Denna mardröm

Vill banka någons huvud mot väggen så jävla hårt jag kan. Vill skrika och verkligen få ut alla mina känslor. Vill gråta tills jag inte har några tårar kvar. Vill kunna se dig i ögonen och se att du förstår vad jag vill säga. Vill vakna upp ur denna mardröm, för jag klarar inte av det här längre.



http://yyonna.blogg.se/2011/january/tack.html#comment (LÄNK)

Still colorful


Sitter i min säng och försöker smälta allt som hänt de senaste dagarna. Har idag även skrikit i telefonen. Vad har hänt med mig? Men den största frågan är, vad har hänt med er? Börjar tveka på citatet: allt har sin orsak. För allt har verkligen inte sin orsak. Det här har ingen orsak. Orkar inte sitta och fundera hur jag ska kunna fixa allt, för jag är en sån som fixar allt. Jag kan inte ha något ofixat, allt måste vara bra, allt måste bli bra. Men just nu är det inte i min makt att fixa detta, det ligger i era händer nu. Vi har gjort allt vi kunnat.

Har varit hos Erik efter skolan idag, käkat världens största tårta (typ) och sen kollat videor från idag bl.a. For hem för att äta och byta om, snart ska vi väl tillbaka dit tror jag. Eller det är iallafall vad jag fått för mig. Kan ju meddela att idag hade jag även min sista mattelektion, lycka? JAAAA. Och kaaaanske kanske även min sista spanskalektion, för evigt!!! Hur skönt?!

Glöm inte bort mig

Jag brukade jämföra oss med andra. Och inse hur bra vi hade det, hur jävla bra vi var. Jag jämför oss fortfarande, även fast jag vet att du inte jämför dig & mig längre. Nu ser jag bara ett stort hål och ingenting om oss längre. Vi är inte vi, vi är inte något vi längre. Du är du och jag är jag. Du har valt att ta en annan väg. Och jag vet inte om jag klarar mig ensam på den vägen vi brukade gå på.. Vet inte hur allt kunde gå så fel, från ena sekunden till den andra hann vi starta ett världskrig. Och detta världskriget fortsätter, jag har makt för att stoppa det, men det går inte. För du vill inte att jag stoppar det.. Jag vill veta om du fortfarande ser mig på det sättet, men jag antar att du inte gör det. Jag vet inte längre. Allt känns så onaturligt, när jag tänker efter så är du orsaken till allt. Om jag är ledsen, är det pga dig. Om jag är glad, är det pga dig. För du och jag var vi. Alla visste det, jag visste det, du visste det. Just nu jämför jag oss med två andra människor som jag tror är likadana som du och jag en gång var. Jag ser bara alla andras leende och sen dig och mig på två olika sidor. Jag ser hur dom är tighta och hur bra dom har det. Hur kul dom har tillsammans. Jag orkar inte fantisera längre. Det svider i mig att inse att jag ska flytta bort från dig och från det som en gång var oss. Men om jag måste leva med att inte ha dig vid min sida är det lika att jag flyttar så jag kan tänka framåt och inte påminnas av dig genom att vara på samma ställen som vi en gång var, göra samma saker som vi en gång gjorde. Jag önskar bara jag kunde stanna här nog länge så att allt kunde bli bra igen. -Kom ihåg mig, jag kommer alltid komma ihåg dig.

&%/yuvbndeowi32

Ungefär så har mitt humör varit idag, men det är ju inte konstigt egentligen. Allt har ju sin orsak. Efter skolan har jag hunnit kolla när några gjorde tårta, sova, äta middag och nu ska jag typ kolla film. Känner mig så jävla nere och trött. Så det passar nog bra. Sen vill jag hitta på något men de vet jag inte vad ännu. Hejdå

Mysigt

Dagen har varit som den varit. Morgonen var ju sjuk. Sen har jag umgåtts med E och träffat fina folk. Och efter det bara chillat hemma. Det var ju också behövligt. Har haft Elina här hela tiden. Hon ska sleepa här igen, ovanligt? Nej. 


Bara min rubrik

Efter vi hade varit överallt så for vi till Elina för hon skulle duscha, medans så råka jag somna. Sen hade hon tydligen satt igång och städa, så jag hann sova i några timmar medans hon städa. Sen vaknade vi båda vid 12 av att hennes mamma kom in. Så då for vi till mig, städade mitt rum och sen duschade jag. Det var gudomligt. Nu känner jag att jag hade kunnat somna sittandes, så jävla trött är jag. Så ska väl hem tidigt om vi inte hittar något att göra. Taggar sista idrottslektionen imorgon också!

Nä men denna helgen har varit mysig, rolig och konstig på samma gång. Men jag sa ju att jag skulle ha en rolig helg och det har jag definitivt haft.

Slänger in en bild på min fina kompis och mig när vi var i fjälls förra året.

Min vän fågeln, den är riktigt snabb och skygg för kameror



Detta var min och Elinas sysselsättning inatt. Ni har ju hört om den ökända fågeln som härjar på mitt fönster, vi försökte filma den! Efter sju timmar fick vi den på en två sekunders film. Ni hör ju själv att vi blev lite skrajja, trodde aldrig att den skulle fastna på film. Efter inatt kommer den oftare och oftare, typ tio minuters mellanrum. Snart blir man ju rädd att gå ut ifall den attackerar.

Min kväll har varit händelserik


BILDERNA ÄR I OORDNING

Ja det var ungefär min kväll i bilder, får se om jag orkar ladda upp mer bilder senare idag. Men det ser vi ju. Ska iallafall försöka få upp en video på fågeln ni ser på bild nummer 1 och 3. Vi har haft det jävligt roligt inatt, har inte kunnat sova..

