Och förresten,

jag glömde säga "Grattis på mors dagen, mamma!"
Älskar min mamma, she's the best!


un buen alumno

Nu när jag sitter och läser andras bloggar, folk som skrivit om skolan och om fritiden, så kommer jag att tänka på mig själv. Okej, det går bra för mig i skolan, men om jag ska ha toppbetyg när jag går ut nian så måste jag börja kämpa mera! Det blir alldeles för mycket surr och fnitter under lektionstid nu för tiden, det är verkligen inte bra det. Jag måste börja skärpa mig. Så nu har jag bestämt mig, eller rättare sagt, jag har lovat mig själv att jag ska ta i och kämpa nu de sista veckorna. Jag måste börja plugga mer på alla läxor vi har och inte bara vänta till sista sekunden med att träna, för tänk nästa år. Då ska vi börja få betygen, stackars dem som inte sköter skolan. Jag hade verkligen inte orkat det.

/Y

A broken wheel

Okej, nu var det riktigt länge sedan jag uppdaterade sist. Men jag har alltid så fullt upp när jag är med Sandra, så jag hinner bara inte. I helgen så har jag och Sandra varit ute och ett stort plus på det hela är att solen har synats hela helgen! Jag och S har hunnit cykla (i helg igen), och så har vi hunnit vara med Emil och gjort sönder Sandras cykel. Och innan allt det så var jag och Sandra på bingo med hennes farfar, det var jätte kul, men tyvärr så vann vi ingenting. Men min lillasyster vann 500kr så, kul för henne. Men det måste vi absolut göra om jag och S. Det var iallafall en kort sammanfattning av det hela. Och förresten, jag har hunnit vara i Luleå också i helg. Jag fick med mig hem en bikini, en tunika, massvis med sockar och ännu mer sockar, underkläder och ett par mjukisbyxor. Sen efter att vi hade varit på stan for vi till min moster. Min lillprins fyllde åtta hela år! Så ett stort grattis till honom. Men nu ska jag hoppa i bingen.

me encanta cantar!

Nu har jag gjort om lite här på bloggen. Men jag vet fortfarande inte hur man ska göra för att få bilden större, jag får väl testa lite. Men nu är jag iallafall nöjd! Men Elli, kan inte du försöka fixa den där gröna texten? Jag vill gärna att den ska vara svart :)  Det vore toppen om du orkade kolla det åt mig. Och förrestem, någon som vet hur man ändrar färg på själva "bloggnamnet", eller vad jag nu ska kalla det. Jag menar iallafall det där man får skriva in och så står det där uppe vid bilden. Så, någon som vet? Tell me!

Hurry slowly

Idag for jag och Ellinor till stan efter skolan, det var tänkt att vi skulle vara med Sara. Men hon kom aldrig.. Så då satt vi bara där på gatan och frös, eller det var nog bara jag som frös. Sedan tog vi en buss till Elli, men då ringde pappa och jag var tvungen att åka hem. Men nu ska jag avrunda här, för jag orkar verkligen inte blogga just nu.

Nu sitter vi här

Nu sitter jag hemma hos mig, det är bara jag och Sandra hemma, och vi sitter i varsit hörn av soffan på varsin dator. Jag har försökt lägga in bilderna från mobilen på datorn, men det går inte. Så jag gör det ikväll istället, för det funkar på min dator (jag sitter nämligen på pappas dator och Sandra på min). Idag har vi iallafall kört fyrhjuling och hoppastudsmatta. Sen ska vi äta och troligtvis göra samma sak som innan. Eller så tar vi våra cyklar och cyklar till station.

-Nu laddar jag upp bilder

Jag och Sandra har likadana fyrhjulingar


Sandra på sin tantcykel


Jag

Twilight

Det är den absolut bästa filmen som någonsin visats i hela världen! Från första stunden man ser killen i filmen blir man som förlamad. Åh vad man är avundsjuk på den där tjejen! Det räcker med två ord: VILL HA! Jag tror ni fattar.

