig från det, och då började någon annan dö och vakna upp igen. Någon i min "familj". 

Sen helt plötsligt var vi på något zoo och skulle sno elefanter, men de upptäckte oss. Så det gick ju inte så bra ;) Minns inte riktigt allt, men det var exakt som att jag hade upplevt det där. Som att någon skulle komma och mörda mig nu t.ex. Så var tvungen att kolla vad det betyder om man drömmer om döden. 

DÖDEN: Om du drömmer att du dör, så kommer ditt liv att förbättras. Om någon annan dör så förutspås en födelse, ett bröllop eller en vinst. Döden symboliserar framgång, frihet och lycka.

You're only young once, so be bad, break the rules, get caught and make it count



Ellis bild från tidigare idag, när vi hade gympa. Skidtjejerna som inte klara av att åka mer än trehundra meter utan att vända.

Mot världens bästa ställe

Far till pappa nu! ♥ Skriver senare. Men antar att det blir att umgås med S&S när jag kommer dit. Hojj va kul vi ska ha! Hoppas på mycket händelserika och bildfulla inlägg under helgen från min sida.


Upp&ner

Du ville prata häromdagen
Och helt plötsligt blev det tyst
Jag undrar vad som hände
Vi som skrattade nyss

TORSDAG

Hela veckan har jag varit deprimerad, tror det beror på skolan faktiskt.

Kom hem strax innan åtta, har hunnit göra hamburgare och ätit upp den. Har inge mer att skriva. Blev på världens sämsta humör. Tackar för det. Idag efter skolan klockan fyra for jag, Elina och Sara till Gve och gick på nya fiket med Joakim. Det sög ju där, visst det kanske var gott och så, men det var alldeles för stort och för fult, samt för kallt för att vara ett bra ställe. Aldrig mer där. Men innan det träffa vi Sandra och Sofia, då var vi med dem. När alla for hem, följde jag med S&S till S's hem. Var där några timmar och sen kom Robin och hämta mig. Somsagt, nu vet jag inte vad jag ska göra. För det finns ju ingenting att göra med mig tydligen.

Du såg inte nå bättre ut du heller

?

Dag 13 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen

Flyga fallskärm, och se alla små (eller egentligen stora) sköldpaddor nere i stora havet. Och flyga så lågt att man flyger ner till några guys som står på en stor sten mitt ute i vattnet och säger hej. Samt flyga så högt upp att man får svindel, men ändå bara vill göra det igen när man väl kommer ner, för man inser att just då när man är där uppe så tänker man inte på något annat än hur fint och skönt det är.

Men det vet jag att jag kommer få uppleva igen. Bara inte när, fast ska väl försöka klämma in det nästa utlandsresa ;)

Off the map

Sitter och kolla Off the map och säger godnatt nu. Och juste, är ju klar med novellen nu, superb!! Imorgon ska jag ta en lugn morgon, och vet ni? Imorgon är det torsdag, och det betyder en dag mindre mot helgen. För på fredag drar jag dit igen, till min älskade by ♥ Det ni. Och förresten, jag har jättelust att ta en fika på det nya caféet, Café Oscar. Kanske lyckas klämma in det imorgon?


Bild från idag när vi var hos Elina.

Inga planer

Har just hoppat ut från duschen, det var gudomligt skönt. Och innan det satt jag och snacka en lååång stund framför matbordet med mamma, Yonas, Yennie och Ronja. Har nog aldrig suttit så länge framför det bordet. Nu ska jag smörja in mig och sedan måla ljusblågröna naglar. Om jag hittar överföringskabeln från systemkameran kan jag kanske visa senare. Känner att denna dag kommer bli riktigt deprimerande. Helst när jag först hade planer för dagen och sedan helt plötsligt var jag inte inbjuden på mina planer längre. De var ju roligt. Nä känner att jag hade kunnat klaga hur mycket som helst om det nu, men det ska jag inte. Så säger hejdå här. Ska försöka höra med mamma om vi kan köra någonstans, då blir jag säkert glad.

Dag 12 - Tio saker jag gillar att göra

  • Sjunga
  • Resa
  • Sova i bilen
  • Fika
  • Köra skoter
  • Vara i fjällen
  • Flyga
  • Sova ut
  • Shoppa
  • Skratta

I hear in my mind, all this words

Nu har jag kommit hem från skolan, jag fick köra hem! Skolan sög, har inte varit på världens bästa humör precis, men nu känns allt så långt bort. Eftersom jag alltid blir så glad när jag kör bil! Nu ska jag gå upp och skriva på novellen och sen blir det middag och duscha. Får se vad som händer senare idag då. 


Brb 8-16

Jahapp, då bar det av till skolan. 8-16. Nice. Hejdå.

Godnatt



Har påbörjat en helt ny novell, voivoi... Och så har jag kollat dhw, som var år sen jag såg sist! Därefter bara kollat några tvprogram, fikat, borstat tänderna och nu ska jag hoppa i lådan. Godnatt


Dag 11 - En bild som är från när jag var liten

Kort dag

Slutade redan tolv idag, men har ändå inte hunnit med så mycket på mina tre lektioner. Hela matten var jag så yr och hade så ont i magen så jag inte kunde arbeta. Så direkt jag kom hem blev alvedon min vän igen.

Har just läst nästan tusen inlägg på en blogg, fråga mig inte varför. Men det var så spännande, orkar inte säga vems. Men ni kan nog gissa om ni tänker bortom de jag brukar läsa. Inte för att ni vet vilka jag brukar läsa, men med det menar jag att det inte är mina vänners.

Nu blir det att slå igång musik och skriva på novellen. Ska försöka skapa så mycket fantasi att den blir superbra! Men vet att det inte kommer bli så som jag hoppats, eftersom jag har så kort tid nu. Allt ska vara klart på fredag med kamratrespons och allting. Och den måste jag göra hemma, får väl be Elli eller någon annan frivillig.

Senare ikväll blir det säkert att göra ungefär samma sak som igår skulle jag tro.

I can't explain why we live this way, we do it every day

Hojja! Alvedon nästa! Sen blir det att ta på sig nå clothes och sen bege sig till skolan. Hojja åt det med. Helst när jag har så ont.. Men får väl försöka göra det bästa av det och gå dit iallafall, får väl ta två alvedoner nudå. Och sen slutar man redan 12 tydligen.

