Wait

Nu är man hemma, sitter och gör ingenting. Har varit hos filip. Ska sova nu snart tror jag, hoppas jag! Imorgon har vi orienteringsprov, har aldrig haft det så vet inte hur det kommer gå :(. 

Nu när

jag har svarat på frågorna så betyder ju inte det att ni inte får fortsätta ställa frågor. Givetvis så får ni det, alla förutom alexander i sjuan på min skola får skicka kommentarer. 

Nu ska jag ta en snabbdusch tror jag, sen bege mig. Får se vart...

Svar på frågestund

Orkar inte vänta längre, nu kommer de.

Vem är din absoluta bästa vän (bara en)? Har några stycken faktiskt, så kan inte riktigt välja.. Sandra är som en syster för mig, min andra halva.. En som jag säger allt till. Men även benjamin är min bästavän, säger allt till han också. Finns inget jag inte törs säga till han. Detsamma gäller ellinor, elina & sara.. berättar allt som händer och delar med mig av alla mina hemligheter till dem. Kan inte välja bara en, för jag har inte bara en.. har fem faktiskt.. Vilken tur jag har ;)

Vem gillar du? Tycker det här var en personlig fråga, har du tänkt att jag ska svara på den frågan här på bloggen eller vad? Om vi nu säger att jag verkligen gillar någon person i fråga, men inte sagt det till den personen skulle jag verkligen skrivit det här? Vilket bra sätt att få veta det då, eller vad tycker du? Så tänker varken säga ja eller nej, vet att många skulle börja misstänka saker i vilket fall.

Vad vill du bli när du blir stor?
Jag vet faktiskt inte, har ingen aning. Ska iallafall gå gymnasiet här som det ser ut nu, sen ska jag läsa vidare någonannanstans. Så har inga speciella planer för mig ännu.

Hur har du gjort din blogg? Egen design? Jag har först valt en färdig design, sedan börjat göra om den. Ändrat utseénde, färger, text, rubriker ja allt sånt. Svårt att förklara.

Är du oskuld?
Är du verkligen så nyfiken? Tänker inte svara på det.

När ska du acceptera vänförfrågan på msn? Aldrig.

Om du skulle åka till en öde ö och fick ta med dig tre saker och tre personer, vad/vilka skulle det vara? Säg varför. Hade tagit med mig benna, elina & sandra tror jag.. Alla har sina olika specialiteter och är lika fina kompisar.. Hade varit riktigt kul att ha med dem ;) fest på ön varje kväll. Och sen hade jag tagit med mig en kniv som man kan försvara sig, massor med mat och tändstickor så man kan käka & sist men inte minst en båt så man kan ta sig hem när det roliga är över :D

När ska du inse att du ska söka till idol nästa år?! Jadu, det vet jag inte ;) Hihi

Need to find out

Idag har det varit tråkigt, men ändå roligt, i skolan. Vi har för det mesta bara suttit i sofforna och tagit det lugnt. Har varit en riktig mys-dag med myskläderna också. Nu ska jag ringa sandra, vill vara med henne ♥ så ska höra vad hon ska göra today. 

Vs productions: japp det var din kommentar jag garvade åt. Garvar åt alla kommentarer jag får av dig, tyvärr men det är så. Du är bara löjlig när du håller på. Så sluta kommentera och lägga dig i mitt liv. Och sluta stirra på mig i skolan! Känns creepy


LÄNGTA SOM FAAAAAAAAAAAAAAAA

Kommentaren!!!!!

Hahaha, håller på att dö här hemma.... har fått en trög kommentar........ haha!

Nu ska jag torka håret sen gå upp och kolla på vakna med the voice. Sen bär det av till skolan. Idag blir en lååååång dag.... 


S.N.O.W

Vill ha vinter, nu! Har så mycket planer jag ska hinna med under vintern på min skoter.. med mitt skoterkort ;)

Har så mycket planer med alla, ska bli en så himla rolig vinter!!!!

