we're soldiers, and soldiers bleed


Några bilder från igår.

Har inte gett många minutrar åt bloggen den senaste veckan, eller ska man kanske säga veckorna. Har haft fullt upp, de är iallafall så det känns. Den här veckan kommer vara den jobbigaste veckan på länge, inte nog med att man måste laga mat varenda dag, städa, inte ha skjuts nånstans och gömma sig för spöken och mördare på kvällen, så måste jag även ha två prov och femtioelva inlämningar som ska in innan, under och efter lovet. Har lust att sova bort den här veckan och ta en paus från livet. Februari var inte alls nå bra.

i love the sweet sound of your voice


some battles fought are battles won



Blev inte mycket bb, det programmet är t.o.m. sämre än att sitta och titta på ett akvarium i en timme. Blev inte heller någon juice, för min vän tog enbart med sig vatten ner, och orkar verkligen inte gå upp enbart för ett glas juice. Fick inte heller mycket gjort på engelskan, det suger det med. Nått som är bra, är att jag ska slå på ett avsnitt dexter nu och somna till det, och att finaste pappa fyller år. Godnatt.

and she's so scared to get close to anyone because everyone that ever said "i'll be there" left



Bigbrother, juice, lite engelska och sen stänger jag mina bruna med min vän.

jag lever, knappt, men jag lever



Tankarna snurrar. Mitt röda organ som brukar kallas hjärta, vrider och vänder på sig i sitt svarta hål. Hurrar inte för någonting just nu, och jag måste ta och skriva min två veckor försenade engelskaanalys nu. Har två dussin prov de närmsta veckorna och inlämningar, och så har även min lust för februari dött. Helgen blev en katastrof och jag måste sova utan min vapendragare ikväll. Och efter imorgon får jag återuppleva min tid för snara 3 månader sen, det liv som jag trodde var mitt liv men som egentligen bara är ett minne blott, det livet. Vet inte om jag ska skratta eller gråta, eller vara glad eller nere. Hinner inte ens stanna upp och fundera. Livet leker mindre just nu.

when you're happy like a fool, let it take you over



Gårdagen var en bra dag. Efter den sjukt långa skoldagen till halv fem så for jag och flera andra folk till e's stuga och gjorde mat med efterrätt också. Såhär en helt vanlig onsdag. Anlände hemma vid halv tolv och då slocknade jag direkt. Låter bilden ovan berätta hur gott det var. Nu ligger vi hemma hos mig efter att ha besökt några affärer och blivit några klädesplagg rikare. Har ingen aning vad vi ska hitta på nu, film och svenska äpplen låter ganska bra i mina öron. 

and i'm a goddamn coward, but then again so are you

 

 

well i guess sometimes i wish you were a little more predictable
that i could read you just like a book
for now i can only guess what’s coming next
by examining your timid smile
and the ways of the old, old winds blowing you back ’round

and i’m a goddamn coward, but then again so are you
and the lion’s roar, the lion’s roar
has me evading and hollering for you
and i never really knew what to do
http://www.hotnewsonglyrics.com/first-aid-kit-the-lions-roar-lyrics.html
well i guess sometimes i wish you were a little more predictable
that i could read you just like a book
for now i can only guess what’s coming next
by examining your timid smile
and the ways of the old, old winds blowing you back ’round
and i’m a goddamn fool, but then again so are you
and the lion’s roar, the lion’s roar
has me seeking out and searching for you
and i never really knew what to do
sometimes i wish i could find my rosemary hill
i’d sit there and look at the deserted lakes and i’d sing
and every once in a while i’d sing a song for you
that would rise above the mountains a

skratt är vackert, du är vacker. vackrast är du när du skrattar

hjärta hjärta hjärta



Idag var de somsagt alla hjärtans dag, de är väl en fin dag antar jag. Själv har man spenderat den med elina, victor, hanna och pontus, som gjorde min dag så mycket bättre. Har även gjort massa planer som involverar bubbelbad, samt fikat och haft det alldeles för bra på tiders i flera timmar. Nu tar ja shotgun för sängen och längtar tills jag slutar imorgon, tjugo över två.

jag saknar dig som inte finns



Den här dagen vaknade jag upp sjuk, så har tillbringat den i garderoben slängandes ett ton kläder. Har även hunnit dammsuga och allt sånt där viktigt, samt bytt sängkläder och nu duschat. Låter som att jag kommer sova gott inatt. Ska ta och skriva min engelskaredovisning som skulle vara klar för flera veckor sen. Och måste bara säga hej till alla er som kommer spendera morgondagen med allt annat än en kille, dvs glass och tyck-synd-om-mig-för-att-jag-inte-har-någon-pojkvän-filmer. Tycker synd om er. Alla hjärtans dag är överskattat tycker jag, därav bilden.

if you can't fly then run. if you can't run then walk. if you can't walk then crawl, but whatever you do, you have to keep moving forward.



