Blue

Sova i solen

Ojdå, råkade somna på en madrass ute på altanen någon timme, tur att det är eftermiddag så jag inte brände mig. Sitter iallafall här hos moster och mina kusiner nu med mamma, lillasyster och pappa. Sen ska vi, förutom pappa då som ska hem, och titta på lillknodden Alexander, min nya kusin. Konstigt att få en till kusin nu helt plöstligt.

Äsch, nu ska jag iallafall fika. Ha de.
Skulle bli en bild, men de funka inte. Dampcamen ni vet. Idag är jag iallafall blå, har fått nå dille på blå. Hehe.

Försenade och gamla bilder


Fin storebror.

@ Luleå

Myser i skogen

Denna helgen slutade inte alls som planerat, sitter just nu och äter glass och kollar tv ute i byn. Imorgon tidigt på morgon blir de att fara till luleyoo, skönt. Då får man även titta på lillknodden. 

Såhär underhåller jag mig själv..

IGÅR


Det finns en första gång för allting

Har tillbringat min tid hemma med Robin, så har fikat lite och ätit lite godis och kollat tv och såna grejer. Nu ska jag nog krypa ner under täcket, en smula orolig, förvirrad och ledsen, och kolla film. 


Det finns en första gång för allting, men trodde bara inte den här skulle komma så snabbt.

Snälla, inte igen..

29 juli

Kom just in efter att ha varit ute med Nicke, Benna, Emilio och Robbe hela kvällen. Har badat och ätit strips och såna grejer. Nu vet jag inte riktigt vad som händer, ska väl vänta på och höra om B, E och R ska ut igen. Om inte annars så bäddar jag väl ner mig i min nybäddade säng i mitt nystädade rum helt ensam i hela stora huset. Mhhhmmm... Läskigt. Imorgon hoppas jag de blir att rulla ner mot luleyoooo och träffa min nya kusin och sånt roligt, annars blir de kanske söndag.


Har någon bild också men dom kommer typ imorgon eller nå.

Inge mer jobb

Hemma nu, och har äntligen slutat jobbet! Behöver aldrig mer sätta min fot i det där fotsvettsluktande omklädningsrummet, behöver aldrig mer ha på mig mina alldeles för stora arbetsbyxor och behöver aldrig mer röra fab's dåliga gräsklippare! Nu ska jag bara njuta i duschen och sen ska jag, tror jag åtminstone, höra av mig till någon. Längtar verkligen inte till imorgon, eller senare idag... Vill bara vara hemma nu, med alla mina vänner och bada, äta glass, spela fotboll, kolla film och vara ute hela nätterna.


Om det är det som krävs så vet du att jag gör det.

I had my life on pause while you had a plan

Drar till sista dagen på jobbet, glädje!! Hoppas den går fort ♥


Sovjanne

Kom just hem från en grym dag. Har spenderat den med den där Benna, den där Emilio, den där Robbe och den där Kevin. Har badat och fixat och trixat. Och nu ska jag deppa, och prata vidare i telefon med Elina. Saknar henne redan! Och har insett nu hur värdelöst mitt liv skulle varit utan henne, och alla andra som lyser upp mitt leénde. Jag hade annars aldrig orkat vara glad om jag inte hade deras energi och glada leénden. Nu sovjanne såklart. Imorgon sista jobbdagen, sorgligt men fyfaaaaaaaaaan va skönt!

Men kommer verkligen avlida ihelg.... Och nästa vecka. Och resten av mitt liv om det händer igen. Det var fan de värsta som jag varit med om, låt det aldrig hända igen.. Lova mig det? Vill bara veta att du håller det du lovat den här gången, för de gjorde du inte sist. Och det tog kål på mig, jag klarar inte av det en gång till.


Du begär mycket av mig, och jag har aldrig begärt något av dig. Inte ens ett förlåt, även fastän det är det jag behöver mest.

Bara en dag kvar


Vill ha sommarlov på riktigt nu, sola, bada, och allt vad det innebär!


Ska upp och slå på duschen nu, sen blir de nog att umgås med åtminstone B och R? Eller har jag fel? Och nu är det bara en dag kvar!!!! Glädje på hög nivå. Kan även meddela att jag har resten av mitt sommarlov planerat, känns ju skönt..? Eller? De är ju alltid kul att ha något att göra, men de är ju inte kul när vet att det är så lite tid kvar. För när mina planer tar slut så är de back to school igen..

