Good words

Har inte skrivit på hela dagen, men det har inte hänt nå minnesvärt på hela dagen heller. Skolan sög, men det var ju inge nytt. Gjorde matteprov som jag tror gick super! Var med Ellinor litegrann. Åt palt. Kollade oth. Nu väntar jag bara på E och J som ska hämta mig och sen ska vi till Gve för att hämta Sandra. Skriver när jag kommer hem :)

Just nu

Dag 14

En bild som påminner dig om gamla tider

Sjukt mycket snö

Har just ätit min nästan favvo mat, den mat som jag alltid vill ha på alla luncher! Nu fattar nog de mesta som känner mig bra.

Kom in för typ en timme sen kanske, har varit ute och kört hela dagen. Det har varit kul men även pain in the ass. Värsta och bästa skotertrippen någonsin. Har fastnat ett x antal gånger, fått utbrott, tippat, hoppat och fått ont i halsen av allt skrikande. Men har även haft så jävla kul och kört där ingen kört förut. Var uppe på ett berg och kan meddela att det är flera meter snö! Och allt är så himla löst. Det gällde att inte släppa gasen, då var man fast. Tro mig, been there done that. Fikade iallafall uppe på berget i strålande solsken. Och det var hur varmt som helst. Fan att jag glömde fota, hade värsta fin utsikt också.

Nu ska jag bara borsta håret och sen beger vi oss mot stan. Då blir det att direkt ladda ner oth säsong fyra! Och efter det får jag se vad jag hittar på. Kanske bara fixar med datorn och för över alla saker till hårddisken, det återstår att se.

That girl



Var bara tvungen att lägga till en annan bild, så man inte såg förra inläggets bild just under headern. Såg lite mysko ut.

Besviken



Nu ska jag krypa ner under täcket och känna mig ensam, för det är precis det jag är.

Ensam lördag i byn.

Ligger i sängen och har gjort det hela dagen. Shame on me. Nä men jag har seriöst inte haft ett skit att göra idag, eftersom Sandra inte kom. Så imorgon får jag väl köra skoter själv antar jag. Eller om pappa och lillasyster också ska ut så kör jag med dem. 

Och fan att internet här ska vara så jävla konstigt, vet inte vad det är med byn och att ladda ner filmer..? Aja, har iallafall kollat färdigt säsong tre nu.... Och det hatar jag mig själv för. Eftersom jag inte har säsong fyra här. Kommer vara dötråkigt nu när jag ska sova. Tur att det är söndag imorgon så jag får ladda ner säsong fyra när jag kommer till stan. Har blivit beroende av serien!

Hate will get you, everytime.

Rolig morgon...... Har legat i sängen i princip hela dagen, förutom när jag gick ner för att hämta fika. Har kollat cirka 4 oth avsnitt, men vafan.. jag vaknade ju vid elva så nånting måste jag ju fördriva tiden med. När pappa kommer hem får jag se vad jag hittar på, hade varit riktigt skönt att fara ut med skotern. Men eftersom jag är själv här i byn har jag ingen att köra med. Ja men jag får väl bara vänta och se vad som händer.


Dag 13

En bild på dig och någon klasskompis



Förutom Erik i mitten.

Dag 12

En bild på någon du har varit kär i

Jadu, det blir ingen bild här. För jag har aldrig varit riktigt kär.

And it was not your fault, but mine.

Sitter i byn nu och har inte gjort så mycket. Har varit ut och kört lite skoter här en sväng bara. Idag försov jag mig några lektioner och när jag vakna insåg jag att jag var sjuk så stannade hemma. Och på eftermiddagen så har jag, E, J och M varit ute och kört skoter. Riktigt kul. Sen gjorde vi inte så mycket, åt lite plättar. Fick besök av B. Prata. Jag åkte hem. Packa. For till pappa. Och nu ska jag hoppa i sängen och kolla oth eller något sånt. Skriver väl imorgon också.

Don't walk away

Kom just hem från Nicke, nu ska jag ringa ett samtal till min fina vän Ellinor och prata lite om allt mellan himmel och jord. Behöver det nu, har inte pratat med henne på heeeeela dagen.



Convince me, because i can't convince myself. I don't need you.

Torsdag

Att rita har alltid varit kul, har alltid älskat att rita. Men på sista tiden, eller ja kanske borde säga åren, har det inte varit så viktigt. Har väl glömt bort det, glömt bort att det är ett enkelt sätt att förmedla känslor och vad man tycker. Rita är så avslappnande. Man behöver inte tänka på något annat. Jag kanske inte har världens talang, men blir ändå nöjd med vad jag gör.. eller ja, ibland, oftast. Jag har alltid varit en estetare inom mig. Synd att jag bara inte vill göra något utav det. Men det är väl så ibland.

Nu sätter jag mig iallafall ner, blåser bort dammet från ritblocket och tar fram pennan.


Oth för hela slanten

Sitter hemma och har just tittat klart oth säsong två. Så nu väntar jag bara på att säsong tre ska bli klar... hehe. Men oth är nog bästa lösningen på en dag man inte har något annat för sig!

Blev inge skola idag, dels för att jag nös och frös (hahaha) och skakade när jag vaknade, men dels även för att jag verkligen inte orkade kliva upp ur sängen för att jag visste att skolan var en timme bort.


Dag 11

En bild på någon person du kan berätta allt för

Everytime i think of you, i catch my breath.



Tired of being alone

*


Deep

Funderar, kanske lite för mycket också. Men ibland är det bra det med.

Dag 10

En bild på någon du tycker är väldigt snäll

Onsdag......

Har varit allt från jättedeppig till jätteglad den här veckan. Och det är bara onsdag. Känner att jag verkligen behöver komma bort nu, så längtar till torsdag då jag får fara till pappa och bara mysa. Ser verkligen framemot det. Behöver det nu.



Idag i skolan.. ja den var väl lugn. Men jobbig som fan. Hatar att gå till fyra. Och varje gång man får lämna skolan, bara över en rast eller så, så blir man hur glad som helst. Sanningen är nog den att jag har gett upp ganska så rejält. Efter skolan for jag iallafall hem och nu sitter jag här. Ska äta vid typ 6 och sen klippa håret. Ska väl vara med Sandra idag också, hoppas det får mig på bättre humör.

Nä nu ska jag fixa lite med mitt rum som förövrigt ser förjävligt ut, och sen kolla vilket oth avsnitt jag somna till igår.

I never thought that i still would be here

How do you feel when there's no sun?
And how will you be when rain clouds come and pull you down again?
How will you feel when there's no one?
Am I just like you?



Dag 9

En bild på någon i din släkt

Dag 8

En bild på någon person som du saknar

Har ingen bild på någon jag saknar faktiskt. Det enda jag saknar är väl den tiden, men det är ju ingen människa.

No regrets.

Lev i nuet, ångra ingenting


TISDAG

Skolan har väl varit lugn, men tråkig som fan. Somnade på son. När jag kom hem gjorde jag klart krönikan som ska vara inne imorgon, den är dålig men ändå inte usel. Visst har jag mina stunder då jag bara skriver och skriver. Idag var inte en sån dag. Nu ska jag slå på oth och mysa ner mig i sängen återigen med mitt sköna täcke. Väntar på att det ska bli middag så man kan göra något. Känner för att göra något riktigt kul idag!


By the way

Här sitter jag, kolugn och bara känner lugnet. Känner hur skolan är 10 härliga timmar bort och njuter av att jag inte har några prov osv. Medans alla andra i min klass verkar ha massa att plugga in i hjärnan, vad har jag missat? Kanske borde börja höra mig fram. hehe. Tror vi har massor egentligen. Duktigt Yonna.

