jag måste tacka dig, för du förändrade mig


Nu efter jag har skickat in två av mina måsten så känns livet lagomt mycket lättare. Längtar till utomlandsresan med mina finaste vänner och längtar helt galet mycket till sommaren och alla festivaler. Längtar till om elva månader, för då får jag körkort och fyller 18 vintrar. Nu känns livet himla bra. Och jag måste tacka dig, för du förändrade mig.

Some people come into your life as a blessing and others come into your life as a lesson.

fall apart, and start all over again.

Igår lyckades jag hålla mig så pass vaken så att jag t.o.m. kunde fara till johan med yen, jonas och andreas för att vinna i mario kart i nån timme efter morfars firande. Men sen vart de raka vägen för matteplugg och tror jag t.o.m. slocknade kring elva. Den här dagen har jag till största delen ägnat åt ett 5 timmar långt ma nationellaprov, sen hamnade jag direkt i pvaara med yen, simon, andreas och alle. Var ju tvungen att sno lite fika som var kvar efter alles tjugoårsdag i fredags. Nu blir de sänghäng och svenskaplugg resten av kvällen, tror inte jag kommer dö av att ha haft för roligt precis.


paradise och pn



Idag har jag riktigt njutit av sovmorgonen till elva, host. Var tvungen att vakna kvart över fem på morgonen för att åka hem och sen kunde jag inte avnjuta några mer gyllene ögonblick med min pojkvän john.b pga att min kropp vägrade samarbeta. Chansar på att jag svimmar av trötthet nångång mellan moffas tårta och matteplugget med elina senare. Nu paradise & pn.

be strong girl

Kom nyss hem från luleå, där det vart frukost på friends by bo och där jag vart en tröja rikare. Är fortfarande kvar i byn, och resten av kvällen ska jag spendera framför datorn med min svenskaredovisning om jultomten.




Kommer aldrig gå så långt att vi inte kan se varandra längre. Och vad jag än säger vet du att jag inte kan vara utan dig, inte helt. Faktiskt inte alls. Sommaren är här om ett halvår.

good luck trying to find someone who cares like i did, who understands you like i do, who is forgiving like i am. and when you realize, there's no one out there like me. i won't be where you left me.



Den här dagen har förändrat mitt liv, har förändrat mina val framöver, har förändrat mig, har förändrat allt. Jag hatar den här dagen. Tar och hoppar ner i min säng som inte ens finns och sover. Nu säger jag hejdå åt den här dagen, och det är inte allt jag sagt hejdå åt idag. Fan.

helvete

tog mina skönaste kläder och for till finaste byn



Imorse for jag förbi stan en sväng med pappa och återvände hem några plagg rikare. Sen tog jag mitt pick och pack och for till min fina by. Nu blir de middag och sen far jag nog förbi byfolket och ser vad dom ska hitta på. Kanske badtunna? Har hört att de är den perfekta kuren för sjuklingar. Eller om de nu var så väl, lär väl sluta med att jag sitter och tittar på när alla andra gör det. Kan ju ta med min bafucin och mina extra mjuka näsdukar och ha en egen liten myskväll inne i stugan.

hey now, this is my desire


Kan inte vänta tills vi åker långt långt bort, bara några månader kvar.

Gårdagen bestod av besök av niklas på förmiddagen några timmar, sen efter det legade jag bara till sängs och var sjuk. Och kan ju berätta att det inte blir bättre, idag har nog varit värst hittills. Men ska iallafall försöka ta mig till alle senare, för han fyller ju år. Nu ska jag fortsätta tänka på min framtida flytt som kanske sker om några månader redan, till en helt annan stad, en mycket större stad, långt ifrån min förra stad, långt ifrån min förra lägenhet. Nu händer allt i deja vu igen, förra året den här tiden satt jag och hade beslutsångest för om jag skulle våga flytta till kiruna eller inte. Men somsagt, man måste passa på att leva nu, våga och inte ångra sig. Har nyss tryckt dannes med syster, och nu kryper jag ner under täcket och slår igång californication.

