ten million fireflies.

LÖRDAG började med att jag vaknade 20 i fem för att sedan bege mig mot sjöpen, där väntade mitt fotbollslag och en stor buss. Plus massa ungar också som skulle dela buss med oss. Vi skulle nämligen till Kiruna på en stor fotbollscup. Tyvärr vann vi inget, men det var jätte roligt! Men jag fattar inte riktigt hur de som delade in lagen i omklädningsrummen tänkte egentligen, vi var fem olika lag i ett litet omklädningsrum med TVÅ duschar?! Det legade saker överallt, på bänkarna, under bänkarna, mitt på golvet, i krokarna på väggen, under väskorna ja överallt! Men det var bara att trängas där.. Iallafall så tyckte jag att vi verkligen kämpade ute på plan även fast våran målis skadade sig och en spelare började må dåligt. När vi mötte det bästa laget i hela cupen (som vi trodde iallafall) så kom vi fram till att vi var minst lika bra som de om inte bättre! Det fanns en tjej som stod och tacklade mig hela tiden så jag fick lust att nita till henne, men jag ångrade mig snabbt och tacklade bara tillbaka, hehe...
När vi kom hem vid 9 tiden så var jag helt slut, somnade påväg hem.

Snart kommer Sandra och hämtar mig, bäst att börja packa! Sen när jag kommer till stan ska jag på träning ♥

Riktigt fint gjort.

Kan kortfattat sammanfatta min dag.

Den började med att jag vaknade 20 över fem på morgonen, sen for jag till mamma, sov i bilen.. vaknade utanför huset i mbgt, gick och lade mig. vaknade 11 för jag glömde ställa klockan på kvart i nio, så missade en lektion sen for jag till skolan, hade en lektion, for hem, packade saker till imorgon, for till sandra.. for till stan med sandra och gick på minnesstunden för ellinor med josefin, kasper och gustav... det var så himla fint, massa ljus, hennes bästa vänner och släkt.. massa rosor och bilder.. hojja! sen for jag till byn med sandra. for till farmor och farfar. gjorde ett sorgband som vi ska ha imorgon på matchen, (vi ska spela för henne!) sen for jag tillbaka till sandra, kollade let's dance, for hem, färgade yållans hår.. nu ska jag sova. ska upp tidigt imorgon..

Det är insidan som tar skiten.

Idag på skolan märktes det verkligen att Elli har dött.. Ingen vågade prata om det, man var rädd för att såra någon.. ingen vågade le, man var rädd för att folk skulle tro att man var glad för hennes död.. Men sanningen är den att alla sörjer på sitt eget sätt, vissa gråter och stänger ute allt annat, vissa låtsas som ingenting för man vill inte fatta, vissa pratar om det för det kanske är det bästa sättet.. alla får sörja på sina egna sätt. Man är alla lika ledsna på insidan iallafall. Och nu menar jag inte att jag inte sörjer elli, såklart jag gör.. hon var en glad tjej som var lätt att prata med och jag saknar henne, fastän vi inte var så bra kompisar så gör jag det. Det är alltid lika hemskt när någon dör, man fattar som inte.. Men jag tänkte bara säga att det är okej att sörja på sitt eget sätt, man behöver inte visa det för att sörja någons död...

När man dör sägs det att man blir en ängel och hamnar i himlen, i ett annat liv, ett bättre liv. Det är inte rättvist när en ung tjej måste lämna världen  ♥  vila i frid

vila i frid ♥

är i chocktillstånd.. fattar inte att det har hänt. kände inte henne så värst bra, helst inte sen hon flyttade. hojja, vad hemskt. ingen ska behöva känna som hon måste ha gjort..

All done.

Blev just HELT klar med rapporten, hade nämligen tänkt lämna in den imorgon som utkast så att jag hinner ändra ifall det är något som inte stämmer innan sista inlämningsdatumet. Känner mig riktigt stolt just nu!

Hjälp de svårt drabbade i Haiti.

Det har jag gjort.

Stöd Rädda barnens arbete i Haiti genom att smsa "10katastrof" för att skänka 10 kr eller "katastrof" för att skänka 50 kr - till 72950.

i always said that i would make mistakes.

