Jonko

Ska inleda detta inlägg med att säga att jag fan kommer dö de närmsta två veckorna... Kommer inte kunna umgås med pojkarna på evigheters evigheter....... Och när dom väl kommer tillbaka så jobbar jag och när de är slut så ska jag iväg, sen börjar skolan och det kanske innebär flytta för mig.
TJO jävla HO.

Anyway, nu ligger jag och Elina i sängen och ska hoppa i lådan. Vi ska upp om fyra timmar, tjoho...? Men sen blir det tjoho, då vi sitter på tåget som går om 7 timmar och sen kommer det bli tjoho när vi kommer fram och inte hittar vägen till min lägenhet. Det kommer bli ännu mer tjoho när vi träffar nå andra grabbar och har roligt med dom resten av dagen/kvällen. Morgondagen kommer bli grym, känner det på mig. Kommer nog ha så jävla kul man kan ha! Den här kvällen började med att jag tog cykeln (efter att ha legat ute och solat på studsmattan en timme typ), en väska och ett glatt humör till Elina. Sen tog vi cyklarna till Coop. På vägen dit blev vi jagade av en liten svart chihuahua, haha fan va vi skratta. Efter coop färga vi hennes löshår och sen gick vi till ip. Där var Benna, Jenfo, Jebba och Jonne. Jag är tydligen Jonko. Spelade boll ett tag och sen kom Kven också. Då hamna vi på coop, sen for B, J, J och J. Så då var det jag, K, E och J kvar. Så fördrev två timmar genom att spela gitarr och sjunga. Mys. Sen for vi till B och dom och då hamna vi på ip. Så satt och snacka där flera timmar/minutrar. Sen for vi runt lite och sen hem. Mycket vesjruvbubg, fast... ↓

HAHA, råka skriva "vesjruvbubg", det skulle stå beskrivning. Är nog ganska trött. Ska sova nu, godnattttt.

They don't really care about us

Ska hoppa i duschen nu, och sen får jag se vad som händer och fötter. Blir nog Kiruna en sväng imorgon, hojj bränner stålar snabbare än någonsin just nu. Men man måste ju få leva lite också.

29 juni

Kom hem vid tolv typ. Vet inte riktigt. Har varit ute med B och alla de där. Orkar verkligen inte skriva vad vi har gjort, de är ju nästan alltid samma sak. Ni börjar nog bli trött på att höra de, haha. Och sen avslutar jag alltid med att jag ska gå och sova eller slå på en film. Denna gången ska jag inte skriva de, utan nu skriver jag att jag väntar på att en film ska ladda klart. Sen ser vi ju hur vi gör med den filmen. Men känner mig ganska off nu så kanske bäst att gå och sova.

Och juste, imorgon får jag och Elina reda på om vi kan fara på kf. Hade varit sjukt bra, men då måste vi hitta en som kan köra oss så hon inte missar jobbet. Hoppas på de bästa helt enkelt! K
f kanske suger, men kul att träffa olli och jakob och dom åtminstone.

Make me smile for a while

Du och jag, vi är ett team. Vi är bra. Vi är ett bra team.

Fläta

RUBRIK

Har hunnit fika födelsedagsfika och lockat håret (sen plattat det igen..) sen jag vaknade. Har även hunnit duscha och bytt om ett x antal gånger. Nu väntar en bra dag tror jag, en solig dag? Nja, de har redan hunnit bli vitt på himlen. Men jag är glad ändå.

Jag hatar också cambilder, men idag får de duga.

Jag har det bra idag



Ligger i sängen och kan inte sova. Fick nyss besök här, så har legat och pratat med Robin ett tag. Men nu åter till att försöka sova, de blir nog bra. Ska inte sova bort hela dagen imorgon!

Jag åt ingen våffla på toppstugan

Hittade just pengar i min bh? Hmm... Om vi bortser från de så har dagen varit ganska lugn. Blev upphämtad av Emilio, Erika och Benjamin. Sen har vi gjort grejer och sen träffat andra människor. Och de slutade med att vi och massa andra satt på toppstugan och åt, ingen våffla, utan en chokladboll och festis. Sen har vi bara sovit och inte gjort så värst mycket. Kom hem just, nu ska jag fortsätta kolla August Rush och sen sova. Imorgon fyller systeryster år, eller rättaresagt idag. Så då blir de väl tårta och sen umgås med mina bra igen.



