Utomhus

Hejsan

Idag har jag börjat dagen med att flytta dom sista möblerna till lägenheten som vi ska bo i när FAB repar huset vi bor i. Sen stack jag till Malmsta direkt. När jag kom dit så gjorde vi inte så värst mycket, jag hade lite damp faktiskt. När jag kom dit, så var Josefin och Angelika med Max, TÖ & TH.    Efter någon timme med dom, så kom John också.  Då gick vi till Annie, där satte vi på en film och hade skojj. Sen for jag hem och åt. Då kom alla hem till mig. Efter det blev det att tralla ner till stan. Vi var mest på stan. Vi gjorde massa grejer. Det var ganska kallt ute, så vi frös lite. & stackars TÖ, han hade ingen jacka. Jag och Jossan stod typ och värmde oss eller nått, så då råkade vi ramla bakåt. Och jag som inte har täckbyxor på mig, jag blev ju skitblöt, haha. Sen när dom tog halv 10 bussen hem så gick jag & Angelika hem till Josefin. Där åt vi torrkött, sen gick jag hem. Har lovat att vara med dom imorgon också :)


Ha det bäst

28 januari

Hejhej

Idag så var det skola, sedan på hålet, följde jag med Paulina & Josefin till Myranskolan. Dom skulle träffa nå kompisar. Efter det for jag tillbaka till skolan. Efter skolan gick jag till Josefin. Där var Angelika. Efter ett tag ringde vi Tobias. Och sedan andra Tobias.Vi planerade att vara med dom. Då åkte jag hem för att äta, sedan fick jag sjuts till malmsta. Då var vi med TH, sedan gick vi till TÖ. Vi bara traskade omkring, sedan gick vi till Angelika. Efter det gick vi till Mampa. Vi gick runt på stan, TÖ frös som bara den, för han hade ingen jacka. Men efter ett tag så gick vi till Josefin, efter många protester från Jossan själv. När vi kom dit, så satt vi och pratade. Efter nån timme så gick dom. Då gick jag också hem. Detta har iallafall varit en mycket bra dag  :) 


Ha det bäst

Massa dagar

Grattis Marcus, nu är du fjortis  ;)<3


Torsdag
, den började med skolan, sedan följde Jossan med mig hem till pappa. Vi körde skoter och pluggade lite.

Fredag, den började med skolan, sedan följde Annie med mig hem till pappa. Vi körde också skoter, & tolkade med bobben bakom.

Lördag, började med tågresa till Luleå. Jag & Angelika träffade Lina och Julia på tåget också, så vi satt och pratade med dom också. Sedan så gick vi på stan. Vi åt på MAX med hennes mamma och dom, där vid 3-4, sedan tog vi tåget hem igen. Jag träffade också Emma & Sanna på cubus. Sen när vi kom hem så dröjde det inte länge förrän vi sov. Jag köpte:

*tröja
*tröja
*linne
*benvärmare
*jeans
*underkläder

Söndag, började med att jag och Angelika vaknade vid 10. Då fikade vi, sen for vi ut med skotern. Pappa körde och lillasyster, jag & Annie satt på en kälke där bakom.   När vi hade åkt i 5 timmar, så for vi till farmor och farfar. När vi kom hem så duschade jag, sedan for vi till stan. Pappa skulle sjutsa oss hem till mamma. Vi körde till Manuella och åt pizza. Efter det sjutsade vi hem A, sedan for vi också hem till mamma. När pappa lämnat oss, for han igen. Snart ska jag packa upp väskan.   Detta har iallafall varit en toppenhelg.

Angelika, fredag. Tågresa Tågresa Annie  divA FIKA Hatar bilder på mig själv  Jag & Angelika A tvättar håret A Tågresa godis från samma påse, missbildad va? Annie började kasta plast på mig FIKA Haha, snygga jag Josefin

Ha det bäst

TORSDAG

HEJ


Det var ett tag sedan jag skrev i bloggen, men jag har ej haft tid. Jag ska sätta in lite bilder, men det gör jag någon annan gång.

