there is no way to happiness, happiness is the way





förra inlägget vart fel

skulle bara spara som utkast men nu orkar jag inte ändra. kom iallafall nyss hem, alldeles för tidigt om ni frågar mig. men så kan det va, ska äta typ och kolla tv. sen soooooova, har sovmorgon imorgon, ska tydligen promma med elli och hennes vovvsing.

el niño

El Niño

Fernando Torres är född 20 mars 1984 i Madrid, Spanien, han är en spansk fotbollsspelare som spelar för den engelska klubben Liverpool i Premier League.

Torres blev historisk då han blev den yngsta någonsin att spela en A-lagsmatch för Atlético Madrid och dessutom den yngsta att bli utsedd till kapten (19 år gammal). Han är också känd som El Niño (Barnet).

Karriär

Torres började sin fotbollskarriär 1994 som 10-åring i Rayo 13. Där imponerade han stort på Atlético Madrid som fick över den unge talangen till sin klubb året därpå. 1998 skickade Atlético Madrid ett U15-lag till Nike Cup Europe där man ställdes mot lag som Real Madrid, FC Barcelona, AC Milan, Manchester United och Juventus. Atlético vann turneringen, med Torres som frontfigur och han röstades senare fram som världens bästa fotbollsspelare i sin åldersklass.

Året därpå, 1999, skrev Torres sitt första kontrakt med klubben. Han fortsatte att imponera och i slutet av säsongen 2000/2001 debuterade Torres för A-laget. Han gjorde sitt allra första mål för A-laget i juni 2001 i en match mot Albacete. Sedan dess har Torres spelat 214 ligamatcher för Atlético Madrid och gjort 82 mål.

Liverpool betalade omkring 20 miljoner pund för spanjoren.

Privat – uppväxt, familj

När Fernando var åtta år flyttade familjen till Estorde, Galicia, det var där han träffade sin nuvarande fästmö Olalla. Efter 8 år tillsammans förlovade sig Fernando och Olalla efter EM-vinsten 2008.

Torres gifte sig med Olalla Domínguez Liste 27 Maj 2009 i El Escorial, en provins i Madrid,[85] efter att de varit tillsammans sedan 2001.

Olalla födde en dotter, Nora, den 8 juli 2009 på sjukhuset La Rosaleda Compostelan, i Santiago de Compostela, Spanien.

Under en match med Atletico Madrid fick Fernando sin kaptensbindel halvt avriven och på baksidan av denna syntes en text. När sedan bildproducenten zoomade in noterades texten "we'll never walk alone”, som anspelar på refrängen i Liverpools notoriska låt, på baksidan av kaptensbindeln. När detta sedan spreds över världen blev han en favorit hos liverpoolanhängare, klubben han sedan anslöts till.


Fernando Torres nació 20 de marzo 1984 en Madrid, España, es un futbolista español que juega en el club Inglés Liverpool en la Premier League.

Torres quedo en la historia cuando se convirtió en el más joven en jugar un partido, para el Atlético de Madrid y también el más joven en ser nombrado como capitán (19 años). También es conocido como El Niño.

min vita mysiga kudde ♥

idag var det egentligen tänkt att jag skulle till sandra, men hon kunde inte så jag tänkte det var lika att plugga det sista inför lovet och sen göra något vettigt, men jag är ju som jag är och kan inte plugga non stop, måste hålla på med allt annat samtidigt, så det tog några timmar, men jag gjorde ett avbrott när det kom folk. nu ska jag sova, har kollat tv med moa och kevin. hoppar i säng, imorgon är det snörugby, undra hur det går...

måndag

har inte gjort så mycket idag, har slutat tolv, for hem direkt och började plugga, vart klar vid 3 tiden någon gångm, åt middag och nu väntar jag på träningen. jag blir verkligen tokig på alla träningstider, de verkar inte bry sig om varken att vi går långa dagar i skolan eller att det är alldeles för sent? nej det gör de inte. nu ska jag fortsätta försöka hitta något att göra, idag är en mindre dag närmare lovet!

rulltårtschokladpuddingstårta

det är min egen specialare, och sandras då förstås, eftersom att det var de som visade mig vad det var. Nyss åt jag tacos, nu ska jag äta min specialare, och innan allt så körde jag skoter med sandra :)

ska hem till stan snart, har fotboll också. nu längtar jag tills det blir riktig vår och sommar efter det.

