hejdå sverige, och HEJ thailand :)

Sitter på Arlanda nu, har vart nå tjorv med datorerna, men loggade in till slut. Snart far jag, men som vanligt som det alltid är så är flyget försenat, den här gången med 2h.. Men det är ju alltid så, börjar vänja mig. Nästa flyg som går till våran mellanlandning, Peking, går först vid 20, efter som att det jag sa tidigare, den är försenad. Jag bloggar när jag får internet igen.

Baby, i'm a superstar.

Har varit i skolan, slutade tolv, träffade sandra och josefin, sen for jag hem, eller hem och hem var det väl inte, jag for till bror, för ni anar inte hur kallt det är ute!, sen somnade jag där också, for hem efter ett tag och nu sitter jag här. ska plugga gärnet nu, för har två prov imorgon! Sen när jag kommer hem från thailand så har jag massa läxor då också, då ska jag göra två prov och sen veckan efter är det prov i tvätt, sen ska jag lämna in en uppsats i tvätt och så kommer jag ligga efter i allting. I LOVE SCHOOL SO MUCH!

Go crazy face it.

Har tagit fram resväskan nu!

kom att tänka på en sak..

YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES!!!!!!!!!!!!

Grattis pappa! ♥

Har nyss gjort tårta och nu ska jag ta fram lite läxor också, ikväll blir det träning ifall det går bra för min kropp.

yonna ♥ gamla barnfilmer

nu ska jag kolla "landet för längesedan", sen godnatt.

melodifestivalen.

Kollar melodifestivalen med dehär två filurerna:

 

Såhär roligt har vi nu.

I lost a friend, somwhere belong with the bitterness.

Ska kolla beck med sandra nu.

Ja, jag måste hitta ut.

Tar mitt pick och pack och åker till pappsen över helgen, med saaaaaaaaaandra ♥ Hoppas på att få några läxor gjorda också, men kommer nog mest troligt inte gå eftersom att vi alltid har något för oss.

OS

Idag har jag bara varit hemma, kände att jag behövde det, och plus att jag hade massa läxor att ta itu med. Fast egentligen har jag inte hunnit så mycket, har mest suttit och kollat skidor. Och jag fick ont i hela kroppen varenda gång någon ramlade, i störtloppet.

you don't survive when i'm leaving.

Idag har jag, elli & sandra varit och tagit oss en nypa sol här mitt ute i vintern. Vi for och sola på sporthallen, ska någon gång till innan jag åker (om exakt en vecka och två dagar är jag i thailand!!). Sen efter det gick vi till broberg en stund, sedan begav jag och sandra oss hemåt. Idag fick jag höra av Olivia att jag tydligen skulle sjunga 2-3 låtar på en tillställning i mars (på stacken, uak...) men jag gick med på det, för vem vill inte sjunga solo när man väl får chansen? Jag håller på att kolla låtar nu. Tidigare idag var jag och tog dos två av twinrix. Den sista tar vi om ett halvår. Så jag har verkligen inget att se framemot, för när jag kommer hem från thai så ska jag ta fyra sprutor! Hjälp mig! men nu ska jag bara göra en kort paus och springa upp och fika.

true colors.

Ellinor är bäst ♥

Hastbullar i pepparkaksform.

Är hos Ellinor, slutade tolv idag så for till henne direkt efter skolan. Vi bakade hastbullar, men eftersom vi har så dåligt tålamod så blev det inte riktigt som tänkt, det slutade med att vi gjorde en enda stor ruta och sen tröck vi ut former med hjälp av pepparkaksformar. Men gott blev det iallafall.

Hittade några bilder på E's dator.
       

Glad alla ♥-ns dag!

Nu ska jag fika, sen bege mig mot stan för att träna inför konserten sen. Godmorgon förresten.

picture.


Tänkte ladda upp några bilder här eftersom att jag oftast inte gör det, så när det inte finns någon bild i inläggen är det bara att bläddra tillbaka och titta här.

finaste_tjejen_96.


Kiruna fotbollscupen.


Suddig semla.


Gymmet.


Suddig_bild_på_konstig_tjej_95.

Italy in our hearts


I love you girls, forever.

road salt.

Sitter och kollar melodifestivalen med syrran och hennes kompis, finns nog ingen bra i den här omgången.. Men förra gången fanns det åtminstone en bra grupp; "pain of salvation", som sjöng "road salt". Dom var verkligen jätte bra!

you're a little piece of my heart now, baby.

Nu är jag hos pappa, han kom och hämtade mig vid 12 från mamma, då fick jag brått! Var tvungen att ta fram kläder till imorgon och packa väskan. Nu har jag redan hunnit dammsuga och plockat undan allt som stod framme, nog är det konstigt att det alltid är stökigt när jag kommer tillbaka hit, så varenda gång blir det stor städning !

honey, why are you calling me so late?