Idag har jag haft skola, sen så gick jag med Josefin & Annie, hem till Jossan. Sen så for jag & J, hem till min pappa. Vi har nyss ätit middag & innan den så var vi till station, vi skulle köpa godis. Vi körde 5 km dit och 5 km tillbaka, bara för godis, haha. Nu sitter jag här och pratar med Angelika i fonen. Och skrattar samtidigt. Men nu så ska jag bara skriva klart detta, sen ska J & jag, göra något annat.



Ha det bäst

heelgen

Lördag

På lördag så sov Josefin & Angelika hos mig. Där vid 7 på kvällen så gick vi till konsum och köpte glass, frukt & sprite. Efter det så gick vi tillbaka till mig, vi lämnade det vi hade köpt. Sedan sprang vi ner till bussen. Bussen gick 20:23. Vi åkte till stan & hyrde en film. Vi hyrde nån film som jag tror hette;   The hills have eyes 2. Efter det så gick vi till bussen & åkte hem igen. När vi kom hem var klockan ca. 21:30.   Då fikade vi sedan spelade vi kort. Efter nån timme bäddade vi upp i bäddsoffan. Då tog vi fram glassen och allt annat. Då satte vi igång filmen, den var ju bra. Fast i början var den inte alls läskig. Efter den filmen så gick vi och borstade tänderna & tvättade bort sminket. Klockan var då nästan 1. Sedan satte vi på; Den galne proffessorn. Men efter bara några minuter bytte vi film igen. Då böt vi till; Deep blue sea. Men den velade dom inte heller se. Så då slog vi av tvn och lade oss. Efter 1 timme eller så så gick jag till min säng, för det var lite trångt i bädd soffan. Sedan somnade jag igen.



Söndag

Idag så vaknade vi där vid 11. Vi fixade oss & fikade. Efter några timmar så åkte Angelika hem. Då gick jag & Josefin till konsum och köpte lite smått & gott. Sedan gick vi till Josefin. Nu sitter vi här och kollar Let´s dance reprisen. Snart ska jag hem till mamma, för jag ska packa väskan och äta. Jag ska till pappa om några timmar  :)

A & J Mina bruna skor :) frukt nånting någon äcklig blandning av sprite och frukt :P    men det var gott

Ha det bäst

16/1 januari

Hejhej

Idag så har jag varit med Ellenor efter skolan som slutade klockan 1. Först så spelade vi lite nintendo sedan fikade, efter det gick vi till konsum och köpte godis, mums. Sedan har vi spelat kort och sådant. När hon åkte hem så åt jag middag. Det vart älgkött, muuuums! Sedan packade jag väskan och for till Angelika, där väntade Josefin & Angelika på mig. Vi gick ut och hade kul i snön, sedan kom gick vi tillbaka, strax innan Let´s dance. Vi kollade kanske i tre kvart, sedan gick vi och sjöng singstar. Det var jätte roligt. Nu har vi bäddat sängen, just nu sitter vi och fikar. Fick just höra att löperskan (i Let´s dance) åkte ut. Det var bra, för hon var inte nå bra. Men iallafall, nu ska vi snart kolla film. Jag lovar att ladda in bilder från idag, för just nu sitter jag hemma hos Angelika. Så jag har inga bilder här. Men nu ska vi kolla film..

Här kommer bilderna :)

Eftermiddagen börjar med Ellenor Vi äter nyköppt godis A Hon dampade  ;) Josefin och Angelika, singstar Min *host* fina hand ;)
Jag sjunger singstar, och posar samtidigt ;) Angelika tar på i fulla muggar ;) Josefin, jättefin :) JAAG ;) Supermodellen yonna ;) Jag försöker vara supermodell, damp som vanligt ;) Josefin & Angelika fuula jag, kolla helst inte ;) Jossan & Annie Jossan försökte knocka mig ;)
 

Ha det bäst

Bilder


Hej

Tänkte inte skriva så mycket idag, det blir mest bilder :) Så ha så kul.