Men måste först hinna träffa en lärare och höra varför just jag fått värsta häftet, tror inte någon annan fått det. Kanske suger i gympa, vem vet? Men sist jag kolla betyget så gjorde jag inte de.

Dag 10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan

Att få sjunga, skulle kännas som att jag var förstoppad eller något eftersom jag sjunger helatiden utan att jag vet om det. Och mat, för vem överlever utan mat? Och så är mat jävligt gott också, eller ja.. jag äter ju för det mesta godsaker och fika. Men det går väl att ha i matkategorin?

Some things never change at all.

Idag efter jag kom hem från doktorn så skrev jag novell och efter det kom E till mig och då åt vi osv osv. Sen bar det ut och glida Microcar en sväng. T.o.m. jag fick gå lös på den idag. Så efter ett tag befann vi oss hos Simon och spelade bilspel på tvn, och kan ju meddela att jag verkligen suger på alla spel du kan hitta. Välj ett, och jag suger på det. Och det är ju extra dåligt att suga på allt när man möter någon som alltid vinner i allt, dvs Elli. Sen har vi bara glidit Audi och det var då jag valde att fara hem. För hade förjävlaont i magen och var hur trött som helst. Så nu slår jag på en film och låter Alvedonen verka. Imorgon blir det skola från 8 till 12, gudomligt. 

Igår



Hitta en gullig bild på E's facebook på mig och Elina när hon just hade slagit mig i huvudet med krukan..

För det som kändes jobbigt känns nu dubbelt så svårt

Kom just hem från läkaren, ingen medicin till mig inte! Hade förväntat mig de men icket. Det var ju bra.

När Ellinor hade lunch kom hon och hämta mig, då for vi några ärenden sen ut på stan för att fika. Det var ju mysigt. Och jag blir lika förvånad varje gång jag kliver utanför dörren och inser att det är FÖR VARMT för att ha jacka. Jag menar, det är mars och har gått utan jacka idag. Nog för att det blåser på vissa ställen, men det var då varmt på stan.

Nu ska jag skriva novellen som jag måste börja om på. Kommer aldrig få in den i tid, men vad gör man när man inte har någon fantasi?

Dag 09 - Fem bilder från ett minne 2010

Läkarbesök

Vaknade vid åtta och då gick jag upp och hörde med mamma hur jag skulle göra, om jag skulle fara till skolan och ha en halv gympa lektion medans jag väntade på ett telefonsamtal eller om jag skulle vänta på samtalet hemma. Och det sluta med att jag lega i sängen och kolla en sjukt dålig film och nu har jag fått veta att jag ska till läkaren snart och ta blodprov och lite andra saker. Sen ett besök hos farbror doktorn. Har redan ångest.

Sen idag blir det väl att umgås med någon, skulle chansa på Ellinor? Kanske någon mer? Men måste skriva svenska novellen också, men det kan jag göra idag när jag kommer hem från doktorn. Wish me luck.


Från den dag jag hade trollburr, hehe. Så det fick bli en liten redigering.

Hemma på rast

Rubriken stämde riktigt bra, för jag är aldrig hemma. Och när jag väl är hemma så sover jag antingen eller äter. Så ja nu är jag hemma på rast, denna gången tillbringar jag natten här. Hehe, rolig jag är.

Nu är jag hemma, och hela dagen har varit underhållande. Först ut på stan med Elli och fara överallt. Sen hem för att äta. Efter det till Elina för att fika och skratta med de folk som var där och sen ut igen. Snurra runt och blev nästan motorhuvslösa. Hämta tejp och förde hem Elina. Tejpa motorhuven och sedan for vi till Simon och Alex. Böt bil och snurra runt överallt. Kom hem ganska nyss och nu ska jag hoppa i bädden. Om det inte är bättre imorgon i min hals så blir det ett besök hos farbror doktorn. Men om det är det så blir det väl skola som vanligt, hoppas iallafall jag vaknar upp på rätt sida och utan magont. Godnatt. Bilder från Elina kommer väl någongång om jag orkar.

Födelsedagsfika

Nu måste jag skynda, Elli är på G. Vi ska till Elina och fika födelsedagsfika, mys. Sen blir det väl att umgås med henne resten av kvällen, längesen sist.. Men som sagt, måste skynda. Så jag skriver om min superintressanta söndag när jag kommer hem. 



Dagens klädval fick ni också. Det vart en tröja från monki (första saken jag köpt därifrån!!!) och svarta leggings bara. Till det converse och en svart tygjacka, och får inte glömma den mest underbara saken man kan ha runt halsen: min halsduk

2011-03-20

Nu har jag duschat och ska alldeles strax klä på mig. Sen invänta ett samtal. Får se vad dagen har att erbjuda. 

Och har också insett att jag längtar sjukt mycket tills gymnasiet is over. För det innebär nämligen FLYTTA för mig :) Och jag läängtar sjukt mycket till det. Det var lite onödig information, men ni får väl leva med det.


Dag 08 - Två saker jag längtar efter

Körkortet och tills nian är slut.

All we have is chaos now..

Nu är det söndag och jag har redan vaknat, aja ska inte säga så mycket. Jag somna ganska tidigt ändå, eller tidigt vet jag inte om det var, men tidigare än vanligtvis. Och jag har sovit gudomligt skönt! Nu ska jag antingen slå på en film eller så gå upp och fika, men filmen lockar mest. Hejdå för ett tag.

Hey now i can't take another day


Dag 07 - Någon jag saknar

Dag 06 - Tio sanningar om mig

  • Jag kan bara äta gröna äpplen.
  • Jag lider av beslutsångest.
  • Jag somnar alltid när jag åker bil.
  • Jag hade en ätstörning förra året och året innan det så jag gick ner mycket i vikt.
  • Jag stör mig lätt på saker och folk så de ofta blir att jag slutar umgås med dom.
  • Min största rädsla är döden.
  • Oftast skrattar folk åt mig än med mig, så maybe hade jag passat som komiker?
  • Jag hatar när folk kallar mig för smal, de vet inte hur jobbigt det var att inse att jag var det (läs: jag sa var). Och jag hatar när unga tjejer försöker banta och tycker de är tjocka. Man ska vara glad att man inte är som de anorektiska tjejerna istället.
  • Jag kan inte bli tjock, och tror jag kanske överanvänder den egenskapen genom att äta sjukt mycket godis och fika.
  • Jag sjunger helatiden, ibland tänker jag inte ens på det.

