Soror omnia

♥ allt för min syster

Hush

Jag orkar ingenting, orkar inte skolan, orkar inte träningarna, orkar inte plugga, orkar inte bråka, orkar inte vara snäll, orkar inte röra på mig, orkar inte vakna, orkar inte sova & orkar inte umgås med fler än en/två personer. Vad är det med mig nuförtiden? Varför har det blivit såhär? Har jag hamnat i en form av svacka? Där det bara finns ensamhet? Hoppas det försvinner snart, för i skolan är allt bara skit, orkar inte följa med på lektionerna knappt för allt är bara bajs då. Och när jag väl kommer hem orkar jag inte plugga fastän jag vet att jag får svindåligt på proven annars. Vet inte vad jag ska göra härnäst, och det blir ju inte bättre av att jag är sjuk helatiden.. 


Blå, som ögon när barnen är små.

Sitter hemma nu och nöter himlen är oskyldigt blå och är riktigt glad jämfört med i skolan. Snart ska jag öppna no-boken och sen kommer sandra. Vi ska bara mysa på hela kvällen, sen kanske kanske kanske jag ska till elli? Och sova. Men det ser jag då när hon kommer hem. Ska iallafall fortsätta längta till maten och att mitt element hinner bli varmt snart.


On the first page of our story, the future seemed so bright.

Det värsta är att jag inte kan glömma. Jag kan verkligen inte bara glömma och låta dagen komma som den kommer, jag har försökt. Jag har t.o.m lovat mig själv att glömma. Jag har glömt för ett tag men lika snabbt kom jag ihåg igen. Jag antar att du var väldigt speciell för mig. Men det konstiga är att det är pga. dig som jag mått mest dåligt.

Trots det gör allt, som jag inte kan glömma, mig så glad men ändå så ledsen. Jag vill inte komma ihåg, men jag vill samtidigt inte släppa allt. Trots att jag skadar mig själv så mycket genom det här. 

Jag tror att en gång i allas liv kommer en person som gör ett så stort intryck på en, att personen på något sätt alltid finns kvar. För faktiskt så finns du i allt jag gör hur lite jag än egentligen vill det.


Jag gillar att sjunga

Men har verkligen ingen aning om vad jag ska sjunga på skolavslutningen...... HJÄLP

Jag tror ingen missat

Jag tror ingen missat att det är första advent idag? Ingen förutom jag.. Allt har varit så roligt så det enda jag firat idag var ellis födelsedag, kom på att det var det när jag satte mig ner framför bloglovin. Knäpp jag är.

Idag har vi gjort massa olika, fotat massa, fikat massa, gråtit lite, firat mycke, umgåtts med personer ganska mycke och inte varit ute alls. Nu ska jag sätta mig ner med mamma och krister framför tvn och äta lite popcorn och sen får jag se om morden i midsomer är något för mig, annars tar jag min no-bok i handen och lägger mig i sängen och fördriver tiden där istället.

DUSCHEN

Har just varit uppe och fikat med ellinor. Nu vet jag inte vad vi ska göra, men vi ska väl duscha & "fixa" oss antar jag. Sen idag blir det att fika, men ska väl hinna hem i någorlunda tid så man hinner träffa marica och storebror
samt plugga lite. 

Grattis ellinooooooooooooooooooor



Nu går vi och slänger oss i sängen, sen vet jag inte vad vi ska göra :)

En insekt

Sitter i min säng i mitt rum med ellinor nilsson. Har varit på stan idag med marica & storebror. Köpte lite saker och sen for man hem. Det var riktigt kallt ute idag. Efter jag ätit middag ska vi någonstans med elina. Vi får se vart vi bär av.


I never really cared, until i met you

Sitter framför tvn, har just kollat idol. Säger bara en sak, olle är så jäkla grym!!!!! Han tog t.o.m. jay idag!! Nu är det bara att hoppas på att linnea eller minnah åker ut!

Sen ser vi vad som händer, tror jag bara ska umgås lite med marica och sen ska jag väl sova med en film. Imorgon blir det att hitta på mer saker än idag, det kan jag då lova.

Underlig

Sitter här med marica , vi gör ingenting. Snart blir det väl mat, och efter det kanske jag beger mig mot någon fast då blir ju marica ensam. Svårt beslut.. Idag har vi inte gjort mycket, legat typ flera timmar i sängen och pratat. Har även kliat henne på ryggen ett x antal gånger.......... Och inte för att tala om hur många gånger jag kliat henne på armen.. Hon är lite underlig.

Det är titeln jag vill åt

Är hemma nu, for hem från skolan för kände mig lite hängig. Då for jag, storebror och storasyster och hämtade min kusin från flygplatsen. Och nu vet jag inte vad jag ska göra, skriver senare idag om vad jag gjort idag.

