Glad för just idag

For aldrig på idrotten, utan skjutsade bara johanna dit sen så stack jag på stan med mami och k. Blev inga kläder eller skor rikare, men hittade ett par fina skor ändå. Kanske traskar förbi där på måndag. Nu ska jag dra fram hela garderoben och packa för en helg hemma. Fick nyss veta att vårat internet har sluta funka, hur kul? Kommer inte sova hemma ihelg, ett som är säkert. Så nu vet ni det, kanske inte blir nå uppdatering. Ni får väl bara vänta till söndag med att läsa om min roliga helg. Och måste bara tillägga, det här är första helgen utan plugg! Fyfan va gudomligt. Nog för att jag inte brukar göra de förrän sent söndag kväll, när jag sitter ensam i läggan, ändå så.

Den här dagen har varit bra. Har haft helt rätt kläder för mitt humör idag, och de som känner mig vet att jag verkligen går humör efter kläder. Har stora klädbekymmer.
Denna låt gör mig glad, glad för just idag.


Jag har glömt dig en vacker dag

Jag lyckades vakna!!!! Värt minst två kors i taket. Men jag är dock fortfarande sjuk, fast inte alls som de var förut. Min cam slutade funka och min kamera har inge batteri och jag orkar inte fota med mobilen, så de blev ingen bild på min konstiga outfit heller. Nu går jag till skolan. Hejdå.


Jag tror jag önskar vi var så mycket mer



Tar
min musik, mina kuddar och mina funderingar, med ner i sängen. Godnatt.

Sluta aldrig drömma

Som ni ser har jag ändrat bloggen, om ni inte ser de, ja då vet ni nog exakt vad ni ska göra eftersom alla alltid påminner er när dom har gjort om deras bloggar. Och sen har jag bara legat här och haft ont och känt mig konstig, skulle ju vara typiskt om jag skulle bli vrålsjuk nu till helgen, så man inte ens kan röra på sig. 

Ska hoppa i duschen nu en halvtimme innan idol börjar, sen mysa ner mig under täcket och verkligen hoppas på att jag blir kry. Ska nog koka te också. Mysigt. Ojdå, har inte ens gjort middag ännu.. Kanske tar de före idol då och sen duschen efter. Då kan jag mysa ner mig under täcket till scrubs istället. Älska scrubs ♥

Avslutar väl med att säga att jag gillade hårfärgen här, synd bara att bilden ljuger.

ALDRIG MER

Diggar mitt sätt att ta hand om skolan. Diggar min lögn om att aldrig mer vara borta från skolan för att jag alltid är det. Diggar att jag är så jävla förbannad på mig själv nu. Hädanefter spelar det fan ingen roll hur sjuk jag än är eller hur mycket jag än försover mig, ska fan till skolan ändå. Har varit borta från skolan måndag, tisdag och nu idag. Fan heller att jag är borta imorgon. Fattar inte hur jag kan bo själv. ÄCKEL DAMP. Nu ska jag ringa någon stackare som får ta del av mitt raseriutbrott. De bästa vore väl om jag flyttade hem igen, är tydligen inte kapabel till att vakna på mornarna eller ta mig till skolan fastän jag är sjuk när jag vet att jag måste dit pga en viktig sak.


45dr6tfybnbvgnhl,jljfn fjb sndfyuwgrei3u7t6u7cfvgkwe3hmri36e3vc65f7gu8

~

Om en person du talar med inte verkar lyssna, var tålmodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.

- Nalle Puh

I heard that your dreams came true. Guess she gave you things i didn't give to you.


Wednesday, i miss her like i never done

Igår var ingen rolig dag, försökta bara krya på mig och ta de lite extra lugnt. Samt skriva klart matten så gott det gick, och jag hann i princip med allt som jag ligger efter med. Sen vid 2-3 (?) på natten så kom en kompis ända från gve och vi invaderade bl.a. statoil. Eftersom de vart så sent så blev de inte alls mycket sömn, så har varit sjukt trött hela dagen. Och har även inte kunnat sluta knäcka mina fingrar, så nu är ett jätte segt och gör ont som fan. De är jobbigt om nått. Nu, duschken och sen måste jag dammsuga.

Smyger fram frukost

Ska fixa de sista nu och sen bege mig till skolan. Jobbigt och länge de tar att göra allt man brukar göra, när man är tvungen att vara tyst. Nåväl, berättar om igår och dagen när jag kommer hem. Nu ska jag smyga fram min frukost.