Jag och min underbara syster ♥


Turn up the love



Sitter hemma i sängen och väntar på maten, vet inte riktigt när och vad jag ska äta. Får hoppas de blir snart iallafall. För sen ska man ut med Jennifer och alla de där. Roligt roligt. Tidigare idag vaknade jag och Elina vid halv elva typ, hoppa direkt i duschen och sen for vi ut. Det bar av på skojakt och hittade faktiskt två par. Och sen for vi och fika och gjorde andra ärenden. Efter det träffa vi Simon och Oliver, så socialade oss med dom typ en timme eller så.

Falla fritt

Sitter hemma med min saknade Elina. Vi har varit ute och gått, till coop och sånt. Sen har vi träffat saknade kompisar, så har fått några saknade kramar som jag behövde. Nu vet jag inte vad som händer, vi kanske skiljs igen. Återstår att se. 


We're gonna save the world tonight





Beger mig mot farmor och farfar och sen blir det hemfärd. Ser framemot att sträcka ut mig raklång i sängen. Sedan kanske Elina kommer och sover med mig, man vet ju aldrig.

LOVE IS BLIND

11:01

Ligger i sängen och är allt annat än klarvaken. Vaknade av ett sms som vibrera som bara den, tror hela huset vakna. Så nu kan jag inte somna om. Funderar på att inte somna om, den är ju trots allt elva. Men somnade ganska sent igår somsagt..

Jag tror inte på ödet längre, för jag vet att ödet aldrig skulle dela på oss..


She's my Marilyn Monroe



Natten/dagen till ära har bestått av onödiga telefonsamtal där ingen sagt något, andra telefonsamtal som man lyckats babbla med i sömnen, shorts, regn, bikini, bastu, fläskfilé, film och fickpluntor.

Började morgonen med frukost och sol, så blev shorts. Efter ett tag for jag och Sandra till sandtaget och socialade oss med Johan. Sen efter det började det regna, då for vi hem. Kollade film ett bra tag och bara dega i soffan. Sen drog vi på oss bikinin och gick ut i regnet, efter det bastu! När det var klart for vi ut på ärenden och kom hem med en dator, internet, mjöl och en fickplunta. Ungefär så har min dag sett ut. Nu ska hon kolla oth och jag chuck och sen ska vi äta kladdkaka. Hejrå

Midsommarafton



Midsommar har varit ungefär såhär: o.O
Det betyder: vafan?
Och med det menar jag: vad är detta för midsommar? Regn och ingen mysig sommarkänsla alls. Detta sög.

Right now


Åka tåg

Sitter just nu på golvet och försöker komma ihåg vad jag glömt att packa ner, kom just på åtminstone en sak. Väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan ringa min kära bror och tigga skjuts till tåget. Ska åka tåg till byn, värt. Kommer tillbaka till stan på söndag eller måndag. Sen får jag se vad jag hittar på. Det är iallafall ganska skönt ute, lite sådär halvvarmt. Men blir väl att träffa Sandra och umgås med henne. Nu ska jag fika, är sjukt sugen/hungrig.

Är det såhär det känns?

Jag vet inte om det löser sig, men jag vet att det kommer bli bra



Jag är så glad just nu, just i denna stunden. Jag kan inte säga att jag har allt jag velat ha eller att jag återfått kontakten med alla jag vill återfå kontakten med. Men det krävs inte mycket för att man ska vara glad. 

Har tillbringat kvällen med J, J och B. Det har varit überbra. Sen jag kom hem har jag kollat chuck och ätit ostkrokar. Om jag orkar ska jag gå upp och hämta nå att fika, om jag inte orkar så tar jag väl bara och hoppar i säng. Måste dock kolla lite saker först, och ställa alarm. Godnatt.

Den där statoilkorven

Alltså har insett att statoilkorv är to die for.

Igår vid tio hämtade B och J upp mig. Vi for och snacka med några ett tag. Sen for vi ut på upptäcksfärd. Den började i skogen och slutade i Kiruna. Vi alla var sugen på statoilkorv, så då bar de av. Men kan ju säga att gve's korvar är godare än kirunas av någon anledning. Efter att vi hade snurrat och kollat läget lite så for vi hem. Då mötte vi E och T så då pratade vi med dom också. Vet inte riktigt när jag kom hem, men de var väl ganska sent antar jag. Då kollade jag klart Chuck och sen somna jag.

Imorse vaknade jag vid elva av att syon ringde, så pratade med henne ett tag och sen somna jag om igen. Har drömt värsta konstiga drömmen. Nu ska jag iallafall kliva upp och sen fika. Eller kliver väl upp efter ett avsnitt chuck. Tror jag skulle umgås med pojkarna idag igen.

