lång dag

Efter handbollen, som förövrigt förlorades, så vart de konsumköp och fotboll med pontus, simon, emil, johan, katja och elina, kanske nån mer också. Sen kom jonti och tom också. Därefter har jag hunnit med ett klädbyte, middag hos elina, sibyllaätande och sen tillsist hamnade vi hos erik med massa mer folk. Har bilder så det ska ni också få, men inte idag dock. Kan ladda upp massa bilder när jag kommer hem från luleå. Väl hos erik så vart de att mysa sig ner i soffan allihopa, vissa på golvet för soffan räckte inte till, och sen slå igång titanic. Dröjde inte länge innan jag var tvungen att fara hem och packa till imorgon, men sen for jag snabbt tillbaka dit. Då vart de mer titanic, tårar och glass för alla. Töntiga alla är. Sen kom sara och sandra och hämta mig, och nu ska vi snart krypa ner under täcket. Om det blir en film, ja de får vi väl se. Imorgon bär det av till luleå för hotell, shopping och piercingar. Skriver väl imorgon innan vi far! Godnatt.

som att hon skulle försvinna då

Nu springer jag snabbt och byter om, sen far jag väl på den där handbollen. Har lust att bara somna om, men det blir ju tråkigt i längden. Och har ännu inte kunnat föra över bilderna, det kommer så småningom tror jag.

jag går bredvid men halkar efter


we found love in a hopeless place



Ligger och halvsover i sängen, har sovit alldeles för lite men alldeles för skönt inatt. Är så gudomligt trött, finns inte ord för hur mycket jag hade velat somna om och vakna om 4 timmar utan den här jävla "förkylningen". För varje morgon vaknar jag upp och är helt jävla täppt och hostar och nyser, det måste ju vara nån slags av förkylning antar jag. Nu måste jag fika och sen ska jag nog mysa hela dagen tror jag! Kanske är med simon också när han kommer hem, inte träffat han på år och dar känns de som. Nu hörde jag just att det var handboll, brukar ju vara tradition varje helg att kolla de, så kanske slinker förbi sporthallen en sväng också, hörde att fina personer ska dit.

Igår så for jag och sandra till nån patrik och var där nån timme innan elina kom och hämta mig. Då for vi till hanna och där var sara också. Hade det mysigt till e och a kom och hämta oss. Då for vi till robbe och var där ett tag innan vi alla drog till skoterklubben. Där var det ju folk kan man ju verkligen säga, de var väl trevligt det med. Och sen for vi ut igen. Efter ett tag skjutsade vi hem elina och så for vi andra upp på dundret och hämta jesper bl.a. Sen for vi runt och hamnade tillslut hos robbe. Tog en pizza upp dit också som alla satt och dela på och bara myste, vissa slängde in några snygga dansmoves också. Sen for vi hem allihopa, kanske lite försent men det gjorde inget. Aldrig fel med såna kvällar. Hade verkligen en riktigt bra kväll igår. Har bilder från när vi myste hos robbe där på slutet, men vet inte om dom är nog fina för att visas här. Kanske slänger upp dom senare om dom är det.

men lika bra var väl de

Okej det blev inte alls att krypa ner under täcket och kolla the hangover 2, direkt efter det sa sandra att jag skulle komma till henne och mysa istället. Så det gjorde jag. Har hunnit duscha, laga korv och mackisar samt billys och haft de riktigt mys. En riktigt bra start på lördagen, behövde de och nu är jag inte alls lika yr som innan. Känner mig dock ganska nerbultad och trött. Brist på sömn, ja. Får se hur denna dagen slutar, har inga planer än så länge. Men vill då mest mysa, fast om jag känner mig rätt så kommer de inte bli något av de jag vill utan något heelt annat. 

Gårdagen blev grym, trots alla motgångar. Började kvällen med hägg, simon och elina. Sen gick vi till jonathan och där var de asmycket folk. Sen efter några timmar for vi till nathalie, där blev de lite kaosigt. Men det slutade iallafall med att jag fick hjälpa en söt filur i gällivare och sen for jag till alle med nicke, johan och de där. Var bara där i en stund innan allt kaosade sig, så gick tillbaka till e så inte mitt humör skulle försvinna totalt. Slocknade på golvet efter en riktigt lyckad dag, för alla andra platser var upptagna.
Men lika bra var väl de. 

sliten krigare

Nu kryper jag ner under täcket och sover framför the hangover 2. Hörs senare.

fake it

Sitter hos lodissimon och har gjort de sen klockan var ett ungefär. Imorse vaknade jag vid åtta och kunde inte somna om, så vid halv elva gick jag till välkomma för dom hade slutat. Sen gick jag förbi tandläkaren och efter det drog jag en pizza med simon, elina, johan, filip och emil. När det var klart gick jag och simon till jacke en minut och sen for vi till han. Jocke for just, och snart får vi väl hoppas han kommer tillbaka så vi kan fara till mig och byta kläder. Fast tvivlar på att han kommer tillbaka.. Tagga rolig kväll, nu ska vi äta.