Min nya nikeväska, färdigpackad för skolan Jag och Jossan spelade  Choooklad Jag på morgonen 
jag i skolan Är Josefin rädd för kameror eller vad? :P Ellinor är inte rädd för kameror ;) Jag på morgonen

Ha det bäst
 

Min födelsedag :)

Hejhej

Idag så fyller man år, 14 faktiskt :)   Dagen började med att mamma och lillasystser kom in i mitt rum. Då fick jag öppna min lillasysters paket, och ett av storebror. Jag fick en Nike väska, 5 chokladkalendrar & ett bälte.  Efter skolan så gick jag till jossan. Men nu är jag hemma igen. Evve & Alice sa att dom skulle komma och fika, så det blir ju kul. Men jag vet inte riktigt ännu om dom kommer. Och sen så velade Josefin & Angelika också komma och fika :) Nu ska jag bara skriva klart detta, sedan ska jag bara ta det lungt. Jag kan skriva senare vad jag fått i present.

_____________________________________________________________________________________________
Kvällen

Nu har Alice, Evve, Josefin & Annie åkt hem. Till en början var det pinsamt, eftersom varken Jossan eller annie kände Evve & Alicia. Vi käkade lite tårta, sedan spelade vi kort och sånt. Sen gick Ennie och Jossan hem. Alicia & Evve stannade kvar. Vi pratade massa minnen :)  Iallafall, detta har jag fått:

*digitalkamera
*fodral till digitalkameran
*
presentkort
*
presentkort
*
smink
*
parfym
*
hudkräm
*
5 chokladkalendrar
*
bälte
*
nikeväska
*
adidas shorts
*pengar

ljus format som en tårta Jag framför spegeln med nykameran

goda godingar chokladkalendrar 

Ha det bäst

Vi är bäst ;D<3

Heeej

Idag har jag haft sovmorgon till 9. När jag kom till skolan så hade jag handledning, sedan var det ju massa andra lektioner också. Efter So:n som är efter lunch. Så var det slöjd. Jag har syslöjd, men ingenting att göra där. Så idag stickade jag. Jag ska sticka en halsduk. En jätte mysig halsduk. Efter skolan, så gick jag & Ellinor, till bussen. När bussen kom så sa Elli; "det där är snabb bussen, vi tar den andra". Så då lät vi den bussen åka. Men just när den åkte iväg så sa Elli; "det där var ng våran buss". Så då började vi springa mot bergmansgatan (eftersom att bussen stannar där också.) Elli började springa mot konsum, som var helt fel håll. Jag sa; "men det ligger åt andra hållet Elli", då sa hon; "nej, det ligger häråt". Så då sprang vi båda som tokar & hela vägen var ju täckt av is typ. När vi hade kommit nära konsum, så sa jag till Elli; "men det ligger åt det andra hållet, vi springer fel", då sa hon; "ja just det", haha. Så då var vi tvugna att springa nästan 200 meter längre. Men vi hann till bussen iallafall. När vi kom till granbacka, så hoppade Nam på. Vi hoppade av i centrum. Vi började med att gå till domus. Efter det gick vi på massa andra affärer också.  Efter en timme typ, så gick vi till gojjan. Jag & Elli köpte varsin glass, mums. När vi hade käkat upp glassen, så blev vi båda sugna på fika. Så då gick vi till vetehatten. Nam köpte inget, men både jag och Elli köpte en chokladboll och en apelsinfestis :) Sedan ringde mamma, då gick vi allihopa till dojjan. Jag köpte mina bruna skinnskor, som jag hade längtat efter hela helgen. Efter det så åkte vi med mamma och lämnade av Elli och Nam på granbacka. Sedan fortsatte vi själv hem. Nu har jag hunnit äta, jag funderar på om jag ska gå ner till sporthallen och sola en kvart. Jag får se.