Nu har jag äntligen klippt mig, vet inte riktigt om jag är helt nöjd, tyckte det vart ganska kort, men frissan sa att det var ganska slitet.. och jag som försökt skära ner på allt "platta hår grejs" på morgonen.. Får väl snart sluta helt då. Nej nu ska jag faktiskt fokusera på mina läxor, har några som måste vara klara till imorgon. Ciao.

Varför?

Varför är min storebror så himla teknisk och inte jag? Allt det han gjorde på 3 minuter har tagit 15 år för mig att lista ut hur man gör, har inte ens nu någon aning om hur han gjorde. TACK älskade bror ♥

Nu ska jag lägga mig ner under täcket och slå på filmen Taken, hoppas den är bra, alla säger iallafall att den är bra. Om den inte är bra är det bara att kryssa och slå på My Sisters Keeper, den slår allt med hästlängder! Godnatt gott folk, jag är på gott humör.

Rise and Shine.

Goodmorning sunshines. Jag vaknade redan vid 10, bara för att jag ska vara pigg och alert när det är skola idag. Och då vet jag vad ni tänker; "SKOLA, IDAG?!" Och ja.. jag vet, inte har man väl skola på helgen? Men tyvärr så är det så att vi har ett projekt här i stan, så att alla åttorna får vara med och bestämma hur vårat samhälle ska se ut nu när det är så mycket förändringar som händer. Gruvan blir större, man måste flytta hus och delar av samhället försvinner.. vi på något sätt ska försöka ge förslag på hur det ska bli, ett bättre samhälle. Låter konstigt, men jag ska iallafall dit idag. Om man går dit idag så får man en hel komp dag från skolan, och vad är 2 timmar på en helg mot en hel dag med 6-7 timmar?

it feels like home to me.

Kollade nyss klart My Sisters Keeper, den var så himla fin och sorglig. Om ni inte har sett den måste ni se till att se den. Jag varnar er.. ni kommer börja gråta, så se till att ha med näsdukar. Och innan jag såg My Sisters Keeper såg jag Saw lll med storasyster, så jag kan inte direkt säga att jag har gjort mycket idag.

Always so tired.

Jag har kommit på en sak. Kanske lösningen på mitt problem, eller lösning är det väl inte, men det kan ju kanske vara orsaken till att jag är så trött. Igår var jag ju hos Jesper som sagt, och precis varenda gång jag varit där har jag varit svin trött efterråt. Man blir så himla sömning av att vara där, spelar ingen roll vilken tid man kommer hem. Konstigt..

godmorgon

jag kanske håller på att bli förskyld, är täppt i näsan och så nyser jag hela tiden.  jag är enormt trött också, vaknade halv ett av att mamma väcker mig, är fortfarande svin trött, fastän jag sovit nästan 12 timmar.. hm..

Förresten,

Jag har klickat hem en bikini och nya skor för någon dag sen! Ska få dom nästa vecka, längtar tills jag får testa dom. Men snart ska jag då åka till Luleå och shoppa, för allt jag vill ha kanske inte passar om jag beställer, måste ju testa också. Nu ska jag äta tacos!

I'm not that ordinary girl

Dagen började med att jag vaknade och började klä på mig, när jag var helt påklädd och skulle börja platta håret kom jag på att jag måste duscha först, då kollade jag på klockan för att se ifall jag har tid till duschen, klockan var halv två på natten! Så jag tog av mig kläderna igen och gick och la mig, haha.
Efter skolan kom Jeppe, Benna och Erica och hämtade mig från därifrån, vi gick till Jeppe. Sen kom Jonne också.
Nu ska jag snart äta tacos, är hungrig trött och rastlös.

tengo hambre, tengo sed, tengo frio y tengo sueño.

När jag kikade in nyss på bloggen såg jag att den designen jag laddade upp i förra inlägget verkligen inte var fint, så så ska jag inte ha! Måste försöka mig på Photoshop någon dag. Nu ska jag ta en macka sen börja plugga till provet imorgon, men jag tror det går bra.

you always want a lot, but there is few things you can get.


