Det här är värt att dö för

Fan va glad jag ääääär!! Nu ska jag fixa lite annat, kanske byta sockar och sen ska jag ringa E så ska vi ut på valborgsmission med S. Får se vad som händer senare. Puuuuuuuss, ha en bra dag!



Update: Fick just reda på att min andra kusin bor på gatan bredvid min! Alltså seriöst nu Hjalmar Lundbohmskolan, ge mig en plats!!

Valborg



Varför valde jag teknikprogrammet här i första hand??? Det andra är mycke bättre...
Varför skulle den där lägenheten vara så himla fin att jag veeeeeerkligen vill ha den???? 
Varför måste jag hela tiden tänka på att jag vill flytta?? Är inte ens säkert jag kommer in.
Varför valde jag inte detta från första början??? Då hade jag ju säkerligen kommit in....
Varför finns det en chans att jag inte kommer in?? 
Varför kan det inte bara bli måndag så jag får ringa syon och fråga alla mina tusen frågor jag har i huvudet???
Varför kan jag inte få veta redan nu om jag kommer in eller inte??? 

Fan fan fan.



En, hopplöst förälskad i en urgullig lägenhet, tjej ska ta och ringa Ellinor och Sandra nu och höra vad som händer och sker senare nu när det är valborg. Och sen äta plättar, muuums!

Och som ni kanske förstod där uppe så har jag varit och tittat på lägenheten nu, och den hade nära till allt! Och den var verkligen precis i min stil, så jävla mysig. Synd bara att jag kanske inte kommer in, vet nån som hade blivit ganska ledsen om den inte kom in.. Jag. Ska försöka att inte vara allt för inställd på att få börja där, ifall jag inte kommer in. Men än finns det hopp.

Trouble is our only friend



Ligger i min säng som ni kan se och väntar på att få fara och kika på min lägenhet några mil härifrån. Känns fel att säga att det är min, för jag kanske inte ens kommer in på skolan? Men det återstår ju att se.

No inspiration

Åh fan va fränt det känns nu alltså.... Satt och kollade igenom fb och insåg att facebook suger, det är bara samma människor som skriver om samma sak och samma visa varje eviga gång. Sen insåg jag att jag inte hade någon skjuts till S för att alla dricker och inte kan köra bil. Och sen insåg jag att jag inte vill ruttna hit och sitta och inse alla dessa saker om och om igen. Behöver förändring och nya människor, jag behöver ha riktigt kul och fjärilar i magen. Så har bestämt mig nu. Fyller i ansökan om skola på annan ort inom en snar framtid. Puss från mig.

Varför?

Därför.

Smartass

Ligger i sängen och väntar på att vi ska grilla, kommer bli så sjukt gott tror jag. Har kollat ett avsnitt pb och ska nog kolla ett till nu. Om ni vill höra hur smart jag egentligen är, läs nedan.



Sitter och snackar om Ellis bil

"Men kul att dra ett träd med den bilen..."
"Varför ska man dra ett träd med den? den har ju inte ens en dragkrok"


Jävla smartass jag är då.

G.L.N.H.J.N.I.S.F.A.Ä.L.F.O.S.B.D.S.H

Godmorgon Loosers Nu Hoppar Jag Ner I Stolen För Att Äta Lite Fika. Och Sen Blir Det Skolan. Hejrå

In your name, i find meaning

Säger väl godnatt nu då. Dagen har inte varit rolig precis, har inte funnits nå att göra. Och så har jag haft ett litet snack, men det får man väl räkna med antar jag =) Gjorde det för en god gärning iallafall om det har nån betydelse.

Nu pb som jag inte glott sen förra veckan tisdag klockan 20:57. Okej, där överdrev jag, men ni fattar vad jag vill komma fram till.

"Saknar er :)"



Att ett enda sms kan få en på så bra humör :)

Så mycket hopp och förväntan



Har egentligen inte ro att sitta och skriva här på den här värdelösa bloggen just nu, inte just idag. Idag har jag andra saker att ta itu med. Så ska göra det nu när jag är klar här! Måste även plocka fram lite bikinisar och lite handdukar och lite väskor och lite sånt, ni vet ju vad man tar med sig. Jobbigt att ha bad imorgon, men tur att det är sista lektionen iallafall. Nu avslutar jag.

Påminner lite om sommar

Har färgat mitt hår idag, som ni kanske märkte på förra bilden! Men råkade köpa en heltokig slingning som inte var nå bra så fick skölja ur den och fara och köpa en till. Så har slingat det nu. Men det är oraaaaanget och rött och blont och brunt och rosa. Finfint hår alltså. Men antar jag hittar på nått att göra med det, men det får vara såhär nu ett tag. Eftersom det redan har blekts två gånger idag av de där slingningarna. Kanske väntar en vecka eller någon dag åtminstone.


Nu ska jag sova, fast först: fika. Puss.

Love like woe

Ligger just nu i sängen och gissa vad jag gör? Lite knäpp ändå. Jag ligger och bygger "mitt drömrum" på ikea.com.. Haha, men antar det är för att "tagga mig" inför min kaaaanske framtida flytt. Senare händer nog inte så himla mycket tror jag, kanske hittar på något mittiallt. Men just nu har jag inga andra planer än detta ↓, hihi.


Somna när jag skrev detta

Ligger i min säng nu och är redo för sängen, men sängen känns helt plötsligt så stor och tom.. Fan alltså. Har mycket att fundera på och min hjärna går på varmgång. Och då ska vi inte tala om fjärilarna som plötsligt valt att dyka upp i min mage, eller är de hårda jävla klumpar som kastar sig omkring i där? Vet inte riktigt.. Försöker övertala mig själv att jag klarar av det, att jag kan bo själv och att jag inte kommer få panikångest-attack varje gång jag är det. Har nog gjort upp en "flytta/inte flytta" -lista i mitt huvud helt utan att jag själv visste det. Det ligger ungefär på 50/50 just nu. Men det hade ju varit så jävla spännande att flytta ändå, fast har ju så mycket jag inte vill förlora som finns här, och endast här..

Nä nu ska jag som sagt hoppa i bingen, har varit med Ellinor en sväng nu på kvällskvisten och vi satt mest och prata med Alex som jag inte träffat på år och dar. Och pga det har jag just nu början på ett stort blåmärke på magen, ni vet såna där som man ska ha första gången man har bad, snyggt! Nä men alltid snyggt med lite färg ibland.