En sak

Svarar på frågestunds-frågorna om någon dag, när jag fått in några. Har redan gått över tre frågor :D tjoho, trodde inte det var någon som var intresserad av mitt liv

Choose

Nu är man hemma, dagen började med skola. När det var hål for jag, elina, sara, danne & gustav till max där han och erik var. De hade gjort plättar så vi for dit och åt, då kom johannes. När vi hade käkat upp skulle jag akrobatera, men det slutade med att jag ramlade pladask på ryggen och fick en hårtuss avsliten... 

Efter det for vi tillbaka till skolan, hade någon lektion sen for jag, e, s, d & g till elina och gjorde kladdkaka. Den tog slut och sen for vi till skolan igen. Har gått ända till fyra idag, jobbigt jobbigt! Hade iallafall enormt kul på spanskan, vi är värsta sköna gänget där... :) hihi

När man kom hem började man fixa lite och när klockan närmade sig sex for jag ut med benjamin och emilio. Vi for till johan som fyller år idag! Dit kom jonne också. Vi for ut efter ett tag och bara pratade och frös. Nu är jag hemma, ska kolla en film sen sova. Imorgon blir det en till jobbig dag! Godnatt

945 :-

Hur kan min blogg bara kosta 945 kronor???? Säg mig! Förstår inte, varje gång jag kollar är det samma siffra där. Och så vitt jag vet brukar man få ökat värde ju längre och oftare man bloggar, och jag har haft min blogg jätte länge och bloggar ganska ofta ändå! Flera gånger per dag! Det måste vara något fel. Alla andra har ju värdet på typ 3-4tusen.

Frågestund

Ska man söka till idol nästa år? Vill... eller vill jag? Måste fundera.

Tänkte att det kanske hade varit roligt om jag hade en liten frågestund, så fråga vad ni vill ska försöka svara på allt. Ni kan vara anonyma om ni vill det. Haha sen får vi se hur många kommentarer jag får, chansar på kanske 3 ;)

You never really grew up

Haha skrattretande

I'm that star up in the sky

Har varit hos kevin med moa och benjamin hela kvällen. Det blev inge idol, ska ta reda på vilka som sjöng idag.

Nu ska jag ta och göra mig redo för sängen, hoppas på mitt onda knä är borta imorgon :)

.

:love:

Heart

Känns som att man förstör allting

Om man fortsätter försöka få lite rättvisa på skolan. Om inte vi får byta så har vi förstört våra betyg helt klart.

USCH

För skolan och allt! Känner mig riktigt stressad och sur just nu! Borde aldrig farit till skolan idag.

Dagen började med att jag vaknade och hade svinont i mitt högra knä, så stannade hemma från gympan. När jag kom till skolan var det bestämt att vi skulle baka men tydligen så ljuger alla på skolan så det blev inget med det. Har fått halta runt överallt idag känns det som. Och dagen blev ju inte bättre när vi kom på matten, då började våran lärare skrika åt oss och säga att vi bara ljuger och snackar skit till rektorn. Så det hela slutade med att vi blev utskickade, så gick och jobbade i rolles klass istället. Efter det har jag varit sur, sur på allt och alla. Har prov i allt och hinner inte både plugga och vara med mina vänner. 

Känner inte alls för att gå till skolan imorgon ifall jag har ont i benet då också.

Dagens outfit

Vet jag inte riktigt hur den blir, kanske drar på mig jeans-skjortan och ett par leggings? Men det verkar inte så lockande, det är freeeeezing outside. Is på mitt färdmedel.

Dagens horoskop



Vet inte riktigt hur dagens horoskop stämmer, hälsa är då rätt.. Det andra får vi se ;)

AAJ

Har svinont i knät, höger knä... känns som att det är något som tar emot när jag stödjer mig på benet... Så ingen orientering idag för mig. Kanske går på de andra lektionerna om jag kan gå då dvs. Nu ska jag slå på filmen salt som jag råkade somna till igår.

