Slänger in en lista som grädde på moset.

~> Skriv 8 saker du ser fram emot:

* Tills jag får mina betyg
* Julen
* Min femton års dag
* Thailand
* Tills jag får köra skoter
* 2011's examen
* Tills jag får moppekortet
* Tills jag får ta skoterkortet


~> Skriv 8 sanningar om dig själv:

* Jag är rädd för döden
* Jag vill bli lite tyngre
* Jag är ett shoppingfreak
* Jag tycker torrkött är det godaste som finns
* Jag avskyr när människor inte är sig själva
* Jag älskar motorer
* Jag är livrädd för sprutor!
* Jag älskar att sjunga!



~> Skriv 5 saker du saknar :

* Con Amore ♥
* Elias & Alva ♥
* Allt för många vänner ♥
* Buster, Nelly & Pysan ♥
* Gunillaskolan ♥



~> Skriv 8 saker du har på dig nu:

* Shorts
* Underkläder
* Linne
* -
* -
* -
* -
* -

Vill fly till andra sidan jordklotet.

Hade inte suttit fel om den 25:e Februari hade varit imorgon, då hade min resväska varit färdig packad nu, jag hade varit stressad & väldigt ivrig, jag hade nog velat gå och lägga mig och hoppats på att natten går fort och sen på morgonen hade jag satt mig i bilen och åkt till flygplatsen, sen hade jag hoppat i flyget och åkt till älskade Thailand, där hade jag varit i 2 veckor med min familj sedan åkt hem till tråkiga Sverige, och när jag kommer hem är det 2 meter snö på backen så då hade jag tagit skotern och kört lite, jag hade även varit väldigt brun, och jag hade verkligen inte längtat tillbaka till skolan under alla dehär dagarna..
Bara en kort notis om vad jag längtar till just nu!

Trick or treat?

Måste fixa en rand här på bloggen. Ni förstår säkert inte vad jag menar, men jag ska iallafall försöka ordna till det.

Happy Halloween.

Jag sitter i soffan hos pappa och väntar på att Sandra ska komma hit och hämta mig. Vi ska hem till stan idag, sen ikväll ska jag vara med J & A, vi har inte planerat något speciellt. Men nu ska jag avrunda här, har inget annat att säga än så länge.

Ha en läskig Halloween /Y

Nu ska jag kolla film

så jag kan inte skriva. Måste slå av säger Sandras pappa.
Spiderman next!

En glad blogg

Nu har jag gjort om min blogg. Jag velade inte ha den svarta dystra färgen nå mer, så jag ändrade till en gladare färg. Nu är det bara headern och några små detaljer som kommer ploppa upp här lite senare idag antar jag. Nu ska Sandra få göra om lite på hennes blogg, vi har båda gjort en "new fresch blog".

www.iidasandra.blogg.se , kika och säg vad ni tycker. Jag har hjälpt lite, ciao.

Lita inte på mig.

Jag lovade er i förra inlägget att jag skulle uppdatera, men tyvärr gjorde jag inte det.
Igår var jag med Sandra hela dagen, det var därför jag inte uppdaterade, jag hade fullt upp hela tiden. Sen sov jag där och vi somnade vid kanske 1.
I förrgår var jag, Sandra & Monica till Luleå. Vi shoppade och sen åt vi på Baan Thai.

Jag köpte:
♥ tröja från Bik Bok
♥ jeansleggings från Gina Tricot
♥ linne från H&M
♥ halsduk från H&M
♥ puder från H&M

allt det gick på 762kr. Ganska dyrt för så lite saker, men jag är ändå nöjd över vad jag köpte. Nästan bara nödvändiga saker. Men nu ska jag fixa lite saker sen åka till Sandra och spendera natten där. Imorgon får jag se vad som väntar.

Blir inte förvånad

om jag somnar sittande vid datorn medans jag skriver detta inlägg. Jag har nämligen varit till "Storstan" i Norrbotten, dvs Luleå. Där har jag shoppat, ätit på Baan Thai, shoppat, fikat på något fik inne i Strand, shoppat & glömde jag säga att jag har shoppat? Nej nu driver jag faktiskt med er, jag har bara köpt några nödvändiga grejer, inget exklusivt. Men faktum är att jag är för trött för att skriva nu, så jag skriver imorgon. And that's a promise! Goodnight, sleep tight

Ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockan 1h?

Nu är det vintertid, så man måste ställa tillbaka klockan 1 timme, och det betyder att det blir mörkare snabbt. Egentligen så är det mysigt med mörker, tänk er en stjärnklar himmel & man ligger på ett hustak med massvis med snö på. Det kan inte bli mysigare.. Enda nackdelen är att det kan vara läskigt också, att gå hem själv i skogen osv. Vintern är verkligen den bästa årstiden på året fastän den har sina nackdelar.

Och på tal om ingenting, idag har jag kört skoter med Sandra & Kelly.

Grattis storebror! ♥

Idag fyllde min bror 22, så ett stort grattis till han!