Till morning

Hemma, nuuuuu. Och alldeles för sent, men vafan. Man lever bara en gång! Har iallafall sovit lite, när de andra kolla film. Började kvällen med att Elina kom hit, så då åt vi och såna grejer. Sen kom Benna, Emilio, Robbe och Kevin och hämta oss. Har hunnit få bollen i huvudet, och lyckad som man är så har man en järnstolpe bakom så huvudet fick ta smällen... Men så kan de gå om man heter Yonna. Nu ska jag verkligen sova!

Jag tror att du tvivlar




Nu duschen, och efter det umgås med pojkarna och kanske Elina tror jag. Och vet ni vad?! Nu är det bara två dagar kvar av jobbet!

Ström är mitt liv

Har varit strömavbrott i hela kommun, förutom våra grannar och mitt hus! Fan va kul, hihi. Men dum som man är så lämnar man hemmet för att tillbringa flera jävla timmar i en säng och på golvet, och ute i ösregnet, utan el. Jag, E och J lega deppiga efter flera timmar utan eljäveln och förberedde vårat farväl åt varandra. Och helt plötsligt kom strömmen tillbaka, tur. Annars hade de nog gått illa.. Nu befinner jag mig iallafall hemma, sjukt skönt. Men.... Det finns alltid ett men. Vill inte vara hemma egentligen, vill uuuuut. Men hörde att de är aslång kö på statoil, ända ut förbi dörrarna, tur att statoil finns. Enda affären öppen i hela kommunen! Godnatt, ska försöka övertala någon till ett nattbesök eller sovkompis, nu vet ni.

Tisdag

Första dagen vi slutar som vi egentligen ska sluta. Idag har varit en slö dag, så ska ta på mig nå shorts och ett linne och sen hoppa ner framför middagen och sen i duschen. Ikväll får jag se var jag bär av. Vill då hitta på någe roligt nu innan alla far till Piteå, kul att jag jobbar till Fredag..

00:00

Sitter i min säng, just hemkommen efter en grymt bra dag. Har spelat rövdunk med maaaaaaaassa pojkar, och så har vi varit hos tvillingarna henriksson och på toppstugan bl.a. Häftigt. Och så fort jag kom hem blev jag bitter, så sitter här nu och har just pratat i telefon med Elina gaaanska så länge. Har tagit cirka 40 min att skriva de här meningarna. Imorgon = jobb, ?, ?, ?..

Det jag hatar med att jobba, det är att man inte kan vara ute så länge och att man typ aldrig kan sova borta.. Nu vet ni det. Dags att slumra, och drömma mardrömmar och försova sig..

Hon


Det är inte så enkelt längre. Men allt som är borta, kan man aldrig sluta sakna.


Duschen, fixa kläder, plocka undan lite, dammsuga, byta sängkläder, äta, fara ut.
eller
Duschen, fixa kläder, äta, skynda, fara ut.

Kryper ner

Ligger på tvären i min säng och känner mig proppmätt. Kul att vara hemma redan nu............ Vill inte jobba, men tur att det bara är en vecka kvar! Nu ska jag krypa ner, ensam.........., i min säng och kolla film tror jag. Sen sova...


Someday we're gonna break free these chains




Sitter hemma nu och väntar på mina kåmpisar. Vi ska till Robbe och kolla film på ett tag, skön söndag. Har inget mer att tillägga, hejrå.

Kom tillbaka älskling

Åh fyfan va tom jag känner mig, kan inte riktigt beskriva känslan. Sitter iallafall här nu, och tänker. På alla som inte finns här längre, och på livet.

Jag känner nu, när min övertrötthet har gått över, att förra inlägget var riktigt onödigt. Så kommer nog ta bort det, åtminstone de jävligt fula bilderna. Nu vet ni det. Är så negativ nu, det är ovanligt faktiskt. Och det hjälper ju inte med att jag lyssnar på depplåtar som sjunger om ensamhet. Och jag får, på något konstigt sätt, en hjärtattack så fort elina öppnar munnen. Jävligt irriterande är också att man hela jävla tidjäveln säger fel ord. FÅR DAMP. Nej usch va jävla sugigt, nu vill jag att det ska bli imorgon
.
Vill kramas med fin känner jag.
Så ska slänga mig i min jävligt fula säng, måste fixa lakanet. DAMP DE MED. Nej nu ska jag verkligen sova, vill inte dela med mig av hur jag är just nu. GODNATT.

