ACT LIKE YOU KNOW IT

Hejsan

Dagen började bra, den började med frukost. Haha, jag vet jag är knäpp. Sen så fixade jag mig, sen så for jag, mamma & några och kollade soffor. Sedan gick jag till Dollar Store, dit kom A och J. Jag köpte klubbor och 3 läskburkar. Sedan så åkte vi till A. Vi spelade lite Wii, sedan drog vi till älskade Nam. Där var vi ett tag, sedan fick vi damp. Så då gick vi ut, men bara jag J och A. För Nam skulle duscha. Sen tog vi bussen hem till Mampa. Efter middagen, som var palt, så sjutsade mamma mig till Ellenor i Gälka. När jag kom dit, så åt hon. Så då fick jag sitta nere i hennes rum med Emma. Efter att Emma hade dampat klart, så gick vi till Ica. Vi köpte lite godis, sedan följde dom mig till bussen. Påvägen dit så såg vi en gubbe som såg full ut, han pratade i fonen. Ha sa (till den i fonen) : Jag äjj påväjj! Och så viftade han med armarna i luften. Lite läskig gubbe det där. Bilder kommer sen.

Äntligen har Nam kommit tillbaka, jag har saknat henne som bara den! Men hon åker på måndag igen! Ända ner till Stockholm! HOJJA!  <3

Ha det bäst

INGEN RUBRIK

Hej på dig

Lalala, idag har jag klippt mig, äntligen säger jag bara!

Idag var det skolan som gällde, har varit jätte trött hela dagen faktiskt. Efter skolan så blev det att jag gick till en kompis. Vi har typ bara varit ute med hennes hund och legat framför tvn dom senaste timmarna, alla har varit jätte trötta. Men sen kom iallafall mamma och hämtade mig, så nu sitter jag framför datorn och lyssnar på musik. Jag har tagit hem det där bladet om Teori, från skolan. Så jag måste nog börja snart, så att jag inte ligger efter. Jag vet inte riktigt vad som väntar ikväll, kanske blir det en sovkväll, när man bara ligger framför tvn och tråkar. Men förhoppningsvis inte.

Ha det bäst

SJUKLING

Hej på dig

Idag och igår har jag legat hemma och varit sjuk. Fy vad trist när man är yr. Jag har bara legat i soffan dom här 2 dagarna, glott lite tv och suttit på datorn. På ett sätt är det ju bra att vara hemma, man är ledig från skolan. Men på ett annat sätt så är det jobbigt att vara sjuk. Men iallafall, det har börjat gå över lite nu. Så jag kanske får gå till skolan imorgon. Men vi ser ju, nu ska jag sätta i gång tvn eller plugga. Har lust att kolla tv, men man måste ju plugga till alla prov man har, så jag ska nog ta och plugga nu ett tag.


Ha det bäst

090222

Igår fyllde pappa år. Så ett stort grattis till honom :)<3
_______________________________________________________________________________________________

Idag blev det skoter hela dagen, sedan på kvällen så var jag med Jossan & Annie. Vi drog till gymmet. Vi bestämde att vi skulle börja gymma mera, så att man kommer iform, och får bättre kondtion.

JOSEFIN PÅ GYM ANGELIKA PÅ GYM

Nu: duscha
Sen: dator och sova

Ha det bäst

090220

Hej på er

Dasgen har varit lätt så lugn, kort skoldag dessutom. Så det har varit en slapp dag idag. Men efter skolan så tog jag och A bussen till hennes pappa. Hon åt sen drog vi till J. När vi hade varit där några timmar, så for vi till Jossans pappa. Sedan drog vi till Dollar store. På bussen tillbaka till J, så träffade jag Emma. Som jag saknat som in i H!  Jag måste verkligen vara med henne någon dag, men iallafall, när J hade ätit så gick vi allihopa till Husmans. Där åt jag och A. Sedan var vi bara ute på stan och hade kul. Vi gick till Lindex, vi köpte varsin foundation. Sen kom pappa och hämtade mig. Nu sitter jag framför tvn och kollar Let´s dance. 

