svårt att välja kläder

Hej

Just nu så sitter jag bara här och latar, egentligen borde jag packa. För jag ska till pappa sen efter kören, och jag är lite stressad. Eftersom att jag inte får något gjort. Jag byter kläder hela tiden, hahaha. Det är faktiskt svårt att välja vad man ska ha på sig. Men nu måste jag skynda på lite. Skriver kanske ikväll när jag är hos pappa.

  

Ha det bäst

INGA BILDER

Min mobil är på rep, så det är därför det inte är nån bil på vissa inlägg, men det kommer. Så fort jag får min egen fon, då laddar jag upp bilder   :)

FRILUFTSDAG

Hej

Idag var man iallafall på Dundret med skolan. Vi hade sovmorgon till 10, så det var ganska skönt. Sen har jag bara åkt med Elli. Eller, vi åkte med Sebbe, Macke & Nemo ett tag.

DUNDRET DUNDRET

Men vi hörs väl

LÄXJOBB

Hej

Jag vet att jag inte är någon höjdare på att blogga, men det finns dom stunder jag verkligen har "skrivablogg" lust. Och då kan det bli långa inlägg. Jag har en sån stund nu, jag känner att jag vill skriva om allt! Alla känslor, alla misslyckanden,  rättutsagt; alla mina problem just nu. Men det kommer inte bli ett långt inlägg idag heller, för jag sitter med böckerna runt om mig. Jag har suttit här hela kvällen, jag har bläddrat i alla pappren, funderat & skrivit. Väldigt jobbigt det här med läxor. Just nu känns det som att jag har 1000 saker att göra!

Idag skulle jag egentligen vart med Sara, men idag kom jag på att snart är det påsklov. Och det betyder att alla läxor måste vara klart. Och jag har ju inte ens börjat med vissa, hojja! (Förlåt Sara för att vi planerade och det inte blev något av det. Jag lovar att ta igen det någongång)

Jag har allvarligt talat 1000 grejer att göra nu! En av dem är att hoppa i duschen. Så det kommer nog bli duschen efter detta. Sedan blir det att fortsätta med mina läxor. Jag (helt seriöst) hatar läxor. Jag som också är så himla lättstressad, så det är nog inte bra för mig att ha läxor (om jag kunde skulle jag övertala mina lärare att det inte är bra att jag har läxor, för jag kanske bryter ihop någondag), hihihi. Vi kan ju säga så, att jag kanske bryter ihop någondag. Fastän det inte är sant. De kanske tror på det, och då slipper jag alla dumma läxor.

Idag har min klass + 8orna varit i Porjus. Vi var på Porjus kraftverk. Det var inte så värst intressant där, men mycket maskiner var det iallafall. Sen när vi var nere i maskinrummet, så skulle vi upp igen. Och då valde alla att springa upp för trapporna, (eller jag var nog inte en av dom) för det var ca. 200 trappsteg. Sen var vi slut, och på bussen tillbaka till skolan så fick jag inte vara ifred. Nej, då skulle Macke och Sebbe snatta min mössa hela tiden. Så jag fick ganska flygigt hår, hahaha.

PORJUS KRAFTVERK

Nu ska jag i duschen, tjolahopp!

Ledig från skolan

Hej

Idag var man ledig då. Men något jag inte kan förstå, att ska det ta så länge för Annie att komma från sängen? Imorse höll jag typ på i, jaa gud vet hur länge. Men till sist klev hon upp ur den dumma sängen, hihihi. Igår kväll tillbringade vi iallafall framför datorn och spelet boxhead. Det är ju jätte kul. men sen imorse så klev vi iallafall på tåget, och då bar det av till Luleå. Sen idag har vi bara shoppat, så jag fick lite ont i fötterna faktiskt. Jag har köpt massa nödvändiga grejer. och vet ni, nu har jag köpt ett navelsmycke, som en början på mitt framtida hål i naveln. Jag får ju göra, men jag törs bara inte beställa tid. Det är det som är problemet. Sen så när Annie hoppade på bussen till Töre, så gick jag till Ulli och dom. Och nu är jag hos dom. Pappa och lillasyster har också kommit, så imorgon ska vi typ ut på en pimpeltävling, åratal sedan faktiskt. men jag har jätte ont i handen efter mitt misslyckande med ungnen, så jag kan inte skriva nåmer.