I'm fine

Jag vaknade vid fem, packade väskan, fika lite, sen satte jag mig i bilen och for till stan. Tänkte de skulle bli skönt, men har fan varit lika trist väder och samhälle här som i byn. Har iallafall sovit från sju till halv elva, och sen ringde Elina och väckte mig. Då duscha jag och fika osv. Sen for jag till henne. Då tog vi en morgon på stan för att fika och kolla lite grejer. De var välbehövligt, har inte träffat henne på evigheter faktiskt. Nu är jag hemma, ska slå på Chuck och sen göra mig redo för kvällen, dvs äta osv. Vet inte vad som händer men ska iallafall tillbringa den med pojkarna, de blir nog bra. 


Liggsår



Ligger i min älskade säng nu, tror jag kommer få liggsår. Och ska snart bege mig ner mot köket för att ta upp nå fika och sen sätta mig framför tvn med systrarna och papi. Sen blir det att packa väskan lite snabbt och sen sova för att åka till mbgt imorgon. Blir nog bra. Men måste börja planera min helg nu inser jag..

Hoppas på det bästa

Ska först och främst säga:
KAN DET INTE SLUTA REGNA NÅGONGÅNG?!

Har inte haft internet på hela långa dagen, har varit ensam hemma och inte nog kunnig till att fixa problemet. Så har kollat ut det jag har kvar av Chuck, nu väntar bara säsong fyra, ska ladda ner den idag eller imorgon. Sen far jag väl vidare till Sandra efter maten antar jag. Den här helgen blir inte alls som planerad, tyvärr... Av personliga skäl.. Så får se hur den slutar. Och sen blir inte resan söderut heller som planerad...... Och när jag kommer tillbaka därifrån så är det jobbet som väntar, gud va roligt. Får hoppas på roliga kollegor och soliga dagar (fast det kanske inte är så roligt att jobba när alla andra är ute och solar?). Man får helt enkelt hoppas på det bästa. Måste ta och ringa syon imorgon, undra om hon svarar på sommarlovet? Vem vet, det återstår att se.

Försvinn inte



Gårdagen är inte ens värd att nämna, inte den här dagen heller. Har absolut noll att göra på dagarna nu när jag befinner mig i byn, fast inomhus för att det ösregnar ute, och nu när Sandra befinner sig i Gve. Så idag har jag sovit till halv tre, legat i sängen tills det blev middag, duschat, jäktat till ica, köpt godis, legat framför tvn och tjockat mig hos farmor och farfar och nu är jag här igen, hemma. Ska väl slå på ett till avsnitt Chuck och sen sova kvällen. Har då inget bättre för mig. Vet inte när och hur jag kommer hem. Men om inte annat kommer jag på onsdagmorgon. 


Vill inte gå nu när jag fått tillbaka det mesta, för om jag går försvinner det igen.

Jag har inga renar

Dagen har varit helt sjuk alltså.. Vet inte riktigt var jag ska börja. Den vart både bra och dåligt, och inte alls som jag trott eller förväntat mig. På morgonen så fikade vi och gjorde inte ett jota. Sen åt jag palt hos farmor och farfar och efter det for jag hem, kollade chuck, åt glass, dega i sängen. Och när jag kände att jag orkade röra på mig igen så for jag till Sandra. Vi for då ut. Det var den konstigaste & jobbigaste färden jag varit med om. Haha, som vi skrattat, flåsat och varit irriterade. Det började med att vi tog gamm-moppen till skogen och färdades där mitt ute i ingenstans, sen kom vi ut på en gård, mitt från skogen, där var dom hade grillfest. Vi brydde oss inte om det utan satte fullgas ut mot vägen, vi flög över tuvor och asgarvade, måste sett väldigt fult ut inser jag nu.. Sen bar det av och kolla på olycksplatsen, så efter det for vi till en gammal väg som växt igen. Valde att testa den, så då bar det av ut i skogen än en gång. Den hade tyvärr växt igen efter halva vägen så vi fick lyfta och dra den över stenar och hål men efter någon timme var vi lös. Inte den smartaste idén vi haft!

Efter det har vi hunnit spela kubb med päronen och sen kollat film hemma hos mig. Och när filmen var slut ringde några från Kiruna. Så pratade med dom ganska länge och garva. Insåg att vi alla kommer vara på samma ställe vid samma tidpunkt, så de blir ju grymt. Nu ska jag slå på chuck och sen sova. Imorgon vet jag inte vad jag gör, saknar pojkarna.. Är helt rastlös utan dom, av någon konstig anledning..

