it's just tears and rain



Sitter nu hemma efter en ganska bra dag, började den med att vakna sjuk, så vart en hemmadag. Hann läsa 4 kapitel i min engelskabok, tråkigt jag måste haft, men nu är det ju gjort iallafall. Och sen for jag och solade med hanna. Kom hem en aning brunare och två bj's rikare. Med mig hem följde hanna, så då slog vi på limitless med våra bj's i famnen. Sen hoppade man i duschen och när man kom ut så satt elina, alle, hanna och yennie i mitt rum och hade de bra. Så efter ett tag for vi ut, minus yen. Och hamnade sen och prata med en kompis, och efter det i ett vardagsrum med världens finaste vänner kollandes på bilar 2. Det vart en bra avslutning på en onsdag som kändes som en fredag. Imorgon blir de skolan, och sen är de bara fredag kvar. Och den här veckan gick riktigt fort igen, som vanligt.

Ps. Oroa dig inte, jag vet att jag klarar mig & nån dag blir allt bra, fina du.

it's been dark and empty since i don't know

Ligger just nu och snosar med fina syster i sängen, imorgon vet jag inte om jag tar mig till skolan för har nämligen dragit på mig en förkylning nu. Kul det med. I söndags var det första advent, och julen är sjukt onödig. Ihelg kanske jag tar en rehabhelg i byn, så jag får lugna nerverna från allt och mysa med pappa och lillasyster. Har sjukt mycket skolarbeten att göra, men alldeles för lite ork för att göra dom, så det får vänta till bättre tider. Förövrigt så flyter väl livet på i en tråkig riktning, ingenting händer just nu, som att vi sitter fast, och snart blir jag galen. Vill till kiruna och träffa min fina gamla klass, men har alldeles för mycket att göra i skolan för att kunna ta en dag ledigt.. Just idag ångrar jag litegrann att ja flyttade hem, även fast jag vet att jag gjorde rätt beslut. Saknar att känna mig oberoende, fri. Och jag saknar att ta på mig pappas alldeles för stora tofflor och springa ner till tvättstugan för att slänga i min femte tvättmaskin för dagen. Och jag saknar att ta min lilla runda till skolan, att nästan halka och slå ihjäl mig vid övergångstället och att sitta på bussen i mörkret påväg hem och tänka på allt efter en fin helg i gällivare. Har ingenting mer vettigt att berätta, så den här bloggen kommer fortsätta vara död ett tag framöver.


It's like you're so far away.

we stand together

Sitter just nu hos sandra, ska snart jobba matte och sen skulle nog vi två till e för att fira henne, lite konstigt kommer de säkert bli med tanke på att jag inte varit där på ett halvår, men de blir nog bra tror ja. Kom ganska just hem efter att ha varit på stan med sandra och elina och uträttat några ärenden, klämt pizza och köpt två bhar. Underbart. Mindre bra var de att gå hem till s sen i 14 minus grader med håliga byxor, tror mina knän har frostskador nu. De här dagarna jag inte skrivit har ja haft världens värsta humör, och världens bästa humör. Och jag har har även varit ut på årets första skotertur med världens jävla finaste vänner. Igår var jag och åt mat med fina pojkar, träffade en pojke från kiruna också, och sen tog vi alla en bastu hos elina. Mysigt. Och mer av de här dagarna är inte ens värda att nämna, ångrar som fan att jag ens tog ett steg ut från huset i lördags. Nu får ni nöja er med det. Skriver väl när jag har tid igen.

och det var jag som brukade vara världens lyckligaste flicka.