LONDON den 11 augusti

Har just bokat! De ni!



Två retards på resa till London.. Vi får se hur de går. Vi har förutspått det värsta!
Se ovan = resultat på övertrötthet och gladhet.

Jag sover inte, men snart

Sitter nu i min säng, ensam och förkyld. Känner att jag nu är så hyper att jag hade kunnat vara ute hela kvällen, men sängen kallar somsagt på alla andra också. Började kvällen med att jag for till ip med massa massa folk och spela ett tag. Sen for vi några till Robbe, och där har vi hunnit kolla två filmer och ätit popcorn. Vissa sov ju nu på slutet också.. Värsta är ju att man alltid ska ljuga när folk frågar om man sover. Varför gör man så? Nä men nu ska jag väl slänga mig i säng, ganska skönt ändå. Imorgon har jag två planer som korsar med varandra.... Får se hur det blir.


Vilken färg har själen, älskling?


Vi pissa på dom

Sitter i min säng och har just klämt en fika, ska hoppa i duschen nuuu. Fick sluta tidigare som vanligt, och har förresten varit riktigt glad idag. Hela dagen har varit ett stort skämt typ, vi har haft roligt åt allt. Jag och Sara tillbringade iallafall hela dagen på Gunillaskolan, i solen, utan vatten, utan kläder, med en pensel och lite färg, och som apor. 


Lagomt snygg man är på joppet.

Drar till jobbet

Spring för livet

Kom hem ganska nyss, har tillbringat kvällen med Jonathan och Elina. Träffade även Broberg på Sibylla, och fy va längesen sist jag såg han. Så efter att jag hade fått en baotakram, ätit barnmål och chisat mycket för solen så begav vi oss till Jonathan. Sen har vi bara varit där hela kvällen. Och nu ska jag sova som bara den, har otroligt ont i magen så ska sträcka ut mig nu och bara ta de lilla lugna. Kanske framför en film. Imorgon blir de boka ♥ Är så himla pirrig inför detta, kul att se hur bra man egentligen är på engelska nu när man måste hitta fram helt själv på bl.a. flygplatsen. Vi hoppas på en kickassgrym-resa och inga konsekvenser!

Yesterdays clothes

I'M ALREADY GUILTY

Sitter hemma i soffan på lunch, har ätit och ska väl snart bli upplockade av de andra när det bär av på de sista 1.5timmarna. 




Myströjan jag berättade om.

21:12

Sitter hos jenfo nu, hon lagar mat. Var nyss ute på ip och.... ja, gjorde faktiskt ingenting. Träffade sandra och johanna och massa mer. Ska väl tillbringa lite mer tid här och sen ska jag väl bege mig hemåt antar jag, för jobbar ju somsagt imorgon...... Men nu är det bara torsdag och fredag kvar, sen nästa vecka och efter det: semester! Och kan ju göra er lite avundsjuka, ni som läser som också jobbar med mig, genom att berätta att jag och Sara slutar två timmar tidigare än er! Nä nu ska jag vara lite mer social med jenfo.

Livet leker helt enkelt

Ska skynda mig nu att ta på mig nå så jag inte alltid är i sista minuten med allting. Inte för att jag har bråttom precis, men känner bara att jag vill dansa och ta på mig nå fint och tjuta av glädje. För vet ni vad? JAG OCH BÄSTIS ÅKER TILL LONDON DEN 11 AUGUSTI! Fyfan va kul!!!!!!!!!!!! Vi kommer irra runt som två yra hönor..


Onsdag

Hemma först nuuu. Blev övertid, men det var de lätt värt! Jag och Saris har målat och målat och de blev riktigt bra. Inte konstigt när dom anlitar proffsmålarna. Blev bjudna på glass också, och har även hunnit sätta min fot i Gunillaskolan för första gången på två år. Saknar den litegrann faktiskt. Nu ska jag hoppa i duschen sen vänta på B, men antar de blir han som får vänta på mig för så blir de alltid.. Men nu, middag!