LULEÅ LULEÅ LULEÅ

PIMPELTÄVLING PIMPELTÄVLING PIMPELTÄVLING

Jag orkar inte skriva med en hand som gör ont

TOO FAR TO WALK

Idag så när jag vaknade gick jag och tvättade håret. Sedan fixade jag mig, och då var jag klar så tidigt så att jag hann sitta på datorn innan jag gick till skolan. Men när jag väl kom till skolan, så hade vi matematik. Jag tycker verkligen att våran mattelärare kan vara helt (förlåt) korkad, ibland. Ibland när han kommer och frågar om man behöver hjälp med någonting, så säger man oftast nej, men då börjar han ändå hjälpa en? Och ibland när han har suddat med ens sudd i häftet eller så, så kan han bara glömma bort att han har det i handen, och då går han iväg med det. En gång så gick han iväg med mitt räknehäfte. Han är så konstig ibland, hahahaha. Men sen iallafall så hade vi hål timme, och då gick jag och J till henne. Sen när vi kom tillbaka till skolan, så hade vi några till ämnen. Och sen efter skolan så gick jag till J igen. Men då kom papi och hämtade mig, hihih.

Nu är jag iallafall hos farmor & farfar, <3

Jag kom på något i bilen påväg hem, alltså något jag skulle skriva i bloggen. Men som vanligt har jag hunnit glömma det, men som man brukar säga; om man glömmer bort det kan det inte vara så viktigt, hahah. Ikväll ska jag iallafall sätta mig framför böckerna och plugga lite grann, hojja. Plugga kan vara något av det tråkigaste i världen. Och jag som var så lycklig när vi skulle få hemuppgift för några månader sen, det ska vara inlämmnat innan påsk och jag har fortfarande knappt börjat med det,  (inte så stolt)

Nu är det såhär att jag längtar till på Fredag, för då ska jag och Annie resa bort, vi ska nämligen till Luleå.
Och på Lördag så ska jag & Emma till DUNDRET! Det är typ ett år sen sist, och hon är ju värsta proffset. Så jag får väl säga att jag vill åka i den inte så branta backen först. Nog för att jag tror att det hade gått bra ändå, men för att vara på den säkra sidan så vill jag åka där före de "stora" backarna.
Och sen på Torsdag nästa vecka, så är det friluftsdag! Och då ska jag, Ellinor & Angelika åka på dundret. Jossan åker varken slalom eller snowboard, så då har hon planerat att bli "sjuk" den dagen, hahahaha. Men det var tur att jag och Elli fick med Annie, för om inte vi hade tjatat så hade hon åkt i pulkbacken istället. Men hon och Elli har övertalat mig att åka i den inte så farliga backen först. För dom är lite skrajj säger dom. Så jag får väl se hur det går för dom i backen.

I veckan har jag haft sån längtan och saknad så det är inte klokt. Jag har längtat som tusan tills det ska bli sommar, när man får gå med kortbyxor eller tunika, när man får vara ute utan att börja frysa, när man får bli brun över "nästan" hela kroppen (ist för bara ansiktet). Men jag kan inte säga att sommaren är den bästa årstiden, för jag älskar skoter, jag älskar att åka skridskor, jag älskar att åka slalom & jag älskar snön. Så det ligger nog ganska lika mellan våren och sommaren tror jag, hihihihi. 

Nu har jag fått sånt där ryck igen, alltså att jag bara måste skriva och skriva. Det är ganska jobbigt, men det är ju bra att jag skriver iallafall. Men nu ska jag inte störa er något mer den här timmen iallafall, hahaha. Ni har varit duktiga om ni orkat läsa allt. Men nu slänger jag bara in en bild som grädde på moset.

