1a advent!

Igår tänkte jag uppdatera där vid nio på kvällen, tänkte berätta att jag och lillasyster hade bakat pepparkakor. Men jag gick och sov istället för att uppdatera bloggen. Idag har jag varit på stan med Ebba & Julia. Vi var på Stacken och kollade när det var uppvisningar. Elli & Alicia gjorde det bra! Sen tog vi bussen hem till mig. För en timme sen åt jag palt och nu har jag hamnat i paltkoma, det kan väl inte vara så bra när jag har fotboll klockan sju. Ifall jag inte kan röra mig dvs. Nej nu ska jag ta och leta reda på fotbolls grejerna och sedan ta det lugnt.

Förresten, kan ni förstå att det bara är fyra helger kvar till julafton? Allt har gått så himla snabbt. Och om man jämför mitt rum med resten av huset så är det fortfarande sommar i mitt rum. Mamma är verkligen en julgalning, jag har kanske en eller två julpyntningar i mitt rum medans mamma har pyntat hela huset redan.

En av världens bästa

Måste bara berätta om en av världens bästa kompisar:

Du är nog den omtänksammaste jag vet. Du har aldrig någonsin ljugit för mig eller svikt mig eller gjort på något sätt att jag blivit ledsen. Du får alla som är runt omkring dig att le, fastän de helst av allt skulle vilja gråta. Vi har känt varandra sen vi börja förskolan. Fastän vi kanske inte umgås lika mycket nu som vi gjorde då, så har vi alltid lika kul tillsammans. Det spelar ingen roll ifall vi inte träffats på 1 dag eller 1 år så är du ändå alltid samma person. Dig kan man prata med om allt. Du lyssnar alltid. Du är en sån man kan lita på till 100 procent. Och det här är ingen "fjortis text" som det står att man hade kunnat offra hela sitt liv för den personen, fastän man inte ens träffat varandra. Det finns ingen annan jag skulle vilja byta ut dig mot, för du är faktiskt underbar Ellenor Koppari ♥ hoppas du vet det.

How do you walk with your head held high?

Har fått finbesök. Min "kusin" från huvudstaden har kommit upp idag och ska stanna i någon vecka. Förresten, idag har jag varit med Josefin. Där var hennes brors barn & de är jätte söta! Har faktiskt inte så mycket att skriva om idag. Det känns som att jag har tappat gnistan. Ha det gött, om det nu är så man säger i Göteborg.

Haven't met you yet.

En kopp te och musik gör min kväll ikväll. Borde egentligen gå och duscha men väljer tyvärr att skriva blogg istället. Jag har inget att skriva om, men det känns ändå som att jag har massvis jag vill berätta. Livet är inte enkelt när man inte vet, så vi får höras någon annan kväll. Godnatt ♥

Man säger "AJ"

Har ont efter vaccinet. Hela vänstra armen värker.
Idag var det ganska många som var sjuka pga. vaccinet, så vi hade ingen gympa.
Nu ska jag bara ta min mobil och sedan bege mig mot Ebba. Där är Julia och vi får se vad vi hittar på, hejdå för idag.

Imorgon kommer vara den värsta dagen på hela året.

För imorgon ska jag ta svin influensa vaccinet. Jag kommer seriöst börja gråta, så rädd är jag. Jag skakar redan.

Den tjugförsta november tvåtusen nio

Vad snabbt det här året har gått. Om jag tänker tillbaka på förra vintern så kändes det som att den gick hur söligt som helst, och sen kom sommaren, som kändes som en evighet, och nu helt plötsligt är det vinter igen.

Idag har jag och Sandra kört skoter, deras nya skoter.

En snabb

Tänkte bara kila in och säga att Polaris RMK 900 är världens bästa skoter.

Godnatt

Jag har lockigt hår

Egentligen har jag rakt hår, men ibland har jag lockigt. Som när det är blött ute, så fort jag kommer ut krullar det ihop sig. Jag gillar lockigt hår, men jag vet inte riktigt om det är min grej.

3M 1D

3 månader & 1 dag kvar tills vi åker till Thailand.
Hemma igen, men nu borta från skolan. Måste verkligen passa på att plugga idag, för jag har 1 prov och två läxförhör imorgon.

sjukling

Idag, har jag kännt mig lite bättre. Det är mest på morgonen som jag känner mig prima, men sen när det blir dag/eftermiddag så blir jag snorig och hängig. Jag blir tydligen hemma från skolan imorgon också. Hade behövt vara där och plugga, har två läxförhör och ett prov på Tisdag. Idag har jag också lämnat min mobil till pappsen som ska lämna in den på rep, så jag har fått ta en jätte gammal mobil nu. Ni kanske inte har tänkt på det, men det har jag. Innan jag började köpa Sony Ericsson pajjade mina mobiler aldrig, men nu pajjar dem hela tiden. Lite konstigt, har kommit att tänka på det.

Klick

Idag har jag klickat hem en bikini som ska följa med till Thailand.

Tyckte färgen var härlig, och det var en enkel bikini jag velade ha. Den här verkar perfekt!

Sjuk

Idag är jag mer sjuk än igår, jag har ont i huvudet, halsen & kan knappt prata. Sen har jag också hosta..