fanfanfanfanfan

come back



Ligger i sängen och har absolut ingenting för mig, blir en ensam natt för mig, nu hade ja kunnat ringa hit e, men de kanske är lite för sent för de. Får väl stå ut, klarade ju tre månader själv så en natt är väl ingen big deal? Har verkligen inte velat skriva någonting på de här dagarna, så ovärt. Men under de få dagar jag inte skrivit nå så har ja inte gjort nå speciellt, bara samma vanliga saker som ja oftast gör. Igår var man med simon och elina hela kvällen, sen for jag till nicke och kom hem alldeles för sent. Idag har ja varit med världens finaste sandra och vi for till jossi och träffade folk, sen hem till henne. Efter det kom alle och hämta mig, då vart de att sitta med te och gott i hans lägenhet resten av kvällen och glo chuck. När jag väl kom hem så hoppade jag nästan direkt ner under täcket, och funderar starkt om ja ska orka duscha igen. Ni vet jag, älskar duschen och duschgolvet. Saknar min lägenhet såna här stunder, för då inser ja hur mycke jag saknar duschen där, det är nog världens varmaste duschgolv. Brukar ha de som skyddsplats, kryper alltid ihop på duschgolvet när ja behöver tänka, utan att den är på då såklart. Ni borde pröva de nångång, mysigt. Nu vart de här riktigt jävla ovärt, men de här inlägget skrev ja endast för att en tyckte ja skulle skriva ett inlägg, så here it is. Nu gossip girl.

in school

Sitter på tekniken och har just gjort ett prov jag fortfarande inte ens vet vad jag vi har haft prov på, som tur är fick jag sitta med böckerna så kanske klarar ett E iallafall. Nu har vi snart lunch och efter det samhälls, sen slutar vi. Värde. Försov mig lite imorse, så fick stressa mig in i duschen, men jag hann, bra som jag är. Ovärt inlägg, hejdå.

jag kan inte andas



Jag kan inte ens andas, fan va jag är patetisk.

set fire to the rain

Ligger i sängen och trängs med elina, ronja och yennie. Kollar lite tv och lite allt möjligt, nu ska jag hoppa i duschen sen blir de att fika gofika. Imorgon börjar man halv tolv, de är ju lycka på hög nivå. Dagen har man spenderat för mesta dels i sängen, har hunnit städa, plugga, skicka in arbeten, umgås med elina, skratta, mysa och allt sånt där. En bra söndag helt enkelt. Nu tar vi och stänger de här datorerna för kvällen åtminstone.

20 november

Igårnatt var verkligen inte vad jag trodde skulle bli. Trodde jag skulle få en god natts sömn, men så var inte fallet. Mycket som hände och många tankar som snurrade i huvudet, visste inte att man kunde vara så arg att man t.o.m börjar skaka. Vid 9 på morgonen kom ronja och hoppa ner i sängen med oss också. Nu ska vi fika något gott och sen måste jag verkligen sätta igång med plugget.. Men de lär väl hända ikväll just innan jag somnar.

somliga har ingenting kvar


knästrumpor och stickade tröjor

så mycket, men ändå ingenting



Igår var jag på bio med fina flickor och fina pojkar, den väl ganska bra! Och nu är de bara ett år kvar till sista delen, de går snabbt..! Efter bion for alla till e och kollade en bra film, rättaresagt: jag sov. Så vid 3 kom alle och hämta mig. Snurra med han ett tag och snacka allvar, sen for jag hem och sov med fina syster. Imorse vaknade jag vid tolv, lega dock och drog mig i sängen fram till tre med gossipgirl. Och sen tog jag saken i egna händer och hoppa i duschen eftersom jag insåg att ingen annan skulle göra de för mig. Efter duschen kom elina hit och då gick vi till ok sen fick vi skjuts till gve. Mötte några pojkar som sen stack snabbt som vinden, då hoppade jag och e in i simons bil och var med honom resten av kvällen. Myste nyss på en parkering, eftersom jag verkar gilla parkeringar, och lyssnade ågrenmusik och snackade om allt. Behövdes. Fina, alldeles för fina vänner, som man inte vill förlora. Och nu är jag hemma, ska dra på mig nå mysiga kläder och vänta på fina storasyster och sen ska vi sova, fast lär väl slockna innan hon kommer. Imorgon har jag och e planerat in en pluggdag, med både teknik och samhälls på schemat. Tråkigt, men sant. Insåg att jag inte har pluggat till en enda grej den här terminen, eller de närmsta året rättaresagt, nångång måste vara den första. Nu ska jag fortsätta tänka på allt, finns inte så mycket annat att göra när man är själv..

glömma allt, just för stunden



Ett halvår har gått, och tiden bara flyger iväg. Jag hade behövt dig nu, för jag vet att du hade förstått. De gjorde du alltid.

as far away as I can go



So I grab my bags and go, as far away as I can go.