Måndag kväll, rolig rubrik

När jag, Alex och Ellinor hade varit ute en sväng skjutsade de hem mig. Då åt jag och sen kom Nicke och Emil och hämta mig. Vi hade det allmänt kul hos Nicke och sen kom Alex, Ellinor, Johan och Tommy och hämta mig. Nu är jag hemma, ska alldeles strax slå på oth och äta kvällsfika och bara mysa ner mig i sängen. Godnatt

At Ellis place

Sitter hos Ellinor med henne och Alex. Vet inte vad som händer och sker senare, kanske dumpar dem för någon annan om den någon annan vill. Ska iallafall hem och äta middag någon gång, när vet jag inte.

Idag efter skolan fick jag och E utbrott, så vi for till mds för att slå sönder våra Cola-flaskor. Då ringde A. Så då for jag och E till sporthallen och fällde sätena i väntan på A. Sen hem och nu gör vi inget speciellt.

Söndag.

Hemma efter en sjukt rolig dag! Det började med att jag, E och J for ut, hämta M och for till en annan M. Där gjorde vi inte så mycket. For på Coop. Köpte godis, hehe. Och dricka. Sen bar det av till Sikträsk för att umgås med A och J. Gjorde sjuka saker och skratta en hel del. På väg hem så for vi runt och skjutsa hem alla åt alla olika håll. Har även fastnat, men inte så allvarligt. Har dött av garv hela kvällen. Det behövdes verkligen en sån här kväll känner jag! Hela helgen har varit så sjukt rolig. Nu ska jag slå på oth och somna framför den. Imorgon är det en ny dag.

-

It started out as a feeling
Which then grew into a hope
Which then turned into a quiet thought
Which then turned into a quiet word

Tyvärr har jag inga pengar, men vid det här laget har jag nog redan hunnit springa härifrån.

Va sjuk helg alltså, men fan så rolig den var! Bästa på länge. 



Har jag en apkompis eller vad? Förstår inte. Aja, tack för att du är så braaa ♥

Och snart försvinner jag ur dina ögon, som en svår och jobbig grej


Gymnasieval del 2

Tänkte bara meddela. Nu har jag pratat med syon och det verkar som att det inte blir någon flytt. Varför är det alltid vi våran "årsgrupp" som blir drabbade av allting. Nya regler, nya betygssätt, andra linjer, svårare att ta körkort osv. Blir ju irriterad nu.

102 veckor

Nu hoppar jag antingen i duschen eller så börjar jag packa. Ska alldeles strax äta lite, sen fara hem till stan. Där hoppas jag att jag hittar på nå annat kul. Sen ikväll blir det oth för hela slanten. Har inte kunnat kolla idag och igår eftersom jag varit med en viss Sandra :)

En till sak jag kan checka av på min lista

Haha, kom just in. Har varit ute med skotern redan... Och vi har inte ens ätit frukost. Jaja, ska berätta hur det hela började:

Pappa ringde vid nio och sa att skotern hade slutat funka och att jag var tvungen att komma med andra skotern dit var han va och bogsera han. Men först skulle vi tanka. Så då for jag och Sandra och tanka, sen begav vi oss mot var han befann sig. När vi nästan är framme möter vi han...... Då hade den tydligen börja fungera igen. Men jag frös så mycket om min tumme så jag var tvungen att ta rmkn tillbaka. Så jag och Sandra for i förväg hemmåt, när vi nästan är framme så kommer det ett litet dike(som jag trodde jag skulle klara.....), men icket! Jag och Sandra slår i backen och flyger av skotern, själva skotern fortsätter framåt.. Haha, jag tror jag blunda när vi just flög, eller jag vet inte, för jag såg Sandra i ögonvrån när hon flög ovanför mig och hur skotern fortsatte förbi. Det enda jag tänkte på när vi slog i marken var att springa så fort som möjligt till skotern och gasa(så den inte skulle dö igen). Sen for vi hemåt, tog det lite försiktigare då.

Haha, kul att vi vakna tidigt iallafall. Nu ska vi fika, sen vet jag inte vad som händer och sker.

Dag 7

En bild som du aldrig lagt upp

Byn

Nu hoppar jag i lådan med min Sandra. Har nyss kommit till mig efter att ha varit hos Sandra med Broberg, Jonathan och Ellinor som kom och hälsade på oss här i byn. Vi har varit lite överallt och gjort inte så mycket. Har varit hos mig och ätit Billys, gott som fan! Fastän jag tar bort det som är på.. Ja jag vet att jag är knäpp.

Idag blev min skoter klar!!!!! Men det kändes ganska äckligt att köra den efter så pass lång tid som det gått sen jag sist gjorde det.. Är så van med Sandras. Men ska köra den imorgon, så får hoppas jag vänjer mig! Sen på kvällen hoppas jag på massa mys, för är verkligen på det humöret nu.

Och om jag inte sagt det så klarade jag skoterkortet idag! Så hoppas jag får den till nästa helg, eftersom det kanske blir en sak då. 



Check

Har alldeles just ätit middag och ska strax fara till min Sandra för att hitta på nå kul. Hoppas vi far ut med skotern en sväng också. Har kommit hem för typ en 45 minuter sen kanske? Klarade skoterkortet!! Äntligen. Nu är det bara bilkörkortet kvar.

Dag 6

En bild på dig och en vän du inte varit med på länge



Tog två vänner jag inte varit med på läääänge läääänge. Mer än ett år eller vad? Bilderna är fotade för tre-fyra år sen.

LÖRDAG

Sitter i min säng och ska alldeles strax hoppa i duschen. Sen vid ett blir det att fara mot stan för att köra skoteruppkörningen! Tror ni hört det alldeles för många gånger den här veckan.. Men hoppas det inte blir inställt i sista minuten idag, för nu har de redan sagt en till gång att det blir. Så får väl hoppas på det bästa.

Sen ikväll blir det väl skoterkörning med Sandra som vanligt, som det alltid blir när vi är i byn :)

Didn't even know

Sitter och försöker komma in på msn men det är värsta tjorvet, måste installera massa så ska stänga av datorn efter det och ja. Har iallafall nyss kommit hem från Sandra, råka somna där så när jag vakna tänkte jag att det är lika att fara hem och sova och kolla film istället. Imorgon vid två har jag uppkörning, nice. Hoppas det blir av den här gången. Eller egentligen hoppas jag inte det, för då får jag köra skoter här istället för att fara till stan och missa bästa skotertiden.



i miss you, not in some cheesy let's hold hands and be together forever way. i just miss you.

.

Sometimes, the one thing you need most in the world..
Is someone to talk to.


Dag 5

En gammal bild på dig själv



Haha, cool tjej_13bast (??)

11:40

Hemma från skolan, nu gäller det bara att vänta på om jag får göra uppkörningen eller inte! Tror mest troligt att jag inte kommer få det, för det är ruskigt kallt ute... Och jobbigt om jag inte får det, eftersom jag ska till byn ihelg. Och om jag får uppkörning imorgon eller söndag så är det ju synd om mig när jag är det. Fan.

Fredag

Sitter vaken på mitt golv nu och har inte hunnit göra speciellt mycket, känner mig sjukt jävla trött! Kanske är för att jag lega vaken hela tre Oth avsnitt igår... Men det är ju så jävla bra! Ska försöka hitta OC också, för det är svinbra det med. Nu ska jag hitta nå kläder, sen ska jag ringa min Ellinor ett x antal gånger. Sen idag klockan kvart över nio ska jag till syon! Och vid ett har jag skoteruppkörning! Hoppas det inte blir inställt idag! Senare idag ska jag till pappa, och där ska jag väl bara mysa med min Sandra och min fina pappa. Är riktigt jävla glad nu, kanske för att jag lyssnar på så himla bra music..

20 januari 2011

Sitter på mitt golv och försöker dra ihop ett snabbt inlägg, för sen väntar sängen plus lite godis! Och såklart är Oth på på tvn, har äntligen orkat koppla in datorn i tvn!