Såhär roligt har man med simon, hehe.

för jag vill inte vara själv

Kom hem för en timme sen kanske, började kvällen hemma i lägenheten. Sen kom mami och dom och hämta mig, så blev de en lång bilresa hem pga dimman och isen. När jag kom hem for jag till alla tiders, mötte sandra och co. Sen helt plötsligt var jag med ellinor. Och kom alldeles just hem, nu ska jag gå och tvätta armarna, konstigt jag vet, och sen hoppa i lådan. Simon ville att jag skulle ta och gå förbi skolan imorgon innan jag far till tandläkaren, kanske gör de. Om jag orkar upp. Sen hoppas jag en bra dag väntar på mig, att den blir som jag vill den här gången. Fast, de jag säger att jag vill är egentligen bara de jag istället gör, livet krånglar och nu vill jag ha en kram. Behöver en fin sovkompis som kommer hit, men det kommer inte hända.

ingen bryr sig

when you get worried, i'll be your soldier

Ibland är livet bra, sitter just nu och äter popcorn och väntar på att mami och syster ska komma och hämta mig. Sen när jag kommer hem om de inte är allt för sent så alla sover, så ska jag ut med fredde och simon, fina pojkar, fina vänner. Nu är jag så himla glad, lyssnar en underbart fin låt och ska alldeles strax packa väskan. Längtar hem, för har en så fin, galen och bra helg framför mig.

Har så fina vänner. Har så fina vänner. Har så fina vänner. Har så fina vänner.


jag har insett

att min senaste kyss - var med en fin
att jag funderar på - när jag ska orka kliva upp
att jag pratar - ungefär helatiden
att jag inte gillar - att vara depp
att min första riktiga kyss - var något som jag redan glömt bort
att jag avskyr när folk snackar - en sak och gör en annan
att kärlek - är fint
att jag gillar - att skratta

att jag alltid kommer - sjunga
att jag är förälskad i - skoter
att sist jag grät var - för något dag sen tror jag
att min mobiltelefon är - en svart galaxy
att när jag vaknar på morgonen - stänger jag av alla alarm och somnar om
att innan jag går och lägger mig - tänker jag alltid för mycket
att idag har jag - bara hunnit vakna

att jag just nu tänker på - hur jag ska hinna skriva klart pecha kuchan
att i kväll ska jag - till gällivare
att i morgon kommer jag - gå till tandläkaren
att jag hoppas - vintern blir bra, att den blir precis som jag vill att den ska bli
att jag verkligen vill - åka utomlands nu

Det enda bra med den här torsdagen är att jag får lov idag, lycka? Nu ska jag kliva upp och skynda lite.

p.s i'm still not over you

Nu hoppar jag i duschen och sen ska jag försöka börja på den där jävla pecha kuchan, men det kommer inte bli något, känner mig själv. Och inte fan har jag packat heller? Får väl stressa imorgon efter skolan som alltid. Och sen ska det bli en toppenhelg och ett toppenlov. Och på måndag drar jag, s och m till luleå, då blir det hotellmys, shopping och bio (?). Längtar redan. 

Och sista söndagen på lovet kommer jag nog bänka mig framför alla prov och läxor, i sista minuten som vanligt. För vem vill plugga på lovet? Men nu måste jag verkligen börja pecha kuchan, med tanke på att de kommer ta dagar att skriva klart den.


krossa alla fönster


börja om igen


Nä hojj va irriterad jag blev, går inte ens att koncentrera sig på något annat. trynjkmlölneidiw73tg ekmbfsghv.rejekuhxks,rfnrksyge7rkx3xbmsejfhslkejxfbs.

förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär



Nu sitter jag och dricker julmust och var nyss överhyper, men det försvann snabbt. Jag tycker verkligen inte om dig, bara nån nämner ditt namn så kan det förstöra min dag. Nu ska jag sluta vara irriterad, men jag tror inte jag är irriterad ändå, tror jag är lite ledsen. Men strunt i det, såna saker är inte alls roliga att tänka på. Idag iallafall när jag var på konsum så mötte jag en äckelgubbe. Han sa massa saker, om att jag var en fin sjuttonåring och att han ska drömma blöta drömmar om mig inatt, och sen slickade han sig om munnen. Peddogubbe. Nu ska jag åtminstone slå på en överhyprig låt så jag får tillbaka mitt glada humör, och sen försöka fixa lite kläder som jag ska packa ner. Var så glad över att jag skulle hem ihelg, och att jag får lov imorgon, men det försvann lika snabbt. Mitt lov kommer suga, det vet jag, och jag tackar dig för det.

du ångrar allt som hände


Jag vet att du ångrar allt som hänt, att du ångrar mig. Men jag ångrar ingenting,
och jag ångrar inte dig.

