gör det.

Följ min blogg med bloglovin

2009 ♥

2009 har bara flygit förbi, varför gick detta året så snabbt? var det för att jag gillade det för mycket att jag skrattade bort tiden? hoppas 2010 blir lika bra som 2009. helst hade jag stannat kvar i 2009, allt känns så bra just det här året. nästa år vet man aldrig vad som händer. jag har lärt mig av mina misstag, fast nu vet jag iallafall hur det känns att växa upp & klara sig själv. känns jobbigt att lämna det här året när man har så mycket minnen, både bra och dåliga. fastän man ibland känner att allt har gått åt skogen så är det bra att man gått igenom det iallafall, för somsagt.. man lär sig av sina misstag. man lär sig att ta hand om varandra och skydda varandra, för när allt kommer till saken inser man att det är varandra man behöver. hoppas ni får ett enormt bra avslut på ett härligt år ♥

bingolotto?

förstår mig inte på bingolotto, man blir så himla sur när man aldrig får numret man behöver!

idag har jag varit i luleå, hittade bara en tröja åt mig själv. men det har ju varit mellandagsrea flera dagar nu, så inte konstigt att man inte hittade det man velade ha.

vissa kallar mig galen.

men själv anser jag att vara ute mitt på natten och köra skoter i -30 grader är helt naturligt. gör inte ni också det? kom iallafall nyss hem, frös lite om fötterna. men nu ska jag gå och sova, velade bara säga grattis till min gumma på hennes tonårsdag. Ett stort grattis till dig, det är du värd.

Feeling alright.

Förutom att jag har enormt ont i halsen, tyvärr! Kom hem vid 20 i elva, har varit med Elli och Simon. Ganska kallt ute idag också, men tur att man har nyskorna och tjock jackan.

Har tröttnat

på den här fula designen! Måste verkligen byta snart. Men det enda problemet är väl att jag inte har några bra bilder, men jag orkar inte fota några. Hoppas verkligen jag får en systemkamera till födelsedagspresent, då kanske det blir några bra bilder. Egentligen så är jag nöjd med min digitalkamera, men man vill väl alltid ha bättre? Man kan inte ens jämföra bilderna som man fotar med en systemkamera som man fotar med en digitalkamera. Digitalkameran är bra för att den är liten och behändig, men en systemkamera tar så himla mycket bättre foton! Nu är det bara att hoppas

Jag har ont i halsen, har haft det flera dagar nu. Hoppas det försvinner snart, för det känns nästan som att det är blod i halsen när jag sväljer. Verkligen inte kul!
Nu sitter jag och väntar på att maten blir klar snart så jag får ta och bege mig till Ellinor. Vi ska ha väldans kul :)

Vill bara skriva och skriva, men jag hittar inte orden. De finns här någonstans, men vet inte var. Kanske uppdaterar ikväll någongång, om bloggkänslan fortfarande finns kvar.

Vill till luleå på tisdag, men ändå inte. Erik sak ju uppträda, men det kommer vara smock med folk, så inte säkert att man får se han iallafall. Hade iallafall varit skitkul att åka dit! Ska ni åka?

home.

igår till idag sov jag hos sandra. när vi vaknade var vi tvungen att testa hennes nya tv, så vi körde igång eyetoy. ett räjält gympapass kändes det som! sen på eftermiddagen kom angelica. men jag hann inte vara så länge till innan mamma hämtade mig. jag for hem, och då åt vi tacos. sen kom jonne, erica & benna och hämtade mig. vi drog till jesper. där slog vi på en film, fredag den trettonde, den var inte så läskig som jag trodde. sen slog vi på ytterligare en film, cougarclub. sen när klockan närmade sig halvtolv kom vicky och hämtade mig. nu är jag hemma och funderar på att ta mig en macka. vill verkligen inte blogga nu, godnatt.

möt mig halvvägs.

jag blåser vidare mot staden nu. sandra är snart här & jag måste stänga av datorn. från bybo till stadsbo på en halvtimme.

jag inser

att tomten tycker jag varit jätte snäll i år! fick så himla mycket bra grejer, tack! verkligen!

god jul allihopa!

jag spelar bingolotto uppesittarkväll, hörs imorgon! från mig till er, en riktigt god jul.

jullov

verkligen efterlängtat!