Nu ska jag och Elina hoppa upp och iväg, för nu ska vi och mata hennes kaniner och sen till stallet och sen till coop. De blir en lång resa. Ha de bra.

Godnajt

Klickade fram blogg.se för flera timmar sen, men ångrade mig snabbt för fick ett samtal så hann inte skriva. Och nu ska jag sova. Jag berättar mer imorgon, och laddar upp bilder. Kan ju berätta om min kompis iallafall. Jag hittade henne nyss död på golvet utanför ytterdörren med tandborsten i munnen och skohornet mellan benen. Och med det säger jag godnatt!

Försover mig all the time



Vaknade dagen av att det ringde på telefunken, första reaktionen var lite konstig. Vaknade och skrek "fan", vem gör så? Kanske var ett tecken på att jag egentligen ville sova vidare. För hade då klickat mig förbi alla jävla sex alarm, och S hade inte heller hört dom. Wierd. Så då missade jag träningen med Con Amore inför konserten. Men for dit senare så jag hann med det andra. Så har sjungit idag och fikat, och sjungit och varit glad i det fula regnet.

Sitter som vanligt hos Elina, ska väl och äta lite taco. s. taco. s. taco. s. senare. Efter det får vi se vad dagen har att erbjuda, har iallafall lovat iväg lite tid till en kompis idag, fast den tiden ska slösas på telefunken. Så lär väl bli en timme eller två i den ikväll om jag är själv.

Några bilder

Kom hem från Simon för inte allt för länge sen. Efter jag hade värmt mig så for jag och S till han och har varit där hela kvällen, har varit roligt, tråkigt, deppigt, glatt och bra. Nu är jag och S så trötta så ska alldeles strax hoppa ner i lådan. Imorgon ska vi upp tidigt för att sjunga, roligt roligt. Men jobbigt. Jag ska dit en timme tidigare än E också.. Det var ju värre. Har nyss pratat i telefunken med N. Ni kan få några bilder från dagen.



Fred broder

Att prata skånska med sig själv

Igår var en konstig dag, den var sjuk hela dagen. Och imorse var också en sjuk dag. Det började med att vi vaknade av att min besökare, fågeln, som knackar på fönstret varje morgon var där igen. Så tog en dusch och sen hittade vi en livs levande mask som man fick flytta från fotsteget. Och sen tog vi tåget med massa andra till Luleå och där har vi haft det bra. Riktigt bra faktiskt. Har slösat det mesta av mina pengar, attans. Men har köpt söta och nödvändiga grejer, och de är ju ett plus i minuset. Påvägen hem så hoppade jag av hos farmor och farfar och åt lite mat och var där ett tag. Sen for jag till pappa och körde sedan hem. Har pratat skånska md mig själv hela vägen, rolig chey. Och nu ligger jag under täcket och värmer mig. Ska väl vara med nå knasiga snart. Sen sova med Elina och imorgon blir det att sjunga. Bilder kommer senare.

Alla har inte hjärta att säga det du säger till mig

Det var en gång två.
Vi två.
Och nu är det var och en för sig.
Vi får ju se hur de här går.

Fuck mig?

Känner att saknaden är stor

Dagen har varit så jävla bra, har sjungit hela dagen! Och pga det har jag ändrat mig, åker inte till Luleå. Tråkigt men ändå skönt att vara själv hemma. Sen har jag och några andra varit och gjort en grej inför morgondagen, är nämligen ledig då. Ska bli riktigt skönt, och roligt. Ska se till att ha en så jävla bra helg. För detta är sista helgen jag är i stan innan sommarlovet. Konstigt? Ja. 

Har gjort lite teknik-sistarycket-arbete och ätit plättar nyss. Nu ska jag vänta på att få något att göra och sen ikväll blir de väl att sova med Savrid tror jag. 


Sovasjälvkanvaradetvärsta

Att vakna upp ensam och att snooza upp alla femton alarm är nog det värsta som finns. Hatar mornar och hatar att alltid sova själv. Någon frivillig? Nä skulle inte tro de va. Nu blir det sängen. Ska kanske ringa en kompis och prata med den, vi ser ju. 


Jag klarar mig aldrig


Jaggillarattjaginteharskrivitpåendagoch22timmar

Sorry för min dåliga uppdatering, men skyller faktiskt det på min äckelcp dator som vägrade starta internet igår. Nu funkar det åtminstone, glad över det! Sen så har jag faktiskt inge mer intressant att berätta, har spenderat mina dagar som vanligt. Nuförtiden är mitt som vanligt att jag umgås med Savrid och kanske till och med sover med den bruden, sen är vi oftast med alla andra också. Har nyss varit på sommarjobbsmöte, blir nog nice att stiga upp 6 varje dag i tre veckor.. Fast de blir nog mer nice när pengarna rullar in på kontot!

Ska hoppa en snabbis i duschen nu och sen äta och fixa håret. Kanske blir att fara på bio ikväll igen med några stycken, de ser vi ju! Imorgon blir de sovmorgon till 9 och sen skära pizza eftersom jag inte ska sjunga så värst mycket. Fast kanske ångrar mig trotsallt, de ser vi ju!

Två bilder från när Savrid var här i förrgår.


Igår var jag med dessa sköna människor:

Fast bilden är tagen för länge sen.