Idag har jag även gjort en knasig grej, eller rättare sagt: har inte gjort det jag borde gjort idag, och det är de knasiga. För nu är jag på den där osäkra sidan om vad som kommer ske. Vem vet var jag hamnar till hösten?

Den luktar gott och mysigt

Sitter i min säng och ska gå och lukta på en tröja (jaaaa jag vet jag är knäpp, men den luktar så gott och mysigt...), sen sova. Ikväll har jag umgåtts med Elina, Simon och Fredrik. Vi har bl.a. varit till Keskijärvi och lämnat nå lådor och tänkt bara ut med båten men då började det ösregna utan att det ens fanns några regnmoln (hur går de ihop?). NUUUU SOVAAAAAA. Längtar redan tills imorgon efter jobbet ♥ Och då ska jag förresten umgås med bästa, hihi! Är jätteglad av någon konstig anledning.

P.S. Nu ska jag fylla i den där ansökan/avslagan om skolan. Ingen aning ännu vad jag vill. Det känns som att jag kanske hellre stannar kvar här, men tänk så ångrar jag mig? Det är det jag är mest orolig för.. D.S

Du är fin

Tisdag


Ett misslyckat försök att fota mig själv.


Hemma, äntligen!! Hatar verkligen att inte ha någon ork att göra något, bara vanka runt där som ett levande lik med en pinne i handen. Nu har jag dammsugit och sett att dom fixat min taklampa, fyfan va skönt att inte behöva leva i mörkret längre! Nu ska jag duscha, eller kanske packar in kläderna i garderoben först. 

Idag måste jag även bestämma mig, hojjaaa. Idag är en sån dag som inte borde finnas, så jävla värdelös..

I'm a crazy man, living in this crazy land

Kom hem vid kvart över elva kanske. Har umgåtts med, hör och häpna, Benjamin! Typ finallyyyyyyyy. Och nu ska jag ladda ner några songs och sen kolla slutet på sista avsnittet jag har på true blood. Imorgon ska jag inte försova mig igen så jag får stressa! Godnatt.


Lagomt länge sedan jag hade lugg....

Be strong, girl



Hjärtat är en plats där man förvarar sina vänners kärlek.

Gårdagens outift

Bara två veckor kvar då


Hitta en gammal bild på mig och bästis!



Måste bara börja med att säga att jag var riktigt arg imorse. Vaknade upp 40 minuter försent, går upp och ser att mamma slängt min mat. Ser sen att hon pantat mina flaskor jag brukar ta med mig juice och sånt i samt irrar runt efter mina öronsnäckor (lyssna musik i) utan att hitta dom. Så där gick jag, nästan försent till jobbet, skitjävlasur och ringer pappa som är så snäll att han lovar att komma med grillmat på lunchen ♥ Det fick upp mitt humör!

Nu ligger jag i min alldeles för frestande säng och försöker få ork att gå och duscha. Men ska göra de nu, och sen försöka packa upp mina två väskor och dammsuga en sväng. Och efter det blir det middag, ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Men tror jag kommer umgås med någon/några pojkar iallafall.

17 juli

Sitter hemma nyduschad och fräsch och väntar på att börja packa. Ska till stan idag, och där blir det att umgås med mina finaaaaaa vänner!!!!!!! ♥


Jag vill flyga härifrån, ta en paus eller två

Så därför letade jag resor igår! För jag och bästis ska utomlands inom en snar framtid, osäkert exakt vart vi ska. Det var först nästan klappat och klart, men nu har vi börjat tveka och börjat fundera igen. Men snart så sitter vi på ett plan, och tar en paus eller två från verkligheten, det är då ett som är säkert! Då det bara handlar om oss två. Då vi är på ett häftigt äventyr någonstans ut i stora vida världen långt bort från lilla Gällivare. 


Var det livet som hände?



Det enda jag vill är att få vara där du är

Kom just upp till mitt rum en sväng, och nu ska jag ner igen. Sen till S&S igen. Har varit finväder idag, riktigt skönt. Men nu känns det kallt igen... Har förresten varit med om en konstig grej idag, jag och lillasyster var påväg till ica för att panta burkar. Vi tog fyrhjulingen och släpet. Och helt plötsligt så flyger ena hjulet av från släpet! Och som alla vet så är ju bybor riktigt nyfikna, och detta hände exakt vid bäckstranden och just idag är det någon specialdag så det var tuuusen människor där som gärna stod och titta på oss. Jag svor och lillasyster sprang efter hjulet och ja, det måste sett roligt ut. Nu ut igen.