Alltså nog är det ju jag i ett nötskal, ligga och snooza halvvaken ända sen första klockan ringde, för en timme sen. Och tänka att jag har så gott om tid och att jag var så duktig när jag inte har somnat om, men även då kliver jag först upp nu. Så nu måste jag skynda mig. Efter skolan måste jag hem, tvätta, städa, försöka få in mina kanaler igen och sen plugga.. Och om jag hinner, försöka packa också.

jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans



Nu ligger jag och småäter lite godis under täcket, så underbart skönt, och varmt. Fryser alltid när jag kommer hem.. Imorse vaknade jag när mamma ringde och sen somnade jag om lika snabbt, alltid skönast att sova efter man har vaknat. Dock fick det sina konsekvenser, vaknade kring tio i åtta = jag börjar åtta. Så då fick jag sätta eld i rumpan. Kom hem vid halv fyra, även fast jag slutar tjugo i två. Men under den tiden hann jag göra bort nästan allt som jag hade missat och var tvungen att göra innan lovet. Idag har jag även gjort en hemlig sak, en sak som kanske kommer förändra hela mitt liv. Nu ska jag göra middag, och bänka mig framför tvn med matten framför mig. Efter det måste jag göra mina ryggövningar som läkaren gav order om. Sen blir det att råplugga om thailand, det blev tydligen mitt pecha-kucha ämne. Ha ett kul liv, mitt kommer inte vara lika kul.

min fristad

Tog mig friheten att fota fem mysiga bilder i min lägenhet, så ni slipper tjata lika mycket. Och jag som intalade mig själv att de inte skulle hända, men där ser man. Även jag kan ha fel. Orkar inte fota överallt, inte för att de finns så mycket att fota, bor ju trots allt i en etta. Men lyckligt lottad är jag, det här är min fristad. Nu ska jag mysa mig ner i den här mysiga sängen som har två täcken och sen sova sött. 


hon hör inte hemma någonstans


Söt brud alltså.

Nu sätter jag mig ner och börjar packa, och kan tala om för er, de kommer bli tungt. Hatar att jag måste fara tillbaka, har inge skolsug alls. Det har försvunnit. Och de tunga i de hela kommer vara att släpa väskorna upp för alla backar ikväll. Men det är väl bäst att jag far till skolan, har något engelskaprov hit och dit, samt matte och jävla pecha kucha att göra. Men pecha kucha'n sket sig, inget blev som planerat och nu har jag ingen fantasi alls. Kommer få ig i svenska. Nu känner jag för att dampa ut lite på er, så här kommer de: 54d6f7g8h90opöolfikjervbfkdm48jyric4yrfirj4o8sxcr6fiechrlkrslie4i8ryiocxs8j46cbrtp3mvir. 
Fint, sådär. Nu kanske humörguden kan fixa så jag blir lite gladare.

less på omvärlden

Gårdagen blev en helomvändning och inte alls som tänkt. Men den vart bra, så jävla bra. Och nu är jag trött som få, men de gör inget, för gårdagen var bra. Ska springa upp och duscha, fast först måste jag äta frukost, min mage håller på att dö. Sen ska jag till storebror och ha det mysigt med fika och sånt. 




Men just nu är jag less på allt. För jag är less på att jag måste fara idag, och att det är te1 jag möter när jag trampar in i skolan, inte 9b. Jag är less på att jag saknar min storasyster och aldrig träffar henne nåmer. Jag är less på att jag har ont överallt, och att jag oftare är less är glad. Jag är less på att jag aldrig sjunger nåmer, och på att snön aldrig kommer. Fast jag är mest less på omvärlden. Kan inte allt bara vara som de var förut, kan inte jag bara bo hemma nu och gå 9b igen. Det hade varit så enkelt. Nu är livet så komplicerat, och det är så jobbigt. 

all i really want is you

Ligger under täcket och de är något icke ovanligt. Och nu kan jag faktiskt säga att jag från och med nu är ledig i elva dagar. Underbart. Ska strax hoppa in i duschen, och sen blir de att packa allt jag kan trycka ner i väskorna. Måste även hinna med att diska och slänga mat som kommer bli gammalt. Sen borde nog mamma vara här tycker man ju, då bär de av till gäl! Nu är jag glad, så ska slänga på en glad låt och duscha bort veckans sura min.


Och oj vad jag saknar sommaren, och oj vad jag saknar fina gustav. Fin bild, jag vet.

note till mig själv

Ryck upp dig förfan, yonna.

the saddest thing is loving someone who used to love you



Fyfan va dåligt jag mår, ögonen och huvudet håller på att sprängas, mina bihålor är igen och näsan täppt, samt att jag småhostar och nyser konstant. Hur kul söndag? Blir nog att stanna hemma idag, åker till lägenheten först imorgon..

hoppas livet löser sig

Det är konstigt hur livet kan förändras så snabbt. Igår var jag den gladaste personen i världen, hade skojj och inga bekymmer. Idag är det däremot helt tvärtom. Jag hatar söndagar, varför ska söndagar finnas? Jag skrev i torsdags att allt kommer komma på söndag, och jag hade rätt. Det kommer komma, om det inte redan har kommit. Det brukar alltid bli så, och jag vet inte varför. Det enda jag vet är att jag inte vill hoppa på den där bussen, för de innebär att helgen är slut. Fast jag måste tänka positivt, jag kommer hem på torsdag, och då ska jag ha en asgrym lovvecka. Okej bra hej. Nu ska jag och fira min fina storebror och hoppas att livet löser sig.

livet leker

När jag kom hem från nicke så böt jag om och åt pizza och såna saker, sen hoppade jag in i eriks bil och for med dom till pontus. Där efter for vi till gällivare, så jag och e for till robbe. Efter det har de varit helt galet, hela natten har varit helt galen! Och på slutet nu vart de sån mysstämning, så ville aldrig hem. Vill inte vara hemma nu, för de suger att sova. Så hade inte tvekat ifall någon bad mig komma ut på nattliga äventyr igen, får hoppas någon glad person inte är full och kan hämta mig isåfall. Fel om jag hade kunnat få någon sovkompis hit, men de får man ju också önska! Godnatt om de inte blir nå nattliga äventyr.