Före

Efter

Någon skillnad? Godnatt.

Att få gå lös på coop nån gång om dagen

Är bra för magen. Okej, man kanske inte aaaalltid kan gå lös på coop men man kan ju gå någon gång iallafall. Inge fel med det. Nu ska jag och Ellinor till coop och köpa godis sen vet jag inte vad som händer. Har ju min nya frilla idag, kanske lägger upp bilder nån gång. Tyckte luggen blev lite konstig.

Du är preliminärt antagen

Har fått mitt besked idag om vilken linje jag kommit in på, och kom in på mitt förstahandsval! Det var ju bra. Men har börjat tveka nu och fundera ifall jag hellre flyttar och går andrahandsvalet.. Och det måste jag bestämma mig för på en vecka, en vecka? Kan man verkligen bestämma om man ska flytta och aldrig mer komma tillbaka på bara en vecka? För efter gymnasiet vet jag att jag flyttar, har jag vetat hela tiden.. Så det är ju den stora frågan. Men ska grubbla på det nu ett tag och sen duscha håret innan jag drar till frissan och förhoppningsvis kommer hem med en söt och annorlunda frisyr, om jag vågar förstås..

Sluta aldrig drömma

Godnatt världen, hoppas du ler imorgon.

Jagorkarintejobbamatte



Men gör det ändå. Förtjänar en riktig god natts sömn efter det här.

25 april 2011

Alltså faaan va jag har sett framemot idag egentligen, längst in i lilla jag så har jag verkligen det. Bortsett från att F åkt hem idag... :( Och bortsett från att det är sista lovdagen.. Så kommer dagen vara så jävla bra, det vet jag! Har inte varit hemma på huuur många dagar som helst. Och jag känner att idag är en hemmadag då jag måste ta hand om mig själv, städa och ligga lite extra länge i sängen och kanske kolla lite för mycket på facebook.

Love till måndag 25 april 2011 alltså.

Beslutsångest

Såhär känner jag just nu


Fast jag egentligen borde känna såhär

Men det gör jag också så jag gjorde en *tummen ner* och vände på bilden så det blir en *tummen upp* också.


Idag är en bra dag ändå, så ska inte vara sur över det. Alla dagar är bra dagar. Bara det att vissa är mindre roliga. Idag är en sån dag. Fast vet att jag kommer ändra mig direkt jag publicerat det här inlägget, men får väl bara leva med att jag har beslutsångest och inte kan bestämma mig för hur jag ska ha det.

Jag glömde en dag

Ojdå nu var det ett tag sen jag skrev. Men höll på att skriva ett inlägg igår men det var så tråkigt så tog bort det innan jag ens hade hunnit klicka publicera. Igår var jag och Ellinor med Fredde och Simon och hade det bra. Senare var jag med världens bästa Johan och Jonne. Vi hade det också riktigt bra. Roliga inlägg jag skriver. Men orkar inte skriva nå mer invecklat för ska hoppa i duschen nu och sen ska jag och Ellinor och säga hejdå av Fredde tror jag. Herrå

En gång i tiden



Röda håret, vi syns snart igen..

Bara vara bra

Dagen blev inte som tänkt, men ändå blev den mysig. Skulle ju till byn idag men for inte dit så stannade hemma med Ellinor. Vi har träffat Fredde och Simon och skulle egentligen umgås med de nu på kvällen också men då blev de lite ändrade planer. Så jag och Ellinor for och köpte grädde och sen satte vi oss ute på balkongen med varsin filt, varsin kopp choklad med grädde och tända ljus. Kallt men underhållande. Vi passade på att spela 500 ett x antal gånger också. Snart hoppar vi väl i sängen och laddar om batterierna till imorgon, morgondagen kommer bli sorglig..

Godnatt

Dom andra

Har vaknat vid halv tolv, nu ska jag och Ellinor ut på balkongen och fika frukost om det inte blåser allt för mycke. Sen beger jag mig mot byn, fast tror jag skulle träffa Fredde innan jag drar också, om jag hinner det. Nu måste vi skynda, för hörde att pappa var i stan.

Han spelar sina kort rätt

Dagen har varit helt perfekt, skulle egentligen till kallafrika men det blev inte så tillbringade min dag med Ellinor, Simon och Fredde. Har ätit grillat kött och myst på framför en film med mina fina vänner. Sorgligt att jag åker till byn imorgon.. Nu slänger jag in några bilder från idag innan jag hoppar ner under täcket med Ellinor.


Igår och idag

Igår





Idag

För alla gånger som du sa

Har vaknat vid tio och har just fixat klart mig inför dagen, jag och Ellinor ska ut och fika på stan. Mysigt mysigt. Senare idag blir det väl att fara till byn antar jag.

Herrå

Så hä int sprick



Gör lite reklam för Pringles och Ldb-hudkräm samtidigt.

Skärtorsdag



Alltså den här dagen... Den har varit så jävla bra. Okej, kan inte säga att jag haft roligt hela dagen men har haft riktigt jävla roligt vissa stunder. Har umgåtts med Fredde, Simon och Ellinor. Och nu på kvällskvisten har jag och E legat och värmt oss bak i bilen, kanske slumra en eller två gånger också. Men det gjorde oss bara piggare. Vi har hunnit skjutsa massa folk hit och dit och så har vi garvat för att vi har varit för trötta. Vi har även fryst, pga mitt dåliga klädval idag.. Och haft våra tråk-/sur-/deppstunder. Men vi överlevde iallafall. Nu hoppar jag i sängen och ska sova så himla gott. Imorgon blir det nog en frukost med den där tjejen ni vet, hon med rött hår och blåa ögon.

Puuuuusssssss, är så himla glad just nu.
Imorgon blir det dock att fara till byn och vet inte riktigt hur det kommer sluta. Kommer bli en dålig helg tror jag. Så det sänker mitt humör lagomt mycke genom att bara tänka på det.

2011-04-21


DAGENS HOROSKOP



Gå efter din instinkt i dag. Du har många goda idéer. Gör dock inget förrän du tänk över saken noga.

Torsdag

Vaknade alldeles just, det var hur skönt som helst! Har drömt att jag flyttade till en egen lägenhet och allt blev kaos. Nu ska jag inte slå på ett avsnitt pb, utan ska hoppa i duschen direkt efter jag ätit upp fikat jag tar och hämtar nu. Sen ska jag fixa mig lite inför dagen. Har alltid planerat att jag ska till byn idag, men det ändrade jag just. Åker väl dit imorgon istället.