Art never comes from happiness

Ibland kan det enda jag ritar upp på ett papper vara ett enda ord. Det ordet kan förklara allt jag känner just då, det kan vara meningen bakom mitt leende eller meningen bakom mina tårar. Jag gillar att rita.

Ibland är jag rädd för att vara själv

Inatt drömde jag, eller tänkte jag, vet inte ritkigt skillnaden, att jag flyttade. Och det var verkligen hemskt! Jag hade inga vänner och jag var alltid själv.... Tur ändå att jag inte är blyg och att jag alltid är glad och oftast framåt. Så nån kompis måste jag ju kunna hitta? Eller? Äsch, vet att det kommer bli bra hur som helst. Men nu vet ni, även jag kan vara rädd för att bli själv. 



Nu sitter jag och snackar med Savrid lite, ska väl äta och plugga. Sen kanske umgås med Savrid, vet inte om vi skulle plugga? Vi ser ju det. Nu ska jag iallafall hoppa i duschen och äta. 

Huvudstaden

Just nu är min syster i huvudstaden, hon ska utomlands. Och hon är inte den enda.. Alla far utomlands nu, så orättvist! Själv sitter man här och har ångest över vad för kläder man ska ta.. Vilka problem man har i livet. Nåväl, snart sommarlov.

Itne


Älskar dig


World is on fire



Jag vill att allt ska bli bra nu.

Jag vill att allt ska bli bra nu, jag vill att allt ska bli bra nu, jag vill att allt ska bli bra nu.
Jag vill att allt ska bli bra nu, jag vill att allt ska bli bra nu, jag vill att allt ska bli bra nu.
Jag vill att allt ska bli bra nu, jag vill att allt ska bli bra nu, jag vill att allt ska bli bra nu.
Jag vill att allt ska bli bra nu, jag vill att allt ska bli bra nu, jag vill att allt ska bli bra nu.
Jag vill att allt ska bli bra nu, jag vill att allt ska bli bra nu, jag vill att allt ska bli bra nu.
Jag vill att allt ska bli bra nu, jag vill att allt ska bli bra nu, jag vill att allt ska bli bra nu.

Fin söndag

Sitter i soffan och känner mig inte alls stressad, fast nu när jag skrev det så började jag känna ett behov att plugga, att få göra klart det där jävla äckel so provet som finns där hundrafemtio sidor långt. Men man får väl bara ta dagen som den kommer antar jag. 

Dagen har varit fin, eller kan man säga att en dag har varit fin? Jag tycker min söndag har varit fin. Vädret har varit dåligt, och jag har kännt pressen att plugga, men jag har ändå haft ett leende på mina läppar hela dagen och jag har fått umgås med min saknade vän som jag är med alltför sällan nuförtiden. Jag har insett att skogen är rehab, man känner sig så fri där. Det finns inga bekymmer och man kan bara njuta. Jag och S har varit ute hela dagen och kört. Vi har varit i urskogen och letat stugor. Vi har legat på hustak och tittat upp i himlen. Vi har lämnat en lapp på en dörr bara för att vi kände för det. Vi har pratat om allt. Vi har haft det bra. En fin söndag som sagt ♥

What hurts the most

Shopping

Ojdå, dagen blev inte alls som planerad. Strax efter jag skrev förra inlägget så hoppade jag i duschen och sen bar det av till Luleå. Så blev inge Johan och Linus tyvärr... Men jag hittade iallafall det jag for till Luleå för! Det var balskor, så nu är jag nöjd. Hittade även jeans, tröjor, linnen, jumpsuit, trosor och andra fina saker. Ska dit nästa helg också och då blir det mer "shopping" för idag kände jag mig bara stressad när vi kom iväg så sent. Det har iallafall varit fint väder hela dagen, förutom nu... Det spöregnar ute, och vi som skulle grilla.. 

Dagen har faktiskt varit helmysig. Men känns dock som att jag sakta spolas bort, som att jag står kvar men ändå inte gör det. Som att jag finns här men ingen kan se mig.

I don't want the world to see me, cause i don't think that they'd understand

Gårdagen slutade med att jag fick tag på dom där pojkarna och bestämde att vi inte orkade köra 2 mil sådär sent på kvällen, så dom ska komma nu på morgonen istället. Så då la jag mig och kollade film med lillasyster. Det slutade med att båda somnade. Så har råkat sova i soffan hela natten, men de var ju ändå bra. För annars hade jag behövt ta fram sängkläder och allt, och det orkar jag inte. Nu ska jag vila här ett tag och vänta på fika, eller så går jag och duschar. Det ser vi ju.

White lips, pale face. Breathing in snowflakes

Tröstätarglass

Väntar fortfarande på att de där två filurerna ska höra av sig, om de inte gör de snart så blir det väl att stanna hemma resten av kvällen. Tråkigt.. Helst när jag är ensam här. Men jag har ju min tröstätarglass och både tvn & datorn.

Och kan ju meddela lite tråkig och ointressant fakta. Att jag har ätit två munkar idag, en med hål i och en utan hål i med vaniljgrej i. Men den med vaniljgrej i var ingen med vaniljgrej i, den hade äppelgrej i. Så det tog jag bort. Råkade ta fel, duktigt Yonna. Värst vad jag börjat gilla munkar, förut tordes jag inte smaka. Bara lite intressant fakta somsagt.

It's hard faking a smile, when you feel like you're falling apart inside.