Nam, jag saknar dig!   Se till att du har det bäst där nere, lova mig det. Alltid vi KUNTIDA! <3
Jag visade min akrobatet  ignorera mig i mitten HUSMANS KUNTIDA

Ha det bäst

LALALA

Hej på dig

Idag så har man bara haft dålig skola, och på spanskan idag hade vi prov. Men jag tror att det gick bra, för jag tyckte då att jag kunde allt, men man får ju inte hoppas på för mycket. Efter skolan gick jag, J & E till pressbyrån. Ellinor skulle med bussen, så då väntade vi på att bussen kom. Sedan köpte vi varsin SHARK! Mums alltså. Sen kom pappa och hämtade mig. Det enda jag har gjort idag var att äta å vara i skolan, sen inte mycket mer. Nu har jag frågat pappa om jag får ta hål i naveln. Jag får för mamma, men jag får inte göra det om jag inte får för pappa, så hoppas på det bästa gör man väl alltid. Men nu ska jag fika, sen kolla tv.


Ha det bäst

090215

Hejsan

På något konstigt sätt, så har jag jätte lust att skriva ett inlägg just nu. Det enda tråkiga är att jag inte har några bilder på denna dator, så inga bilder idag heller tyvärr. Men nu ska jag skriva vad som har hänt idag då. Idag på morgonen så vaknade jag ungefär 10. Då for min mamma och alla andra som var hemma, till stugan. Så jag blev ensam hemma, ganska skönt måste jag då säga. När jag satt och fikade, så kollade jag ut. Då såg jag himmlen. Den var alldeles blå, jätte fin faktiskt. När jag hade ätit klart mina mackor, så fixade jag mig. Sedan tog jag bussen till Annie. När jag kom fram så satt Josefin, Annie, Tobias & Tobias hemma hos Annie. Vi pratade och sådant, sedan skulle A. duscha, så då gick resten ner till källaren och spelade biljard. Efter det så gick vi tillbaka till Annies rum. När vi hade varit där och skrattat, (fast A. var ganska sur, för hon påstod att hon var trött) så gick vi tillbaka ner i biljard-rummet. Efter någon timme så tog jag och Josefin bussen till henne. När jag hade varit hos henne i ca. 1 timme, så gick jag till Dannes-gatukök. Jag köpte lite hamburgare, sedan gick jag till min bror. När vi hade ätit upp det, så kom pappa och hämtade mig. Ja sen har jag väl inte gjort så mycket mer idag. Nu är jag iallafall hos pappa och kollar Beck. Efter detta inlägg så ska jag nog gå och duscha, längtar verkligen tills jag får ställa mig under duschkranen och låta vattnet rinna. Det ska bli så skönt.

Jag hann inte vara med Nam idag, hojja, hon får inte flytta till Stockholm. Jag kommer ju sakna henne in till tusen! Hur ska jag klara mig?! Hoppas verkligen att jag kommer få träffa dig i framtiden, vi får inte tappa kontakten. Jag älskar dig, Kuntida! <3

Ha det bäst

HAPPY VALENTINE

Hejsan

Är verkligen inte på humör för att skriva inlägg idag, så detta får gå fort. Igår sov jag iallafall hos Angelika, och sen nu på morgonen åkte jag hem. Jag fixade mig, sen skyndade jag mig till träningen inför alla hjärtansdag-konserten, vi ska ju sjunga. Efter vårat framträdande som, för alla som inte visste det redan, gick jätte dåligt, då for jag hem igen. Nu ska jag inte göra så mycket mer idag, hade planer för kvällen, men dom sprack. Det enda är väl att kolla melodifestivalen och deppa.

Nam, jag älskar dig hunny. Du kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta. Snälla hjärtat, flytta inte. <3



Ha det bäst

NUMBERS & PHOTOS

Hej

Dagen i siffror:

1. Några gjorde nått "konstigt" på skolan
2. Jag blev jagad av Macke ända till parkeringen på skolan
3. Vi typ gick till Kosum varje rast på skolan
4. Jag & Jossan gick hem till henne
5. Vi for till Malmsta med bussen
6. Vi gick till TH, men han var ej hemma
7. Vi gick till Annie, hon skulle äta så då traskade vi vidare till TÖ
8. Vi satt och pratade och sådant
9. Annie kom till han
10. Vi gick ut
11. Vi åkte hem till mig, jag skulle äta
12. Vi busade
13. Dom gick
14. Jag pluggade spanska och fikade
15. Nu sitter jag här och har ont i handen, Moa kom med världens stöt, haha.
16. Snart ska jag plugga lite mer, sen godnatt

Bilderna kommer inte i ordning efter tid, utan ordning efter storlek.
Jag & J i skolan J, Y & A Vi, han typ försöker sno min kudde Dom Dom Hon Dom Vi Vi Vi Jag Dom Han Dom