Überbra



Dagen blev überbra! Den började skönt, slappade bara. Sen blev jag tröttare och tröttare, kan bero på att jag bara slappade. När jag var som tröttast for jag till massa småbarn, det var roligt men dock väldigt utmattande för kroppen trots att jag inte lekte så värst med dom. När jag kom hem kollade jag greys och halva off the map, sen kom Ellinor och hämta mig. Då var jag nog pigg för att fara ut, så tog med mig filten, myskläderna och pengar till statoilkorv och sen bar det av. Slutade med att min statoilkorv lega utspridd över marken utanför bilen där fönstrena hade immat igen. Vi träffade då Simon, Jonathan, Sofie, Veronica och hör och häpna Fredrik!!! Var sjukt länge sen jag träffade han, så det var riktigt kul. Vi bestämde att vi skulle hitta på något så slutade med att vi lämna E's bil och for ut med dom istället. Kom hem alldeles just. Nu ska jag slå på ett avsnitt pb och byta om samt göra mig redo för bädden. Imorgon väntar en rolig dag tror jag, puusss.

Blev några bilder rikare..

Hur mycket jag än saknar sommaren så får jag inte glömma bort att ha roligt under tiden jag väntar också. Och med hjälp av det har jag mina (läs: egentligen Yennies...) shorts som tröst. De påminner om sommaren och hur jävla underbart jag kommer ha det när jag slipper gå med nylonstrumpisar under dom. Anyway, detta hade jag på mig idag:


Småa tokiga barn i hundkostymer och gula pringles i grön förpackning

Nu är jag tillbaka! Det var hur utmattande som helst att se alla barnen prata i mun på varandra, springa, leka, skrika och äta samtidigt.. Nu ska jag bara dela med mig av några bilder på söta mig idag innan jag slår igång femman för att invänta greys. Sen sova sova sova sova.


Far på besök


Jag just nu

Ska alldeles strax sätta mig i bilen och fara och besöka små söta barn, sen efter det ser vi var jag hamnar. Hejrå

Michael Scofield ♥

Godmorgon. Vaknade vid 10 idag, har hunnit kolla ett avsnitt pb och fikat samt prövat kläderna jag beställt som kommit. Hade varit skönt med en lugn dag idag, en lat-dag. Kanske ska ta en sån dag idag, vet inte riktigt. Hade velat ha en dag för mig själv & Wentworth Miller (aka Michael Scofield i pb), då jag kan göra lite saker som måste bli gjort och duscha, fixa & dona. Men vi ser ju. Orkar då inte göra något innan middagen. Ska hoppa i duschen nån gång snart också, men först: drömma om min prins ♥ Det betyder: slå på ett till avsnitt pb.


Det var den tisdagen, kommer aldrig igen

Har kommit hem ganska nyligt. Dagen har varit braabraaa. Den började med att Ellinor ringde mig och sa att jag skulle med och köpa torrkött och så skulle vi hämta min mobil på köpet. Hör och häpna, vi tog cykeln dit! Sen tog vi en mjukglass på stan och efter det hem för att lämna cykeln. Efter det kom Elina och Simon. Men Elina for direkt så jag, Ellinor och Simon for ut och de. Träffa folk och sen har vi bara varit med andra Simon och sen lite med Jonathan, Sofie, Veronica och Mattias också. Har ätit torrkött, cyklat, hämtat ut mobilen, lastat en skoter, fryst, skrattat, haft tråkigt, disskuterat, flygit och luktat på rumpa idag. En bra dag helt enkelt.

You don't understand

Glömde skriva igår när jag kom hem, eller ja.. Jag orkade väl inte helt enkelt! Kom hem efter ett någon gång. Dagen började med att jag och Ellinor inte gjorde nå speciellt i väntan på Simon. Sen när han kom och hämta oss for vi och gjorde några ärenden och var ute bara. Träffade Mattias, Jonathan, Simon, Sofie och Veronica också. Så var med dom ett tag osv. Simon skjutsade iallafall hem mig med snyggbilen strax efter ett. Och när jag kom hem så slog jag igång de sista av avsnittet jag hade pausat i pb innan jag for ut. Sen somna jag. Och fråga inte mig varför jag vakna nu...... Ville verkligen sova ut! Men inte gick det. Om jag inte somnar om så slår jag väl på pb och kollar de tills klockan blir vid 12. Idag kanske jag skulle vara med E och E. 


Måndag

Ojdå, idag sov jag ändå ovanligt länge! Men kan bero på att jag vaknat ganska tidigt de andra gångerna. Har sovit gudomligt skönt inatt. Snart ska jag slänga på mig nå kläder och fixa en frilla sen umgås med Ellinor. Vi ser ju vad vi hittar på. Hejrå

Love till hm

Ursäkta för min bloggtorka idag. Men dagen har hoppat lite fram och tillbaka. Den har varit great! Men ändå så jävla tråkig. Så finns inget att berätta om idag. Kan iallafall berätta att jag är på avsnitt 15 säsong två i pb, shit vilken nörd jag är.. Imorgon blir det att umgås med Ellinor, hoppas måndagen blir mycke bättre än söndagen. Och juste, kan ju nämna att jag väntar ett paket i veckan, eller egentligen tre. Men de kommer nog i samma paket tror jag. Åh ljusa tider, love till hm alltså!

2011-04-17, and it still knocks me down

If it's meant to be, it will be

Hurt

Lördag, and i'm all alone

Har så mycket jag vill, men dagen har verkligen varit upp och ner gällande det. Har insett hur ensam jag egentligen är..



Nåväl, när jag ändå är ensam och inte har något bättre för mig så kan jag ju passa på att berätta om dagen. Har fikat med S & E. Och skrikit lite, deppat lite, insett lite, skrattat lite, "gråtit" lite, tänkt lite, längtat lite, fryst lite, svettats lite, varit ute lite och kollat tv lite. Nu ska jag slå på de resterande minutrarna av avsnitt 20 i pb, godnatt.... Fast kanske slänger upp en depptext senare.

Du är bäst ♥

Hej Yonnsi, jag älskar dig! Hade velat att du kommer till byn i veckan, hade varit roligt, det är ju påsklov. Hejdå, puss!



Du vet vem.