Det är konstigt hur du och jag kunde bli helt andra människor. Nått som inte är konstigt är att du är anledningen till att jag blivit en annan människa. Men det är konstigt att du inte verkar bry dig om mig längre, för jag bryr mig om dig. Du ändrar personlighet helatiden. Ibland finns jag i ditt liv, och ibland finns jag inte. Det är extra konstigt att du inte gör något åt att jag inte finns i ditt liv just nu, det trodde jag alltid att du skulle göra. Men du har ju din personlighet att leva upp till, du kan inte falla för någon annan. Du kan inte låta någon annan få dig att göra som de vill. Därför är det upp till mig att finnas i ditt liv eller inte, för du verkar inte bry dig vilket som. Vet att detta bara är tillfälligt, men kände att jag behövde få det sagt. För snart vet jag att jag finns i ditt liv igen, och då tycker jag du ska veta vad jag tycker nästa gång jag inte finns i ditt liv. För det blir en nästa gång, det blir det alltid. När jag väl finns i ditt liv igen, då vet jag att det var jag som gjorde så att jag hamnade där. Det är inte jag som ska behöva göra så att jag finns i någon annans liv. Om jag vill ha någon i mitt liv gör jag allt för att den ska finnas där, inte lämnar den utanför och glömmer bort den gång på gång. Men just nu är inte jag bra nog för dig tydligen. Men vet du vad? Jag är alltid bra nog.

Even when the earth grows under my feet

Stressar som vanligt. Men har ändå några gyllene minuter att tillägna min lilla blogg! Har haft det ganska bra idag. Har fått mvg på min engelska debattartikel, guld alltså!! Och det var första utkast, behöver inte göra om den alls! Jag och Savrid har även varit och fikat och de var mys. De har varit sol idag, det var bra. Behövligt med sol! Nu ska jag packa packa packa och sen åka till byn. Imorgon kanske det blir piteå, men det får jag ju se. Ikväll blir det kanske Johan och Linus, kanske imorgon också. Kanske söndag tillochmed? Vem vet!

Jag behöver en kram


Little lady

Sitter i min alldeles för stora och alldeles för tomma säng.. Ska väl slänga ner mig själv dit nu. Lär inte vakna imorgon, kommer försova mig. Om jag tycker det är roligt att försova mig? Nejdå, tycker bara inte om att vakna tydligen. Men imorgon är det iallafall fredag och då betyder det byn och i detta fallet umgås med två filurer som aldrig varit där samtidigt som mig tidigare. Hoppas det är sol så man kan vara ute. Annars kanske det blir piteå en sväng? Kvällen har varit mysig. For ut trotsallt, med mjukisar och halsduk. Så himla skönt. Bilder kommer imorgon kanske?

Godnatt

Det kirra finfint i kistan

Sitter hos pappa och har just klämt lövbiff och munk, de kirra finfint i kistan! Snart ska jag, Yennie och Benna till stan igen. Då blir det väl att hitta på något eller bara vara ute. Beror på vädret faktiskt. Idag var en bra dag, har gjort flygplan och haft jätte kul. Har hunnit skriva klart debattartikeln och lämnat in den. Även lyrikanalysen och noprovet! Nog för att jag inte vet hur bra det gick.. Eller dåligt? Har även fått reda på att jag mest troligt har höjt mig i engelska, lycka alltså. Bara hon inte ändrar sig nu! Jag och Angelica har även bestämt låtar.


Men larsson då

Ligger i sängen och har inte pluggat nå, har varit på bio med massa och nu ska jag försöka plugga. Kanske med hjälp av Savrid. Har bytt mobil, igen..... Min vanliga ska på rep, igen...... Så nu kan jag inte skriva. Nu vet ni det. Godnatt, wish me luck imorgon på provet. Kommer behöva det..


Mitt ärr

Ja, insåg just att man såg mitt ärr extra tydligt på den här bilden.. Så kan ju passa på att berätta vad som hände egentligen.

Det hela utspelade sig år 2000, jag var alltså fem år! Jag och mina kusiner hoppade på sofforna, fram och tillbaka mellan fåtöljerna och soffan. Och helt plötsligt snubblar jag och far med huvudet före neråt. Landar på den gigantiska krukan vi hade på golvet, med hakan... Så ja, det är stort sett hela min berättelse. Har ju sagt det, och säger de igen: jag är klumpig. Så ja, det där ärret jag har på hakan på vänster sida är sen 11 år tillbaka! Lyckat Yonna.

3D i lilla samhället

Kvällens planer blev helt annorlunda från vad jag trodde dom skulle bli. Sitter just nu hos Sandra och väntar på att få gå till bion och kolla om de finns biljetter kvar. Och ifall de finns de så blir de att kolla 3D pirates of the carribean 4 (stavning?). Och ikväll blir det då alltså att tokplugga, hela natten faktiskt. Men då missar jag greys och off the map, men de gör inge faktiskt. Måste ha kul, och då passar de ju bra att fara på bio med massa folk istället för att sitta hemma och försöka göra något som man inte ens minns hur man gör.

Dagens

Vimsig, trött, hungrig, yr, stressad

Många ord kan förklara mig idag...

Anyway.. Fick goda nyhet idag! Fick veta att en Luleåresa är planerad för att fira min lillkusin nästa helg, då får man massa med pengar och kanske hittar nå fina sommarkläder osv. Låter great! Är hemma tidigare från skolan idag, för råka försova mig imorse så var så virrig och trött så hann knappt äta och stressade som fan. Och lunchen var de ju korv, och korv är äckligt. Så vid 2 var jag så yr att det kändes som att jag skulle spy eller svimma. Var tvungen att fara hem och äta. Har nyss klämt tre mackar, kräm, juice, två bullar och en banan. Hehe..