Tyvärr har jag inte kunnat ladda upp bilder till datorn som jag har på mobilen, och det är ju typ alla vinterbilder jag har. Så det får bli några sommar-bilder igen, men det gör inget. För vem längtar inte till sommaren ibland?

spanien -08  Spanien -08 

Ha det bäst

Dag med Sara

Hejhej

Idag på morgonen så var jag inte alls nå trött, eftersom jag har vaknat stup i kvarten för att det gjort ont i handen. Så då fixade jag mig, sedan var jag klar direkt. Så då tog jag och lillasyster sparken till bussen. Och sen när vi kom till skolan, så gick det ganska fort. Helt plötsligt så hade vi slutat. Så då gick jag hem direkt. Och när jag kom hem så tog jag fram alla böcker och började plugga, så nu kan jag typ allting inför provet, hihih. Men sen så stekte jag lite palt, sedan kom pappa och hämtade lillasyster. Så då passade jag på att åka snålsjuts till Sara. När jag kom till henne, gick vi ut direkt. Och efter ett tag gick vi till hennes mommo, och åt bulla och saft. Sen for vi till Dollar Store. När vi hade handlat klart kom K och hömtade mig, och nu sitter jag här framför datorn i speedad fart, för det är House på tv. Så jag ska gå och titta på det. Nu har jag iallafalll pluggat klart för imorgon och torsdag.


Hejdå, ursäkta för ett kort och tjorvigt inlägg ;)

16 mars

Hej

Idag var det bara skola som gällde, har inte gjort så mycket mer idag. Jag ska iallafall berätta om när jag skulle äta middag...    Klantig som jag är, när jag skulle sätta in pizzan i ugnen för att värma den. Så råkade jag bränna mig. Hojja vad det sved.  Det är inge hud där nu, men som tur är så svider det iallafall inte nu. Erkänn klantig, det var typ en chans på miljonen att bränna sig där just jag brände mig, haha. Sen har jag iallafall legat i min säng och smsat med folk, sen fick jag ett sms där det stod någonting om att plugga. Då kom jag på det, jag har ju massor med läxor! Det är sjukt jobbigt att ha det, och man hinner ju knappt göra något på fritiden heller. Så jag ska väl sätta igång när jhag har skrivit klart, för jag har planerat att kolla CSI sen klockan 21, så det blir nog bara att plugga tills då. För jag har ju en dag till på mig, fast imorgon ska jag vara med Sara, men jag får väl plugga på kvällen imorgon då  :)

Sen har jag världens saknad och världens längtan, det är så att jag saknar alla mina kusiner! Och så längtar jag tills jag och Annie ska till Luleå.. Vi ska nog åka redan ihelg tror jag. Eller jag får se, för vi visste inte säkert. Jag får ju iallafall mina pengar då.

Nu behöver jag hjälp här, vet nån vad jag kan sjunga på skolavslutningen? Jag vet det är lite tidigt, men jag måste ändå veta. Jag brukar ju träna så att jag kan den utantill. Jag ska sjunga solo, så det är ju lite pinsamt om jag sjunger fel, hahah.

Jag har jättestor lust att ladda upp bilder och skriva inlägg, men jag måste plugga. Så jag slänger bara in en bild tillsvidare.

SOMMAR!!

Nu ska jag inte störa er längre, hihi  :)

LITE OM MIG

1. Fullständigt namn? Yonna Maria Felicia Matsson Larsson
2. Exakt ålder? 14 år 3 månader och 2 dagar
3. Vart bor du? Malmberget & Nattavaara
4. Bor tillsammans med? Mamma, hennes man, hans barn och mina syskon | pappa, mina systrar
5. Husdjur? Nej
6. Färg på ditt hus? Grönt | rött/vitt
7. När är du född? 13 januari 1995
8. Klass? 7a
9. Vilket år tar du studenten? Typ 2014
10. Något jobb? Nej
11. När ska du sova ikväll? Blir väl där vid 11-12 kanske?
13. Duschat idag? Nää
14. Kramat någon idag? Nej
15. Pussat någon idag? Nej
16. Vad har du ätit idag? Mackor, juice och godis
17. Dagens klädsel? jeans, linne, linne, kofta, bh, trosor, benvärmare, sockor & sockor
18. Dagens smink? Foundation, mascara och kajal
19. Dagens sötnos? Jaaadu. Ingen speciell
20. Dagens roligaste? Det är nog datorn, haha
21. Har du många vänner? Ja
22. Hur många har du kysst? Hahaha, jaa, inte räknar jag sånt?
23. Vem kramade du senast? Kudden
24. hur många gånger har du haft sex ? 0
25. Hur många har varit otrogna med dig? -
27. Har du pojk-/flickvän? Inte det
28. Vem pratade du med i telefon senast? Jossan
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Emma Björkman - Joerå, säkert :)<3