rubrik

Sitter hos nicke nu och väntar på att han ska äta klart, senare blir de väl pizza för mig eller nå. Imorse vaknade jag upp hos sandra och sen for jag på stan med syster och köpte present åt bror. Efter det övningskörde man hem och sen hamna man direkt på sporthallen för att kolla handboll med massa folk! Fast hann bara vara där i några minuter innan n och e kom och hämta mig, och somsagt, nu sitter jag här.

fade into darkness

Traska just innanför dörren hos erik, här är katja, emil, elina och andreas också. Har varit med nicke hela kvällen och pratat och träffat folk, samt tagit igen förlorad och saknad tid. Nu vet jag inte vad vi ska göra, har inget att skriva och livet suger. Hejdååå.

where's the love for the people

Idag följde e med en sväng till skolan, kolla idrotten och sen en lunch på annis med martin, erik, pontus och stoffe. Sen drog vi en repa på stan. Och nu är vi hemma och har just haft munktävling, ni vet när man inte får slicka? Och nu ska jag packa och tvinga elina att diska. Sen bär det av till stan. 

Nu drar jag på mig myskläderna och slänger upp håret i en boll.

aldrig, aldrig ensam alltid ensam här


, so fucking different..

myser



Nu hoppar jag och världens braigaste kompis ner i sängen, får se om vi orkar oss upp imorgon för en sista skoldag innan helgen. Tvingar nog med henne också, hehe. Har nyss tvingat henne att sitta och prata med mig inne i toan när jag duschade, är jag lite småknäpp? Jo är nog det. Och blev nyss chockad och kanske lite smått depprimerad när jag såg en sak, men försöker att inte bry mig så mycket. Och de funkar ganska bra, för idag iallafall. Jag vet att allt kommer komma som en våg över mig när jag minst anar de, det blir nog söndag, när jag är ensam igen. Längtar inte dit, kommer falla sönder.

when you're dreaming with a broken heart, waking up is the hardest part

Har haft astråkigt i väntan på tvätten, så har bläddrat igenom min facebook ända till för ett år sen, och kan ärligt säga att jag hade så mycke roligare då. Nu ska jag hämta tvätten, och sätta i svart. Sen göra middag och efter de dra på sig nå mysiga kläder och hämta elina. Hittade även denna status, och se vart man hamna.

some things never change at all

Finns nog nästan inge värre än att somna när man inte borde somna och sen vakna upp med ett ryck, helt ckockad och trött. Det förstörde hela min kropp känner jag, så jävla ont överallt nu och är så himla förvirrad just nu. Har iallafall slängt i en maskin först nu, så ska ta och.. ja vad ska jag göra? Borde diska, borde laga mat, borde städa undan alla kläder, borde dammsuga, borde bädda sängen, borde duscha, borde skynda. Ska jag göra det nu? Nä. Istället är jag så himla förvirrad att jag inte ens kan bestämma vad jag ska göra. 


Gammal bild, men den stämmer ganska bra in idag.

det är hit man kommer när man kommer hem

Sitter hemma och ska alldeles strax slänga några kläder i tvätten, sen blir de att städa här, diska och allt de där köret. Och förövrigt så är det här världens bästa låt:



Blir ledsen av den här låteen, tänker bara på byn och gälli. Underbara platser på jorden ♥

du tar inga order

Det här var nog den konstigaste morgonen hittills i min lägenhet. Vaknade och trodde klockan var ett på natten, så gick och tog av mig alla kläder jag hade råkat somna med och gick och borsta tänderna, fick även stänga av alla lampor och tvn för de var också på. När jag kom tillbaka till datorn och sängen så såg jag att klockan var 10 över sex, alltså 40 minuter innan min klocka skulle ringa, hur kul? Så när klockan ringde så snooza jag enda tills halv åtta, och nu har den här morgonen varit helt lugn. Kanske borde somna fullt påklädd och med alla lampor och tvn på fler gånger. Nu ska jag ta och traska till skolan, jag slutar ett och då blir de att fara hem och städa, tvätta, handla och plugga tror jag. Och åtta ikväll blir det att traska ner och möta upp min fina kompis och hämta upp henne hit. Ska ringa och höra med henne om vi ska göra middag här eller om hon äter innan, de lär jag ju märka.

handboll

Blev helt plötsligt jätte glad för ingenting, insåg att veckan kommer gå sjukt snabbt nu. Och nu måste jag skynda att klä på mig, sen snabbt plugga matte och skriva engelskan. Sen ska jag ner på sporthallen och kolla när ronja och dom spelar handboll, de är ju trotsallt gällivare som spelar! Imorgon kommer bästis hit och stannar tills fredag så åker vi hem samtidigt, mys. Har ju sagt varenda helg typ att jag ska stanna här men inte har de hänt, och inte ihelg heller. För måste hem och hämta kameran för ett arbete vi håller på med i skolan, så på måndag ska jag och johanna vara paparazzis och samtidigt försöka hitta bra bilder värda att stoppa i min pecha-kucha.

så nära får ingen gå



Kryper ner under täcket och sover sött.