Ha det bäst

Toppen dag

Hejhej

Idag på skolan, så gick jag, J, A och E, varje rast till konsum. Vi kppte massa choklad, och efter lunchen gick jag och Elli och köpte en kyckling. det var jätte gott och alla velade ha. När vi slutade så gick vi till Crille, där väntade Jonathan. Vi var där ett tag, sen drog vi hem till J. Vi tog typ första bästa buss till stan. På vägen dit så hoppade Nam på bussen. Vi gick bara runt på stan, köpte PK osv. Efter nån timme ringde vi April, så då kom hon också. När A & N for hem (dom skulle äta), så gick vi till April. Det var jätte kallt, men roligt. När vi kom fram så sprejade vi massa parfym på oss. Sen tog jag, Josefin & Ellinor, första bästa buss hem igen. Då var klockan kanske 8. När vi kom hem, så gick vi ut med Jossans hund, vi gick ända till konsum. När vi var klara där så gick vi hem till henne igen. Där vid 9 kom Ellis mamma och hämtade mig & E. Dom sjutsade hem mig. När jag kom hem, så hade jag ännu inte ätit middag, så då tog jag bara en macka och O´boy. 

Nu: Kollar bilder på bilddagboken
Senare: Duscha

Blev inga bilder på annat folk, hade inga foton på dom.
Jag Jag Jag Jag Jag 

Ha det bäst

Sandra idag

Sandra Sandra Sandra

Ellinor Nilsson

Tack Ellinor, för att du fixade bloggen, den vart jätte fin!  Du är bäst, vet du det? <3

Bara lista & bilder från i veckan, idag

Dina känslor, tankar och humör:

*hur är ditt humör nu:  trött kanske?
*vad tänker du på just nu:  på detta inlägg
*saknar du någon just nu:  ja
*gillar du någon:  ja
*är du kär:  tror det
*är någon kär i dig:  det tror jag
*älskar du någon:  ja
*hatar du någon:  nej inte direkt
*hur är du om du är hungrig:  ganska ivrig på att få i mig mat
*hur är du om du är trött:  lat & lite sur
*om du sovit i tre timmar:  alert, helt pigg faktiskt


Dina önskningar:

*vad skulle du egentligen velat heta:  hmm, svår, men om jag var tvungen så kanske Felicia?
*var skulle du egentligen velat bo:  om jag inte skulle gillat vintern så kanske stockholm eller så? 
*vad är din högsta önskan:  det är nog många tror jag
*vad skulle du vilja ha:  jag skulle vilja ha massa kläder


Ditt rum:

*vilken färg är det i ditt rum:  grått i ena & blått i andra
*har du en tv i ditt rum:  nope
*har du en dator i ditt rum:  ja
*har du en säng i ditt rum:  jo
*vilken färg är ditt påslakan:  vitt med prickar är ena & rött med ränder och blommor på andra
*har du kläder på ditt golv:  ja, massvis
*har du tidningar på ditt golv:  nej
*har du något annat på ditt golv:  ja

www.picnik.com www.picnik.com A är galen, hon vill bli sjuk så hon doppade huvet i snön, haha. En ego bild på mig  Tobias Öjertun Ellinor Nilsson Angelika Lövdahl Ego bild på mig 2

090203

Hejhej

Idag på morgonen så var det bara jag och min lillasyster hemma. Vi brukar vara precis på tid, klar. Men idag var det annorlunda, det är så skönt när man inte har bråttom. När jag kom till skolan så hade vi svenskan & engelskan ihop slaget. Vi satt bara och läste en bok. Jag hann nog klart det mesta som man skulle göra, bara nån uppgift kvar. Men det var bara dom där extra uppgifterna kvar i engelskan. Efter denna inte så jobbiga skoldag, så vart det att traska hemmåt. När jag väl kom hem, var jag så nöjd med att inte köpt nått idag (varken choklad eller lösgodis). Så då hittade jag min godisskål, och strax var den slut, haha. Sedan satte jag på tvn. När mamma kom hem så åt vi mat, sedan gick jag ner till Mari m halva familjen. Jag höll på med hundarna, fastän det är jag som inte tål päls, haha. Efter det gick jag till Jossan. Där var redan Tobias & John. Vi gick ut direkt, sedan kom Annie med bussen. Vi bestämde att vi skulle ta och gå till malmsta, fastän det är flera kilometer dit. Jag hade bara på mig sommarskorna, så jag frös som ...!  Efter några timmar tog vi bussen hem. Nu har jag duschat, snart ska jag plugga lite på spanska läxan.


Ha det bäst
RSS 2.0