Spadångo, Sandrångo!

Hej, och för er som inte fattade rubriken, ni är inte korkade, det är nog bara jag och Sandra som vet vad det står.
Idag var det iallafall Valborg! Den firades med lite studmatta, Sandra, Erica & min kära eumoppe, och man får inte glömma att jag har umgåtts med lite familj också.
När jag och Sandra först var och kollade på majbrasan i byn, så kom det några killar, och ni skulle sett Sandra! Hon drog ner jackan ända till naveln och fluffade till håret, sedan började hon skratta. Hon är ju som hon är, men det var iallafall roligt att titta på. Sen var vi i Ericas husvagn och spelade lite kort, (ni får bilder efter helgen), sen har vi bara varit ute och haft roligt. Tur att det var fint väder idag, jag tror att det som mest har varit +8 grader, och det är ju ganska varmt för att vara så norrut i sverige vid den här tiden på året.

Erica, när vi spelade kort

Sandra spelar lite kort

Sandra hoppar studsmatta


Om cirka sex timmar och femton minuter ska jag till fjälls. Det blir nog sista helgen med skotern nu på ett långt tag! Så ni kommer inte få höra av mig förrän på lördagkväll eller söndag!                     / Yonna

HAIRCUT

Annie sov hos mig till idag, vi hade väldigt skojj :)
Idag iallafall, så har jag varit med Sara. Men innan det klippte jag mig. Det blev typ spik-rakt hår (lugg och längden) och uppklippt! Jag är iallafall nöjd, men jag ser ju imorgon hur det blir att fixa det.
Idag på spanskan så har vi fått smaka på den spanska efterrätten flan. Fy och blä för det, för det smakade verkligen inte gott. Nu ska iallafall plugga, sedan ska jag fika, sen blir det sängen.

(sätter in bilder någon annan dag)

Årets första

Nu ska jag ut och göra årets första

00:00:29

Önska er något :)  Det har iallafall jag!

Det blir så härligt!

Nu är det exakt 48 dagar kvar till sommarlov!  
Det betyder att det är exakt 35 skoldagar kvar!

(förlåt, jag vet att jag inte skulle skriva mer om att jag längtar till sommaren, men det är enormt svårt!)

You three are really going on my nervs..

Tänk att det finns folk man verkligen stör sig på!

Jag var en sol

Idag så har jag varit hela dagen i Luleå med storebror och storasyster :)
Jag köpte en sommar/vår jacka, en handväska, en plånbok & en kofta.
Det har varit jätte varmt idag, hojja säger jag bara, men det har varit kul iallafall.
Imorgon så blir det iallafall att fira min mosters man som fyllt år, och efter det blir det nog kanske bodens havsbad, hahahaha. Men allvarligt talat, det är faktiskt jätte kul där! ;)

Simply the best...

... det är jag och Sandra det! Vi har nästan bara varit ute. Men det är så blött ute, så vi blev ganska blöta. Men man ska tänka positivt, man ska tänka att det snart är sommar! Och då är det ju varmt och soligt, så det är nog värt alla blöta skor och sockor ;)
Men nu ska jag sluta skriva så mycket om att jag längtar till sommaren och värmen, det har blivit på tok för mycket skriverier om det i den här bloggen.
Iallafall, imorgon kanske jag inte går till skolan. Men jag orkar inte skriva varför idag, ifall det inte skulle hända. Men ni lär ju få höra i nästa inlägg :)

I'll make it stop

Idag var jag lite på stan med dom bästa. Jag köpte en jätte fin tunika! Det var det enda, och plus att jag var på UTV-samtal. Det gick väl bara bra :)


-    klänningen :)

Hey, I'm tired!

Här kommer ett kort inlägg innan jag somnar. Jag var iallafall på stan med Angelika och Josefin idag, Angelika skulle köpa solbrillor. Det börjar ju faktiskt komma lite sol nu! :) Vi var typ på Inter sport, och medans Angelika kollade brillor gick jag och Josefin och kollade jackor. Sen när jag lutade mot henne så "råkade" hon kliva åt sidan, så jag ramlade pladask ner på golvet. Sen köpte vi lite mjukglass. När jag kom hem bestämde jag mig för att tömma garderoben, det var lite mindre än halva garderoben som jag tömde. Och så prövade jag byxorna som blev klar idag (jag har sytt dom på slöjden), men dom var lite för stora i midjan.

Men vet ni, idag när jag kom hem så fixade jag håret. Det blev luggen uppsatt och tofs. Jag som aldrig har uppsatt, hahahaha.

Lord I lift your name up high

Det första jag tänker säga är; gospel in my heart! Det är så himla kul att sjunga gospel, att bara ta i och sjunga! Det är så härligt att bara stå där sjungande med kören, hoppas verkligen att dom inte lägger ner den här kören. Vi har ju så mycket minnen tillsammans, vi har ju t.o.m. varit till Italien och sjungit! Är inte det ett själ till att hålla ihop oss? Alla minnen..