FAVORIT :
31. Film? Finns många
32. Låt? Ingen speciell 
33. Mat? LÖVBIFF MED STING HELT KLART! :)
34. Dryck? Kanske sprite eller apelsin MER 
3
5. Färg? Vit
37. Stad? Nåå, vilken svår fråga...
38. Land? Sverige
39. Ämne i skolan? Hmm, bild eller idrott, svenska är också bra när man får skriva berättelse
40. År? Finns många, men kanske 2007, för sommaren var helt j*vla underbar, och så reste vi skit mycket, till bla Estland

SENASTE :
41. Personen du tänkte på? Erik Segerstedht
42. Personen du kysste? Tobias?
43. Gången du spydde? Januari-Februari
44. Gången du grät? Igår
45. Pizzan du åt? Hmm, för typ 2 dagar sen
46. Gången du var i Göteborg? I sommras
47. Gången du var i Stockholm? I sommras
48. Gången du var full? Aldrig
49. Gången du var hög? Aldrig
50. Personen som såg dig gråta? Ingen aning, brukar inte göra det offentligt 

ANTINGEN ELLER :
51. Svart eller vitt? Vitt
52. Hund eller katt? Hund och katt, spelar ingen roll faktiskt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Båda, beror på
54. Tv-spel eller datorspel? Tv
55. Singel eller upptagen? Upptagen
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead? Inget
58. Ragga eller bli uppraggad? Uppraggad
59. Big Brother eller Paradise Hotel? Hmm, kanske Big Brother?
60. Svart hår eller blont? På mig, så svart, för jag passar inte i blont
61. Blåa ögon eller bruna? Bruna klart! :D
62. Choklad eller lakrits? Lakrits
63. Göteborg eller Stockholm? Shopping i Sthlm & nöje i Gbg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Höger
65. Coca cola eller fanta? Coca cola
66. Pizza eller kebab? Pizza
67. Randigt eller prickigt? Båda
68. Älska eller älskas? Båda
69. Leva eller dö? Leva

ANTAL
70. Personer du älskar? Många
71. Personer du hatar? Finns några men iallafall 2   ("månen" och busschaufören)
72. Personer som sagt ja älskar dig? Räknar inte
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? ....
74. Glassar du ätit på en dag? Hahhahahah, jaa, måååånga!
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Ingen aning
7
6. Gånger du haft minnesluckor? Vet inte om jag har haft det
77. Gånger du varit hög? 0
78. Personer du saknar just nu? Många
79. Gånger ditt hjärta brustit? 1 gång som verkligen gjorde ont, men sen finns det ju såna gånger som inte var så farliga

VEM:
80. Vill du kyssa nu? hahha, han med turkos jacka helt klart! :)
81. Ska du träffa imorgon? Klassen
82. Sjöng du senast för? Vet inte, men nån i familjen måste ju hört när jag sjöng framför datorn
83. Hade du senast en msn konversation med? Tobias Öjertun
84. Spelade du tv-spel med senast? Lääääänge sen nu
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Hahaha, se så börja garva nu Jossan, Annie och Elli..   Han med turkos jacka såklart! ;)
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? En kille bara
87. Förtjänar att dö? Ingen jag känner iallafall..
89. Vill du sova jämte inatt? Jag vill sova med en kompis, spelar ingen roll vem :)

VAD :
90. Gör dig glad? Att få sjunga, att vara med kompisar, när månen försöker vara nått ;)
91. Gör dig ledsen? När nära och kära blir skadad eller så, och när folk ljuger
92. Vad vill du helst göra nu? Hål i naveln, köra skoter, shoppa, träffa mina kusiner och åka på dundret.
93. Önskar du att du slapp göra? Finns mycket
94. Vill du ha nu? Hål i naveln, en kram av Elias, pengar, kläder, utlandsresa jaa det finns mycket!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Hmmm, ingen aning.
96. Längtar du till? Luleå, gospelkonserten, påsken, sommaren, hål i naveln ja här finns det också mycket att välja mellan.
97. Tycker du om du om dina betyg? Har inga
98. Ångrar du i ditt liv? Mycket
99. Är det bästa som har hänt dig? Jätte mycket, så tänker inte favorisera något.
100. Hur mycket är klockan? 13:20