Och du alexander, eller ska jag kalla dig bamse? kanske Vs produktions??? SKÄRP DIG.

Love


BILDER från ihelg

Jealousy is the worst disease

Vaken redan! Men inte så konstigt när man somnade tidigt igår.. Idag ska jag vara med elina & sara, och när jag kommer hem så börjar min vanliga kvällsrutin :D



Igår var jag och alla y'n samt pappa till luleå och shoppa! Hittade några saker, men är inte helt nöjd över allting. För när jag kom hem såg jag att det var värsta hålet mellan benen på ett par leggings! Ska antingen skicka tillbaka eller be mamma sy, om det nu går..

Dagens outfit

Svarta leggings - gina
Vita tygskor (numera beiga) - hm
Svart puma tröja - ingen aning från vars
Rolling Stones tshirt - hm
Ljusrosa tubhalsduk - gina

Va sugigt

Jag och angelica vill sjunga samma låt på julavslutningen, he he he....

Från förra årets julavslutning.

Det finns bilder som aldrig suddas ut

Slutade fyra, efter en åtta timmars lång dag! Men den var ganska lugn ändå, hade inga ovanligt tråkiga lektioner och tror jag fick med allt som skulle ske idag. Dvs prata med rektorn, får se nu hur det blir med det. Idag vet jag inte alls vad jag ska göra, kanske skulle fika med två pinglor? eller det ser vi ju också hur det blir. Det bara öser ner regn på andra sidan fönstret, så himla tråkigt! Blir så himla sur och blöt av att vara ute i regnet...

Två nya kategorier!

Det blev "Deeptalk" och "Horoskop". Eftersom jag känner att det hade varit roligt om jag ibland la upp mitt horoskop, brukar läsa men aldrig visa er. Och det blev deeptalk eftersom man ibland måste prata ut och bara skriva om känslor och livet.

Kom nyss hem efter att ha varit med jonne, jennifer, jesper, benna, mia och någon robin. Har kollat idol och slumrat lite hit och dit.

Nu ska jag slå på Shutters Island eftersom jag aldrig hann se den igår och sen sova till det! Kommer sova som en stock! Och kan ju glädja mig med att jag inte har något mer att plugga på den här veckan!!!!! Samt att jag vet vad jag ska ta på mig imorgon och det betyder att jag får sova en halvtimme längre ungefär ;), GLÄDJE.

True story

If you're brave to say good bye, life will reward you with a new hello

En del i mitt hjärta











Står inte ut

Allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om

Kom nyss hem, har varit ute och ätit med papi och lillasyster ♥ Blev kebabtallrik. Nu ska jag försöka hitta på något, eller så kanske jag bara renskriver so'n tills vidare, måste göra det också. Men den ska först in på fredag ändå så kanske gör det imorgon. 

Idag har jag haft skola, och vart så himla förbannad på en lärare idag så jag vet inte vad. Har massa saker jag ska ta upp med rektorn imorgon, det är då ett som är säkert!

Yonna, jag älskar dig mest av allt

Helt ärligt vet jag inte vad jag hade gjort utan dig, du är min andra halva ♥
Du är min andra halva, min bääääästavän, min livslust och den bästa som finns. Förstå vad tråkigt allt hade varit utan dig, jag har alltid så himla roligt med dig! Och i byn, där hade jag dött om inte du hade funnits. Du gör mig alltid på strålande humör & livet är värt att leva när man har dig. Du stöttar och finns alltid där. Vem har inte småtjafs? Det hör ju lixom till, men det är inte ofta det.. Har kännt dig i snart 2 år. Fast egentligen har jag kännt dig nästan hela mitt liv. Du är världens bästa släkting ♥ Ingen kommer någonsin kunna ta din plats i mitt hjärta. Du är som en syster för mig & jag kommer aldrig släppa taget om dig.