Cause everything ain't what I used to know.
And I try to hide, but I just can't hide no more.
There's nothing worse than feeling like a ghost.

17 november


De går inte.



Nu hoppar jag och systeryster ner under täcket. Imorgon vill jag inte försova mig, för de hade inte varit så kul med tanke på vad jag har för lektion. Kom ganska nyss hem från att ha varit ute med e, e och m. Och träffat d, p, j, j och b, samt fått skoterfeber. Och bara för att jag kanske kommer läsa det här någongång om ett år eller så så ska jag skriva att igår var de sju grader ute och inge snö, och idag har de snöa för andra gången i år, men tvivlar på att snön kommer stanna. Men de kan man ju inte ha missat om man har facebook. Konstig note till mig själv.

 

it's strange how things end up

Imorse försov jag mig som vanligt, så fick stressa såklart, men denna gång väldigt tyst. Då går de verkligen inte att stressa, tyvärr. Efter skolan blev de att fara och köpa förköp åt alla, sen for man hem igen och sen dess har jag inte hunnit göra något vettigt. Har bara hunnit kika gossip, äta och umgåtts med syster. Nu ska jag hoppa i duschen och sen vill jag se vad denna torsdag har att erbjuda.


Och förresten, har verkligen börjat inse nu. Jag har flyttat, jag bor inte själv, hur overkligt är inte det? Förut var det min verklighet, och innan jag flyttade så var det min fantasi, inte kunde man tro att jag nu, tre månader senare, skulle sitta här igen. Och nu känns de som att de här tre månaderna bara blåst förbi, som att jag aldrig bodde där, som att jag aldrig handlade på lappkonsum, som att jag aldrig har varit i varggropen, som att jag aldrig legade sömnlös på nätterna för att jag kollade scrubs, som att jag aldrig saknat mina vänner som jag har här, som att jag aldrig träffat de fina vänner jag träffat där, som att jag aldrig legade uppe vissa nätter och pratade med en så himla himla fin, som att jag aldrig satt i fönstret på tredje våningen och drack kaffe med fina kompisar, som att jag aldrig impulssprang in i skogen för att jag hade för mycket i mitt huvud, som att jag aldrig upplevde tre decimeter snö, som att jag aldrig träffat världens fränaste kemilärare, som att jag aldrig mognade där, som att ingenting hänt helt enkelt. Det känns konstigt, riktigt konstigt.

trångt, men mysigt

Sitter just nu på nya datorn jag hämta för två timmar sen. Och den fungerar utmärkt, synd bara att vi fått så fula väskor.. Haha. Nu ska jag glutta klart de lilla jag har av avsnittet i gossip girl sen ska jag hoppa i duschen. När de är klart så blir de nog inte mer än att vänta på yen och ronken som ska dela säng med mig inatt, trångt men mysigt. Kom alldeles nyss hem efter att ha varit ute med bror och moa på ica och handlat onsdagsgodis, innan de besökte vi morfar och nu ska jag kolla gossip girl. Ovärt inlägg.

guitar hero

Efter idrotten idag så for vi på stan och tog en fika, sen kom alle och yennie och hämta mig. Nu ligger jag i soffan hos rebecca och funderar om jag också ska vara med och regera i guitar hero. Är så sjukt trött, och har verkligen inga planer för kvällen. Alla man känner ska på twilightpremiären, men dum som man är så åker man på fredag först. Men nog om de. Ikväll ska jag iallafall installera och lära känna min nya dator som äntligen kommit! Och sen måste jag ta tag i massa plugg. Men om jag känner mig själv rätt så kommer det bli helt andra planer för min del, allt för att inte plugga.

he is everything but you

Nu tar jag och packar idrottsväskan och sedan slänger jag snabbt i mig nått, och går till skolan. Idag väntar en ganska kort dag, slutar 20 över ett om jag inte minns helt fel. 