Ingen fara på taket

Idag har jag hunnit vara på marknaden med Sandra, Ellinor och Challe. Det var hur mysigt och soligt som helst. Hade suttit fint med en fika, men istället for vi till mig och åt plättar. Sen ut igen och träffade på Mattias och Jonathan. Så var med dem och hade bilsnöbollskrig, och det sluta med att tre utmattade tjejer och två utmattade killar for hem för att torka. Ingen vann egentligen, men antar att de "ledde" för de fick då flest fullträffar. Dvs rakt in i bilen... 

Sen har jag, Ellinor och hennes family ätit grillat. Och det var gudomligt gott, men antar jag åt för mycket för nu mår jag nästan illa. Sen har jag och E sovit också, vi vela fara ut och göra något men råka somna i våra funderingar kring detta. Så när vi vakna for jag hem direkt och nu ska jag hoppa i sängen och sova! Har insett att jag verkligen älskar min säng!!! ♥ Så nu vet ni hur min lördag såg ut.

Imorgon ska vi nog och fika hos Elina som fyller år på måndag om jag minns rätt? Eller är det imorgon? Äh är för virrig just nu för att tänka rätt.

Hoppande harar också!

Godmorgon! Har sovit gudomligt skönt och nu är jag på riktigt bra humör. Det beror dels på att jag har sovit tills jag vaknat själv även fast jag inte kunde somna förrän seeeent inatt. Och dels för att det är sol ute och för att jag ska ha mysigt med S och E på marknaden snart. Men först duschen och fika! Skriver säkert senare ikväll.

Luleå, 18 mars 2011

03:24

Ni som hann läsa förra inlägget, skit i det.Var på ganska så dåligt humör. Så nu har jag tagit bort det. Men hade iallafall sjukt kul idag. Resan till Luleå var grym! Hittade massor också. Men de var ju en aning kallt ute. Fast vi höll ju oss för de mesta inomhus. Mår illa efter allt jag ätit idag, känns som att vi bara fikat, fikat, ätit, ätit och käka godis. Fast de är typ de vi gjort? Kom iallafall hem vid nio typ. Då for vi och kissa, och de var gudomligt! Sen ut igen. De var ju mindre roligt, så jag somna och kom hem vid strax efter ett. Då satt jag i telefon med en människa i en timme och sen dess har jag inte kunnat sova. Men ska försöka nu, om inte annat får vi väl försöka med en film. Imorgon blir det att sova ut och sen marknad en sväng med mina två favvovänner aka Ellinor och Sandra.

Roadtrip

Jadu, vad ska jag berätta. Kan ju berätta om gårdagen. Elli kom till mig mitt i hårlockandet. När jag var klar såg jag helt ärligt ut som ett troll, kunde inte sluta garva åt mig själv. Så det fick bli mössa. Sen for vi ut med hennes söta bil. Senare på kvällskvisten hoppa vi i A's bil där S också  var. Det var inte så kul, mest deppigt. Så alla for hem vid tio/elva. 

Har just vaknat, och vet inte varför jag vakna nu, nog för att alarmet ringer om två minuter. Men jag ska gå och duscha iallafall, så mitt trollhår försvinner, jag trodde det skulle bli bättre, men icket. Så nu ska det up up and away och aldrig återvända. Och juste, jag kanske kan avslöja våran lilla roadtrip till er nu. Jag, Simon, Elli och Jonathan ska till Luleå idag och småshoppa och ha det bra. Hihi. Ha en bra fredag i skolan! :)

Alltid ensam, aldrig stark


Ja vill kunna tenke enkelt

Sitter och kollar klänningar på alla möjliga sidor, men hittar verkligen ingenting som faller mig i smaken. Nu ska jag iallafall hoppa i duschen och efter det locka håret, det är mina planer. Sen har jag för mig jag och E ska vara med Simon, men vi ser ju vilka de blir. Nu har jag helg iallafall! Avslöjar senare vad jag ska ha för mig imorgon när jag behövde ledighetsansökan :)

Dag 05 - Fem webbsidor som jag är inne ofta på

Facebook, bloglovin, blogg, google och nelly

Ovissheten och saknaden är det som gör mest ont, att inte veta och att få de ständiga återblickarna


Klockan är elva och tretton minuter

Alltså fyfan, på fredag drar vi. Så himla skönt! Fastän jag inte blir borta så länge ska det bli så himla skönt att komma bort härifrån med helt rätt personer. Jag har världens finaste och roligaste kompisar, kommer bli så himla kul! Så imorgon blir sista dagen i skolan för mig innan helgen, mer om de imorgon :) Godnatt. Ska gå och kolla om Yennie sover själv och gå och sova med henne isåfall. Saknar henne litegrann.


I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like

Friendship is one mind in two bodies

Jag gav upp för länge sen

Kom nästan just hem, har lovat mig själv att vara i säng halv elva så måste hoppa i duschen direkt! Skriver när jag kommer tillbaka. Vänta en kvart kanske.

Så nu är jag tillbaka. Det tog kanske 20 min, gudomligt skönt. Men fick mig en liten tankeställare, och blev lite orolig. Så ska ta och ringa en person nu och säga att jag älskar den och sedan hoppa i bädden.

När vi for ut så for vi runt lite med Jonathan och sedan till garaget där Simon och Alex var. Så var där ett tag och sedan ut igen, fast då bara jag och E. Vi for runt och gjorde ärenden, har även pratat allvarliga och mindre allvarliga saker. Samt skrattat en del.

Längtar till ihelg och nästa helg. Men nu blir det sängen. Godnatt

Rallypump?

Finns det något som heter rallypump? Isåfall har jag redan listat ut det. Nu ska jag ut på andra äventyr med Ellinor och röda faran. Får se vad vi hittar på. Nå roligt som vanligt. Ha en bra onsdag kväll, för de ska jag ha. 