List

Har du någon bästa vän? - ja
Vem av dina bästa vänner bor längst bort? - vet inte
Är du ofta med dina vänner? - ja
Vad brukar ni hitta på? - olika, men försöka vara ute så mycket som möjligt iallafall
Vad är ditt bästa minne med någon vän? - har massa fina, men finland är ett av mina bästa minnen. 
Säg namnen på några riktigt bra vänner? - ellinor, sandra osv. ni vet vad jag tycker 
Kan du vara dig själv med dina kompisar? - jadå
Har du hatat någon av dina bästa vänner? - vet inte, tror inte
Litar du på dina bästa vänner? - ja
Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? - ja
Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? - ja
Var bor dina bästa vänner? - gällivare kommun
Har någon av dina vänner ljugit för dig någon gång? - ja
Ljuger du för dina vänner ofta? - nej, men har väl hänt
Vem av dina vänner var du med senast? - elina, sara och de i skolan
Vem av dina vänner saknar du mest just nu? - sandra johansson och b bäst & gänget
Vem av dina vänner önskar du var med dig just nu? - ellinor
Har du många vänner i din klass? - njaaa, typ 6-7 stycken
Vem/vilka är du mest med i din klass på skolan? - ellinor, elina, sara, daniel, gustav och frida lite
Vem av dina vänner har du känt längst? - av de jag känner/umgås med nu så är det väl ellinor kanske, har bytt umgänge som bara den..

Sista som
..du fick en kram av? - sara
..du fick en puss av? - vet inte
..sov med dig i samma säng? - säkert elli
..du delade ett riktigt skratt med? - alla fina i skolan
..du gick på bio med? - klassen tror jag
..du höll i handen? - minns inte
..du gick på stan med? - ellinor
..du delade en pizza med? - har alltid egen pizza
..du ringde? - ellinor
..skickade ett sms till dig? - elina
..gjorde dig lite besviken? - det vill jag inte säga här
..gjorde dig mycket besviken? - samma som ovan
..du skrev med på msn? - minns ej
..du åkte i för bil? - storebrors
..gav dig en komplimang? - sara
..du kollade på film med? - ellinor säkert 
..du åt med på resturang? - ellinor säkert, eller pappa kanske?
..betalade något åt dig? - vet inte
..grät inför dig? - vet ej

Bor dina föräldrar tillsammans? - nej
Om inte, vem bor du mest hos? - mamma
Varför? -  för att hon bor i stan
Vem av alla dina familjemedlemmar är längst? - storebror
Och kortast? - lillasyster
Vem är dig mest lik? - storasyster
Har du gråtit på grund av din familj någon gång? - ja
Har din familj bra sammanhållning? - nja..
Skulle du vilja ändra på något i din familj? - ja, frågan ovan och en liten sak kanske

Favoritfärg? - vit
Mobiltelefon? - samsung ultratouch s8300
Skola? - tallbacka
Senaste filmen du såg? - den på tv
Senaste låten du lyssnade på? - cruz
Vad står det i ditt äldsta sms i inkorgen? - jaha, jaja :)
Vad står det i ditt äldsta sms som du har i skickade? - hejdå :)
Hur många timmar har totalt pratas i din telefon? - vet inte
Hur många sms har du totalt skickat? - vet ej
Har du duschat idag? - nej
Vad var det senaste du sa till din mamma? - joo
Vad var det senaste din mamma sa till dig? - men inte får du öppna den ännu
Går dina vänner före en partner? - ja, har ingen partner
Vad ska du äta till middag ikväll? - vet ej
Har du några syskon? - ja ♥

Cause I was in the cold

Ligger i sängen nu och ska snart slå på en film, tror det blir toy story 3 som jag aldrig hann se klart för att jag somnade för någon vecka sen. Imorgon kanske det blir skola, hade behövt åka dit för har ett matteprov men känns inte speciellt kul att åka dit om det är iskallt ute och plus att min kusin kommer imorgon så hade velat vara hemma och umgås lite med henne också. Samt göra henne sällskap här, så hon slipper vara själv med alla gamlingar ;) Dvs mamma & krister. 

Sen kanske det blir att umgås med ellinor, kanske elina? Skulle tro det. Nej nu ska jag slå på en film och bara njuta i mitt lagomt svala rum (jag kom på att man kan sänka elementet!!).


Har jag sagt hur mycket jag saknar luleå och hur mycket jag vill tillbaka till min praoplats?? Kanske inte, men nu vet ni....... ♥♥♥

Julmys

Egentligen gillar jag inte julen, men den är ganska mysig. Tycker det bara är jobbigt att ta fram och ta bort allt julpynt men när det väl är klart är det ganska fint ändå. Men det ska inte vara för mycket julpynt, så jag har bara en julstjärna iår. Men det blir mysigt ändå på något sätt.. när man tänt några ljus, städat och bäddat sängen & lyssnar på fin musik.. Det blir lite julmys över det hela.

Idag har jag då somsagt städat, och med städat menar jag riktigt storstädat som i dammtorkat/dammsugit/bäddat/plockat undan etc. Det vart riktigt fint måste jag då säga. Det enda jag inte gjort än är plockat ur garderoben och packat upp väskan från prao-veckan i luleå. Men det kan jag inte göra förrän jag rensat garderoben, för nu ligger allt hullerombuller. Och så har jag satt upp julstjärnan samt tänt ljusen som stått här som bara dekoration ända sen vi flyttade hit.