/ Du vet vem

N e r e

Sitter i min säng, ensam, sandra for nyss. Vill att hon kommer tillbaka, vart så ensamt här nu. Alla har gått och sova så jag ska också göra det. Är jätte trött efter träningen som förövrigt inte gick nå bra, var yr hela träningen. Kändes som att jag skulle svimma ibland. Nu ska jag slå på en film och efter det sova, godnatt ♥

Så himla sant

Tell them i was happy

Nu ska jag sovaaaaa, som vanligt for jag ut med samma personer. Så inge ny fakta idag

Pushed aside, a flower on her own.



Sitter nyduschad, för andra gången idag, och bara känner lugnet. Ska ta och fixa lite med mitt hår och sedan bara ta på mig myskläderna och försöka komma på något att skriva på so'n.. Fattar verkligen inte ett piss av det :S 

Senare ikväll får jag se vad som händer.

Even the wrong way seem to right

Suddenly it's so clear

Sitter hemma nu, vet inte vad jag ska göra. Tror jag slår på en film, eller så sätter jag på sovspellistan och sover till det... Jobbiga val man har i livet.

Och appropå val, SD HAR KOMMIT IN I RIKSDAGEN!!!!!!! HUR SJUKT ÄR INTE DET? HAR VI I SVERIGE BLIVIT MER RASISTISKA PÅ SISTA TIDEN ELLER VAD? HELT SJUKT!

.

And i'm sorry

In my bed

Ligger i min egen säng nu och bara fördriver tiden, blir tokig på so arbetet!!! Fattar inte ett skit och vet att jag gör fel. Ska väl ta och fixa mig nu sen får jag se vad jag ska göra. 


Ny halsduk och skor!

In luleå

Sitter och gör n a d a. Vet inte vad jag ska göra, elias drog just till en kompis och jag sitter här i soffan och bara latar mig. Ska kolla tv nu tror jag, måste bara ta reda på hur man startar den, hehe :d

Please don't catch me

Nu far jag till luleå :D Ska fara på stan en sväng bara och shoppa det viktigaste, kanske går med syrran och vicky.


Kör på svart och vitt idag, som vanligt.

Det är inte lätt när det är svårt

Efter idag har jag insett att jag har världens finaste vänner

You got me smiling in my sleep

Fattar inte ett piss av so-hemprovet :S men måste väl börja spåna på något så småningom..

Nu ska jag platta håret och sen ska jag höra mig fram, tror jag ska ut med en av mina finaste vänner :)

Kan inte bestämma mig..

Ska jag ut med mina vänner eller ska jag stanna hemma och kolla idol med mamma och lillasyster?


Baggystile?

Första inlägget i kategorin "Outfit", hoppas på många fler!

Kör på lite pösigare kläder nu på kvällen, första gången i mitt liv! ;)
Detta är vad jag har tagit på mig efter duschen, i skolan hade jag på mig jeansleggings och en wesc tröja.



Du vet inte vad du har men om jag drar får du se vad du inte har kvar

Slutade tre idag, har hunnit springa kondistestet fastän jag egentligen inte skulle det.. tror jag ska springa om den om tre veckor och kolla om jag får bättre, det ser jag då. Nu ska jag fixa mig och sen vet jag inte vad jag ska göra. Har lust att köpa nutella och bubbelchoklad! Så det ska jag göra senare. Efter det ska jag väl vara med någon, vet ännu inte hur jag gör. 


DÖÖÖ ÅT 07:23

Sitter i mitt rum och gör inget, sitter bara här... inte pigg som en murt eller glad som en fågel utan mer: trött som ett as och på dåligt humör.

Ska till skolan om typ 40 minuter!!!!! och jag är redan klar.. Är sur för att det är fredag och den dagen måste vi vara i skolan till 3! Det borde vara förbjudet att gå längre än till 12 på fredagar! Helst när man slutar 3-4 alla andra dagar också! 