Blå himmel

Hell yeah. Blev frisk idag! Visste det hela tiden. Nu håller jag på och tjorvar med mina kläder som vanligt, sen kommer Ellinor och Sandra. Får se vad vi hittar på idag. Slänger in en gammal bild.


Prison Break

Har nött prison break sen jag vaknade, sjukt bra! Har kollat 15 avsnitt idag.. Har iallafall hunnit med att skriva och maila in slöjdarbetet idag och så har jag klämt en pizza också. Blev tyvärr inte frisk idag, men det blir jag imorgon! 


Dagens

DAGENS VILL HA: sommar
DAGENS KLÄDSEL: tshirt
DAGENS SMINK: inge
DAGENS FRISYR: utsläppt morgonruffs
DAGENS HÄNDELSE: har mailat in slöjdarbetet!
DAGENS LÅT: broken strings
DAGENS PLANER: ingen aning ännu. blir frisk iallafall!
DAGENS SAKNAD: hmm.. blir väl ellinor antar jag
DAGENS DUMMASTE: ingen
DAGENS SJUKA: hosta, inte kunna prata, täppt i näsan, ont i halsen, ont i magen osv
DAGENS DROG: påskmust
DAGENS KRAM: kudden
DAGENS PUSS: ingen
DAGENS KÖP: inget ännu
DAGENS GODIS: lite från igår när vi fiska i fiskedammen ;)
DAGENS HUMÖR: halvt glad typ
DAGENS ORD: inget, kan inte prata

Torsdag och fredag

Snodde några bilder från Ebbas blogg från igår, hoppas det gick bra :) Godmorgon förresten! Ligger och kollar Biggest Looser och ska alldeles strax fika. Efter det måste jag skriva klart slöjdarbetet och sen maila det till Marianne. Kan ju meddela att jag inte kunde prata när jag vaknade, men nu är det lite bättre faktiskt. Får se vad som händer idag.


This could be nothing

Ungefär såhär mår jag just nu

DSXCFVGBNML &(/)=PONM;:. Ja ungefär så. Min hals is killing me. Men har haft grymt roligt idag! Fotade tyvärr bara två bilder och de kan jag inte föra över ännu, för har ingen sladd. Men så fort jag hittar en laddar jag upp de på datorn. Blev bara att jag sjöng på invigningen, på taket!! Och sen en låt med Angelica på musikcaféet eftersom jag var för sjuk för att ta tonerna på de andra låtarna. Nu ska jag kolla bb och sen ska jag sova. Mysigt. Några bilder på lilla mig innan jag drog iväg till skolan igen.



Och sen en liten bild på det jag fick i posten idag!



Ska snart fylla på min låda


G

Har just dragit på mig nå slitis kläder och nu ska jag fika och sånt. Måste leta halstablett också.. Ja vi får väl se hur det går med sången idag, är fortfarande sjuk. Har just duschat också.


Och nej, jag har inte klippt mig ifall den tanken slog er. Jag har assymetriskt, dvs. kortare på ena sidan. Och var alldeles för sliten för att visa ansiktet idag.

Tiden slank iväg



Har sysselsatt hela min timme med att fota och garva för mig själv, lagomt lättroad är ju precis vad man är! Nu ska jag kolla greys och sen i pausen hämta fika. Och vanliga rutinen. Fast ska lägga till skriva på slöjd just innan jag somnar. Fast först, höra med någon när vi börjar imorgon.

Den här onsdagen är bra, gillade den här onsdagen

När teét var klart så la jag mig framför tvn med lite fika. Och sen lega jag där ända tills klockan 17:40, jag är exakt! Fast har ju hunnit ju äta middag, skriva en sista-minuten-rapport och försökt sjungit. Sen for jag till nordan där Johanna och Linn också var. Kom hem alldeles just, har kollat Laponia. Nu ska jag gå ner till mitt rum, fota mina kläder, lägga upp på bloggen, skriva slöjd ganska snabbt och sen klockan nio kolla greys och efter det off the map! Kom på att det är glee nu, ojdå.. Dagen har varit okej, ganska lugn faktiskt.

Koka te

Har sovit gudomligt skönt inatt! Och när jag vaknade var jag på värsta good mood. Fråga mig inte varför jag pratar svengelska, men antar jag alltid gör det? Drog på mig massa mysiga kläder idag, ni får se sen! Och när jag kom till skolan var det nationella prov skriftliga i engelska, det sög. Och efter det skickade Anna hem mig så jag kanske är kry imorgon åtminstone. Ska skriva lite om barriärrevet nu också så det också blir klart till imorgon.

Fast först, koka te!

Godnatt

Ligger och kollar en serie som jag tror heter "the middle" kanske? Har kollat dh tidigare och innan det skrev jag slöjd. Nu tänkte jag kolla om vi har halstabletter och sen hoppa i systers säng, blir att sova med henne inatt. Har nationella imorgon 8:20. Känner på mig att dagen imorgon kommer bli konstig, kommer nog vara nervös hela dagen tror jag..

Sega dagar och dh

Varför har man alltid roligare dagarna som kommer efter onsdag? Och tråkigare de dagarna som kommer innan onsdag? Kommer nog aldrig få svar på de. Nu ska jag försöka skriva lite slöjd, stresssssss... Hatar stressssssss! Sen ikväll vet jag iallafall att om jag inte kommer på roligare saker att göra ska jag kolla dh och kanske bb om det går idag?


Rolig jag är

Min outfit idag som ligger ihopskrövlad på golvet, tyckte det var lite roligt så var tvungen att fota några bilder.. Hehe.


Tisdag

Kom hem för inte allt för länge sen från skolan. Den sög lagomt mycket. Det enda roliga var väl att jag iallafall hade ett glatt humör på spanskan, lyckas alltid bli glad där! Lunchen sög. Alla for och åt pizza och inte en jävel fråga om jag vela följa med. Så fick sitta ensam i skolan en hel jävla timme och känna mig left behind.

Har idag fått veta att jag ska sjunga ännu en låt, orkar snart inte mer. Är sjuk och kan knappt sjunga redan nu. Hur har de då tänkt att jag ska orka och framför allt kunna sjunga så många låtar på torsdag? Tänk om jag är sjuk då, isåfall blir det inge musikcafé och ingen invigning.