Godnatt

Nä nu blir de sängen. Längtar förövrigt som ett sär till måndag, japp.


Som ni kan se, inte bild från idag.

I can't help myself looking for you

Jag vill inte förlora dig igen, och just därför kan jag inte välja. Du är alla anledningar.

But i set fire to the rain




Har inte fotat något idag, inte något på hela veckan faktiskt. Så kan inte uppdatera er med nya bilder tyvärr. Har just kommit hem från Sandra, där Sofia också var. Vi har bara myst på och sovit lite grann. Kände att jag var tvungen att fara hem eftersom jag var så jeevla trött när jag har vaknat 6 varje dag i veckan.. Så ska slå på ett avsnitt true blood nu sen sova, fast innan de så ska jag kolla om de har kommit nå nya oth och ladda ner lite grejer.

Litar inte på någon, och allt är hennes fel




Sitter i min säng och halvt käkar godis och halvt packar. Väntar på pappsen så ska vi bara till byn. Där ska vi fira fammo och sen blir de väl umgås med Sandra och Sofia. Denna jobbdagen var bra, lugn och rolig. Men på slutet tappade jag bort mina nycklar så fick smått damp när jag inte kunde fara hem. Hejdå

Rubrik

Kom ganska just hem, mina fingrar är så sega eftersom jag har varit ute hela kvällen. Har cyklat, spelat rövdunk med maaaaaaaaassaaaaaaaa människor. Det kom bara fler och fler. Och ätit godis. Nu ska jag kolla klart avsnittet true blood, fast först fika och fixa mat till imorgon. Jag kanske inväntar ett samtal också av den där saknade pojken, vet inte riktigt.

FÖRRESTEN, DET ÄR FREDAG IMORGON!

Positiv


Typ jag igår.. Hade damp och var sur hela dagen i princip.


Sitter i min säng och njuter av att ha fått sluta en och en halv timme tidigare ungefär. Ska hoppa i duschen efter maten och sen trooor jag jag skulle vara med Elina, om inte hon skulle på HP? Eller? Aja, måste ringa henne nu iallafall. Denna dagen var mycket bättre, har varit mer positiv. Även fastän jag sov en halvtimme mer än jag borde gjort och därmed fick stressa som ett psyk imorse. Nu ska jag kolla lite true blood, och sen kolla om chuck har kommit ut i säsong fem ännu!

Less med stort L

Sitter hemma i min säng och yrar, jag bara snurrar, alltså mitt huvud. När jag slappnar av så snurrar allt! Ska lägga mig ner nu och kolla de som är kvar att ett avsnitt true blood och sen kanske slå på en till. Sen efter de duscha och äta. Och till kvällen vet jag inte, är då grymt sugen på godis! Har inte käka de sen semestern förra veckan typ..

Skulle ladda upp en bild här, men camen valde att visa grått så de gick ej. 

P.S. Är så jävla less på att röja skog så de finns inte, vi får gå efter en gubbe som värsta ankungarna och plocka upp efter honom när han röjer. Och har gjort de HELA dagen...................................... D.S

Förlorad tid

Kom just hem. For ut med Simon och har gjort lite saker och pratat ganska mycket och tagit igen förlorad tid. Senare på kvällen hämtade vi Elina och då for vi upp på toppstugan, men insåg senare att ingen hade lösa kontanter så då bar de av ner igen. Sen har vi spenderat lite mer tid på något jag inte vet vad och sen for vi hem allihopa, för nu ska jag mami och syster kolla Beck och äta popcorn. Godnatt

You are every word

Kvällen

Har just dukat fram te, mackor och film. Blir att mysa framför tvn med bror, syster och mami ikväll. De är ju okej de också, inte ofta de händer. Imorgon blir det jobb och sen ska jag nog umgås med min käre vän simon! Godnatt