Den enda läxan jag gjort hittills är bildläxan, och jag lovar.. den vart inte bra!, men alltså jag måste ta och fixa det här nu. Det blir alltid såhär, jag gör allt i sista sekunden, eller så gör jag det inte alls. Men sanningen är väl den att allt jag har att plugga är sånt jag redan kan. Så då känns det så himla onödigt att plugga på det.. och för att vara helt ärlig så kan jag redan allt vi har i läxa och prov... så jag orkar inte plugga mer idag! Något som är helt säkert är då att jag verkligen hatar läxor. godnatt

i see your true colors, and that's why i love you.

Idag försov jag mig lite, men inte lika mycket som för 2 veckor sedan.. jag försov mig bara till kvart i sju, men jag hann till bussen iallafall! Sen när vi hade haft klart första lektionen så hade jag hål från 9 till 12:30, men jag kunde inte fara hem eftersom att jag skulle träna sjunga låten, som vi ska sjunga på söndag på allahjärtansdag konserten, så jag var tvungen att stanna kvar. E, E & A har paroat där hela veckan så jag sprang omkring med dom tills lektionen börja.. Igår tänkte jag faktiskt att jag inte skulle till skolan idag, för jag kände mig så himla sjuk. Men då kom jag på att jag skulle sjunga idag, så då blev det bara att ställa alarmet. Men nu känner jag att jag har blivit mer sjuk, så jag ska ta och plugga lite grann och krypa under täcket. Ska slå på någon film sen, mysigt.

move your fat ass

Nu far jag och tränar bort kakan jag just tryckt i mig, med Elli och Sara!

It only hurts if your eyes are open.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ älskar det! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Förresten.. Jag klarade teoriprovet, galant! Bara ett litet slarv fel pga av en missuppfattad fråga. YEAH

If it only means a lot to you

Nu kör vi, ett sista ryck innan teori provet! Det här ska jag klara! Busenkelt.

Jaja.

Jag fick en nominering av min otroligt fina och mycket älskade vän Sandra, tack!
Så här gör du:

1. Lägg in awarden på din blogg.
2. Länka personen du fått den av.
3. Berätta sju intressanta saker om dig själv.
4. Välj sju andra bloggar att ge den till.
5. Länka till deras bloggar.
6. Skicka dem en kommentar om att de fått en award.

1. Döden är det värsta jag vet.
2. Antingen är jag sur eller så är jag jätte glad.
3. Jag vill gå upp 6kg.
4. Jag saknar alltid.
5. Jag är extremt nyfiken.
6. Jag är väldigt klumpig.
7. Sjunga är mitt liv.

Jag vill ge en award till dessa tre fina personer

Ellinor, en bästa vän ♥
Hanna, en fin vän med bra humor :)
Moa, söt och snäll tjej med bra blogg :)

Lycka till tjejer!

running out, run

forever is just another word you have used to much.

♥♥♥♥

echo in my mind

idag har jag bara pluggat teori och kollat på min egen träning, kunde inte vara med för jag kände mig lite hängig och hade ont i halsen. nu på kvällen blev det bara värre, jag känner mig yr och mår illa. hoppas jag inte är sjuk imorgon.. nu ska jag gå och ta lite fika, sen sängen ♥

Nu är det...

a lot in my mind..

raddar upp en lista på saker jag måste fixa:

jag måste fixa:
* rummet
* moppeteori pluggningen
* hk uppgifterna
* hk tvätt läxan
* engelskan
* svenskan (gå igenom)
* mig själv

PLUGGAR TEORI

för på Tisdag har jag moppekorts provet. Men nu ska jag göra ett avbrott och äta plättar.

TÅRTA

Vart helt geggig i ansiktet när E & S höll fast mitt huvud och tröck in tårta i munnen på mig, för dom missade massor med gånger.. så dåliga, haha. Det började med att jag inte velade ha nå mer tårta, men då skulle dom promt trycka in den i munnen på mig.. så..

GODNATT, ska ta en macka och sen krypa ner under täcket till någon film.

Snabbis

Dagen började med att jag for, 20 över sju på morgonen, till skolan för att skjutsa syster till bussen.. men jag orkade inte kliva av där för att vänta i flera minuter, så jag for till elli istället. Kändes lite konstigt att sitta där och kolla när dom åt frukost, haha. Sen for vi till skolan. Efter någon lektion så tog hela högstadiet en buss till gve för att kolla på en rockopera, vet inte om jag tyckte dom var så bra. Sen efter det åt jag angelica olivia och elli strips och tog en buss till skolan efter det. När skolan var slut for vi hem till elli. Nu kommer sandra och jag ska tillbaka till elli. Konstigt inlägg..

g-o-d-n-a-t-t

Godnatt, tror jag. Brukar alltid somna så fort jag lägger mig i sängen, konstigt nog..

i'm tired of staring trough shit stained glass

har gjort klart so arbetet idag, igen.. sen har jag pluggat lite svenska och engelska, nu ska jag byta om och sen bege mig vid 20 över åtta till träningen ♥ nu är det bara 24 dagar kvar till värme ♥♥♥
RSS 2.0