Nu ska jag ta med mig mitt dåliga humör upp och ta lite te och vara social med mamma ♥

If you're afraid to fly, then i guess you never will



Ligger vaken i min säng nu, och orkar inte kliva upp. Egentligen så har jag vaknat för läääänge sen och hunnit duscha och allt. Men dirket jag la mig i sängen så blev jag aptrött igen. Men ska slita mig upp nu och leta nå kläder. Sen hoppas att tisdagen blir bra. Men tror den kommer bli jobbig, har både spanska och matte idag. Och ligger efter i båda. Eller ja, spanskan ska jag göra en redovisning. Kommer ju gå bra..

Me and my shorts



Fick ett samtal av Ellinor när hon hade kommit hem from school och då bar det ut på äventyr. Vi skulle nämligen ut och gå, kanske inte det bästa man kan göra när man är sjuk. Men mina bihålor hade blivit bra och det var bara hostan som bekymrade mig. Så då fick jag snabbt skynda mig att leta reda på nå kläder. Rotade lite i systers garderob.. Och hittade shortsen, så drog på min nylonisar, shorts, stickad tröja, linne, converse, halsduk(viktigt!) och jacka. Mysigt är då rätt ord för min outfit idag. Då for vi ut och gick med vovven. Har hunnit vara med B och J en stund också, och så har vi träffat S&S på stan när vi var på g tillbaka till bilen som stod i Sandviken. Nu ska jag äta sen skriva slöjd.


Color

Har just klickat hem två bikinisar till sommaren, alltså ni börjar nog förstå hur mycket jag längtar till sommaren vid det här laget. Så ska sluta gnälla om sommaren! Det blev en blå mönstrad och en orange mönstrad stickad bikini, sen har jag ju en vit stickad som är på snäppet att bli förliten. Älskar färger! Har blivit helt beroende av dem, säkert pga att alla skriver om färger och färgglada kläder och för att jag annars är helt svart och vit. Nu är det ju vår och sol och då ska alla vara glada. Just nu är jag glad. Va roligt att vara glad!


Hej måndag

Säger hej åt måndagen med hosta och täppta bihålor. Fan. Men that´s life, blir ju frisk någon gång iallafall. Har testat några sommarkläder idag, och gud vad jag längtar alltså! Nu ska jag ladda ner några filmer, eller gå och kolla prison break på systers dator.

Det är aldrig hela världen


Det var fint, det vi hade.

Jag har börjat inse det nu. Tur att det var du. Kan faktiskt skratta nu åt det och se tillbaka på det som en rolig tid i mitt liv, är glad att jag inte saknar dig lika mycket som förut. Du förändrade mig enormt mycket, tack för att du gjorde det. För utan dig hade jag inte varit samma person som jag är nu.

Men det var fint, det vi hade.

BB

Drog en snabb ändring i bloggen, trivdes inte i beige.. Haha. Nu åter till BB.

Godnatt


10 april



Har just varit och lämnat in ett par shorts på rep till mami, får hoppas de blir bra så man kan ha dem på sommaren! Blir helt lyrisk när jag tänker på sommaren, så underbart! Har börjat inse mer och mer att sommaren är en av de bästa årstiderna, hade lätt kunnat bo utomlands i ett land där det är sommar året om och sen bara åka på semester till Sverige på vintrarna. Mys. Men det ser vi ju hur det blir med den saken.

Har iallafall kommit till mami nu som ni kanske märker. Hela dagen har jag legat och kollat filmer, en sjukt dålig film och en riktigt konstig film. Har försökt krya så gott det går. Men det spelar ingen roll hur mycket Mucoangin jag äter eller hur mycket jag vilar, blir ändå inte kvitt förkylningen. Fast hade ju inte spelat så stor roll om jag var sjuk någon dag här framöver. Bara jag är frisk på torsdag. Nu ska jag testa några bikinisar och sen ska jag bara mysa på nu såhär sista söndagen innan lovet. 

Att alltid vara sjuk

Ligger och jäser i sängen. Hostar även som ett psyk, att man alltid ska bli sjuk.. Har hunnit kolla 100 feet och fikat sen då jag vaknade. Idag blir ingen speciell dag. Ska väl hem till mamma sen och då får jag se vad som händer och fötter.

Slänger in en söt bild på mig och mina systrar som vi tog igår när vi var ute och gick med lillasyster i hundsele.. Ni kanske ser någon lucia och några servetter och ljus under oss men det är för att min kära farmor har råkat överfota bilden. Det blir ju så med gamla kameror att man har en rulle och då räcker den till ett x antal bilder och om man fotar mer än det som ryms på rullen så blir det som två bilder i en bild! Sådärja, lite tjorvig förklaring men ni förstod nog ändå.

.


Solig lördag

Blev helt ändrade planer. Började först på slöjden och skrev någon fråga men sen orkade jag inge mer. Men då ringde Sandra och fråga om jag skulle komma dit var de var. Så då for jag dit. Det var urmysigt. Här är några bilder.



Sen när vi kom hem så har jag bara hängt tvätten, ätit och sen tillbaka till dem. Då blev det att fara runt som en galning till olika saker med ett färdmedel. Kom hem ungefär halv tio, de skulle basta och kände inte precis för att köra hem med blött hår och minus grader när jag är sjuk. Är förresten helt vit i ansiktet.. Nu ska jag hoppa ner framför tvn och sen sova. Godnaattt

Rolig helg..

Ja fick just veta att Sandra och Sara ska ut med skotern, så blir ensam. Igen. Rolig helg det kommer bli. Istället för att sitta här och känna mig left behind så ska jag börja på slöjdarbetet så man blir klar någon gång. Tummen upp på de och tummen ner på först nämnda. Det här är nog sista helgen det går att köra skoter. Som sagt, rolig helg.

Bilder

Bilder från veckan. Orkar inte göra massa olika inlägg bara för att jag har glömt att ladda upp dem. Men de tre första är iallafall outfit bilder och de tre som kommer sen är bilder jag snott från Elina från när vi var hos henne och kollade bilder. Den sista är bara en egobild på mig (från den dagen jag lagade mat åt mig själv), som de flesta bilderna på bloggen är. Hehe.


10:10, 2011-04-09



Kanske inte kan säga godmorgon eftersom jag vaknade 7:16. Ja jag håller koll på när jag vaknar.. Försökte verkligen somna om men det gick inte, för mina bihålor höll på att sprängas och jag hade världens huvudvärk. När jag la mig framför tvn med lillasyster så insåg jag att jag hade världens halsont också. Så när papi vaknade fick han serva mig med juice, alvedon och halstabletter. Har nyss iallafall ätit frukost. Det är strålande sol ute och jag vet inte vad jag ska göra. Ska höra med Sandra vad de ska göra idag.

