this is the part of me that you're never gonna ever take away from me

Hej skoterabstinens, solen lyser så fint och det är inte allt för kallt ute. Hade kunnat springa de 6 milen enbart för att få träffa pärlan, men istället sitter jag här. Ska försöka ta mig ut innan det blir allt för sent och himlen fylls med vita små fluffiga saker. 


Ovan ser ni gårdagens klädval och mina megafina min på sista bilden.

jag är fortfarande trasig men ingen ser ens sår om man bara går fort



Dagen till ära har jag varit ovanligt flitig, började under täcket och tog mig sakta men säkert ner till stan för att fika och shoppa presenter med pontus och elina efter att jag hade blivit våldgästad i mitt fulaste tillstånd av två pågar. Efter fikat blev det solning nr 2 för veckan med elina och victor och några timmar den här kvällen blev det även surr och roligheter med en gammal vän. Dagen har varit himla bra ändå och imorgon är det lördag, nästan så man längtar tills nästa vecka kommer så det kan bli påsk och lov. Nu ska jag vänta på syster så vi kan skeda, godnatt. 

borde inte kännas så långt bort



Gårdagen slutades inte hos min bror då han legade och sov, istället hoppade jag in i bilen med tre fina människor. Var riktigt välbehövligt, och jag har sovit hur bra som helst inatt. Men istället för mina planer idag med elina och hanna så blev inget av det genomfört, så tänkte pallra mig till skolan likaväl men då kom huvudvärken och tillät mig ligga kvar under täcket. Fredag och bara tre skoldagar till så är det påsklov. Och det är nu nostalgin kommer, vill upp till fjällvärlden igen med finaste pappa och syster, ska försöka smyga in ett förslag nästa gång jag pratar med han. Annars ska jag ändå sitta på skotern och stå på ett par skidor hela lovet, och ha det alldeles för bra i världens finaste by som jag inte varit i på evigheter. Livet blev plötsligt himla bra igen.

jag fegar ur du spelar kall vad är vi rädda för



Imorse klockan åtta hoppade jag och resten av min klass på bussen och rullade ner till övertorneå, vilket verkligen inte var dagens bästa gärning. Trots förvirrade huvuden och några kilometer felgående så hittade vi till pizzerian och sen bosatte vi oss i bussen för att mässan och ötå verkligen inte var över förväntningarna. Där mös vi oss ner tre timmar innan hemfärd med oc och warrior. Kom hem för inte allt för länge sen och nu var mina planer att se det nyaste othavsnittet och sen kanske traska ner till min bror i det blöta snöovädret. Lät några bilder beskriva mina senaste dagar. 

hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar



Efter en bra gårdag så for jag hem och tänkte sätta mig ner och plugga i sängen, vaknade fem imorse med allting i famnen. Det går bra för mig att skriva klart svenskan hör jag. Har iallafall varit vaken sen fem imorse och kunde inte dejta john b nå mer, men nu är iallfall svenskan klar! Och nu mår man som man förtjänar, önskar mer än allt att jag hade kunnat krypa ner tillbaka under täcket och inte känna svimkänslan jag har.
Snart är det lov. Snart är det lov. Snart är det lov. Snart är det lov. Snart är det inte lov.

en bokstav som betyder mer än allt

Någon dag i livet ska jag våga mig till en tatueringsstol, för jag har en bokstav, en bokstav som betyder mer än allt, som ska fästas på min kropp förevigt. Något jag aldrig kommer ångra.

tystnad, en rökfri viskning



Pluggapluggapluggapluggaplugga borde jag göra, men istället ligger jag här och söker jobb. Fick toppenbetyg idag på engelskan, var nog egentligen inte ens förtjänt det eftersom jag satt och skrev det imorse innan skolan. Vart egentligen inte ens glad, skolan gör mig deprimerad ändå. Snart är det påsklov, bara en och en halv jobbig vecka kvar då. Ihelg ska jag nog smita iväg till luleå för att inhandla lite kläder, kanske stannar i världens bästa by någon dag också för att rasta hjärnan litegrann. Vet inte vart mitt superwoman-humör tog vägen, det försvann nog samtidigt som solen gjorde det och lämnade kvar allt regn. Passande att regnet dyker upp och smälter bort snön när ja äntligen har chans att njuta av vintern. Om det finns någon gud, så tror jag han hatar mig. Behöver en timme i duschen och tystnad, låter himla bra faktiskt.

plusgrader.