jag är ganska bra

för jag lyckades låsa ute mig själv. så när jag kom hem för inte så länge sen var dörren låst, inte så kul. men jag löste det som vanligt. har haft skitkul idag! först gjorde jag mig i ordning, sedan gick jag till jossan, därifrån gick vi till nordan, när alla hade kommit (dvs ebba julia annie & jossan) började vi dansa, vi dansade hela kvällen! vi pratade med massa, lyssnade musik & skratta. sen när klockan närmade sig 1 drog jag och sebbe hem, nu är jag hemma och ska sova. godnatt

tillfälligt

gjorde bara om min blogg, tillfälligt. men om jag känner mig själv rätt så kommer den stanna väääldigt länge.. hoppas jag har fel, nu ska jag invänta pappa. han kommer med grillmat ♥

klöver ♣

Tycker att jag har varit väldigt trött idag, när jag kom hem från skolan gick jag och la mig. Då sov jag i 2h.. Brukar inte bara somna mitt på ljusa dagen, inte för att det är ljust nåmer. Det är alltid kolsvart ute, dag som natt. Kanske det är därför jag blir så himla trött? Eller så är det bara skolan. Skönt nu, det är bara 1 dag kvar av skolan. Sen frihet & gud vad jag längtar till det.

FRIHET PÅ MÅNDAG

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Idag fick vi skippa sista lektionen så jag for hem redan vid 2. Och förresten har jag haft 2 prov idag, båda gick bra tyckte jag. Börjar dofta frihet i luften, längtar till måndag. Då har vi nämligen julavslutning, det enda dåliga med dagen är att ivi får våra betyg. Vet inte hur alla ser ut, men några vet jag redan. Är måttligt nervös för mina allra första betyg.

Idag har jag kännt mig som ett foto offer, kunde inte sitta rakt utan att någon var där med kameran. Var tvungen att hålla jackan över huvudet, men så kan det va ibland :)

Har varit på det här årets sista träning för en timme sen, känns verkligen bra att träna. När man bara får springa av sig, det är härligt. Det här blev ett väldigt tråkigt inlägg, men ni får nöjja er med det. Hejdå

Ska fixa mig

sen åka vidare mot Ellinor, har inte varit där på flera månader, fastän jag träffar henne varje dag?! Nu drar jag. hörs imorgon troligtvis.

I find a million ways to say I love you

Har haft hk idag på skolan, som sista lektion. Fick reda på betyget i hk, inte så himla nöjd faktiskt.. Men hon sa några små förklaringar till varför jag fick det jag fick, så det kändes ju bra att veta varför. Vi bakade lussekatter & Knäck. En av den roligaste lektionen idag, var bara jag Elli Jossan & Annie där. Men nu ska jag ta och hitta på nått, om inte annat ringer jag Jossan och hör vad hon gör.

LULEÅ

Har varit i Luleå idag, hittade nästan ingenting. Men kul hade jag då, tänk att jag och Angelika kan ha så dålig humor!

Lucia får mig att sakna.. ♥

Tänd ett ljus och låt det brinna, låt aldrig hoppet försvinna

Har varit och lussat i LKAB idag. Det gick bra, men första konserten var helt klart den sämsta. Vi fick åka ner ändå på 1000 meter, om det inte var mer. När alla satt och sjöng och övade i den röda fula bussen som tog oss ner till alla vättar & troll så slog den helt plötsligt av. Allt slocknade, helt kolsvart. Men som tur var slogs strömmen på ganska snabbt så vi kunde fortsätta vår färd. Såg säkert jätte kul ut, ett lucia tåg som sitter och gapar i en röd rostig gammal buss med luciaklänningar & glitter. Och som grädde på moset var vi tvungen att ha väst & hjälm när vi åkte ner.. Har haft jätte kul idag iallafall. Nu vet jag inte vad som väntar, men jag hoppas iallafall ni röstar på Erik ikväll. Så han vinner hela IDOL 2009! Ha en mysig luciakväll.

G♥lden clear

har haft 1 prov, 1 frågesport & två läxförhör idag, och på tisdag har jag åter ett prov.. hatar läxor! ska ringa yennie och höra ifall jag ska på lucia träningen idag eller ej, bye.

Hissar/dissar

Jag har aldrig någonsin lagt upp hissar/dissar på bloggen förut, men bara för att det är just nu och jag har tråkigt så får ni en.

You walk me through the park where all the dark spots lit by snow.

Jag har inte försvunnit, bara inte haft tid. Jag är hos pappa. Det kommer jag vara resten av helgen. Igår var jag med Sandra i hennes stuga, vi kollade idol & körde skoter. När jag kom hem kollade jag utröstningen på idol, och när de sa att det var Tove & Erik som hängde löst fick jag nästan magknip. Jag satt och höll tummarna på att det var Erik som skulle gå vidare så att de blev blå. Vilken tur att han gick vidare, annars hade inte jag velat se idol på Fredag. Erik ska vinna hela skiten! Nu ska jag ta & fixa mig & plocka lite sen ska jag åka till Sandra. Får se vad vi hittar på.

RSS 2.0