Gårkvällen blev över förväntan, tror jag kommer leva länge på igår. Hela natten blev förvandlad till ett enda stort nudistparty som jag tror ingen vill minnas, tillbringade även hela kvällen med de finaste och mycket annat folk, hade nå lekar och hamnade sen i soffan framför en film med mycke folk när mina ögon gav vika. Anlände hemma efter fyra nångång. Imorse vaknade man upp efter en mer än okej helg, så då bar de av ut med skotern och massa pojkar. Ska ta och hoppa i duschen och lägga mig under täcket en sväng och sova. Har inte blivit så mycket sömn de senaste dagarna, men tur är väl de, för du only lever once, du know. Bilderna har min fina vän, så det får ni någon annan dag.

from the inside out, you are beautiful



Gårdagen bestod av pizza, först med papi, sen med fina kompisar. Mätt är jag fortfarande. Och vid tolv begav jag mig ut med henka och yen, for till tjotti och hämta joel och sen har vi skjutsat runt på massa folk som har fått i sig lite för mycket alkohol. Kvällen avslutade med en till sväng till tjotti och sen har jag, yen och andreas varit ute och bänglat med hans stulna skoter i tre timmar på natten. Anlände hemma vid halv fem på morgonen, efter en helt sjuk och onödig natt. Fyfan. 

Nu ska jag ta något att fika trots min mätthet och sen slumra lite i soffan i min ensamhet, har inte alls sovit länge inatt.

mirror mirror on the wall, here we are again



Dagen har bestått utav skola, handboll, hockey och en pn, nu stänger jag mina grönbruna.

best way not to get your heart broken, is pretend you don't have one.



Denna dagen började vid 4 på natten för min del, kunde verkligen inte somna om. Skrev ett inlägg som jag skulle publicera, det innehöll mycket "fan", "dig", "gränser", "huvud" och "tankar". Resten kan ni lista ut. Men istället för att publicera det så kryssade jag det, starkt gjort yonna. För en gångs skull gör du något som jag är stolt över. Den här dagen har varit kall och lång, varför tar den aldrig slut? Jo för att jag måste läsa 100 sidor i min engelskabok tills imorgon, that's why. Jag tycker inte om tisdagar, jag tycker inte om min engelskabok och jag tycker verkligen inte om kylan. Resten av dan hittar ni mig i sängen.

have you ever heard me laugh so easily?

Jag hoppas att min nästa kyss: är snart.
Det är charmigt när killar: skrattar och ler.
Jag tänder på: killparfym, killar med vältränade armar, skoterlukt och söta sms.
Kärlek är: omöjligt, kanske därför man tycker om det så mycket.
Tre saker med hösten jag tycker om: färgen på löven, halsdukarna och stjärnorna.
Tre saker med hösten jag avskyr: att vara blöt, skolan som börjar på nytt och hösdepressionen man inte kan undvika.
När jag lagar mat: med mina vänner blir de oftast tacos eller fläskfilé.
Jag längtar till: min artonde födelsedag och körkortet som följer med det. Bara elva månader kvar. Gah.

Om jag var ett djur skulle jag vara: en fågel. Det första jag kom på, vill inte vara ett djur.
408017_2539826134811_1228382552_32064301_1508955409_n_large
I sommar ska jag: bli brun, jobba, festa, fara utomlands med vännerna och ha de bra.
Om jag var en stad skulle jag vara: Paris kanske, eller London. Fina ställen.
Jag kommer alltid vara: en och sextio lång, believe me.
Det finaste som finns är: fräknar.
Tumblr_lph54emyps1qgroito1_500_large
Gamla männsikor: luktar alltid "mormor", tycker dagens ungdomar är konstiga och har oftast kort krulligt hår.
Bebisar är: fina.. tills dom blir runt 5 år gamla och bara irriterande istället.
Min mobiltelefon är: en medelstor svart ganska tunn platta, som jag använder varje dag.
När jag bakar så bakar jag: kladdkaka. Men det händer ungefär lika ofta som jag snor kyckling från konsum.
Sist jag grät var: fjdkfrfnedep0de. Jag tror inte du var värd det.

Den bästa känslan är: extrem lycka.
Idag har jag: saknat sommaren och längtat till påsk.
I morgon kommer jag: träffa en fin och saknad pojkspoling. Ibland är man allt dum.

hope you miss me like i missed you



Tror mina naglar är slut nu, efter en helt galen handbollsmatch med himla många folk. Tyvärr blev det förlust 21-22. Mina planer för denna inte så tråkiga söndag är bastu med fina folk och nu ska jag slå igång en film tills vi beger oss. Den här helgen var helt okej, hej.

han är kärlek



Traska just innanför dörren och har precis anlänt sängen. Har spenderat ena halva dagen på sporthallen med massa handbollsmatcher och fina folk. Och andra halvan har jag, yen, simon och johan tillbringat hemma hos johan framför gladiatorerna med massa gott och varma täcken. Nu kryper vi till sängs, en helt ok lördag alltså.

be strong now, because things will get better.



Under tiden jag totalstruntat i bloggen så har skolan hunnit börja gå bättre, har nämligen hunnit skicka in ett ton arbeten och fått bra betyg på det, har även gjort mig brun i en halvtimme och duschat ett x antal halvtimmar till, samt haft det bra framför många filmer och mycket fika med finaste vännerna. Lät helt okej tyckte jag. Nu är det fredag, värt att fira? Tyvärr inte idag. Minus 37 grader tillåter mig inte att göra så mycket mer än att ha en fin fredag med dom jag helst spenderar den med. 

some die young



Sitter och lutar mot en tegelvägg med lollo och elina, och försöker skriva labbrapporten och äter godis, flitig som man är. Igår vart de fika och prat på tiders med dom bästa och idag är det torsdag, nästan så livet är ganska bra idag också.
RSS 2.0