Vi rockar loss!

Rock var alltså temat på kvällens IDOL, jag tyckte alla var jätte duktiga! Men som vanligt hade jag mina favoriter.. Ikväll var det Eddie och Erik.

Skolkonsert

Idag hade vi skolkonsert, jag sjöng solo, det gjorde även Olivia. Sen får man ju inte glömma A, O & K som också sjöng (men i grupp). Allt gick bra, och såklart är man lite nervös i början, men när man väl kliver ut på scenen försvinner nervositeten.. När man får ta första tonen, det är det bästa med att sjunga.
När skolan var slut, hämtade pappa mig och då for vi direkt till Intersport där jag köpte en ny vinterjacka. 8848, röd med pälskrage. När vi kom hem åt vi sen tog jag en efterlängtad dusch, när jag hade duschat klart tog jag fram So bladet för att kika lite på det inför provet imorgon. Nu ska jag kolla tv med pappa och syster sen blir det sängen för mig, vill inte vara trött imorgon när jag vaknar.

Tomorrow is a new day

Ny header, lite slarvigt gjort, hade kunnat vara finare. Men jag är ändå ganska nöjd. Det enda problemet är att den är i mitten. Den ska som täcka lite mer åt höger och lite mer åt vänster, men det är ganska svårt att förklara på datorn. Måste iallafall fixa det innan jag är helt nöjd!

Nu är jag hungrig, det känns som att jag har städat hela dagen! Har ont i ryggen, men vad kan man göra åt det? Det är bara att vänta tills det blir bättre. Vid fem ska jag till farmor och farfar och äta middag, köttsoppa ryktas det om. Slänger in en bild på hur jag ser ut nu innan jag går.


På bilden ser det ut som att jag har världens största hand. Men bilden ljuger bara, jag har nog kanske världens minsta hand skulle jag däremot säga.

En flygtur

Vad enkelt allt skulle vara om man kunde flyga utan att bli trött, då kan man fara vart man vill när man vill i vilken fart man vill. Man skulle hinna utomlands och tillbaka på bara en helg. Ja livet vore mycket enklara med vingar.

Igår glömde jag bort, eller om jag ska vara helt ärlig, så orkade jag inte blogga nåmer sen när jag kom hem. Jag gick och lade mig istället. Och för att fortsätta på gårdagens "lista" över vad jag gjorde igår, när jag hade slutat skolan for jag hem och packade en väska. Sen kom pappa min och hämtade mig. Idag ska jag ha en "BRA-dag". Alla som vill som går på våran skola i 8an (kanske fler klasser) får jobba en dag och tjäna 150:- till gatubarnen i Bolivia. Jag ska jobba hemma och städa hela huset.

Om ni undrar varför jag är vaken vid den här tiden så kan jag berätta att det är ju inte alla som ska stanna hemma idag, min lillasyster måste ju fortfarande till skolan. Så då var jag tvungen att vara vaken medans hon fixar sig, fikar m.m.

Tisdagen är äntligen över!

Nu har jag gjort bort både Svenskan och Engelskan, så nu är det So:n jag prioriterar mest, ska nämligen ha prov på Fredag. (Om kartan över Norden.)

Inatt hade det snöat jätte mycket, så när jag kom ut på morgonen var det snö, ÖVERALLT! Och jag som hade mina låga vanliga vita skor. Jag valde att vänta på en buss som går förbi stället där jag bor, med en risk att jag missar bussen som går till skolan, men den chansen tog jag, det var ändå så kallt ute.. När vi hade lunch höll musiklärarna på att förbereda inför morgondagens/Torsdagens konsert som vi ska ha på skolan, och då velade hon att jag skulle sjunga min låt som jag ska sjunga på konserten på Torsdag. Sista lektionen hade vi gympa, basket. När jag kom hem var jag helt slut i hela kroppen, kändes som att någon stampat på mig och jag försökte dra mig upp men det gick inte, ungefär så kändes det! Men nu ska jag bara kila en sväng, kommer tillbaka om några minuter!

Läxor, läxor & mera läxor..

Det är sjukt vad mycket läxor vi har, man hinner kappt med fritid. Hoppas det blir bättre efter lovet, för det här är vansinnigt. Nu ska jag.. gissa vad? Jo, plugga.

Takida - the things that we owe

Förresten, Takidas nya låt är grymt bra!
På tal om inget, jag vill göra om lite på designen, är ganska nöjd med den nu, men hade kunnat ändra lite små detaljer ändå, men nu ska jag verkligen gå.

Jag; linslus? Nejdå..

Idag var jag med på tv4 halv 8 (Postkodsmiljonären), hoppas ni inte såg det. För jag var nämligen med två gånger och precis hela stan har sett mig. T.o.m min faster som är i Tyskland har sett det.

Idag har jag, Josefin, Angelika & Tobias varit i Gve och kollat handboll (b-pojkarna tror jag de hette). Sen har jag bara suttit på datorn och inte orkat gå ut. Egentligen borde jag pluggat, men jag har ju hela morgondagen på mig så det är lugnt. Vi har faktiskt enormt mycket läxor nu, så nu får ni en lista på alla läxor samt prov vi har inplanerade.