Första jobbardagen





Imorse var jag så himla död som man kan bli, och hade dampattack också eftersom jag inte visste vad fan jag skulle ha på mig. Men när jag väl kom iväg till jobbet så har vi bara hunnit göra ett aslångt prov som tog typ 6 timmar allt som allt. Det värsta var ju att om man hade fel fick man göra om de ända tills man klarade de, då fick man alltså börja om. Sen har vi garva och fått kläder och såna grejer. Kommer nog bli tre ganska bra, men tunga, veckor tror jag. Hoppas bara på lite svalare väder för kommer dö i mina storlek 48 jobbarbyxor... Nu ska jag duscha och sen äta plättar. Får se hur denna dagen slutar. Tror den kommer bli bra, för jag är då jätte glad! :)

Vaken astidigt

För snart blir de jobb...... Alltså vafan ska man ta på sig?

I have one reason to go, and a million reasons to stay. You're all of them.





Sitter i min säng och känner mig bitter. Kanske håller på att få någon slags sjuka, för är lite yr och har ont i huvudet och magen. Ja man kan säga att jag har ont överallt. Kul om jag skulle bli sjuk och inte kunna jobba, då missar jag ju massa pengar. Fan för de alltså. Bara att hålla tummarna!

Kom hem ganska nyss. For ut med Elina, Erik, Simon och Filip vid typ åtta/nio. Nu ska jag slå på true blood och sen sova. Fast först, ställa alarm på tidigt tidigt...

Igår och idag

Igår


Idag

Hemma är alltid bra

Nu befinner jag mig äntligen hemma efter vad som har kännts som flera dagar i bilen. Kan inte förstå att exakt den här tiden igår så stod jag och väntade på att Veronica Maggio skulle sjunga i Sundsvall. Och nu helt plötsligt är jag hemma. Sjukt snabbt tiden gått. Vaknade iallafall upp i Luleå, så har varit med mina kusinisar och solat och badat lite idag. Sjukt härligt väder. Har verkligen ingen ork att packa upp, de får bli imorgon eller om en månad.. Hehe. Nu ska jag leta fram nå täcke till mig, ta ner väskan från sängen, dra av mig mina kläder och hoppa ner i lådan. Ska bara vila hela kvällen. Imorgon väntar jobb..


Lämnat Sundsvall för denna gången

Sitter i bilen mot luleå, kommer dit inatt någongång. Har varit på festivalen, men de var väl ingen höjdare. Eric var då snygg!

Mer bilder från Galtström

Can't worry about the past



En närmare titt på mina år som kräfta:


Snygga bikinimärken, OOOHYES!

Galtström

Kom just "hem" efter en dag på Galström. Har varit där hela dagen med Philippa, Julia, Josefin, lillasyster, päronet och massa andra. Vi har badat, spelat brännboll, testat kläder och ätit, typ.. Sen har vi även hunnit med ett besök hos Maria. Tänkte att jag för över bilderna nu och sätter dom i ett annat inlägg, för snart ska vi ner på stan för att äta och lyssna på artisterna tror jag. Men det får vi ju se hur det slutar. Imorgon blir det nog iallafall hemfärd, var tänkt att vi skulle åka på söndag men bestämde att vi åker imorgon på kvällen så vi kommer till Luleå på natten någon gång och sen sover vi där och åker hem därifrån på söndag eftermiddag någon gång. Då hinner vi ju träffa våra andra kusinisar, fira moster och bada lite mer innan tre långa, hårda, tråkiga och tunga veckor kommer...

8 juli

Nu ska jag fixa lite saker som jag ska ta med, drar till Josefin om ett strax. Blir väl bad, sol, träffa Julia, träffa Josefin, spel och fika kanske? 

(PS. Det är helt otroligt att solen alltid lyser här! Känns nästan som att jag är i Piteå.. DS)


Inte den finaste bilden, men rörde mig just. Skyller på de, hehe.

Som en kräfta



Har varit ute på stranden och solat heeeeela dagen lång. Har blivit röd som en kräfta, men nu när det lägger sig så blir man ju brun. Och det är hur skönt som helst, brukar aldrig bli brun, inte så lätt iallafall! Sen när vi hade varit där så for vi på Birsta city, där gick vi på IKEA och massa massa affärer. Har syndat lite mer, snart får jag leva på vatten och bröd. Nu har jag just duschat och ska väl alldeles strax fika och föra över bilder på the computer. Ni får någon bild här också. Och juste, måste bara tillägga att jag somnade halv elva igår..