Jag säger det igen, och det är inte sista gången:

Erik Grönwall är absolut bäst! ♥

Fredag den 13:de

idag. Kanske därför man gått och blivit sjuk helt plötsligt? Men faktum är att jag aldrig riktigt trott på skrock, jag är själv född fredag den 13:de och jag var barn nummer tretton, så.. Men man får ju tro på vad man själv vill, såklart.

Grey's Anatomy

När jag var hos Jossan tänkte jag "Om jag börjar gå nu så hinner jag hem innan Grey's Anatomy börjar. När jag kommer hem upptäcker jag att den redan hade gått, jag kom hem just innan den tog slut... Det var väl ganska irriterande.

Jag blev ganska nöjd över min klippning, men jag tyckte luggen var lite för tunn. Annars var den helt ok.

måste rusa.

Ska till frissan

HIKLONDKENBSGDO

Egentligen har jag massor att skriva, men jag får inte ut dem rätt. Bara massa eländiga bokstäver i huvudet!

the ocean have no limits

har inget att säga, nu ska jag fortsätta ha tråkigt.

Fars dag

Idag har det varit fars dag, jag är lite sent ute men vad spelar det egentligen för roll? Grattis på fars dag, pappa ♥

Idol Erik är bäst!

ERIK ÄR BÄST I HELA VÄRLDEN! Om jag hade varit kille så hade jag verkligen velat sjunga som han gör! Han är grym alltså! Igår var det bästa han gjort under hela Idol-tiden.

Svar på Angelikas kommentar:
-Jag var sjuk, men jag kan säga sen på telefon :)

Den här Lördagen var verkligen inte kul, har inte gjort ett piss.

Ingen skola idag.

Läs rubriken

don't erase the text I wrote ♥

Jag tänkte börja med vad som hände igår:

Hela morgonen började med att det inte fanns nå vatten, i hela samhället! Så jag fick verkligen inte slösa vatten, vi är ganska många i familjen. När jag kom till skolan hade vi lektioner och jag slutade vid 2. När jag kom hem åt jag och pluggade lite sen kom Ebba och vi gjorde inget speciellt, var bara inne, ganska fult väder ute.

Idag har jag bara hunnit ha skola och nu sitter jag hos min käre bror, jag väntar på att klockan ska bli fyra då ska han skjutsa mig till Gve. Jag har moppekurs idag. Sen hade jag faktiskt bestämt mig för att idag är en pluggdag, det betyder att jag bara ska vara hemma med ALLA mina läxor och plugga. Vill få det bortgjort nu, så kan jag ta det lugnt resten av veckan.

Imorgon kommer jag nog troligtvis åka till Gve direkt efter skolan, om jag inte hinner hem innan det är fotboll. Måste kolla om jag kanske får skjuts. Jag ska nämligen till sjukhuset imorgon, där ska vi ha fotbollsträning. Så det här kanske blir det sista inlägget på någon dag, men ni märker ju om jag inte har rätt. /y

Jag tror jag älskar den här veckan.

Som vanligt på Måndagar har vi bara tre lektioner sedan får vi sluta, så efter skolan for jag & mina bästa till Gve.. Vi tog en fika och gjorde några små ärenden sedan for vi hem igen.

I veckan har vi inga läxor, iallafall inga som vi fått. Vi har två prov nästa vecka och ett läxförhör, men det blir säkert mer, för veckan har ju nyss börjat.

Idag ska jag vara med Julia.   Hörs sen §

En riktig vän ♥

En riktig vän behöver inte vara den du umgås med mest
En riktig vän behöver inte vara den som har finast kläder
En riktig vän behöver inte ha samma intressen som du
En riktig vän behöver inte älska dina föräldrar
En riktig vän behöver inte vara den du aldrig bråkar med
En riktig vän är den som stannar när alla andra går
En riktig vän är den som finns där när du behöver den som mest
En riktig vän vet när något inte står rätt till
En riktig vän är den som du kan lita på till hundra procent
En riktig vän älskar dig för just den du är

we're breaking free.

Idag vid 13 for jag till Josefin som var i Gve. Vi tog bussen tillbaka till Mbgt, när vi var vid Granbacka hoppade Angelika på. Vi for till laguna, där köpte Josefin en kyckling sallad sedan gick vi till henne. Idag klockan 19 var det första fotbollsträningen på en hel månad eller mer, det kändes skönt att motionera lite. Jag brukar alltid känna mig nöjd över mig själv när jag har motionerat, så när jag kom hem duschade jag sen städade jag rummet. Sedan var jag tvungen att plugga lite, vi ska ha ett kemiprov någon dag i veckan. Ciao /y

Blå är inte min grej

Jag har kommit med underfund att blå inte är min grej, jag trivdes inte så bra i den blå bakgrundsfärgen.. Men nu har jag ändrat, brun är min grej, och det är jag hundra på!

Det här gick snabbt

Nu är det 1:a November, det kan jag inte förstå. Först var det sommar sen skippade vi hösten helt och övergick direkt till vintern. Nu är det bara en månad kvar till December.. Om en månad och en dag är det exakt ett år sen Con Amore hoppade på tåget och gjorde sig redo för Italien, och och jag frågar en knattar? visst känns det som bara några månader sen? det känns inte som ett helt år sedan!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, bara det att sju ikväll är det fotboll på min älskade f.d. skola.. Har saknat Gunillaskolan enormt mycket, så det blir en lättnad att jag åtminstone får vara i gympasalen igen.
RSS 2.0