Tråkigt man har

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jadå

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej

5. Vilka länder besökte du?
Thailand, Tyskland, Finland

6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
Ja

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
24 januari

8. Vad var din största framgång 2010?
Hittade en sjukt bra vän

9. Största misstaget?
Tappat massa vänner

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk men inte skadat rejält

11. Bästa köpet?
Måste väl vara kläder

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Typ mikrofonkåt och alla de där

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tagit vara på tiden

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Bråkat med familjen

18. Hur tillbringade du julen?
Hos mamma med alla, sen hos Nicke med Elli och några

19. Blev du kär i år?
Nej det tror jag inte faktiskt

20: hur många one night stands?
0

21. Favoritprogram på TV?
Desperate housewives

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Ja

23. Bästa boken du läste i år?
Vet inte, typ Twilight böckerna

24. Största musikaliska upptäckten?
Min musikaliska upptäckt eller? Vet inte, sjöng på som vanligt

25. Något du önskade dig och fick?
Tv :)

26. Något du önskade dig men inte fick? 
Önskade bara tv och det fick jag ju, plus annat

27. Årets bästa film?
Vet inte, finns massa bra

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Fikade :)

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Som alltid, glad

31. Vad fick dig att må bra?
Mina fina vänner

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Vet inte, ingen typ. Kanske Zac Efron

33. Vem saknade du?
I början av året saknade jag inte speciellt många men nu saknar jag åtminstone en

34. De bästa nya människorna du träffade?
Träffade och träffade, kände ju de innan året. Men det var väl b bäst och de där, och nu har jag ju träffat grymt fina personer

35. Hur har året 2010 varit för dig? -
Ganska bra, men inte bäst

36. Bättre än förra året?
Ja

37. Har du flyttat under 2010? -
Nej

38. Har du kysst en främling? -
Ja

39. Hur har din kärlek varit under 2010? -
Dålig, hehe

40. Har du sagt jag älskar dig till någon? -  
Ja

41. Har någon sagt jag älskar dig till dig? -  
Ja

42. Har någon i din närhet tagit självmord? -
Inte i min närhet, men en jag kände sådär

43. Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? -
Nej

44. Har du varit i slagsmål? -
Nej

45. Har du gjort någonting du ångrar? -
Jadå

46. Har du skämt ut dig? -
Alltid, men det är det som är kul

47. Har du varit ute en hel natt?
-
Ja

48. Har du blivit tagen av polisen? -
Stoppad men inte tagen

Dag 27- min favoritplats

Ja, den enda som vet min favoritplats är väl Ellinor. Men det kommer jag inte nämna här. Utan en annan plats jag verkligen älskar är Järämää. Det är verkligen stället man ska åka till för att bara koppla av och inte behöva tänka på något annat. Jag tror det dels beror på att det inte finns någon teckning där, och dels för att jag får träffa massa släktingar då som jag bara träffar en gång om året. Och så är det så fint där :) Lite omväxling.


Dag 26 – mina rädslor

Som sagt, ni kanske förstått att jag är livrädd för döden.. Och ensamhet, vill verkligen inte bli lämnad ensam. Vill inte att någon ska behöva dö, det är så orättvist. Jag vet inte vad som händer efter döden, men hoppas på ett liv efter det här. Så man inte bara ligger där i kistan och inte finns mer.. Tröga tankar jag har. Men det är nog den största fobin jag har, döden är inte ett alternativ för mig.

Men det är inte det enda, är rädd för allt som har med sprutor och nålar att göra. Kan inte rå för det om jag börjar gråta när jag ska ta en spruta, det måste varit nått som gick fel när jag var liten, varför är jag annars så jävla rädd för sprutor..?

En stor fobi är även fötter. Sjukt, jag vet. Men jag verkligen hatar fötter, de är äckliga, helst stora fötter........ Älskar däremot bebisfötter. Jag står verkligen inte ut av att vara nära en fot, kan inte ens röra i dem. Bara mina egna.

Och alla är vi ju lite rädda för mörkret, men jag tycker det har blivit värre på sista tiden. För förut gjorde det inget om jag gick själv genom skogen, men nu tror jag att jag sett för mycket skräckfilmer så jag kan verkligen inte vara i skogen själv. Inte ens på gatan själv i det becksvarta.. Vem vet vem som står och lurar i buskarna och bara väntar på att få komma och våldta en? Hoppas jag lär mig vara ute själv i mörket, ett annat alternativ är väl att gå självförsvars-kurser, så man kan slå ner den som försöker nått. 


Torsdag

Har sovit gudomligt! Vaknade alldeles just, var då tvungen att ringa elli. Så nu ska jag hoppa i duschen och sen fika nå och efter det ska jag och elli på stan och köpa present som vi ännu inte köpt... hehe. Sen ska vi till sandra och fika tårta :)

I love you no mather what ♥

Världens finaste tjej fyller år idag, ett stort grattis till min andra halva ♥♥


30 december

Nu blir det sängen, känner mig lite förkyld, eller kanske bara är allergi. Och gud vad jag känner mig ensam nu när jag har så stor säng.. Nånå, får väl hitta nån som vill sova med mig varje eviga kväll så jag slipper vara ensam. Hurrsing, känn dig utpekad.

Känns även riktigt jobbigt att inte ha mitt stora bord som jag alltid hade vid sängen, där jag hade allt, mobil, dator, kläder, örhängen... Ja nu får jag sprida ut det i delar av rummet eftersom jag inte kan ha bordet nåmer.. Saknar den redan, tror det står ute i hallen.. får väl springa och pussa den innan jag somnar.

Dag 25 – en första

En första som jag vill skriva om är min första bästavän som jag hade en gång i tiden. Vi gjorde allt, mest det konstiga.. Vi har hemligheter vi inte kan berätta till någon, sånt som bara vi vet. Jag förändrades så himla mycket när jag umgicks med henne, dels p.g.a. hennes tro. Jag följde med henne på allt, och då menar jag allt, som ingen annan vanlig människa skulle följa med på om de inte var troende. Jag har inte pratat med henne på nio år nu.. Våran vänskap sluta lite konstigt. Jag brukar fundera hur mitt liv hade sett ut om jag inte hade brutit kontakten.. Då funderar ni säkert: "varför bröt hon kontakten med sin bästavän?", jo jag gjorde det för att det hände en liten sak. Jag kanske reagerade konstigt men att bryta kontakten var iallafall vad jag beslutade mig för att göra, jag sa inte ens hejdå. Mitt beslut var inte så svårt att fullfölja eftersom jag ändå hade flyttat ifrån henne, och förmodligen bara skulle kunna träffa henne när jag for tillbaka dit. Jag tänkte väl inte egentligen: jag ska bryta kontakten med henne. Utan det blev väl bara så, när jag sluta prata med henne. Aja, det var nio år sen så det är bara ett minne nu. Men det hade väl varit lite roligt att hälsa på henne, eller åtminstone prata med henne. Hade velat veta massa saker, vi har ju hunnit gå igenom så himla mycket nu, det har ju trots allt gått nio år.

As i reach out in the dark, no one there

Paris

Ja blev en ny design nu när jag ändå är igång, den får vara såhär tills vidare, var så trött på det vita. Ska försöka skaffa en annan header, men det kan dröja.

Outfit

Nu var det verkligen länge sen jag la upp en dagens outfit, så här får ni en någorlunda.