Dag 04 - En person som betyder mycket för mig



Min fina fammo som jag vet inte vill vara på bild här, så de fick bli en liiiten bild då istället.

Nothing to loose

Nu dampar blogg.se sönder igen.. Men kom iallafall hem nyss, har haft lååång dag idag. De börja med ett tre timmar långt nationellaprov, som förövrigt var klurigt. Fatta typ ingenting och vet att jag fick fel på massviiis med saker. Men sånt är livet. Har iallafall varit glad nästan hela dagen, dels för att jag tagit en ledighetsansökan!! Och dels för att jag har gjort bort alla jobbiga prov! Och så har jag kommit på värsta storyn till min novell, de gick superbra idag. Och det var hur mysigt som helst att sitta där och skriva med Ellinor. På lunchen for jag, E, Jonathan och Mattias på Dannes och köpte hamburgare. Det var mums.

Nu ska jag skriva lite på novellen, eftersom den ska vara inne typ imorgon? Jaja vi får väl se när jag lämnar in den. Sen ska jag fylla i ledighetsansökan, mer får ni veta i sinomtid. Det kommer iallafall bli grymt!

Har lust att köra, men tyvärr är min handledare på joppet, så de går ej. Hejrå

Dag 03 - Fyra bilder som gör mig glad

She want to erase me

Oj har inte uppdaterat nå idag. Idag i skolan hade jag och Ellinor en lektion, resten av tiden har vi bara räknat pengar, ordnat med skolkläderna, hämtat skolkläderna, sorterat och räknat och sedan levererat till klassen. Och när de var slut så for jag hem, var så himla varm och hade så himla ont i huvudet. Missade bara spanskan. Vid fyra for jag, Elli och Simon till stan för att kolla skor till mig. Men hitta inga jag vela ha, får väl antingen köpa de i helg om jag far till Luleå eller någon annan dag. Sen har jag ätit och vi har myst på i bilen. Behövde en Yonna-Elli-Simon-dag idag. Så länge sen sist pga att det varit lov och alla borta. Skulle egentligen plugga idag, men det hanns inte med tyvärr. Så ska göra ett sista ryck nu och sedan sova. Idag har jag även sett en människa, eller faktiskt ingen människa, bara bilen, som jag inte sett på 4 månader. Det kändes lite konstigt. Fick väl en återblick och blev lite depp antar jag. Så har bara sovit och tagit de lugnt den sista timmen innan jag kom hem. Men de var mysigt och nu känns de inte mer så, pga mina fina vänner! 

Imorgon har man sovmorgon till 8.40 för vi har nationella. De kommer verkligen inte gå bra, har inte ens gjort klart häftet man kan plugga på.. Men vi får väl se hur de går. Ska iallafall sitta där tre timmar!! Vet inte hur jag kommer stå ut om jag ändå inte kan frågorna.

Godnatt

Sänghäng

Nu har jag då vaknat.. Känner mig rätt så sliten idag, mössdag? We'll see. Slutar iallafall tio i två idag, och det är ju bra. Fast man får lite ångest när nästan alla andra slutar tolv..


RÖD



Söt sminkväska jag har! Och ja jag vet, jag har grymt korta naglar. Men jag får leva med att jag har korta naglar tills jag slutar förminska dem.

Dagen blev faktiskt riktigt bra tillslut. Där ett tag var jag så deprimerad att jag inte visste vad jag skulle göra, mitt humör har verkligen varierat idag, först sjunkt till lägsta botten och sedan blivit på topp igen. De var nå knas med mig idag. Men jag blev glad sen när jag hitta sm-kaka i kylen, och strax därefter kom mamma och så for vi till Coop och köpte godis. Jag har även fått övningsköra, gick super! Jag blir så glad av att köra! Kommer nog verkligen slösa bensin när jag får körkort.. Nu hoppar jag i bingen med en rulle på tvn, men innan det måste jag välja kläder till imorgon! Kors i taket va? Brukar aldrig göra det kvällen innan utan alltid stressa som fan på morgonen.



Död åt måndag


Dag 02 - En ny tagen bild

Chinos

Livet leker, och allt känns bra

Ja då var man hemma från den alldeles för långa måndagen, men den var inte så världelös trots allt, kom iallafall bort från skolan i en och en halv timme när jag och Ellinor drog en Bullens hemma hos henne. Har iallafall avklarat två prov idag, tror inte det blir något omprov iallafall, vilket är skönt! Nu ska jag antingen börja på min novell.. hehe. Som egentligen skulle vara klar före lovet. Eller så väntar jag i sängen framför en film på bättre tider. Båda låter lockande faktiskt. Tro de eller ej, men jag älskar att skriva och jag tycker verkligen de är kul! Men den här gången har jag inte haft någon fantasi.. Ska försöka övertala mamma att vi kan fara och köra, men tror inte de hinns idag. 

Min söndag


Kiss me on the sidewalks, take away the pain

Nu ska jag försöka plugga so, ska väl gå upp och försöka slita mig från datorn. Har nyss kollat Solsidan för första gången, okej jag såg ett avsnitt hos Ellinor i veckan. Men inte vet jag om de är så bra som alla säger att de är, skrattar inte ens åt det.

Efter jag pluggat ett tag, kanske 20 min så hoppar jag i säng med Wallander på tvn. Ja jag gör verkligen allting för att inte behöva plugga.. Men jag är sjukt trött så måste verkligen vila nu, har ont överallt sen igår. Helst i röven och händerna.