Och plus att jag måste lära mig låten; My favourite game - The Cardigans, utantill innan Torsdag.

Men nu ska jag börja plugga känner jag, uppdaterar imorgon eller kanske senare ikväll.

Tacos

Nu blir det tacos, mums säger jag bara, är faktiskt riktigt hungrig. Sen ska jag kolla postkodsmiljonären, och förhoppningsvis vara med A&J.

En riktig kortis!

Japp, det är jag det! En riktig kortis, men jag är nöjd ändå. Sitter och kollar idol, vill verkligen inte att någon ska åka ut. Alla förtjänar en plats där, men om någon måste åka ut så ska det vara Camilla tycker jag. Och jo hörde ni, det är FREDAG och vet ni vad det betyder? Det betyder yes! för mig. Alla älskar väl Fredagar?

Idag har jag varit med mina fina, så nu ska jag fortsätta kolla när Niklas sjunger. Sov gott

the king of pop in our heart

Inatt släpptes Michael Jacksons sista låt, This Is It. Rätt ord för den låten är mäktig, när man hör den tänker man på hans liv, hur sorgligt det är att han är död. För mig kommer han alltid vara the king of pop.

Postkodsmiljonären

OUUUUOOOOOOUIHHH! Ungefär så lät det när vi stod på torget och skrek. Idag var det nämligen Grannyran här i stan, alla samlades på torget. Det var verkligen trångt och man frös som bara den. Men det var det värt, vilken upplevelse alltså. Klockan 19:30 på Lördag är det postkodsmiljonären på tv, det ska jag verkligen kika på, man kanske får syn på  lilla mig.

Gunillaskolan

Är det någon mer än jag som saknar Gunillaskolan? Tallbacka suger verkligen.

2 1/2 men

Nu ska jag fika, sen natti natti ♥ sweet dreams

Hemma igen

Hemma igen efter mycket rännande på stan, idag hittade jag bara underkläder. Nu snart är det fotboll på tv, och det betyder att man måste börja hålla för öronen. Ni skulle bara höra hur det låter här när det är fotboll, verkligen inte kul. Därför är jag inte ett så stort fan av mitt hem när det är fotboll på tv. Bäst att hålla sig undan..

Singing that melody

Jaha, nu var man här igen. Det enda bra med att man sitter framför datorn är att man uppdaterar bloggen oftare, och då blir det roligare för er läsare. Jag vet inte hur många läsare jag har, eller vilka men om ni har lust att berätta vilka ni är kunde det vara roligt. Kommentera gärna och berätta vem du är som läser min blogg, nu ska jag kolla det sista av körslaget.

Dum som man är

så glömmer man såklart mobilen hemma när man är påväg till Luleå, men jag har klarat mig någolunda iallafall. Jag har ju haft något annat att tänka på, nämligen SHOPPING! Hela dagen har jag gått runt på stan, men det var först en halvtimme innan alla affärer stänger som jag verkligen hittar något. Jag har bara köpt två saker, skor och byxor. Nyss åt jag en supergod middag hos min moster och hennes familj, vi ska sova här över natten och imorgon bär det av hemmåt. Men ärligttalat hade jag kunnat bo här, flera månader i sträck. Det är så bra här, mysigt och verkligen gulligt område. Om jag någongång ska flytta till Luleå när jag blir äldre och har skaffat egen familj, så flyttar jag nog hit. Men nu hörde jag att det var Bumbibjörnarna på tv, så nu måste jag rusa.

YES

Alla som gick vidare i Idol var bra! Så jag är hel nöjd faktiskt.

Ikväll var jag på fotbollsfesten, det var superkul! Synd bara att vi inte kunde ha fest hela natten.. Och dum som jag är glömde jag fota, helt! Men jag ska be någon skicka lite bilder. Ciao

Molijänger & krusiduller

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så att hon får presenten och sen ska vi fika. Efter det ska jag börja fixa mig till festen som är ikväll, har fortfarande inte kommit på vad jag ska ha för överdel på utstyrseln som är 80-tals tema. Förresten, idag hade vi kondistest som jag skrev om i inlägget nedanför ↓. Jag blev ganska nöjd. Tyvärr blev det en dålig start och så hade jag ont i halsen, men det gick ändå bra tyckte jag!

Grattis mamma ♥

Om ni bor i närheten av mig så tycker jag att ni ska kolla ut genom fönstret vid 10 över, då kommer ni se en tjej rusa ner för backarna. Det är jag som inte kan få stopp.. Först på schemat idag är kondistest, och hur kul är det?! Det är verkligen inte bra, för det första är det iskallt och för det andra så kommer jag vara död när jag kommer tillbaka. Men nu ska jag borsta gaddarna sen fixa lite mer saker, tjing.

my business

Kollar idol!
RSS 2.0