Köttat

Valde att kötta mitt finger tidigare när jag grävde efter min mössa, så var tvungen att linda in den i cirka 7 plåster. Den ser numera ut såhär:



Nu har jag iallafall handlat mat för dagen och ska väl alldeles strax plocka undan kläderna och bädda sängen så de ser lite finare ut här. Och sen blir det att göra plättar med sylt ♥

På ett litet papper

Sitter och kluddar ner allt jag har i huvudet på ett papper. Så skönt ibland. Satt och kollade igenom ritblocket just innan jag började, och insåg att det verkligen hjälper att rita ner vad man inte kan säga högt. Nåväl. Sitter och snackar med en rolig typ, och ska alldeles strax bege mig till konsum för att köpa popcorn och gott till sjuka mig så jag åtminstone kan ha de lite mys. Och jag får ju inte glömma att fylla på kylen också med mat, ska nog köpa och göra skinksallad idag. Även fast jag inte gillar sallad. Men lite nyttig måste man ju vara ibland, kan ju inte bara leva på kakor och bacon.

You're the reason i come home




Så då ligger man här igen, i sängen. Vart ingen skola idag heller, inte ok. Sjuk fortfarande, men nu är de iallafall bättre i halsen bl.a. Ligger och kollar en sjukt dålig film, fattar inte att jag laddat ner den. Så ska kryssa och radera nu, sen fika och efter det.. Ja då måste jag fixa lite matte, städa och funderar lite.

P.s. Kan man sakna England mer än vad jag gör??

Who i am, who i'm not, who i wanna be

Ligger i sängen och funderar på om jag ska kliva upp eller inte, är fortfarande sjuk, fast vet inte om jag kan stanna hemma idag. Och så brukar det ju alltid vara värst på morgonen! Fast jag har typ tre lektioner idag, och en av dom är idrott. Och om man inte kan vara med där idag, så då är de nog kanske inte så stor mening att fara alls? Nä vet inte hur jag ska göra, kul att ligga efter liksom..

Igår somnade jag typ ett, så har inte sovit så länge. Är inte på världens bästa humör dock, men försöker att bli det genom att lyssna på en nostalgilåt!



Jag saknar dig redan



Sitter eller snarare ligger ner i sängen och kollar king kong, var ju som en mysig måndagmorgon. Blev inge skola idag, för de första så är jag så jävla grym att jag försover mig hela tiden och sen när man väl vaknar är man ändå sjuk, sa ju de igår.. Så blev inge skola idag. Skönt ändå, men dock mindre skönt med asmycket hemarbeten. Ibland hatar jag gymnasiet. Nu ska jag kolla klart filmen, mysa lite extra för mig själv, och ta något att fika. Sen tvätta, plugga, städa och sätta in kläderna i garderoben. Och vi får ju inte glömma middagen, som troligtvis kommer bli serverad vid 10 ikväll, brukar vara så. Låter som en tråkig eftermiddag.

25 september



Har just slängt iväg mina kära bacon som smakade konstigt, så tordes inte käka dom. Efter att jag hade stekt dom så fint och länge... Nu sitter jag här med världens tjockaste stickade kofta och skakar, vet inte riktigt vad det är. Det är ju inte så kallt så man skakar här inne, kanske håller på att bli sjuk. Hoppas de, då kan jag ju fara hem och bli ompysslad där istället! Nu krypa ner under täcket, och jag har inte ens kollat på matten. Badass.

Andra tankar

For och sa hejdå åt n och j innan jag klev på bussjäveln, men de var faktiskt ganska mysigt och behövligt att åka buss. De kändes... befriande.. typ. Tog mig en tupplur hela vägen, och vaknade upp när vi var framme. Då var de bara att gå, och traska just in genom dörren. Men vet inte riktigt vad det är med mitt humör idag. Insåg iallafall när jag var påväg upp för mount everest, att det är ganska fint här ändå. Så mysigt på något sätt. De fick mitt humör tusen gånger bättre. Något som inte får mitt humör tusen gånger bättre, är att jag kommer ha sån träningsvärk i axlarna imorgon. Har de redan. Nu ska jag iallafall göra nån mat, är så jävla hungrig, och sen skriva klart de där sidorna i matten. Sen blir de scrubs och sova, som vanligt. 

Nu känns den här helgen overklig igen, som att den aldrig ens funnits. Och alla känslorna, ja dom är bara borta nu. Behövde verkligen gå, det fick mig på andra tankar.

I went from negative to positive

Nu hoppas jag på bussen till lägenheten, och de är ej okej alltså. Vill stanna hemma, vill ha helg förevigt. Hata att jag måste gå från busstationen med världens jävla tyngsta väskor upp till lilla mig sen också..

Söndag igen då

Den här helgen vart riktigt bra och behövlig, men så kaos samtidigt...
Mina kåmpisar for iallafall hem för typ en timme sen efter att ha tillbringat hela natten med mig och vårat galna humör. Nu har jag städat här och ska strax hoppa i duschen,  sen blir de att packa. Efter det tror jag att jag har lovat en timme eller två till alex så de ska han få också. Ska nog med bussen 18:30, eller så tar jag tåget 21:30, det återstår att se. Nu somsagt, duschen.