Dag 01 - En blogg jag läser varje dag

Sandras

Kör väl igen

Dag 01 - En blogg jag läser varje dag
Dag 02 - En ny tagen bild
Dag 03 - Fyra bilder som gör mig glad
Dag 04 - En person som betyder mycket för mig
Dag 05 - Fem webbsidor som jag är inne ofta på
Dag 06 - Tio sanningar om mig
Dag 07 - Någon jag saknar
Dag 08 - Två saker jag längtar efter
Dag 09 - Fem bilder från ett minne 2010
Dag 10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 11 - En bild som är från när jag var liten
Dag 12 - Tio saker jag gillar att göra
Dag 13 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen
Dag 14 - En bild som gör mig arg/ledsen
Dag 15 - En bild jag har tagit som betyder någonting
Dag 16 - En bild som är över ett år gammal
Dag 17 - En bild som är tagen i staden jag bor i
Dag 18 - En bild som inte är tagen i staden jag bor i
Dag 19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
Dag 20 - Tre filmer jag sett och gillat
Dag 21 - Tre saker som finns i mitt rum
Dag 22 - En sång som får mig att må bra
Dag 23 - En bild på mig och en kompis som badar
Dag 24 - Någonting jag vill göra just i denna sekund
Dag 25 - Någonting jag saknar väldigt mycket

-

Från weheartit.com

Natten är ung och jag ligger vaken
Jag är "Lucy in the sky", jag är högt över molnen

Hej söndag

Nu skrev Sandra att de ska ut och köra, så jag ska väl med då! Fast inte med egen skoter, eftersom armen till skidan är paj..... Men den ska iallafall in på rep idag, undra hur länge den blir där. Skotern har verkligen otur, de händer alltid massa saker med den. Kanske jag har smittat över min otur till den? Vad vet jag. 

Nu är det iallafall söndag, det betyder sista lovdagen.. Ganska skönt men ändå så jefla joppigt att börja vakna halv sju varje morgon igen. Och appropå ingenting så har jag inte ens rört sohäftet.. Hoppas på g imorgon iallafall! So är verkligen inte min grej.

Nä nu ska jag klä på mig och sen hoppa i skoterkläderna, älskar vädret just nu!! Ha en bra söndag. Skriver när jag kommer till mamma, kanske redan innan.


Ska förbi det här stället idag! Igår insåg jag att jag verkligen älskar Norrland och Nattavaara, finns inge bättre ställe.

Mitt ute i ingenstans

Vi for ut vid ett, efter att vi hade tjorvat och spänt fast allting på skotern. Först ett stopp vid affären för att inhandla kakor och godis! Sen for vi ut i närmaste skog. Det har varit riktigt fint väder idag, sol och ganska varmt. När vi stod där i två meter snö mitt i skogen så valde armen till skidan att gå av. Så vi fick trixa med lite spännband och bara hoppas på de bästa. Vi kom oss hem och när vi kom till garaget såg vi att det var sönder på båda sidorna så om vi hade kört längre hade väl allting lossnat och då hade vi verkligen inte tagit oss hem.

Nu ska jag ringa Sandra och sen lägga mig i sängen med so och musik. Sen mysa på tills de blir att sova. Hejdo

Home sweet home

Kom just hem, nu blir de att kolla klart den sjukt tråkiga filmen och dricka upp min portello. Sen efter det sova sova sova. Har haft riktigt kul idag, hoppas imorgon också blir lika kul. Nu snurrar huvudet och jag känner mig helt avtuppad, så säger godnatt nu :)


Ingen skada skedd

Imorse eller imorse och imorse, vid 12 kom pappa och hämta mig. Då for jag, han och lillasyster på Alla tiders och fika. Jag drog en frukost där, mums. Sen for vi och handla och när vi var på väg till byn så bestämde vi oss att jag skulle köra. Gick riktigt bra! :) Så nu, fem mil senare, är vi hemma och ingen skada skedd på varken bilen eller mötande trafik. Nu ska jag höra med någon vilka sidor det är vi ska plugga på i no-boken. Sen efter det förhoppningsvis plugga lite inför nationella på onsdag. Senare ikväll när Sandra kommit ska jag väl till henne och mysa. Kanske blir lite skoter också.

Kände mig riktigt söt idag, har chinos och en blommig tröja på mig... :) Lite somrigt.

Endless memories in a photograph

Har sovit gudomligt skönt idag!!!!!!!!!!!!!!! Finns inte ord för hur skönt det var! Nu måste jag hoppa upp och skynda att packa, sen bär det av till älskade byn.

Idag måste jag verkligen plugga so, och hämta boken från skolan, sista chansen nu. Har ett jättestort soprov på måndag och jag fattar ingenting. Är inte ens klar med häftet ännu.. Om jag inte gör det idag vet jag att det inte blir alls för i helg har jag ju inte tid.

Hejdo


When you're bound to second place


Idag körde jag på svart och vitt.



Nu är jag äntligen hemma, efter många om och men. Tackar min syster som är så snäll och ordnar så jag kan ta mig hem på nå sätt ♥ Nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Antar jag ska bädda ner mig i sängen framför 127 hours och sen sova på de. Men just nu känner jag mig inte alls nå sov-sugen. Just nu känner jag mig väldigt taggad för att fara ut och åka bil i mörkret, det hade varit mysigt.. Men tror inte de kommer bli ikväll iallafall, så lika att ta på sig pyjje.

Fast här igen...

Sitter hemma hos Elli, hon sover, jag har ingen jävla aning hur jag ska ta mig hem, de är isigt ute så går inte att gå, alla sover och ingen kan skjutsa. Vilket mörker. Hade hellre sovit hemma eftersom jag måste vakna tidigt imorgon och packa till byn.. 

Har iallafall varit ute och gått i minusgrader, vi gick 6km, ganska starkt jobbat tycker jag!

Det är knappast fel på dig, det är fel hur världen är idag



Nu drar jag och min kära Ellinor ut på en promenad för att ta reda på vad vi ska hitta på idag. Tror de kommer leda till att vi står på Coop och köper varsin godispåse, men vad vet jag, vi får väl se vart ödet för oss.

Ikväll ska jag sova utan några som helst störningar, har verkligen varit hur trött som helst alla dagar i veckan nu. Ser verkligen framemot ihelg. Puss

.

Den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut.
Hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Du var alltid mitt framför ögonen på mig, men just då var jag blind


Nu är jag hemma, jag och Ellinor drog en fika på stan och blev en raklödder, necessär, sminkborttagning och en mascara rikare. Nu ska jag hoppa in the shower och sen får jag se vad som händer och fötter. Funderar fortfarande på om man ska fara till byn redan idag eller imorgon på dan. Det återstår att se. Ihelg blir det iallafall en massa mys och skoter, dock ska jag försöka undvika bristande isar så gott de går ;)

Call me the worst

Blev inge Dundret, åh... de som var så fint väder! Men får väl ta de en annan dag istället. Nu ska jag iallafall fixa lite här hos Ellinor sen ser vi var vi beger oss. Måste iallafall dra en plugg senare idag, kanske hos papi.