even in the best stories, love will be hard and hearts will be faking

Sitter ensam i min lilla lägenhet nu efter att ha spenderat hela kvällen med fredde och simon, och inser nu hur mycket jag hatar att vara ensam! Ska iallafall dyka ner i matteboken nu och sen ska jag deppa mig ner under täcket, ensam såklart, och bara försöka att inte tänka så mycket. Även fast det enda jag vill göra just nu finns inom räckhåll, men jag är för dum för att våga ångra mig.

the ocean is big and blue i just wanna sink to the bottom with you

Nå är man allt bra om man vaknar 07:32 och de tar minst en kvart att ta sig till skolan, men jag hann. Nu sitter jag iallafall och dricker te, funderar på hur jag ska orka ta tag i den där jobbiga matten som är ett måste, och drömmer. Funderar på att krypa ner under täcket och sen ska jag ta och höra av mig till min fina kompis och höra vad som var så hemligt igår. Sen ska jag ta och värma mig själv lite middag, orkar inte laga idag. Och sen återstår de att se vad som kommer hända på denna fula tisdag.


man måste dö några gånger innan man kan leva

Och nuuu, är jag ensam igen.. Efter skolan som var sjukt seg for jag hem och hit kom även världens finaste yen och alle. Vi har haft de så mysigt, ville aldrig att dom skulle fara. Men måste man så måste man liksom. Nu skiftar mitt humör som bara den, vet inte om jag är glad, ledsen eller arg. Så ska ta och göra det där landgrejset till imorgon då vi har redovisning (har förövrigt haft två muntliga redovisningar idag, en även på engelska, dööö). Och sen sätta upp håret i en mysig boll och kanske gå till någon? Hade varit mysigt, vill inte vara själv. Och apporpå redovisningar, ska tydligen göra en pecha-kucha, och den ska vara 6 min och 40 sek lång, prick. Hur jobbigt? Kan knappt prata i 1 minut. 

all i ever know

Sitter här och försöker ta reda på vad jag ska ha på mig, och sen lär jag väl få stressa som vanligt. Måndagar suger. Fast nuförtiden suger alla dagar.


Nuär livet sådär asjävlajobbigt igen, inget går som jag vill att det ska gå. De är precis just dehär som gör att jag inte vill, det är du som gör att jag vägrar. Jag orkar inte. Och att få veta att jag går i någons fotspår är inte det roligaste, och jag vet inte om jag orkar gå efter dig nåmer. Jag vill inte gå efter dig, men jag vet att jag kommer göra det. Fast snart orkar jag inte mer, den här vägen är alldeles för trång eftersom jag inte är den enda som går efter dig. Och jag kan säga dig, jag står inte först i kön, fast det visste du ju redan. Jag är aldrig någons första handsval.

så många frågor, inga svar

I eftermiddags kom papi och då for vi ut och åt, och dit kom även nicke så jag fick träffa han och säga hejdå. Och sen bar de av med bussen, snackade i telefon hela vägen hem, skönt de med. Fast jag var sjuukt trött och hade slocknat direkt vi lagt på om bussresan skulle varit längre. Nu hoppar jag i säng, ska ta med mig 6 mattetal ner också. Har knappt hunnit göra något jag skulle göra när jag kom hit, för har deeptalka med simon hela kvällen. Men har hunnit diska, duscha, plugga och ätit banan åtminstone. Imorgon blir de att vakna ganska tidigt ändå, måste städa bort väskan för imorgon väntar finbesök av syster och alle. Och så måste jag hinna fixa fram nå hyffsade kläder, har nämligen skolfoto. Säger bara g.


alldeles för nära

Jag undrar hur de hade kunnat bli, alltså du och jag. Om vi hade tagit det där steget, de där som båda ville ta, den där vintern då de var så nära. Alldeles för nära. Och nu är jag hon du ringer när du behöver en bra vän, vi blev dom vi inte ville bli, riktigt bra vänner. Fast vi var väl aldrig mer än bara vänner egentligen, ellerhur? Men det var nära. Alldeles för nära.

bedöva mig, det känns som jag blivit halv, och nu är falska känslor bättre än inga alls


-
You haven't been gone very long but it feels like a lifetime.

Kom just innanför dörren, har spenderat hela natten där i träsket. Var riktigt kul, men på slutet ville jag bara skjuta de som var där för att jag inte fick sova.. Vaknade iallafall imorse och då bar det av och kolla herrarnas handbollsmatch. Och nu är jag hemma. Jag vet inte alls vad jag ska göra nu, kanske packa väskan, äta, duscha, skjuta mig själv, såna saker. Sen klockan 18:30 lämnar jag gällivare..

visst vet du att du är fin när du ler



Sitter hemma nu och har just klämt lyxkäk med la familia och bästis. Igår for jag och e till e's nya stuga med fina kompisar, blev att sleefa där också. Imorse blev de korvmacka och sen for man hem. Har hunnit duscha och packa väskan. Nu ska jag ut med n och m ett tag och sen ska jag och e till e's stuga igen. Där blir de bastu, skratt och vem vet, man kanske badar också.