Du vet inte om det, men det kallas för kärlek.

Jag vet att det löser sig. Jag vet att det kommer bli bra. Du kommer finnas här. Fast inte nu idag



Trodde inte det skulle ta såhär snabb tid tills jag skulle lessna på min design igen, men tror inte färger är något för mig. Visst, älskar färger! Men just bloggen bör hållas svart och vit tror jag.. Så ska börja på en nu tror jag, när jag fått lite inspiration. Kanske kan visa sen vad min inspiration är.

Och nu till något helt annat. Efter vi hade stressåkt iväg till Eriksson så sluta det med att jag lämnade affären med ännu en svart jacka. Och sen bar det av hemåt. Körde hela vägen hem, sjukt jobbigt men det tog ju inte allt för länge. Hade verkligen ingen lust att köra idag, ingen aning om varför. Sen hem till f&f och äta mat, blev inge kebab.. Lämnade dem med en torrköttsbit i handen och sen hem. Nu ska jag ta av mig alla kläder och lägga mig och antingen kolla tv eller sova. Mina bihålor is killing me! Hoppas man iallafall är frisk på Laponia eftersom jag i princip är Laponia.. Vet inte hur många låtar Natte överröser mig, men tur iallafall att jag får börjar med en rolig!

Ibland är enda vägen ut, igenom

Hide behind your walls of maybe and nevers

Ligger i sängen och väntar på att pappa ska komma och hämta mig, far då och kollar på jackor. Sen blir det att fara till älskade byn. Får se vad jag hittar på ihelg. Sandra har ju med Sara så om de ska ut med skotern blir jag väl ensam. Och ett stort minus är ju att om jag blir det har jag inga jävla läxor att göra (fast man kanske ska se det som ett stort plus?). Men ser det som minus nu iallafall. 

Idag har jag sjungit så mycket så jag har ont i halsen, ska reparera den med kebab senare! Mumma. Och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, som sagt.


Några timmar senare

Är jag äntligen klar med idrottsarbetet.
Är all mat slut... Oops.
Är jag sjuuukt trött.
Är jag helt ensam igen.
Är jag inte taggad för nationella imorgon klockan 8:20.
Är jag förkyld.
Är jag inte en jacka rikare.
Är jag naken.
Är jag i sängen.
Är jag framför datorn.
Är jag inte miljonär som jag hoppats på.
Är jag inte värsta superkändisen.
Är det nästan fredag.

Det var en lyckad torsdag kan man väl säga.


Det började som en romantisk middag för en/två.

Och slutade som en enda röra. Vi råkade äta upp allting...

Vi hann inse att vi egentligen var män.

Outfit, mat, idrottsarbete & Ellinor

Har just satt maten, som jag verkligen inte kommer orka äta upp, i ugnen. Medans tänkte jag skriva lite idrottsarbete. Sen gå och vända på kycklingarna och efter det sätta ris på kokning. När allt är klart hade jag tänkt äta en, kanske två, kycklingbitar och efter det sätta alla resterande maträtter i plastburkar och in i kylen. Sedan meddela mina systrar (snäll som jag är) att de har färdig mat som de bara behöver värma imorgon då jag drar till pappa för att äta kebab och umgås med honom, lillasyster och Sandra. Skoter? Vet ej, kanske dåligt före. Blir där iallafall hela helgen. När detta tjorviga inlägg är klart ska jag bara vänta på Ellinor och sen byta nylonstrumpbyxor. Hejdå.

En heltokig grej

Idag har jag börjat 10 och slutade vid 12. Då for jag till Elina och kolla bilder och fikade, sen for vi på stan och kollade lite nödvändiga saker. Sen kom jag hem ganska nyss. Och snart så ska jag till Eriksson för att kolla mer nödvändiga saker, fast med Ellinor. Sedan får vi se hur kvällen börjar och slutar, men har då iallafall idrottsarbete och matlagning på schemat.

Och appropå inget, har börjat fundera på en heltokig sak..


Min hårboll




Sitter och kollar Greys Anatomy. Var egentligen tänkta att jag skulle göra idrottsarbetet, men insåg sen att jag måste jobba matte. Så då gjorde jag det istället. Efter Greys blir det antingen sova, Off the map eller plugga mer. Imorgon börjar man 10 och slutar halv tolv - 12, gudomligt! Och appropå mer, ska springa och hämta min Mer. Gudomligt det med!

Charlie St. Claud

Undra var jag får mina superkrafter ifrån.. Ingen vet. Kan nog läsa andras tankar. Men nu ska jag hoppa in the shower, grymt skönt! Och sen blir det att laga lite middag. Undra vad det blir, tar väl nå enkelt så det mättar magen. Får se vad kvällen har att erbjuda! Har iallafall nyss kollat klart en film, Charlie St. Cloud, den var riktigt bra!

Don't freak

Nu har jag kommit hem från den där fjällsäkerhetsdagen på Dundret. Det var faktiskt oväntat underhållande. Fick testa på de där omtalade glasögonen som fejkar fylla, fick även testa på att klä på sig i hård storm.

Nu ska jag vila en stund och sen ska jag duscha och efter det skriva på idrotten. Kanske måste börja med slöjden också? Varför har man teori i de enda två praktiska ämnena? Om man bortser från hk, men där har vi ju också teori iofs.


SÅHÄR MYSIGT SKA JAG HA DET IDAG

En sluten värld

Har just vaknat och ska alldeles strax dra på mig nå enkla kläder och sen leta fram alla andra kläder som man har utomhus. Men så vitt jag kan se så är det vitt utanför fönstret! Alltså på himlen, haha. Sen får vi hoppas att det blir en bra dag.

Blåbärspaj och kladdkaka

Åh nej, känner att jag har en förkylning på ingång. En riktig sån också..

Har iallafall kommit hem nyss. Vi har bakat blåbärspaj och kladdkaka sen ätit upp det också med B,B, J, S, hennes m&m och hennes p&m :) Det var riktigt gott! Sen for vi ut och åkte lite audi. Nu ska jag hoppa i lådan, på direkten! Ska bar slå på tvn och ställa snooze. Imorgon är det säkerhetsdag på Dundret och jag måste upp vid åtta typ för att leta kläder. Hoppas det inte är varmt imorgon..