Svarta leggings, randig tröja, linne ja ni fattar.

En svår och jobbig grej

Sitter på golvet nu, har plockat isär min säng, dammsugit, plockat undan och lagt in i garderoben. Har även tänt lite ljus bara för att dammet i ljusen ska försvinna, hehe... Vem orkar dammtorka liksom? Man kan ju blåsa bort dammet...

Var iallafall och kollade på en ny säng tidigare idag, har även valt ut madrass och påslakan. Så snart blir det hur mysigt som helst i mitt rum, men trångt, jävligt trångt faktiskt. Men ska försöka lösa det, vill även beställa en grej från ikea, eller om man besöker det snart? Det vet man aldrig :)

Nu ska jag bara vänta i någon timme på att vi kan hämta sängen och allt så då blir det att mixtra med det tills middagen. Och efter middagen skulle jag vara med nicke, vi ser ju vad vi hittar på. Säkert nå helsjukt, som vanligt.


29 december

Kunde inte somna om, kollade klart hela hajen 2. Så ikväll blir det väl hajen 3 och sen imorgon på morgonen hajen 4... Nä men om det skulle vara så, hehe. Nu ska jag och kolla säng till mig, toppen! Men känner mig lite krasslig, kanske en förkylning som är påväg? Hoppas inte. Man ska inte vara sjuk på loven. Men nu ska jag fika lite och sen ska jag bara ta det lilla lugna tills vi åker. Idag har jag fina planer som inte blev av igår, hoppas på en inte lika kall kväll idag.

They call me white devil

Ligger i sängen och försöker sova, men icket. Nu ska jag slå igång tvn, och kolla om det finns nå bra där. För datan var då enormt tråkig! 

Igår slog jag igång hajen i brist på annat, men jag hann inte se klart hela, så det gjorde jag imorse. Istället för att slå igång tvn kanske jag sätter på hajen 2 eller harry potter? Äh vi ser ju.


I think i'm moving, but i go nowhere.

Tumblr_ldt1ehsg0s1qdqgg6o1_500_large

Dag 24 – det här får mig att gråta

Döden.... Döden är det värsta jag vet, min största fobi och den mest fruktade händelsen i livet. Jag vet inte vad jag kommer ta mig till när någon riktigt nära mig dör, vet inte hur jag ska klara det. Det finns inte.



Baby, you can hate me

Stter och känner sig enormt handikappad utan bil, fastän jag inte ens är bilägare...... Hade planer för kvällen men det verkar som att jag får ha en hemmakväll ändå, får väl mysa med min tv istället.

Idag har jag varit hos min farmor och de med massa, sen kom även min storebror på besök och med han följde jag med till stan. Så har nyss duschat och fixat mig och allt, eller om det jag gjort kallas fixat mig vet jag inte.


A piss in the sea

1. Fullständigt namn? - yonna maria felicia m l
2. Exakt ålder? - 16år minus 17 dagar
3. Vart bor du? - i mbgt eller ntv
4. Vilka bor tillsammans med? - mamma, krister, moa, syster, syster/pappa, syster och ibland syster
5. Husdjur? - nej
6. Färg på ditt hus? - grönt och det andra vitt-rött
7. När är du född? - 13 januari 1995
8. Klass? - 9b
9. Vilket år tar du studenten? - 2014
10. Något jobb? - nej
11. När ska du sova ikväll? - tidigt hoppas jag
13. Duschat idag? - ja
14. Kramat någon idag? - ja
15. Pussat någon idag? - nej
16. Vad har du ätit? - för mycket
17. Dagens klädsel? - leggins, linne, kofta, jacka, mössa, halsduk
19. Dagens sötnos? - sandra
20. Dagens roligaste? - sandra och ellinor
21. Har du många vänner? - sådär
22. Hur många har du kysst? - några
23. Vem kramade du senast? - ellinor
24. Hur många vill du ha sex med? - har jag inte funderat på
25. Hur många har varit otrogna med dig? - hee
27. Har du pojk-/flickvän? - nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? - vet inte
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - nicke - limpan och olli just nu :)
31. Film? - ?
32. Låt? - ?
33. Mat? - ?
34. Dryck? - ?
35. Stad? - vet inte
36. Land? - sverige
37. Ämne i skolan? vet inte
38. År? - 2010

SENASTE:
39. Personen du tänkte på? - tanten på tv
40. Personen du kysste? - vtpp
41. Gången du spydde? - länge sen
42. Gången du grät? - idag, skar lök
43. Pizzan du åt? - minns ej
44. Gången du var i göteborg? - typ två år sen
45. Gången du var i stockholm? - i somras var det nog?
46. Gången du var full? - aldrig
47. Gången du var hög? - aldrig
48. Personen som såg dig gråta? - elli kanske?

ANTINGEN ELLER:
49. Svart eller vitt? - vitt
50. Hund eller katt? - inget
51. Ut och festa eller hemma och mysa? - beror på
52. Tv-spel eller datorspel? - tv
53. Singel eller upptagen? - vet inte
54. Lunarstorm, helgon eller playahead? - 
55. Ragga eller bli uppraggad? - bli uppraggad
56. Big brother eller paradise hotel? - paradise
57. Svart hår eller blont? - på mig, inget.
58. Blåa ögon eller bruna? - bruna
59. Choklad eller lakrits? - choklad och lakrits
60. Göteborg eller stockholm? - både och
61. Högerhänt eller vänsterhänt? - högerhänt
62. Coca cola eller fanta? - cola
63. Pizza eller kebab? - kebabtallrik.... ♥
64. Randigt eller prickigt? - randigt
65. Älska eller älskas? - båda
66. Leva eller dö? - leva

ANTAL:
67. Personer du älskar? - har inte räknat
68. Personer du hatar? - 2
69. Personer som sagt jag älskar dig? - några stycken
70. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - en
71. Glassar du ätit på en dag? - vet inte
72. Festivaler du varit på/ska på detta året? - ingen
73. Gånger du haft minnesluckor? - vet inte
74. Piercingar har du? - inga, bara öronen och spillevinken
75. Personer du saknar just nu? - en....
76. Gånger ditt hjärta brustit? - en gång..

VEM:
77. Vill du kyssa nu? - heee
78. Ska du träffa imorgon? - förhoppnigsvis en hemlig person :)
79. Sjöng du senast för? - skolan
80. Hade du senast en msnkonversation med? - vet ej
81. Spelade du tv-spel med senast? - elli typ
82. Vill du ta med på en romantisk resa? - vet ej
83. Vill du kasta en sten i huvudet på? - bbbbbbb
84. Förtjänar att dö? - peddon, våldtäktsmän osv
85. Vill du sova brevid inatt? - heeee

VAD:
86. Gör dig glad? - skoter
87. Gör dig ledsen? - döden
88. Vad vill du helst göra nu? - nått kul
89. Önskar du att du slapp göra? - ha tråkigt
90. Vill du ha nu? - en kram
91. Önskar du dig i födelsedagspresent? - dator
92. Längtar du till? - min födelsedag
93. Tycker du om dina betyg? - bra, men inte bäst
94. Ångrar du i ditt liv? - mycket
95. Är det bästa som har hänt dig? - vännerna

Fia med knuff

Gick ganska så nyss ner och spelade fia med knuff med faster, dennis och syster. Jag vann direkt så nu sitter jag här igen, de andra spelar fortfarande. Ska kolla klart filmen nu och sen vet jag inte vad jag ska göra. Det lär jag ju märka.


