Nothing you can say

VILL HITTA PÅ NÅGOT! Vaknade upp till ett underbart väder och ganska varmt var det också, men jag tänkte inte på att man kanske borde gå ut... så här sitter jag, inomhus, ännu morgonful och har insett att det inte är någon idé att gå ut nåmer. Eller det kanske det är.. eller jag vet inte. Det är iallafall fult väder ute nu, igen, somvanligt. Har börjat fundera om sommaren nångonsin kommer anlända till lilla gällivare. Längtar som bara den tills nästa onsdag (inte imorgon, utan nästa vecka) för då börjar min "riktiga" semester. Ska nämligen iväg till södra sverige då, och gud så skönt det ska bli!

Senare ikväll ska jag och träna, och imorgon blir det bio.. ECLIPSE!

Igår när jag kom hem till stan från mitt andra hem i byn böt jag om direkt, kom nämligen hit i bara shorts & linne och under den ganska så korta bilresan från byn till stan hann graderna sjunka rejält! Slängde på mig något varmt men ändå inte för varmt för att sedan bege mig ut med benjamin & erica. Vi hamnade på raggen och mötte upp annat folk. När klockan närmade sig 23 hoppade emilio också in och så begav vi oss till toppstugan. Det var så mycket folk där, så vi vände. Sen fick benna en idé att vi skulle vandra upp till "åke på toppen" så vi stannade på en parkering och började gå. När vi hade gått en bit kom benjamin på att han glömt nycklarna i bilen eller råkat låsa in dem så jag och erica "sprang" ner till bilen igen, men han hade bara glömt dem i bilen så vi kom in. När alla var samlade igen for vi upp på ett litet berg men när vi väl var uppe körde vi ner igen lika snabbt. Efterråt for vi till golfbanan i malmberget och slog lite på ranchen, när kvällen var slut var mina fötter som isbitar. For hem strax innan 2 för kände att jag var ganska trött.

HEJDÅ

Nu far jag ut

Error

Hej, har inget att skriva, hejdå.

Eller juste, tänkte bara meddela att jag så gott som är fullbokad. Har planer för hela veckan, kan ju meddela att på torsdag far jag till Piteå med laget och blir där till söndag. Och på onsdag ska jag på bion Eclipse, och innan onsdag blir det att umgås med personer, alla kanske inte vet om det ännu, men det får de snart reda på... ;)

If today was your last day.. would you say goodbye to yesterday?

Sitter hemma hos mig med Sandra, har nyss klämt min andra skål glass! Idag har vi bara varit ute i solen... och skogen, har hittat de jävligaste vägarna man kan tänka sig! Vi flög fram i 70knyck i både lerpölar och gropar, ALDRIG IGEN säger jag bara! Vi har ätit grillat idag med våra maskulina päron hos mig. Hon ska sova här.

Info: DET GÅR INTE ATT INSTALLERA DET DÄR SKIT SIMS SPELET, ELLER NÅGOT AV DE FEMHUNDRA JAG VILL INSTALLERA. KOMMER VERKLIGEN AVLIDA INNAN DEN HÄR HELGEN ÄR SLUT, HUR SKA JAG KLARA MIG UTAN SIMS?! Okej, så beroende är jag inte, men jag är väldigt sugen!

Läs även Sandras blogg, klicka här.

Nu tror jag vi ska bege oss till Totte och se vad folket i byn håller på med.

I'm still trying to find my place

Sims

Haha, hade glömt hur roligt det var att spela sims! Har suttit och nött den halva natten, och nu har jag t.o.m. tagit med den till byn!

Nyfiket

Åker och fikar på nyfiket med Ellinor, sen bär det av mot Ntv! Hyffsat härligt väder idag!

MY ABSOLUT FAVOURITE

Äntligen säger jag bara! Som vi väntat på detta, att få vinna! Det blev inte den matchen vi tänkt oss, vi tänkte ju först möta Jokkmokk, men de kom inte pga sjukdom. Då fick vi istället möta gsk-97, den matchen vann vi! 4-0 tror jag det vart.