say it's alright

Nu sitter jag här igen, i sängen och väntar på att få slå igång gossip. Sen väntar jag även på syster. Idag blev det att fara ut med Antonia, Rebecca och Yennie. Vi hamnade på bowlinghallen, och där gick vi lös på kloten. De slutade bra, men jag vann inte. Måste verkligen träna på de där! Och sen åkte jag till simon och spenderade min kväll där, framför saknade pb, med en julmust, och sedan kom de fler folk. Och nyss fick jag skjuts hem. Imorgon måste jag upp jättetidigt, får hoppas jag inte försover mig då igen.

jag och han, hon och han, vi

Nu dyker jag ner under täcket och hoppas min syster kommer hem snart så ska vi båda mysa ner framför gossip girl. Kom just hem efter att ha varit ute med nicke, träffa massa saknade personer också, så de var ju ett plus. Men nu, nu ska jag gå, för finns inge mer att skriva och inge mer att säga. Hejdå.


Saknar min underbart sköna säng från lägenheten.

ingen annan skulle förstå

Igår spenderade jag hela dagen med yenyen, mysigt. Hamnade hos rebecca på kvällen framför tvn och tittade gustafsson 3 tr. Och efter det sov vi bara framför gossip girl. Vaknade vid 9 idag, och då slog vi direkt på ett avsnitt av gg. Sen var de duschen och skynda till skolan som gällde. Så nu har jag officiellt gått min första dag på nya skolan.. Hatar att ligga efter och göra om saker, men måste man så måste man. Efter skolan så träffa jag pontus och då skjutsa snälla han hem mig. Om de inte blir att fara till papi idag med mina fina systrar och fira farsdag, så vet jag inte vad jag ska sysselsätta mig med. Hoppas jag får träffa min fina vän, men jag tvivlar faktiskt på de. Nu tvivlar jag på allt som har med dig att göra..


Ingen annan skulle förstå. Och ingen annan skulle gå.

jag behöver dig inte längre

Sitter just nu på golvet med en hanna på axeln. Har just klämt sex bullar, ska strax fara ut på stan med syster om jag får tag på henne. Sen hade vi planerat en färd till pappa, de är ju trotsallt hans dag. Nu for just hanna, så ska ta och hoppa i duschen nu och sen torka håret framför gossip girl med bulla och juice. Igår var riktigt kul, men orkar verkligen inte skriva alla vi träffa, eller allt vi gjorde. Så här kommer några få bilder från kvällen ↓. Kan åtmintone säga att kvällen spenderades hos jacke, med allt för fint folk. Det slutade med att jag och mina två brudar, rullade in på min gård vid fem på morgonen. De var en fin dag och ångrar verkligen inte att jag inte stannade hemma. Just nu mår jag bra, och idag tror jag att jag insett att jag inte behöver dig längre, inte som förut. Nu är du bara ett stort plus i mitt liv, men ingenting jag dör för om jag inte har det. Just nu är livet bra.


no matter what they say, i'm not over you

Efter igår hann inte så värst mycket hända, var med massa folk igår och hade en tråkmysig fredag, som man behöver ibland. Slutade med att nästan alla krasha hos jacke, och vaknade sjukt tidigt enbart för att titta på tre handbollsmatcher. Men de var kul de med. Sen drog vi oss en timme hos jacke innan alla for hem. Nu har jag duschat och snart kommer två brudar hit och sen drar vi oss vidare ut i staden, första stoppet: jacob, och där väntar fler fina kompisar. Fast hade nog helst legat hemma under täcket idag till flera avsnitt gossip girl och en stor godispåse, men de hade ju varit ganska tråkigt, så nu hoppas jag bara att den här kvällen blir rolig så jag inte ångrar att jag inte stannade här i sängen istället.