Vill göra om min blogg, ungefär såhär ska den se ut. Är jätte nöjd med den headern jag har nu, det är inte det, utan det är bara den tråkiga färgen som jag stör mig på. Hoppas jag kan ordna detta snarast, det går nämligen inte att ladda upp bilder på bloggen. När man ska göra om designen alltså. Nu ska jag gå upp och ta en fika, sen godnatt. Måste bara tillägga att jag äger på paint!

150 blir 0.

Har inte varit inne på ett tag så när jag loggade in på bloglovin såg jag att jag hade 150 nya inlägg, vet ni vad jag gjorde med dom? Markera som läst.. Tror verkligen inte att jag orkar sitta hela kvällen och läsa igenom några tråkiga inlägg, nej tack! Har annat för mig, har faktiskt pluggat väldigt flitigt idag. Är ganska nöjd över mig själv, men det är väl det man ska vara antar jag.

to change this lonely life.

Nu ska jag fika, sen hoppa i sängen. Idag har jag bara gjort samma gamla vanliga som jag alltid gör på helgerna, är hos sandra och gör allt möjligt. Godnatt.

you're just some shit we've already forgot.

nu väntar jag på pappsen, ska till byn och köra lite skoter med sandra. Kommer spendera hela helgen där. På måndag ska jag ta spruta, så hoppas den här helgen aldrig tar slut..

Hoppas jag får några läxor gjorda också.

så gick det med den pluggningen.

har bara öppnat boken än så länge, här är några bevis på vad jag sysselsatt mig med istället.
        
Hahah, jag är riktigt bra på att glömma bort det jag egentligen ska göra.

God mat & lite presenter.

Var nyss på Harrys med pappsen och storasyster, åt citronstekt kycklingbröst med potatispuré och grönsaker, gudomligt gott! Pappa hade med sig lite paket till mig, jätte fina, tack! Men jag måste gå och byta ut ringen och armbandet till en storlek mindre, men bortsett från det var de jätte fina. Nu ska jag ta fram engelskan och plugga lite grann. Undra varför det alltid är så att den läxan som inte är så viktig och man inte behöver stressa till som är den som lockar en mest? Har verkligen ingen lust att plugga engelska, helst inte spanska! Hade helst bara tagit fram so'n och låtit tiden glida förbi, men icke sa nicke, det går inte.. Nu ska jag sluta babbla strunt prat, hejdå. Förresten, kläderna jag fick idag passade perfekt, nu är det bara att hoppas att paketet som kommer nästa vecka också passar lika bra.

let's call it money for nothing.

Nu ska mamma fara och hämta ut mitt paket på OKQ8, mina kläder som jag har beställt är här nu! Sen ska jag äta middag och såklart testa mina kläder så att de passar. Ikväll får jag se vad som väntar, kanske åker till någon eller så stannar jag helt enkelt hemma och pluggar.

Trivial Persuit

Sitter och spelar tp med Moa och Kevin, jag har flest tårtbitar, kanske för att jag tar barnfrågorna, men det bryr vi oss inte om, jag är ändå bäst hittills! :)

Idag fyller jag som sagt år, jag har fått massa bra grejer som jag är jätte nöjd över, sen kom sandra och då har vi haft det lite kul. När hon for hem gick jag och moa och mötte kevin och nu sitter vi alla här och spelar.

en väldigt snygg bild från idag.

F15

idag! grattis till mig själv :)

Nu ska jag göra klart de sista prylarna sen bege mig mot skolan, hoppas bara min handledare inte har bestämt sig för att spela "ja må hon leva" på munspel idag.

back to reality

Nu bloggar jag de sista fyra minutrarna av friheten. Nu är lovet snart över, imorgon är det skola, inge mer nöje eller sovmornar.. men egentligen är det bra, att man kommer tillbaka till rutinerna alltså. Inte för att det är ett alternativ jag hellre väljer än att få sova länge och göra vad man vill och inte behöva tänka på läxor, men egentligen är det bra att man har rutiner, så man har något att sysselsätta sig med och fördriva tiden på. Idag har jag varit på damernas fotbolls träning, riktigt kul och nyttigt. SKa verkligen göra det oftare nu när hela laget gör det, det enda dåliga med dagen var väl att jag kommer få en riktig träningsvärk för att jag är så pass otränad som jag är just nu, efter julen och allt. Men nu ska jag sova, godnatt. Förresten, jag har ställt klockan på 20 över sex!!