Hug me

Kom hem för inte så länge sen, ska kolla en film.. vilken vet jag inte :). Har varit med elli och sara

Säger godnatt med en lista

1. pratar du fortfarande med personen du kysste senast? - nej
2. har du sett din bästa vän gråta? - ja
3. har du gråtit över en kille/tjej? - ja 
4. har du fått någon komplimang idag? - ja
5. bor din mamma och pappa tillsammans? - nej. :(
6. är du polare med grannarna? - inte här men hos pappa typ
7. hur många förhållanden har du haft? - vet inte
8. gillar du någon just nu? - nej det tror jag väl inte
9. senaste piercingen? - ör-spillevinken ;)
10. vart åkte du sist du reste? - hem
11. är du gay? - nej
12. har du däckat/spytt för du druckit? - nej
13. vad har du för telefon? - samsung ultra-touch s8300
14. har du täckt någons hus med toa-papper? - nej
15. suger det här? - ja
16. har du varit på stranden? - ja
17. vem är din bästa vän? - de vet 
18. vem träffar du mest av dina kompisar? - olika, mest  elli, benna & de 
19. har du bra syn? - ja
20. har du varit på ett party? - ja
21. vilket är ditt favoritdjur? - hamster
22. vilken är din favoritfärg? - vit
23. har du varit utomlands? - ja
24. har du sett din bästa vän naken? -  ja
25. vilket är det bästa bröllop du varit på? - har bara varit på två, säger väl moffas
26. skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan? - ja antagligen
27. var är dina syskon just nu? - hemma, hemma & hemma
28. hur är din drömtjej/kille? - vet inte

29. vilken tid gick du upp imorse? - vid 7
30. vad ska du göra i helgen? - luleå
31. vad står det i fjärde smset i din inkorg? - hallå yonna? :(

32. vad står det i ditt nyaste sms? - haha okejdå, kan du inte vara gladare? :)
33. vad har du för kläder på dig just nu? - tshirt, trosor

34. vad har du för färg på ditt hår? - brunt med slingor
35. vad gjorde du igår? - umgicks med fina underbara och sprang på dundret
36. vad är det första du gör på morgonen? - klär på mig

37. vad ska du göra efter det här? - sova
38. tänker du på någon viss person just nu? - ja
39. vad är klockan just nu? - 23:41
40. katter eller hundar? - spelar ingen roll
41. har du varit kär i en lärare? - nej
42. vad längar du mest efter till sommaren? - bada i havet & kläderna
43. vad önskar du dig i julklapp? - skoter
44. sommar eller vinter? - vinter, helst vår :)
45. bästa låten? - finns massa sköna
46. bada eller sola? - sola & bada
47. är du kompis med någon nu som du varit tillsammans med? - vet inte om vi var tsm... isf så ja, typ.
48. sminkar du dig? - vissa dagar har jag puder och kanske lite mascara, andra dagar ingenting
49. vill du dö? - nej
50. är detta sista frågan? - ja, det ser ut som det

INSPIRATION

Sitter hemma, har varit ute med massa folk. Men var inte så social, lega bara och tog det lugnt på kudden i bilen.. ;) Nu ska jag slå på en film och sen sovaaaaaaaaaaa ♥

GODNATT

I hope my smile can distract you

Kladdkaka

Är hos elina, torkar skorna och sockarna... samt bakar kladdkaka utan ägg. Det blev den smalaste kladdkakan någonsin! ;) Nu är erik och bobbis här för att ta första bitarna.

Te amo

Idag har jag och mina söta vänner varit pigga och alerta, fick för oss att springa upp för backhopparn... och det gjorde vi också. Men har även vräkt i mig mat idag känns det som; har fikat på nyfiket, lunch på frasses, middag hemma, mackor, fruktsallad hos elli... så det har känts som att jag varit proppmätt hela dagen.
~ älskar er

I'm falling to pieces

Nu är man redo för nån timme på sjöpen med massa andra nior. Har någon föreläsning om vår framtid, har hört att den är viktig ;). 