Inge gott

Ligger i min säng och känner lugnet. Har ingen energi till att göra något nu, vill bara kolla film och mysa. Med någon. Ska ta och ringa Sandra nu, sen umgås med henne antar jag. Är sjuuukt sugen på något gott, men har grävt överallt och kollat i varenda vrå men inte fan hittar jag något jag vill ha. Vill ha godis och affären är inte ens öppen imorgon, nånå så går de när man är i byn och inte vaknar när affären väl är öppen. 

PS. Är sjukt sugen på statoil korv just nu, men de är ju inte så konstigt då jag ätit de i princip varje dag denna veckan. DS.

Fredag och lördag

Sitter hos sandra nu och har just fikat. Vaknade vid halv två. Har glömt att berätta om gårdagen, så tar det nu. Efter jag och sandra vaknat igår så började jag packa inför byn. När jag och sandra varit hos henne och packat hennes grejer så hämta david oss och så bar det av till byn. I princip hela gårdagen var vi hos dom, men blev inget bad tyvärr. Nu är de iallafall inge sol, och jag och s ska hoppa i bastun nt och göra oss fräscha och rena. Hejdå, skriver mer när jag har dator. För skriver bara på mobilen nu.

When a stranger calls

Ligger och väntar på att en skräckis ska ladda klart så jag och Sandra kan se den. Fast hon såg den igår, kanske blir lite tråkigt. Har varit ute med fina pojkar och spelat fotboll. For hem när Sandra bestämde sig för att komma hit. Nu har vi nääästan bestämt oss att ta oss till statoil på något sätt och köpa korv.

Nu far vi.

Lite onödig info

Förresten, jag hittade en spindel inatt innan jag skulle sova. Jag ville inte att den skulle härja fritt i mitt rum så jag mosade den med hudkrämen. Hittade den idag när jag skulle använda hudkrämen. Den hade torkat..

16 juni

Bara för att liksom så drog jag på mig dessa assköna klädesplagg nu när jag ska upp och tillaga något åt mig själv. Börjar bli ganska van nu att vara ensam hemma, bra förberedelse inför min kanske framtida flytt som sker om två månader. 

Bild från baldagen.

Har just duschat och senare kommer min fina filur hit och sover natten med mig. Imorgon drar vi till byn och det återstår att se hur länge jag ska stanna där.

Someday - Nickelback

How the hell did we wind up like this?
Why weren't we able, to see the signs that we missed
And try turn the tables

I wish you'd unclench your fists, and unpack your suitcase
Lately there's been too much of this
But don't think it's too late

Nothing's wrong, just as long as
You know that someday I will

Someday, somehow
I'm gonna make it all right but not right now
I know you're wondering when
(You're the only one who knows that)
Someday, somehow
I'm gonna make it all right but not right now
I know you're wondering when

Well I'd hope that since we're here anyway
That we could end up saying
Things we've always needed to say
So we could end up staying
Now the story's played out like this
Just like a paperback novel
Let's rewrite an ending that fits
Instead of a Hollywood horror

Nothing's wrong, just as long as
You know that someday I will

Someday, somehow
I'm gonna make it all right but not right now
I know you're wondering when
(You're the only one who knows that)
Someday, somehow
I'm gonna make it all right but not right now
I know you're wondering when
(You're the only one who knows that)

How the hell did we wind up like this?
Why weren't we able, to see the signs that we missed
And try to turn the tables
Now the story's played out like this
Just like a paperback novel
Let's rewrite an ending that fits
Instead of a Hollywood horror

Nothing's wrong, just as long as
You know that someday I will

Someday, somehow
I'm gonna make it all right but not right now
I know you're wondering when
(You're the only one who knows that)
Someday, somehow
I'm gonna make it all right but not right now
I know you're wondering when
(You're the only one who knows that)
I know you're wondering when
(You're the only one who knows that)
I know you're wondering when

Du är fin

Ligger ännu i sängen, har nött chuck sen jag vaknade. Nu ska jag fika något gott och efter det hoppa i duschen. Sen se om en hör av sig. Om inte, ja då har jag förstört allting.. Fuck mig ibland alltså. 



Sakta men säkert. Vi inser snart att det är rätt.


No one's gonna love you more than i do



Har kollat chuck sen jag kom hem, vet inte riktigt när jag kom hem. Var väl inte allt för länge sen. Var trött, så for hem när alla andra var ute. Men nu inser jag att jag är pigg, eller åtminstone halvpigg. Men skönt ändå att vara under täcket och ta det lugnt ibland också. 

Har varit med Jonatan(konstigt att stava utan h, ja jag vet), Jesper och Benjamin och kollat film på kvällen. Imorgon blir de kanske att fara till pappa, får se hur jag gör. Men hade varit mysigt. Vill träffa pappa. 

Men somsagt, godnatt folket.