hurts like bullets between these walls


-

Sitter hemma nu i lilla gäl, och ska alldeles strax göra mitt hår rakt. Efter det ska jag ta och fixa min väska lite och ladda den med alla möjliga saker. Kanske blir att tillbringa natten hos besti. Mysigt isåfall. Har iallafall planerat att få träffa och krama en kompis snart, och efter det ska jag nog ut med e och dom. Mysigt de med. Blir alltså en mysfredag, men vad gör de liksom? Nu är det alldeles för längesen.

för när vi ler små korta stunder handlar sången om oss

Sitter i sängen och egentligen borde jag packa. Bussen går om 55 minuter och innan de måste jag ha tagit mig till stan i behåll för att ta upp pengar och sen hitta till busstation, inte det lättaste när det inte går att gena nåmer nu när det är snö. Iallafall så blev de tydligen gäl idag, skönt ändå. Var ju inte tänkt att de skulle bli, men nu ser jag framemot en bra fredag trots allt. Inget ska få förstöra min helg, men om livet fortsätter rulla åt det här hållet vet jag att jag kommer vara allt annat än okej på söndag.

near to you i am healing

Nu måste jag verkligen bestämma mig om jag ska till gäl ihelg eller inte, om jag ska de så måste jag skynda mig och packa nu. Och diska å ta ner tvätten. Fast nu efter jag pratat med fina syster, så lutar det nog mot gällivare. Är ganska dött här på helgerna ändå så. Nu efter mina kvällsfunderingar så säger jag godnatt.



Sitter och är allmänt nere just nu, min fina sångfågel till kompis skrev att de känns konstigt att sjunga utan mig. Och nu inser jag de, hur konstigt de känns. De är verkligen tomt. Inte bara att inte få sjunga med henne, även att inte få sjunga alls. Jag kommer aldrig mer få sjunga. Och jag behöver verkligen sjunga, annars står inte något rätt till.

jag vill hinna säga allting innan du ska gå



Nu börjar min jobbiga torsdag. Efter en lugn skoldag med charader och fula sånger så måste jag nu sätta igång med mitt vuxenliv. Måste nu direkt ner till tvättis så ingen snor tvättmaskinen och sen väntar tre omgångar tvätt. Efter det måste jag dammsuga och dammtorka hela lägenheten. Och inte nog med det så måste jag handla mat också, vad är de bra för va? Kan ju leva på mina kakor.. Har även en heeeel drös med matte att ta tag i och försöka skriva om australien. Och jag får ju inte glömma att jag måste bestämma ifall jag ska till gve imorgon eller inte, och det betyder att om jag ska till gve så måste jag packa också. Har inte en så rolig torsdag framför mig, men måste man så måste man.

så himla himla fin


♥ sitter utanpå, slår inte som de brukar slå

All i can hear is this sound


Typ min nya drog, den är mysig på nå konstigt sätt.

Efter att ha kommit försent till skolan idag pga isen på vägarna (kaaanske gick lite försent hemifrån också), och sen skrivit klart hela samhällsarbetet och postat ett brev som förhoppningsvis kommer återvända med massa pengar i så gick jag och johanna på stan, köpte upp hela 480 spänn.. Och jag som tänkte vänta till luleå med besti, men vad gör man? Nu har jag just pratat i telefon med elina i typ en timme, och nu ska jag hoppa ner i nå mysiga byxor och göra middag för första gången den här veckan. Sen måste jag plugga och plugga. Kom på nu att jag måste skriva klart om australien till på fredag, på engelska! Och jag har knappt börjat, kanske dags nu. Sen får vi ju inte glömma den självklara matten som såklart ligger så fint och väntar på mig på köksbordet..


New in.

When music made us all unite

Har just traskat innanför dörren efter en bra dag, nu ska jag hoppa i duschen och sen slänga mig ner under täcket framför scrubs och med nå gofika. Idag är en sån dag då jag bara vill gå och gå utomhus för att det är så himla fint här. Helst nu när det är snö och svart himmel, och när gatulampan lyser ett mysigt gult ljus så snön ser ännu mysigare ut. Och om man tittar riktigt noga så ser man några fina människor som går och håller handen lite längre bort. Godnatt. 


Snöig bild från skolan på dagen då det kom cirka tre decimeter under en natt.

11 oktober


Och om ni undrar vem som har fotat alla fina höstbiler på senaste, bl.a. conversen och på mig och elina, så är det den HÄR fina bruden som gjort det. Har dock redigerat om vissa av dom till svartvitt.

Nu ska jag gå neråt i den här staden som bara har uppförsbackar och va med en kååmpis. Hejdå.

Sluta

Vaken, och sur som fan. Nu ska jag ta min frukost och snabbt borsta tänderna sen bege mig mot skolan. Hinner inte ens äta inne, tror jag. Och från och med nu, ja från och med nu ska jag sluta skriva så mycket här. Orsakar bara problem för mig. Nu vet ni det.

Du är inte vem som helst



Nu hoppar jag ner framför ett dubbelavsnitt av scrubs. Och nej, jag har inte jobbat klart matten. Shame on me.

Somewhere only we know



Jag sitter kvar igen, nu saknar jag min bästa vän.