Dag 23 - det här får mig att må bättre

VÄNSKAP och KÄRLEK

Tillbaka efter 3 dagar utan internet

Mitt internet har inte fungerat på tre heeeeelaaaaaaaaa dagar!! Höll på att bli tokig! Har iallafall varit i byn sen lördag, har varit med sandra och kört skoter med massa och sen har jag bara tagit det lugnt, träffat lite släkt och bara ätit ätit ätit.... Idag var jag till stan, träffa elli och sandra. Köpte en parfym och fikade lite, sen hemfärd till byn igen. Har nyss ätit tacos, kollar vänner. Imorgon blir det palt med storebror och alla sen hemfärd tror jag, då blir det att umgås med massa fina, eller iallafall en eller två.

Dag 22 – det här upprör mig

Det finns väl mycket som upprör mig, men en sak är väl alla äckliga pedofiler som ska förgripa sig på barn. Blir så jävla förbannad och äcklad, hatar såna typer av människor.......

Dag 21 - ett annat ögonblick

Just det där ögonblicket då vi satt på båten påväg till phi phi öarna, just när jag satt på kajen och dingla med fötterna och kände det varma vattnet och såg alla vågorna efter båten. Hur varmt det brände när man satte sig ner med bara bikinitrosor. Och hur hungrig man var eftersom man trodde att det fanns frullerulle på båten men icke sa nicke, det enda vi fick var donuts och cola, men det funka det med. Hur man såg alla fina öar, de höga klipporna och den fina naturen. Love. Längtar verkligen tillbaka till det turkosa vattnet med alla små akvariefiskar.



Everything turned out to be nothing

Ellinoooor, när du ser det här kan du skriva ring så ringer jag diiiiig :)

Nu sitter jag framför datorn, helt död och har just ätit god mat. Men jag åt nog alldeles för snabbt tror jag. Jag kommer sova som en stock idag, är helt slut sen igår av någon anledning.. Kanske somna för sent. Snart ska vi öppna julklappar, men helt ärligt är jag mest nyfiken över vad min storebror kommer tycka om hans paket från mig och mina syskon. Jag älskar då den, hehe.


Hardcore

Har just kollat klart pippi på rymmen, hon är ganska så grym den där pippi! Snart ska jag ta på mig nå kläder, vänta på kalle anka, äta, öppna några klappar och sen hoppas jag på en roligare kväll. Vet inte vad, men jag gillar nog inte julen. Tycker den är så fruktansvärt onödig, har ingen julkänsla alls och jag skulle klara mig fint utan julen.

Dag 20 – den här månaden

Den här månaden har varit kall!!!!!! Riktigt jävla kall! Men det har ändå varit mysigt eftersom man inte behövt vara ute så värst mycket. Den här månaden är det bara cirka 2 år kvar tills jag fyller arton och får ta körkort ♥♥♥ Och den här månaden är den sista i år 2010...... Snabbt det gått... Det är även jullov nu. Och den här månaden har inte varit som alla andra månader. Saknar oktober.

Follow me, and everything will be alright

Kom hem nyss, och har just bäddat ner mig i sängen. Imorgon väntar det julmat och julklappar, men inge speciellt annars. Bara sitta hemma och inte kunna kolla något på tv eftersom det bara finns julsaker på tv då... 

Idag for jag till elli och vi gjorde inget, tills klockan blev elva. Då for vi till nicke, och vid tolv for vi till elli och släppte av henne. Efter det for jag inte hem, utan vi for tillbaka till nicke och mötte kevin och moa, pratade med dem ett tag. Sen for vi till n. Väntade på massa. När de kom så pratade vi bara, eller ja, de pratade massa skit. Kul jag hade egentligen. Allergi fick jag också. Så då for jag hem istället. Nu ska jag sova, godnatt. 

Lite efter jag varit

Blev just klar med so arbetet, men har verkligen inte orkat eller haft kraft att göra det efter skolan. Så då passade jag på att göra klart det nu när vi ändå har jullov. Idag har jag spenderat precis hela dagen i sängen, med mina myskläder. Har knappt fikat, bara legat här och lyssnat musik, skrivit so, kollat face, skrivit so, sovit, kollat film, skrivit so. Ja ni fattar. Så nu är jag klar, äntligen säger jag bara! Ikväll ska jag mysa med mina finaste, känn dig utpekad ellinor, du är en av dem! Känner att jag bara vill vara ute nu och slippa tänka på allt annat, ska städa lite i mitt rum och sen ska jag klä på mig. Fixa mitt hår som än en gång blivit rött (men nu är verkligen hårinpackningen slut.....) och bara vänta på maten som är pizza! 

Puss, är ganska så glad.


Du är något utöver.. ♥

Torsdag 23 december...

Torsdag, dagen innan julafton... Har ingen julkänsla alls i år, vill inte ha julen, tycker den är så fruktansvärt onödig. Istället för jullov så kan man ha vinterlov, så som man har sommarlov. Det är väl inge speciellt med julen? 



Igår innan jag somna hann jag slå på harry potter, men somna efter 12 minuter. Så när jag vaknade imorse kollade jag klart den. Nu ska jag gå upp och fika, men först ta på mig nå vettiga kläder, man vet aldrig vem som är på besök. Sen blir det duschen, och efter det ska jag fråga om jag och storasyster ska åka på stan en sväng och handla en julklapp.

Igår for elina hem vid 4, och jag och ellinor fortsatte göra ingenting tills klockan blev 8 eller nått liknande. Då for vi till mbgt och var med nicke. Därifrån for vi ut. Har varit ute och blivit ganska så blöt, inte så bra att ha tygskor på sig. Men det var roligt iallafall, och juste nu kom jag på att jag har inte bara en utan två godispåsar i min jacka samt en choklad! Men tyvärr kan jag bara ta en, eftersom den andra är en viss ellinors som glömde den igår när hon for hem...


Dag 19 - detta ångrar jag

Ångrar inget just nu, eller jaa... Jag ångrar väl att det inte är så som det var förut, men det är inget jag kan eller hade kunnat göra något åt. Så det är väl bara som det är, går inte att göra något åt..

Jullov

Nu är det jullov och det känns förjävla skönt. Har ännu kvar so men det ska jag fixa snart. Idag när jag sjöng gick det svindåligt, iallafall vad jag hörde sen på inspelning. Men när jag sjöng tyckte jag det gick bra, så jag vet inte riktigt. Nu ska jag ellinor och elina kolla julkalendern :D


Dag 18 - min favorit födelsedag

Har ingen speciell favorit födelsedag faktiskt, alla är likadana typ :) Men det var ju roligt när man var liten och hade världens häftigaste tårta.


You got to be someone

Sitter och gör inget, försöker sjunga men fan det går ju inte. Inte nu på morgonen, hoppas iallafall det går när jag ska upp på scen. Nu ska jag klä på mig och sen fixa lite frukost. Efter det bara ta det lugnt och fixa lite ansikte.


Ett år sen nu.