Gult är inte fult

Bilder från idag

6 juli

Ligger i sängen och håller seriöst på att spy och avlida. Har åkt några karuseller bara för att liksom, och har nyss vandrat hem. Sundsvall är seriöst värre än Kiruna vad det gäller backar, så jävla branta och många.. Nu blir man serverad fika, så ska fika det nu. Och sen drömma vidare om resan som jag och bästis planerar att göra. Hihi, så glad man bliiiirrrrr av det. Så glad att jag bara vill skrika och skita i resten av sommarlovet! Blir några bilder nu också, hoppas ni blir glad när jag fotar nya bilder lite då och då så man inte bara omanvänder de gamla. De kommer i ett annat inlägg.

Förövrigt så vill jag vara med mina vänner och ha de mysigt. Avlider om jag verkligen måste vänta två veckor, yes så är de. Tönt jag är.

Hon



Började dagen med att jag vaknade alldeles för tidigt, och de betydde då att jag vaknade samtidigt som alla andra. Sen for vi till stan och gick där, fick med mig hem den gula tröjan ovan, de svarta haremsbyxorna ovan och en blå skjorta. Sen har vi ätit lite toast och sånt. Efter det for man hem och böt om och for sen till havet och stranden, blev sol någon timme och bad någon minut. Direkt hem, duschen. Och nu ska vi ner på stan för att vara med på invigningen av festivalen och sen blir det väl träffa massa folk där också.

Couch potato


Efter 80 mil

.. så befinner jag mig i Sundsvall, känns pretty good att vara framme! Började nästan bli åksjuk där på slutet. Har hunnit med ett besök hos mormor, mat på max, glass från statoil och nu är vi äntligen framme. Det ska komma nå släkt hit och hämta lite saker och sen ska vi ner på stan och käka pizza. Strålande sol och värme, men det brukar oftast vara så här. Imorgon blir det väl att bada och shoppa antar jag. Det är ju gatufest här så vi ser ju när vi besöker den. 

Är sjukt hungrig, nu ser jag framemot pizza!

Hejdå Gällivare

Mot sundsvall!

Ett steg närmare full väska

(Detta inlägg skulle upp den 4 juli)

HATAR att packa. Fast det är väl värre att packa upp antar jag... Nu har jag iallafall tagit fram det jag vill ha med, men snart inser jag nog att det är alldeles för mycket. Äsch, tar en paus och äter plättar istället!

Får inte glömma mina solglasögon


VAKEN, mirakel. Fast vaknade dock inte av mig själv. Ska snart bädda sängen, hoppa i duschen och sen börja ta fram kläder för packningen. Och jag kommer inte hinna klart, så under min packning kommer mamma och hämtar mig så far vi på stan en sväng och kollar sånt jag behöver. Ikväll, om jag har packat klart tills dess, så vill jag hitta på något. Så ska försöka göra denna dagen så rolig som möjligt, imorgon väntar flera timmar i bilen.. Brukar oftast åka dom timmarna med pappa, men alla vet ju att mammor och pappor är olika vad gäller hastighet. Kommer nog dö av tristess imorgon tror jag.

Fina du


Du får mig att må bra bara genom att stå bredvid mig. 
Du delar mitt skratt och mina tårar, 
och jag kommer alltid dela dina.
Du är fin precis som du är. 
Glöm aldrig det, fina du.

Beastly





Fin film. Även kallad "skönheten och odjuret". Värd att se.

I dare you

Befinner mig hos bror. Ska alldeles strax hem och äta. Hungrig är precis vad jag är. Senare ikväll ska jag kanske sätta igång med packningen, snart beger man sig ju söderut. Och som alla vet så har jag beslutsångest över klädval. Så kanske dags att sätta igång i tid, så man inte tar med för mycket. Ser inte fram emot att börja jobba efter denna veckan. Är de verkligen värt de att jobba tre långa veckor och tjäna nästan ingenting?


Städchey

Har städat sen sist jag skrev. Och under den tiden har jag hunnit sociala mig med Benna, Elina, mamma och Broberg. Flitig chey. Nu är de fräsch och fint. Och alla kläder befinner sig på rätt plats! Nu ska jag hoppa i duschen och sen blir det att hitta på något, men vad vet jag inte. Något roligt brukar det ju alltid bli.


