forgive us for what we have done, we're young

Efter en fredag med några avsnitt game of thrones och väldigt bra sällskap så bestämde jag mig på lördagen att fara till min by och mysa, blev några mils bilkörning samt te och cupcakes-mys me sandra och co. Nu ligger jag i min säng i stan och ska hoppa i duschen för att sen göra klart kalkylatorn of doom. Efter det blir det nog några till avsnitt got med väldans bra sällskap, kanske tillochmed damernas seriepremiär-match om man hinner. Livet är bra nu, låt det vara såhär ett tag. Passar även på att tipsa om killen under när jag ändå är inne, han är helt amazing, fruktansvärt bra. Lyssna från 3.30.

don't you worry now, see heaven's got a plan for you


Efter en helg bestående av jobb och hemskt mycket jobb, och en måndag och tisdag bestående av skola och hemskt mycket skola så ska jag idag ta tag i mitt liv och gå den allra första teorikursen. Och inte nog med det så har den första snön fallit från himlen ihelg. Vintern och mitt jävligt efterlängtade körkort är närmare nu än någonsin!

be spontanious

Be angry, be happy, be confused, be scared, but also be spontanious. Do the things that makes you smile and the things that makes you laugh. Don't ever consider being too scared or being too confused that it will affect your life in an opposite direction. Don't ever waste time on someone who makes you sad or someone who makes you think too much. If there's something you want, just grab it. If there's something you want to do, just do it. You have nothing to loose. We only live once, but if you do it right once is enough. 

Here comes the fighter.

och jag ska dansa fastän hjärtat brister



FREDAG.

safe place



Livet just nu är grått och tråkigt, har nog aldrig gillat september månad så värst. Idag haglade det, hagel lika stora som min tumspets typ och igår beställde jag hem två par skor. Idag har jag även bokat en riktigt rolig grej, älskar att ha något att se framemot, det är väl ungefär det som gör att man trampar vidare vardagen och fortsätter göra tråkiga saker i hopp om att det sker något riktigt bra en dag. P.S. Visst är det lustigt hur en människa bara kan gå sönder sådär. Vi bryr oss för mycket om allting. D.S.

because he's a work of art




Ett sista ryck nu innan det är helg och jag får bege mig mot min fina fjällvärld och min fina sameby. Finaste stället på jorden, och som jag längtat.

och nu exploderar hjärtat i smyg



Ligger väldigt oskönt i sängen och skriver färdigt min engelska självbiografi samt påbörjar och skissar på en kommande väldigt dålig och osammanhängande analys av en annars inte så bra text. Idag har jag, efter att ha tillbringat mina timmar mellan halv tio till fem i skolan, övningskört till en liten by utanför jokkmokk. Där hände det ingenting vidare intressant och sen bilade jag hem igen efter ett uträttat ärende. Imorgon blir det en lätt dag i skolan med lektioner fram till elva och nu hade jag tänkt lägga på ett kol så jag inte blir fast här hela kvällen och istället kan slå igång första avsnittet av pll som jag somnade till igår. Tack för mig.
RSS 2.0