Jo förresten,

är det bara jag som inte taggar inför helgen? är jag den enda som inte ens hade planerat att gå till remixen? är jag den enda som fortfarande inte har bestämt sig om man ska dit eller inte? jag har iallafall ingen lust.. inte just nu iallafall, mamma har sagt att vi kanske ska åka till mina älskade och saknade kusiner i helgen. och hellre gör jag det än att åka till något dumt party. det är bara så att jag älskar mina kusiner så himla mycket ♥♥

min lillprins och storkusinen, fastän ni inte är så små/stora fortfarande/ännu, bara 8 och 11 änn så länge :)

Lite fixx på bloggen

Idag på skolan frågade Moa mig om jag skulle till Luleå när New Moon spelas på bio. Och det hade jag inte ens tänkt på. Men nu har jag funderat lite på det och om det är möjligt åker jag mer än gärna dit. Bara det nu går så man inte hoppas i förgäves, jag antar att det lär bli fullt med folk. Så man måste ha biljett innan man kommer dit så att man iallfall får plats med stortån. Nej nu ska jag inte sitta här och skriva nåmer, jag är trött och vill gå och lägga mig. Och vet ni vad, det är precis det jag tänker göra. Godnatt

Ny stil och färg

Tack så hemskt mycket Josefine, jag gick in på den där sidan och det funkade galant. Så nu är det bara att tuta och köra.

Nu hinner jag inte blogga så värst länge för jag ska byta om och sedan dra vidare mot Jossan.

Snö! ♥

Japp, ryktet ni hört är sant.. Den 28 september snöade det här uppe i Gve, och jag säger bara tjoho! Det är precis det här jag har väntat på, och snart är allt här igen. Snön är påväg alla människor, vi får snö även iår, trots alla rönnbär.

Det jag älskar med vintern:
*1-2m snö
*skoter
*alla utflykter
*fjällen
*solen
*skoterkläderna och hjälmen
*bensindoften
*den stjärnklara himlen på natten
*minusgraderna
*alla aktiviteter man kan göra utomhus

 osv, osv. jag hade kunnat rabbla upp ett helt A fyra skrivet på datorn.

jag bygger en snöborg med lillprinsen ♥

Någon där ute

som vet hur man ändrar texten till skrivstil på rubriken ?

By the way,

bloggen är inte färdig ännu. några små justeringar vad gäller texten, färgen och headern ska ordnas.

Här ska rubriken vara

Jag känner bara för att blogga litegrann nu, så jag ska berätta om min dag:

*Hoppade i duschen
*Började må dåligt
*Gick och la mig igen
*Kollade tv
*Satt på datorn
*Kollade mer tv
*Fikade
*Kollade tv
*Satt på datorn
*Gick och tog något att äta
*Kollade tv

osv osv. Ganska tråkig dag ellerhur? om jag inte skulle varit hemma från skolan hade min dag sett ut ungefär såhär:

*Hoppade i duschen
*Klädde på mig
*Fikade
*Tog bussen till skolan
*Lektion
*Skratta
*Lektion
*Skratta
*Lektion
*Slutade
*Buss hem
*Äta
*Fotbollsträning

den verkar då mycket roligare än den jag har haft idag, ensam hemma flera timmar utan något att göra..

Små detaljer

Håller på att göra om bloggen nu när jag ändå är sjuk från skolan

bring it to me baby, aha aha

längtar till imorgon, nu ska det bli ny vecka.. en rolig vecka!


på bild: jag
foto: mamma

tyckte den var så skön!

Jag behöver verkligen jullov

Igår var det sleepover hos Sara, jag och massa andra for dit och hade det roligt. Det har inte blivit så värst mycket sömn, så jag är ganska trött.

Idag har jag varit med Sandra i byn, jag och hon är verkligen riktiga byfånar när det väl gäller. Hoppas bara det blir jullov snart så att man får vara ute och bara vara ute. Tur att man bor i norrland, så att det kommer snö.

Nej nu ska jag inte slösa eran tid mer, jag skulle bara meddela att jag har fått kläderna för några dagar sen och att jag ska göra om min blogg inom snarast.

I'm going to blow up!

Ja, snart spricker jag verkligen! Jag längtar tills mina kläder kommer, men mamma har lovat att fara och hämta dem direkt när de kommer! Hoppas bara att allting passar så att jag inte väntar i förgäves. Har också hunnit komma på att jag vill ha en ny design på min blogg. Något bra förslag? Jag vill nog ha lite färger den här gången. Jag vet att jag sagt att jag ska fixa headern, så att den inte är så skev. Men det har jag inte kunnat, för jag har inte vetat hur man gjort. Men snart är det fixat, det blir en helt ny bild den här gången helt enkelt.