Spend the time when you know you are going to loose it

Con Amore

Jag trodde allvarligt aldrig i hela mitt liv att den här dagen skulle komma.
Jag kan inte förstå att det är över.
Jag vill inte förstå.
Jag behöver just det där lilla extra som gör att man orkar vidare på mornarna.
Jag saknar alla saker.
Jag tänker tillbaka på den underbara tiden.
Det var den bästa tiden.
Kan verkligen inte förstå, fastän många tårar gått till spillo.

Harder, you know you can!

Jag tänker börja inlägget med en kort notis. Jag vill ha en mygg fri sommar! Så, nu var det överstökat. Idag har jag iallafall haft kör, jag körde faktiskt eu-moppe dit. Och Evelina (om du läser det här) du var jätte bra idag!  Allt idag gick jätte bra, vi fick glass och så fick vi kolla på filmen från Italien. Hoppas allt går lika bra på tisdag. Nu för en stund sen kikade jag lite här på någon sida, och då stog det något om träning. Och då började jag fundera på mig själv, jag äter godis konstant hela tiden, jag tränar aldrig och jag äter inga grönsaker. Så hur nyttig är jag på en skala från ett till tio? Därför måste jag börja träna, kanska gå och simma någon gång i veckan. Men jag ser ju hur det blir, bara jag får någon träning. Jag vet, nu blev det två inlägg efter varandra som säger att jag ska börja bli nyttig och så, men jag vill bara skriva av mig allt vad jag känner och tycker nu när jag är på det humöret. Men nu ska jag äta lite grillat, sen blir det nog att kolla igenom läxan. Kram

Eurovision song contest

Nu sitter jag ensam i vardagsrummet hos papi och kollar eurovision song contest. För er som trodde att jag hejade på Sverige så har ni fel. Jag hejar nämligen på Danmarks bidrag, för Sveriges bidrag är inte alls nå bra! Egentligen så borde jag packa mina väskor, men jag får väl klistra uppe ögonlocken för att orka titta när jag packar dem senare ikväll. Och det här med att börja vara nyttig går verkligen skit! Hur ska jag någonsin kunna hålla mig borta från alla godsaker?! Och jag som inte ens äter grönsaker, hur ska det här gå egentligen! Men jag måste börja vara med seriös, för annars kommer det här inte gå. Jag får försöka övertala mina klasskompisar att också hålla sig borta från alla godsaker, för annars kommer jag också bara smaska och smaska. Sen har vi det här med designen på den här bloggen, det går också inte alls som tänkt. Jag har tittat på olika bloggar för att få förslag på hur min ska se ut. Jag har testat alla möjliga färger och bilder, men det går inte alls bra. Det blir bara fulare och fulare för varje gång. Nu ska jag iallafall fortsätta kolla Eurovision song contest.  

Fick bli en gammal bild på mig.
 /Y

Hjälp!

Jag har ingenting att sysselsätta mig med nu! Det är inge bra på tv och ingen är social på msn. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Det är alldeles kokhett här inne också.

Från att byta från ett ämne till ett annat, idag har det varit alldeles blå himmel och cirka  20+ ! Tjoho, snart är det sommar! Idag på idrotten hade vi en vikarie, och fråga mig inte varför. Det var ganska pinsamt, för hon är nämligen mamma till en kompis till mig. Det har varit jätte skönt ute, hela dagen! Så på den sista lektionen som var bild, satt vi ute om målade. Vi skulle måla landskap, jag ritade en fantiserad kulle med massa lila träd och grön/blå himmel. Det vart vädigt annorlunda säger jag bara. Idag har jag inte haft en enda lugn stund, för Fredrik och Sebastian har hållit på med mig hela dagen. Det är ju bättre det än att vi bråkar :)

Min outfit idag.

Jag, Fredrik och Sebastian (förlåt Elli, jag snodde bilden)


Men nu verkligen från att byta från ett ämne till ett annat, igår så var vi (min klass och några andra klasser) i Luleå, som alla nog redan vet.  Vi var tvungen att vara på skolan före klockan sex på morgonen, och när vi äntligen hade lämnat kylan ute och klivit på bussen, så kunde ingen somna. Det var alldeles för varmt inne på bussen! Och när man försökte somna så var det alltid någon som tog fram kameran. Tyvärr så vann vi inte "bygga stol av wellpapp"-tävlingen. Men det var ganska roligt iallafall. Men det absolut roligaste var iallfall när vi fick gå på stan. Hem tog jag med mig tre linnen, jeansleggings, skor och en tröj/tunika. Så nu är jag nöjd. Ta gärna en titt på bilderna.