När jag hade kollat Oth i sisådär fyra timmar så bestämde jag mig för att höra av mig till en konstig Ellinor för att umgås med henne. Så hon kom och hämta, snurra lite, sen till henne. Gjorde inte ett piss. For ut och hade svinroligt på vägen till Coop för att köpa godis, snurra lite, dog lite mer, hem och sen snubbla jag på första trappsteget in i my house så det sluta med att jag stod med huvudet på dörrmattan och dog ganska så rejält!



Sötgrötsmuffin, hehe :)


Dag 4

En bild på en konstig tid i ditt liv

Dag 3

En bild på någon i din familj

 

Kärlek

It is the gold, the green, the yellow and the grey

Dagen har faktiskt varit riktigt skön! Inte alls som en skoldag brukar vara, dels för att jag sluta två timmar tidigare än normalt och dels för att jag hade lunch i 1.45 timmar då jag och E klämde ett barnmål. Har även gjort bort provet, och känns sjukt bra att inte ha några prov eller så nåmer! Nu ska jag göra något annat, sen ser vi vad som händer och fötter.

-

When someone walks out of your life, let them. There's no use in wasting your time on people that leave you. What you make of yourself and your future is no longer tied to them. Yeah, you may miss them. But remember you weren't the one that gave up.

Varning för långt inlägg

Sitter i min säng och känner lugnet, känns riktigt bra att jag inte behöver tänka på skoterprovet nåmer och att jag har pluggat no grejen så jag är lagomt duktig. Känner att jag behöver lite tid ikväll till att bara vara jag, och inte stressa. Stressa är nog det jobbigaste som finns, blir så jävla sur och får alla på dåligt humör. Och gnäller gör jag också när jag är stressad..

Nu väntar jag på att jag har skrivit klart det här och sen ska jag dra på mig nå sköna mjukisbyxor och sen ska jag plugga lite mer no, men inte tills jag storknar iallafall, för sen får det vara nog. Ska kolla Oth sen och bara mysa till det, men hade varit roligt med lite sällskap. Har iallafall bestämt mig nu, blir byn ihelg igen. Med Sandra och köra skoter! Längtar ♥

Idag har det varit riktigt lugnt, tror jag vet varför. Råkade somna på konserten vi var och lyssna, för de var sjukt dåliga! Hatar att lyssna på folk som sjunger falskt och den här gången var det riktigt seriöst! Hon sjöng för lågt på alla låtar, så jag gav upp och somna istället. Skönt det med. Sen vart det Vetehatten med Elina, råka tappa mitt fikabröd på golvet.. Sad face :( Efter det for vi på lite ärenden och sen for vi tillbaka till skolan med Sara. Slutade fyra idag, och imorgon är det torsdag! Tummen upp för det!


18 januari

Hoppar i lådan. Har mycket som snurrar i mitt huvud. Vet inte vad jag ska skriva nu. Hoppas jag vaknar imorgon med världens förkylning, för just nu har jag ingen skollust överhuvudtaget. Men eftersom jag redan har en liten så får vi hoppas att den stoppar mig från att gå dit. Godnatt

This is all we've got now

Lagomt irriterad


Stenbocken

YRKEN
Du är intresserad av musik och passar också bra för yrken som rör pengar och matematik, till exempel som ekonom, finansiär, bankir, spekulant, kontraktör, direktör eller mäklare. Du kan också vara en umärkt byråkrat, lärare, rektor, eller en skicklig politiker. Annars kan du vara forskare, ingenjör, lantbrukare, byggnadsarbetare, eller så kan du ibland, tack vare din kvicktänkthet, lyckas utmärkt i underhållningsbranschen.

RELATIONER
Du är väldigt försiktig när det gäller kärlek, men i äktenskapet är du oftast trogen, om än med en tendens till svartsjuka.

PERSONLIGHET
Du är rationell, logisk, skarpsint och skärpt, du har bra koncentration och du är djupsinnig och funderar noga innan du fattar ett beslut. Men överraskande nog är du ofta också intresserad av det övernaturliga.


Kollade nyss in stenbockens "personligheter" osv. Och där stod det massa som stämde in på mig, som i yrken, de hade helt korrekt med att jag gillar matte, pengar och musik! Tyckte det var jätte häftigt att nästan allt stämde in på mig! Detta är ett resultat av en tråkig tisdag.

Dag 2

En bild på någon du älskar.


Stavfel

Sitter och har sjuuuukt tråkigt. Försökte verkligen plugga, men nu ger jag upp. Har pluggat litegrann iallafall! Haha eftersom jag har sjukt tråkigt så garvar jag åt allting. 


Haha facebook humor.



Blev det lite fel där kanske? ;)

You'll make me work, so we can work to work it out

Nu har jag pluggat ett tag, jag kämpar på! Snart ska jag äta och sen bär det ut på andra äventyr hoppas jag. Hejråå isånafall

Skytte?

Vad är det för svammel att man flyttar om stjärntecknena? Nu helt plötsligt blev jag skytte, fan. En gång stenbock, alltid stenbock!

Idag for jag och E från skolan vid elva och just innan ett fick jag reda på att det var inställt så då har jag och E varit på stan, en sväng förbi stackarna i skolan och skjutsat lite folk. Har även testat gå i mina nya skor idag, riktigt fränt.

Nu har jag duschat och ska snart klä på mig nå vettiga kläder sen ska jag plugga no så det ryker (eller iallafall tills någon kan umgås...). Har pluggat skoter idag, men vet inte vars alla mina papper är... De har försvunnit, men nog ska jag väl klara provet iallafall. 


'

Hoppas ni vet hur mycket ni betyder för mig och hur mycket ni påverkat den jag är som person idag. Ni är de fränaste personer jag känner och jag ser ingen framtid utan er, det finns inte.. Ni är världens bästa! 
Jag älskar er fam och faf ♥

Måndag.

När jag la mig ner för att läsa skoterboken så lyckades jag somna, ovanligt? nej.. E ringde efter en timme ungefär och prata med mig, fast då prata jag i nattmössan. Har snackat om skotrar som körde in i plogvallen och som korsade massa vägar.. Men det var väl bara pga. att jag läst skoterboken innan jag somna. Blev iallafall sjukt irriterad på E när hon skratta åt mig och sa att jag sov, för det gjorde jag ju inte.... ;) Nä men det var iallafall det jag försökte övertyga henne om, men hon trodde nog inte på mig..

Då kom hon och hämta mig, vi for till Coop och köpte halstabletter åt henne. Sen vidare mot Gve, gjorde lite fräna saker. En sak var att jag stod på en sida och vägen och filmade när E körde full gas över en guppig väg så hela bilen flög, där dog vi i garv :)

Nu ska jag sova sova sova. 



Puss på näsan. 


Om du läser hela har du nog lika tråkigt som jag.

Namn? - yonna.
Har du någonsin åkt buss i pyjamas? - ja, haha.
Vad har du för planer imorgon? – skola (om jag inte är sjuk), skoteruppkörning, hem och äta, plugga, umgås.
När åt du senast ett äpple? – förra veckan.
Är du hundrädd? – ja lite.
Gillar du att titta på nyheterna? – nej.
Har du någonsin sett en vild zebra? – inej.
Vem kramade du/fick du en kram av senast? – pappa.
Vems knä satt du sist i? – inte vet jag.
Skulle du kunna äta levande sniglar om du skulle få 1 milj för det? – tror de.
Är du förälskad? – nej.
Tycker du att danska låter roligt? – fult som fan.
Har du bra självförtroende? – ganska, det duger.
Vem är den snyggate du vet? – men inte vet väl jag.
Vem vill du vara med just nu? – nicke.
Har du kramat någon det senaste dygnet? – nej tror inte, kudden bara.
Har du tryckt på en knapp tangentbordet bara för att det låter så roligt? –  ja.
Vad är din viktigaste ägodel? – vet inte, typ mina nära och kära eller om ni menar saker vet jag inte.
Kan du lita på någon till 100%? – ja.
Tror du på spöken? – ibland, ibland inte.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? – nej.
Vad är din åsikt om giraffer? -  långa.
Dansar du balett? – nej.
Tycker du om mjölk? – hatar, har inte druckit sen jag var fem typ.
Om du fick planera din egen död, när, var och hur skulle du då dö? – gammal, smärtfri och fridfull.
Jordgubbar är... – gudomliga.
Internet explorer eller Mozilla firefox? - google chrome.
Finner du nöje i att blåsa såpbubblor? – nej.
Gillar du killar som slåss och beskyddar en tjej? – hatar slagga, men beskydda tjejen är ju aldrig fel.
Svensk eller utländsk kille? – svensk.
Vad ska killar ha på sig för kläder? - inte gangsterkläder iallafall, men jeans och en snygg tröja är ju aldrig fel. ingen keps.
Säg ett smycke som är fint på killar – alla smycken, typ ringar och sånt.
Stör du dig på att killar tittar på porr? – varför skulle jag?
Tycker du om när en kille håller om dig runt midjan?- ja.
Hur känner du när en kille blir svartsjuk? – beror på vem det är, men det är väl ganska kul och gulligt.
Gillar du att hålla hand med en kille?- det beror på om man verkligen "gillar"/"älskar" den personen så kanske man tycker om det.