G



Har mått illa och känt mig som en påse hela dagen, så har spenderat den i sängen framför Chuck. Urmysigt och bra. Nu känner jag mig friskare så ska försöka ta mig ut någonting, får se med vem och vart. Annars är de bara hoppas på att greys inte har haft säsongsslutning.

Det var tisdag igår

Jadu, gårdagen var lite konstig. Har gjort i princip samma sak som jag gjort hela veckan. Natten var väl speciell, slutade med att jag kom hem vid fem och gick direkt och la mig med min syster. Mår illa typ så varmt de är i rummen, jag har jätte lätt att börja må illa när de är varmt. Nu ska jag fika och sen ringa min underbara pappa ♥

HAR TVÅ KORS I TAKET

Skrev ju igår att jag målade ett kors i taket, nu gjorde jag de igen. Okej, jag målade kanske inte, men jag drog med fingrarna ett kors där. Idag gjorde jag det för att jag lyckades vakna innan tolv! Men har varit tungt, hojj. Men nu ska jag kolla ett avsnitt chuck sen duschen och efter det umgås med någon. Får se vilka de blir idag.

Du blundar för mig, du ser mig inte längre

Nu är det mer än en månad sen.

Jag vill inte vara svag.

Han ville bli min party boy

Kom hem i tid idag!!!!!!!!! Värt ett kors i taket. Brb.. Sådärja, haha helt ärligt ställde jag mig upp i sängen och gjorde ett kors i taket. Jag måste ju ha ett fel någonstans.

Har varit ute till typ kvart över tolv/halv ett idag. Så ska hoppa i lådan direkt nu och försöka vakna tidigt imorgon. Har varit ute hela dagen, har umgåtts med massa folk, ätit statoilkorv, dött av myggor, varit upp på dundret, spelat fotboll (ovanligt?), varit på coop (ovanligt?), osv (ovanligt?). Haha, nä men jag vet inte riktigt vad jag har varit på för humör idag. Har velat slå sönder något, har nog haft överskottsenergi tror jag. Så hade verkligen inte velat komma hem nu egentligen. Men gjort är gjort. Godnatt.

Jag går bland molnen idag





Sitter och väntar på mina segaste vänner. Ska ut en sväng som vanligt. Men har då ingen ingen ingen lust alls att vara ute efter tolvslaget inatt. Så seg jag känner mig. Så ska försöka att komma i säng i lagom tid så jag inte behöver vara seg resten av veckan. Hejrå. Kan inte förstå att jag kanske flyttar om två månader, ofattbart. Spännande och läskigt på samma gång.

Vänskap är till för två

Det gör så fruktansvärt ont


Söndag eller måndag?

(DAGVILD SOM VANLIGT) Hemma nu. Har haft en helt underbar kväll med några av mina allra finaste vänner. Saknade dock Elina, inte så konstigt när vi umgåtts/sovit tillsammans dag ut och dag in den närmsta månaden. Hehe. 

Jag vaknade vid halv tolv, vilket var konstigt. Har dock resulterat i att jag varit trött i princip hela dagen.. Elina var ju hos mig en liten stund på morgonen, sen efter hon hade farit hem har jag hunnit fira Moa som fyller 18, sovit, duschat, ätit och sen kom B och alla dom och hämtade mig. Vi har... ja vad har vi gjort. Vet inte riktigt vad vi gjort. Vi har då iallafall inte varit inomhus förrän nu på kvällen. Nu på natten kollade jag, B och Jesper en film. Höll nog på att somna, så de var nog verkligen på tiden att fara hem tror jag. Nu ska jag skriva ett till litet inlägg och sen sova sova sova. Älskar att sova, fastän det är så jäkla tråkigt.


Mysis

Vid åtta typ hämta B mig och då for vi till Jesper och Jennifer. Gjorde inte mycket där. Spela sen fotboll en stund med Robbe och efter de for bara vi fyra (alltså inte Robbe) hem till Jennifer. Spela nå roligt och tjorvigt familjespel, tjejerna regerar alltid! Sen satte vi oss fyra ute på altanen i filtar och myste i flera timmar. Så skönt med musik och bra sällskap. Sen när de blev lagomt kallt kom Vicky och efter det André. Vi hade de roligt i några till timmar. Har varit helt dagvild och tidvild idag, när den var fyra fråga alla om vi skulle fara på statoil. Inte fan är ju de öppet, men vi trodde den var innan tolv. Är inte ens trött... Anyway, sen kom de mer folk och efter ett tag (nyss) for vi alla hem.

När jag traskar in i mitt rum ligger Elina och sover i min säng. Hehe, så ska väl också sova nu antar jag. Säger godnatt efter en grym dag!