Ska väl dra en avfärgning nån dag här, men börjar nästan sakna mitt röda..

Morning

Sitter själv vaken hos Elli, hon sover fortfarande. Funderar på att väcka henne.. Vet inte om de blir Dundret idag, ska höra med Elina. Annars hoppas jag på nå annat roligt att hitta på. Nu vakna E, tror de var pga att hennes tangenbord låter så mycket när man skriver. Hejdo

Onsdag

Var påväg hem från Elli men bilen starta inte, och har ingen chans att ta mig hem på annat sätt. Så hoppar i lådan här istället. Måste ställa alarm imorgon så jag hinner hem för att packa Dundret-saker och fixa mig. Godnatt

Lista

En bild på en person du saknar, laget:


En bild på någon du älskar, lillasyster:


En bild på någon i din familj:


En gammal bild på dig själv, påväg till fjälls typ 07 eller 08:


En bild på dig och en vän du inte varit med på länge, Sara och Elina:


En bild som du aldrig lagt upp, väntade på skräcksprutan, -09:


En bild på någon i din släkt, Elias och jag:


En bild på någon du tycker är väldigt snäll, Nicke:


En bild på någon person du kan berätta allt för, Sandra Johansson:


En bild på någon du är kär i, ingen:



En bild som påminner dig om gamla tider:


En bild på dig själv:


En bild på dina närmaste, Ellinor och Sandra, mina fina syskon, mamma & pappa och f&f (orkar bara leta upp de här bilderna):


En bild på en tid du saknar, den här kvällen och alla andra likadana kvällar:


En bild från i somras, Finland i juli med bästis:


En bild som gör dig glad, första kvällen jag åkte med Ellinor i hennes rallybil:

9 mars 2011, onsdag

Godmorgon allihopa. Eller goddag kanske? Har verkligen ingenting att göra, men känner mig grymt sugen på något så ska gå upp och kolla vad kylen har att erbjuda efter det här. Jag vaknade vid halv elva, då slog jag på Megamind som förövrigt var grymt dålig. Och sen fikade jag med syster under den tiden. Har efter det läst hela soboken, eller ja de sidor som vi skulle läsa. Och sen bara känt mig duktig att jag läste allting. Har lust att dra på mig nå tunt linne och nå slitna shorts och bege mig ut i solskenet, som dock inte finns. Och om jag hade gjort det hade jag nog fryst ganska så mycket. Men nu längtar jag till sommaren faktiskt, och det är ganska konstigt eftersom jag alltid varit en vintermänniska, eller rättaresagt vårmänniska. Men jag tror de kan bero på att jag har fina planer på gång och för att jag ska vara på min älsklingsplats hela augusti. 


21:19

Här får ni en bild på de jag berätta om, när isen brast. Man ser ju på den här bilden hur sköra isar de egentligen är. Typ 10cm iallafall på det här stället. 



Nu slår jag på en film och sen ska jag sova. Taggar om för torsdag då jag och en saknad ska invadera Dundret och premiär-åka skidorna. Men först, ringa Ellinor som vanligt.

Myssockar

Har köpt nya sockar idag, de var verkligen hur mysiga som helst!! Kommer aldrig ta av mig dom, okej nu tog jag väl i litegrann, men helt ärligt mina absolut favoritsockar! Om man nu kan ha favoritsockar..

Glad tjej

Planerar inför vecka 27, ser riktigt bra ut! :) Nu har jag också fyllt i min sommarjobbs ansökan. Nu hoppar jag i duschen och njuter av de varma vattnet och sen får jag se vad som händer.

Planeringen blir något i stil med detta:


och 


samt

Fräknig

Såklart när vi kom till stället vi skulle sola på så funkar inte växelautomaten, så vi gick till alla möjliga kiosker för att växla men ingrn växlade för oss. Fick vandra ända till ica.. Så idag har vi solat och såklart blev jag fräknig utav tusan, fikat men dock inte semlor, köpt sockar, varit och uträttat lite andra ärenden och så har vi kollat Andra avenyn. Nu snart ska jag hem för hon ska till underbara byn.. Och då får jag se vad jag hittar på, vill iallafall hitta på nå extremt roligt idag. Men kanske bara blir en hemmakväll? Eller rättaresagt hemmadag, ifall man far ut på kvällskvisten. Måste iallafall pluggapluggaplugga... Oj juste, de påminde mig om att jag måste på ett besök till skolan. Fan. Men nu ska jag gå, skriver väl senare ikväll ifall jag inte har något annat för mig. Ska iallafall på ett till besök på Sun boutiqe men vet inte när, kanske torsdag? Känns riktigt skönt att vara någorlunda brun, så ska försöka hålla mig brun fram till balen och sen blir man ju brun pga att de är sommar.

Och appropå sommar, jag vet inte hur jag ska göra med sommarjobb. Vill ju jobba, eller vill och vill, men vill ju ha pengarna. Men det enda problemet är att jag inte har tid att jobba, varken första, andra eller tredje perioden. För första perioden kanske jag ska till Sundsvall och andra är ju i juli och det är ju då den finaste och varmaste delen av sommaren är så den vill jag ju tillbringa med mina vänner och i byn. För den tredje perioden har jag redan fullbokad, kommer vara borta hela augusti. Så frågan är vad jag måste ge upp för att tjäna några stålar.

Godmorgon

Vaken redan, men har sovit sjukt dåligt inatt. Har drömt världens sjukaste dröm. I den så var det en person som sa att jag såg ut som en rallybil med uppsatt hår, vilket fin komplimang... haha :) Nu ska jag slå på en film och ligga här och dra mig. Ska och sola med Sandra idag som ni redan vet så ska ta de lugnt tills då.

Why won't you miss me?