Och nu lite sideinformation: har tänkt spendera min helg, midsommarhelgen, hos pappa! Kom o tänka på det när jag insåg att nästa helg, då jag egentligen ska till han, är jag på psg.. Så då blir det inte på länge jag ska dit annars alla andra är ändå bortresta från stan. Känner på mig att jag och Sandra kommer ha det übermysigt där ihelg! Hoppas på sol, bad och värme.

Say goodbye to yesterday.

Vaknade vid 12, hade ställt alarm eftersom att jag har match senare idag, måste ju vara pigg då! Nyss har jag fikat och nu ska jag gå och kolla hur varmt det är ute. Kan inte sommaren komma till lilla gve nångång snart?

Något som man aldrig släpper.

Världens mest underbara och finaste personer på denna jord är Mina syskon. Vet inte vad jag hade gjort utan dem.
 
Love you, always.

I'd give my everything to you.

Idag vaknade vi vid 13 någongång, jag for hem vid 14 någongång. Var bara hemma och tog det lugnt tills jag hade träning halv åtta - nio. Efter träningen for jag hem, duscha och fixade mig. När jag var klar ringde Danne och fråga om jag skulle med och äta pizza, såklart velade jag det, man säger ju inte nej till pizza med massa sköna personer? Så då for jag direkt till Love, därifrån vidare mot stan. När vi kom utanför Manuella insåg vi att alla pizzerior var stängda, så då for alla på statoil och köpte korv i baguette! När vi käkat upp den for vi hem, tror jag kom hem vid tolv någongång.

(Alla = Danne, Emelie, Martin, Love, Gustav, Micke, Johan och jag).

Nu tror jag att jag slår på en film eller något och efter det blir det sova!

Och justja, tänkte ju skriva om träningen också. Den sög, rejält! För det första hade vi inga bollar till en början och sedan fick vi bara lite utrymme eftersom det var match på den stora planen. Och som grädde på moset blåste det isvindar. Sen de att det bara är grymt tråkigt och irriterande är ju bara ett till minus i minuset.

You don't know anything bout' me.

Snart ger jag upp

Snart skiter jag i det här, det är ändå bara massa tjorv hit och dit, kan fixa det på egen hand!

Zac Efron

Igår såg jag och ellinor 17 again, men för mig vart det andra gången. Har kommit fram till att han nog är världens snygging!

Juni 22, 2010

Har nyss vaknat, är hos elli as usual. Nu ska jag tvinga upp henne, vi ska fika! Och senare så blir det att fara och göra en kopia på min nyckel, sen efter det det träning. MORNING

Now here's the sun, come to dry the rain.

Nu är jag back in town, längtar som ett psyk tills vi ska bort från gve!

Vill inte bara sitta här i ösregnet och inte göra något, det verkligen suger här! Har lust att bara ringa nån och säga "Kom så drar vi!". Har verkligen kommit underfund med att det inte är här jag vill tillbringa min framtid, men komma tillbaka, det kommer jag alltid göra. Kanske skaffa en stuga eller nå, för jag verkligen älskar vintern här och vill verkligen inte ge upp skotern! Om man vill leva ett ute liv bland naturen, ja då är verkligen lilla gällivare en bra plats.

BILDBOMB



1. En lustig skylt.
2. Ett gammalt foto på marcus, jag, yennie & alex.
3. Gympan.
4. LAPPEN! och det där på slutet var det bara står "ma" ska det stå "max ♥"
5. Elli gör hål i örat.
6. Sandra.
7. Nyklippt.
8. Suddig julia.

RUTTNAR HIT

VILL VERKLIGEN BORT FRÅN GÄLLIVARE, man kände bara av att vara i luleå en dag så blev man riktigt sugen på en till resa... långt bort! Längtar tills juli, det är då "semestern" börjar på riktigt. Ska med pappa mot sthlm/skåne osv, och så ska jag med sandra mot någonstans. Och i augusti blir det både fjällen och stugan. Men nog hade det suttit fint nu med en utlandsresa...


Typ hit..

Hittade en fin liten lapp...

som ... hade skrivit till mig ;) Men den får ni se någon annan dag, nu ska jag somna till en film!

Har varit i Luleå hela dagen, vi for dit och skulle köpa några nödvändiga saker, men allt vet jag ju inte var så nödvändigt..

Movietime.