there's so much colors inbetween



Gårdagen bestod av massa sänghäng och film, tills mina fina vänner rädda mig från ett nervsammanbrott. Så då vart de filmmys resten av kvällen med gott och en bra film. När jag kom hem spenderade jag flera timmar i telefonen med en annan fin person innan jag hoppade ner bredvid min fina syster och kollade en bra film, så kan kort och gott säga att gårdagen vart bra även fast jag inte vart nå friskare. Imorse klev jag upp efter många om och men, och tog mig till den enda lektionen jag orkade och var tvungen att gå på, sen for jag hem och fikade med bror och mami. Och nu ska jag hoppa i duschen, kanske kan duscha bort mitt jobbiga virus?

du kommer att finnas här, fast inte nu idag



Idag insåg jag att jag inte besökt min förra stad, sett min lägenhet, bott själv, på 2 månader och 11 dagar. Och under dessa månader har jag bara träffat min förra klass en gång, måste fara dit och träffa dom snart. För idag saknar jag det extra mycket. Nu ska jag slå på lite paradise och kurera mig, funkar ju inte att vara sjuk hela tiden. 

loca loca loca

Den här dagen började och slutar i exakt samma position, liggandes i sängen. Känslan när man vaknar och tror man ska svimma och har en dunkande huvudvärk är något jag aldrig mer vill uppleva. Nu ska jag koka te och, istället för att plugga matte som jag egentligen borde göra så, slår jag på en film med syster och hoppas att jag frisknar till snart. 

du vet att jag blundar men ändå kan se. du vet att jag undrar men ändå inte vet. du vet att vi funkar men ändå inte går. du vet att jag bryr mig mer än du förstår.



Dagarna bara flyter förbi. Inte precis. Önskar ja hade kunnat säga de, men tyvärr. Skolan tar kål på mig och allt har blivit tråkigt. Dagarna går segare än de tar för en sengångare att ta sig till nästa gren och jag vill bara ha sommar. Är så less på att min skoter inte är i skick och att det är hundra minusgrader ute. Istället för att gnälla hoppar jag ner i lådan. De enda bra med den här dagen var att jag och fina tjejer gjorde fruktsallad med glass och kollade warrior tills nyss. Godnatt.

when you really matter to someone, that person will always make time for you. no excuses, no lies and no broken promises.


here's to you the heartbreaker, who was so good at hiding all the evidence of your pretending, all along who was i kidding? here's to you, the heartbreaker, who was so good at keeping me around, while still keeping my confidence down.



Gårkvällen blev både bra och dålig på sitt sätt, kom hem sjukt tidigt, runt ett nångång. Och gårdagen spenderades enbart i sängen med min fina rosa vattenflaska och massvis av mandariner, samt filmer och en fin kompis. Kvällen avslutade vi i en bil med en annan fin kompis. Somnade riktigt tidigt och vaknade kring elva idag, slog direkt igång gladiatorerna med syster. Och nu sitter jag här, har just kokat ägg och ska alldeles strax ta och koka ihop nå mackor sen hoppa i duschen. Idag måste jag verkligen bli klar med engelskan och sen ut på andra äventyr. Den här söndagen vart inte allt för tokig.

close your eyes. clear your heart. let it go



Efter en inte helt värdelös fredag och lite bilkörning samt tacos, så beger jag mig nu mot simon. Dit kommer massa andra fina flickor och pojkar. Nu ska vi ha en sjukt rolig kväll! Ps. Idag har jag stor pappa- och byabstinens, så vem vet, kanske rullar in på gården i byn redan imorgon. Hade varit hur bra som helst.

if you don't want me now, i don't want you later



Den här dagen har varit plus minus noll. Just nu ligger den på plus, för jag har äntligen tagit mig i kragen och börjat skriva på engelskan som skulle varit in före jullovet. Ett stort minus för den här dagen är att jag har somnat lite här och där idag, försov mig imorse en lektion, sen somnade jag när jag kom hem och det resulterade i ett pissigt humör. Men nu ligger jag här, och ska inte ställa mig upp förrän den är klar. Hej liggsår.