Last night I said I was fine


, but i lied

Två timmar

Har sovit typ två timmar inatt, det gick helt enkelt inte att sova. Kände inte för att sova heller, har väl tänkt och fördröjt tiden så jag slapp sova. Kom hem vid fem inatt iallafall, gårdagen var hur grym som helst och minnesvärd. Började kvällen med att jag och e var hos hennes mormor och blev bjuden på middag och efterrätt och hela köret. Sen kollade vi idol med n och efter det hämta vi j och o. När dom for så for vi med mina väskor till mig och innan vi kom hem så ringde alle och då vart det att fara ut med dom direkt vi landa på gården. Och det slutade med att vi har har en grymt händelserik kväll, med grymt mycket roliga människor. Sen hoppade jag ner i n's bmw och tillbringade småtimmarnas sista timmar i bilen med han och jonne. Snackat, skjutsat, haft de bra. Och när jag kom hem så la jag mig på soffan och sen dess har jag legat här. Nu ska jag hoppa i duschen, sen fika och senare blir de nog att fara och fika med e och h. Och efter det vet jag exakt vad jag vill göra, men det ser vi hur det blir med det..

Nothing stays the same

Alone-bright-dark-lights-xmas-favim.com-147385_large

In a late night storm, through a blinding rain



Skoldagen var helt okej, kort och bra. Slutade dock sämre än den börjat. Blev ju så himla glad över att snön hade tagit sig hit, så det var helt okej att vara ute imorse. Men efter idrotten (där vi förövrigt spelade oavgjort mot na.......), så var de bara att traska hela långa vägen hem från lombia. Och den var lång, och blöt. Och kall. Jag älskar snön, men inte sån här låtsas snö. Den där sliskiga stockholmssnön typ, den är som ett jobbigt, långsammare, regn.. typ. Så det första jag gjorde när jag kom hem var att ta av mig alla kläderna! Och nu ska jag packa och sen hoppa i duschen om jag hinner, för sen kommer e's mami och hämtar mig. Då blir de hemfärd, slapp den där jäkla bussen trots allt!

Jag ser de snöar

När jag vaknade imorse (som jag förövrigt lyckades göra!!! men inte så konstigt efter mina 17 alarm), så tittade jag ut genom fönstret och såg snö även här. Fyfan va underbart! Nu har jag packat mina urmysiga gympakläder och ska alldeles strax hoppa i mina converse och traska ner till skolan. Blev inget packande igår, så måste skynda mig hem från skolan sen och packa och sedan snabbt bege mig mot busstation. Idag är jag glad, men de är inte så konstigt när första snön kom idag!


Kvällen



Såhär mys har jag haft det hela kvällen, men nu kurrar min mage (inte så konstigt när de enda jag ätit idag varit en muffins och ballerina) så ska snabbt hoppa in i duschen och sen ta en macka och kolla 2 ½ men och efter det scrubs. Sen får jag ju inte glömma att packa också! Och juste ja, kan ju meddela att det där är mitt bord! Första bilden på min lägenhet uppladdad, hehe.

Passar på att svara på en kommentar

jeje om Systra mi:
vad går du för nån linje, lägg ut bilder på din lägenhet snälla vill se!! :)

Svar: Jag går teknik med inriktning design! Och bilder från lägenheten... Ja jag har tänkt ladda upp någon gång men ångrat mig. Vet inte varför, men någongång ska de bli! Förhoppningsvis någongång snart då jag ännu är någorlunda bra på att städa, hehe.



Har haft så jävla fullt upp men ändå inte, har varit ute och toksprungit, samt pluggat matte med ojämna mellanrum.. Har haft framme det här jävla bladet hela kvällen, men inte går de framåt! Kan även passa på att lägga upp en bild på min middag:

Som sagt, jag lever livet utan föräldrar!!! Eller? Nu hade mammas lövbiff med sting suttit fint.

Och så kan jag passa på att visa hur grym jag är på matte:

Systra mi



Ibland saknar man sina systrar lite sådär extra mycket, idag är en sån dag.

Nytt



Kände för mys idag, så var tvungen att springa in på hm och köpa den här mysiga storlek L tröjan. Lite stor, men stort är bra.

Your heart is on the left side of your body because it can't always be right

En bra grej med att jag har flyttat just hit, de är att det inte är allt för långt hem. Så ska passa på att packa väskan redan idag och dra hem imorgon efter skolan. De blir nog bra, även fast buss är jääävligt långtråkigt. Önskar jag kunde tagit tåget, men den går en minut efter jag slutat. Springa? Njaa skulle inte tro de. 

