Hejdå

Nu har jag duschat, så nu är det bara att jag börjar fixa resten också. Om ca en timme börjar vi röra oss mot sj, ska även hämta upp elina. Sen bär det av till landet långt långt bort.. okej kanske inte så lång, vi ska t.o.m. stanna i sverige, men vi bär oss av till fjällen iallafall. I Saltoloukta, eller hur man nu stavar det, ska vi vara i 3 dagar så..
sakna mig inte allt för mycket.


Det är inte hit vi ska, tog bara en bild från när jag var i fjällen förra året.

Blog award

Har fått en nominering av emelie, men fattar typ inte det nödvändiga i att göra såna här.. Men jaja, gör den ändå.


- De som blir nominerad måste skriva ett inlägg på sin egna blogg.
- I det inlägget ska du skriva 7 fakta om dig själv.
- Och nominera 7 andra bloggare.

7 fakta om mig:

1. Jag har väldigt lätt för att bli bra vän med andras föräldrar.
2. Jag är alltid glad, och kan lätt få andra glada också.
3. Jag kan inte bestämma mig utan att veta vad andra tycker.
4. Jag får alltid dåligt samvete för allting, väldigt jobbigt.
5. Jag har aldrig haft någon spec. "stil", är som jag alltid varit.
6. Jag använder sällan smink, och ärligt talat tycker jag att jag ser bättre ut utan det.
7. Jag är inge blyg, har väldigt lätt för att prata med okända.

Jag nominerar :


- Ellinor Nilsson
- Sandra Johansson
- Erica Oskarsson
- Hanna Apelqvist

- Elina Palmhed
- Sara Nilsson
- Ebba Lantto


En väska rikare

Idag när jag kom till mamma fick jag veta två underbara saker! | 1. Att väskan från nelly hade kommit! Den var underbar! Love it | 2. Att mitt konto hade blivit lite fylligare, hihi ♥ |

Imorgon ska väl jag och Elina och handla inför fjällturen, blev bara vi två.. börja med fyra, sluta med två. Men lika glad är vi för det, kommer ha svin kul där uppe iallafall! Om inte Elina kan följa å handla så åker jag själv.. Första stoppet blir karlgrens, torrkött är ett måste! Fast kan ju inte direkt säga att det är mitt favorit kött, det från karlgrens alltså. Det man gör själv är mycket godare, men det är ju klart.. det får ju torka utomhus till skillnad från karlgrens fläktrum.

Idag har jag hunnit köra lite bil, finslipa lite på min talang.. host host.. Fast det är ju inte det enklaste när man inte kört på ett år eller så, fick motorstopp några gånger. Men ska börja köra mer nu, har ju bara fyra månader kvar till både skoterkort och tills jag får börja övningsköra lagligt.

Klockan nio blir det Irene Huss och efter det en film i sängen och sova på det.

Några påslakan och ett par springbyxor rikare

Nu bäddar jag ner mig i mina nya ikea-påslakan och drömmer om detta

Nu var det ett tag sen

Sitter hos pappa nu, kom hit tidigare idag. Har bara varit hos farmor och farfar och ätit sen bara suttit här hemma och tittat på lite moppebilar jag vill ha. Imorgon ska vi till happis på ikea och lite andra affärer. Och på söndag blir det förmodligen boden med laget, men är inte säker ännu. Håller på att dra på mig världens förskylning.. eller så är det bara en riktig allergichock. Det ser vi ju imorgon. Nu ska vi kolla tv och efter det sova.

Info

Kom hem från skolan för inte så länge sen, vi gick bara igenom massa onödiga saker och om fjällvandringen nästa vecka. Har insett att jag knappt hinner andas nu de närmaste dagarna, har så mycket saker att göra..



Idag
Städa och plocka undan från mitt rum så man kan gå där inne
Köpa gympaskor och en jacka
Träning

Imorgon, i veckan och nästa vecka
Onsdag: Match i kiruna, ska vara på bussen en halvtimme efter jag slutat
Torsdag: Packa ryggsäcken inför fjällvandringen lite och ta den till skolan på något sätt & sedan träning
Fredag: Klippa mig, måste dra tidigare från skolan
Söndag: Match i boden
Måndag: Packa väskan till fjällen och se till att allt är klart
Tisdag-Torsdag: Fjällvandring



Ja och det är säkert något jag glömt att jag ska göra också, så ni förstår att jag har det stressigt nu som vanligtvis alltid annars också stressar, så det blir som dubbelt så mycket stress för mig..