Ligger i mitt rum och dör av värmeslag, måste verkligen sänka elementet! Har nyss kollat Easy A, nu blir det antingen sova eller en till film. Känner mig verkligen inte på humör för att sova. Är.. ja vad ska jag kalla det.. jag antar att jag är lite nere om man verkligen kan säga så. Inte pga att jag inte kan sova eller för att jag är sur eller besviken eller något. Men.. ja jag vet faktiskt inte varför men låt oss säga att jag känner mig på ett sätt och sen inte vet hur jag ska förklara det, eller varför jag känner på det sättet. Ja så känns det just nu. 

Imorgon ska jag och Sandra sola och sen hoppas jag kunna dra med henne på fiket en sväng. Det är ju trots allt fettisdag imorgon! Ska äta en semla, men vet inte var.

Idag blev jag upplockad av E och A, då for vi till E. Sen var de bara jag och E kvar. Vi hitta på en del saker och sen kom jag hem. Bra sammanfattning. Men ni får nöja er. 

Godnatt


Beställde shorts och linnet och fick de idag, men vet inte.. shortsen var ganska stora. Ser ut som att jag ska på skattjakt ungefär, som att jag är med i Indiana Jones. Men hur grymt vore inte de?

På tiotusen meters höjd ser jag allt så klart

Fick ganska nyss veta av mamma att något jag beställt kommit, bra att man vet vad man beställt. Men hoppas de passar iallafall. Min rygg dödar mig verkligen, har aldrig haft såhär ont i ryggen. Tror de dels beror på igår när vi högg träd och när jag föll ner i hålet. Och dels för att jag har flygit ett x antal gånger och landat konstigt med skotern. Gör ont att bara kliva upp från sängen. Senare idag ska jag och Ellinor umgås, har inte träffat henne sen förra måndagen... Men innan de blir de att klä på sig och fixa lite. Har lust att fara och sola nån dag också, så de ska jag också hinna med någon dag.

Måndag morgon

Nu ligger jag i sängen i stan, begav mig hit när pappa skulle på jobbet. Nu ska jag antingen försöka sova eller slå på en film. Har sjukt ont i ryggen och mellan skulderbladen.

Åhh jag blir så ledsen när alla skriver om lilla vm. För jag hade hur gärna som helst velat tillbringa min helg likadant, med alla fina underbara tjejer som har förändrat min värld.

1 year, 312 days, 17 hours, 50 minutes and 17 seconds

Blöt och jävlig

Nu är man hemma. Ska inte göra något annat idag än att ta de lugnt och ta hand om min axel. Idag var verkligen värsta dagen någonsin, har lyckats sänka skotern, eller rättare sagt båda skotrarna men som tur är hade ena skotern skidorna på land så den kunde vi ta upp. Den andra var de lite värre med. De är inte så tjocka isar har jag märkt.. Aldrig mer älven!

Allt börja med att jag hamna på blank-is och kom ingenstans, jag skaka och gasa och försökte komma därifrån, medans såg jag att de började bildas ett hål under skotern. Pappa hade farit i förväg och när jag inte kom så vände han. Han ställde sig bredvid min skoter, de var då allt braka. Båda skotrarna for ner i hålet men som sagt, vi kunde dra upp pappas. Jag följde me skotern ner i hålet, men pappa lyckades kasta sig åt sidan. Jag fick använda skotern för att försöka klättra upp ur hålet och när jag väl kom upp fick jag sakta sakta försöka krypa undan, så att isen inte skulle rasa igen. Vi tillbringade en hel timme med att hugga träd som vi sedan försökte placera under skotern så den inte skulle rasa mer (för den hängde med baken och lite av sidan på isen). När vi hade placerat några träd därunder som även stod mot isen, så högg vi lös skotern från isen (så då stod den alltså på pinnarna). Men eftersom skidorna var under isen fick vi stå på pinnarna och hugga lös skidorna också. När de var klart fick vi försöka bogsera den med andra skotern. Så då gällde de full gas. Skotern flög upp från hålet och då såg vi att det hade börjat bildas ett till hål framför de första hålet. Men de hann aldrig rasa, för då gällde de raka spåret hem. Vart ganska så blöt..

Nu ska vi äta och sen ska jag bara sova och återhämta mig. Har bilder men vet inte hur jag ska få de till datorn, för har ingen överföringskabel.

Byn

Nu bär det av till byn. Har faktiskt blivit nästan helt frisk nu! Glad för det. Imorgon blir det nog skoter med Sandra antar jag. Ikväll hittar vi väl på nå som vanligt. Orkar nog inte skriva mer idag. Men nu vet ni iallafall var jag ska och vad jag ska syssla med.

It may seem like the hardest thing to do, but you have to forget about the one who forgot about you

Forever angel

Igår kollade jag Hachiko och gud vad fin den var! Den ska jag aldrig radera från datorn. Blev ett litet tårkalas här för mig själv också. 

Vet inte varför jag alltid vaknar så tidigt, men de går inte att sova längre. Iallafall inte när jag är sjuk. Nu ska jag slå på en film och mysa ner mig i sängen och hoppas jag somnar. Sen idag vill jag hitta på nå kul, men de beror på om jag blir frisk eller inte.

Traditionionell?

Bra att man kan stava till traditionell. Nu har jag iallafall satt flera filmer på ingång, så de blir att kolla de resten av the evening. Nu ska jag inte skriva nåmer ikväll, unless if it's very important. Godnatt

I hissen, i trappen, jag faller

Vadå underbar pappa? Just nu sitter jag och väntar på papi som är på g hit med godis och portello så jag har något gott att äta på nu under min tid i sängen. Sen blir det bara att tillbringa resten av kvällen i sängen med godis, portello, halstabletter och en massa papper. Filmer blir det också såklart. Hade hoppats på en annorlunda fredag, men ser ut som att den blir tråkig trots allt. 

Sitter just nu och lyssnar på Ellinor när hon berättar om sina drömmar, nice att jag inte träffat henne på hela veckan. Hahaha fan va ja garvar!


Älskade portello

Sportlov

Har just kollat Tron Legacy, den var väl lite udda men ganska bra ändå. Nu ska jag gå upp och svalka mig, för som sagt de måste vara minst 50 grader i mitt rum.. Senare idag blir det underbara duschen och så tänkte jag bli frisk också. Det är mina planer.