You tell me.

Tur att man har något att göra... Igår somnade jag faktiskt föra tolv, jag tror till och med att jag gick och la mig vid halv elva. Var så himla trött. Så jag ställde klockan på nio, för jag måste börja vänja mig att kliva upp 20 över sex nu i fortsättningen. Nu ska jag se om jag kan hitta på något roligt att göra.

slutkörd!

har varit på träning idag, riktigt kul, men samtidigt jobbig. kanske var den jobbigaste träningen under hela min tid som jag har tränat fotboll. men nog märker man allt att man bara har latat sig under julen, kanske det var därför träningen idag var så jobbig. otränad är exakt vad man har blivit.

dagens.

DAGENS:

klädsel: sovkläder/mjukisar/jeans & tröja.
smink: inge.
låt: hela livet var ett disco.
planer: äta, hitta på nått.
sötnos: sandra, elias.
händelse: sovit hos sandra, kusinerna kom.
längtan: födelsedag, thailand.
film: ingen.
roliga: inatt, svin kul!
måste: äta.
mat: pizza & macka/köttsoppa.
imorgon: träning ♥

du är en av världens allra bästa.

    

you're everything i thought you never were.

Kom ganska nyss hem från sandra, vi hade riktigt kul där hos henne igår. Sen hela natten också, men vi var ganska trötta, så det är väl anledningen till att vi knappt kunde andas av allt skratt. Snart kommer mina kusiner hit upp till kylan, riktigt kul att träffa dem. Nu ska jag fortsätta klicka vidare här på internet, uppdaterar senare någongång.

Run to the hills, run for your life.

Snart beger jag mig mot mellanområdet och träffar lite folk, sen vid 9 beger jag mig mot fjällnäs. Ska sova över hos sandra idag, tror inte jag bloggar nå mer.

I dont wanna be anything other than what i've been tryina be lately.

Min mage vrålar efter mat! Har inte så mycket mer att berätta, för jag är verkligen inte på blogghumör.

godnatt.se

Hahaha!! Jag skrattar högt för mig själv här i mitt rum.. Jag ska gå och sova nu, och då tänkte jag att jag lika gärna kan skriva godnatt på bloggen. Och då när jag skulle klicka på internet fältet och skriva www.blogg.se så skrev jag istället godnatt.se! Hahah, nog märks det att man är trött om man inte ens vet vad man skriver. Godnatt.

dagens (7januari)

DAGENS:

klädsel: jeans, tröja/mjukisar, tröja
smink: mascara, puder
låt: take a minute.
planer: sova.
sötnos: sandra.
händelse: pass foto.
längtan: födelsedag.
film: glee.
roliga: sandra.
ste: sova.
mat: hemma gjorda hamburgare.
imorgon: förhoppningsvis sola, sen vara med folk.

visste ni..

att det nu är den åttonde januari, en dag mindre tills jag fyller år, en dag mindre tills vi åker utomlands, en dag mindre tills jag får mina kläder jag beställt, en dag mindre tills allt.

this ain't a fairytail

Imorgon har jag tänkt gå och sola ifall jag får med mig någon. Elli erbjöd sig själv, men jag vill inte att hon ska följa, för hon hade inte tänkt sola, bara sitta därute och vänta på mig, nej då går jag hellre ensam, för om hon följer med får jag bara dåligt samvete att hon är ensam där ute i flera minuter.

hoping that the whole world understands.