Dag 1

En bild på en person du umgås ofta med.
Ja ni alla vet väl vem det är, så nästan ingen idé att lägga ut en bild här. Men aja, vi kör på det iallafall!


Här har ni

Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med
Dag 2: En bild på någon du älskar
Dag 3: En bild på någon i din familj
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv
Dag 5: En gammal bild på dig själv
Dag 6: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp
Dag 8: En bild på någon person som du saknar
Dag 9: En bild på någon i din släkt
Dag 10: En bild på någon du tycker är väldigt snäll
Dag 11: En bild på någon person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild på någon du har varit kär i
Dag 13: En bild på dig och någon klasskompis
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: En bild på någon person som du vill vara med
Dag 16: En bild på dig själv
Dag 17: En ovanlig bild
Dag 18: En bild på din fritid
Dag 19: En bild på någon person som är snygg
Dag 20: En bild på dina närmaste
Dag 21: En bild på någon person som alltid ställer upp för dig
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i somras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En bild på någon person som alltid gör dig glad
Dag 26: En bild på någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En tokig bild
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30: En bild på någon du aldrig kommer släppa taget om

Hoppas ni blev glad nu.

Börjar tro att vi kan gå genom eld

Och sätter igång med plugget. Ikväll ska jag nämligen plugga gärnet, ska först och främst läsa klart no boken och sen ska jag plugga på den. Och efter det ska jag plugga inför skoterprovet som är på onsdag!!! Och har nämligen körning imorgon så skoterkortet kanske är kirrat redan på onsdag! Hoppas det, för sen är det bara bilkortet kvar. Ska gå den där kursen snart så jag får börja övningsköra, har tänkt göra det ända sen jag fyllde år men jag kommer aldrig till skott liksom. Men om jag inte klarar av att ringa henne så får väl mamma göra det :)

Idag efter skolan for jag och E till Gve för att gå på någon affär, och det var varken positivt eller negativt.. Det positiva är att jag köpte skor, det negativa är att skorna kosta mig skjortan. Okej, de var inte såå dyra, men har ju varit i Luleå i helg så köpte ju nästan upp alla mina pengar där. Nånå, nog klarar jag mig. Det var ju trots allt inte mina pengar, så får tillbaka alla pengar någon dag här snart. Tur det :)






*

The saddest thing, is loving someone who used to love you


Söndag

Kom nyss hem. Idag/inatt någongång blev det strömlöst i byn. Men inte har det stoppat oss, for ut med skotern iallafall. Den har ännu inte kommit tillbaka, undra vars felet sitter, har då varit helikoptrar överallt idag känns det som.

Nu ska jag hoppa i duschen och sen packa undan lite kläder och städa etc. Sen ska jag väl försöka öppna nopappret och plugga lite till provet på torsdag. Men om jag inte lyckas med det ser ni mig bänkad framför Milan - något lag 20 i nio ikväll.



I know there's no life after you

I'm going in for the kill

Har damp på min lillasyster, så ska snart gå och dö en sväng i sängen... Försökte plugga men det gick inte så värst bra, orkade inte mer än en sida hehe. Men ska göra ett till försök senare ikväll. Nu ska jag iallafall kolla tv och hoppas på en annars lugn kväll. Har nyss duschat och satt hårinpackning och sen testat några saker som jag köpt idag. Jag och E har en deal att till sommaren ska vi ha en annan stil, en gullig stil, en stil som inte bara består utav svarta och vita kläder.. Så idag har jag påbörjat min nya stil och fyllt på min svarta och vita garderob med lite färg. Men inte så mycket färg dock. Intressant.

Men nu ska jag bege mig mot tvn. Skriver kanske senare ikväll!


Söt stil man har... Detta var sommaren 2009, ser inte ut som att min stil har ändrats ett dugg.

-

That's how I know.

I'm perfectly lonely.

Vaknade upp av att min lillasyster kom och skrek i mitt rum.. Men jag blev glad när jag förstod vad hon skrek om. Hon skrek att jag måste skynda mig för att vi ska fara till Luleå och äta frukost. Så har shoppat hela dagen typ. Har även lyckats köpa fel tröja, tog två jag prövade och sen skulle jag ha ena. Och när jag väl kom hem såg jag att jag köpt fel jävla tröja.. Sur jag blev! Men inte för att den är ful eller nå, men jag ville ju ha den andra för den var snyggare.... 

Nu väntar jag på maten och ska väl duscha efter det antar jag. Sen ska jag kika igenom no bladet och efter det blir det väl antingen tvn eller datorn, eller både och :)

Strunt

Har just mailat syon eftersom det inte går att få tag på henne på något annat sätt, hoppas på bra svar iallafall! Har stora planer. Hoppas verkligen de blir av men just nu har jag ännu inga möjligheter.

I'm addicted, wanna jump inside your love

Hollow man

Sitter fortfarande och kollar Hollow man, den var lite konstig men bra på samma gång. Snart blir det sängen, och gud så skönt! Har nyss klickat lite på nelly.com. Tror det blir att beställa lite grejer därifrån, kanske imorgon?


Friday

Nu sitter jag hos pappa och har just landat framför tvn med en popcorn skål! Idag hade jag och E skola, vi var 6 stycken där... Men det var ganska skönt ändå! Vi har även hunnit somna, som vi lyckats med i princip varje dag i skolan. Men skönt var det. Efter skolan for vi på Frasses och åt lunch, sen for vi och hämta S. Då for vi runt lite. Var tvungen att stanna och kolla på bilen eftersom det var nå som var fel, och då såg vi det... Punka! Så vi fick byta däck där i 100 minus grader, förfrös nästan mina fötter.. Men innan det var vi till mig och åt lite kvarblivet fika sen igår. På kvällen efter E hade ätit middag for vi till N och därifrån till Coop. Efter det for vi till mig, vänta på pappa och sen for jag till byn.

Nu kollar jag Hollow man och ska fortsätta med det tills den är slut.

Jag gav upp för länge sen.

Jaha, nu försvann hela förra inlägget också......... Skrev värsta långt och sen när jag skulle publicera så försvann allt, det står att blogg.se genomför ett systemunderhll och det kan medföra vissa störningar...... Aja jag orkar verkligen inte skriva om allt, nu ska jag iallafall fixa håret och sen ska jag fika framför tvn i väntan på att klockan ska bli skola. Alla är lediga idag förutom jag och E och kanske 3 andra. Men vi bestämde oss för att gå till skolan iallafall, jag behöver prata med syon lite och idag är hon där.



Du fick för stor del av mitt liv,
jag kunde inte andas tillslut.