Har glömt

att ladda upp bilder från Thailand, but yo now what? jag tror jag skiter i det, om ni verkligen vill se så besök min facebook. laddar väl upp lite då och då här om jag ids.

FREDAG; HELG

Nu är det Fredag, och det innebär HELG. Väntar på att pappa ska hämta mig, men det kommer nog ta ett vääääldigt långt tag, tyvärr.. Velade ju till byn nu, Sandra är redan där..


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Ja, snart är det påsklov!

Idag var det våffeldagen, och jag har hunnit göra 1 prov och 1 redovisning idag, tyckte båda gick bra. Nästa vecka är det sista veckan, man kan inte ana hur glad jag är över det! Längtar som bara den tills det är påsklov, ska spendera hela påsklovet i byn med sandra och köra skoter.. Har verkligen längtat.

Nu tycker jag att klockan kan bli nio så att jag får börja min träning, jag ♥ fotboll.

Och förresten, så ni bara vet så tycker jag att torrkött är det godaste i hela världen.

allt, om inte mer.

har 4 prov att göra nu i veckan/nästa vecka, hk-tvätt, fysik, so-kommunen och svenska-satsdelar.. har en hk-tvätt uppsats att skriva, ifall jag hinner. och så har jag engelska glosor och rumsprepositioner att göra till nästa vecka, har även en analys att skriva, men vet inget slutdatum på den, och så har jag mitt moppe teori prov också, nej nu spricker jag! klarar inte det här, inte såhär mycket. kommer faila i allt bara för att det är så mycket på en gång, och som grädde på moset ligger jag efter ett helt kapitel i matten.. kul..




vill tillbaka hit, där slapp man alla läxor och skolan och bara hade kul, slapp tänka på annat ↓

påpälsad och klar

var jag, idag när jag skulle ut och möta upp elli som kom gående hit. vi gick direkt och hämta madrassen när vi kom hit, sen begav vi oss ut i backarna och skrek. när vi var nog isiga så gick vi hemmåt igen, satte på tvn, åt lite godis osv och nyss var jag och följde henne till bussen. ska fika nu och sen kolla klart den braiga filmen vi kolla. sen sova

i never knew

har varit på stan hela dagen, var tvungen att vara klockan elva på stacken för lite rep. skulle ju nämligen sjunga på musik caféet idag, det gick väl si så där.. är inte nöjd iallafall, men alla andra var sjukt duktiga :)

jobbigt.

allt känns så himla jobbigt just nu. har inte kunnat vända om dygnet sen jag kom hem, så jag är svin trött varenda dag. imorgon ska jag sjunga, blä kommer inte gå bra, kan knappt ena låten. har massa prov/läxor/redovisningar/uppsatser att göra när jag kommer tillbaka till skolan, dvs på måndag. har inte pluggat ett skit i veckan, orkar inte, vill inte, hatar skolan. nej usch, jag blev bara sur när jag skrev det här. nu går jag och skriker någonstans.

screw you, screw they, screw everyone

blir galen snart! måste lära mig 2 nya låtar till söndag och så måste jag hitta noter till de också, till imorgon.

fjollträsk

i'm dead

WORST HOMETRIP EVER

Sammanlagt har jag rest i 54 timmar nu, kom hem vid 13 idag, skulle egentligen kommit hem igår tolv på natten. Kina måste verkligen införa plogbilar...! Berättar mer om resan när jag har fört över bilderna osv.

In thailand

SITTER PÅ LANTA MIAMI, HAR ÄTIT HÄR SOM VANLAGT. JAG HAR DET HAR DET SVIN BRA, VILL ALDRIG HEM, OM JAG HADE HAFT EN SKOTER OCH NÅGRA PERSONER HÄR HADE JAG VERKLIGEN ALDRIG VELAT HEM. IPHONEN DAMPAR, DET BLIR BARA STORA BOKSTÄVER. NU SKA JAG, YENNIE, YONAS OCH MOA HANDLA GODIS! SLÄNGER IN EN BILD FRÅN STRANDEN OM DET FUNKAR. DET FUNKA INTE, NU DRAR JAG.
RSS 2.0