Nu ska jag tokplugga, nu äre verkligen sista minuten alltså! Har prov imorgon, shit bananas. Ha en rolig onsdag.. Hörs imorgon när provet är gjort...... Typ.


Music is what feelings sounds like

Dagvild

Började dagen med en försovning, så kom till slöjden först senare och då fick jag veta att jag höjt mig! De var ju ett plus! Och sen har dagen rullat på. Har hunnit äta munkar och solat och ätit palt och duschat och varit ute i regnet och hälsat på folk. Ja vi har hunnit ganska mycke jag och Savrid. Slutade dagen i Simons rum, bänkade framför dhw. Kom hem för ett tag sen. Nu ska jag borsta tänderna och sen sova. Och juste, glömde säga att jag gjort bor två nationella också! Så nu är det bara ett kvar. Sen är vi finished, finito. 

Kan avsluta med att säga att det känns som lördag.


Definiera kärlek





För jag vet inte vad det är.

Spindelfobi

FYFAN VA JÄVLA ÄCKLIGT, fick sällskap av en spindel just. Sitter här i sängen och pluggar och så ser jag den. Hojj hata småkryp! Skönt att flytta till en lägenhet, långt från marken så de varken kommer myror eller spindlar.... Men nu till de konstiga, jag är inte rädd för stora håriga jävla enorma spindlar utan jag är rädd för små ofarliga som man kan mosa med fingret... Men det är seriöst dom som är mest äckliga, man vet ju aldrig var dom är! Och nu ser jag svarta saker flyga i luften, men de är ingenting där. Nojig jag blev. Det känns som att dom kryper på mitt skinn. Alltså visste faktiskt inte jag var såhär rädd..

16/5-2011

Nu sitter jag här, en skoldag fattigare och 150 kronor rikare. Det är inte illa! Nu ska jag slänga av mig clothesen och lägga mig under täcket en sväng. Kanske kolla lite film eller nå. Idag blir det dessvärre att inte hitta på något, ska plugga som fan! Men vi ser ju hur de slutar.. Fast först, sjunga nå låtar. Bråttom bråttom.


Tillsammans är man mindre ensam

Man bäddar sängen efter hur man känner och vad man har för smak. Jag bäddar alltid bara för en, jag bäddar för min egen smak. Det blir oftast blommor, små söta rosa blommor om jag är glad. Men annars har jag ett svart täcke också, för säkerhetsskull. Men hur mysigt hade det inte varit att få bädda sängen tillsammans med någon. Att få bråka lite med kuddarna och sen slänga sig ner under alla miljoner täcken & kuddar och bara drömma sig bort. Då behöver man inte använda det där svarta täcket, och inte heller det där rosa blommiga söta mysiga täcket som skyddar en så bra om natten.  Utan då spelar det ingen roll vad man tar, man kan ta vad som helst. För då är det inte täcket du söker skydd hos. Tillsammans är man mindre ensam.

Första måndagen av fyra måndagar

Godmorgon världen, ska skynda mig nu. Har bråttom bråttom. Måste hitta kläder och packa väskan och blablabla. Hörs efter skolan.

Speechless

Maybe it's real this time


Det är okej nu

Nu är jag hemma, blir inge telefonprat eftersom min kompis har somnat. Men de var väl lika bra de, då kanske jag somnar tidigare idag. Känner nu att allt håller på att lösa sig, att allt som en gång varit ett problem inte längre är ett problem. Det har jag den här helgen att tacka för. Har börjat inse saker så sjukt mycket nu den senaste tiden, kan bero på att jag börjat förstå att jag vekrligen ska flytta. Och att jag inte behöver bry mig längre. För faktiskt är det så, jag behöver inte bry mig. Det är inte ett måste. För ska ändå flytta snart, och då behöver jag inte tänka på vad som kan hända. Och vad som kommer hända. Det är skönt. Nä nu nog med detta snack, tror inte inlägget blir nå roligare av att mitt sjätte sinne är i farten. Om man nu verkligen kan skriva sjätte sinne, vet knappt va de är.

Nu en film, och sen vakna jätte tidigt imorgon för att duscha. Det blir ju bra. Godnatt

Ett inlägg

Sitter hos Simon och kollar hockey, kors i taket. Fast egentligen sitter jag mest på datorn. Orkar inte berätta om igår, utan kan säga att jag har umgåtts med simonebaba, andreas, filip och savrid hela helgen. När jag kommer hem ska jag nog prata i telefon ett x antal minutrar.

Godnatten

Hoppar ner i sängen nu med Savrid efter en sjukt grym dag! Berättar väl imorgon hur dagen har varit. 



P.S. fan va grym sverige var idag, första tredjeplatsen på femhundra år. D.S

13

Igårkväll blev verkligen en helvomvändning. Pratade i telefon en timme med en människa om allt möjligt, det var både bra och dåligt faktiskt. Somnade efter att jag legat och grämat mig över att jag är rädd för vargar. Det kom jag på igår. Frozen var ju svin äcklig, jag är ju rädd för blod. Så det var inte så trevligt när det bröts ben och vargar åt människor osv. Nä nog om det. 

Imorse hade jag sån jävla tur som jag alltid har, jag råka tappa kameran i golvet. Så satt och bet på den och drog i linsen. Tillslut hörde jag ett klick, och då var de lagat! Allt funkar med våld. Men jag blev inte så värst förvånad. Jag är drabbad av otur dag ut och dag in, jag har otur i allting. Jag är otur. Och helt ärligt tror jag det kan bero på att jag föddes fredag den 13, och lyssna nu... haha jag var barn nummer tretton den dagen. De enda otursnumret och jag lyckas klämma in mig där. Nåväl, får väl vänja mig med att jag är klumpig och alltid råkar ut för otur. De bästa är ju att jag lyckas drabba mina vänner med otur också, varje gång jag är med någon så inträffar något som vanligtvis inte brukar hända dom. Sinnes.