MYCKET BILDER

STUDENTEN



GRUNDALBALEN



AVSLUTNINGEN


Att ligga ute i den stekheta solen

Är verkligen inte min grej, efter en kvart gick jag in igen. Klarar inte av att ha solen i ögonen (ja jag har stängda ögon) och att det är så jävla varmt. Så nu ska jag hoppa i duschen och sen fixa mig lite inför dagen, får se vad som händer och sker. Har iallafall lust för ett första dopp, men inte lust att få utslag över hela kroppen. Så njää, får se hur denna dagen slutar.


Printade Elinas header som är tagen på skolavslutningen, för att hon ännu inte har gett mig bilderna...

Sjukt fin dag

Efter att vi kollat studenten och man kramat en massa fina kompisar och sagt grattis osv osv så begav vi oss hemåt för att fika och få presenter. Så när de var slut for jag ut med E, S och E. Har sovit, mått illa och druckit ett halft glas vatten på några timmar. De var ungefär min eftermiddag. Sen på kvällen blev de andra bullar. For till vassara, tog båten, RODDE flera kilometer, ända till flygfältet vid sandviken faktiskt.. Sen blev vi upphämtade av en bil och släp för att vi inte orkade ro tillbaka. Efter det satt vi hos Elina ett bra tag. Sen till Simon. Dit kom G och L. Kom hem ganska nyss.

Ska sova sova sova. Och imorgon ska jag vakna av mig sjävl! Får se vad dagen har att erbjuda, vet iallafall att jag glömt mina shorts hos Elina. Och juste, har jag glömt att säga att vi fått sommarlov nu? Perfekt dag för skolavslutning, men har dock varit sorgligt.. Kommer sakna alla så mycket! Och fan va detta är ett stort steg i mitt liv, för om det blir som planerat så flyttar jag inom två månaders tid. Spännande spännande.

BILDER FRÅN AVSLUTNINGEN OCH BALEN KOMMER IMORGON TROR JAG. GLÖMDE TA BILDERNA FRÅN ELINA.

Skolavslutning 2



Kommer en skolavslutning 3 också sen om några timmar tror jag. Kanske imorgon.

Skolavslutning



Jag och Angelica. Jag laddar upp när jag sjöng själv lite senare, nu ska jag och titta på när min syster tar studenten! Bilder från balen och skolavslutningen kommer också.

Då var den över

Då var grundalbalen över, vet inte om den var så bra. Dålig musik, ingen dansa, ont i fötterna, nää de var inge speciellt.

Konstigt att det blir sommarlov imorgon. Kommer sakna vissa så sjukt mycket nu när jag flyttar, såna jag bara träffar i skolan annars. Och såna som jag inte annars brukar snacka med.. Har så sjukt fina vänner! Ska försöka få bilder av alla, eller iallafall de flesta. Imorgon ska jag vakna typ halv åtta, måste sjunga och klä på mig och såna saker. Sen efter det blir det att fara och sjunga och gråta på avslutningen. När den är slut drar jag och kollar när syster springer ut! 


Bild från idag

Tummen upp för idag

Min nervositet har släppt nu, jag blir alltid såhär. Lugn innan, nervös efter. Är inte de konstigt? 

Just nu väntar jag på Ronja som ska komma och hjälpa mig med smink och hår. Har inte gjort så värst mycket på hela dagen faktiskt, har testat kläderna och inte gjort så mycket mer. Men snart är de andra bullar. Nu ska jag ut i solen och ta de sista av solen som är kvar.


Hej sol och 25 grader

Ska göra lite nödvändigheter snart som man behöver göra innan balen. Känner mig nå sjukt stressad, har så mycket jag vill hinna göra idag. Ska först och främst duscha och sen ska jag sätta mig ute i solen och torka och ta det lugnt tills all stress börjar.

Ovanligt att ha brunt hår nu.. Så sjukt länge sen.

Hårfärgning

Efter sista dagen på tallis så kändes vädret alldeles för varmt för att vara ute med dom kläder jag hade. Så for hem, böt om, träffa Ronja och Yennie. Var med dom utomhus en timme eller så. Sen ut med Elina och dom och åt glass. Därifrån hem och fixa lite. Sen for vi upp på dundret och kollade studentbalen med B och de. Sen for vi ut. Kom nyss hem, har varit ett helt gäng faktiskt. Nu måste jag och Elina färga håret riktigt snabbt, men tror jag har för långt hår för denna färg... Fuck. Har så mycket att göra imorgon, vet inte riktigt om jag har allting jag behöver heller. Har lite sista minuten kris just nu.