Vid kvar/20 över tio for sandra hem, kändes som att jag inte hade träffat henne på år och dar! Vi käkade lite popcorn och kollade på tv serien Glee som jag verkligen har fastnat för. Sen har vi bara pratat och suttit i mitt nystädade och mysiga rum ♥ Nu ska jag springa upp och ta en macka, blev riktigt sugen på nutella men jag har lovat mig själv att sluta äta sånt skit som man blir beroende av och gör att allt slutar med att man går upp nåra kilon i onödan. Inte för att jag inte vill gå upp i vikt, men det är ju inte fett jag vill ska väga. Det är musklerna jag vill bygga på. Men nu ska jag springa upp, när jag väl börjar prata strunt blir det bara tjorvigt tillslut. Godnatt, tänkte ta en tidig natt idag igen.

I'm just gonna take a minute.

Idag vaknade jag elva, konstigt nog kändes det ganska skönt. Solen lyste och det var varmt där jag satt och kollade tv, kände ingen press alls. Så jag hoppade i duschen och när jag var klar med det fixade jag mig och satt lite på datan. Har börjat gilla mitt rum mycket mer nu när vi har möblerat om och slängt in ett soffbord och slängt ut skrivbordet, är mycket mer där nu. Känns ganska mysigt att vara där när bara någon lampa lyser och när man har ganska hög musik och bara njuter. Idag har jag iallafall varit och tagit ett nytt passfoto, mitt gamla pass går ut och då var det dags för ett nytt. Kan inte fatta att det bara är några dagar kvar tills vi ska utomlands, kommer bli så himla kul, synd bara att vi inte fick med hela familjen. Nu väntar jag bara på Sandra, får se vad vi ska hitta på. Finns inget att göra här, så kommer väl bara sitta och tråka när det ändå är så kallt ute.

jag står här, och du står här.

Idag har jag bara varit hemma, men faktiskt har jag inte slöat ett dugg. Har haft fullt upp hela tiden. Vaknade vid 20 i ett och då fikade jag. Sen resten av dagen har jag spenderat nere i mitt rum, har städat bort mina tre julsaker (hehe), sen har jag faktiskt kastat ut mitt skrivbord, slängt in ett soffbord, möblerat om, fixat och trixat med alla lådor, slängt onödigt skit som faktiskt inte har någon betydelse om man har det eller ej, dammtorkat & dammsugit. Blev riktigt bra, är hur nöjd som helst. Rummet blev mycket större också, och man kan inte kalla mitt rum stort men nu ser det faktiskt ut att rymmas hur mycket som helst. Nu är det bara att packa upp från väskan och föra det in i garderoben som gäller. Har en tendens att lämna kvar kläderna i väskan som de kommit med, om jag haft kläder nerpackat för att jag har varit hos pappa så när jag kommer till mamma brukar de oftast ligga kvar i väskan några dagar. En egenskap jag försöker bli av med. Nu ska jag bara njuta i mitt "nya" rum, det doftar städat.

TEST - 6 januari!

Vad blir ditt namn baklänges? annoy.
Har du gjort en snöängel i år? nej.
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? aldrig sovit över. 
Har en dröm gått i uppfyllelse?
nej.
Tycker du att sengångare är söta? ja.
Har du någon gång testat karate? nej.
Första sporten du gick på? brottning kanske?
Minimorötter eller pommes frites? sprolla.
Vad längtar du mest till just nu? thailand .
Hur gammal har du tänkt bli? så gammal jag kan bli utan att bli sjuk och handikappad.
Har du haft vattkoppor? ja.
Vad drömde du inatt? något om elli iallafall.
Vilken tv-serie är bäst? oc.
Vad åt du senast? taco chips.
Höga eller låga strumpor? låga.
Vad är du mest rädd för i hela världen? döden. 
Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
ja.
Vad har du för färg på ditt påslakan? grå?
Bikini eller baddräkt? bikini.
Snyggaste läraren? vet inte.
Är du mörkrädd? om jag är ensam.
Har du någon gång haft på dig ett par trosor? nä?? 
Riktig gran eller plastgran?
plastic.
Tänt eller släckt när du ska sova? släckt.
Godaste drickan till frukosten? juice.
Vill du bli president? nej.
Har du spelat tjej i en teater? ja.
Duscha eller bada? båda.
Har du gråtit i skolan nån gång? ja.
Har du någonsin sminkat dig som punkare? nej.
Sjunger du på toa? ibland.
Vilken färg har din jacka? röd.
Använder du långkallingar? ja, oftast.
Är du höjdrädd? nej.
Vilket land vill du åka till? thailand, usa, chile, canada.
Vad var det senaste som fick dig att skratta? har inte skrattat på ett tag.
Vad ska du göra NU? jag ska fortsätta ha tråkigt.