Otursdag

Idag var nog min otursdag tror jag... det började med att vi kom försent till skolan, och då glömde jag boken ute i moppen. Så fick gå och hämta den. Sen när vi var vid no'n kom jag på att jag hade glömt penna och sudd, så fick gå tillbaka och hämta. Sen resten av skoldagen har jag kommit försent varje lektion och efter skolan har jag hunnit med att nästan krocka, men hann få stopp en meter från bilen, haha. När jag kom till elli på kvällen när jag skjutsade hem henne släppte jag moppen (den var igång, men på sidostödet) och då helt plötsligt körde den iväg av sig själv och tippade. Men hann stoppa den med benet, så kommer nog få ett blåmärke haha. Det enda vi gjort idag är skrattat ;)

Idag har jag och elli först pluggat lite och bara tagit det lugnt hos henne tills det var kväll. Då for vi till coop i hopp om att få köpa ben & jerry's men det fanns inte så vi köpte annan glass istället. Då ringde vi johan och for till han, för trodde dom var påväg hem från vars dom nu var, men det visade sig att dom inte var det. Så när vi var hos han så ringde vi till han och då var dom flera km från hemmet, så vi börjar gå och möta dom, men då går vi fel och springer runt som galningar på andras gårdar och i skogen (för det var så kallt). Tror jag nästan förfryst mina ben, dom är fortfarande röda :(. När vi väl kom till johan så satt vi bara under täcket och värmde oss och när det var dags att fara hem igen sa vi adjö. 

Imorgon ska vi vara på sjöpen så ska sova nu, godnatt :D

ALLA MÅSTE ANDAS

Hahahaha! Sitter och skrattar här för mig själv, vet att ellinor skrattar lika mycket hos henne.

Nu ska jag ta och bege mig till henne, ska plugga lite och sen försöka skaffa ett liv. Hejdå, skriver om vi lyckades.

Love is like glue, there's no way trough

Nu ska jag sooooooooooova, skriver imorgon istället.
Oj, juste... måste testa mina nya smilisar! :D

Gästblogg

Jag är här och försöker fixa så yonna får smilisar på sin blogg. Så därför måste jag också testa skriva ett inlägg, för yonna har inga smilisar på hela bloggen typ. haha, :D

Puss, älskar dig <3

Ohyeah kolla det gick, men jag vet inte hur man gör så det syns när man kollar bloggen på bloglovin också, för det verkar inte synas där..;) But I'll be right back

People change, change because of who i am.

Har gjort om bloggen, blev faktiskt ganska nöjd den här gången. Nu ska jag försöka hitta hur man installerar smilisar.

Love, laugh, live

Har varit ute med pappa, sandra och micke vid elden, efter ett tag fick vi(jag och sandra) för oss att vandra ut i det svarta.. Så det gjorde vi, men vi hittade tillbaka som tur var också. Nu snart ska vi väl kolla film och efter det sova, imorgon ska jag plugga lite hade jag tänkt. Måste ta och läsa på lite kemi eftersom jag var borta under genomgången.



Känner på mig att jag kommer stöta på nå tufft imorgon, något som tär emot men som jag är tvungen att gå igenom..


En rolig sak från bingon..

Klicka för att förstora. Utklippt från sandras blogg.



Läs om vad som fått oss att nästan tappa andan när vi skrattat idag.

41

Idag har jag och sandra varit på bilbingo, den roligaste men även mest spännande gången på länge! Var bara ett nummer från att kamma hem 20tusen kronor!! Nummer 41.. Nu sitter vi och bara tar det lilla lugna i sängen, ska snart äta grillat här hos mig. Men innan det ut på mission.. Mer om det får ni veta senare.

Idag kunde jag inte vara med på matchen, för är så himla sjuk! Ska ta och höra mig fram om hur det gick..

Everything burns


GODMORGON, känner att jag börjar friskna till! Bara ont i halsen och lite hosta, men annars mår jag finfint! Förutom att jag fortfarande kan bli täppt i näsan.. Men tror jag kanske beger mig till skolan imorgon!
Imorgon bär det även av till pappa! Ska vara där hela helgen, förutom några timmar på lördagen då jag har match i gve. Och min sandra kommer även vara i byn med mig ♥

Somebody, save me.