Bara du håller om mig blir allting bra

Look of today

Galna nätter

Varför gör man typ aldrig något på dagen och sen massor på natten? De är helt enkelt mycke roligare att frysa och vara ute sent än att vara varm och vara ute i solen.

Kom nyss hem iallafall, har varit ute med Johan och Gramner, plus Elina dårå. Innan de var vi med Hanna, vi var bara ute och gjorde inte speciellt mycket. Fast innan deee, så var jag och gick till Elina, de var ganska jobbigt. Råka gå vilse också. Men nu ska vi soova, godnatt.

PS. Fick en komplimang av en fyllgubbe tidigare idag. Han sa att jag hade ett nice ass, eheh.... DS

12 timmars sömn



12 timmars sömn gör en gaanska så seg. Somnade iallafall ganska direkt efter jag hade skrivit igår och vaknade typ halv fyra idag, illa. Har inte gjort någonting på hela dagen, och fyfan va skönt. Ska nog hoppa i duschen nu och äta och såna saker. Får se vad vi hittar på idag då. Vill ut med båten och bada och sånt. 21 grader och sol. Kanske dags att gå ut nu..

OK bron, den är ganska ok

Sitter i sängen, ovanligt? Neee inte precis. Har man blött hår och blöta underkläder, samt ett köttsår på benet, då betyder de att man har haft en lyckad kväll! Jag for till Didic vid tio och där var också Palmhed. Vi gjorde inte så mycket. Så vid elva gick vi till statoil. Det slutade med att vi satt på manuella, jag, didic, palmhed, johansson, thyni, larsson, söderberg, nilsson, alamaa, henriksson och hägg (kanske glömt någon). Och käka pizza. Sen drog vi alla till OK bron för att hoppa. Men det var bara hälften av oss som vågade. De var inte ens kallt för att vara två på natten. Men fick utslag som vanligt, tål typ inte vatten. Wierd. Nu ligger Palmhed i min säng. Och nu ska vi sova.
Godnatt


Jag gråter bara i regnet

Hoppas du saknar mig så de gör ont

För nu saknar inte jag dig längre, och fyfan va skönt det känns.


KILL ME

1a jävla juli och allt är kaos. Rummet är kaos. Jag är kaos. 16 år är kaos. Pengar är kaos. Datorn är kaos. Tiden är kaos. Gymnasieval är kaos. Livet är kaos.

Vet fan inte hur jag ska göra med detta eländiga gymnasieval... Har iallafall kommit in på den skolan jag ville komma in på, så om jag vill får jag flytta. Men har börjat tveka nu. Vet fan inte hur jag ska göra. Men måste nog bestämma mig ganska snart.

Hemma

Datorn tjorvar som fan just nu så blir inga bilder i detta inlägg. Kommer väl en bildbomb senare eller nå.

Igår var man iallafall för trött för att skriva på bloggen, så blev inge inlägg alls igår. Vaknade iallafall vid halv sju av att ha sovit tre timmar. Då duscha jag och gjorde mig klar osv osv. Sen så for vi till Elina och hon gjorde samma saker. Och när vi väl skulle iväg med tåget så var det försenat 1 ½ timme. Så vi fick vänta ett tag då istället. När vi väl kom till Kiruna så började vi traska uppåt, mot lägenheten. Men råka gå i en halvmåne istället för rakt. Så hade gaaaanska ont i fötterna sen. Sen har vi bara tillbringat dagen utomhus och i affärer och sånt. På kvällen så var vi med Kevin, Jonne, Nicke och Matti. Åkte karuseller och spela gitarr och sjöng. Mojsigt. När vi hade sagt hejdå åt dom så gick vi och träffa Niklas och Jakob. Och ännu efter det så sprang vi till Triangel skolan enbart för att säga hej åt J, J och L. Sen bar det av hemmåt. Kom hem vid tolv typ, för elina var tvungen att fara hem pga jobbet... Nu ligger jag ensam i sängen och funderar på vad man ska hitta på denna fula dag. Börjar nog med fika. Senare kanske vi drar till Kiruna igen, fast med Jonne och dom isånafall.
RSS 2.0