Josefin och Ellinor stör sig på att jag fotar hela tiden :)

Mig själv i bussen.

Kalla mig ego.

Vi tog våra saker och gick och lade oss på gräsmattan.

Elli var trött, så hon och jag gick och lade oss ner på två soffor.

Även jag var ganska trött.

 /Y

Spyless!

Jag är verkligen spyless på den här bloggen nu! Den är så himla ful! Jag orkar verkligen inte sitta och skriva inlägg när den ser ut såhär. Men bara så ni vet så är inte det, som Ellinor hjälpt mig med, fult. Utan det är headern, som jag förövrigt gjort själv, som stör mig! Så passa på att ge förslag på olika färger osv. som skulle passa. Alla förslag uppskattas. För snart ser ni en helt ny design! /Y

Take me away

När jag väl började skriva så velade jag bara fortsätta!
Nu ska ni iallafall få information om imorgon :)

Imorgon måste jag vakna före fem, för klockan 5:50 måste vi vara på skolan. Våran klass och 7orna på Tallbacka ska samåka i en buss till Luleå. Våra klasser har nämligen byggt stolar av wellpapp som vi ska tävla med på ett universitet i L. Den ska vara hållbar och se bra ut. Och efter att vi har tävlat med den på morgonen ska vi få vara på stan. Men bara i två timmar. Så det kommer bli stressigt och mycket kö, för alla har man väl något att köpa? Sedan ska vi tillbaka till skolan, det blir faktiskt väldigt roligt att komma bort från skolan! Men det bästa är nog att vi slipper den sämsta dagen i skolan. Nu hoppas jag bara att jag hittar det jag vill ha, men annars får man väl åka själv med någon komps senare. Om det verkligen är så viktigt :)         
                                                                                          /Yonna

*

who is gonna make my desicion
when I can not make them on my own
who tha'hell is gonna belive me
if I do not belive in my self
who is going to be there forever
when everyone go

not even for a billion

Ganska jobbig dag, jag har haft absolut ingenting att göra!

NO WAY I AM JEALOUS

Ni förstår nog inte riktigt hur avundsjuk jag är egentligen! Moa är i Spanien och har roligt, medans jag sitter här hemma bland kylan. För det är faktiskt inte så varmt ännu här uppe i norr.

Men för att komma till saken, igår var jag ensam hemma med två tjejkompisar, vi kollade film till 2 på natten. Sen gjorde vi plättar för vi var jätte hungriga. Efter att vi ätit upp våra smarriga plättar, som faktiskt blev ganska lyckade, så vakade vi till fem. Sen orkade inte jag nå mer, så då var jag lite oschysst och somnade. Jag hann bara sova i fem timmar sen vaknade jag igen. Pigg och alert, som jag alltid är på morgonen, så velade jag vara lite dum mot de andra, så jag väckte dem. Sedan kunde ingen somna om, så då tog vi våra täcken och kuddar och lade oss ute på studsmattan i det fina vädret. Men helt plötsligt så började det ösregna! Så vi var tvungen att springa in och stänga alla fönster, vi hade nämligen satt på musik så att det hördes ut till oss. Sedan gjorde jag och A choklad muffins och bjöd J och T. men jag var inte så sugen, så jag tog bara en. Sen så satte vi oss alla ner och spelade lite kort och sådant till 4 på eftermiddagen, och då packade jag min väska och vi tog bort alla sängar och täcken. Så jag kände att jag varit ganska duktig iallafall, så då plockade jag ur och in i diskmaskinen. Sedan for jag till pappa. Och nu sitter jag här, vi har ätit lite tårta och firat min lillasyster som fyllt 10 år i veckan. Nu är att gå och duscha ett måste, för jag ser ganska sliten ut.    

jag, som J säger, alltid är med på bild. Hahaha lite lustigt faktiskt.