Började morgonen med att e ringde, men jag sa väl där halvt i sömnen att jag skulle somna om. Och de var precis de jag gjorde. Så missade första lektionen, men pallrade mig till skolan till andra åtminstone. Även fast de ösregna. Och efter skolan for jag och j på stan, drog förbi solariumet också och nu är jag hemma. Ska städa bort kläderna nu och sen göra mat. Efter det måste jag skriva matten, för den ska vara klar imorgon..


Och nu kan du få mig så lätt



Hoppar i säng, godnatt gott folk. Slänger in en bild på min saknade bästis också som jag förövrigt snott bilderna ifrån.

Jag kan inte träffa dig nu, därför saknar jag dig istället


Jag är en vampyr



Gör mig redo nu och går till skolan, med världens förkylning.
Tack så hemskt mycket mamma! Vill bara dö, ungefär så känner jag.

We might as well be strangers


Tjugonde september

Knata just in genom dörren, slutade halv elva idag efter att vi varit grymma och orienterat i flera kilometer. Då bar det av hem och vid tolv typ, kanske ett så ringde jempo, magge och nisse och då bar det av ut. For och köpte lite saker och åt osv. Kom hem nyss, så ska väl slänga i en tvätt nu om de inte är någon där och efter de diska och dammsuga, behövs verkligen sen imorse då jag sprang runt här inne med grusiga skor..

Stänger mina bruna

Nu blir det wordfeud tills jag stänger mina bruna. 

No sleep



Nu sitter jag här igen, ensam. Min besti for just, tråkigt men sant.. Så nu ska jag sätta undan lite kläder, sen ta fram nå käk och efter kanske fara till någon och kolla idol, annars gör jag de här hemma i mitt lilla place.

Godmorgon

Sitter här och gör ingenting, försöker finna orken att gå och platta håret. Men är för trött för att röra på mig. Efter den lååånga skoldagen så kommer sandra och monki, längtar redan. Och ja, jag tycker måndagen är lång, har jag börjat bli en vekling? Jag slutar 20 över tre och börjar halv tio? Min längsta dag liksom. Skrev inte klart matten igår, hade aldrig orkat upp idag då. Kom i säng typ två, efter. Det kan ni anteckna.

Något gammalt



Blev inte en så ensam kväll som jag trodde, och den vart verkligen inte som jag trodde den skulle bli. För efter idol så påbörjade jag matten, hann inte alls långt så stod de en väldigt saknad tjej och tre andra från gällivare och skrek utanför mitt fönster. Fråga mig inte hur fan dom hitta hit. Så bjöd på lite kakor och snackade i typ någon timme? Och dom for nyss. Så nu ska jag typ plugga hela natten, jag missar t.o.m. scrubs bara därför. Kan iallafall sammanfatta denna helgen som underbar. Nu ska jag hoppa i duschen och skynda lite så jag kanske får någon timmes sömn, och alla vet ju hur jag är om jag inte sover.

Idol

Sitter ensam i lägenheten nu och ska kolla idol, samt försöka skriva lite matte samtidigt. Ligger efter typ tio sidor bara för att man var borta en lektion. Går man en matte/plugg-linje så får man nog räkna med det... Och efter idol och matten så ska jag väl diska och göra lägenheten lite fin så sandra och monki inte tror jag lever i en svinstia, hehe. Och just de, duschen och byta sängkläder står också på schemat. Jag kommer nog inte vakna imorgon!

En vecka till



Började dagen med att jag vaknade vid tio och då legade fortfarande min sovkompis kvar i sängen så jag gick och plugga lite matte och någon timma senare så kom victor och victor och hämta mig. Kom hem därifrån typ två och vid tre kanske så kom n och då vart de att skjutsa nå folk och köpa cola osv. Sen hejdå åt han och nu sitter jag här, otaggad och lite depp men ändå glad. Ska packa nu så jag får de överstökat sen ska papi komma och då bär de av till min lägenhet och efter de när papi lämnat mig ska jag väl bara smälta helgen och kolla idol och plugga osv. Har haft så jävla kul ihelg, saknar redan alla människorna, även fast jag träffa dom nyss. Men de är seriöst människorna som gör staden.

Nåväl, efter mina kloka ord som jag kommer förmedla strax så ska jag bara meddela att imorgon kommer sandra och monkan till mig ♥ Mys.



Har insett att de flesta som bor här gnäller på hur jävla trist och fult de är här, visst de är ganska fult, men man får väl bara göra de bästa av saken. Och ja, de kan vara tråkigt här, men då får du väl se till att de blir kul då. Kom igen, du känner alla i hela staden, du har alla möjligheter. De är helt annat när man kommer till en ny stad utan några som helst kontakter, då har man inte alla möjligheter längre. Jag tror man inser sånt när man flyttar från staden man gnällt på hela sitt liv, om hur jävla dött och tråkigt det är där. För nu, ja nu kan jag ärligt säga att helger som denna, hatar jag inte det här lilla samhället.