Shit happens, life goes on. But now i don't know how.

GE MIG TVÅ METER SNÖ OCH EN RIKTIGT HÄRLIG VINTER

Har suttit och tittar både idol och fotboll idag, och sverige regerade verkligen i fotbollen! Riktigt roligt att se. Nu ska jag slå på en film och ligga och snora, är sjuk så det bara ryker om det. Tror inte jag far till skolan imorgon, men har ställt alarm iallafall för att kolla ifall jag kan gå.


LÄNGTAR SOM ETT JEHU TILL DET BLIR VINTER, FATTAR INTE HUR MAN INTE KAN ÄLSKA VINTERN & VÅREN! DE ÄR SOM DE MEST PERFEKTA ÅRSTIDERNA ♥♥♥♥♥♥♥

Det är ej okej

Vaknade vid 10 över sju, men har vaknat flera gången innan men somnat om. Började iallafall rulla iväg mot skolan vid 8 och efter slöjden fick danne skjutsa hem mig, snäll som han är. Är sjuk så förstår inte varför jag ens for till skolan. Nu sitter jag iallafall här och kollar sjunde himlen.

And baby tonight

Jag börjar om en timme, fast egentligen började jag klockan nio. Men då hade vi bara gympa och sen två timmars hål.. så orkade inte gå på den, för är så himla sjuk. Annars skulle jag ändå bara suttit där och inte gjort något medan alla andra hade gympa. Får se om jag stannar i skolan hela dagen, har iallafall skolfoto.. så det ska jag på. Innan det tror jag vi hade en lektion, så går på den också.
Nu ska jag ringa ellinor

SEGEEEEEEER

Tog bort mitt förra inlägg, vill inte se hur jag såg ut då.. Börjar nästan må dåligt av det.

Har nyss kommit hem efter att ha haft match och kollat damernas match, vi vann med 4-0!!!! Vet inte hur det gick för damerna, för åkte hem innan det var klart. Nu längtar man bara som den tills det är nästa match!
Nu ska jag duscha och efter det städa lite i rummet och sedan äta, samt klä på mig. Och sen får vi se vad som händer.

I should'd cheated

Igår var jag först med ellinor, vi for på coop och träffade danne, johan, erica och frida. Samt syster och emelie. Så vart där ett tag. Innan det hade vi varit på gojan och köpt lite godis. Efter vi hade varit på coop for vi hem till henne. Vid kvart i tio for jag hem. Klockan tio kom benna och filla och hämta mig, vi körde bilkurragömma mot danne, johan, frida och erica. Efter det for vi hem till filla och kolla film. När den var slut satte vi på en till men vart så trött så for hem istället.

Idag har jag jobbat på fiket till gmff's match med laget, de vann med 5-1, härligt! Nu vet jag inte vad jag ska göra, får se vad kvällen har att erbjuda. Imorgon blir det iallafall att antingen spela på matchen eller kolla på.. beroende på hur jag mår.

Three

Slocknar i sängen, är så himla trött! Har ingen ork kvar i kroppen och väldigt mycke träningsvärk. Men nu ska jag sova, godnatt ♥

Hemma

Nu är man hemma från fjällen, blev att sova bara 1 natt på fjället för att det blev snöoväder, så då fick vi traska tillbaka till fjällstugan efter en natt. Sov där på tältcampingen och spelade kort hela natten. På fjället var det bara jag och elina i vårat tält men då tyckte elina att det var kallt när vi bara var två.. så på campingen sov danne, gustav och erik också i vårat tält. Finns inte så mycket att säga, är inte på världens bästa humör. Men det beror väl på att jag är svintrött och sjuk och måste gå och duscha nu. Hejdå laddar upp bilder när jag fått de från elina.
RSS 2.0