Lite smått och gott som vi hade under kvällen.


våran lilla utflykt på studsmattan.
  /Yonna

Ni kanske inte

har märkt, men jag har faktiskt uppdaterat. Men inte genom att skriva inlägg, utan genom att ladda upp bilder till inlägg och så vidare. Nu var det en evighet sedan jag skrev, känns det som iallafall. Så nu måste jag ta och uppdatera litegrann! Veckan har iallafall inte varit någon särskild, bara det gamla vanliga. Skola, kompisar och plugga. Men idag så var jag med Josefin och Angelika efter skolan, sen tog vi hennes hund och gick en sväng för att få lite motion. Och efter den promenaden gick jag hem. Det var tänkt att jag skulle vara med dem senare också, men när jag kom hem så höll mina syskon på att städa sina rum. Och då blev jag jätte sur på mig själv, eftersom jag inte har städat eller dammtorkat på ett bra tag nu. Så då började jag dammtorka och slänga saker som jag inte velade behålla. Och nu är jag ganska nöjd med mitt rum faktiskt!

I helgen så åker min mamma och dem till stugan, så då blir jag ensam hemma. Men helgen ska väl spenderas tillsammans med A, J och T antar jag. A, J och jag kanske skulle sova hos mig, men vi ser ju hur det blir med det. Jag är ganska trött nu, så nu ska jag ta en macka, sedan ska jag nog krypa till sängs. Och förresten, jag är jätte avundsjuk på Moa som ska till Spanien imorgon. Ge mig sommar!       /Yonna

Söndag :)

Idag var jag med Sandra ett tag innan jag åkte till kören. På kören sjöng vi igenom alla låtar vi ska ha på vårkonserten. En av de låtar vi ska sjunga är fields of gold, och den är bara så fin! När vårkonserten är slut så var det sista gången min kör Con Amore någonsin sjöng tillsammans. För ledarna ska sluta, och då kan inte kören vara kvar. Och vi som har så sjukt mycket minnen tillsammans! Det är så jobbigt nu när vi har träningar, för vi vet att det börjar närma sig slutet. Och sjunga är ju våra liv just nu, hojja säger jag bara.
Sen efter kören så kom mamma och hämtade mig, sedan tog jag cykeln ner till Jossan. Dit kom även Annie. Och det roliga är att vi har exakt likadana cyklar, så det såg kanske lite konstigt ut när vi cyklade omkring gatorna. Vi hade väldigt roligt i bäckskolans lekpark iallfall.

J och A

man kan inte säga annat än att det var jättekul!

här är vi :)

jag och Angelika

jag på en konstig gunga 
     /Yonna

Ursäkta

för lite seg uppdatering. Nu unger valborg har jag hunnit med mycket! Jag har varit i fjälls och kört skoter för sista gången på länge, och så har jag hunnit vara med två tjejer som jag inte varit med på länge. Det var jätte skojj där, och jag kommer sakna snön så enormt mycket nu! När jag kom tillbaka till stugan i fjälls (torvkåtan), så hade jag ingen ork i kroppen. Jag var så slut efter allt körande, jag bara satt och skakade. Har nog inte riktigt fattat att det är jätte svårt att kunna styra en skoter i skogen bland massa snö och träd. För det var jätte svårt, jag gled ur spår och fastnade, sen höll jag på att köra in i ett träd och en skoterleds stolpe. Men det var iallafall kul, fastän jag var livrädd hela tiden. Jag orkar inte skriva så invecklat, ni får en kommentar till bilderna, det blir nog en hel drös med bilder nu.

jag i fjälls, strålande blå himmel (syns inte på himlen)

alldeles kokhett utomhus var det iallafall

jätte varmt (ca 20+), så satt med bara linne och underställsbyxor

ignorera mig

här ligger jag och steker mig själv, så nu har jag bränt mig

såhär bränd var jag när jag kom hem

sen har jag fått träffa min nya tremänning Evelina, hon är sjukt söt

jag och lillasyster tog en promenad bland fjällen :)

innan vi åkte hem

jag på skotern, fotograf: lillasyster

och en sista bild på min andra tremänning som jag träffat för andra gången i hela mitt liv, även han är sjukt söt!
                 /Yonna

RSS 2.0