Har kommit på en sak också, vill verkligen beställa sommarkläder! Så ska kanske ta och göra det när några slantar rullar in. Annars är allt bra med mig. Godnatt

Jag skrattar för att kunna glömma


Not alone

Sitter och äter mat nu, har just gjort klart det. Sen blir det att fara till Ellinor för att baka både ett och annat. Vi ser ju hur kvällen slutar. Men slutade iallafall vid tolv idag! Och då for vi hem, gjorde lite ärenden och sen ut med hunden i solskenet. Förbi doktorn en sväng också. Måste ordna någon jacka jag kan ha till imorgon... Har någon säkerhetsdag på Dundret? Kommer nog bli förjävla varmt tror jag. Så ska försöka hitta några kläder, lite svalare kläder.

Dag 25 - Någonting jag saknar väldigt mycket

Vet faktiskt inte. Ingenting antar jag. Vissa saknar hur allt var förut, men då tänker jag: varför blicka tillbaka när man kan se framåt istället? För om man saknar något som varit, så betyder det nog att man har varit sårad eller ledsen för att det har försvunnit eller är över. Vill man sakna det? Vill man verkligen sakna något som försvann eller tog slut? Vill man komma ihåg känslor och tomma tårar?
Ja kanske det.




Så jag vet faktiskt inte vad jag saknar just nu. Det var en tjorvig fråga. Det här var iallafall den sista dagen i listan, vi får väl se om jag tar en ny och skriver på den istället. Men det kommer väl i sinom tid isåfall.

Ibland stressar jag för mycket

Tänkte skriva: Nu hoppar jag i säng! Men sen kom jag på att jag nyss har vaknat.. Anyway, jag klarade natten galant. Har sovit som en ängel. Längtar tills jag får sova igen! Och igår hann jag med att skriva någon sida på idrottsarbetet och prata lite spanska.

Nu blir det väl att kliva upp och stress-kläpåsig. Och sen stress-fika. Dagen börjar bra iallafall, har slöjd. Så det blir mys. Slutar tio i två idag, skönt! Veckan kommer vara ganska lugn, imorgon har vi nån säkerhetsgrej på Dundret och på torsdag har vi antingen skidor eller promenad hela dagen. Sen är det ju fredag och då bär det av till byn! Ja men nu ska jag leta nå kläder. Hejdå

Att skrämma upp sig själv

Sitter nyduschad i sängen nu. Min springtur bar först runt lite i mbgt och sen till min bror för att säga hej och höra vad han gjorde. Sen vidare till Konsum, där köpte jag en Mer, liiiiiiite lite godis (var egentligen inte ens sugen.. men köpte bara för att det var meningen med hela springturen, hehe) och ett toypaket. Sen bar det av hemåt. Kom hem, insåg att jag var helt ensam. Fick en liten ångestattack och sen bar det av i duschen. Jag försöker alltid inbilla mig saker, helst när det börjar bli eller är mörkt så ni förstår nog vad jag har för tankar i huvudet just nu.. Hoppas Moa kommer hem snart.

Det är i såna här situationer det hade varit gr8 att ha någon som kunde komma och sova med mig och övertyga mig om att ingen kommer bryta sig in och slå ner mig.. Eller iallafall någon som slår ner alla som försöker bryta sig in, haha.

Men nu ska jag iallafall slå igång tvn och sen skriva lite idrottsarbete, för femtioelfte gången. Tycker jag säger det åtta gånger per dag men det slutar alltid med att jag inte gör det alls. Fast tror jag ska ringa papi en sväng innan det här också, puss godnatt.

Jag ska gå tills jag stupar

Okej, så långt ska jag inte gå. Ska bara gå ner till Konsum för att inhandla något gott. Ajdå, jag som bara skulle äta godis på helgerna hädanefter.. Men jag måste ha något när jag ska plugga. Men det positiva är ju att jag far ut på en promenad! Så ska nog ta på mig springskorna och ta en liten runda. Skriver senare, ni kanske får lite bilder på mitt inköp.

I will never change

Måndag, du var en dålig dag

Har suttit nästan hela tiden sen jag kom hem och tjorvat med den nya designen. Men blev ganska nöjd ändå, fast headern var inte den bästa. Ska göra en annan i sinom tid. Tyckte den här såg lite somrig ut, och det passar ju bra nu i aprilvädret! 

Nu ska jag plocka undan lite saker och sen ska jag... Ja vad jag ska göra sen? Det får vi se. Ska iallafall klämma in att skriva på idrottsarbetet någonstans i mitt fullsmockade schema (läs: inte så fullsmockat). Sen ikväll blir det en tidig kväll tror jag, hoppas jag på iallafall.

Det kommer nog bli en konstig vecka, vi får se om det är bra eller dåligt.

Konsten att äta ravioli

Har just kommit hem, passade på att åka snålskjuts med mami hem. Vet inte om jag orkar fara tillbaka till skolan. Känner mig hängig och har ont i magen, men det kommer i gångar. Vet inte riktigt vad som är fel. Så ska äta ravioli nu, muuums! Har inte ätit det sen.. ja några år tillbaka! Sen får jag se om jag far tillbaka till skolan, har iallafall tagit med matten ifann det inte blir att återvända så då kan jag jobba hemma istället. Fiffigt.


Dag 24 - Någonting jag vill göra just i denna sekund

Tjugoen minuter i tolv



Kom hem för inte allt för länge sen. Dagen blev inte alls som den skulle bli, var ju tänkt att jag skulle skriva på idrotten. Men direkt jag skrev förra inlägget så ringde Ellinor och bad mig följa med ut och gå med vovven. Så det gjorde jag. Det sluta med att jag, Ellinor, Alex, Simon och vovven åkte Audi runt lite. Sen har vi hinnit äta grillmat också och snurrat runt med Jonathan, Sofie och andra Simon. Är alldeles för trött och för sur på mig själv för att vara vaken nu. Så måste verkligen hoppa i säng! Är sur på mig själv för att jag alltid gör tvärtemot från vad jag egentligen skulle göra. I detta fallet; ha en hemmakväll och plugga.

Dagen har varit normal, inte överdrivet rolig eller överdrivet tråkig. Så känner att jag hade kunnat skippa detta och göra det jag hade tänkt göra egentligen. För nu har jag bara massa annat till veckan. Nåväl, gjort är gjort. Nu ska jag sova.