En bild från städningen igår, flitig tjej alltså!

Du

Jag vill inte sluta såhär, jag ville aldrig sluta såhär. Jag minns alla minnen så väl, som om det var igår. Jag saknar den tiden. Och jag är ledsen för hur jag förändrats, för hur det förändrats.. Behöver inte tid, behöver svar. Behöver en lösning. Faktum är att jag behöver det jag hade, fastän jag vet att jag inte behövde det nyss.

Hon



Kom hem strax innan elva, har varit hos M. Där var E och A också, så umgicks med dom hela kvällen typ. Nu ska jag slå på en film, kanske frozen? Den såg bra ut. Haha jag är ju riktigt pantad, sitter och funderar på vad jag ska ta för kläder imorgon. Fan va störd jag är. Nä nu ska jag kolla film, herrå.

Jag blir glad när du är glad

Känner mig så jävla söt idag så vet inte riktigt vad jag ska kalla det. Kände för att testa en kjol och få lite sommarinspiration, och det fick jag! Fan vill inte städa, men vad gör man. Ni får några bilder på mina tillfälliga kläder, byter väl senare antar jag. Dessa får väl bli mina städkläder, hehe ni har väl hört om städerskorna som städar i små skoldressar? Ja ungefär så känner jag mig nu, saknar bara min miljonär. 


16 dagar till förändring



Nu är det bara 16 dagar kvar tills nian är officiellt slut, och då har jag räknat bort lediga dagar och helger. Men totalt 16 skoldagar kvar, de är ju knappt två veckor. Och på de har jag en debattartikel att skriva, en analys att förbättra, ett religionsprov,två sp nationella, ett eng nationella, ett biologiprov, en låt att välja, att hitta skor till balen och att förbereda mig för det största jag kommer göra i mitt liv. Flytta hemifrån. Vet inte om det är det största jag kommer göra i hela mitt liv, men det största jag kommer göra nu under min ungdom iallafall.

Anyway, en flitig och trög tjej ska ta och städa nu, efter man kommit ut ur duschen för tredje gången idag... Ojdå. Kanske borde väntat med den här duschen tills efter jag städat. Men ska dra en snabb dammsugning och byta sängkläder. Sen blir det middag och leta nya söta kläder. Senare idag blir det väl att umgås med någon, denna någon kanske är Marcus, jepp. Denna dagen har varit så himla soft, har varit ute i solen, har blivit bjuden på plättar hos Danne, har känt håret fläkta i vinden och lyssnat sommarmusik med solglajjor på. Har även klämt en kulglass. Bättre dag kunde man inte hitta! Nu ska jag vara flitig som sagt. 

It's always the darkest before you see the light



Alltså döda mig va tidigt det är. Kom just på att jag har redovisning idag, och var är de pappret? Kommer faila sönder. Nu ska jag rota i min hög efter något att ta på mig, fan så stökigt jag har utanför garderoben. Men vem fan orkar sätta in kläderna liksom? Man tar dom frå tvätten och sätter dom på fåtöljen som står en halv meter från garderoben. Det är höjden av lathet.

Aotfitt



LITTLE BLACK TEE

22:49



Sitter i min säng och har så sjukt jävla ont i hela kroppen. Kvällen vart svingrym, hade gjort om den femton gånger bara för att jag har så sjukt fina och konstiga kompisar! Kanske kommer upp ett klipp nån gång på kycklingdansen, haha... Nu ska jag jobba matte och sen kolla en film.



Just nu tänker jag, på framtiden, på dig, på kärlek, på sommar, på sorg, på glädje, på tårar, på skor, på vänner, på facebook, på filmer, på allt. Men mest av allt på framtiden..

Några dagar kvar

Nuuuu ska jag hoppa i duschen tror jag, åtminstone leta fram kläder som jag ska ta på mig efter duschen. Och sen gå och duscha, lagomt skönt! Har dansat i princip hela dagen, och mer ska det bli. Ska till Nordan klockan sju och shakea rumpa faktiskt. Till klockan tio, hojja. Tråkigt de kommer bli. Bugg, vals, foxtrot, linedance osv osv, suger bananskal. Listan kan bli lång. Men nu till mina sysslor, tjarå.

Dubbelmoral

Delade åsikter. Dubbelmoral.


Ligger i min älskade säng och ska alldeles strax ställa timern. Kom hem för inte allt för länge sen, typ efter elva någon gång. Har stått på en och samma parkering hela kvällen, där träffade vi massa människor och var med Sandra ett tag. Det var trevligt. Vi har då haft riktigt jävla kul! Sen har vi varit hos  Marcus med Andreas också, de var trevligt de med. Men nu, godnatt!

Tisdag

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen slå på timer på tvn och somna till csi. Imorgon blir det nationella direkt på morgonen, taggad...? Nej. Men skönt att få de bortgjort. Har tusen saker att plugga till och har helt glömt bort hur man pluggar för de var så länge sen. Ikväll har jag varit med E och träffat folk, spelat kort, myst, pratat, kört bil, köpt dricka, kolla lite av dhw, hela cougar town, och nu csi.

Godnatt

Kall näsa?