Ha det bäst

Nyttig helg :)

Hejhej

Det första jag tänker säga idag, är grattis Karin & Krister. (dom fyllde år igår)
_____________________________________________________________________________________________

Idag så vaknade jag klockan 9, av att klockan ringde. Jag var väldigt trött, men jag satte mig ändå upp i sängen och började ta på mig kläderna. När jag kom ner till köket, så hade min pappa gjort frukost, och min lillasyster satt på soffan.  Vi fikade, sedan tog vi på oss skoterkläderna. När vi kom ut var klockan kanske 11 någonting. Då tog min pappa skotern, medans jag och lillasyster satte oss på en kälke. När vi hade kört i några timmar, så stannade vi och fikade. Vi fikade på ett berg (ett tidigare barndoms minne)  Det var jätte kul att vara där igen. Jag kommer ihåg hur jag, när jag var liten, brukade springa upp för backen med min pulka, och sedan glida ner igen :) Så det var kul.   Efter det, åkte vi tillbaka till skoterleden. Jag och min lillasyster satt där bakom kälken (det är en sådan här kälke som är öppen. Där man har isborren och vedträ när man är i nån stuga i skogen), pappa försökte allt för att få av oss. Så att vi skulle ramla av. Det var skiiitkul..   Jag ramlade av massor med gånger. Typ 5 gånger mer än min lillasyster, haha. När vi väl kom hem så kom min farmor och farfar, och fikade hos oss. Sedan åt vi middag efter några timmar. Jag och lillasyster har typ spelat kort hela eftermiddagen. Sen sjutsade pappa oss hem till mamma. Och nu har jag varit här i 2 timmar eller nått. Jag vet inte rikigt vad jag ska göra, har ganska tråkigt. Men imorgon blir det bättre. För det första så ska jag köpe dom där svinsnygga bruna skinnskorna, och för det andra så ska jag säkert vara med någon kompis. Har bara hållit kontakten med dom på msn, denna helgen. Denna helgen har jag mest varit ute, och fått friskluft :)  Det är bra. Att få friskluft alltså. Man sitter ofta hemma med kompisar, framför datorn. Man är bara ute ibland. Nog för att jag är ganska mycket ute med mina kompisar, men jag syftar på andra personer. Men denna helgen var verkligen nyttig, haha.


Ha det bäst

Bruna skinnstövlar

Hej   :)


Idag på morgonen, så fixade jag mig, sedan åkte jag med bussen som vanligt. Jag somnade faktiskt denhär gången. Jag hade fixat mitt hår ganska fint idag, så df velade jag inte luta huvudet mot sätet, jag trodde att det skulle plattas ner, haha. Sen när jag kom till skolan hade vi planering till idrotten. Efter det, så hade vi massa andra ämnen också. Jag kan tyvärr inte schemat ännu helt. Så därför kommer jag inte ihåg vad vi hade. Iallafall. Till lunch vart det parisare med bröd. Det är inte så gott, men det går ju att äta. Hela dagen idag har jag blivit lyft å bärd på ryggen. Bara för att jag är kortast & lättast, haha. Efter lunchen hade vi bild. På bilden fick vi skriva vad vi velade ha, det var också ungefär en planering inför året. Vi fick sluta nästan 40 minuter innan det var tänkt att vi skulle. Så då gick jag och klädde på mig och sådant. Efter det gick jag hem. När jag kom hem satte jag mig framför tvn med en glass i handen. Jag kollade Våra bästa år. Efter det så gick jag runt och pratade med folk där hemma hos mamma. Sedan satte jag mig framför tvn igen. Då kollade jag Just shoot me. Där innan tre så kom pappa och hämtade mig, då satt min lillasyster redan i bilen. Jag sa hejdå till min kusin som åker hem imorgon, sedan satte jag mig i bilen. Vi åkte till Dojjan, för jag skulle kolla skor. Jag hittade ett par jätte fina bruna höga, ungefär, skinn skor. Jag vet inte riktigt om det är riktigt skinn eller ej. Efter att jag hittat dom skorna, lade jag undan dom till på måndag. Bara för att jag hade glömt mitt tillgodo kvitto hemma. Så då ska jag nog köpa dom på måndag istället. Efter det så for vi hem. Jag har nu hunnit äta middag & nu sitter jag bara här och har tråkigt. Jag ska nog sätta igång lite musik.