Idag fick vi även veta vårat schema, fick världens sämsta!! På måndag har vi sovmorgon till 9 och då gympa en timme, sen efter det hål två timmar! och så slutar vi 14:40 (våran kortaste dag!) Sen de andra dagarna börjar vi åtta och slutar kring tre-fyra. Onsdag och Torsdag slutar vi fyra. Fredag slutar vi kvart i tre.. och börjar 8. Och som grädde på moset har vi ca 500 håltimmar, ungefär en efter varje lektion, som bara är ca 1 timme lång.. Så vad hinner man göra under den tiden? Har även kommit på att på måndagar när vi har sovmorgon till nio, och det har hunnit bli vinter så man inte kan köra moppe nåmer, då måste man ta bussen. Så då får man ändå inge sovmorgon eftersom bussen går vid 8.. De planerar verkligen inte bra måste jag säga.

Idag kom jag även på att ifall jag ska börja gå högskola efter gymnasiet har jag ca 10 år kvar i skolan.. vilket mörker.

Sweet dreams are made of this

Idag var det först skola, och efter skolan for jag och elli först hem till mig sen hem till henne. Där gjorde vi inte så mycket, bara var där tills danne fråga om vi skulle med ut. Så följde med han ut, träffa massa folk osv. Vid 10 for vi till hannu, där han och benna var, och kollade en film i några minuter och sedan begav vi oss hemåt. Imorgon börjar vi 9 och slutar 12.

Inom en snar framtid..

Blir jag förhoppningsvis ägare till detta, ska kolla om jag kan klicka hem det redan idag.




Eller glöm den första klänningen, vill hellre ha denna

23 augusti

Vaknade vid 10 av att alarmet ringde, så gick upp och la mig i soffan och kollade pippi på de sju haven med lillasyster. Vilade tills klockan vart halv tolv, sen var det bara att göra frukost. Nu väntar jag på att skolan ska börja (17:00) och efter det få göra något.

Jag vill ha det just du har..

Hela dagen har jag i princip tillbringat ensam, hemma. Tills det blev match som vi, även den, förlorade.. mot Älvsbyn. Sen har jag bara duschat och tillbringat min sista tid av sommarlovet i soffan med en skål popcorn. Nu ska jag ta och ladda ner farsan, sedan slå på precious och efter det sova. Taggar för skolan imorgon, ska bli riktigt kul att välja kläder till första dagen... hehe, det jag längtat mest efter ;) Blir upprop och hamburgare klockan 17, efter det ska man väl ta och hitta på något.


Godnatt

Dagens

Dagens låt: ingen
Dagens frisyr: nyvaket ruffs
Dagens smink: inget
Dagens klädsel: leggings och tshirt
Dagens planer: match, sen vet jag inte
Dagens vill ha: vinst
Dagens saknad: vinter
Dagens drog: lion
Dagens tråkigaste: att jag är så trött
Dagens finaste: vet inte
Dagens kram: sandra
Dagens humör: trött
Dagens mående: trött
Dagens borde: kämpa
Dagens parfym: ingen
Dagens bästa: finbesöket inatt
Dagens sämsta: att det är söndag
Dagens sysselsättning: hittils sova och äta
Dagens köp: inge
Dagens längtan: till ikväll 
Dagens fundering: ingen speciell
Dagens middag: frukost än så länge
Dagens kärlek: sandra
Dagens skratt: första skrattet kom nyss
Dagens tanke: ingen speciell
Dagens irritationsobjekt: vet inte
Dagens smycke: örhängen
Dagens önskan: vinna matchen med stor marginal

Bildbomb från stugan



Det var lite av alla våra hundratals bilder, roligt hade vi verkligen!

Längesen sist

Nu sitter jag hos sandra, blev att fara hit igår efter man hade kommit hem från stugan. Det var nog den roligaste gången jag någonsin varit där, när elli följde med. Det hände så sjuka saker. En sak är då säker, vi är inga fiskare, inte någonstans.. Haha, så fort vi tog fram fiskespöet så var det som att vi var drabbade av all världens otur.. Men nu till idag, har sovit hos sandra och ska troligtvis göra det inatt igen eftersom vi båda är ensam hemma, mycket mysigare då.