Idag har jag haft skola sen har jag inte hunnit med något annat. Vi hörs någon annan dag, man vet aldrig med mig längre. Det kan bli imorgon eller om en vecka, det får jag se. Förhoppningsvis redan senare ikväll.

Jo förresten, Muddus bilderna kommer. Jag lovar! Jag vet bara inte när. Ciao

Idol 2009

Idag är det idol slutaudition, då kommer jag sitta bänkad framför tvn, tro mig. De flesta som söker till Idol är fantastiska sångare och bra på att charma & stråla. Men så har vi ju såklart alla pajjaser som bara försöker vara rolig. Jag satt nyss och kollade på ett klipp, och det var inte alls roligt. Jag förstår inte hur man ens kan tro något sånt är roligt, okej vissa är faktiskt roliga. Men de flesta är värdelösa. När jag blir 16 har jag funderat på att kanske söka dit, men det får jag vänta och se med. Hade varit kul att testa iallafall! :)

Längtar!

Jag har beställt kläder från HM. Jag längtar så att jag nästan spricker! Hoppas bara dem kommer snart!

Glömde

säga att alla åttorna på skolan har varit till Muddus och tältat, vi har vandrat dit och tillbaka. För er som inte visste det..

Mig slipper ni inte så lätt!

Tillbaka, jag kan bara säga att det var både roligt och tråkigt. Det var ganska jobbigt att vandra, men annars var det bra. Nu har jag ont i hela kroppen känns det som.. Men jag lägger in bilder någon annan dag, så ni får hålla öron och ögon öppna. Du, Moa, skulle vi skicka bilder till varandra?

make a change

igår fyllde Angelika år, så ett stort grattis i efterskott till henne! Så från igår till idag har jag sovit hos henne, plus att igår gjorde jag hål i örat. Jag trodde aldrig att jag skulle våga, men se där, det gjorde jag visst! Och så har jag klippt mig i förrgår, blev supernöjd. Kan lägga in bilder någongång. Tyvärr så blir det bara färre och färre inlägg nu för tiden, men det finns inget intressant att skriva nåmer faktiskt. Får invänta lite inspiration innan jag blir bloggaktiv igen! Så tillsvidare, glöm bort min blogg ett tag, godnatt :)

1000 halstabletter så blir allt bra!

Jag är fortfarande sjuk, eller sjuk är jag inte, bara ont i halsen och hostar som en tok! Idag har jag varit till skolan, bara tre lektioner så det var lugnt.. Sen for jag med Jossan och Annie till frissan för Jossan skulle klippa sig. Nog är det då konstigt att jag ska få host attacker när det är folk runt omkring mig när jag sitter i väntrummet, så man är tvungen att gå ut för att det är så mycket, men när jag är helt själv så hostar jag inte alls... När hon var färdig, bokade jag en tid efter det tog vi bussen till Gve town. På bussen mötte vi upp TH och han följde också med dit. Vi gick runt i olika affärer för vi letade en present till Annie, hon fyller år på Fredag. När vi hade hittat hennes present så gick vi och tog en fika allihop. När vi fikat klart så kom pappa och hämtade mig, vi for och köpte pizza och nu är jag hos farmor och farfar. Jag har visst glömt att berätta att nu har vi bokat resa till Thailand den 25februari till den 14mars 2010. Så det längtar jag till just nu, vi kommer få så himla kul där! Vi ska bl.a åka till Phi Phi öarna och bada och sånt. Tjing

Godnatt

, eller något? ♥

Tjorv

Det har varit lite tjorv nu på blogg.se, eller iallafall på min blogg. När jag klickar på översikt så står det att jag inte har laddat upp några inlägg eller bilder? Men när jag klickar på min sida så är allting kvar? Konstigt.. Iallafall, jag är sjuk. jag har varit sjuk hela dagen igår och änn. Hoppas verkligen jag blir frisk snart. Det är ju inte roligt att bara sitta hemma och inte få gå ut.

Sjuk? Hoppas inte.

Idag var vi i skolan som vanligt, och redan på morgonen kände jag att jag höll på att bli sjuk. Vid halv tio tog högstadiet bussen till stan, där skulle vi lyssna på ett rockband, dem var faktiskt ganska bra. Sen fick vi sluta vid två, för vi hade ingen elevensval. Hela skoldagen har jag starkt funderat över att gå hem, för jag har varit så förskyld. men jag gillar verkligen inte att vara borta från skolan, för då ligger man efter sen när man kommer tillbaka. Och tyvärr så blir det ingen fotboll för min del idag, för det är verkligen inte bra att träna när man är sjuk. Over 'n' out
RSS 2.0