Little secrets



Slutade 20 över tre efter att ha tillbringat hela dagen med min galna klass. Och då gick jag hem och då kom alle också hit. Han for alldeles just, har varit och shoppat lite grejer. Och sen drog vi ett skrov här hemma i mitt lilla place också. Har även idag invigt min kaffebryggare, vuxet av mig! Smakade dock inte ens. Nu ska jag slänga några kläder i tvätt och sen ska jag byta om till nå sköna kläder och skriva klart matten. Sen hoppa i duschen och sova. Ganska mysigt de med.

Bara du håller om mig blir allting bra



Godmorgon snöflingor. De är så konstigt att jag aldrig aldrig aldrig någonsin är lika pigg på måndag som jag är på tisdag. Nästan så att jag bara vill lägga mig i sängen och dö bort så jag kan sova. Men är iallafall uppe, bara sådär en timme försent. Men ska göra en macka och hälla upp lite fruktsoppa och sen fixa fejset. Sen blir de väl att traska till skolan i iskalla snön. Längsta dagen idag, tuuungt.

I’m stuck in a town with people I don’t know anything about


Du får leva med det resten av ditt liv

Nå kan börja med att säga att den här helgen inte alls vart som jag tänkt, inte på något sätt faktiskt. Igår for jag iallafall ut med alle och de slutade med att marcus, yennie, anna och robin kom också. Sen for vi hem och sov vid fyra tror jag de var. På söndag vaknade jag efter en gudomligt skön sömn och direkt hoppade jag i kläderna och for ut med evve och elina. Blev flera höstbilder och lite friskluft rikare. Sen for jag, mami och elina och åt lunch. Efter det till elina och mysa en stund innan de var dags att åka hem och packa. När jag väl satte min fot på bussen så kom allting, alla tankar och alla känslor. Så jag tror jag kanske stannar här i helgen, de blir nog bäst så. Kanske får hit världens finaste kompis då också. Saknar henne redan. När jag väl kom till staden så möttes jag av massa snö och snöflingor, så fick konka på mina väskor till konsum för att köpa mackor och fruktsoppa. Nu har jag druckit några glas fruktsoppa och ska hoppa i duschen. Fast innan de, ringa världens finaste yen.


Vill hem nu

Ni kommer aldrig fatta ändå så.

I don't want to mess this thing up

56tyhbjnkml,df ghjkldrtvybn6yujkm,c bhjnkm

Sitter nu och väntar på alle tror jag, ska åtminstone hitta på nå med han. Säkert nå andra också. Fast hade velat träffa finaste också, har inte träffat henne på jätte länge. Nu ska livet fortsätta att suga i några minuter, sen blir de nog att fara.

Du tar sönder mig

Igår fick jag nästan springa hem från skolan och packa för sen kom pappa och hämta mig. Då bar de av mot pvaara och fika och sen hit. Och kan tala om att de kändes gode konstigt att vi bara åkte 12 mil söderut men all snö hann ändå försvinna på vägen. Det var ju vinter där och här fortfarande höst.

Sen for ju jag och syster till byn, mös framför idol och sen for jag och tog en bastu med världens finaste sandra. Efter det hem och sova. Kom alldeles just hem och nu ska jag ligga framför tvn till någon har vaknat, och tills jag slutar känna som jag gör. Sen försöka pallra mig på stan och kolla skor. Efter det så kanske de blir att vara med alexander och säkert marcus också. Men de ser vi ju hur de blir.

Historien upprepar sig, måste byta spår

Packar om väskan och far till papi med världens finaste storasyster.


Om ett år.

Svarar

annavera om Fördelen med att bo här:

Var bor du? Bor du ensammen? Vilken linje går du? Kan du lägga upp bild på din lägenhet? :)


Hej! Jag bor här uppe i norra norra Sverige, vi har en stor gruva i ett berg och Hjalmar Lundbohm var den som grundade staden. Någon chansning? :) Ja, jag kände för att vara lite lustig, hehe. Jag bor ensam i en liten lägenhet som är min och endast min, och jag går teknik. Och bilder, ja de kommer i sinom tid.

Fördelen med att bo här

Vaknade upp och såg att himlen var dimmig, så gick och kolla lite närmare. Och vad är det jag ser? Jo över en decimeter snö ute på backen, hur bilarna slirar sig upp för gatan och snö överallt. Mitt fönster gick nästan inte att titta ut igenom. Och här är jag, med tygjacka och tygskor, snart påväg till skolan. Äsch då, jag får härda. Blev så lycklig av snön att jag kommer vara glad resten av helgen.

För kärleken är stark, men kärleken är svår



Säger bara: fuck tvättstugan. Idag är en sån dag då jag bara vill packa min saker, dra hem och aldrig någonsin flytta hemifrån igen. Har tvättat jävla tre gånger idag, vet någon hur jobbigt det är att vänta på att tvätten ska bli klar?? Jag vet. Har även gjort matten så långt jag orkade, men är inte klar ännu. Fast tror jag skiter i den nu. Ska hoppa i duschen, sörja min försvunna torsdag som bara gick åt till att leka vuxen fastän jag hade planerat massa roligt och packa väskan. För imorgon, ja då far jag till flera fina ♥

Cheers to the freaking weekend

Ungefär såhäääääär skönt att vara av med kemiprovet. Så nu ska jag slänga några kläder i tvätt om de inte är upptaget. Och sen fixa middag, lagomt hungrig. Tur man har klämt en nutellamacka direkt man sluta skolan! Tjockis som man är. Skolan var ändå skön idag, lagomt störd klass man har. Och sen är de ju fredag imorgon, så de gör den här dagen guld värd. 