Forbidden rose

Sitter just nu på golvet och skriver på datorn, för har nämligen kopplat in den i tvn för att jag ska kolla en film senare efter duschen. Och då orkar jag inte koppla lös den, och den räcker inte ända till sängen... Men jag ska nog klara mig ett tag iallafall. Kom nyss hem, har varit ute med E och S nu på kvällskvisten när alla andra hade farit hem. Vi gjorde verkligen ingenting, men det var skoj iallafall. Konstigt att jag är sexton nu, men jag vänjer mig väl! Har redan börjat nedräkningen till 18år lite sådär i smyg.. Snart, snart! Och imorgon ska jag besöka syon, har massa frågor och ganska bråttom. Fan. Men vi kommer säkert lösa det på bästa möjliga sätt iallafall, hoppas det. Förresten så måste jag ringa ett till samtal imorgon kom jag på, har redan glömt det men det var säkert nå som jag förhoppningsvis kommer ihåg imorgon.


Puss

Sitter här och har svinont i armen, den där sprutan tar kål på mig!! Aja, har iallafall nyss fått lite besök. Har fikat och installerat mina födelsedagspresenter. Nu kom Sara och Elina, och de är så sjukt knäppa! ;)

Nu väntar vi på E och S :)

Fan för värme och sol

Nu är det såhär att det är dags att ta den sista av alla tre sprutor.... Vi tog den för att vi skulle utomlands i februari förra året. Så fan för värme och sol.... Varför ska det finnas? Varför ska man ens vilja åka utomlands??? Det är bara massa sprutor och skit. Men oj va skönt det är när man väl är där... Nä nu ska jag klara den här sprutan och sen behöver jag inte ta den igen förrän jag är trettiosex!

Hurra hurra hurra

Idag fyller jag då år somsagt, nu är det bara två år kvar!! Nu sitter jag här och ska snart borsta tänderna. Sen bär det av för skola till två och efter det hem för att ta en spruta...... Men det går väl bra... Efter ett tag kanske. Hoppas jag svimmar så slipper jag veta att jag fick den.

Ja men nu, åter till tanborsten.

I'm addicted and i just can't get enough.

Sitter på datorn nu... Fastän jag lova E att jag inte skulle göra det. Men nu ska jag hämta fika och sen slå på tvn, läste på fejjan att det var criminal minds på tv.. hehe. Hoppas jag inte blir uppe hela natten! Och juste, imorgon fyller jag år om ni inte fattat det. Det är det min "nedräkning" har handlat om. Nu är det bara två år, en timme och 43 minuter tills jag fyller arton!! Gud vad länge, men tiden bara flyger förbi. Så snart är jag där jag också.

Go & gla'

Idag är det onsdag då och det är en dag kvar, vilken längtan. Inte till presenterna utan till vetskapen om att jag får köra bil lagligt (ja fast med målsman bredvid då...) och att jag får göra skoterprooovet som jag längtar till. Nä nu taggar vi torsdag som vill se ut ungefär såhär: tråkig jävla skola till tre ungfär, då bär de av till vårdcentralen för att ta den sista Twinrix-sprutan och efter det ungefär vid fyra så blir det väl bara att äta middag och sånt. Kanske man får lite gäster också :) Intressant.

Kom alldeles nyss hem, fick skjuts hem av Ellinor som är så snäll och skjutsar mig! Nu ska jag äta middag sen skulle jag vara med Nickeeee.

Well that som shhhh

Sitter nyduschad i sängen och känner att jag hade behövt åtminstone 4 timmar till i sängen. Nej nu ska jag fixa lite saker sen göra mig redo för en till dag i skolan... Och vilken skön dag, slutar fyra...................

Godnatt

Nu ställer jag alarm och sen av med datorn. Ska somna tidigt idag, är så jäkla trött. Så nu blir det att ta på pyjje och sen bara ligga och glo tv en stund. Hoppas det är nå bra program.

Kom nyss in efter att ha varit ute med E och S. Vi var först och hämta en Jonathan och skjutsa han överallt. Sen for vi till Gve och köpte glass från Statoil. Den åt vi på en hemlig plats. 

Ja men nu var det godnatt, ska upp tidigt imorgon och duscha.


Nice

Första skoldagen... Den var ganska lugn, men höll på att slockna i väntan på mamma. Såg även världens värsta film på so:n, usch. När jag kom hem kollade jag top model och sen slockna jag en timme eller två. Vaknade till ett annat modell program, fast om killar. Gillart! Haha.

Nu ska jag ringa mina vänner E och S.

Tisdag morgon

Kollar barnprogram medan jag fikar, ska alldeles strax bege mig mot skolan. Är ett under att jag ens vaknade.
Och nu är det bara två dagar kvar!!!!!!!!

Fifa

Gick inte på träningen idag. Bra att man alltid lyckas vara sjuk. Sitter iallafall och kollar fifa fotbollsgalan, den räddade min kväll helt klart. Men annars så har den här kvällen varit ganska så ovärd. Hoppas jag inte är sjuk imorgon, för jag orkar inte sitta hemma hela dagen och bara hamna efter i skolan. Inte för att jag tror jag missar något speciellt på första dagen. Roliga inlägg jag har skrivit hela dagen, men ibland har man de där dagarna.

IF I COULD, THEN I WOULD

Har såhär i efterhand kommit på ett nyårslöfte, visst det kanske är lite sent att komma på ett nu. Men jag ska verkligen försöka klara det, iallafall halva året, iallafall nian.

Värdelöst



Dagen sket ju sig. Har blivit förkyld och är irriterad på allt. Bra det med. Horoskopet säger ju att jag ska hålla mig för mig själv för annars kommer någon tycka jag är jobbig, och det stämmer nog fan. Vem vill vara med mig när jag är sur. Så det blir väl bara att tycka synd om mig själv och längta till torsdag, fast ändå inte. Vill inte sova ännu, men ska då gå och sova tidigt iallafall. Annars orkar jag aldrig upp imorgon. Fast vet en jag hade velat träffa idag, kanske hade gjort min dag bättre.

Varning för uttråkning

Nä snart tror jag att jag beställer nå kläder, blev så jäääkla sugen igår. Fast mest på sommarkläder..



Och några söta klänningar från Nelly hade inte heller suttit fel.. 

I'm late for my date with destiny



Jag hoppas det är annorlunda den här gången

Inatt/imorse

Kom nyss in, har varit ute och kollat när E skottade. Jag orkade inte hjälpa till. Här får ni några till bilder från inatt/imorse.


Måla måla måla

Jag och Ellinor vet inte varför vi fortfarande är vakna, men vi är iallafall inte ett dugg trötta! Vi tänkte att om vi "vakar" inatt så kommer vi somna riktigt tidigt idag sen. Hade även velat klämma frukost på nyfiket.... hehe. Men vi kommer väl somna vid snart någongång tror jag. Men ska inte sova länge, för då är vi ju inte trötta ikväll. Tjorvigt.

Vi har iallafall fördrivit tiden riktigt bra här, tror 60 procent av min kropp är täckt av målningar.. Samma gäller för Elli. Vissa riktigt fina, andra inte lika fina.... hehe. 

Nu ska vi göra något fränt, senare idag ska jag gratta Krister och äta tårta m.m.

Tidigare idag var vi och köpte cola och sen träffa vi Alex och Simon. Så då for vi hem och fick sällskap av de. Sen for vi ut och hämta min laddare etc. Jag och Ellinor kom hem vid typ ett. 


Galen

Åh läste nyss Ellis blogg och blev sjukt sugen på att beställa kläder, har verkligen inga kläder. Har rensat min garderob och den är tom nu, bokstavligt talat. Så antingen beställer jag kläder när mitt barnbidrag kommer eller så far jag till Luleå med Sandra då. Men lutar mest åt att beställa, för det finns mer på internet.

9 januari - 4 dagar kvar

Hur kommer det sig att jag aldrig aldrig aldrig hör alarmet??? Börjar fundera om det är någon som stänger av de åt mig eller om jag går i sömnen eller vad? Vaknade iallafall vid ett idag, som vanligt... Och sen har jag bara kollat skidor. Nu ska jag ta lite fika, är vrålhungrig.