you and i, we're gonna live forever



Slapp skolan vid halv elva och då for jag, yen, rebecca och elina till stan för att inhandla nya grejer och fika. Är glad idag, som jag verkligen inte var igår. Kanske för att jag fått höra närmare på våra utlandsresor, fast det kanske mest beror på att jag fick med mig tre nya bhar hem och en helt ny jacka också. Det går bra nu, åtminstone för tillfället, åtminstone idag. 

living young and wild and free

om du måste förlora mig, är hon värd det?

magiskt och samtidigt tragiskt

Nu sitter jag här igen, i sängen. Tror inte det finns något skönare ställe, något mer avslappnat ställe. Jag älskar när man kollat film, och fått nackspärr i nacken för att man tittat för mycket åt höger, och får snurra och lägga sig på mage och räta tillbaka huvudet. Nu ska jag koka te för tredje gången den här veckan, och ja jag vet att det är tisdag, no need to remind me. Den här dagen har varit bra, men ändå så dålig.




Den här låten stämmer in på allt jag vill säga idag.

now you're just somebody that i used to know

Vad ska jag börja med? Inombords har jag de otroligt roligt, utombords så är jag förkyld. Den här dagen har varit så lustig, vet inte ens vart jag ska börja. Orkar nog inte skriva mer om den här lustiga dagen, ni får helt enkelt också ha de allmänt kul och sen ha ett bra liv. Nu ska ja kolla någon serie och ha ett bra liv. För min kärlek till serier är obeskrivlig.

think of how differently everything would be if you never met the one person who changed everything

Nu tar jag lite fika och funderar över livet och det som ständigt dyker upp i mitt huvud.

satan



Sitter just nu och har tråkigt, bilderna ovan, och borde egentligen ta tag i samhällsen som är på flera tusen sidor till imorgon men de går inte, de går helt enkelt inte. Tidigare när jag anlände stan så for jag och hanna till elina och spelade bingolotto och dansade zumba, ingen vinst tyvärr. Och nu ska jag och mitt hemliga sällskap ta och göra nå fika har jag bestämt, sen försöka läsa dom där jävla sidorna. Godnatt.

jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv, jag kunde dö för dig, nu är du död för mig. det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna, nu brinner din tavla. nu ligger dina kläder ute på gatan, och jag går i dagar i tröjan du hata-a-r



Nu ligger jag i soffan och ska alldeles strax hoppa i duschen, igår somnade man på en gång direkt man la sig ner framför top gun. Gårkvällen spenderades i bilen med sandra mestadels, och lite hos henne också. Efter duschen far jag nog till farmor och farfar en sväng, och när jag anländer gällivare så skulle jag h och e kanske hitta på något. Jag känner för en bastu.

för hon var sjutton år, sjutton år i staden där hon växte upp och så. märker du hur fort de går?



Har inte alls kunnat skriva för har haft alldeles för mycket för mig de senaste dagarna. Igår var iallafall en väldigt lyckad och mysig dag. Det började med att det kom lite släkt och fika och sen när dom hade farit kom det massvis av fina vänner och fikade dom med. Vi vart väl kvar hos mig till nio nångång, sen for jag och några andra till andreas och där vart de filmmys. Kvällen slutade vid 4 på natten, då for jag hem och sov med min fina syster. Och imorse direkt jag vaknade kom pappa och hämta mig, och nu sitter jag här, i byn. Och har planerat massa filmer, gofika och lite plugg resten av kvällen. Den här helgen har varit hur bra som helst och bilder kommer imorgon tror jag, när jag tar mig hem till systemkameran. Och nu är jag ett år äldre, och vet ni vad det betyder? Nedräkningen har börjat.

det går bra nu



Den här dagen har varit så himla bra, skolan gick hur bra som helst och efter det for jag och elina till stan och gjorde ärenden. Sen till stallet och kolla när hon red och hade de mys med hästarna, och sen for vi till henne och kega hamburgare. Sen iväg till gymmet med hanna och e, och nu sitter jag här i mitt underbara fina städade och mysiga rum med yen och elina. Vi ska alldeles strax gå upp och fika te och goda mackor, och om 22 minuter fyller jag sjutton hela år. Det går bra nu.

för vad gör det om hundra år



Gör galna saker, för vad gör det om hundra år?

are you ready to turn the tide?