Sudda bort dom som hugger dig i ryggen när du vänder dig om

Hemma, finally. Fast kan inte säga att de var här jag hade planerat att min kväll skulle sluta. Började kvällen med nicke och sen olli, gjorde massa saker, skjutsade folk osv. När alla skulle hem och bort så blev jag totaldissad av en pojke... Så jag for istället till nå andra och tillbringade flera timmar där, råkade somna och fick mitt ansikte total nermejjat. Tydligen har jag hopväxta ögonbryn nu. Nåväl, efter de så kom en assnygg bmw och hämta mig. Min drömbil har jag kommit fram till. Och nu ska vi sova. Blev en bra dag trots motgångar ändå, men de är bara att lära sig ta sig igenom dom och om de inte går så får man lära sig att leva med dom. Natti.

17 september

Har just klämt paj och nu blir de att traska ner mot n och efter de ska jag väl gå till konsum och möta upp e och sen blir de nog att umgås med e, e och h. Säkert nån mer också. Hejdå.

Ågren

Ligger just nu i sängen och har fet ångest..... Måste intala mig själv massor så jag inte behöver ha de... Vid halvtio vaknade vi iallafall av att en hanna ringde, så när hon hade kommit hit så for vi ner på sporthallen och kollade herrarnas och pojkarnas "match". Efter det upp till mig, deeptalka lite och de är väl en stor del till varför jag har ågren nu. Men de finns ju inget att göra åt de nu, så ska ta och hoppa i duschen. Sen kaaanske, ett stort kanske, göra matten. Blir väl att fara någonstans sen också, ingen aning med vem men vill ut och ha kul och träffa saknade vänner. Hoppas kvällen blir som jag tänkt nu, jag vill jag vill jag vill.

Galna nätter

Fysatanvakalltdeärute,jagdör. Började kvällen hos e med agnes. Vi hade de mysigt och sånt, tills de for och åt. Då for jag hem. Sen kom Alex och hämta mig, då snurra vi förbi e och sen for vi ut och snurra mer, tills han skulle fylleschaffa. Så då kom micke och nicke och hämta oss, så snurra med dom. Stod och kramades med n ett bra tag också, flera flera flera månader sen vi sågs sist.. Och sen har vi hunnit träffa alla, fyfan va jag saknat alla och allt. Tur att det bara är fredag, för vill ha lika kul imorgon också! Och så har vi hunnit bli övergivna flera gånger också, kul. Men blev iallafall upphämtad av henke nyss typ, fast de enda problemet med de är att de var en tjej som kom. Vart nog lite fel där. Äsch, vi tog oss hem iallafall, utan pengar eller batteri på mobilen. Men vill uuuut, vill träffa mina fina vänner, är inte ens trött.

Thai

Ligger och fryser under två filtar hos elina, för hon är så dum och öppnar balkongdörren och sen sticker i duschen utan att stänga den.. När hon också vet att jag är för lat för att gå och stänga den... Har just pratat lite med alex, och snart kommer agnes. Blir nog en bra dag tror jag. Bara det att jag är för dum och glömde ta på mig riktiga sockar, har bara ballerinasockar..

Vaknade iallafall av att yennie och elina satt och pratade högt i mitt rum när jag lega och sov, morr. Så vaknade också. Men då var de iallafall lika att vakna. Så då for vi tre på thai och tog en lunch. Sen gick jag och e på stan och handlade lite saker medans yennie jobbare. Sen när hon hade lunch så for vi ut och åkte en sväng sen skjutsa hon hem oss. Har just tagit bort elinas löshår, så nu har hon kortkort igen.


Söt bild på en söt kompis, felåt att jag snodde den av dig elina.

Fika och sånt

For på stan med elina direkt jag duschat och sen gick vi och fika och tog ikapp lite snack vi missat under veckan. Nu sitter jag hemma och ska snart hoppa i lådan, sitter här med savrid. Imorgon blir det nog stan på dagen med elina och agnes, och sen ska vi nog fika och då skulle nog alex komma. Mysig morgondag, får bara hoppas på att det är fint väder också så man slipper regnet. Fast vet inte om de blir sova, kanske far ut en sväng eller nå. Beror på, he he.

På bättre humör



Det behövdes bara en kort dag, ett lyckat prov och en hemresa för att denna dagen skulle bli mycket bättre. Åkte hem med pappas kompis direkt efter kemiprovet, hamnade i gällivare med två stora väskor ute i ösregnet utan något sätt att ta mig hem på. Ringde alla jag känner med körkort, och kände att hoppet snart var ute för mig och mina väskor. Hade nästan bestämt mig för att gå hem, de korta sex kilometrarna i uppförsbacke. Var ju redan sjöblöt så. I sista sekund kom jag på att gå till min systers jobb och där var hon, som en ängel som just skulle gå på lunch. Så min fina fina syster skjutsade hem mig ♥ Nu har jag ätit och ska väl snart glutta lite tv tills alla jag känner har slutat och är klara så jag kan träffa dom. Inte ens ett pissigt väder kan få bort mitt humör nu, fan va jag älskar känslan när man vet att det är helg. Helst nu när jag vet att jag kommer få en aprolig helg också.