God natt en

Hemma nu, har varit med Nicke. Vi har inte gjort ett piss men ändå har vi inte haft tråkigt. Men det är svårt att ha tråkigt i roligt sällskap. Nu ska jag slänga klädisarna i tvätt och sen byta om till pyjje, dvs. en stor fin mysig tshirt :love:

Och imorgon ska jag och Ellinor hitta på nå, hoppas på mys. Sista söndagen innan skolveckan, mums. Fråga inte varför jag skrev mums, haha vet inte själv. 

Godnatt

8 januari once again

Tar en ipren och försöker att inte ha tråkigt. Hoppas dagen får ett roligt slut, för början var väl inte så märkvärdig. Har varit förvirrad hela dagen känns det som, har pratat i sömnen och varit snurrig. Och nu har jag fått ont i magen igen! Det är ju bra det med. Kan inte skolan bara börja snart så man får börja på sista terminen? Tycker det hade kunnat göra det, ju snabbare desto bättre.

Bästa reklamen

Hahaha måste bara säga att den bästa reklamen som går nu måste ju vara när de ska anordna en fest och så säger karl: men bjöd du klas och ... (ja vad hon nu heter)? Damen: nej, de är kvar i taxikön sen förra året. Och så öppnar de garderoben och så sitter de där! Haha. Och så säger gubben i garderoben: ..... MEEEEEEEN det är bara en plats i kön.

HAHA jag dör varje gång jag ser den, så jävla bra. Haha, bra beskrivning fick ni ju också. Hoppas ni fattade. Riktigt onödigt inlägg.

And i'm like, forget you and forget her to.

Hoppar i duschen och hoppas på att jag har några planer sen efterråt, men det vet jag att jag kommer få. 

Förresten, måste bara meddela att årets födelsedag kommer ju bli den genom tidernas bästa... Ska ta spruta samma dag, fyfan.


8 januari.

Somnade vid nio, jobbigt att man inte kan sova. Och nu när jag logga in på face så ser jag bilder från arcus, kul att jag sitter här, död och skakig. Hoppas de vinner iallafall. Hade velat spela med dem.. Men får väl vara med på nästa match om inte annat. Och en viss Ellinor sa att hon skulle ringa klockan 10, men hon måste somnat. För det har hon då inte gjort.... Ska ringa och väcka henne och Elina nu.

Morgontrött

Nice att jag somna en timme innan jag skulle vakna, så missa alarmet och det sluta med att mamma kom och väckte mig ungefär när vi borde åkt till bussen. Men jag hade blåskatarr och hade haft det hela natten, dels därför jag inte kunnat sova.... Och så skaka jag bara, kunde inte ta det lugnt. Så det sluta med att jag fick meddela dem att jag inte kommer. Kult att man ska bli dålig och det just när man ska göra massa. Haha hände iallafall en rolig sak när jag skulle ringa Barbro, jag letade efter kontakter och bara satt och stirra in i mobilen. Höll den typ 5 cm från ansiktet. Var helt förtvivlad när jag inte hittade det och skrek nästan där, i sömnen dårå. Mamma stod bredvid och vänta på att jag skulle ringa. Haha inte konstigt att jag inte hitta det, det heter ju telefonbok och inte kontakter, jag satt säkert en minut och leta efter kontakter, allt bara snurra i skallen. När jag väl hittat telefonboken så kunde jag hoppa i säng igen. Men nejnej, det gick inte. Har sovit en timme inatt, kult. Ska försöka sova snart iallafall. Kanske till en film. Har nyss pratat med Ellinor en timme, kult det med.

Tack



Tack för att du är du och för att du haft alla hårfärger! Tack för att du vågar klä dig i andra färger och tack för att du är så jävla frän! Tack för att du alltid skrattar och för att du alltid är så glad! Tack för att du alltid går med på att göra sjuka saker med mig och tack för att du är min bästavän i alla väder!

Puss, kände att jag behövde säga överdrivet mycket tack.
Hälsa din söta mamma :) Syns säkert idag när jag vaknat.

Ingenting är omöjligt

Fan vilken bra dag det varit alltså! Har hittat ett program jag verkligen vill gå, ska bara höra med syon lite grann. Jag är taggad som bara den tills imorgon och jag är sjukt glad! Har även hunnit vara lite med en filur jag inte träffat på sjuukt länge, och det gjorde lite av min perfekta dag. Nu känns det som att jag verkligen har kommit igång på rullning, sjukt spännande :)


Luleå imorgon

Nu är jag hemma igen och ska göra klart packningen, ska försöka att inte ta med allt för överdrivet mycket mat imorgon till bussen, för vi får typ köpa mat där också? Om jag förstått rätt. Ska bli riktigt roligt att fara dit, men en sak suger ju. Hoppas det är annorlunda imorgon iallafall. Jag kommer nog inte hinna skriva nå imorgon eftersom vi far 6 på morgonen och kommer hem seeeent på kvällen. Så skriver väl först på söndag isåfall om jag inte hinner imorgon.

A thousand lies has made me colder

Nu byter jag om på dirr och sen ska jag till Nicke och spendera lite av min kväll där. Men först packa ner det viktigaste till fottibollen imorgon.

Kult

Har planerat hela dagen, och kommit fram till en sak. Ska iallafall prata med syon direkt skolan börjar igen, hehe. Fräna planer jag har. Läskiga planer.. Men vi ser ju om det går att göra något av dem.

Är hemma nu iallafall, ska fixa lite saker, sen försöka hitta något att göra. Men ska först ta fram några saker jag ska ha med imorgon, ifall jag nu kan följa med imorgon..... Men hoppas verkligen det!

Lagomt kallt vare ju.......

Nån dag i 2010.


Rubrik

Sitter och gör ingenting hos Sandra. Vi vaknade vid ett så då snooza vi lite sen fika vi. Efter det ringde jag en filur och väckte den filuren, men den filuren somna om så kanske borde ringa igen.. Det var iallafall tänkt att vi skulle dra en fika någonstans, men det ser vi ju hur det blir. Igår på kvällen färga jag håret, och det vart väl rödare, tur. Men jag blev ändå inte helt nöjd. Efter det for jag till Sandra. Vi gick till Statoil och köpte godis, hehe. Sen kollade vi film och efter det sov vi.


En vecka kvar, sex dagar kvar, fem dagar kvar......

Har olika målstolpar under den här veckan och nästa. En vecka kvar tills jag fyller år, sex dagar kvar tills jag ska ta en spruta och en annan sak, fem dagar kvar tills skolan börjar..... Vilket mörker.

Hur kan man missa alarmet varje eviga dag? Har iallafall ställt alarmet på 11 idag men ändå vakna jag först 13. Har väl stängt av det i sömnen. När jag vakna duscha jag, sen satt jag mig ner framför sims, hehe kul liv. Och efter det fika jag. Nu har jag just ätit middag, tacos. Och nu ska jag klä på mig, och färga håret. Äntligen. Sen ska jag hitta på något roligt.

I just erased all of our memories, baby

Sitter i min säng och kollar tv. Vid 6 for for jag till Ellinor, då efter ett tag for vi ut. Har varit med Sandra också. Jag kom hem vid halv elva ungefär, ska försöka sova tidigt idag! Nu har jag inge mer att säga, så jag skriver imorgon istället.

When you smile at me, you know exactly what to do


5 januari 2011

Väntar på att Ellinor ska komma och hämta mig, då ska vi hitta på något. Hoppas på nå roligt, orkar verkligen inte ha tråkigt idag igen.....

I now see, it's only me

Snart blir det middag, längtar riktigt! Har haft världens jävla värk i magen idag, men trots det följde jag med min bror på Eriksson och var smakråd. Han ska ju på mission snart, så han behöver kläder till det! Hade också velat fara på det missionet, tror många hade det!