Haha, gick nyss in på facebook och kollade spåkulan. Den spådde att jag har kall näsa. Haha fan va sjukt. Det värsta är ju att det stämmer.

Anyway, nu ska jag typ ta en alvedon och sen vänta på maten och efter det blir det väl att fara och säga grattis åt Simon.

Sometimes you just forget me

.

Jävla fan jävla helvete fan jävla fan helvete

(Kan tydligen bli lite aggressiv och sorgsen om en film slutar på ett annat sätt än vad man hoppats på... Vad är det jag säger? Film? Inte fan är det bara en film, det är en hel serie, en hel skapelse gjord av självaste gud, ett mästerverk, en inspirationskälla och tidsfördriv.. R.i.p.)

Äckliga småkryp

Igår gick det inte att publicera något inlägg, så det förklarar varför ni inte fick något inlägg från mig. Man märkte verkligen att blogg.se tjorvade, när man kika in på bloglovin. På några timmar var det kanske en som hade uppdaterat.

Har iallafall kommit hem tidigare från skolan idag, har så himla ont i magen.. Så ska ta av mig mina jeansshorts och lägga mig under täcket och slå på prison break. Låter som en bra början på en måndag.



Fyfan, kom just och tänka på alla jävla äckliga småkryp som finns överallt.. Nä bara för att jag börja tänka på det så måste jag städa senare, dammsuga och dammtorka. Eller åtminstone dammsuga, man vet aldrig om man har en spindel under sängen..

Det är de här dagarna man kommer ihåg

Skulle blivit publicerat vid halv tolv igår

Dagen har varit helt sjuk egentligen. Ibland märks det verkligen att man bor i norrland, hur fan hade man annars kunnat köra moppe mitt ute i urskogen, i byn man älskar, upp för branta backar så den andra måste springa bakom och putta och få all snö och skit på sig? Och hur fan skulle man annars kunna dra ut till skogen och fixa en eld och grilla goda marsmallows och bacon med massa fina vänner? Säg det..

Idag har jag insett att jag verkligen kommer sakna det här. Allt det jag varit med om idag. Det insåg jag när jag satt på motorhuven och åt marsmallows med min bästis och kom på att hälften av de som var där ute i skogen med mig kommer flytta inom de närmsta månaderna, inklusive mig.. Synd ändå, men man får väl ta vara på såna här dagar. Dom är guld. Har umgåtts med mina två bästa vänner idag och andra fina friends och haft så jävla kul. Kommer inte kunna göra sånt när jag vill, om bara några ynka månader. Men ändå så kan jag inte sluta le när jag tänker på min framtid. Den är ljus. Kommer sakna mina vänner, men det betyder bara att när jag väl träffar dom igen kommer vi ha lika kul som vi alltid har. Det vet jag.

Bilder kommer imorgon. Nu ska jag slå på ett avsnitt av pb och somna till det. Eller näää, ångra mig. Tar ett avsnitt av något annat, något mysigt som jag faktiskt kan somna till och inte behöver kolla för att det är så spännande.

Face down, in the pillow



Har varit ute hela dagen i princip, har kört lite gröna faran, har varit hos farmor och farfar och fikat, har ätit lite kvarbliven tårta, har suttit ute och tänkt och tagit det lugnt. Just nu ligger jag under täcket och ska alldeles strax slå på ett avsnitt av mitt älskade prison break. Sen blir det middag, grillat ♥ Sen ska jag mysa med min sandra som jag inte myst med på hur länge sen som helst. Ha en solig lördag, för hos mig är det regn.

När du strippar och klär av dig är det samma grej


Det här är första och sista inlägget för dagen.

Denna dagen har bestått av bad, tårta, nya tröjor, byn, regn, nysningar, tankningar, fredagar, planering, längtan och inte så mycket mer än de. Ska lägga mig i sängen snart och kanske kolla nån film eller sova. Imorgon hoppas jag det är varmt och soligt, hejrå.

110505

Kom hem alldeles just typ, har varit ute med Ellinor och träffat människor i vårat lilla samhälle. Måste ju passa på nu när jag sticker snart, då blir det bara helger och lov som jag kan besöka min lilla hemstad. Nu ska jag sova och sen blir det att vakna tidigt för att packa väskan och sen bege sig till skolan. Och om jag inte berätta det så gick nationella åt fanders.



Imorgon fyller även minstingen år, nämligen min egen härmapa och i vissa fall "fiende", nämligen min lilla lillasyster. Du är ganska bra, grattis!


Jag behöver det, jag behöver dig


Ett par minuter



Ska upp och höra vad som ska bakas och om jag inte hittar planer så kanske jag hjälper till att baka. Har kollat never let me go, men den var så dryg så vet inte om jag orkar kolla klart den. Verkligen inte värt att kolla den när den är så lååång och tråååkig.

Torsdag

Har just duschat, har vaknat lite när som helst så kände att det var lika att hoppa i duschen. Höll seriöst på att somna där.. Nu ska jag torka håret och leta kläder. Fast först ska jag bara lägga mig ner och ställa alarm på 25 i sju. Inte taggad för nationella. Godnatt åter igen.

Outfitbilder

Bekräftat, återigen



Har nyss bekräftat, och kan meddela hur länge jag höll pilen på "vill du verkligen bekräfta och därmed låsa din ansökan för ändringar?" Men tillslut gjorde jag det! Och då stod det nämligen "du är preliminärt antagen på blablabla" så tydligen är jag redan preliminärt intagen på den linje jag vill gå. Det var ju bra det med :) Nu jobba lite matte inför nationella imorgon, och juste. Kan ju passa på att berätta att mitt humör har blivit lite gladare nu också.