Idag var det somsagt gospelkonsert. Jag och några andra gick ut och åt på lunchen, så nu är jag lite trött på hamburgare. Jag har ätit hamburgare flera gånger i veckan nu, hihihihi. Men nu kollar jag iallafall robinsson, så jag ska ta och avrunda här. Imorgon ska vi ha en till gospelkonsert, kom gärna och lyssna. Det är i Mbgt's kyrka klockan fem :)

 emma banan ;) Är min sko god, eller vad? (: RUT ANDERSSON! :D Jag och Evelina :)

BAD WEATHER

Ikväll så måste jag öva, öva och åter öva på låten "Lean on me". För imorgon är det gospelkonsert för min kör Con Amore, och jag kan inte slutet så värst bra. Idag har jag bara tagit det lugnt och vart med lite folk på eftermiddagen. Enda dåliga med dagen var vädret, det har snöat hela tiden. Nu ska jag smörja in mig och sedan blir det väl sängen för mig då, för jag ska upp tidigt imorgon. Vi ska vara redan 10 i kyrkan och träna. Men sen ska nog jag och några tjejer ha lunch på stan :)

No one could ever understand



Är det verkligen så konstigt att längta till sommaren just nu, titta ut. Vad ser ni, jo, grå snö, slask på vägarna och bara blött överallt. Det är inte precis så man vill ha det, men jag håller med om att våren är en fantastisk årstid. Det är oftast blå himmel och några plusgrader. Men nu orkar jag inte med det här mera. Så fort man går ut blir man blöt om fötterna. Så jag längtar till sommaren!

Lite sen uppdatering!

Okej, jag ska erkänna! Jag kom hem för två dagar sen, men jag har bara inte orkat uppdatera bloggen. Men ni ska vara glad att jag inte är som en kompis till mig, hon har inte uppdaterat på flera månader! Men nu ska jag iallafall berätta om mitt påsklov.

Först så åkte vi tidigt på tisdag-morgon, 7/4, till fjällen. Och sen har vi bara fiskat och kört skoter. Det har inte varit så fint väder, det har typ varit storm om nätterna också. Sen på torsdag-eftermiddag, 9/4, så åkte vi hem. Och dan därpå så åkte vi till stugan. Dit kom mina kusiner och moster och dom senare samma dag :)

På lördagen, 11/4 , bestämde jag och Elias att vi skulle ha ett snöbollskrig mot lillasyster och kusin. Så då byggde vi en borg! Det gjorde dom också, sedan hade vi värsta kriget. Men det fick avbrytas för att det var Robinsson på tv. På Söndagen, 12/4, iallafall, så satte jag mig på bussen hem. Dom andra skulle först hem nästa dag. När jag kom hem så hyrde jag, storebror & storasyster en film.  Och förresten, innan lovet var jag med Sandra, man får ju inte glömma henne ;)

våran borg kusiner och syster :) Angelika är en liten klätterapa! Fjällen. Sandra på miniskidor. Sandra med hennes muskler :P 

Snart fjällen

Om några minuter så sätter jag mig i bilen, då åker jag till fjälls. Jag gillar inte att pimpla så mycket, men som tur är kan jag ju köra skoter. Och plus att Erica också ska dit, så jag kommer kanske vara med henne där också. Men jag skriver ett inlägg om mitt påsklov när jag kommer hem.

Ha det bäst

PÅSKLOV

ÄNTLIGEN! Har verkligen längtat till det här lovet, men jag kommer typ inte alls ha någon egen tid. För vi ska tydligen till fjälls. Det är ju kul att köra skoter, men pimpla är så himla tråkigt! Så jag ser ju vad som händer.
Idag så hade vi bad direkt på morgonen, och vi var tvungen att bada med Friskolans 6or. Vi slutade 11:20 typ, för vi hade ingen bild på eftermiddagen. Snart kommer väl papi och hämtar mig. Ska vara hos han ihelg.
Sandra & Erica ska också vara där i helg, så jag kommer nog ha en jättekul helg! :)

Igår var jag, Josefin, Tobias, Tobias, Angelika & John på Dundret. Men det var sånt skitväder, så det var inte så kul. Men det var ju kul att åka iallafall.

JAG SAKNAR DETTA

första april

Sitter i skolan och tråkar. Jag har håltimme, så har inget att göra. Vi orkade inte gå hem till Jossan, jag vet vi är lata. Men vi tänkte att vi lika gärna kan sitta i datasalen och renskriva teorin som är till Fredag. Men datorn började lagga, så det var ingen idé. Vi börjar iallafall 10:40.

Ett plus är att jag ska till Dundret imorgon med dom bästa, så det längar jag till just nu   :)

RSS 2.0