Det finns bilder som aldrig suddas ut

Kom just hem. Kvällen har bestått av dhw och cougar town. Och sen vid elva kom Benna och hämta mig så då for jag, han och Johan ut. Vi hamnade hos B. Var där tills nu och kan ju meddela att denna luft är förjävlig, den är kvav/varm/fuktig osv osv. Det går inte riktigt att beskriva hur den är. Nä men nu ska jag sova, för måste upp ganska tidigt imorgon. Sen blir det att kolla studentbalen och fota syster osv. Kul, men det gör mig bara mer nervös inför torsdagen då jag går.. 

Äh, godnatt.

LESS

På grund av er själva har ni gjort så att ni förlorat era mest pålitligaste vänner.. Kom ihåg att det var erat fel, vi svek er aldrig.


Trött tisdag

Ligger i sängen och försöker få liv i mina ben. Dom är fortfarande shaky efter att jag vann tävlingen "sitta i 90 grader så länge som möjligt". De var ju pretty awesome. Har kollat klart en film som jag kollade på igår. Och nu ska jag väl ta nå käk om jag orkar ställa mig upp, vill bara sova.. Så trött är jag. Fast hade varit kul att fara ut också, men vi får ju se hur de blir med den biten. 



Och förresten, imorgon är de sista dagen i skolan!

Sover inte ännu

Victor ringde mig för två timmar sen, så har suttit och snackat med han och garva medans Elina sovit. Inte helt fel alltså! Men nu hoppar vi i säng och hoppas på att vi vaknar imorgon till näst sista skoldagen. Puss till er nattugglor.

Nu håller det på att vända

Kom just hem efter en grymt bra dag! Har haft så jävla kul hela dagen! Den började med att jag lega i sängen och kolla film, sen for jag och fika med Elina, Max och Erik. Sen pizza! Efter det for vi på ip och spelade boll med Andreas, Erik och Max. Och efter ett tag kom Simon, Filip, Marre och Jonti. Sen drog dom och då kom Benjamin, Nicke, Matti, Vicky, Jonne, Jebba, nån tjej, Andre, Marcus, Johan, Danne, Tobias och Jesper. Säkert nån mer. Så då spelade jag och Elina med dom en timme eller så. Och efter det när dom drog iväg skulle vi hem med bollen och då gick vi till Jacke, Martin, Spunker, Hanna, Olivia, Johan, Angelica, Ebba och säkert nån mer och var där nån minut. Sen direkt till Elina och lämna bollen för att sedan bli upphämtad av Nicke och Matti. Så då for vi på golfbanan med Benna och alla dom och spelade golf nån timme. Och sen till Johan och snacka gamla minnen. Fan va roligt vi hade förut, saknar det som bara den.. Och kom nyss hem, fick skjuts av Benna. Nu ska vi snart sova, fast ska väl prata och allt möjligt innan de. Sen börjar vi åtta imorgon, får se hur den dagen slutar. 


And as our life change, come whatever, we will still be friends forever?

Lycka

FICK PRECIS HÖRA ATT FREDDE ÄR I STAN IGEN, DÖDA MIG VAD JAG VILL VARA MED HONOM!! Ska försöka träffa honom åtminstone en gång, men pga det som är just nu så vet jag inte om de är möjligt. Fan helvetes skit.



Sitter iallafall med Elina hemma och väntar på ett samtal som avgör om vi ska ut igen. Har varit på ip typ hela kvällen och spelat allt möjligt med Angelica, Julia och Olivia. Och nå jävla skitungar som var irriterande.


Söndag

Orkar verkligen inte skriva rubrikerna med små bokstäver, det var allt för jobbigt att komma ihåg! Vaknade iallafall halv två av att Elina ringde, tur de. Annars hade jag sovit bort hela dagen... Nu ska jag upp och ta en fika framför tvn, kanske nån film också. Och sen hoppa i duschen och sen är jag redo för vad som komma skall.

P.S. Imorgon är vi lediga, så ingen ångestsöndag idag inte! D.S

Strunt

.

Cause in the end we only regret the chances we didn't take, the relationships we were afraid to have and the decisions we waited too long to make...

Lämna mig inte här nu när vi gått så långt

Because, that i can't handle


Dagvildtjej hamnade i piteå

Har varit hemma nu någon timme, ska alldeles strax föra över bilderna så får ni dom sen. Efter det här vet jag faktiskt inte vad jag ska göra,  ska försöka föra över bilder från mobilen. Men har ingen kabel, attans.. Hade behövt en bild. Är helt dagvild!


Vädret har gått från grått och regnigt till

soligt och blått på bara några minuter..

Älskar dig!