Sitter hos mig, har varit med Elli, Johan, Danne sen åtta typ. Har sovit hos henne också.. Jag tänkte först slå på en skräckis, men Elli den fegisen vela inte kolla, så det blir en komedi istället. Imorgon far vi till Luleå för att shoppa osv.

14 de junio dos mil diez

Blir inte att fara på träningen idag, min förskylning verkar aldrig försvinna! Vet inte vad det är som är fel, nått måste det ju vara! Det är väl en blandning av både pollen och förskylning antar jag..

Just nu sitter jag hemma och väntar på maten, det blir grillat! Ikväll blir det att bara chilla med de bästa! Som vanligt.

Det hände nå sjukt med texten, undra om den ser ut så när jag laddat upp den också..... hmm


Det blev den inte! :)

THE CRAZY RUSH INSIDE ME

Have nothing to doooooooooo.....

BORING

                                                      BORING

                                                                                                                    BORING


HAVE TO DO SOMETHING

HELP ME

Tror jag verkligen dör snart! HOJJA.

Blir att ligga och kolla film hela dagen, eller iallafall tills jag kan röra på mig. Nu blir det iallafall Fantastic four, var så längesen jag såg den!

You

Vid 4-5 for jag till Johan, var där i typ en timme sen for jag hem igen. Har varit och bastat med några fina på fjällnäs efter det från sju till tio ungefär. Nu sitter jag hemma och har tråkigt, orkade inte fara ut igen eftersom det regnar som bara den.. Går väl och lägger mig snart då, blir säkert att jag sätter på en rulle och somnar till det.

You can't have it twice.

Tell them, shout it out loud.

Ska byta om nu, och sedan blir det att lägga sig framför tvn och se ifall det finns nå bra på gång där. Egentligen borde det här vara en sån där hemsk söndag, men det är det inte, för det är inte skola imorgon!

It burns like an iron in the back of my mind.

hjärtat är en plats där man förvarar sina vänners kärlek
tills man försvinner upp i himlen om man levde ärligt

Everything reminds me of you.

Igår for vi upp på dundret och grillade marsmallows och korv, efter det for jag och tankade. När det var klart hamnade vi alla hos Danne där vi skulle kolla Avatar, men det slutade med att både jag och Sandra somnade.. Vaknade vid tre och vid halv fyra for vi hem, somnade direkt! När vi vaknade, halv ett, så for vi på grillen och köpte mat, båda var svin hungriga. Idag vet jag inte vad som händer.

Sometimes goodbye is a second chanse.

Jag vaknade vid elva och vid tolv tog jag moppen till pappa, tvättade den och fixade lite, sen begav jag mig tillbaka till mbgt. Har firat moa som fyller år idag, nu ska jag fara till sandra. Vi skulle vara med johan och dom.

Bacon

Vid åtta drog jag till Ellinor med bussen, Elina var också på. Väl där så legade vi bara i sängen, fanns inte ett piss att göra. Så då fick vi höra att Angelica, Hanna och de där tjejerna skulle och grilla på Tippsta mest troligtvis, så vi snodde en bacon från ellis kyl och sedan for vi dit. När vi väl kom fram fanns det ingenting att göra, det regnade och var tråkigt, så vi for hem igen. Nu är jag hemma, får se vad jag ska göra, kanske går och sover.

DET LUTAR INTE ÅT DET BRA HÅLLET

ÄR SVINTRÖTT

Jag börjar mitt sommarlov med att sova, bådar inte gott.


Tidigare idag när jag somna i Ellis säng.

SOMMARLOV

Egentligen borde jag vara som lyckligast just nu, men kolla ut.. ösregn och skit, inget att vara glad över..

Det sker en ständig förvandling..

Hej, har tråkigt och inget att skriva, hejdå.

I tried to found myself, looking in your eyes.

Igår efter balen for vi hem till mig och satte på en film, ellinor somnade nog redan innan den ens börjat.. haha. Efter två timmar vaknade hon och då ringde daniel och bad oss komma till gällivare, så då var det bara att börja rulla ditåt. Jag kom hem vid halv tolv ungefär. Var jättetrött, så jag gick och la mig efter jag kollat klart filmen.

Har vaknat före åtta idag, måste ju vänja rösten vid att jag ska använda den snart. Om en och en halv timme står jag i kyrkan och får mina betyg, sen är det bara en timme kvar till sommarlov!