Att ta sig

Allt kan ju ta sig just nu. Är verkligen inte på humör. Så ska slänga på ett avsnitt prison break och krypa ner under täcket och inte behöva göra något eller säga något. Fast först, kissa!!!!! Och senare ikväll har jag ingen som helst aning om vad som kommer ske. Vet iallafall att det är idag det gäller, det är idag jag ska bekräfta! Å vad jag längtar, finns inget jag längtar mer till just nu i detta ögonblicket, inte ens sommarlovet. Fyfan så skönt om jag kommer in där. Mer vet jag ju inte ännu, vi får väl se om jag gillar det eller inte. Spännande spännande. Och juste, kan ju berätta why i'm so angry. Det hela beror på skolan och pga att jag fick sitta i skolan en extra timme för att jag inte hade någonting att ta mig hem med och för att det är så himla kallt ute så jag inte kunde gå hem. Nu vet ni det. Outfit bilder senare.

Vill inte vara själv





Kom just hem. Kvällen började riktigt bra och hade riktigt roligt. For till Elli med planerna att vara med Marcus men han kunde inte så då for vi ut med Simon istället. Hamnade på stan, och de var nå grönjävulskt-tråkigt så vi for till Alex. Där var det ännu tråkigare, så for hem. Nu ligger jag och glor dh som jag saknat, och ska alldeles strax ropa på mamma som får komma med nybakad bulla ♥ Sen ska jag väl sova.. Vill inte vara själv. 

Imorgon blir det iallafall mjukisbyxor, no matter what.

Blind

Ligger i sängen och väntar på maten, ska väl umgås med M och E senare, mer vet jag inte. Fast ska försöka slänga in ett pass matte senare idag också, så jag blir klar med det också. Prov imorgon och nationella torsdag. Senare idag blir det även att bekräfta ansökan, spännande! Tror inte jag kommer ångra mig, utan tvärtom. Det är nog då jag ångrar mig, ifall jag inte bekräftar. Ser framemot de sååå mycke just nu, kan inte sluta att le när jag tänker på det.

Fast först, byta byxor och sen ringa Ellinor. Eller kanske gör i den andra ordningen.

End of days

Kan börja denna morgon med att berätta om vad som hände efter att vi färgat Emelies hår igår.

Då for dessa två filurer

till denna filur

och lyfte däck och betedde sig som män

bild lånad av google



Nu har jag hunnit duscha och klä på mig, har dragit på mig jeans och en huvtröja, ganska mysigt ändå. Nu ska jag upp och fika, fast innan det torka håret. Sen blir det skola till tio i två, ganska lugn dag. Senare kanske de blir att umgås med marcusss, men det ser vi ju.

Behind these castle walls

Sitter hos Ellinor nu och lyssnar musik på min spotify som bara har 9 hours och 52 minutes kvar.. Men funderar på att börja betala istället. Idag har skolan varit lugn och efter det har jag ätit köttsoppa, samt hämtat ut en lånetelefon... DÅLIG. Och appropå inget så har jag pratat med syon idag, och hon meddelade goda nyheter! Så imorgon blir det att bekräfta min ansökan, återigen. Nu ska jag och E vänta på Emelie och så ska vi färga hennes hår, hejrå.




Två bilder från nån kväll i april

Dum av dig

Ibland undrar man.

Skulle fota mig med bananen i webbkameran (jaa, bananen.. vet vad ni tänker) Hade redan börjat äta på den när jag klickade fram webbkameran, och då bestämmer sig webbkameran för att lagga. Men jag tänkte inte mer på det utan fortsatte att trycka fram hundra webbkamera-flikar. När en av de äntligen funkar inser jag att jag ätit upp bananen. Så gick det med det. Ni får en bild på mig med banan i magen istället.


Går på repeat



Mysigt.

Det handlar om dig

Den där springturen gick bara till duschen tyvärr, ångrade mig så fort jag ställde mig upp från sängen och skulle hämta mina kläder. Sen dess har jag bara.. ja vad har jag gjort. Har kollat pb och duschat och nu försöker jag mig på matten. Men helt ärligt fattar jag ingenting, så ska gå upp och äta nu istället. Senare idag vet jag inte vad som händer, var ju planerat att göra den här förbannade matten som jag ligger femton år efter i. Fel att slippa vara sjuk vecka ut och vecka in så man inte behöver ligga efter.

Do you know what makes me happy

Detta


Alltså fan va jag älskar sommaren, och färger, och värme, och skor, och linnen, och vatten, och sol, och glass, och sommarlov, och frihet! Ska se till att beställa lite kläder snart, men får se när det blir. Nu ska jag ut och springa.. Kors i taket!

Jag följer med dig hem ikväll, för jag vill inte vara själv

1 maj

Alltså vilken härlig kväll det varit, har haft så sjukt kul och aldrig tråkigt. Har spenderat hela kvällen som fyllechaffis åt massa roliga människor. Kom hem alldeles just, kan ju meddela att jag har lagomt kalla fötter om det var någon som undra! Jag och Elli hade planer, men dom sprack så fort vi började skjuts nummer ett, då var det bara mer och mer som ville följa med. Men ska inte klaga, jag hade det bra i bagaget! 

Har testat om spotify tillät mig att spela en låt mer än fem gånger, och visst fan gjorde dom det. Så ryktena man har hört kanske inte ens stämmer, vad vet jag. Lär ju märka. Godnatt.
RSS 2.0