Synda på ica är inget man behöver göra varje dag..

Bloggar från mobilen

Sitter i bilen på g hem från soliga piteå. har varit urmysigt, men nu mår jag illa. kanske är åksjuka eller nå liknande. vet inte var jag hamnar efter vi släppt av Elina, kanske hos mamma eller hos pappa. ett som är säkert är då att jag ska vila på vägen hem iallafall. så trött! lite fränt att blogga från mobilen, därför de är små bokstäver även i inläggen. ha en bra lördag gott folk!

fan va fult ord komplicerar är

Efter maten så for jag till Nicke, vi var ute och gjorde andra grejer osv osv. Det slutade med att jag gick halvvägs hemåt och sen kom han och hämta upp mig, knäpp som jag är. Så då for vi runt lite och hem ganska direkt. Direkt när jag kom hem så kom Ronja och Yennie. Därefter Filip och Max. Vi kollade talang och prata och hade de bra i några timmar. När dom skulle dra så valde jag att hoppa i duschen istället, så nu sitter jag och kollar Wallander ensam i soffan. Ganska skönt ändå. Ska bara vänta på saknade systeryster, sen blir det att sova med henne ♥

Imorgon blir de att vakna ganska tidigt för att fara till piteå som sagt. Och förresten, nu ska jag ett tag framöver testa skriva rubrikerna med små bokstäver. Kommer se så sjukt fult ut, men de får de vara. Haha.

Sommar, sommar och sol



Började dagen med att jag klev upp ur sängen, prata med Y och R ett tag. For och fika med dom, pappa och lillasyster. Sen hem igen, drog fram femhundra klädesplagg. Började packa. Fick ett samtal av Elina. Slutade packa. Ringde pappa. Och nu är de bestämt, imorgon åker jag och Elina till Piteå. Härligt härligt. Men blir bara där över dagen dock. Så nu sitter jag i min säng, med femhundra klädesplagg runt omkring mig. Med ingen tröja, och toy i munnen. Nu hoppar jag i duschen och fräschar till mig lite.

Snart har du inga vänner kvar

"men jag är åtminstone inte lika ensam som du så jag klarar mig bra vad du än säger."

Fyfan va jag är less på dig och ditt beteende. Du är den största egoisten, den kallaste människan, den elakaste vännen och den största mobbaren jag vet.

Även om de är svårt

Ligger ännu i sängen och känner verkligen lugnet, och tystnaden. Så har musik på högsta volym för att dämpa ensamheten. 

Ska snart hoppa i duschen, fast innan det fika. Har hunnit kolla en film nu på morgonen. Ska väl dra på mig nå kläder efter de och sen försöka hitta på nå, om de inte är allt för fult väder. Har inte ens kollat ut ännu.. Ska försöka få bilderna från för någon dag sen av Elina. Så kanske laddar upp dom idag. Who knows.

From now on

I'm not letting anyone else hurt me.



Dagen har verkligen varit en helomvändning i mitt liv. Har haft en så jävla jobbig natt/kväll. Har pratat i telefon, men de hade varit mer värt att prata med väggen ungefär. Känner mig så jävla waste och sen har jag hunnit prata med Nisse också, de var verkligen behövligt. Så jävla saknade vänner jag har.. Nä somsagt, denna kväll alltså. Nu hoppar jag ner i min tomma säng i mitt tomma hus med mitt tomma huvud.. Hoppas jag vaknar upp imorgon med mindre huvudvärk och ett gladare leende. Hejdå..



Jag älskar er oändligt mycket.

Spelar ingen roll hur många tårar man fäller


Brb, Thailand 20 min

Skulle ladda upp detta inlägg innan jag for, men de hanns inte. Så det förklarar rubriken.

Har just hoppat ut från duschen, har varit i gve och tagit en 20 minutrare i Thailand med Sandra. Ska fixa mig lite kläder nu och sen äta. Efter det far jag tillbaka till Sandra och blir nog att spendera min kväll där tror jag. Vi får se vad vi hittar på, vi brukar alltid kunna hitta på nå roligt. Puss

1 juni

Nu far jag ut med Nicke tills klockan blir nog sent så jag och massa andra kan fara och grilla. De är mina planer för dagen. Hejdå


The awful truth

Dagen har varit så himla bra. Varm, solig och rolig. Efter sista skoldagen för veckan så for vi till ip för att spela lite fotboll, kommer komma upp ett gäng härliga bilder här inom den närmsta framtiden. När jag kom hem hände en grej, så just nu är jag tom på ord. Har en hård klump i magen, känner mig så jävla hopplös, jag kan inte göra något..


RSS 2.0