Sen efter middagen får jag se om jag ska vara med Ellinor och antingen Sandra kanske? Eller så är jag med sjusovare nummer ett, det beror ju på vem som vill.

Orange

Har verkligen haft så tråkigt som man kan idag, jag har vridit och vänt på mig i sängen. Loggat ut och in på facebook. Stängt och slagit på tvn. Ätit, ätit, ätit. Bytt om flera hundra gånger. Stängt av och på datorn. Läst gymnasieböckerna och läst alla bloggar. Har verkligen inte haft något att göra idag, väntade på att en filur skulle vakna som den gjorde först vid nio.. Hur kan man vakna först vid nio?! Sjukt. Aja, har iallafall inte gjort något idag då. Nu kollar jag tv, sen ska jag ta lite fika och sova efter det.

Imorgon ska jag köpa en till hårfärg och färga rött igen, eftersom min hårinpackning är slut och färgen har runnit ut nu. Det är verkligen oranget hår nu.. Om man säger "oranget".

Gymnasieval

Fan att det ska vara så svårt, vet varken ut eller in. Allt jag fått för mig för tillfället är då att jag ska gå teknik, men vettefan vad man gör där. Det är väl bara nått jag intalat mig att jag ska göra. Men nu blev jag helt plötsligt sjukt sugen på att gå estet, men det finns bara i Kiruna och i Luleå närmast. Och jag verkligen hatar Kiruna, så isåfall blir det Luleå. Man ska ju välja en linje man tycker är rolig, och jag verkligen älskar estet och hade definitivt gått den om man kunde läsa vidare till något annat efterråt. För jag vill inte sluta som musiklärare eller nån dålig dansare till exempel. Jag vill ha den möjligheten att jag kan läsa vidare till något annat efterråt, som tex ingenjör av nå slag. Men det kan jag inte om jag går estet. Så jag vet varken ut eller in. Och om jag flyttar till Luleå så flyttar jag ifrån alla mina vänner, vet inte om jag skulle klara det.. Men jag ser ju hur jag gör. Men kanske måste bestämma mig snart. Måste då boka tid med syon när skolan börjar igen.

You're the perfect thing to say

Jag har länge tänkt göra en sån där "bilder från 2010" grej. Men det har aldrig blivit av, dels för att jag knappt har nå bilder och dels för att det inte hände något intressant förrän på sommaren. Det var då jag började "leva livet" om man kan kalla det så. Jag började träffa människor, istället för att sitta hemma och häcka med en och samma personer. Jag var ute hela nätterna och hade så roligt man bara kan ha. Så jag tänkte, det är ju ingen idé att jag gör en sån lista från hela året. Eftersom halva året var så jävla tråkigt. Ja så om ni vill läsa om mitt 2010 så kan ni kika i arkiven, men det har ni säkert redan listat ut.


Den som inga byxor har, den får gå med rumpan bar.

Ligger i sängen nu och har nyss nött ut spelet Hotell gyllene knorren, haha! Det är så himla tråkigt men man blir beroende tillslut. Nu håller jag på att ta på mig nå vettiga kläder men vet inte vad jag ska ha för byxor....... Men den som inga byxor har, den får gå med rumpan bar. Eller i vissa fall en filt och ett skärp, fast då är risken att alla skrattar åt en.

Jag sitter här och roar mig själv, snart ska jag ringa en filur som jag sen ska spendera kvällen med. Och juste, nu är jag klar med 30 dagar!!

When you're dreaming with a broken heart

Har så sjukt ont i magen och mina ben och armar sviktar. Jag orkar knappt gå, vet fan inte vad det är. Känns som att jag är nervös för något. Men det är jag ju inte, så jag vet inte vad det kan bero på. Jobbigt är det då. Ska väl lägga mig i sängen nu ett tag och bara ta det lugnt tills maten är klar, så jag får slappna av. Ska slå på tvn och kolla om det är nå roligt där.


4 januari.

Har vaknat strax före tolv idag, fastän jag ställde klockan på elva... Konstigt. Har då inte hört den. Nu ska jag gå och fika, sen klä på mig och efter det se vad som finns att göra. Ikväll skulle jag iallafall hitta på något med någon/några.

Kom ihåg mig då

När du står ensam kvar på tå
och ytan inte går o nå
När du träffat botten
Kom ihåg mig då




Det är ej okej

Ganska så less......... Ångrar allt jag sagt. Du kan ju fortsätta med det du håller på med.

Kanske dags att gå och sola..

Mars 2010


December 2010


..........................................

Dag 30 - ett sista ögonblick

Det ögonblick jag fick i mitt huvud nu var när jag var på psg i somras med laget, det ögonblicket när vi vann sista matchen, hur alla bara skrek och var hur glada som helst. Saknar mitt lag som bara den, jag vill verkligen hitta tillbaka min träningsglöd, vill inte bara sitta här och sakna dem. Utan jag vill träffa dem, och skapa nya minnen. Sjunga hela vägen till och från matcherna, prata strunt och bara mysa. Hoppas de inte glömt mig. Förlåt för att jag är så knäpp.



Massa hjärtan på er.

Blandade känslor

Tråkigt man kan ha det liksom, jag for hem för att äta och när det väl är middag så vill jag inte ha något. Äsch, om man vaknar sent och fikar sent får man ta konsekvenserna. Tror iallafall att jag håller på att bli förkyld, men hoppas verkligen inte det. Vill inte bara ligga här och tyna bort i sängen, nog för att det hade varit gudomligt skönt! Men vill hitta på något idag, dock inte vara ute och frysa. När jag vaknade idag så hade Ellinor redan kladdat ihop en smet som vi sen grädda. Det blev gudomligt goda chokladmuffins med grädde och jordgubbar.

Nu är det bara 10 dagar kvar tills jag fyller år, gissa om jag längtar! Men dock bara 8 dagar kvar tills skolan börjar igen, ser inte framemot det... Alla prov och nationella... Gymnasieval.... Ja oj va roligt läsår....

,mnkjdfc

Sitter hos Ellinor, med Sandra. Vi har just ätit en hög med godis, det var tänkt att vi skulle baka men icket. Det gör vi imorgon istället. Orkar inte skriva mer eftersom jag inte har nåmer att säga.

Dag 29 - mina ambitioner

Ja vad är ambitioner? Är det vad man strävar efter? 

Det jag strävar efter och alltid har strävat efter är att få bra betyg, fast på senaste tiden har det varit allt för slitsamt. Jag vill kunna gå en bra linje och klara av den, sen läsa vidare till något jobb som är roligt men samtidigt ger mycket mycket mycket lön. Jag försöker även vara glad varenda dag, och de som känner mig vet att jag oftast är det. Jag är oftast alltid jätte glad och har jätte lätt att få andra att skratta. Egoistisk jag låter, men det är så. Så mina ambitioner är väl ganska enkla om man bara står i och verkligen vill klara det. Hoppas du fick svar på vad du ville veta, Elina! :)

Horoskop

Någon vill dela sin glädje med dig. Säg inte nej.

Ännu en tråkig lista

Har du pojkvän/flickvän? - nej

Har du hånglat med någon 2010? - ja

Har du kramat någon 2010? - ja

Har du hatat någon 2010? - ja

Har du sagt "jag älskar dig" till någon 2010? - ja

Är du kär nu? – nej

I vem? - ingen

Kan du vissla? - ja

Äger du mer än 5 par string? - ja

Äger du mer än 10 par string? - nej

Äger du mer än 15 par string? - nej

Äger du en mascara? – ja

Äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? - nej

Är du en fjortis? – nej

Är du emo? – nej

Är du brat? - nej

Gillar du vältränade killar? - ja

Gillar du tjocka/överviktiga killar? - nej

Gillar du nörd-killar som pluggar? – inte spelar det väl nån roll

Gillar du tjejer? - nej

Har du över 10 bhar? - nej
Har du nångång tyckt om någon i din ålder? – nej, bara när man var liten

Kan du köra skoter? – ja!