Nu är det inte länge kvar till julen, och det betyder att det är ännu närmare till min födelsedag då! Snart blir jag sextoooooooon!!!!!!! Då ska jag fan i mig börja övningsköra på en gång och ta skoterkortet direkt! :) Oj det här blev ett långt inlägg, flitig du var som läste ända hit. Nu slänger jag in en bild på hur mys jag har det nu.


It's the good advice that you just didn't take

Oroa dig inte för framtiden. Det är slöseri med tid. Sätt upp positiva mål.

I'm so scared, that you one day no longer will be in this world..

Jag älskar er så himla mycket ♥ f&f

This is all that is

Har just kollat klart en värdelös film som handlade om zombisar.. Nu tror jag kanske att jag steker mig själv en hamburgare eller dylikt. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, det får jag allt se senare.

Hemma idag

Stannade hemma från skolan, både för att jag är lite sjuk och för att det är ungefär -30 grader ute :( Nej nu ska jag göra fika, sen äta upp det. Och sen vänta på att jag blir ensam i huset, så det är tomt i soffan...

But as long as i got you, i'll be alright

Sitter och fryser som fan, vet inte om det beror på min förkylning som sakta men säkert tynar bort eller om det är pga att det är svinkallt i hela huset? Vet inte vad, men det beror väl på båda antar jag. Idag i skolan var jag inte alls på humör, kändes riktigt jobbigt att vara där idag.

Vet inte vad det är med andra människor jag inte känner, blir bara så irriterad på deras sätt att vara. Helst såna som är så snobbiga och försöker göra att alla ska se dem.. Men det är väl bara deras sätt att vara, liksom mitt sätt är att alltid vara glad. Men det måste vara riktigt jobbigt för dem att gå runt och vara kaxiga hela tiden. Men de lyckas ju med det de vill, de går aldrig osynlig.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, ska väl plugga lite no och sen kanske hitta på något med någon? Brukade alltid ha mina onsdagskvällar fullspeckade förut, så känns lite sjuk att inte veta vad man ska hitta på.

Det är onsdag

Nu sitter jag på facebook och försöker spela icy tower, men det går inte för den fastnar bara i väggen (!?). Snart ska jag borsta tänderna och sen vid kvart-tio i far vi, jobbigt men det går väl an. Vi har bild som första lektion iallafall.

Min mamma & pappa

Förlåt att jag är dålig på att visa mina känslor för er i verkligheten.. Vet inte varför jag har jobbigt med att krama någon eller säga att jag älskar någon.. Allt blir så komplicerat om man ska vara överdramatisk helatiden.. Gillar inte att få komplimanger, det är nog bland det värsta som finns. Hur kan det ha blivit så? Är det nå fel på mig då eller? Det skulle förklara så mycket.. 

Men nu babblade jag bort det här inlägget också som bara skulle handla om er två... Men det jag vela få sagt var att ni är underbara och vet inte vad jag skulle gjort utan er... Förlåt för att jag inte visar det i verkligheten.

En helt vanlig tisdagskväll

Har tillbringat min tisdagskväll hos ellinor med te, plugg, kameran, icy tower & desperata hemmafruar. En ganska så härligt tisdag. Synd bara att det är onsdag imorgon, då kommer jag inte få så mycket tid till annat, eftersom vi har prov på både torsdag och fredag samt en redovisning på fredag som jag inte ens börjar på.. Lyckat yonna! Nej nu ska jag slå på några fina låtar, inte tänka alltför mycket på det som kretsar i mitt huvud hela jävla tiden & ta fram no boken i hopp om lite seriösare pluggning. Sen ska jag sova. Och förresten, nämnde jag att det är onsdag imorgon? Jo det gjorde jag, men det är ganska bra ändå... på sitt sätt liksom. För efter onsdagen går dagarna så himla snabba fastän det är de längsta dagarna i skolan...


Sjuk & jävlig

Hostar som bara den, men ska ändå ge det ett försök. Har verkligen inte skollust idag, vill bara stanna hemma och krya under täcket..

Allting har förändrats, och du finns inte kvar.



Forgive is what we do

Ett inlägg om fotbollen

Känner att allt har blivit så rörigt nu inom laget, ingen tränar, vi har träningar med två lag i helt olika åldersskillnader, alltså två helt olika svårighetsgrader.. Det känns så meningslöst att gå och kämpa som en tok på varje eviga träning bara för att se på när alla andra spelar, helst nu när vi slagit ihop lagen och har olika tränare varje träning, det kommer bli toppning som fan. Hur mycket kommer jag få spela då? Känns riktigt tråkigt... Jag älskar verkligen mitt lag, så sluta är inte ett alternativ just nu, vet inte vad jag hade gjort utan dem.. De får mig alltid på bra humör, alla är så tighta och vi har alltid lika roligt på våra resor och matcher.. Fastän vi kanske inte alltid vinner, så är vi lika glada för det. Vet inte vad jag ska ta mig till i den här situationen.. Har helt tappat träningslusten, men vill ändå dit för att vara en del av laget och finnas där för alla andra. Vet ärligt talat inte var jag ska ta vägen i den här platsen jag hamnat i... Vet att jag kommer ångra mig om jag slutar, för jag vill verkligen fortsätta, men har tappat lusten att träna helt enkelt..