Spårlöst försvunnen har hittat hem



Idag var verkligen en "mitt-hår-är-fult-dag" så slängde upp de i en hästsvans. Och så har jag på mig min nya tshirt som varit spårlöst försvunnen sen jag köpte det. Igår hittade jag tjuven, det var min syster som hade snott det och behållt det. Hade hunnit glömma bort det t.o.m. Men inte blev jag förvånad precis, halva min garderob är kläder jag har stulit från henne och tvärtom.

Blommigt på söndag



Har jag sagt hur mycket jag älskar blommiga täcken? De är helt enkelt mycke mysigare än andra täcken. Det känns lite somriga på nå sätt. Och appropå sommar, det är +7 grader ute! Allt smälter ju bort... Lite för snabbt också.

Anyway, har just kommit hem efter att ha varit ute på stan och fikat med papi och lillasyster. Nu ligger jag bara och myser i min alldeles för mysiga säng som jag älskar av hela mitt hjärta. Ska alldeles strax ta hit idrottsarbetet också. Fast först: ett stopp i tvättstugan för att hämta mina två stora klädhögar som jag sedan ska föra in i garderoben. 

Kisses

Dag 23 - En bild på mig och en kompis som badar

08:49

Vet inte vad jag gör vaken nu. Lite sjukt att jag vaknar nu på en söndag faktiskt. Men ska slå på en film nu, tror jag. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda.


Dag 22 - En sång som får mig att må bra

Life is a highway med Rascal Flatts.

Före & efter bilder samt min fina kotte







När jag ändå bara ligger här ↑ så kan jag passa på att berätta att jag har en sak som inte många har.. En sak som är tre år gammal och oförstörd, ett riktigt minne! Nämligen en gigantisk kotte... Den står på hyllan ovanför sängen, haha :) Det är en souvenir från när jag och Con Amore var i Italien för tre år sen. Jag minns kvällen så väl. Det regnade och vi hade just ätit pizza på en resturang några km från staden vi bodde i. Vi var ute och väntade på att få gå till bussen, då hittade vi gigantiska kottar under ett träd. Så jag och några till tog med oss kottarna till hotellet inlindat i blöta papper. Sen fick den följa med hem till Sverige, och sen dess har den stått på min hylla. Försöker att inte röra den så mycket, ifall den går sönder då.. Den är nog ganska viktig för mig, på något konstigt sätt. Men den för så många minnen med sig..

KLAR, FINISHED, FINITO

Ligger i min underbara säng och känner lugnet och ensamheten, så jävla skönt! Nu är jag äntligen klar! Har tagit hela dagen att städa.. Men då har jag gjort det noga också! Har rensat bort allt skit och sorterat och tagit bort massa onödiga föremål. Dammsugit hela rummet, dammtorkat allt som går att dammtorka (det inkluderar alla parfymer, lampor, speglar, hyllor and so on). Har bytt sängkläder och vikt in alla kläder som lega i fåtöljen i garderoben. Samt flyttat på någon lampa. Kan kanske lägga upp någon före och efter bild sen.

Ska verkligen inte göra idrottsgrejen, nu ska jag bara ligga här tills någon kommer hem. Fast juste, nu kom jag på att jag måste göra middag också.. Åtta på kvällen. Äh låt gå, tar nå snabbt bara så jag slipper gå hungrig. Tidigare idag, vid 5-6 tiden fick jag besök av storebror. Så tog en paus och umgicks med han en stund istället ♥ 


02-04-2011

Du har en lugn dag framför dig. Passa på att få undan sådant som blivit liggande, så kan du sedan njuta av skön avkoppling.

Städchey

The triangle

Ligger i sängen, ännu! Och har just kollat klart en fyra timmar lång film, kanske fyra och en halv t.o.m. Har hunnit fika och hjälpa syster med en sak också under tiden. Filmen var faktiskt bra! Trodde inte den skulle vara det. Om ni vill ha något att fördriva tiden med så ska ni kolla The triangle. Nu hoppar jag i duschen sen ser jag vad som händer och sker idag. Hade iallafall velat vara så slitis som möjligt och bara mysa på framför tvn eller en film med några godsaker och vänner. Fast tror jag ska börja på idrottsgrejen också, den ska ju vara inne snart.


Running around leaving scares

I lådan

Kom just hem typ. Kvällen började bra, blev sämre och tillslut sov jag nästan. Det var iallafall några stycken där, eller ja först när jag kom dit var det bara Simon och Elli. Sen kom Simon och Alex och efter det två tjejer, Mattias och Jonathan. Vi prata, och hade allmänt kul. Sen besökte jag soffan och klev först upp därifrån när alla andra utom jag och Elli hade suttit i bastun i två timmar. Då la jag mig i sängen istället. Så ja.. Har halvsovit hela dagen och det har varit lite sura miner. Men annars har väl de varit en helt vanlig fredag antar jag. Fick skjuts hem av Alex och nu ska jag hoppa i lådan. 


Okej kanske inte en sån låda. Men ni fattar nog ändåå, hejdå.

Första april, freeedag

Hoppar snart i kläderna och beger mig mot Ellinor. Har just ätit tacos. En bild på outfit också innan jag drar. Förresten, dagen i skolan var väl okej. Lite dålig men ändå okej. Gympan var det värsta jag varit med om... Plumsa aldrig i djupsnö med tygskor och utan vantar. Ej okej!

Okej det blev ingen bild. Kameran har slut batteri och webbkameran tjorvar. Så ni får nöja er med att veta att jag har svarta nylonisar (lite tjockare än vanligt), en grå tröja, ett vitt linne och uppsatt hår. Hejdå

?

4rtyubn7nuewmdxes

Har inget mer att tillägga. Rubriken får tala för sig själv. 


Dag 21 - Tre saker som finns i mitt rum

  • Två miniräknare jag råkat ta hem från skolan
  • En stor klädhög
  • En gitarr som behöver stämmas

Du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig

Godmorgon återigen, har just vaknat. Ligger här och funderar på vad jag ska ta på mig idag. Blir väl lite slitis antar jag. Slitis för mig är inte mjukisbyxor, so you know. Kan ju berätta om igår också när jag ändå är igång.

Igår for jag ju till Sara där var Elina också sen kom Jocke. Vi hade riktigt kul och pratade och skrattade. Sen kom Sandra, Max, Kasper och Elli dit. Blev irriterad efter ett tag också. Så for hem. När jag kom hem gjorde jag inte speciellt mycket, sen somna jag. 


Nu hoppar jag i nå kläder, vi hörs!
RSS 2.0