SOMMAREN -07

.. det var den bästa sommaren i hela mitt liv! Jag saknar mina bästavänner som jag delade mitt liv med. Jag kommer ihåg precis vartenda minne tillsammans. Vi hade så himla roligt! När vi var i kåkstan och klättrade på tak, när vi kollade ondskan mer än 14 ggr, när vi alltid var ute och hade roligt och när jag och Jossan klättrade in genom S:s fönster för han fick inte ha nå vänner den kvällen. Jag vet det är löjligt att skriva om detta, men jag tycker bara det är synd att det blev som det blev. Vi pratar inte ens med varandra nåmer. Ni sitter säkert och skrattar när ni läser, och förstår att det är er jag pratar om. Men jag bryr mig inte, jag kan säga det rakt ut. JAG SAKNAR ER! M; vi har känt varandra sedan vi föddes. Men nu pratar vi inte med varandra. S; vi har känt varandra sen skolstart i 6års. Vi har inte alltid varit kompisar, det var först i åk4-5 som vi blev kompisar. Men nu har vi tappat kontakten. Jag vet att jag har gått vidare, men jag kommer alltid sakna er och sommaren -07. Jag vill bara att ni ska veta det. En låt som alltid har påmint mig, och kommer påminna mig om den sommaren är "Fredric - Min vän" ¨. Varje gång jag hör den, blir jag deppig, för jag tänker på sommaren.


Det hade inte varit samma sak, om vi blev vänner igen. För ni har förändrats, till och med jag har ju det. Det är ganska synd, för jag vill verkligen tro att ni också saknar sommaren.

JAG SAKNAR SOMMAR!

Hej

Idag är det helg då som sagt. När jag hade fixat mig så for jag till Jossan. Vi bestämde oss för att gå till Gve. Och det är ca. 5km härifrån, men det var inte ett dugg jobbigt. på vägen dit pratade vi om allt och inget.. Vi pratade om sommaren -07, massa personer och många minnen vi har ihop. Men när vi kom till gve så gick vi och köpte PK, sen såg vi Rebban, Elli, Max, TÖ och TH. Så då fick jag ett glädjeskutt. Sen har vi inte gjort så mycket mer, vi gick tillbaka till Mbgt sen. Och nu sitter jag och lyssnar igenom alla bidrag till melodifestivalen. Snart ska Jossan och Annie tydligen komma till mig. Så får väl se vad som händer ikväll.


jag längtar till sommaren
                   

Ha det bäst

ingen ork att blogga...

Hejsan
Har vekligen ingen ork att blogga, eller iallafall inte den här veckan. det har varit så mycket i veckan. Så ni lär inte höra av mig nu på ett tag.
--------------------------------------------------------------------------------------
TISDAG 10/3:

Idag så var jag med Sara. Det var jätte länge sen sist, så det var kul att vara med varandra igen. Vi typ gick runt på stan, köpte PK. Sen gick vi hem till Sara. Jag tog som vanligt 21:07 bussen hem, eftersom den går till hermelin, som tur är. För jag orkar verkligen inte gå i kyla flera kilometer, eller ja. Typ 1 km, men det är uppförs hela vägen. Sen så har jag inte gjort så mycket mer idag.

ONSDAG 11/3:
Idag så var jag med massa folk faktiskt. Det började med att jag, Jossan, TH & TÖ var hos TÖ. Sen kom Elli. Vi gick till bussen, och då hoppade Annie också på. Vi åkte hem till mig, jag åt sedan var vi tvungen att springa till bussen. När vi kom till Gve, så gick vi till Rebecca. Då kom hon ut. Då gick vi till stan igen, då kom Jompa, André och Pontus. Så då var vi med dom också. Sen gick vi allihopa till stacken. Vi satt där, och sen kom en kille fram (vid namn Jonas) och började bråka med oss. Då gick vi ut, och han följde efter. Sedan började han springa efter Ellinor, så då sprang hon också. Sedan fick han tag på henne och slängde ner henne på marken och började sparka henne i huvudet. Fatta lågt att slå TJEJER! Sedan tog vi iallafall 21:07 bussen hem allihopa.