Fel att vara såhär brun och fin igen... Den här är lite i oskärpa och lite mörkare än vanligtvis så ni veeeet.

Photograph

De känns som en blandning av morgon och kväll. Är helt virrig, så vet inte riktigt va klockan är fastän den står där nere i hörnet. Jag råka somna och sen vakna jag med en chock när Yen kom till rummet. Och jag hatar att vakna med en chock, de gör att man blir så virrig. Nu ska jag hämta fika och sen lägga mig i sängen och kolla film eller liknande. Är kokande hett här inne, känns som hundra grader. Och nej, jag har inte feber. Blir nog ingen skola imorgon, fan. Jobbigt med allting efter lovet. Då blir de ju hundra saker att plugga till. Har även blivit tipsad hur jag ska få bort mitt röda utan att färga svart, så ska pröva de någongång när jag är nog frisk för att fara ut och köpa de.


Fel att vara här nu ♥

And I won't forget you, I don't regret you

And I won't forget you
I don't regret you
But the hardest thing I've had to do is live without you
And I wonder why we both walked away

Jävla torsdag

Får snart ångestattack. Är helt ensam hemma och har verkligen noll att göra. Och noll gott att tugga i mig. Så skulle vara evigt tacksam om någon snäll själ var ute och körde och hade orkar köpa min älskade portello, och kanske lite godis. Har så förbannat ont i halsen och vet inte om jag ens har någon smak. Är yr och har huvudvärk. Samt helt täppt i näsan hela tiden.. Visst nog kan de vara skönt att vara hemma, men inte under såna här omständigheter. Har massa att göra i skolan också, så jag skulle verkligen uppskatta om jag blev frisk till imorgon så jag kan göra matte och engelska proven så jag slipper vänta med dem till efter lovet för då har jag so prov (för oss även kallad tenta, för det kommer vara så himla stort..), no nationella, no prov och säkert massa småsaker, som t.ex. spanskan. Orkar inte plugga på lovet..

Nä nu ska jag sluta prata om skolan, de är ju inge kul för ett att läsa. En annan sak, som är intressantare, är att jag nu ska slå på min femte film. Har vaknat halv sju idag och inte kunnat somna om, dels pga näsan. Nä nu åter till filmen. Ska väl hämta lite att äta när halstabletten smält bort. Kollade just i frysen och insåg att vi har hamburgare, och jag älskar hamburgare! Så glad jag vart, men tyvärr insåg jag strax därefter att vi inte har nå hamburgerbröd.. Damp

Torsdag 3 mars.

Blev ingen skola idag. Men får hoppas att jag är nog frisk för att prata engelska muntliga imorgon, annars måste jag vänta till efter lovet.. Och då har jag redan massvis med prov! Men vi ser ju hur det blir. Nu ska jag höra av mig till Elina eller Sara och höra ifall de ska hämta skolkläderna idag eller om de blir först imorgon. Har ju mina pengar hemma, så om de vill ha dem så måste de hämta dem, hehe :)

Har iallafall nyss kollat Paranormal 2. Den sög, var inte ens läskig. Kan bero på att det var så ljust, haha. Nu blir det frukost och halstabletter. 


Scratchyyy

Just nu kliar de som fan bakom öra, så ska klia tillbaka nu!

Nu är jag verkligen vit som ett spöke. Vet inte varför, men jag lyckas alltid bli vit när jag är sjuk, helst i början av min sjuka. Nu ser jag ut som tjejen i The Ring, bortsett från mitt lockiga hår. Nä nu blir det ett oth-avsnitt sen blir det sängen med omedelbar verkan. Tror inte de blir nå skola imorgon, så skriver väl när jag vaknar.

Everybody hurts

Bra att jag gått och blivit sjuk! Kom nyss hem från bilkursen, den var way too long. Men nu är den iallafall avklarad. Så nu behöver jag inte sätta min fot innanför den där salen på 1½ år! Skönt.

Var sjukt irriterande att jag var och är täppt i näsan, kunde inte prata där inne. Så när de fråga mig saker hörde de inte vad jag sa. Hur sjukt är inte de?! Så nu har jag tagit min älskade men äckliga vän Nezeril, så nu är de bättre. Imorgon får jag se hur de blir med skolan. Känns inte så pepp att gå till skolan om de är samma sak imorgon. Nu ska jag ladda ner någon film och sen ska jag hämta lite fika, och kanske en alvedon. Sen godnatt för min del!


Appropå ingenting, igår eller iförrgår när de du var, så kolla jag en film och så råka jag se den här söta tanten i den här söta bilen. Jämför bilderna så fattar ni va jag menar. Den andra bilden är på min bestis.


Badass

(Det här inlägget skulle upp vid 13, men internet börja tjorva)

Har nog börjat få tillbaka min förkylning nu, för har samma symptom som förra gången. Och det är pain in the ass om jag blir sjuk igen. Inte över lovet..

Sitter i skolan och gör ingenting, väntar på att lektionen ska ta slut. Men nu ska jag väl hämta min novell och spåna på en handling. Slutar fyra.. Då ska jag hem, och äta allt annat än fisk och sen klockan sex ska jag till Karlssons trafikskola för en tre timmar lång kurs.. Men efter det är det bara att tuta och köra! ..med målsman dock.

Imorse kom jag till mamma vid halv sju, då la jag mig i sängen med datorn på magen och bara tog det lugnt. Lyssnade lugn musik. Ett under att jag inte somna! Är iallafall sjukt trött nu, så ska väl se till att sova tidigt idag. Intressant inlägg.

1 mars

Dammar till byn en sväng och tar tårta hos f&f. Sen blir det plugg och soffhäng framför tvn, samt lite dusch på de hela. Hörs imorgon!

It's always sunshine behind the rain.

Nu sitter jag äntligen i sängen, det är det jag längtat efter hela dagen! Är ensam hemma också, så mysigt att va själv. Tror jag ska hämta nå att käka och sen mojsa ner mig under täcket med en film på tvn och bara slappna av. Sen efter middagen får jag ta itu med alla tisdagsproblem som kommer att uppstå. Och tänkte bara säga,

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA FARFAR ♥
RSS 2.0