Bild från förrgår, tror jag, när vi krossa alla ods och begav oss ut på isen.

bara fara

Vet inte om jag gjort ett stort misstag eller tillrättagjort ett, men nu har jag alltså flyttat igen. Och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Det får tiden utvisa. Just nu suger allt, och jag hade gjort vad som helst för att bara få komma iväg. Kan jag inte få flytta långt åt helvete den här gången? Orkar inte ta tag i all packning, inte ikväll, inte nånsin. Jag vill bara fara, så det är precis vad jag ska göra.

forever alone

Sitter nyduschad i min säng och har just smort in mig. Nu ska jag fixa de allra sista för sängen, sen slockna hade jag tänkt. Imorgon blir de att fara till min lägenhet och göra något som säkert kommer få mig att börja gråta.. Men, life goes on. Idag har jag iallafall varit förbi gymmet med simon och titta när dom andra var hurtiga, sen gick vi hem och slog igång upp och råkade somna framför de. Så då kom jacke och då vart de gossip girl-tittande. När de var klart for vi ut och åt lite skräp, tjocka som vi är, och sen tillbaka framför tvn. Kom oss ut kring 8, tog med oss massa folk till alla tiders och efter det har vi nästan bara tillbringat hos jacke med "med andra ord". Kom hem efter elva någon gång. Imorgon är det helg och det innebär att jag verkligen ska få den här helgen minnesvärd och mysig, men som vanligt lär ju mina planer brista och så kommer man haka på andras galna planer istället. Bilder har man också, men dum som man är lämnar man alla kablar och adaptrar i läggan. Nu slår jag på gossip girl och myser mig ner under täcket,
forever alone.

cause in the end we only regret the chances we didn't take, the relationships we were afraid to have and the decisions we waited too long to make


like a fool, i trusted you

Nu hoppar jag och e ner under täcket efter en ganska bra dag. For ut med alle och for och åt och såna grejer. Och sen hamnade man i baksätet på en merca med e, a, e och j. Och nu ska vi mysa framför gossip girl. Imorgon ska man upp tidigt!

nyfikenhet

Haha, ja nog är människor allt nyfikna. Sen, de här jag inte kan skriva ännu, började, så har min statistik fördubblats. Aja, kul med nya människor!

you don't care enough to bother

Sitter just nu i sängen och väntar på bättre tider. De blev inge skola idag för mig, men var dock förbi där för ett viktigt möte. Mycket som händer just nu. Ni får en bättre förklaring när jag kan säga det, för just nu, ja just nu kan jag inte säga det. Inte rätt att göra på det sättet. Tror iallafall kvällen blir att bara umgås med alle och sen får vi se vad för roligt eller oroligt vi hittar på då. Längtar lite till imorgon också faktiskt. Nu ska jag slå på gossip girl medans jag väntar.

att förlora något man aldrig riktigt haft




Kan inte riktigt säga vad som händer i mitt liv just nu, men snart, snart får ni veta. En stor förändring sker, och då menar jag jättestor. Nu ska jag krypa ner under täcket, och fundera, kanske framför ett avsnitt, men då blir det nog alldeles för sent. Jag kan inte sova, men de är ju inte så konstigt heller.

när du inte ser på

Nu måste jag skynda lite, ska klä på mig och sen måste jag kila. Är så glad just nu.

i can't promise tomorrow, but i promise tonight

Sitter här nu, har just kommit hem. Nu ska jag äta middag och sen slockna framför gossip girl. Underbart. Livet är bra idag helt enkelt. Tänk vad glad man kan bli av att komma hem. 


-
Du vet, jag skulle göra allt. Precis allt.

upp upp och iväg

Nu ska jag snabbt slänga ner några kläder i väskan och sen kommer yen, marcus och johan och hämtar mig. Nu blev livet en aning bättre.


less helt enkelt

Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. Less. 
Så jävla less. Less. Less.
Less på kiruna, less på skolan, less på allt.
Less helt enkelt.

buttran, blomman och bubblan

Yes, äntligen, nu har jag bara lite text kvar att skriva, har skrivit 2/3 och är sjukt nöjd. Men vet att det kommer bli stressigt imorgon. Och kanske borde öppna matteboken också, så jag inte failar totalt imorgon på provet. Och kom just på att jag aldrig sa vad vi skulle föreställa igår..