Dagen har varit så himla bra, trodde skolan skulle vara seg och tråkig, och jag hade rätt. Men när jag fick se betyget på min engelskaanalys kunde inte mina smilband låta bli att dra sig uppåt litegrann. Det är fredag och solen lyser. Har betat bort lite på min skolhög och det har rullat in ovanligt mycket pengar på senaste, mitt liv är ganska bra just nu med andra ord. Sitter och väntar på att barret ska torka och sen beger jag mig ner till handbolls-dm. Ikväll ska jag ha de himla roligt med fina tjejer och nu måste jag skynda.

jag kastar ut de sista av dig som finns kvar i mitt liv

En lönespec på några tusen gjorde min dag så himla värd, bortsett från det så var hannas tårta himla god och kvällen himla mysig. Nu ligger jag här i mitt lilla glädjetillstånd, och jag ljuger, jag befinner mig egentligen bara här i min gråa säng och gör allting för att inte behöva skriva på engelskan och svenskan. Hade helst hoppat ner under täcket på en gång och få sig lite mer timmar sömn än vad man brukar få. 

ute på gatan är allting som förr men jag har drivor av snö vid min dörr



Ligger under filten i soffan och försöker få ner några vettiga ord på det halvtomma dokumentet som står öppet med ordet relationer på. Kunde inte skolverket hitta något annat ämne som vi ska skriva om till svenska nationella nästa vecka? Ett försök kanske det är värt iallafall. Igår fyllde min megabra vän sjutton snurr runt tellus och det firades med tårta och presenter. Och idag firar vi nästa megabra tjej, tårta och presenter vid sextiden låter himla bra för mig. Nu åter till instagram, rumble och de där svenskaarbetet. 

vi pratar ännu, men det är inte samma sak



Flera A4or engelska ord och fraser senare och jag har huvudvärk och ont i fingrarna. Efter flera timmar sittandes i fel position och först nu får jag äntligen sträcka ut mig i sängen. Kommer slockna på två röda, funderar om det är värt att slå igång storebror och inser samtidigt att jag är sugen på lite mat. Hämta mackor och vänta på syster står på schemat. Imorgon vill jag vara sjuk men har för mycket frånvaro för att vara det, och nu kurrar magen så jag måste gå och älska mitt liv ännu mer. Positiv tjej går och sover.

för vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar



Den här veckan kommer jag nog smälta bort i samma takt som snöhögarna. Längtar till sommaren, är less på gråa och trista jag. Sommar innebär slut på skolan, slut på ettan, flera månader närmare körkort och mina arton jordsnurr, värme, utlandsresor, jobb, fest, sol. Snälla gud, låt det här halvåret gå fort. Amen.

jag saknar ord, jag saknar tankar. dom jag har är gamla

Hoppas på imorgon samtidigt som jag stänger mina ögon med min syster bredvid mig. Hon är så himla mycket just nu.

ni är inte vackrast i världen, världen är vackrast i er

Gårdagen vart bra, himla bra faktiskt. Skolan var kort, provet långt och sen var det bara raka vägen upp på dundret med fina vänner. Och på kvällen var jag så vuxen att jag till och med skrev cv och sökte jobb, ett - noll till mig. Idag har skolan varit minst lika kort och sen vart det ett besök på marknaden också. Nu överväger jag att gå och steka plättar och efter det hoppa i duschen. Låter helt okej faktiskt. Kvällen kommer bli himla bra den med.