Dåligt humör

Godmorgon suckers, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Har inge skoltagg alls, vill bara dö, typ så känner jag. Nä, men de spelar ingen roll vad de i skolan säger. Ska hem idag. Behöver en paus från allt vuxenliv, behöver träffa mina vänner. Nu, hitta kläder jag kan ta på mig till skolan. Sen sparka mig själv i röven så jag kanske klarar kemiprovet. Dåligt humör, japp.


I hate that i let you down

Ska nog koka te och kolla scrubs om det är, annars så blir det att gå och sova direkt. Kanske läsa lite på kemin, eftersom de är prov imorgon.. Funderar även starkt på att fara hem till Gällivare imorgon, hade varit så underbart skönt att komma på en torsdag. Då tar inte helgen slut direkt pga allt farande. Godnatt


Inget är som förut, och inget är som det ska




Exakt ett år sen idag. Och nu är inget som förut, nu är inget som det ska.

I guess karma comes back around


130911



Ska hoppa i lådan nu efter några timmars struntprat om allt med min knäppe kompis. Innan det har j varit här och tillbringat några timmar med mig, har bl.a tryckt gott och kollat idol. Är alldeles för trött för att vara vaken, så nu ska jag sova. 

Stukning


Hittade en liten lösning till mitt hårproblem imorse, glad tjej alltså.


Har alldeles just gått hem, och de var absolut rekordet i hur länge det tar att gå hem, det tog ungefär 40 jävla min. Har lyckats stuka, eller något sådant, mitt ben på idrotten. Kan knappt stödja mig på det, lyckat yonna! Och hur ska de nu gå att knata upp och ner till skolan varje dag? Cp. Nu ska jag iallafall ta och såga av mig benet sen gå ner till tvättis och slänga i lite vitt. Flitig tjej. Fast det är ju inte så konstigt när jag har varit i fjälls ihelg. Sen blir det att skriva klart matten och efter det kolla på kemin en sväng och när det är klart är det nog middagsdags och duschdags och efter det blir det att hitta på någonting även fast mitt ben inte tillåter mig att gå någonstans. 

Går till skolan

Det som förut var en fantasi är nu verklighet


For those i love, i will sacrifice



Hoppade upp ur sängen när Elina ringde imorse, hade försovit mig. Duktigt. Så missade labben som hade varit viktig, för har prov på de på torsdag. Sen har jag bara varit i skolan och klagat på att jag varit hungrig och trött och på vädret. Efter skolan gick jag lös på mera mode när jag ändå var påväg hem. Det var min trista dag. Nu ska jag göra maten, och under tiden ska jag skriva på svenskan tills imorgon. Och efter det ska jag ringa nisse eller någon. För vill hitta på något! Hatar det här vädret.

It's okej not to be okej


911

Idag är det tio år sen det där hände, ni vet den 11 september. Har visats på tvn hela dagen om det, va hemskt! Och jag var bara sex år då, inte har ju jag varit sex? Har varit såhär stor hela livet. Hatar att tiden går, och de är så jobbigt när den går så snabbt också. Man hinner inte med.

Nu har dom släppt av mig i min lägenhet och är påväg hem till kära Gällivare igen. Helgen har varit riktigt välbehövlig, men känner att min tid bara försvinner. Hinner aldrig ha helg. Det är helt galet vad jag saknar mina vänner i Gällivare just nu, och syskonen och päronen. Ville bara skita i de här och följa med dom hem, men de gick ju inte. Men imorgon blir de nog bättre, för har ännu inte riktigt greppat att jag bor här. Och imorgon blir det nog annorlunda, för då kommer man in i rutinen igen, skönt. Ska springa ner till tvättstugan nu och kolla om de är ledigt, och om de är de så blir det att slänga i en maskin med rökluktande och blöta kläder. Och sen ska jag äta mat och handla, men efter det är jag fri. Då ska jag slänga mig i sängen, titta en sista gång på kemin och sen kolla en mysig film på tvn och glömma bort att jag sovit med min finaste, hela helgen, och nu måste sova själv igen. Bilder kommer kanske imorgon eller ikväll, fast jag brukar aldrig hålla de jag lovar om bilder. Ni kan räkna med att dom aldrig kommer.