Ser ni likheten?

anledningen att folk håller i sina minnen så hårt är att dom är det enda som inte förändras när allt annat gör det

Halloween


Någon dag sen


Myskväll hos johansson


Igår



Orkar inte säga mer om gårdagen än att den blev så himla bra, knäpp, men så himla bra ändå. Har hunnit träffa alla, käka pizza, varit på långpromenad, deppat, legat på en gräsplätt och tittat på stjärnorna, myst, träffat nytt folk, träffat fina vänner, dansat, haft de bra, skrattat, skämt ut mig, kommit hem alldeles för sent, ja allt som kan tänkas hända på en fin novemberkväll med alldeles för fint folk. Började kvällen med elina, sara, hanna och jonni. Fortsatte kvällen med ett stort gäng på manuella. Hamnade på malmsta med fint folk. Och avslutade kvällen med hanna, victor, ludde, polle och jesper. Idag har jag dock bara legat i soffan, i sängen, på duschgolvet och på golvet. Nu försöker jag skriva klart svenskan, men det går segt, alldeles för segt. Och imorgon tror jag nog att jag har matteprov också, fuck life? Ja, typ så känner jag nu. Lovet tog slut alldeles för snabbt. Vill göra om hela helgen. Bästa helgen på länge. Godnatt.

idag, just idag



Efter denna jätteskarpa bild från igår, och många om och men, sätter jag igång med packningen. Medans alla andra planerar en lugn och tyst söndag, så kommer min bestå av timmar i bilen, sistaminuten-plugg, depp och allt annat än lugn. Jag vill ha tillbaka igår och jag vill ha tillbaka lovet - det försvann lika snabbt som det kom. Och om ni inte ser vad vi var utklädda till så kan jag visa senare, då har jag mer jätteskarpa bilder som ni kan titta på.

Efter packningen hoppas jag att jag har tid till duschen, och sen hoppas jag att jag hinner träffa den jag verkligen vill träffa, men det är bara vad jag får hoppas också.

på soffan och sover

Just nu ligger tre halvdäckade tjejer på soffan och sover. Och dom ska alldeles strax fara. Då blir det att packa klart väskan, hoppa i duschen och sedan bege mig mot kiruna om jag inte backar ur och stannar här istället. Ingen skollust, ingen lust för något alls faktiskt. Kan berätta senare vad vi gjorde igår, nu ska jag dricka cola.

halloween

Sitter på golvet och väntar på några flickor, vi ska göra oss söta och sen ska vi hitta på något riktigt roligt utav denna kvällen. Ska klä ut oss, det är ju trotsallt halloween! Sen ska jag dra från huset så långt jag bara kan, för ska inte sitta här ikväll, nejnej. Nej nu måste jag hoppa i duschen, för ska skynda mig, är så stressad just nu! Men kvällen ska bli så jävla bra, lika bra som igår, om inte bättre!

börja någonstans

Sitter just nu och funderar på hur jag någonsin ska orka städa undan alla kläder. Det är så sjukt mycket kläder, orkar inte ens börja. Efter det måste jag dammsuga, och sen blir det att skynda äta och sen ta alla kläder och saker till hanna och fixa mig lite grann med henne. Sen slutar väl e någongång och joinar oss, och så blir de väl att möta upp sara någonstans också. Kvällen ska bli bra, ingen tvekan om saken, gäller bara att allt löser sig och att vi får det roligt. Längtar redan till imorgon.

Vid tolv for jag, bror och moa ut och hämta yen från jobbet. Då vart de pannkakor på husmans till frukost, sen har vi bara letat kläder åt yonas. Hittade inga kläder, men hittade dock det vi behövde.

fghjklö



Skiter i allt och far och äter med världens finaste syskon.