utanför atmosfären är allt som förut


jag lärde mig vad lurad betyder och hur ont det gör, jag lärde mig att änglar bara finns i snö



Ställer mig i duschen och låter dropparna skölja bort allt. Samma gator, samma vänner, samma träd, samma stad, samma väg hem från skolan, samma känslor, samma allt. Jag ska sluta sätta den ena foten framför den andra och gå åt höger, för det har jag aldrig gjort förr.

ps. i love you


Världens finaste kompis.

you'll be the last one making all the right things wrong



Skola idag, första dagen på över en vecka, inte okej. Vill ha sommar nu direkt, har så mycket bra saker jag ska göra då. Bästa sommaren i våra liv har vi planerat, med utlandsresor och festivaler, låter himla bra. Nu ska jag krypa ner under täcket, lyfta upp benet en meter och sen försöka klura ut vad orden i samhällsboken kan betyda.

take me river, carry me far



Helgen har hoppat förbi, bokstavligt talat. Igår var jag, hanna, erik och simon och besökte solbackarna på dundret, slutade med att jag fick hoppa omkring på ett ben hela kvällen igår. Vet inte vad det är, men ont gör det! Kan nog vara stolt över min insats tror jag. Kvällen tillbringade jag först hos jacqueline med några folk, men sen bestämde jag och hanna oss att fara. Det slutade med att jag, hanna, pontus och niklas legade under täckena och kollade film. Kvällen vart inte alls som jag hade förväntat mig, men det var ju inte heller helt fel. Har vridit och vänt mig hela natten pga mitt cpknä och nu ska jag sova en stund så jag kanske är i liv till kvällen.

you shot yourself in the foot again



Nu har det faktiskt bara gått en dag mellan dessa inlägg, för ovanlighetens skull ibland. Dagen till ära har jag och syster gjort frukost och sen efter många om och men satt jag mig ner och skrev färdigt min engelska analys, har kämpat med den(läs: struntat i den) i två månader men sen slutar det alltid med att man skickar in den dagen innan deadline. Men nu är lyckan oändlig, så ska belöna mig med en glass och lite dexter tills syster kommer då det blir middag. Sen ska jag ha en great fredag och imorgon blir det middag och fina tjejer, och allt roligt som hör till. Hörde jag helg? Det gjorde jag visst. 

rest your head, i'm permanent



De här dagarna har bara rullat förbi i hastig fart, och snart är lovet slut och känner att jag inte fått något vettigt gjort. Så därför sitter jag nu och planerar att snart flyga härifrån, helst imorgon faktiskt. Spontanitet är bäst.

now all your love is wasted, then who the hell was i?



Hela helgen har rullat förbi, men att de är söndag gör mig absolut ingenting, för det är lov här uppe i soliga norrland. Har tillbringat hela helgen i sporthallen med sjukt många andra och hejjat på världens bästa lag och idag sett dom vinna guldet. Hela veckan ska jag tillbringa utomhus, och skulle inte tacka nej om vädret fick hålla i sig en vecka till. Ikväll kanske vi firar guldet, vem vet. Nu ska jag kolla dexter och varva ner adrenalinet lite med middag.

ett år av fina minnen



Jag hatar ju inte att uppdatera. Kan dra en snabb revy över mina försvunna dagar, har hunnit haft två svåra och jobbiga prov, har hunnit bli riktigt förkyld, har hunnit bli en ny månad, faffa har fyllt år idag, har varit +3 grader och det är 1 mars, har hunnit bli nostalgisk på ett besök till laponia - saknar att sjunga, mest, har bara en dag kvar sen är det lov i en vecka, det är lilla vm ihelg och kan inte annat än längta, har massor av skolsaker som tar livet av mig, har fått fler knutar att lösa upp i mitt svarta hål och kanske inte får glömma att jag har spontanfärgat rött igen. Ansträngande vecka, verkligen. 
RSS 2.0