TORSDAG 12/3:
Idag så var jag med Ellenor direkt efter skolan. Vi typ gick på stan och det. Jag kollade på dojjan om det fanns skor, men nej det fanns det ej. Det fanns ju skor, men ingen jag velade ha. Sedan där vid 5 halv 6 så gick jag till bussen, men då stod jag på fel busshållsplats, så då missade jag den också. Då traskade jag upp till lasarettet och väntade på bussen. Det var absolut iskallt ute! Sen när bussen kom så tog jag den till centrum. Jag gick till Md's och beställde ett barnmål med bara ketchup. Sen kom Annie dit. När jag hade ätit klart så kom resten av gänget. Då gick vi ut. Sen har vi bara varit ute, åkt runt lite med bussen. Och nu ska jag fika.

(laddar upp bilder när jag har fört över dom på datorn)

Ha det bäst

Lördag 7/3

Hej

Jag måste bara berätta vad som  har hänt igår (7/3) hahaha, jag vet att jag är lite sent ute. Men jag var ändå bara tvungen att skriva ett inlägg. På morgonen så for vi ut med skotern. Vi for till Nirra och träffade lite släktingar. Sedan fortsatte vi hem, men då pajjade skotern. Flera kilometer från närmaste väg. Så vi var tvungen att ringa efter hjälp. När vi hade kommit hem så åt vi, sedan kom Sandra och hennes pappa och hämtade mig med deras skoter.

När vi kom till Sandras stuga så tog vi fram pulkan och körde runt där i skogen. Det var jättekul att tolka med pulka. När vi hade kört några varv, så gick vi in för att kolla det sista av melodifestivalen. Hojja, vad Caroline af Ugglas är dålig! Jag och Sandra har skrattat ihjäl oss. När hon står där på scenen och viftar med armarna och sjunger;   snälla, snälla, snälla osv. Och sen att hon ser ut som en hund som försöker pissa, när den lyfter upp benet, och tappar balansen igen, så den är tvungen att sätta ner benet igen. HAHA 

Sen gick vi iallafall ut igen. Vi tolkade några varv, sedan började vi klättra på taken. Vi gjorde typ 360 från taket ner i djupsnön, eller ja, Sandra gjorde det. Jag bara hoppade. Sen när klockan var kanske 22:40 så började vi rita i snön. Vi skrev och ritade massa, vi försökte rita skotrar, men min blev helt missbildad. Det såg ut som en tekanna. Sen där vid 23 någonting så kom pappa och hämtade mig.

Bilder kommer sen, för det går fortfarande inte att ladda upp bilder och filmer på datorn med den här mobilen.

Ha det bäst, jag och Sandra är bäst. Ingen protest!

Kort inlägg

Hejsan

Nu blev det såhär igen, det har varit roliga och långa dagar. Jag har ju lov, så jag är ju nästan bara ute. Därför har jag inte hunnit skriva något inlägg. Idag var jag iallafall och körde skoter med pappa, lillasyster, kusin, Sndra och hennes föräldrar. Vi var till Polcirkeln. Det var jätte skojj, och senare på kvällen så var jag med Sandra en gång till. Och då var vi också med Erica. Vi var typ i "Göstas backe" och åkte madrass. Det var jätte kul. Men nu sitter jag och kollar en bra film på tv. Den heter typ "Snakes on a plane". Jag antar att jag inte kommer orka skriva imorgon, men iallafall, imorgon ska vi köra skoter, sen ska jag vara med E & S. Sen får vi se.


Ha det bäst

Sportlov

Hej

Igår fyllde farfar år. Så ett stort grattis till honom! :)<3

Idag så var det ju ingen skola, för vissa har ju lov i veckan, hihi. Men iallafall, imorse så blev det bara fika och lite dator, sedan for jag och lillasyster till farmor och farfar med skotern.  Där har vi ätit middag och fikat, fast jag har mest pratat i telefon och kollat tv. Så det har varit ganska så lungt. Det blir inga bilder idag, för jag har min riktiga telefon på rep, så då har jag en annan. Men på något konstigt sätt så går det inte att föra över bilder till min dator, från den här fonen.

Nu: Kolla tv
Sen: Duscha

Ha det bäst

RSS 2.0