You are the best. My girls...♥

I don't need to be anything other, than a prisonguards son

Ligger och hostar i sängen, men allt blev bättre efter jag tog hostmedicinen. Har varit hos ellinor med hon & elina eftersom jag inte gick på fotbollen idag.. Berättar mer om det i ett annat inlägg. Nu får ni några bilder på de jag älskar över hela mitt hjärta.


Bigtime

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, elli meddela just att vi ska fika nu! Sen blir det plugg :(

Hemma

Har slutat vid två, så kom hem för ett tag sen. Nu ska jag kolla om vi har träning idag eller vilken dag det nu var, men vet inte om jag kan träna idag för är sjuk och känns verkligen inte som att jag har träningslust just nu. Om jag inte kan fara på träningen (om det nu är träning) så ska jag väl bara sysselsätta mig med att plugga, ska höra med elina och ellinor om de vill plugga med mig isåfall.

I'm so sorry i was blind.

Sitter i sängen och gör ingenting. Hör hur datorn börjar ge upp nu, så ska väl ta och slå på spotify sen sova. Imorgon blir det att sova till åtta, ganska härligt med en timmes sovmorgon ändå.. 


Sometimes all you got is the memories

Hej, okej.

Har verkligen ingenting att skriva om, vet inte alls vad jag ska ha för rubrik, har absolut ingenting att göra. Vill bara att dagen ska gå fort så man får börja nästa dag. När jag kommer till mamma ska jag ladda ner massa harry potter och sen bara ta det lugnt, för vet att ingen kommer höra av sig med roliga nyheter.

You say you're just one in the crowd, but your laughter is way to loud.

Sitter och kollar reprisen av idol nu, men ska alldeles strax byta kanal till ettan där det är world cup herrar. Sen ikväll blir det att åka till stan och ska väl bara ta det lugnt, kanske plugga lite.



Två bilder från luleå, men tror ärligt talat inte jag orkar lägga in bilderna här. Ni kan kolla ellinors blogg eller min facebook :D

Strunt

Något du saknar


Någon du alltid kan vara dig själv med


Någon du aldrig vill förlora


Någon du tycker väldigt mycket om


Någon som betyder otroligt mycket för dig


Något du saknar så du dör
... ♥


Någon som gör dig stark


Någon du behöver för att leva


En plats du saknar


En bild som väcker känslor


En bild du minns


Du och någon som du älskar över hela ditt hjärta


Någon du delar otroligt många minnen med


Någon som får dig att skratta


Någon du kan krama i timmar


Dig själv för längesen


Dig själv som lycklig


Den du alltid har roligt med


En bild som gör dig glad

Your home

Lovade ju att jag skulle sätta in några bilder och sånt från luleå idag, men det orkar jag inte....... Förlåt. Får ta det imorgon eller nått sånt. Idag har jag bara varit i byn och i gve ett tag. Sen har jag varit ute med skotern, ganska kallt om jag får säga det själv.. Men mest i ansiktet, hoppas man inte förfrysit sig.

Hittade en söt "lista" som egentligen är bilder från sara, så den tog jag. Ska göra den nu i brist på annat.

WC och NYFIKET

Sitter hos pappa nu och ska snart börja rulla mot stan, där vi ska skjutsa lillayster på world cup och sen ta en fika på nyfiket. Hade nog varit roligt att se world cup, som jag gjorde förra året, men den här gången nöjer jag mig med att se det på tv.. Det är så kallt och snöigt ute.

Jag saknar, oj vad jag saknar..

Ibland önskar jag att du inte kunde prata, för då kanske allt hade varit bra nu..



Är hemma nu, äntligen!! Men ändå tråkigt, för ville verkligen stanna i luleå. Det har varit så himla kul och har jobbat med så himla trevliga personer.. Saknar alla redan nu! Nej nu ska jag slå på en film och sen sova, ni kanske får några bilder imorgon. Och så kanske jag berättar vad jag har köpt och så.

MYYYYYYYYYYSIGT



Sitter i vårat rum och gör inget. Har godispåsen här bredvid mig. Snart blir det att börja packa för hemfärd, imorgon efter jobbet ska jag och köpa lite saker men sen tar vi tåget hem. Åker till byn då. Konstigt att åka hem, tråkigt... Vill vara kvar här och jobba, vill inte till skolan eller gällivare. Har iallafall haft det sjukt bra här, hade lätt gjort om det. Nej nu ska jag börja packa och sen ser vi vad vi gör.

Vi böt plats, och allt är ditt fel.

Ligger i soffan och gör ingenting, ska snart gå och spola upp ett bad så ska ta det lite lugnt där innan middagen. Är sjuk som bara den så dagen har varit jobbig.... Men rolig ändå. Idag funkade mitt kort så då storhandlade jag litegrann. Ska kolla mer imorgon. Men min lista börjar ta slut nu! :) Sen har vi börjat fundera om man ska boka biljett snart eller hur man ska göra.

Aldrig ensam. Alltid stark.

Sitter och kollar när ellinor och alva spelar superhjältarna. Snart ska jag skriva klart frågorna på no'n och sen ska vi kolla desperate. Idag har jag hittat massor att köpa, men det gick inte att betala för att det är tekniska fel på banken....................................... Så hoppas det är klart till imorgon, annars vet jag inte vad jag gör.