Ska fika nu, sen ringa angelica och höra vad hon ska ha på sig.

Grundalbal

Kom nyss hem, har varit på stan och kollat grundalbalen. Typ alla var skitsöta! Nu ska jag och Ellinor göra något vettigt.

In her world

Sitter hos elli, vi ska snart bege oss till gällivare för att kolla vilka som är där. Vid sju är det bal, ska dit med sandra, julia och ellinor. Tar med systemkameran. Nu är det sista gången jag kollar grundalbalen på två år, för nästa år går jag! Men man vet ju aldrig, kanske flyttar efter nian, så detta kanske är sista gången.

vars gör du?

sitter hemma i sängen nu tillsammans med ellinor, vi ska kolla film nu och sedan blir det sova. ska upp vid halv tio imorgon ungefär, har bara klassens dag klockan tio och sedan är det hejdå till den här klassen, yeah!

har varit i gve och kollat studentbalen, såg många söta klänningar. nu längtar jag verkligen tills jag går ut! efter det for vi på stan, träffade folk och gick bara omkring, det var verkligen proppat med folk! det var någon slags "cruising", om man stavar så.. sen drog vi till daniel och legade där och latade oss. har varit till elli och hämtat hennes grejer och sedan begav vi oss hit.

GODNATT

Facebookholic...?

Har tagit mitt förnuft till fånga och en gång för alla raderat mig från Bilddagboken, är verkligen jätte less på den! Har ju facebook och bloggen. Behöver inte en till sån där onödig sida som man alltid hade när man var mindre. Jag minns när jag var medlem i Kamrat, och Lunarstorm... ojojoj, Lunarstorm, fattade inte ett piss av den sidan så jag drog lika fort som vinden. Nu är jag bara aktiv på Facebook, och bloggen (fast man kan ju inte kalla det aktivt det jag gör här på bloggen). Känner att Facebook är en sån där sida som bara kommer utvecklas och utvecklas, kommer aldrig släppa taget om den! Känner att jag inte hade klarat mig utan Facebook, okej, det kanske låter hemskt men så är det. Hade varit en sån där utböling som inte vet ett piss om folk och saker som händer, hade blivit någon av de mest osociala människorna i världen. Men sanningen är ju den att man kan ju inte vara vän med alla, vissa är internet-vänner bara och vissa är "riktiga" vänner som man träffar på fritiden eller i skolan/jobbet, så man kanske behöver internet för att kommunicera.. hemskt men sant, så är det för vissa. Tänk att man kan vara beroende av en internet sajt... Facebook. För vissa kan det vara som morgonkaffe, ni vet de som är beroende av kaffe, de dricker kaffe hela tiden.. nu har det blivit så med Facebook.

Velade bara fördriva tiden lite, hoppas man förstår vad jag försöker komma fram till.

Har verkligen

blivit ett fan av att ladda upp stora/redigerade bilder har jag kommit på, typ en svart-vit bild av en solnedgång, eller en starkt lysande bild av en lampa osv osv. Tycker det blir ett roligare inlägg med bilder, har verkligen inte varit snäll med att ladda upp bilder förut, men ska börja skärpa mig, helst nu när jag har så många bilder från Thailand som jag inte visat ännu...

8 juni.

Känner att jag behöver skriva av mig, så håll i er, här kommer det!

Fattar inte hur rektorn tänker egentligen..... eller, han tänker nog inte alls. Det verkar som att vi inte får byta klass, om jag inte får det så blir jag tokig. Inte nog med att jag inte trivs i den klassen jag har nu, jag kommer inte trivas i den klassen jag får heller! BLIR TOKIG, måste få byta! Fast helst vill jag inte byta, men vad gör man om de personer man vill gå med går i en annan klass och de inte får byta? Ja, då byter man. Så enkelt var det! Kommer verkligen känna friheten på Fredag, när vi får sommarlov. Kommer känna ett glädjerop inom mig, har verkligen längtat efter det här! Efter att byta klass.. men vad vet jag, jag kanske ändå blir onöjd med den andra klassen..

