som om vi inte hade någonting att förlora.



Har varit sjuk hela veckan, ni kan inte ana hur less jag är, för nu vill jag träna!! Har hållt mig undan från träningen hela veckan, och börjar känna en oerhört stor craving efter svett och massvis av endorfiner. När blev jag en sådan träningsnarkoman? Har suttit hela dagen idag och blandat plugg med gamla con amore-filmklipp. Det väckte upp den nostalgiska sidan i mig, och som man saknat julen och lucian med con amore, det är en helt annan känsla. Har funderat länge nu på varför jag aldrig mer har julkänsla, och tror det slog rätt nu efter många många månader, det måste bero på att vi inte längre samlas 60 människor i ett litet rum och sjunger julsånger nåmer. Ihelgen ska jag jobba, och förhoppningsvis kunna klämma in massvis av träning också om min förkylning skulle ta ner kinesiska muren som den lyckats bygga upp inom mig. Nu är det torsdag, och alla vet vad det betyder - fredag imorgon. Fredag för mig den här gången innebär en engelska bokanalys som ska in som inte ens är halvfärdig, en svenska redovisning av något jag inte förberett ännu och jobb i 5 timmar. Hej va det går, men är ganska glad ändå.

vi har levt och vi har skrattat dock aldrig som nu.

Känns som att det var igår jag skrev sist men nu visar det sig att det är fyra, snart fem, dagar sen. Och min fråga är då, hur fan kunde det gå så snabbt? Sen jag skrev senast har jag och hanna hunnit få slängkyssar av världseliten alexander legkov på gymmet, och även hunnit åka lite längdskidor och blivit utsatt för extrem träningsvärk från ett extremt tungt gympass. Den här helgen har susat förbi, men vad gjorde de när man tagit vara på varenda timme? I fredags var det worldcup-invigning på stan, och sen for jag och en bra pojke hit för fredagsmys + johan falk. I lördags blev man väckt olagligt tidigt och for sedan upp på dundret för att heja fram marcus hellner till en tredje plats och charlotte kalla till en fjärde, måste även säga superbra gjort av norskarna! Sen vart de lördagsmys och tidig sömn för att tvingas kliva upp, lite senare idag men ändå olagligt tidigt, och heja fram de båda svenska lagen till silverplacering som de förtjänade så bra. En sammanfattning av den här helgen måste vara: längdskidor och sömn. Perfekt helg för min dåligt timeade förkylning som valt att dyka upp nu när jag vill ha den som minst. Har just fört över lite programmerings-info till huvudet och nu ska jag krya min kropp genom att sova som en ängel.

hög på endorfiner.

Även fast jag samlat alla skolarbeten på hög och vill slita av mig håret vissa gånger, och även fast inget har förändrats sen tidigare, så har de gjort det ändå. För nu är jag glad, riktigt jävla glad. Morgonen kunde inte börja bättre faktiskt, och skoldagen har varit så himla skön när jag fått bortgjort ganska mycket plugg. Igår var vi på bio i kiruna, sista twilight, och den var mysig men inte alls vad jag hade förväntat mig. Ger den sju av tio. Har just kommit hem från ett två timmars tungt pass på gymmet, och det är så sjukt inspirerande när man ser skillnad. Har hållt igång nu med gym 3-4 gånger i veckan i flera veckor, och jag är så himla stolt över mig själv att jag inte gav upp så lätt den här gången! För nu känns de enklare, nu är det inte lika svårt att pallra sig till gymmet längre. Dagarna går och allt blir bara bättre och bättre känner jag, och det måste nog vara för att jag har vuxit. Den här sommaren har jag vuxit, som fan, för jag var tvungen. Och nu är jag glad för att det är över, jag har kommit framåt några steg i livet och nu kanske jag äntligen törs släppa in folk som jag aldrig annars vågat. Om 53 dagar fyller jag 18, och om 61 dagar ska jag banne mig ha körkort!! Vet inte om det är endorfinerna eller jag som talar just nu, för detta inlägg blev en aning glatt, men jag hoppas det håller i sig! Nu ska jag låta mina leder och muskler vila ut framför ett avsnitt gossip girl, så det här var allt från mig för denna gången.

 

lägesrapporten.


Nio dagar sen jag besökte denna dystra bloggen sist, och jag försöker verkligen att finna gnistan att ta upp bloggandet igen, jag lovar. Hade kunnat säga att allt annat tar upp min tid och att jag inte har någon att ge, men då hade jag ljugit. Sanningen är den att jag helt enkelt inte vet vad jag ska säga. Ni kanske har märkt att de senare inläggen jag skrivit har varit lite dystra och tråkiga så jag har helt enkelt bestämt mig för att sluta blogga om såna saker, för jag själv vet ju hur tråkigt det är att läsa en dyster blogg när man själv inte fattar ett jota av vad/vem bloggaren menar. Så nu ska det bli bättring här, ska verkligen försöka slänga in några bilder då och då också!

Sen jag skrev här sist har det faktiskt inte hänt så himla mycket, dagarna går faktiskt åt till hemskt mycket skola. Försöker finna orken att plugga men har verkligen inte kommit någonstans, alls. Inte ens i denna eviga hemska stress finner jag orken att sätta mig ner och slå upp böckerna, det kommer i andra hand just nu faktiskt. Tyvärr. Jag tackar mina B'n och A'n i ettan för detta året kommer inte sluta roligt. I helgas for jag till lå för att träffa fina mormor och köpa massvis med grejer och igår var jag på gymmet i nästan två timmar med elina och körde styrka. En rolig sak är att jag idag verkar ha bestämt mig för att ta ut tummen ur röven och gjort lite vettiga saker - såsom lovade bilder från halloween vilket ni kan se ovan. Har även skramlat ihop lite bilder från några andra dagar. 

Innan jag avrundar detta, faktiskt ovanligt långa, inlägg så vill jag även passa på att hylla min pappa. Det var farsdag i söndags, och jag och mina syskon gjorde tårta och gav honom en present, det x tusen är han helt klart värd. Jag tror inte han vet hur stor påverkan han har haft på mitt liv, hur fantastiskt fint liv jag har fått pga honom.  Han har lärt mig allt jag kan och jag är så tacksam för att just han är min pappa, jag kan inte ens föreställa mig ett liv utan honom. Jag älskar han trehundra varv runt månen. Han är min största hjälte. 

jag är den siste kvar på jorden


Lovet gick snabbt, nästan för snabbt och nu är vi tillbaka i våra dötråkiga rutiner. Jag spendera sjukt många timmar på gymmet förra veckan, och under helgen var de halloween! Riktigt nöjd med hur jag klädde ut mig, kan lägga upp bilder när jag fört över dom till datorn Sen igår har jag suttit och letat runt efter information om ett projekt arbete jag hade velat göra i trean, verkligen, så himla mycket. Det hade kostat många tusenlappar, men det är det definitivt värt. Ska googla runt lite mer om detta och så får vi se hur det slutar. Nu är det november, och 68 dagar kvar tills jag fyller år. Vintern är här, flera decimeter snö och jag snart kan vi fara på dundret. Allt för mig. 
RSS 2.0