Min och ellis sysselsättning på kvällen

Första dagen

Ligger nu i sängen och ska strax slå på en film och sen sova. Det har varit roligt idag, men var helt slut efter dagen... Det är väl därför vi unga inte ska jobba utan bara gå i skola. Jag fick jobba på undret idag, det var helt okej! Imorgon blir det väl barn, men det ska jag väl också klara av. Jag har köpt:



Plus ett par svarta leggings med mönster från bikbok. Vet inte hur jag ska klara av veckan, kommer vara helt slut på fredag när vi ska hem. Men skönt att åka till byn då och bara ta det lugnt sista dagen på "lovet".

Gamgumma

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖD åt min rygg!!! Det tar kål på mig!! Kan knappt röra mig... Nej nu ska jag leta reda på ett par yllesockar, packa ner datorn och sen leta mitt headset. Bye

Min pappas dag

Ha en bra farsdag pappa, fastän jag inte kan vara där och fika med dig.. Du är bäst ♥

4 timmar

Ligger i min säng och har jäkligt ont i ryggen, vet inte varför... Snart ska jag hoppa in the shower och sen fixa det sista med packningen. Det var allt från mig just nu

Det finns bara två av oss, och det är vi

Hemma nu, enormt skönt att komma hem efter att ha gått en mil känns det som. Det var väl mer än en halv iallafall? I typ 100- grader.. Nu ska jag fixa nå skönt att sova i sen krypa ner under täcket. Imorgon ska jag vakna vid 10 kanske? Kanske elva om jag ger mig själv en liten sovmorgon. Tåget går 14:45. Så ska hinna duscha och packa det sista innan det. Ska iallfafall somna till en film snart efter världens mysigaste dag på länge med mina flickor.


Hej

Ellinor är bäst, hejdå.


Update:

Det är bara elli som har så bra självförtroende..
/yonna.

SLURP

Är hos elina och dör av garv, är med ellinor och henne. Vi väntar på johan, frida & daniel som ska komma och göra oss sällskap. Sen får vi se vad vi ska göra.

Han har bruden du vill vara

Har inte ens börjat packa ännu. För kan verkligen inte packa själv, elli måste komma och hjälpa mig. Hehe dålig jag är :) Sen ser vi vad vi hittar på

13 NOVEMBER

Har nyss fikat lite med moa och christel. Tidigare har jag tagit fram massor av kläder, alldeles för mycket för att ta med till luleå. Så ska välja sen vad jag ska ta med.

Senare idag blir det att umgås med elina & ellinor iallafall. Sen ser vi hur vi gör.

Han har swagger

Vaken nu, ligger fortfarande i sängen och bara sjukar mig. Det är ju typiskt att alltid jag ska bli sjuk, helst när man inte vill det... Idag måste jag verkligen packa! För hann inte göra det igår, men nu är ialllafall det mesta av mina kläder rena & torra.

For the first time

Vet inte hur jag ska göra nu, ellinor har farit hem, min garderob är kaos för vi hann aldrig klart, måste packa men tror jag gör det imorgon istället, har inga kläder att packa, tvätten är inte klar ännu, måste duscha men orkar inte, är sviiiiintrött och håller på att somna sittandes osv osv osv osv. Äh tror jag tar och slänger mig i säng. Mitt horoskop sa då att jag måste sova tidigt om jag ska få tillbaka min energi.. Bäst jag lyssnar på den.

I need love, looooove, to eas my mind

Ellinor ligger i min säng och sover, ska snart joina henne. Idag har vi varit i lkab, det var ganska tråkigt men ändå roligt. Råka somna på en föreläsning, men vad ska man göra när man sitter mot en fönsterbänk? Sen har vi varit hos henne ett tag, efter det hämtat min väska från pappas jobb och köpt underkläder på lindex. Vi har nyss ätit och plockat lite i garderoben. Efter vi har sovit ska vi fortsätta med det.


Bigfight

Sitter hos elli, blir att sova här efter att man haft värsta bigfight med en i huset....................... Gick hela vägen hit... I kylan. Men nu är jag iallafall här. Sjuk och allting. Nu ska vi fika, imorgon blir det lkab.

11 NOVEMBER 2010

Är hemma hos elina nu efter en normal dag med skola och middag. Ska väl hitta på något med ellinor snart för elina skulle göra något läste jag nu på ellis blogg. Idag i skolan har vi kollat en teater, den sög..... Höll på att somna. Sen gick vi flera stycken på mds och åt, sen gick vi fyra till nyfiket och fikade... Sen bar det av till skolan för lucia träning. Imorgon blir det att åka på studiebesök till lkab, hela dagen försvinner dit. Sen blir det helg och dags att packa lite saker! Sen umgås umgås umgås med mina vänner som jag sen inte kommer kunna träffa på en hel vecka, lite mer... för att vi ska till luleå på prao, jag och ellinor. Vi har bokat tåg och allting! :) Snart är det söndag!!! Ser riktigt framemot veckan.