Jag trodde du var annorlunda, men jag hade så fel.

don't leave me hanging

Ligger på tvären i min säng och ska slumra snart, imorgon på dagen blir det nog att fara på stan med bror och moa. Och sen ska vi väl fixa en kul kväll! Kom hem för en timme sen kanske. Började kvällen med att fara till simon var han och jag var i någon timme och hade allmänt kul och sen kom e också dit. Då for vi plus jocke och erik till alla tiders, tog en fika och hade det bra. Sen for vi alla ut igen och till johanna. Där blev det "med andra ord" hela kvällen som fanns kvar, och de var riktigt roligt. Var massor av människor där! Sen efter det har vi bara snurrat, planerat, skrikit, sovit och haft de bra. Nu kan jag säga fuck life och mena det, hatar att komma hem och inse hur allt ligger till. Plugg, skola, livet, allt. Men nu ska jag slå på gossip girl och sova till de, även jag föll för det programmet..

hoping you'll understand

Humöret försvann på två nanosekunder, först var jag så himla glad och längtade till helgen, nu inser jag hur mycket jag har att plugga och hur mycket livet kan suga ibland. Men ska skita i det och vara glad ändå. Måste försöka plugga snart... Får väl annars sitta uppe hela natten och skriva. Ska iallafall klä på mig nå mysiga kläder nu och sen ska jag ha en asbra dag, om de nu går att fixa.

this is gonna break me in two

Ligger under täcket och undrar vad jag gör vaken. Somnade så jättesnabbt igår att jag inte ens hann blogga. Jag var så sjukt trött, hann inte ens ta av mig alla kläderna. Men dock så vaknade jag vid tolv av att hela kompaniet ringde och ville ha ut mig, funderade faktiskt på att fara, men var alldelels för trött så jag lät bli. Och nu har jag sovit alldeles för bra. Igår så for jag ut med fredde och simon där vid sex, och var med dom hela kvällen. Idag har jag ingen aning vad jag ska hitta på, lär väl hitta på något galet med alldeles för bra personer.

maybe i should cry for help


Efter en livstid full av rädsla för nålar bestämde jag mig för att vara lite spontan och köra. 
.................................................................................................................................

Nu har jag just klätt av mig och ska alldeles strax bege mig ner under täcket igen, och kollar någon film tills livet blir awesome igen. Har så mycket roligt att planera att jag spricker, nu ska allt blir som tänkt och... vi kommer vara så jävla söta! Kom alldeles just in efter att jag har varit hos hanna på morgonen och sen drog vi på stan och planerade och tog de lugnt, kollade i affärer osv. Tycker man borde fått nog nu eftersom jag var i luleå igår, men man vill ju bara ha mer hela tiden.. Har nyss skrivit lite på min pecha kucha, har skrivit en tredjedel ungefär, måste få ihop 4 minuter till åtminstone. Livet suger när man inte ens får ha lovet ledigt från skolan.

du betyder alldeles för mycket

Jag är inte bra nog.

mobilbilderna

Och förövrigt så har jag inte fått tag på en överföringskabel till mobilen, så mina mobilbilder från alla tillfällen jag har fotat på senaste är fast där. Ni får vänta ett tag till. Nu ska jag sova, godnatt!

you don't have to be part of the problem, i just need a second chance

Ligger hemma i sängen nu och pillar på min nygjorda piercing, även fast de står att jag inte får. Har just ätit kebab och innan de var jag i duschen och duschade bort allt blod runt piercingen, samt två dagars äventyr i luleå. Igår så hoppade vi på tåget kvart över ett, och anlände luleå vid 4. Då vart de att fara en sväng på stan, även gå förbi solgården så sandra kunde göra en liten piercing. For sedan och åt middag på baan thai, därefter vart de bara hotellmys och skumbad med jordgubbar. 

Sov alldeles för skönt inatt, och imorse blev de att äta god hotellfrukost. For till solgården direkt på morgonen och gjorde min piercing, sen vart de att shoppa ända tills tåget gick, kvart över fem. Har hittat sjukt fina grejer, och köpt mycket fina saker. Men orkar inte lägga upp någonting, kanske min piercing, får se. Och när jag kom hem så vart de ju somsagt duschen och mat. Nu ska jag slänga mig i sängen framför någon film, sen sova. Så sjukt trött. Imorgon blir nog en bra dag. 


Några få bilder bara.
RSS 2.0