21 december

Sitter och är nervöös nervööös nervööööös. Vet att typ alla kommer komma imorgon, och jag har det inte så roligt.... Kommer dö. Har inga kläder att ha och kommer glömma texten. Sen är det ju ett plus att när alla andra känner friheten så känner jag stressen. Måste fortsätta med so'n på jullovet...... Har till fredag på mig. Roligt. Godnatt

Det var inget att hänga i julgranen

Vaknade vid sex, gick och duscha, dog i sängen ett tag, hade svinont i magen, gick upp, kolla julkalendern, bestämde mig för att stanna hemma för att jag hade ont i magen, somna, vakna 12, for till skolan, sjöng, vänta på krister, for på volvo, for hem, åt fika, åt middag, kolla tv, skrev so, dog av garv, och nu sitter jag här.

Dag 17 - mitt favoritminne

Har inge speciellt favoritminne, men ett av de bästa minnena jag har är finland i somras med andra halvan. Det var så jäkla kul. Har verkligen inge skrivlust nu.


Never again

I hope when you're in bed with her
You think of me

I would never wish bad things
But I don't wish you well

Does it hurt
To know I'll never be there?
Bet it sucks
To see my face everywhere

It was you
Who chose to end it like you did
I was the last to know

You knew
Exactly what you would do
Don't say
You simply lost your way

She may believe you
But I never will
Never again

2 dagar kvar

2 dagar kvar till jullov! Behöver det mer än någonsin nu, känner att jag måste få släppa all stress och oro. Längtar tills jag får inta byn. 

Dagen: skola-hem-fa på nå grejs-hem-äta-sura-tänka-skriva so-äta apelsin-skriva so-fa ut med några-träffa benna och dom-kolla pensionärsjävlar-hem-ringa elli-skriva so-sova

ROLIG DAG


Äckligt smal, thailand feb-mars 2010.

Dag 16 - min första kyss

Orkar inte skriva, hejs.

Skärpning

Nej nu måste jag verkligen börja ta skolan seriöst nu de sista dagarna, har inte ägnat så värst mycket tid åt mitt so arbete.. Så det får bli morgondagens sysselsättning! Bara det, och inget annat! Kvällen vart iallafall riktigt lyckad, blev våldgästad av ellinor, martin och elina vid 9 och sen for vi ut.

Dag 15 – mina drömmar

Ja vad ska jag skriva här.. Jag har egentligen inga drömmar, jag tar dagen som den kommer. Fastän jag kanske borde ha stora planer för framtiden så har jag inte det. Jag har inte den blekaste aning om hur mitt liv kommer se ut om 5 år eller om 10 år eller ännu längre fram. Så jag vet inte vad mina planer/drömmar är just nu.

I miss your smile, but i miss mine more.

Har verkligen ingenting att göra! Längtar verkligen inte till imorgon, men ska ändå bli ganska intressant tycker jag.. Nu sitter jag och kollar tv, igen, som jag gjort hela dagen.... Just nu sitter jag bara och väntar på maten så jag kan hitta på något senare i stan. Eller så stannar jag bara hemma och skriver so. Roliga inlägg ni får, jag vet, sorry.



Perhaps, perhaps, perhaps....

Godmorgon

Sitter i soffan nu och kollar tv, har just fikat. Snart blir det väl att ta en dusch och efter det klä på mig. Antar att jag kommer till stan på kvällen först idag. Kanske har tid att gå på bio också med min sandra.


SÖT

Hittade en gammal bild på två söta syskon, undra vilka.... 


Mission impossible

Sitter och kollar på grinchen och har inte jobbat ett skit på so'n... Shame on me. Och sen när den här slutar så ska jag kolla mission impossible. Kollade tvåan igår med två fina och idag ska jag kolla trean med pappa och lillasyster :) Har verkligen ingenting att göra, men orkar inte vara vaken så länge till känner jag. Efter mission impossible går jag och sover på dirr.

Tomten jag vill ha en riktig jul

En sån jul man har, när man är liten..


Dag 14 - vad hade jag på mig idag?

Ja vad hade jag på mig idag? Idag har jag på mig samma sak som jag hade igår, fresch. Bara för att jag for till elli utan något annat än laddare. Ja, och så har jag haft tshirt halva dan också.

Always remember to smile.

And i will try this time

HAHA märks att elli var helt död igår, hon har pratat i sömnen hela kvällen och natten. Samt ramlat ur sängen tidigt på morgonen så vi vakna och dog i skratt! Sen somna vi om och vaknade vid  1-halv 2 av att pappa ringde, så fick kuta och leta telefonen. Då fikade vi sen kom pappa och hämta mig. Nu är jag i byn, ska väl bara ta det lilla lugna samt skriva på so'n senare idag.... Tråkigt! Men ett bra tillfälle att göra det.

Kan berätta om gårkvällen nu istället. Igår var jag och elli först hos n och gjorde inget, bara prata. Sen for vi till dannes och jag köpte mat. Sen fortsatte vi tillbaka till n. Kollade filmer. Efter filmerna for vi ut, eller elli for hem och jag och n for till mig och hämta laddare. Sen missade han några avfarter så vi hamna i kullen, efter det for vi till elli. Men då ringde storasyster och vela ha skjuts, så då fortsatte vi till gällivare för att skjutsa henne. Efter det for jag till ellinor. Där var alex och nilsson, så då umgicks vi med dem ett tag. Men jag var svintrött så när de for slog jag och elli på k&t show, men det gjorde vi aldrig.... haha. Så vi gick och sov istället. Och ja ni kunde ju läsa om vad som hände imorse i övre stycket..

Godnatt

Blir att tillbringa natten hos ellinor. Har varit med nicke hela kvällen, riktigt kul. Har kollat paranormal activity m.m. Orkar verkligen inte skriva, kom iallafall hem strax innan två. Läs ellinors blogg om inte annat, finns på mina länkar.

Jag och elina.

Dag 13 - den här veckan

Den här veckan har jag haft skola, skrivit so, varit med massa härligt folk fast ändå inte gjort ett skit. Ja så den här veckan har varit lite uppochner. Har haft mycket i tankarna, bråkat alltförmycket, inte skrattat så mycket, glömt bort mina vänner, ja ni fattar.

FREEEEEEEDAG

Hemma från skolan nu och har duschat och torkat håret. Jag tycker det är så mysigt efter jag satt hårinpackning och bara låter håret handdukstorka. Nu ska jag fixa lite kläder och sen ska jag se om jag ska till byn eller om jag ska vara med några filurer. Och förresten, nu är det fredag och det är bara en vecka kvar till julafton!!!

101217

Ska alldeles strax gå till soffan för att tillbringa en kvart där, framför julkalendern ;) Sen ska man fixa det sista och vänta på elli.

Dag 12 - i min handväska

Just nu har jag ingenting i min handväska, eller rättaresagt väska. Den är ganska stor. Jag använder inte väska förutom till gympan eller om jag ska ha med något speciellt, men i jackan har jag: mobil, nycklar, börsen med alla kort och pengar, onödiga papper, mer onödiga papper & klämmor. Intressant.

Torsdag

Idag i skolan vart bullarna riktigt förfärliga! Men sen har dagen bara flytit på, gått lite segt faktiskt. Efter skolan for jag, ellinor och elina till ellinor och åt grillkorv. Sen hade vi det bara allmänt tråkigt tills vi bestämde oss för att fara till nicke där limpan också var. Men först ett stopp på coop vars vi ändå inte köpte nått. Sen skjutsade vi hem elina. Vi for och sladdade på ericsson, träffa lite folk. Sen for vi och lämna ellis bil hos nicke och så for vi med dem istället, gick lite snabbare då.... Kom hem nyss. Jag är riktigt glad, har haft det skitbra idag. Hoppas det inte snöar imorgon! Det kan snöa på natten, men då måste plogbilarna komma tidigt på morgonen också så man slipper plumsa ner till vägen för att skjutsen inte kommer upp ;)


Dag 11 - mina syskon

Ja vad jag ska jag skriva om mina syskon... De är världens bästa syskon helt enkelt! Läs dag 3 om ni vill veta mer, råka skriva där om dem.... hehehe.