You were addictive

Idag har jag varit till skolan!!!!! Det är ju en positiv sak om idag iallafall. Jag måste bara tillägga att jag har världens finaste vänner i skolan, synd bara att vi inte umgås så ofta på fritiden..Men tack iallafall för att ni alltid är så glada, man kan verkligen inte sluta ha kul i eran närvaro :) Efter skolan hade jag utv-samtal, det gick ju som det gick.. Sen har jag bara snackat lite deeptalk med en kompis och även fattat ett stort beslut.. Hoppas nu jag bara inte ångrar mig alltför mycket.. Ångra mig vet jag att jag kommer göra, men det får jag bara leva med. Även om det verkar tungt nu så kommer allt bli så mycket bättre sen.

Nu på kvällskvisten var det tänkt att jag skulle hitta på något och bara prata ut med min vän, men det kanske bara är vad jag fått för mig, för så vart det då inte.. Men tur då att några andra kom och rädda min kväll. Har varit med sandra & julia. Vi for till ellinor i hopp om att rädda henne, på sätt och vis räddade vi henne lite ändå fastän det inte gick efter planerna. Sen har vi bara gosat i sängen framför greys och välkommen åter.

Imorgon blir det skola, vi ska kolla någon teater på blå forell och så ska vi träna till lucia för första gången! Kommer säkert få värsta uppdraget.

Got the feeling, maybe the last feeling

Så osäker.. Kommer inte sova lugnt inatt

..

Det vart nå konstigt med förra inlägget, som ni kan se....

Love don't come easy

Idag har jag insett vilken nörd jag egentligen är, har suttit sju timmar framför sims.. Men så går det när man är sjuk och det inte finns något att göra. Har varit hos ellinor nu på kvällskvisten också och kollat dhw. Nu ska jag ringa ellinor sen sova så man kanske orkar upp till skolan imorgon! :)

She's all laid up in bed with a broken heart

Nu sitter jag här igen, ensam och har inget att göra.. Tråkigt att vara sjuk när det inte är nå bra på tv och man inte har nå gott.. Fick iallafall vg på soprovet!!! Är supernöjd! För det var typ det konstigaste provet jag varit med om, fastän det kanske inte var så svårt. Nu ska jag spela nått tror jag.

We're smiling but we're close to tears

Sitter med mina fottishorts och taggar träning, ser framemot den som bara den! Det blir första på mer än en månad! Men hoppas man inte märker min dåliga kondis alltför väl... Nu ska jag fixa lite här, leta fram mina innefotbolls skor och tagga träning. Synd bara att den bara är 45 min.

Idag for jag till gympan, men blev så jäkla yr och plus att jag är sjuk, så jag åkte hem efter den lektionen. Men imorgon tror jag eller rättaresagt hoppas jag att jag kan gå till skolan. Jobbigt att sitta hemma när alla andra är på jobbet/skolan. Ser iallafall inte framemot matten imorgon, om det inte blir någon förändring kommer jag sakta men säkert tyna bort.

FÖRBANNAD

ÄR RIKTIGT JÄVLA SUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAR INTE VARIT SÅHÄR SUR PÅ HUR LÄNGE SOM HELST!!!!!!!

Visst är jag glad för dig men kan inte visa det för är så jävla suuuuuuuur vill bara skrikaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och inte är det ju bättre att en jävla person är så irriterande att jag dör!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu ska jag gå och dö, hoppas jag dör och är borta hela veckan. Kan återuppstå när allt är bra igen


Headline

Vaken.. redan. Börjar först nio och jag får skjuts av elli.. Så hade kunnat sova hur länge som helst! Men inte då. Mamma kom in och fråga om hon ska sjuka mig.. Men jag bestämde mig för att gå till skolan iallafall, är inte så himla sjuk. Och inatt har jag blodat ner min säng, fråga inte vad jag har gjort.. Nu ska jag iallafall klä på mig sen packa väskan. Efter det kanske jag säger godnatt en gång till.


I've had the time of my life, and i owe it all to you.

Det skrämmer mig hur mycket allt har förändrats. Det tar i när jag inser att jag inte vågar berätta allt för dig längre. Jag törs knappt höra av mig till dig längre, med tanke på hur du ska reagera. Jag är rädd, vet inte vad jag ska göra. Har försökt med allt, men du har aldrig tid för mig längre. Jag saknar dig riktigt riktigt mycket.

Det känns så fel när jag inser att jag sörjer våran vänskap. Och det skrämmer mig att det känns som att du har dött, att du inte finns här nåmer.

LISTA

SENASTE:
Dryck: saft
Telefonsamtalet: missat samtal-mamma
SMS: yennie ♥
Senaste s
ång du lyssnade på: all the right moves
Gången du grät: vet inte

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: dejtar inte
Har någon varit otrogen mot dig: nej
Varit kär: vet inte riktigt
Förlorat någon speciell person: ja
Varit deprimerad: ja
Varit så trött att du somnat sittandes: ja massvis med gånger

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: vit
färg 2: vit
färg 3: vit

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: ja
Fått ditt hjärta krossat: ja
Skrattat så att du har börjat gråta: ja
Träffat någon som förändrat ditt liv: ja....
Insett vilka som är dina äkta vänner: ja............
Fått reda på att någon har pratat om dig: jadå
Kysst en kompis av samma kön: pussa bara

BLANDAT:

Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: inte vet jag
Hur många barn vill du ha: ingen nu, men några, typ 3 kanske?
Har du några husdjur: dammråttor
Vill du ändra ditt namn: nej, kanske efternamn
Vad gjorde du under din förra födelsedag: minns inte
Vilken tid vaknade du idag: 10 typ
Vad gjorde du igår runt midnatt: allt!
Någonting som du längtar till: nästa söndag!!!!!
Senaste gången du träffade din pappa: igår
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: inte bråka lika mycket med mamma
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: ja
Vad gör dig irriterad just nu: inget
Vad är ditt namn: yonna
Singel/upptagen: singel
Stjärntecken: stenbock
Kille eller tjej: tjej
Grundskola: tallbacka nu
Gymnasie: välkomma snart
Högskola: kanske luleå universitet
Hårfärg: rött
Långt eller kort: kort på ena sidan och långt på andra 
Vad gillar du gällande dig själv: mina naglar
Piercings: spillevinken och vanliga ställen på örat
Tatueringar: ingen
Höger eller vänster: höger

DIN FÖRSTA:
Operation: ingen operation men har sytt flera gånger
Piercing: öron
Tatuering: ingen
Bästa vän: marcus
Sporten du spelade: minns inte
Husdjur: hund
Vaccination du minns: den när jag var tvungen att hoppa runt på ett ben
Alkohol du drack: inte vet jag, öl smakade man ju när man var liten

JUST NU:
Äter du: snart choklad
Dricker du: inget
Är du på väg att: svälja chokladen
Lyssnar du på: cold bear
Väntar du på: att vi ska göra något vettigt

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: ja
Vill du gifta dig: nej

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: ögon
Kramar eller pussar: beror på
Kortare eller längre: längre
Romantisk eller spontan: vad är spontan?
Snygg mage eller snygga armar: mage ♥ men armar också!
Tatueringar eller piercingar: tatuering
Känslig eller inte: det beror på
Ragg eller förhållande: förhållande
Bråkstake eller tveksam: lite av båda

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: ja
Tappat glasögon eller linser: har inga
Haft sex på första dejten: dejtar inte som sagt
Krossat någons hjärta: vet inte
Har du blivit arresterad: nej
Dissat någon: ja

TROR DU PÅ:
Dig själv: jadå
Mirakel: ibland
Kärlek vid första ögonkastet: för vissa
Himlen: ibland om jag är glad
Tomten: nej
Änglar: nej

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: nej
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: ja
Vad kan du verkligen inte leva utan: mat
Vad vet inte så många om dig: att jag bara har ett näshål.........

En bild säger mer än tusen ord

Sitter hos ellinor och har just kollat klart en film som var ganska så dålig. Idag har vi hunnit fika flera gånger. Nu ska vi duscha och sen klä på oss. Men det känns inte så bra, efter att man har gått i pyjamas hela morgonen vill man inte ta på sig nå snäva byxor.. Sen ska vi hitta på något.

Igår hade vi svinroligt!! Vi kom ju hem vid halv elva och då vet jag inte vad vi gjorde. Men allt slutade med att vi gjorde bullens pilsnerkorv klockan halv 4 på morgonen. Men dagen slutade inte där, vi har även hunnit med massa sjuka saker. Har inte skrattat så mycket på länge som vi gjorde igår! Helst när vi försökte sova tre stycken i en 90s säng.. Nu tänkte jag ladda upp några bilder. En bild säger mer än tusen ord.



Ni är världens bästa

Ljusen är tända....... på bordet

Sitter hos ellinor nu med elina också. Vi kom just hit. Det var så tråkigt hos johan, så vi for hit istället. Nu ska vi mysa, tror vi ska färga elinas hår också! :) Bra avslutning på lovet.

Lördagsmys

Sitter hemma hos ellinor och väntar på att få fixa håret lite fräschare.  Vi väntar på elina & david som ska ta oss till elina. Därifrån ska vi ta oss till antingen coop eller johan. På coop ska vi köpa lördagsgodis och hos johan ska vi bara sällskapa! :) Riktigt rolig kväll känner jag på mig. Sen ska jag, ellinor & elina till elli och mysa med film, godis och duntäcke.

Den jeg er

Igår kollade jag the bourne ultimatum eller vad den nu hette. Men jag somnade innan den tog slut, med kläder och allt. Men som tur är vaknade jag vid 3 och då gick jag och borsta tänderna samt tog av mig mina kläder och satte på mig sov-tshirten. Idag har jag bara hunnit fika och kollat tv. Vet inte vad jag ska göra nu, kanske far till sandra? Men det återstår att se. Senare idag ska jag iallafall till gällivare för att vara med mina fina som ni säkert läste i förra inlägget. Nu ska jag iallafall springa på toa och sen klä på mig!

Fredagsmys hos pappa

Sitter i min ensamhet och trycker i mig popcorn och läsk, tragiskt.. Pappa är där nere och jag sitter här framför tvn och väntar tills klockan blir åtta så man får kolla idol. Kul att man fick veta först nu att några av mina vänner befinner sig i samma by som jag......................... Men nu orkar jag inte fara någonstans för det snöar och är jättekallt ute.. Ni får väl skylla er själv ;) Då umgås jag med pappa istället.