booooored

har enormt tråkigt! KOM OCH GÖR SLUTET PÅ DENNA KVÄLL ROLIG, för jag orkar iallafall inte gå ut i kylan.

dagens

DAGENS:

klädsel: jeans, huvtröja, undrkläder
smink: inget
låt: gotta find you - joe jonas
planer: vet inte, inga tror jag.
sötnos: ellinor slår alla ♥
händelse: fikat på nyfiket
längtan: thailand.
film: star wars.
roliga: moa & yonas.
måste: sova.
mat: bacon ♥
imorgon: dagens imorgon ?

bara några dagar kvar.

sen bär det av till Thailand, längtar verkligen! Synd bara att vi inte fick med hela familjen. Längtar extra mycket när det är så pass kallt ute som det är nu. Okej, jag gillar vintern, den är helt underbar. Men något jag inte står ut är den bitande kylan. Om man inte har kläder som räcker så är det väldigt väldigt kallt. Sitter hos bror min. Har nyss varit på stan och inhandlat lite presenter & sen tog vi en fika. Har inga planer för dagen, men känner verkligen att jag inte orkar vara ute. Det är då ett som är säkert!


and as our life change, come whatever. we will still be friends forever ♥

spark, ellinor & iskalla fossingar.

det är det som stått på min meny idag. Har varit med Ellinor, först var vi och stal Simons spark och sparkade till Mbgt, sen vidare mot OKQ8 och köpte choklad. Sen har vi sparkat tillbaka till Simon, lämnade sparken och gick hem. När vi kom in genom dörren gjorde det rejält ont att gå på fötterna, hade bara kunnat hugga av dem utan att det hade kännts, hade ingen känsel kvar. Sen har vi bara varit inne och sedan drog jag hem.

Goodmorning starshine!

Tänkte bara kila in en snabbis och tala om att jag lever men inte har någon blogg lust. Vaknade kvart i ett av att lillasyster kom och väckte mig, och tur det! Vill sluta sova så länge! idag har jag inget planerat, men som vanligt hittar man alltid på något nytt, spännande & roligt.

New Moon ♥

Kom hem från bion vid 10 ungefär. Den var mycket bättre än förväntat! Jag älskar alla filmer som gjorts och kommer göras, längtar enormt mycket tills nästa kommer ut. Nu kollar jag Star Wars på tv, så kan inte blogga.

you got me singing like nananana everyday

snart ska jag dra, ska till folkan och se på bio! New Moon, hoppas den äger skiten ur alla andra "biosar" jag har sett förut! Nu ska jag kila upp och se ifall jag har mat på ingång.

you got me singing like nananana everyday

snart ska jag dra, ska till folkan och se på bio! New Moon, hoppas den äger skiten ur alla andra "biosar" jag har sett förut! Nu ska jag kila upp och se ifall jag har mat på ingång.

Mycket man vill och inte vill.

Har så himla mycket jag vill göra just nu! Som t-ex: shoppa loss, gå på bio, fylla år, få körkort, sova osv osv. Hade kunnat göra listan vääldigt lång. Egentligen så vill jag bara krypa ner under täcket och slå på en film, hojj det hade varit så himla mysigt och varmt! Är trött, så ni kanske hittar mig i sängen snart. Först ska jag bara få nå käk i magen! Imorgon hade jag tänkt att jag kanske skulle, ifall jag vaknar, gå på bio. Inte bara en, utan två ggr! Den första går klockan 14:00 och ifall jag vaknar och har lust kanske jag tittar på den. Den andra går klockan 19:00 och den är jag bombsäker på att jag ska titta, jag måste titta den därmed bestämt! Den första är Alvin & gänget 2. Och den andra är New Moon, vill verkligen se den! Man måste nog vara ganska tidig för att få en bra plats.. Men man måste ju offra sin tid om det är något man verkligen vill.