Men nu ska vi fara och handla ketchup och dricka till maten. Skriver sen, laddar även upp lite bilder då från stugan.

GIVE ME MY LIFE BACK

SHIT

Nu vart klockan mycket, kanske struntar i den där filmen och bara låter spotify spela tills jag somnar.. Lät som en bättre plan!

Sometimes i hate to be a girl

Har kommit underfund med att jag kanske borde sluta gnugga på näsan, för den kanske börjar flytta på sig snart, så jag inte får en sne näsa.. he he.

Nu ska jag iallafall slå på tredje filmen för idag, denna gång står det mellan american pie och the lightning.

Run fatboy, run

Efter jag hade legat och latat mig framför tvn ett tag bestämde jag mig för att springa 6km till farmor och farfar, när jag kom dit fick jag jordgubbar och bulla. Fick jätteont i foten efter 5km så fick sätta gasbinda när jag kom fram, men jag är verkligen jättenöjd iallafall! Känner att jag verkligen har gjort något riktigt bra, haha :)

20 minutes

Det började med att jag klev ur duschen vid två och då fick jag veta att jag var tvungen att hinna med bussen som gick 20 minuter senare, så snabb som jag är hann jag både packa, klä på mig & springa ner till bussen (som stannar nån km bort) i ösregnet genom ton av blött gräs, men jag hann med den & jag hann även med tåget. Nu sitter jag hos pappa och kollar tv.

Igår var jag och elli först på badet och bara solade och tog det lugnt, senare på kvällen satte vi på en film och kollade den. När elli for hem stack jag ut med benna, jesper, danne och erica. Vi lekte bilkurragömma och efter det for jag hem och sov.

BLACK ON WHITE

   Tar natt nu, imorgon hoppas vi på lite sol och värme. Kanske beger mig till pappsen imorgon också!

Jag svär livet blir bättre, när man vet var man ska

Godnatt

Tänkte bara säga godnatt efter alla kvällens bravader. Började på träningen och slutade hemma hos elli, har nog varit lite övertrött hela dagen kan jag tro. Godnatt, imorgon ska jag verkligen sova ut.

Återigen..

Ellis bild, från idag!


Där ser ni även min nya hårfärg

Con Amore ♥

Alltså, gud vad jag saknar Con Amore. Det finns inte ord för hur mycket jag älskade den. Det var hela mitt liv, att sjunga, det är det bästa som finns och kommer finnas.

Då handlade allt i mitt liv om att lära mig nya låtar och förbättra min sångröst, nu finns det inte mer. Jag sjunger bara i skolan & de gånger när någon ber mig uppträda någonstans. Jag saknar att sjunga, det var mitt liv.

 

I know that what i'm doing is wrong..

Dagens låt: ingen speciell
Dagens frisyr: uppsatt i slarvig knut
Dagens smink: inget
Dagens klädsel: jeansleggings & tshirt, nu mjukisar och en niketröja
Dagens planer: färga ellis hår
Dagens vill ha: polaris rmk 600
Dagens saknad: gamla goda tider
Dagens drog: bacon
Dagens tråkigaste: att jag har upptäckt min dåliga kondis
Dagens finaste: mitt hår, hehe
Dagens kram: elias ♥
Dagens humör: glad
Dagens mående: först trött, sen pigg & efter det slut (pga cyklandet)
Dagens borde: hitta på nå vettigt
Dagens parfym: inget
Dagens bästa: bacon ♥
Dagens sämsta: min cykel
Dagens sysselsättning: möblera om yennies rum, våga hennes hår, kolla film, cykla till coop, äta, ellinor
Dagens köp: inget
Dagens längtan: till vintern
Dagens fundering: varför jag valde cykeln, är huvudet dumt så får kroppen lida
Dagens middag: bacon och sånt
Dagens kärlek: vet inte
Dagens skratt: massa, skrattar alltid
Dagens tanke: läs "dagens fundering"
Dagens irritationsobjekt: inget..
Dagens smycke: klocka, ring, örhängen
Dagens önskan: antingen att sommaren kommer tillbaka eller att vintern anländer, hösten suger

Take me home

Kom ganska nyss hem efter  en cykeltur till coop med ellinor, jobbigt som bara den! Ska aldrig mer röra cykeln, haha.