Freeedag

Träffa just en av mina grannar, och de fanns ju inga fel om man säger så.. Nog är jag allt knäpp, men de får jag väl va ibland. Kom iallafall just hem innanför dörren, har kört boboll hela idrotten. Nu börjar man fatta lite! Ska hoppa i duschen nu och sen ringa Elina så hon får packa åt mig över telefon. För jag vet verkligen inte vad man ska packa ner. Åh va skönt att komma bort lite! Sen ska jag städa och äta macka & nutella för man vet aldrig vem som kommer på besök, de kanske kommer in och kikar när dom hämtar mig fast. Vem vet? 


Inser nu hur mycket jag egentligen saknat att skratta med dig.
:)


Har sprungit ända sen barnsben, från allt jag egentligen var

Du ler aldrig

Ovanligt att vädret gråter, i en stad som är känd för att aldrig le.

Vaknade för inte så länge sen, börjar om inte alls så länge och jag har inte gjort någonting, jag har jätte ont i magen, mår illa, är hungrig, har inte packat gympa, har inte plattat håret, har inte städat här, har inte har inte packat till helgen, har inte fixat ett ansikte, har inte fikat, har inte ens lett idag. Denna dagen var ingen bra dag. Men kan skylla på att jag var uppe till över tre och pratade i telefon i fyra timmar med en saknad vän. De var bra, bortsett från att jag är astrött nu och bortsett från att min röst är ganska förstörd, då jag alltid får hes röst på natten, så var de värt det.
Kan inte påstå att vänskap är enkelt, det är svårt och man blir lätt sårad.
Men vänskap är livsviktigt, för du blir mer sårad utan.

Vi står här men vi är bara vänner



Ska packa nu i värsta rushen och sen hoppa i duschen, blir väl att packa idrottsväskan och ta fram kläder till imorgon också bara för att liksom. Och sen slå mig ner framför scrubs och 2½ män och sleepa på de. Känner på mig att jag kommer få damppsykbryt för att jag kommer stressa nu på kvällen så jag hinner med scrubs, men jag får väl bara ta det som de kommer, ta de som en man helt enkelt!! 

Efter middagen så kom Johanna hit upp till lilla mig och så for vi ut på äventyr. Slutade med att vi var i Mattojärvi, heter de så? Ja och hur vi kom dit vet jag inte. Kom hem alldeles just för nu ska jag stressa. Hejdo.

Knyt båda nävarna och fokusera på nått bra

Nu ser jag allt så klart


Resultat av ett roligt liv.

Hemma från skolan nu, gudars vad skönt. Har varit hungrig som vanligt, så gick och köpte nutella och mackor på vägen hem... Hehe. Men gott är det! Nu ner i tvättstugan åter igen, nu är det åtminstone fint väder så de gör en på lite bättre humör! Men först: plocka ner alla kläder som jag hängt lite runt om i lägenheten eftersom jag inte ville att de skulle hänga kvar i tvättstugan.


8 september



Nu är jag klar, gott om tid kvar och varför stod jag inte en timme i garderoben idag? Svår fråga. Ska kolla igenom engelskan och sen ska jag väl bege mig, på en tjugo minuter kanske. Det regnar förövrigt ute, jobbigt nå grönjävulskt. Hoppas det inte regnar ihelg bara.

Letar efter nått att säga som kan ändra allt

Osv

Dagen började som alla andra dagar, jag sov längre än jag skulle och fick stressa resten av morgonen.. När jag väl kom till skolan så var det helt okej, började med teknik som är den roligaste lektionen på hela schemat (för tillfället iallafall..), vi sitter bara och skissar och målar olika saker. Gjorde verkligen ett bra val när jag valde teknik - design, kommer inte ångra mig! Sen var det nån till lektion och sen tillbringade jag, Erica och Johanna lunchen i fiket. Vadå stammisar? Slutade iallafall kvart över ett och sen dess vet ni ju vad jag gjort. Förutom att jag nyss var ner till tvättstugan och nu är en maskin igång, vet inte om det är nödvändigt att jag slår igång en till maskin efter denna. Kanske gör de imorgon, för på fredag hinner man inte tvätta. Då blir det att dra till skogen med fina vänner! -

Nu, middag. 

Tvättstugan osv

Kom hem från skolan för en timme sen, har hunnit springa ner i tvättstugan med värsta tvättkorgen och inse att det var upptaget. Så nu: på med högsta volym och ta fram dammsugaren!

Nu var de klart, hehe. Hann inte ens publicera! Men min lilla lägenhet är inte stor inte! Ska springa och kolla om någon har tagit ut de som var i tvättmaskinen annars så får jag väl vänta på min tur. Äta ska jag då göra, ett som är säkert!


Mitt hår....... Saknar mitt långa hår jag hade förr, och min långa lugg som man inte såg att det var en lugg. Ska aldrig mer klippa mig!

Hej


Ny frillan..