Everybody knows, i got the magic in me

Oj nu har jag inte skrivit på ett bra tag, så ska berätta kortfattat om min dag eftersom jag skriver om so:n egentligen.

Började med att vi blev filmade av nå tjejer från stockholm på bilden och sen hade vi vanlig skoldag. Nu vet jag äntligen vad jag ska sjunga på julavslutningen!!! Tränade på den idag med monika och natte. Sen när man slutade fick jag skjuts hem av anna och johanna. Efter det har jag och storasyster pratat om allt och bara tagit det lugnt, vi kollade lite balklänningar och studentklänningar och beställde skoterkläder. Sen efter det har jag bara kollat handboll och skrivit på so:n. Har kommit en bit idag iallafall, tur att jag har några dagar på mig iallafall! Det är verkligen hur svårt som helst! Imorgon är det torsdag, får se vad jag hittar på då.

Dag 10 - det här hade jag på mig idag

Idag hade jag på mig svarta leggings, ljusrosa linne, svart kofta. Godnatt

Oj oj ojdå

Har just borstat tänderna och nu lägger jag mig i sängen för att slå på dagens julkalender som jag missade! Nörd jag är.. 

Idag har jag bara skrivit och skrivit på so arbetet, är snart klar med ett land. Seeeeeeeg jag är.. Men det är svinsvårt ju! Sen har jag kollat inception med moa, mamma och de. Den var så virrig men jag gillade den iallafall. Så det var väl ungefär min kväll. Nu ska jag skriva dag 10 eller 9 vet inte vilken det är.


Va glad jag är just nu, hela dagen har jag varit ganska glad faktiskt!

My gift is my song, and this one's for you

Skidor

Så bra gick det ju med so-projektet.. Fattade inte resten av frågorna, så kunde inte göra nå... Nu ska jag borsta tänderna och sen ställa alarm. Upp tidigt imorgon.


Music on, world off

Hejdå datorn, hej älskade so-arbete....


VILL TILLBAKA....

Standing where you left me

Under den tiden jag varit borta har jag inte gjort något av det jag skulle göra, jag har bara latat mig, sovit och pratat med en hemlig person. Har även gjort knäck! Och sen tagit några bitar också.. Men vem bryr sig liksom? Är ju inte som att jag försöker banta eller nå. Nu ska jag duscha lite snabbt om jag orkar, sen fara och vara med ellinor :) Skriver när jag kommer hem

Dag 9 - min tro

Jag har ingen speciell tro, jag tror inte på att det finns en gud eller att det fanns någon som hette adam och eva. Men det jag tror på litegrann är väl vetenskapen, jag tror att allt som händer har en mening, att det är meningen att det ska hända. Jag tror på the big bang och jag tror på att vi varit apor.. Skratta ni men jag gör det faktiskt! Ibland är vi faktiskt riktigt lika apor, vissa mer än andra ;) Och varför skulle vi annars ha en svanskota? Ja men det är väl bara en av livets stora frågor. Så kortsagt, jag tror på ödet. Inte att det är någon som styr allt vi gör och att det som händer med jorden är vårat eget fel, att det är vi som förorsakat det i flera flera år. Ja det var väl min tro.

13 DECEMBER

Nu är man hemma efter lite olika saker, har först och främst haft tre lucia "konserter" och det gick ju som det gick. Sen när man skulle hem hände lite roliga saker så det sluta med att vi for till gällivare och elli fota sig och sen for vi hem. Nu ska jag kolla klänningar på nelly och sen ska jag jobba lite på so projektet..............

LUCIA

Nu är det lucia, och snart ska jag till skolan för att sjunga litegrann. Hoppas vi slipper skolan efterråt, alla med rolle slipper då................................... Nog är det fan att man inte går i hans grupp......................

Ska bara springa och borsta tänderna, sen är jag klar! Nervös! Kommer glömma texten och så kommer skära sig.

Nu när det är lucia saknar jag bara con amore ännu mer.. För två år sen var jag i italien med den bästa kören genom historien.


SVACKAN TAR SIG..

Sitter hemma... Och har tråkigt... Jag for ut med benjamin och jesper vid 6 tiden, och vid halv 7 for vi till bion. Men det var för lång kö så vi orkade inte kolla. Då for vi till eriksson bara jag och b efter j skulle iväg. Där blev det att vänta på joel och johanna. Sen for vi till coop, jag köpte inget som tur är, och efter det till b. Vi skulle kolla film, men det gick inte. Så jag for hem vid 9 tror jag, det var ganska tråkigt och jag behövde fixa med lucia grejerna till imorgon, och plus att jag inte var på humör.. Så då kom ellinor och elina och hämta mig.

Nu ska jag kolla harry potter och glömma bort min dystra ensamhet här.. Sen ska jag sova och imorgon vet jag inte hur jag kommer till skolan.. Bussen går halv 7 och vi ska vara där halv 8. Ingen kan skjutsa och jag dör för jag är så nervös.. Ja så inte så rolig/lyckad kväll. Hoppas jag blir på bättre humör, och hoppas vi inte har någon lucia imorgon. Det kommer bli så pinsamt och jag kommer glömma texten och bara bli irriterad.


Tråkigt

4 TV-program jag ser:
1. Desperate Housewives
2. Greys Anatomy
3. Navy CIS
4. CSI

4 saker jag gjort idag:
1. Klätt på mig
2. Ätit frukost
3. Oroat mig för allting
4. Sjungit

4 saker jag längtar efter:
1. Jullov
2. 16 år och det betyder - skoterkort/övningsköra!
3. Skoterutflykter
4. Födelsedag

4 saker på önskelistan: 
1. Tv
2. Skoter
3. Dator
4. Pengar

4 personer jag utmanar:
1. I
2. N
3. G
4. E
... N

Dag 8 - ett ögonblick

Ja här vet jag inte alls vad jag ska skriva, men ett ögonblick eller rättaresagt tillfälle jag kom att tänka på här var när jag var i turkiet i 9årsåldern. Jag var där med hela familjen (det var innan mamma och pappa skildes) och min kompis linn och hennes familj samt felicia for också dit då! Jag minns det så väl, alla saker.. När vi blev utskällda för att vi hoppade i poolen när de satte i klor, när jag alltid fick gratis godis på kiosken och när vi flög fallskärm och alla sköldpaddor såg ut som små myror, när vi lurade mannen som sålde armband och fick de för mycket billigare än vad de verkligen kostade, när vi träffade en turkisk man som vela köpa linn för två kameler osv, kan berätta hur mycket som helst! VILL TILLBAKA.... ♥ Har tyvärr inga bilder därifrån, var ju så liten.

Take out all your so called problems

Har just kollat klart the bucket list, och där hitta jag värsta grymma låten! Filmen var dock inte så värst speciell, ganska tråkig men ändå speciell om ni förstår. Den har ju värsta sorgsna slutet, jag hatar sånt..... Men annars var den fin. Jag vet att ni antecknar. 