Idag har jag varit i gve ett tag med papi och fikade samt släppte av lillasyster på tågstation. Men nu sitter man här igen i byn, har även hunnit bli bjuden på köttsoppa hos fammo & faffa.

Imorgon blir det mys hela dagen, eller iallafall kvällen, med ellinor och elina! Blir att sleepa där över natten, det är halloween och vi har huset för oss själva.. Partyparty? Nä det blir det inte. Bara massa mys. 


Dagens

Kör en dagens såhär nu i pausen.

Dagens låt: ingen typ
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens smink: inget
Dagens klädsel: undekläder , linne, mjukisar
Dagens planer: sova
Dagens vill ha: det
Dagens saknad: mina fina vänner
Dagens drog: mandarin
Dagens tråkigaste: att jag inte gör något
Dagens finaste: sandra
Dagens sötnos: ingen
Dagens kram: elina
Dagens humör: glad
Dagens mående: sjuk, trött
Dagens borde: göra något nyttigt
Dagens parfym: ingen
Dagens bästa: att jag inte ätit godis
Dagens sämsta: att det är torsdag
Dagens sysselsättning: duscha, och sen farit till pappa
Dagens köp: inge
Dagens längtan: till ihelg!
Dagens fundering: inget
Dagens middag: hemmagjord pizza
Dagens kärlek: ingen
Dagens skratt: inge
Dagens tanke:
fan va lång träning..........................
Dagens irritationsobjekt: inget typ
Dagens smycke: öronhängen
Dagens önskan: att lovet skulle vara längre

Paradise

Sitter i byn nu och jäser framför paradise hotel. Nödvändigt inlägg, hejdå.

Har ingen rubrik

Snart ska jag gå ner och börja packa lite, för ska till byn till på lördag. Sen kommer jag hem, då får du se till att vara ledig ellinor nilsson.

På tal om inget så trivs jag svinbra i mitt röda hår! Men det känns lite mysko när man står i duschen och golvet är rosa.. Men det försvinner väl någon gång.

Att komma i andra hand



Och nu ser jag nya möjligheter, de kanske är små men de finns där iallafall.

Beck

Nu ska jag kolla beck, är iallafall hemma nu så ni vet. Senare idag ska jag till papi. 


♥ du är bäst

Picture

   

Sitter och kollar välkommen åter men den sög så gick hit istället. Är hos sandra och blir att sleepa här igen. Nu ska vi göra nå roligt, hejdå.

DHW

Sitter hos sandra nu och om en minut börjar DHW! Så det här får gå fort! Har iallafall varit på stan med ellinor och erik idag och kollat kostym till honom. Jag ska sova här hos sandra.

Bilder på håret

 

Men jag ska nog smälla i en till färg i slutet av veckan tror jag, för det här vart mer koppar-röd färg, vill ha mer "röd". Men nog är jag allt glad att jag ens vågade göra något sånt, har förut bara färgat brunt och olika sorters brunt. Det kan vara bra att vara impulsiv ibland.

Redhead

Nu har jag färgat håret! Hör och häpna, det blev rött! Är ganska nöjd ändå, men lite pirrigt var det ju. Man måste ju våga chansa ibland också.. Ni får bild senare.

I break the rules, so i don't care

Nu ska jag kliva upp, tänkte börja med att fika och sen fråga mamma om hon kan färga mitt hår :) Efter det måste jag verkligen plocka undan massa skit från mitt rum, hade behövt både dammsuga och dammtorka... Men vet inte hur det blir med det, är verkligen inte bra på att hålla ordning.

Frusen går i säng

Har varit med massa fina folk idag! Det börja med att vi for till davve och kolla skräckis sen bar det av utåt med massa härliga människor. Efter några minuter kör en ner i diket, så blev att fixa bogserlina. När vi väl var klar där for vi till olika spökhus. Men det började spåra när man var tvungen att klättra, så då knatade jag hem istället för det var ändå isigt kallt ute! Hade bara converse på mig.. äkta norrlänning! Nu ska jag slå på en film och sen sova! Imorgon blir det att umgås, iallafall på dan, med erik, elina & ellinor.

Looking for a place to hide away

Har fått ett annat täcke! Ett duntäcke fast ändå inte dun? Eftersom jag inte tål dun så fick jag det här istället! Kommer sova gudomligt inatt känner jag på mig.

Nu ska jag vänta på maten och sen får jag se om jag hinner färga håret innan jag ska ut med mina saknade vänner, annars får jag ta det antingen ikväll eller imorgon. Det beror på vilken tid jag kommer hem, har ännu inga planer på vad vi ska göra.

Ni får bild sen om jag hinner färga håret ;) Spännande.

GODMORGON

Sitter och kollar barnprogram på nickelodeon. Känner mig extremt förkyld, hoppas det bara är nu på morgonen. Iallafall, igår böt jag mitt underbara täcke till ett underbart duntäcke men så fort jag la mig i sängen började jag snora och andas tungt så det var bara att byta tillbaka. Det är ju skumt hur man kan vara allergisk mot allting!

Nu blir det att spela lite i väntan på bättre tider sen får jag se vad som händer.
RSS 2.0