Safari

Feeling pain in every bodypart

Är så jävla trött så de är inte sant!! Har iallafall kommit hem för ett tag sen. Dagen har varit helt okej faktiskt, bortsett från klippningen! Tog på mig världens mysigaste kläder och sen bar det av till skolan för typ två lektioner och sen idrott, där vi körde nå konstigt som jag aldrig någonsin sett förut. De var assvårt, men lär mig väl snart. För de är tydligen nått man gör ofta här. Och efter det bar det som sagt av till frissan, voi satana säger jag bara. Ville jag ha lugg? Nej. Fick jag lugg? Ja. Sa hur det skulle vara, och så slutar det såhär.. Hej mössa! Kanske kan visa ikväll. Och sen mötte jag upp J och for på Safari. Där höll jag verkligen på att slockna i soffan, de var helt gudomligt skönt. Och goda mackor var de också, kommer nog bli många besök där framöver. Och nu ska jag sätta musik på så högt de bara går, sen göra matten. Kanske öppna fönstret också så jag inte svimmar hit. Sen måste jag diska, plugga engeng05 och kemi... Nåväl, visste att den här dagen skulle komma när jag valde teknik. Bara massa plugg!

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen

Nu ligger jag redo för sängen, finns inte mycket att berätta om idag. Har inte haft lust för internet eller nått sånt, men ändå har jag fördröjt många minutrar framför facebook idag. Efter skolan så for jag och Johanna på stan och när jag väl kom hem därifrån (köpte inget!!!) så minns jag helt ärligt inte vad jag gjort. Har iallafall hunnit plugga matte, och lagat middag, och duschat, och kollat idol. Imorgon blir det nog regn, och det innebär mysiga tröjor och mössor. Annars så har jag väl planerat att klippa mig klockan 1 och sen ska jag nog på café safari med J och pröva de omtalade mackorna. Och nu ska jag sova, är riktigt riktigt pumsig!

5 september

Nu ska jag ta en macka och sen dra på mig nån mysig stor tröja. Det är aspissigt väder ute, bokstavligt talat. Det är typ gud eller ett jättestort troll eller vem som helst, som pissar på oss från himlen.

Anyway, kan inte sluta sjunga på den där Moa som var med i idol, hennes låt. Synd att den inte var en känd låt, då hade man ju haft lyrics och accord osv. Hade varit kul att kunna spela och sjunga den.


Even in the best stories,

love will be hurt and hearts will be faking.

Ny hårfärg




Nu sitter jag och kollar wallander i min lägenhet igen, har alldeles just blåst håret. Och innan det var mami och storebror här och lämnade av mig. Samt satte upp hyllor och bokstäver på väggen och färgade mitt hår och kollade idol. Nu ska jag fika och sen sova. Imorgon blir det upp tidigt för att fara till skolan. Ska inte bli något försovande nåmer här inte!

Tillbak

Nu far jag tillbak till lägenheten! Först ett stopp på coop för hårfärgsinköp!

Fuck you matte



Fan va grym jag är alltså! Har gjort klart matten! Missade alla genomgångar om det kapitlet eftersom jag var sjuk då, och alla andra fick jobba klart det i skolan. Nu kan jag ärligt säga att jag är ganska stolt över min lilla mattehjärna, he he.

Anyway, ska hoppa i några kläder nu och sen äta och efter det ska jag uuuuut. Vet inte vart, men ut ska jag! På äventyr får man hoppas.

Troubles will come and they will pass


Vi ljuger för oss själva nu

Hemma nu, fick skjuts hem av världens snällaste Robin! Annars hade det blivit att prompa hem i regnet i mörkret, ensam. Inte lika kult. Nu ska jag ladda ner några filmer, kolla facebook och sen vet jag inte. Antar att det blir att sova, men vill inte sova. Kan inte sova nu. Jag tänker för mycket. Har tillbringat kvällen och natten med världens bästa vänner. Har pratat om allt, och jag är så glad att jag har er.




You can take everything i have,
you can break everything i am.
Like i'm made of glass,
like i'm made of paper.

I Gällivare

Skulle skriva ett inlägg, de var uppe och färdigt att publicera tidigare idag. Men då fick jag bråttom som fan och slog bara ihop datorn. För skulle till G fort som fan. Och nu sitter jag här, hos Erik med Elina. Ante är påväg hit tydligen, kul att träffa den pågen! Får se vad vi hittar på idag, är då sugen på att göra något riktigt kul när man väl är här. Hejråå.

Vi är förlorare jag och du


-
För om det innebär att du och jag aldrig mötte morgondagen, så vill jag vet att du kände.

I'm stronger



Har nyss varit flitig och diskat, städat och pluggat! Så ska belöna mig själv med musik på högsta volym, korta shorts och Bullens!! Guld alltså.

You can break everything i am

Fikar, plattar håret och sjunger samtidigt. Snart går jag till skolan klädd såhär, och det är fyra glader ute. Mysigt....


RSS 2.0