Nu ska jag gå upp och fika, sen sjunga vidare på den här låten och klä på mig nå slitis kläder eftersom det är stallet som gäller i några timmar. Måste se till att ta några allergi-tabletter innan också så man kan vara där!


12/12-2010

Igår var man med gustav och ellinor, till en början var det väl lite dålig stämning, men eftersom jag och ellinor inte kan sluta vara glada så blev allt roligt till slutet! Jag kom hem vid kvart över 12 kanske? Och har vaknat ganska nyss. Idag ska jag och ellinor till stallet och kolla lucia showen när elina är med! 


Red head



Börjar bli ganska så less på röda håret, men det ska hålla i sig några veckor framöver iallafall. Ser hur jag känner framöver, kanske behåller det då vem vet.. Nu ska vi spela nintendo 64 och efter det kanske vara med erakulix.

Dag 7 - min bästa vän

Ellinor. Hon är så envis och tjatig, det kan vara en nackdel men hos henne gör det henne bara ännu bättre. Jag har känt henne i flera år och vi har inte alltid varit så tighta som vi är idag. Förut gick vi i samma dansgrupp men vi umgicks aldrig, men det var ju tur att hon börja i min klass i 7an för utan henne är jag inte samma människa. Vi är som bill och bull, och det har alltid varit så på något sätt. Jag vet inte vad jag hade gjort utan henne, vi umgås helatiden och allt blir så roligt och knasigt med henne. Jag tror inte jag garvar lika mycket med någon annan. Ibland blir vi sur på varandra, men då är det ju tur att ingen av oss är långsur så vi kan lika väl bråka och sen direkt efter kramas det spelar som ingen roll. Vi är väldigt elaka mot varandra, men vi vet båda två när vi menar allvar och när vi bara skämtar. Hon förstår mig utan att jag ens behöver säga något och tvärtom. Jag litar på henne fullständigt! Hon har en värsta fin familj, och det känns som att det är min familj också när jag alltid är där och är bra vän med hennes föräldrar. Jag hoppas vi kommer vara lika tighta hela livet, älskar dig ellinor nilsson!



Sandra, min bästa vän men även min pyssling som kallar det. Min pappa och hennes pappa är tremänningar, och det är tur. För om inte jag och hon träffats hade jag aldrig varit den jag är idag. Hon är så jävla underbar, vi bråkar aldrig. Men tyvärr umgås vi inte så ofta nuförtiden, vi träffas oftast när vi båda är i byn. Men det spelar ingen roll hur lite vi än träffas, vi kommer alltid vara bästa vänner ändå. Hon är som min tredje syster, min luft jag andas. Vi har också så jävla kul när vi umgås, och en av de bästa minnena jag har med henne är när vi var i finland i somras. Det kommer jag aldrig glömma, och jag hoppas även med sandra att vi kommer vara lika tighta hela livet. Jag vet att det kommer funka, eftersom vi t.o.m. är släkt. Vi blir aldrig trött på varandra och jag trivs som fisken i vattnet tillsammans med hennes familj. Jag älskar henne så enormt mycket. Hon är min andra halva som jag behöver för att leva och jag vill aldrig tappa henne. Jag vet att jag kan lita på henne till hundra procent.



Elina. Det här är nog den snällaste personen i världen, hon gör inte en fluga förnär. Hon är så himla underbar och jag är glad att jag kommit så nära henne som jag har. Utan henne vet jag inte vad jag gör. Jag älskar henne verkligen och hon är så himla stark! Hon klarar allt utan att ens behöva fundera över saken. Jag hoppas hon och jag kommer vara lika bra vänner fast om 20 år. Jag har inte känt henne så himla länge, men det var tur att jag började på tallbacka i 8an. För utan henne är jag bara en skit på jorden ♥ Jag vet att allt jag säger till henne stannar där, för som sagt hon är den finaste jag känner! Vi har det alltid lika mysigt och roligt när vi umgås.



Sen måste jag även nämna två andra personer som jag anser mina bästa vänner, den ena heter benjamin, och den andra heter gustav. Jag vet att jag kan lita på båda två till hundra procent. Jag är jätte glad att jag har kommit nära gustav, för han är verkligen en jättebra vän. Jag vet att jag har han om jag behöver prata med någon och jag hoppas han vet att jag finns där för honom vad som än händer. Benjamin, ja vad ska jag skriva om benjamin.. Han är så jävla snäll så det finns inte, jag vet att även om vi inte umgåtts så mycket nu på sista tiden så har jag alltid han att prata med. Jag vet att han alltid finns där. Och jag finns alltid där för honom. Jag hoppas verkligen vi börjar umgås som förut igen, för det var nog the time of my life.

♥♥♥

Godmorgon

Sitter och äter godis.. Men det är ju lördag så det gör ju inget! Jätte konstigt att jag inte har ont i ryggen efter att ha tillbringat halva natten på golvet och myst med filten. Elina och ellinor hade övertagit sängen och orkade inte börja tränga in mig, förrän efter några timmar då det var för kallt på golvet.

Nu ska vi hitta på något, fast elina ska hem nu. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra.


Dag 6 - min dag

Idag har jag haft skola, vi har tränat till lucia och det gick väl ganska bra. Sen har det hänt mindre roliga saker, men det orkar jag verkligen inte nämna här. Efter skolan for jag och ellinor till stan och kopierade nycklar. Sen tog vi våra rumpor till vouskonjärvi eller hur det nu stavas. Var där med gustav och hade det jätte roligt! Vi for på coop och köpte godis, sen hämta vi elina. När gustav for hem for vi till ellinor och kollade idol! OCH JAY VANN! Sen bastade vi och tog det jätte lugnt. Nu ska vi prata och äta godis. Som vanligt när vi har våra hemmakvällar! ♥ De är ganska mysiga.


I'm coming up only to show you down

Igår var man med gustav och ellinor! Det började med att danne också var med, men efter ett tag tappade vi bort dem. Så vi tre for upp på dundret, åkte runt lite, fällde sätena och hade det allmänt trevligt med filten.

Nu väntar jag på ellinor och andreas som ska hämta mig, sen ska vi sjunga på skolan.

Dag 5 - vad är kärlek?

Ja vad är kärlek? Det kan vara allt från syskonkärlek till kärlek mellan två personer. Som alla redan vet kan det vara det bästa men även det värsta. Det kan få dig att må som bäst men även som sämst.. Jag tror kärlek är nått alla behöver, det behöver inte vara en partner, utan det kan vara din bästavän, eller din mamma. Det är iallafall vad jag vet om kärlek, men jag är ännu så ung så har inte hunnit uppleva så mycket ännu just inom kategorin kärlek. Men man kommer aldrig sluta förvånas, det är då ett som är säkert. Fastän man tror sig veta mycket om kärlek så kommer allting alltid kunna förändras på bara en tusendels-sekund. Det har jag varit med om hur många gånger som helst, och det är jag säker på att alla har och kommer göra.


Bondturk

Sitter hos ellinor och har ätit och sånt. Idag fick jag veta att jag inte har nå mer skoterkurs! Tjoho! :)

Igår blev det ganska sent

Gick aldrig och sov i tid, somna kanske vid 1-kvart över ett. Fast det var väl ändå ganska bra att jag var vaken så länge, jag insåg en sak som länge gnagt i mig.. Nej men nu hinner jag inte skriva, ska kolla julkalendern½! Skriver efter skolan och skoterkursen!