Idag har vi haft skola från nio till ett ungefär, fast redan vid halv tio sa någon att vi borde fara hem pga av att jag ändå inte kunde vara med och spela fotboll/brännboll när jag var sjuk. Men jag stannade, eftersom jag skulle och träna med Angelica när det var slut. När vi väl for från skolan stack vi en stund till stan och for på Nyfiket och åt baguetter. Minns inte riktigt vad vi har gjort, men vi har iallafall varit med Danne och Johan som vanligt. Ska sova nu, börjar tio imorgon, ska på nå "uppdrag", får se hur det går.

The light you give is not in you.

Nu blir det säng-mys med min dator, ska ligga och gosa under täcket! Imorgon är det fotbollsturnering på skolan, men kan inte vara med, är fortfarande sjuk, men ska dit och kolla iallafall. Nu ska jag snart sova, tror jag slår på någon bra film som man törs kolla om man är ensam. Det lutar mest åt Taken eller My Sisters Keeper, eller kanske The Notebook.. hmm, svårt val..

I am working oh so hard.

Har varit i skolan från 9 till 11 idag, vi städade bara skåpen och skolan, lite runt tennishallen också. Efterråt for jag, Danne, Johan och Ellinor till mig, hämtade en hjälm och sen for vi mot Gve. Var och fikade sen gick jag en sväng på Jive när de andra var och tankade sina. Hittade inget, så vi begav oss till Mbgt igen. Har varit med dem tills det vart mat, nu ska vi till Ellinor för hon ska byta kläder och sedan far vi till dem igen.


Love you.

I found i'm scared to know, i'm always on your mind.

white is the new black.

Har varit sjuk hela helgen, och hela veckan om jag ska vara ärlig, skittråkigt! Kunde varken vara med på matchen idag eller på träningarna i veckan... Snart beger jag mig mot stan, ska vara med ellinor och några andra.

DOES IT HURT?



I hope when you're in bed with her
You think of me

I would never wish bad things
But I don't wish you well

Does it hurt
To know I'll never be there?
Bet it sucks
To see my face everywhere

It was you
Who chose to end it like you did
I was the last to know

You knew
Exactly what you would do
Don't say
You simply lost your way

She may believe you
But I never will
Never again

SUR

Inte nåmer, eller ja, innerstinne är jag sur, på skolan som tänker med allt annat än hjärnan. Fått veta vilka klasser det blir till nian, kommer dö om jag inte får byta.

Nu är Sandra här, vi ska inte göra ett skit. Imorgon är det sista dagen med lektioner, vi börjar åtta och går till tio och sedan har vi hål till halv ett, under hålet ska jag och Ellinor hem till henne och sova & äta! Sen har vi Svenska, ska bara gå igenom betyget ungefär. Nästa vecka är det lugna veckan!

AKUTINLÄGG

åker till coop, tillbaka snart!

1 juni.

Kom nyss hem från frissan, vart väl sådär, det behövdes bara klippas upp och toppas. Så det ser ungefär ut som innan, bara lite kortare. Nu snart kommer Ellinor, då ska vi plugga! Har två prov imorgon, och måste vara klar med matten också! Det är inte ens säkert att jag ska till skolan imorgon, men det måste jag! För om jag inte gör proven, då får jag ju inte betyg... Hatar skolan, fastän jag vet att det är nödvändigt så finns det inge värre än att stressa omkring som en yr höna med alla böcker fastklistrade i rumpan på en, och att tänka på betyget är också hemskt, tänk så har jag sänkt mig i något? Tror faktiskt jag har sänkt mig i spanska, men om jag ska vara helt ärlig så bryr jag mig inte så mycket. Om inte vi byter spanskalärare till nästa år vill jag byta språk, är seriöst rädd för henne.

All i needed was the truth.

är sjuk, eller ja, det är säkert pollen som börjar tränga på, sitter iallafall här och nyser som en tok, rinner från ögonen gör det också. tror inte jag kan vara med på kondistestet idag, försämrar säkert bara mitt betyg om jag inte får godkänt (om jag inte kan andas så kan jag ju inte springa lika snabbt). har frissan elva, kanske stannar hemma idag igen, men går iallafall till frissan. Har velat klippa mig hur länge som helst, så nu måste jag göra det! men jag får se hur jag gör.

RSS 2.0