Kan du leka apa? – ja

Är du brunett? - ja egentligen

Är du blond? - aldrig

Har du haft svart hår/har du just nu? - ja

Kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? – båda två, utan att spy

Vad har du på dig för underkläder – bh och trosor

Hur gammal har ditt äldsta hångel varit? - vet inte, typ 17

 

SENASTE

Vem fick du sms av senast? – Sandra

Vem skickade du sms till senast? - Sandra

Vem ringde dig senast? - pappa

Vem hånglade du med senast ? –  nån

Vem pussade du senast? – Sandra

Vem kramade du senast? – Sandra

Vad drack du senast? -  saft

När däckade du sist? – aldrig

Är du allergisk mot någoting? – ja, massvis

 

Namn:

- Smeknamn: har massa slarv

- Födelseplats: Gällivare

- Ögonfärg: bruna

- Hårfärg: rött nu, men brunt annars
- Längd: 159 typ, 160

- Skostorlek: 36

- Vikt:  46 typ

- Höger- eller vänterhänt: höger

- Stjärntecken: stenbock

- Skor som du bar idag: skoterskor

- Rädsla: döden, fötter, sprutor

- Målsättning: få ett bra jobb med bra lön

- Din första tanke när du vaknade imorse: fan va kallt det är, orkar inte kliva upp

- När somnade du: 2 typ

- Pepsi eller Coca Cola: cola

- McDonalds, Max eller Frasse: Max

- Adidas eller Nike: skor eller tröjor?

- Choklad eller vanilj: choklad

- Svär du: ibland

- Sjunger du: alltid

- Duschar du varje dag: nej

- Röker du: nej

- Tror du att du någonsin varit kär: kanske

- Gillar du skolan: nej

- Tror du på dej själv: oftast

- Blir du åksjuk: nej

- Tycker du att du är hälsosam:  nej

- Gillar du åska: mysigt, jobbigt däremot när man inte kan ha på internet

- Spelar du något instrument: nej, gitarr litegrann bara för mig själv

 

Har du under den senaste månaden..

- Druckit alkohol: - nej

- Rökt: - nej

- Gått på dejt:  nej

- Shoppat:  nej

- Ätit en hel ask müsli: nej

- Ätit sushi: nej

- Stått på scen: nej

- Blivit dumpad: nej

- Skejtat: nej

- Färgat håret: nej

- Stulit något: - nej

 

Har du någonsin..

- Däckat eller varit jättefull: nej

- Blivit upptäckt under "akten": nej

- Blivit kallad hora: ja

 

I framtiden..

- Hur gammal vill du vara när du gifter dej: aldrig

- Namn på barn: vet inte

- Ditt drömbröllop: ingenstans

- Vad vill du bli när du blir vuxen: snygg

- Antal människor du skulle ge ditt liv för: inte orkar jag väl räkna

- Antal CD skivor du äger: inga

- Antal piercings: spillevinken

- Antal tatueringar: inga

- Antal gånger har du varit med i tidningen: vet inte

- Antal saker du ångrar:  typ 4... inte vet väl jag?

 

Brukar du..

- Titta dej själv i spegeln?  ja

- Gnälla: ja

- Skrika: ibland

- Sova: ja

- Ha ångest:  nej

- Skada dej själv med flit:  nej

- Vilja dö: nej

- Drömma mardrömmar: aldrig

- Drömma sexdrömmar:  nej

- Ta droger: nej

- Försöka vara annorlunda: är mig själv, och jag är annorlunda

- Klä dig i svart: ja

- Gå till kyrkan: nej

- Gå i skolan: ja

- Röka: nej

- Ljuga:  nån gång har det väl hänt

- Hata folk: inte utan anledning

- Lita på folk: nja, några få

 

När..

- Åt du senast middag: igår

- Läste du en bok senaste:  förra året

- Köpte du något senast: 2010

- Svor du senast: nyss

- Sjöng du senast: nyss

- Klagade du senast: igår

- Är det sommarlov: i juni

 

Vem..

- Saknar du: Elina, be, min säng, Sandra

- Vill du döda: alla peddon och äckel

- Rörde dig sist: Sandra

- Vill du slå: E

- Vill du kittla: hemlis

- kramade du sist: Sandra

- Vill du prata med: Yennie

- Skrek du till sist: pappa

- Vill du vara som: mig själv

- Sårade dig senast: vet inte

- Vill du bli galet full med: vet inte, nån jag litar på iallafall

- Fick du sms från senast: Sandra fortfarande

- Ringde dig senast: pappa fortfarande

 

Har du..

- För många vänner: nej

- Förföljesemani: nej

- Tvångstankar: ja, ibland

- Någon annan psysik sjukdom: nej

- Skadat någon: ja

- Färgat håret: ja

- Brutit några ben: tån

- Egen dator: ja

- Gjort bort dig rejält: alltid, men det är det som är kul

- Bra självförtroende: ibland, ibland inte


Bastu

Nu far vi mot Sandra, men först ett stopp vid myren för att burka och leka lite :D Skriver väl imorgon antar jag, hejdå.


2010.

Årets vill ha: En ny skoter.
Årets roligaste: Thailand i februari-mars.
Årets bästa: Att jag gick upp några välbehövliga kilon ♥
Årets sämsta: Min träning..
Årets uppskattning: Att klasserna splittrades.
Årets förändring: Mitt umgänge.
Årets längtan: Efter vintern.
Årets låt: Gubben i lådan, förlåt att jag aldrig sagt förlåt, ja ni fattar.
Årets cp: Jag och Elli.
Årets finaste: Mina fina vänner och livet.
Årets saknad: Förut inget, nu en nära vän.
Årets avslut: Nyår är överskattat, men det vart ganska mysigt iallafall.

Puder

Jag och Sandra vaknade vid elva, då gick vi ner och fikade. Sen bar det av ut med våra päron och lillasyster. Kan ju meddela att jag var helt slut när jag och Sandra hade tagit oss upp för typ världens största berg... Fast roligt var det då! Det måste vi göra om, vi har inte fastnat nå! Vi körde lite fel, men vi hitta upp tillslut. Sen när vi hade fikat for vi ner till någon väg vi hitta där, följde vägkanten och var nära att flyga ner i en bäck men som tur är så är jag bra på att gasa så vi fastnade inte där heller ;) Efter det for vi och burka lite på en myr, sen bar det hemmåt. När vi hade kommit hem var bensinen slut, så då bar det av till tankstation. Tog ett tag att tanka eftersom vi inte är så tekniska, hehe. Vi har då nyss ätit köttsoppa, och nu ska vi sova en stund innan vi tar skotern till Sandras stuga där vi ska basta och sova. Mysigt. Puss


Me love.

Alla har vi varit små



HAHA kolla handväskan....



Liket med svart hår och gigantiskt huvud...

Dag 28 - det här saknar jag



♥♥♥

2011

Sjukt... Aja, det ska vi väl klara av som alla andra år som gått. Gott nytt år!

Idag har jag och Ellinor sovit som en gud, men blev väckt ett x antal gånger av att min telefon ringde...... Men lyckades somna om alla gånger som tur är. Vaknade vid halv ett av att Ellinor skulle fara hem, då klev jag upp och väntade på Sandra som skulle hämta mig. Då for vi till byn, har kört skoter i isvädret......... Var verkligen iskallt överallt, så vi vände efter någon timme. Men innan det hade vi hälsat på några typer. Sen for jag till fammo och faffa, åt riktigt god mat, lax. Sen kollade vi grevinnan och betjänten som alla andra år, samt vänta på tolvslaget. Sen for jag till sandra, och nu sitter vi här och ska inte göra så värst mycket. Mysigt vi haft idag, fira nyår i byn istället för att umgås med alla fyllisar i stan.

Vi ska fika på två röda, ni kommer nog få mer uppdateringar också.


RSS 2.0