Ha det bäst

Rolig Torsdag :)

Hej på dig som läser

Dagen har varit bra faktiskt.  Alltså, för att vara första dagen efter lovet  :)   Den började med att på natten försökte jag sova, det gick ju inte så bra det. Men jag tror inte att det går att sova så mycket sista natten på lovet. Man vet att man borde sova. Och klockan bara tickar & tickar. Sen på morgonen så vaknade jag 5:15. Klockan var ställd på 5:45.  Så den där sista halvtimmen kunde jag inte alls sova. Sen när klockan väl var kvart i 6, så klev jag upp. Jag frös lite grann. Så jag tog på mig kläderna på direkten. Sedan tog jag hela min packning ner på nedervåningen. Där hade pappa tagit fram lite fika å sånt. Jag satte ner min plattång och sminket på en stol, sen gick jag och fikade. Jag åt någon macka, sedan plockade jag undan. Jag tog med mig min packning till en stor spegel som vi har i hallen. Jag sminkade mig och plattande håret. Sedan tog jag på mig smycken, jag upptäckte då att mitt fina svarta halsband hade gått sönder. Så då tog jag mitt silvriga istället. Efter att jag stått framför spegeln och fixat mitt utseende, så gick jag in på toaletten å borstade tänderna. När jag var klar med det så kom min farfar å hämtade mig å lillasyster. Han körde oss till bussen, för det var typ -30 utomhus. När vi klev på bussen som gick 7:05 så försökte jag sova. Men inte där heller kunde jag sova. Det var som omöjligt den här dagen (men jag hoppas att jag kan sova bättre inatt.) När jag kom till skolan, så tog jag fram min penna & mitt sudd. Jag & mina klasskompisar stod å pratade ute i korridoren, sedan gick vi till lektionen. Vi bara pratade på fysiken, om rymden och sånt tjafs. Efter fysiken hade vi mattematik, och efter matten hade vi biologi. Där hade vi skitskojj. Jag och Ellinor höll på att skratta igenom hela lektionen. Det enda vi skulle göra på den lektionen var att träna inför provet som blir på torsdag nästa vecka. Efter biologin hade vi lunch. Det var äcklig köttfärssås med mackaroner. Så jag åt bara mackaronerna. Efter SO:n som var efter lunchen så hade vi engelska. Den var också jätte kul :)  Sedan slutade vi, då gick jag hem till Jossan, och Angelika följde också med. Vi satt å pratade en stund, sedan velade jag kolla på hennes Ipod Touch, som hon fick i julklapp. Sedan var jag tvungen att hjälpa henne att sätta in musik på den också. Efter det ringde jag till mamma, som tur var, så var hon på konsum. Så då kunde hon komma och hämta mig innan hon åkte hem. När jag kom hem så gjorde jag inte så värst mycket. Jag hann bara vara där ett tag, för sen kom pappa. Nu har jag hunnit äta och sitta på datorn. Men nu ska jag nog fortsätta skriva med mina kompisar.

Jag idag    Jag idag        Ellinor & Angelika påväg till pressbyrån  ;)    Jag, Frida & Josefin påväg till pressbyrån  ;)

Ha det bäst

Vaddå "fjortis"?

Hej

Nyss har jag suttit, med min storasyster å kusin, framför datorn. Dom har läst mina inlägg.  (Inte alla såklart, det hade tagit så länge) Dom sa att dom tyckte att jag skrev som en fjortis..  Jag tänkte, hur skriver man som en fjortis?  Då läste vi ett inlägg. Dom visade mig vad som man inte hade behövt skriva.   T.ex.  alla onödiga smilisar ( XD m.m )  Och när jag skriver, skriver jag väldigt mycket:  "menmen, mm, aaja" m.m.   Så nu ska det väl bli bättring :)     Jag ska väl försöka iallafall.   Jag lär ju mig ännu..  Men det kommer nog att bli svårt, kommer nog göra många missar. Jag vill ju alltid (när jag skriver en knasig mening) sätta dig en smilis med tungan ute.    HUHU, detta blir nog svårt.   Vad har jag gett mig in på egentligen  :S    hahaha, men nu ska jag bara säga godnatt. Ska gå å sova snart.   Ha det bäst


(Jag har märkt att jag inte lägger upp så mycket bilder. Men jag har nu bestämt mig för att börja fota mer. För jag har så lite "snygga bilder" så att säga)  Men här kommer iallafall en bild, kanske inte den snyggaste men den får duga, det är iallafall en nylig bild.