MIN RUBRIK

Kom nyss hem, har varit ute med ellinor och kört lite bil. Det började med att jag duschade efter dundret, en låååång varm dusch och sen åt jag palt. Efter det la jag mig sängen, sov en halvtimme kanske och sen ringde ellinor & sandra och frågade om jag vela med ut. Det var hur mysigt som helst där under filten med mina duntofflor! När sandra for hem så for jag och ellinor runt lite mer och bara pratade, sen böt vi plats och jag fick testa mina skickligheter inom moppebilsbranschen. Efter det for vi till elina, bara pratade och mös. Kom hem för ett tag sen. Imorgon blir det att ellinor & ante kommer och hämtar mig till skolan! Där blir det att träna till lucia och sen bara ha det allmänt kul.



Stökigt rum? Ja visst.

♥♥♥


Anything that makes you smile ♥♥

No one's gonna love you


Idag på dundret när elli hämtade mig.

Ja som sagt, idag var jag på dundret med skolan. Det var riktigt kul! Men isigt i backarna, och så var det någon som hade brytit benet...... Och förresten, med backarna menar jag backen, det var bara en som var öppen. Men vi fick det till något roligt iallafall. Måste börja åka fler gånger på dundret! Det finns ju massa roligt folk där!

Efter dundret for jag och ellinor på stan och handlade in lite saker, vi testade fickparkering på coop, köpte en stor hårig och varm vit filt på jysk, köpte godis på coop och väntade på att få göra nycklar som aldrig blev av. Sen skjutsade hon hem mig, var riktigt mysigt i bilen! Juste får ju inte glömma att säga att jag köpte duntofflor till hennes bil också som alltid kommer vara där! :) Nu ska jag göra något, vad vet jag inte.

Dag 4 - det här åt jag idag

Vem bryr sig om vad man ätit idag? Haha jag kör väl iallafall. Idag har jag ätit, två mackor till frukost, kräm och saft. Sen åt jag en hamburgare och ett x antal festisar på dundret samt bulla och cola... Och nu har jag nyss ätit palt. Japp det var det, hoppas ni blev nöjd.

Tisdag

Sitter och pratar med ellinor i telefon, men nu ska hon ut och köra bil. HON SKA HÄMTA MIIIIIIIIIG!!!!!!!!!!!!! MED HENNES BIL! Vad glad jag blev! Har även hittat några balklänningar jag hade velat ha, nu är det bara partner som sökes. Men orkar inte tjorva och börja fråga folk så det blir väl att jag får gå där med ellinor, men det går bra det med :) Nu ska jag fixa mig så vi kan fara ut och åka! Sen blir det väl desperate klockan nio!

Dag 3 - mina föräldrar

Jaha, vad ska jag skriva här då... Mina föräldrar är väl som alla andras föräldrar? Jag har en mamma och en pappa, som är skilda. Jag har väl inte så värst bra kontakt med någon av dem, har jätte svårt att dela med mig av mina känslor. Helst till mamma, vet inte varför det blivit så. Jag har väl bäst kontakt med pappa, eller bäst kontakt vet jag väl inte om jag har. Men vi bråkar aldrig och det är så skönt att åka och bo där, jag blir alltid glad av att umgås med han. Tyvärr har det väl blivit så att jag bråkar med min mamma istället för min pappa eftersom jag träffar mamma varje vecka men pappa bara varannan helg ungefär. Så det är väl enklare att bråka med mamma och "skylla" allt på henne, fastän hon kanske inte ens har något med saken att göra. Men ibland finns det de dagar jag vill umgås med familjen, och då är det bra att de finns kvar fastän man är som man är. Förlåt för det. Men somsagt, som jag sagt tidigare har jag svårt att säga att jag älskar någon och det. Fastän jag önskar att jag och mamma hade kunnat prata om allting, men den tiden kommer väl när jag växt ifrån det här stadiet.



Men i detta inlägg vill jag även nämna mina syskon. Jag har nog världens finaste syskon, jag har en storasyster, en lillasyster och en storebror. Samt två låtsassyskon. Jag älskar mina syskon och vet inte vad jag hade gjort utan dem. Fastän min lillasyster kan vara en pain in the ass ibland är det ändå kul att ha henne runt mig och se henne bli stor, bli som mig. Och min storasyster är en av mina bästavänner, fastän jag inte alltid pratar med henne om allvarliga saker och ibland även bråkar med henne så anser jag henne som min bästavän. För jag vet att hon inte berättar vidare de saker jag sagt till henne och jag vet att hon kan svara på mina frågor om jag behöver fråga någon, för hon vet hur det är att vara i min ålder. Hon har gjort allt det jag gjort och kommer göra. Jag gillar att bara ligga och prata strunt med henne. Min storebror är så himla bra. Jag tycker det är synd att vi nästan aldrig träffas. Vi bråkar aldrig och har aldrig bråkat heller. Jag tror det är bra att ha en storebror, någon äldre man kan känna sig trygg med. Veta att någon skyddar dig om det behövs.

Jag älskar verkligen mina syskon ♥

Hungrig som en varg

Går och tar mig fika till sängen, sen slår jag på harry potter!






En heeelt vanlig konversation med ellinor....

Dag 2 - min första kärlek

Ja oj vad ska jag skriva här då, svårt att veta vad man ska skriva om när man inte är så erfaren. Som sagt, jag har jättesvårt för att ta till mig andras känslor och säga att jag älskar personer och sånt där. Så det har väl blivit att jag varit mer försiktig, vill inte hoppa in i något förhastat om man säger så. Visst finns det saker jag ångrar men även sånt jag önskar jag kunde göra igen och kanske göra något av. Jag har alltid trott att jag kommer va ensam resten av mitt liv ifall jag fortsätter trycka folk åt sidan. Alltid finns det något man ska klaga på, tyvärr. Men sanningen är väl att jag är rädd att det som sårat mig ska såra mig igen, på något sätt.. För när det har varit som bäst har det alltid slutat dåligt, det är något med mig som gör att ingenting fungerar. Det är väl bara min ständiga otur som dyker upp överallt. Men fastän jag får kärlek att låta som något dumt, tror jag att det är det finaste som finns när det fungerar.


Älskling, jag vet hur det känns.

Jag blev just riktigt irriterad! Hojja, någongång kan det vara kul att få till något riktigt bra så man kan säga "hämnden är ljuv"........ Fast egentligen kan jag ju det, på något sätt.

Idag har jag och ellinor varit med erik, det var faktiskt riktigt lugnt och skoj. Men innan det fikade jag & elli på alla tiders och pratade och sånt. 

Nu ska jag skriva om dag 2, hejs!

Saknar

Vill tillbaka till finland ♥

Julklappar och födelsedagspresenter

Kom på att jag aldrig riktigt sagt vad jag vill ha till jul eller födelsedagen, så här kommer det:

Tv, skidor, årskort, dator, mobil, hårddisk, skoterglasögon och vantar och pengar, för pengar är nått alla behöver.