you've been doing it all right!

blev inte så värst mycket uppdatering idag som jag trodde det skulle bli. Men det är något konstigt med datorn som gör att det inte går att byta internetsida. Jag kommer varken in på Msn eller Spotify, för att det inte går att byta bort från facebook. Konstigt.

såja.

jag tog bort den, det var enklast så. kommer nog uppdatera mycket inatt, för jag känner att jag har väldigt tråkigt och inte är trött. Så, var beredd!

hdsakdnas.

jag hatar när datorn "slutar" funka. laddar upp mer bilder sen, eller så gör jag helt enkelt så att jag tar bort hela inlägget.

only because this is a way to make me get more texts per week.

Har nyss ätit en av mamma goda nybakta bröd, mumma! Slänger in en väldigt snygg bild, enligt mig iallafall ;)

century gothic

Har ändrat stilen på rubriken, blev väldans nöjd :)
Kom hem för några minuter sen, tog bussen hem från Sandra. Har varit där med Angelica och Vanessa också. Först sjöng vi lite singstar som jag själv anser gick jätte dåligt, har nog inte vunnit en enda gång inser jag. Hoppas på att det blir fler inlägg per vecka, för jag var nyss in på bloglovin och såg att det bara var 10 stycken inlägg per vecka, medans alla andra har kring 30. Jag måste nog kanske skärpa mig. Men jag tycker ändå jag har uppdaterat mycket den senaste tiden, så ett stort plus åt mig.

Day after tomorrow ♥

Jag är nog lite trött nu också.. Trodde det var Lördag idag! Och då vart jag så himla glad, men när jag kom på att det är Fredag så blev jag lite nere. Längtar som bara den till Söndag, då är det nämligen bio här i stan. New Moon ♥

Headline.

Vaknade klockan 14 idag, inte pga att jag hade sovit klart, utan för att mamma kom och väckte mig! Brukar aldrig sova så länge, har nog aldrig sovit så länge. När jag vaknade, fikade jag och tog en dusch. Nu har jag nyss fixat lite i ordning här i mitt rum. Hatar när det är stökigt, nu ser det iallafall lite bättre ut.
Jag är ganska hungrig, så tur att det är middag snart då. Sen efter middagen har jag för mig att jag skulle vara med sandra, angelica och vanessa, men jag ser ju hur det blir med det. Sandra skulle iallafall ringa mig snart.

Har ingen blogglust idag, så ni fick nöja er med ett kort info om dagen bara. Uppdaterar nog någongång ikväll eftersom elli är så snäll och gör om min blogg åt mig. Är helt slut på idéer, så vilken tur att hon har massor då.

2010.

Om tolv dagar fyller jag år! Yes, behövde bara påminna er om det.
Idag har jag först varit hos pappa, vi körde skoter och sedan bar det av till farmor och farfar. Där sa jag hejdå till släkten, sedan for jag till stan. När jag kom hem fixade jag mig och åt middag med mamma, Krister & storebror. När vi hade sett grevinnan & betjänten skjutsade K mig till Elli. Vi satt mest inne till en början, pratade, skrattade och gjorde allt möjligt. Men när klockan närmade sig 00 drog vi ut, men just innan det pratade vi med Ebba. Så hon kom också. När klockan var tolv tittade vi på alla raketer som fyllde himlen med ljus & sedan gick vi till Ebba. När klockan var cirka ett har jag för mig, så gick jag och Elli hem till henne. Strax därpå for jag hem.

Nu känns det bara så himla konstigt att det är första januari år 2010. Förut har man ju kunnat säga noll-nio/noll-åtta osv. nu kommer man säga fel hela tiden, det kommer bli: noll-tio. Fast det låter ju bara sjukt, men man vänjer väl sig med att bara säga tio. Egentligen är det skönt med ett nytt år, nu har man nya chanser, oftast glömmer man det förflutna, det dåliga och besvärliga, det är nu man ska blicka framåt. Vi är unga och behöver inte bete oss som vuxna, vi har hela livet framför oss. Varför krångla till det redan nu?
RSS 2.0