hör du melodierna i natthimlen det kommer ta en evighet vad som helst utom verkligheten

Har haft huvudvärk hela dagen igår och idag, och den är inte nådig kan jag tala om. Snart svimmar jag. Och så har jag även träningsvärk i muskler jag inte ens visste jag hade. Så istället för att vela ta livet av någon och ligga under täcket i mörkret hela dagen tar jag mitt pick och pack och far till pappa och blir ompysslad i någon dag istället, guld guld guld.

whatever happens tomorrow, we had today



Glad tjej som tog alldeles för många foton påväg hem från skolan.

vi kan sova när vi dör



Dagarna som flyter förbi ↑, i ganska snabb fart faktiskt. Och det känns som att jag fått mer ordning på vardagen nu, på livet. Känns som att ju mer jag har att göra desto mindre tänker jag och desto mer får ni se min glada sida. Och du, gud, om du nu finns där uppe, gör så att sommaren smälter fram så jag kan fortsätta vara glad. Nu ska jag fortsätta längta till ikväll, vankas spännande fotbollsmatch. Och nu blir det sista minuten plugg innan jag går och har mitt första omprov någonsin!

godnatt.

Två prov, närmare milen på cykel, någon kilometer på bandet, ny ägare av ett eget gymkort, storebrorsmys med jenny och yen även fast jag egentligen ville se fcb-cfc, motivation - och nu intar jag sängen. Livet är inte klimax just nu, men det rullar på.

ett steg närmare


be your own hero


lonely girl



Dagen ↑. Och helt plötsligt blev hela världen helt upp och ner igen, men man kanske måste vara lite ledsen för att kunna uppskatta när man är glad. Eller låter det helt puckostört?

he don't call me one and only, no, he just calls me when he gets lonely



Den här helgen och veckan har varit rätt så ovärd, har för det mesta spenderat helgen som den fotbollsnörd jag inte varit framför tusen av bra fotbolls matcher och framför många avsnitt prison break med en torrköttbit liggandes på bordet. Tur att hanna och elina har kunnat hålla mig sällskap i detta tillstånd. Igår gick jag och la mig med ett leende för att jag hade sovmorgon till ett idag, och nu sitter jag här med ett ännu större smile för att vi inte har några lektioner alls idag. Det betyder alltså en dag mindre tills de är helg igen, veckan kunde inte börja bättre. Hej frukost och prison break, nu ska jag tillbringa några timmar tillsammans med er.

inte varmt men nästan vår. ingen lösning men ett spår. inga planer men ett steg. inte där än men påväg



Nu var det faktiskt ett tag sen jag skrev, vad har ni missat? Massvis faktiskt. Kan inte ens sammanfatta lovet med ett ord, kanske bilderna ovanför ger er en inblick i hur det har varit. Det har varit så himla bra. Har tillbringat några dagar i världens finaste by med en fin kompis på en skoter, någon dag på dundret i solskenet, några dagar i moskojärvi med några av mina finaste vänner och några skotrar och snöbad samt bastu, en natt några mil från gällivare dansandes och mysandes med en flicka och två pojkar, grungecup, sovsällskap, solsken och blå himmel vilket innebär massvis av fina fräknar, en shoppingdag i luleå med mycket fina kläder, tjottirace och ont i ryggen av den dåliga leden, utgång med mycket sena nätter skrattandes med världens bästa personer. Kan kanske sammanfatta lovet som underbart, vill göra om det. Redan efter två dagar i skolan är jag spyless och längtar till sommarlovet. Dagen har innebärt oväntat bra betyg på ett matteprov som gick åt skogen, engelska nationella och en powerwalk med elina. Morgondagen kommer innebära kemiprov, andra delen av skräcksprutan och sista minuten samhällsplugg med en kompis. Nu blir det kemiplugg och bigbrother om en halvtimme, hoppas syster kommer och tillbringar natten här, saknar min sovkompis. Bilder från lovet dyker upp lite när som helst, har inte ens alla samlade ännu, ni får nöja er tillsvidare. Kommer förövrigt sakna våren när den väljer att smälta bort.

we could stop the universe with our heartbeats tonight



Dagen började med ett sjukt konstigt matteprov och sen en promenad med elina och bebisen för att fira påsklovet. Efter det for vi och tog goda mackor på fiket med hanna och kom hem med en bandeu också lagomt till sommarvärmen. Sen for jag och victor till pontus, vart de blev gitarr och sång med han och elina, himla mysig kväll. Och det dröjde inte länge innan man hade kommit hem som filip och filip hämtade upp mig för en american pie och nu ska jag sova, för imorgon blir det dundret och andra roligheter.

no more empty promises, they don't excist. just me out in the open



Min dag har för mesta delen tillbringats i töre i just den stolen ni ser ovan, inte tatueringsstolen dock. Följde med victor som moraliskt stöd och nu är jag mer än sjukt himla taggad för en egen. Kom hem för någon timme sen och nu ligger jag under täcket och ska skriva lite matte innan storebror. Tisdag, onsdag, torsdag sen påsklov. Det innebär kemiprov, matteprov, friluftsdag innan dess, nog ska vi fixa det här.

dansa pausa

Igår drog jag mig upp på dundret med några folk vid tolv och hade de himlans bra ute i skogen till fyra, då vi afterskiiade med sjukt bra människor. Kvällen tillbringade jag med pontus och elina hos elina för att barnkalasa med hennes fina lillasyster. Imorse drog jag mig upp på dundret vid tolv och har hoppat och ramlat och haft det alldeles för bra med elina, hanna, victor och syster sen dess. Resterande delen av den här dagen ska jag ligga under täcket, på duschgolvet, framför kemiboken och framför tvn vid nio. Liggsår är mitt mål. 


RSS 2.0