Oj det vart ganska dyrt. Har aldrig riktigt önskat mig saker till jul och födelsedag men iår känner jag att jag verkligen vill ha det här. Vissa saker vet man ju redan är påväg hem.. :)

Facebook chatten



HAHAHA humor på hög nivå! Snodde ellis bild

Dag 1 - om mig

Jag heter yonna och är snart sexton härliga år. Jag bor i tråkiga gällivare som inte alltid är så tråkig. På vintern kan det vara ganska skönt att bo här, för jag älskar allt som har med skoter att göra. Min passion är att sjunga, men jag har väl inte världens bästa självförtroende om jag får säga det själv. Men jag vågar stå för mig själv och för alla andra, jag tar inte skit. Är inte heller blyg, så vet inte riktigt varför jag inte har så bra självförtroende. Men jätte dåligt är det ju inte, för visst tycker jag att jag är ganska så söt iallafall.

Jag gillar inte skolan, men ändå ska jag nog välja en plugglinje när jag börjar på gymnasiet. Bara pga av att jag har bra betyg och inte vet vad jag vill bli när jag blir stor, så därför tänker jag att jag tar en bred linje så jag kan bli vad som helst när tiden är inne. Hade egentligen velat gå estet, men nackdelen med estet är att det är svårt att få ett bra jobb efter gymnasiet som inte handlar om musik (jag vill inte tillbringa resten av mitt liv som musiklärare).



Jag tränar fotboll, men det har blivit alldeles för sällan nu på sista tiden. Men jag har iallafall världens bästa lag och trivs som fisken i vattnet tillsammans med dem. Hoppas på mer träningar efter jul då jag slutat skoterkursen (som är på mina träningstider).

Allmänt är jag en helt vanlig svenne. Jag lever livet så gott jag kan, men är väl inte alltid en våghals och det kan man se från både positiva & negativa hållet. Jag är alltid glad och får alltid (oftast) alla andra glada också! Jag får ofta komplimanger att jag är bra på att lyssna och ge råd. Jag hatar folk som är elaka bara för att vara elaka, ogillar även människor som försöker göra livet surt för alla andra. Och förresten så har jag världens bästa vänner.


Som alla andra

Nu ska jag, som alla andra, följa den här listan i 30 dagar framöver. Men kommer nog sluta efter hälften kanske, eller iallafall till jul tror jag. Förut tyckte jag den var jätte jobbig men nu har jag börjat tycka den vart mer och mer intressant. Så vi ser vart de leder.

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Julbord

Sitter och kollar nå skitprogram på tv och bara känner lugnet, ska snart slå på en annan kanal och hoppas det är bättre. Finns inge att kolla på på söndagar på dagarna.... 

Idag har jag iallafall vaknat kvart i tolv, fikade och sen vid ett for vi på julbord. Jag var äldst av de yngsta, men yngst av de äldsta. Men det var ganska trevligt ändå.

Jag ska hem till stan vid sju någongång, så då blir det att slänga på någon tvätt och sen bara mysa. Kanske plugga lite skoter också. Äh vi ser ju.


Saknar det här stället just nu!

Shooter

Har varit med sandra hela dagen, vi har kört skoter överallt! Frihet säger jag bara, man får sån himla skön känsla när man gasar på mitt ute där ingen kört. Vi var där och åt hos henne (jag pappa & lillasyster) sen har jag och hon bastat, det var också riktigt skönt. Kom hem nyss och nu kom kollar jag shooter med pappa. Imorgon blir det julbord med pappa, syster, fammo & faffa, hihi.

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

JÄVLA MINNAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! USCH PÅ HENNE! 


olle.......... ♥

Från mig till dig

Sitter i soffan med sandra och har just kollat idol, alla var ju grym!!!! Vill inte att någon ska åka ut. Men nu kollar vi iallafall circus möller, den är ganska dålig. Nu ska vi äta mer godis och imorgon blir det skoooooter.


And I will try to fix you

Ligger hemma i sängen och funderar lite. Funderar på helt sjuka saker, som jag inte ens vet varför jag funderar på dem. Idag har jag varit på skoterkurs!!!! Jag är enda tjejen och det är bara massa äldre, jag är ju yngst såklart. Vi är typ 5 stycken, haha. Det var riktigt tråkigt, men ändå intressant. Det var intressant eftersom jag fick veta massa jag inte visste innan. Sen for jag hem, åt typ ingenting pga lite saker som hände och sen sprang jag till en buss som aldrig kom så ellis mamma kom och hämtade mig. När vi kom till henne färgade vi emelies hår eller rättaresagt det var ellinor som färgade, jag spelade bara Quadra pop.. Som jag förövrigt suger på. Skolan var riktigt lugn, kändes inte så jobbigt idag. Har även sjungt, och valt ut någon låt jag kanske ska sjunga. Sen haft luciaträning och prov, provet gick åt hellsikke.. Men så var det ju med det.. Imorgon ska jag till pappa, så ska väl packa nu.. Om jag ids. Men måste nog fara tidigare från skolan imorgon pga att jag inte annars tar mig till pappa på något sätt. Men jag ser ju, tror det blir så iallafall.

Nu ska jag lägga mig ner och fortsätta läsa min tidning och lösa något korsord. Eller så kanske jag bara läser skoterboken och sover efter det.


2 DECEMBER

Är redan klar, men finns ju inget att fixa när man bara har på sig mjukisar. Vet att jag kommer ångra att jag tog det när jag väl kommer till skolan, för jag har aldrig mjukisbyxor på mig! Men jag vet att jag även inte kommer ha lika ont, så det är väl 50/50 antar jag. Jag vet att ni antecknar.

Nu väntar jag på pappa som ska komma kring halv/20 i för att skjutsa mig till skolan! Sen efter skolan blir det skoterkursen!!!!!! :) Och senare ikväll ska jag och ellinor färga emelies hår, det blir väl kul det med.

In this sweet surrender.

Ligger i sängen och dör för att jag böjer mig. Har sån jävla mensvärk så allt är upp&ner. imorgon får jag se om jag alls far till skolan, kanske bara far dit till no-provet och sjunger sen efter det. Det beror på. Imorgon blir det iallafall mjukisar, då min mage inte klarar av att bo i tighta byxor just nu. Nu ska jag öppna min tidning och bara läsa där ett tag tills jag somnar. Och juste, idag sa angelica en sak som fick mig att tänka, nu är det bara 23 dagar kvar till julafton, och bara 19 dagar kvar tills vi får lov.. Och jag har ännu inte bestämt vilken låt jag ska sjunga, men det får jag göra imorgon med monica.


Ni är så himla underbara !!!!!!

Jag känner inte samma längtan

Jag har märkt att jag inte längtar lika mycket till "vintern" & skoter. Faktum är att jag hade nöjt mig med sommar just nu, är ganska så trött på att gå och frysa hela tiden. Och angående det här med skoter, så visst klart jag längtar! Jag längtar som fan! Men alla mina planer är förstörda så jag vet inte hur den här vintern kommer bli, kommer väl bli som alla andra vintrar. Och plus att min skoter är paj, i vinter igen! Hoppas den hinner lagas...

Men somsagt, detta är väl ännu bara en till sak jag "inte orkar" nu när jag hamnat i en "svacka".. Hoppas den försvinner när jag får sätta min på skotern och inse hur dum jag är.

1 DECEMBER

Igår glömde jag skriva, var iallafall med pappa och lillasyster och åt på nittaya sen for vi till byn. Idag i skolan orkade jag inte gå på spanskan för kunde inte sitta, hade så ont i magen... Nu är jag iallafall hos elli och nöter car town. Nu ska jag ta fram no'n och sen ska jag plugga. Ikväll blir det nog att vara här en stund sen fara hem och byta om till nå sköna kläder sen bara mysa :)


RSS 2.0