Egoist framför spegeln

puss<3

massa flickor :)<3

hejsan

idag så kom julia till mig....  :P   vi höll på med nå papper..  det kanske låter konstigt, men det var kul  :P   hahaha, aaja, efter några timmar hemma hos mig, så gick vi ner på stan å mötte 2 andra söta godingar  ;)    mina 2 bästisar  (:   jag har skit halkiga skor, så jag ramlade flera gånger.   var tvungen att tömma skon en gång  :P   julia lovade mig att hjälpa mig ner för en kulle, men hon bara kutade före, så då ramlade jag ner i snön :P hahahaha. XD    mm, men sen när vi hade gått på pressis med mina bästisar, så gick vi på konsum..   julia å annie köpte godis  ..  jag å jossan ides inte  XD    men sen när vi hade kommit ut från konsum, så kom vi på att vi kunde gå till mig. å då blev jag å jossan godis sugna  :P hahaha, så då gick vi in igen , å köpte godis. men vi köpte bara hårda "drops"   typ  XD   aa, sen gick vi förbi skolan. julia å jossan valde att klumsa igenom snön, medans jag å annie valde att gå vägen :P hahaha, det ångrade dom senare  XD  menmen, sedan gick vi hem till mig..  vi satt i mitt rum å snackade , satt lite på datan   . å sånt  :P   sen gick jossan å annie hem , så då stannade julia kvar. men efter typ en kvart ringde hon oxå sina föräldrar, å bad dom hämta henne. så jag har typ vinkat av henne för en stund sen :P   aa, men nu ska jag nog ta på mig mjukisar.. orkar inte ha tajta kläder hela dagen förstår ni ;)  hahaha.  ha det


puss<3

SE UPP I BACKEN!! :P

hejsan

idag så har jag inte gjort så mycket före middagen..  jag har duschat å så..   ;)    sen åt vi palt till middag..   efter middagen, sjutsade mamma mig till evve  :)<3   aaja, där var ellenor oxå..  så då höll vi på med deras bloggar..   sedan gick vi till elli, på vägen dit så var det svin halkigt. å mina skor är, speciellt, halkiga  :D    så menmen, jag typ gled före dom helatiden  :P  menmen, sedan när vi kom fram spelade vi sagan om ringen spelet.. skit kul. jag klarade en bana på första försöket, den banan hade elli inte klarat, inte ens på 5+ försök  :P  hahahaha..  menmen, sen kom mamma å hämtade mig.   där vid 9, kanske..    aa, sen har jag spelat chicago med moa å lillasyster..    å ätit nån macka XD  så ha det


puss<3

2/1 - 2009 fredag

hejhej

idag så ställde jag klockan på 07:00     för att jag å mina 2 äldsta kusiner å jag var vaken så länge..   så df velade vi vara lite pigga när dom väcker oss..  (för dom skulle väcka oss tidigt idag)     :P    sen har vi väl kört skoter å packat. sedan åkte mina kusiner hem till skåne med tåget..   å då sjutsade pappa oss hem till mamma.. när jag kom hem till mamma så hade min låtsas kusin från stockholm kommit ;)   så det blev attspela lite alfapet med henne å storasyster..sedan bad jag mamma att sjutsa mig till ellenor  ,  så då har jag hunnit vara med henne oxå. vi spelade lite spel på playstation, bl.a. ett krigsspel  (typ sagan om ringen)    :P  hahaha, skiiiiiit kul    XD   menmen, sen tog jag bussen hem..     nu har jag bara hunnit fika lite macka å juice, å spelat UNO  med mamma å lillasyster å mammas man  ,,    HAHAHA, jag ägde..   x)   menmen, så äre när man är bäst i allt..  ;D  hahha  ;)    jaja, men nu ska jag typ ta på mig pyjamasen, sen ska jag nog gå å kolla lite tv.   så ha det bäst  :D   

ellenor äter på en resturang i italien :)<3

(jag saknar verkligen barga (italien), jag saknar alla bergen, glassen, alla personer, hotellen,  jaaa, ALLT!!   det var så bra där nere)   <3  här är en bild på elli, vi äter mat i italien, inte så gott  XD


puss<3
RSS 2.0