Och nu är inte den här dagen lika mycket guld värd, kom på att min bästa parfym har varit spårlöst försvunnen i flera veckor nu.. Bara svälja sorgen och gå vidare.

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort


När idag blir igår

Idag var det kanelbullens dag, visste ni de? Nu hoppar jag i säng.


-
När jag faller, 
orkar du för två?
När idag blir igår,
kommer du att älska mig då?

Nu vet jag att du var äkta

Ibland är det bra att skita i allt


Detta är vad jag hitta på engelskan i fredags :) T
änk vad minnen kan få en att ändra humör snabbt, kan medge att livet blev lite gladare då. Saknade minnen..



Nu har jag iallafall kommit in efter en tung springtur, eller ska jag kalla det maraton mot mig själv? Kanske de. Direkt jag kom innanför dörren föll jag ihop i en enda hög på golvet. Legade där i flera minuter, började sedan klä av mig på golvet för att jag inte orkade ställa mig upp. Nu blir det dock duschen, tror jag slänger i en ansiktsbehandling också, kanske hårinpackning med. Mysigt. Sen blir det att spendera kvällen med näsan i kemiboken med en kopp te och en saknad människa i mitt huvud. Ibland är det bra att ta ut sig till max och bara skita i allt.

Detta är iallafall resultatet av min springtur som jag aldrig ska göra igen: 


5 of 5 toasters

Kan innan jag hoppar ner i byxorna berätta om helgen. Fredagen vet ni ju redan, men lördagen och söndagen vet ni ju ingenting om. 

lördag så började kvällen hos Simon. Sen hamnade vi hos Mathilda med nå folk. Därifrån vidare upp till malmsta och var där, de var aproligt. Träffa alla jag ville träffa ihelg, så de var ju ett plus (förutom sandra..). Men det var dock alldeles för mycket folk, så efter någon timme for jag ut med philip, yen och hundra till och trängdes resten av natten i bilen. Kom hem sent och somna direkt. 

söndag morgon så vart de att fira mami. Sen for jag och yenyen somsagt till marcus och städade där och var snälla. Efter det pizza som ni redan vet. När den var klämd så blev de lite födelsedagsfika igen, hehe. Och efter de for vi ut och träffade nicke och hade de bra i någon timme. Klockan vart sen åtta, och de innebar: Gustafsson 3 tr! Så hem direkt och kika, sen ut och träffa danne och emelie, så hade de bra i en timme eller så då också. Hem sen direkt och sova sött. Var en mysig dag.


Har världens finaste systeryster.

En dag mindre

Imorse satte jag mig i bilen tillsammans med mor min och for till lägenheten och skolan. På lunchen drog vi en kebabtallrik hemma hos mig och fixade tvn och de. Sen gick jag till skolan igen för några lektioner. Nu är jag hemma och äter en macka eller två, och njuter av femman. Inte för att det är något bra där men kollar på den bara för att jag saknat den sååå mycket. Vädret imorse var så härligt och mysigt, knall blå himmel och sol. Och nu är de nästan regnväder och minusgrader typ.. Om de ska regna och vara kallt kan de lika gärna komma snö direkt istället. Ska snart öppna kemiboken och bläddra mig igenom två kapitel som jag missade förra veckan, prov på torsdag. Får se hur de slutar. Fast först, dra på mig mysiga byxor så jag inte fryser ihjäl. Och nu, ja nu är det en dag mindre.

Städar

Sitter i marcus lägenhet, har hjälpt yenyen att städa bort all fylleskit. Och nu ska vi klämma pizza. Bloggar typ ikväll tror jag. Åker hem först imorgon, ganska skönt ändå.

Happiness is just outside my window


Bilder från tror jag kanske förra helgen, eller helgen innan det. På mig och systra mi.

Sitter nu hos elina, hon städar som en jävla dåre. Gårdagen blev bra trotsallt. Började med att man halvt som halvt kollade idol, sen gick man och mötte sin fina på konsum och där bar de av till henne. Hon fixade lite grejer och sen hann vi vara ut minst tre gånger och träffa massa folk som kom och ville kramas. När allt de var klart så kom simon, så då bar det av ut med honom. Var med honom till natten och sen for jag och en pojke och sov. Vaknade ungefär tio imorse och då var vi så hungriga så vi for till nyfiket och drog en frukost. Dit kom även alex och fredrik, så fikade med dom och tog ikapp lite. Det var nog bästa tänkbara morgonen tror jag, så fint väder, så bra musik, så bra sällskap och sånt bra humör. Nåväl, efter ett tag for jag hem och duscha en snabb sväng, sen ut på stan med elina. Köpte lite saker och tog en till fika. Träffade även saknade jennifer. Därefter till moffas nya place, träffa släkten och nu sitter vi ju somsagt här hos elina. Funderar på att dra ut och fota om de inte blir allt för fult väder. Kanske springer förbi simoneb på vägen också. Sen hem och käka tacos, efter det ska vi ut. Kan inte sitta inne när vi inte har internet ännu. Hoppas på en grym och minnesvärd samt mysig och fin kväll.
RSS 2.0