Ellis bild på mig i den första backen... Tro inte att det var enkelt.

Highlights 2



Det vart såhär :) Det ser ju såklart väldigt sjukt ut på bilden, men jag är nöjd. På bilden ser det ut som att jag har stora ihopklumpade slingor, men låt er inte luras, det är bara ljuset som gör det. Har iallafall mitt mörka under och så slingor på det, även i underhåret litegrann. Får se hur länge jag har såhär.

Vet inte vad jag gör vaken nu, jag slog på en film vid 1 och den vart klar vid 3. Men nu ska jag sova, godnatt.

Highlights

Sitter just nu med slingor i håret, första gången i hela mitt liv faktiskt! Har alltid bara färgat olika färger av brunt, men denna gången vela jag göra nå annorlunda. Jag ska även boka tid hos frissan och klippa någon frän frisyr, känner verkligen för en förändring.

8 augusti - söndag

Imorse var mitt golv täckt av allt jag äger, men nu däremot, efter någon timmes slit, är allt borta! Duktig jag är, trodde aldrig jag skulle orka det idag, och verkligen inte allt på samma gång.

Time of your life, sure..

Godmorgon, är svin trött och lat. Orkar inte ta itu med väskan (eller rättare sagt: väskorna) som jag inte har packat upp ännu.. Känns verkligen inte lockande. Och en annan dålig sak är ju att om jag packar upp alla kläder så kommer de inte få plats i garderoben. Nä får se hur jag gör, hejdå

Dear life..

Godnatt

Give me a reason not to be pissed off and tired of everything

Dagens låt: nån från the last song
Dagens frisyr: uppsatt i slarvig knut
Dagens smink: inget
Dagens klädsel: leggings & tshirt
Dagens planer: dö av tristess
Dagens vill ha: kul
Dagens saknad: alla som är bortresta
Dagens drog: datan
Dagens tråkigaste: att jag dör här
Dagens finaste: vädret, ganska
Dagens kram: ingen
Dagens humör: glad först, sen sur & deprimerad
Dagens mående: trött & förjävlig
Dagens borde: hitta på nå vettigt
Dagens parfym: beckham
Dagens bästa: var väl att jag umgicks med två fina tjejor
Dagens sämsta: tristessen nu på kvällskvisten
Dagens sysselsättning: fotboll med två tjejer och sen inge mer typ
Dagens köp: inge
Dagens längtan: tills alla jag känner kommer hem
Dagens fundering: vad en ingenjör gör
Dagens middag: tacopizza
Dagens kärlek: vad är kärlek?
Dagens skratt: minns inte
Dagens tanke: hur kan det vara så varmt i mitt rum?
Dagens irritationsobjekt: piteå
Dagens smycke: klocka
Dagens önskan: att jag får reda på att någon fin vän är hemma som jag kan fara till

I will be your guardian

Tar det lugnt hemma hos mig i väntan på ellinor. Idag har jag och hon hunnit ränna på stan en stund och efter det har jag ätit pizza med marcus & yennie.

Hejdå

Det är sjukt hur fort livet kan vända

Man fattar inte vad man har förrän det är borta

Bästa känslan är nog att återvända till älskade sverige efter att varit i något annat land, fnns inget jobbigare än att försöka förklara allt för de som inte pratar samma språk som en själv. Även försöka förstå alla skyltar, alla människor och ord. Nej tur är väl det att man har sverige.

Tänkte ladda upp massa bilder från finland, men insåg innan jag var hemma att jag inte hade min dator här. Har bara yollans mini dator, och orkar inte föra över bilderna på denna. Så ni får bara någon enstaka sandra skickar till mig.

Sitter hemma hos mig med sandra, njuter av ett fridfullt tyst tomt stort hus och älskar mitt liv. Avslutar nu

 

2 augusti - i finland

Sitter här i finland med en sandra som har varit så duktig och bitit hål genom läppen när vi var på jukupark.. konstigt nog var det inte jag som gjorde det, brukar alltid vara jag som råkar ut för sånt

Imorgon bär det hemåt, men först ska vi stanna på rajala i haparanda och shoppa. Sen hem till byn, kommer hem till stan på onsdag eller torsdag.
RSS 2.0