Sitter och kollar resor och känner hur mitt humör sakta försvinner. Den nya "regeringen" har gjort så att om man är borta från skolan förlorar man sitt studiebidrag, och vem fan vill de liksom? Så tydligen får man inte vara ledig alls, eller borta från skolan någonting. Fan va dåligt!! Tänk alla som har bokat resa till thailand tre veckor, bye bye csnbidrag. Så nu letar jag resor under sportlovet istället, men hittar fan inga som flyger när jag vill fara. Måste fortsätta leta. Väntar iallafall på att hitta på något med andreas och de där folket idag. Och sen måste jag hem i tid för att försöka ge mig på de där plugget innan jag dör. Jag hatar skolan, hejdå.


finast i världen


jag har mera tålamod än vad du har hårda ord



Just nu känns det som att livet går åt rätt håll åtminstone. Helt ärlig var skolan inte ens jobbig, och jag har verkligen fått kasta av mig allt jag inte behöver längre, idag när jag och e var på dundret. Det känns som att den här terminen kommer gå fort, och jag har så mycket att se framemot. En eller kanske tillochmed två utlandsresor den här vintern och sommaren, med mina fina vänner. Vi ska ha så jävla kul och jag längtar som aldrig förr. Och nu känner jag verkligen större pluggsug än jag någonsin kände förra terminen. Dels för att jag har så jävla mycket som måste bli klart, i veckan. Så på något sätt måste jag som ändå ha det suget, nu, så jag inte förlorar mina betyg som jag nästan gjorde förra terminen. Nu kom elina och nu ska vi mysa med filmer, te och försöka plugga en sväng så vi kan ta sovmorgon imorgon.

faller fritt

Och nu ligger man här, trött och inte alls taggad för skola och 4 timmar teknik i sträck. Jag vill bara sova vidare. Och tanken slog mig just, det är 2.5 år kvar av min skolgång, döda mig. Nu ska jag klä på mig, sen fika och försöka finna något positivt med att komma tillbaka, typ som att snart är den här terminen slut den också? Jag tror förra terminen gick otroligt snabbt, för att jag böt tillbaka hit efter 3 månader, och då hade jag bara en månad kvar av skolan. Så det gjorde inte så speciellt mycket. Men är somsagt fortfarande helt puckostört skolless...

det tar aldrig riktigt slut



Jag andas fortfarande, men jag är inte säker på att jag lever. Sätter bara ena foten framför den andra och lyckas på något sätt fortsätta gå framåt. Nio dagar in på det nya året är allt precis som förut. Fan. 

motivation



Måste hitta motivationen, och jag tror precis jag hittade den. Förhoppningsvis blir de precis som jag tänkt mig, fyfan vad jag längtar. Vart iallafall inget dundret, eftersom de var stängt, så allt kaosa och jag fick attack på alla som hörde av sig, bokstavligt talat. Det var riktigt illa, så jävla förbannad var jag. Inte bara för att dundret var stängt, utan även för allt som hände under morgonen. Det är alldeles för mycket för att skriva. Så istället la jag mig under täcket och sura, tills min syster kom hem och gjorde frukost med mig. Då blev allt lite lättare. Så tillslut hamnade jag syster och elina på stan och gjorde lite ärenden, sen tog jag, erik, andreas och elina (samt syster de sista 5 minutrarna) en fika på alla tiders. Nu är jag hemma, har just ätit och ska alldeles strax hitta motivationen till att städa hela rummet. Dammtorka, dammsuga, byta sängkläder, plocka undan, tömma resväskan, duscha och sen måste jag klämma in plugga också. Kommer bli en tråkig måndagkväll, men vad gör man. Ibland behöver man såna här dagar också. Och på fredag fyller jag år, härligt. Nu hatar jag inte världen lika mycket som jag gjorde imorse, dels pga. alla fina planer och äventyr vi har planerat in nu under vintern, utlandsresor osv, och dels för att det bara är ett år kvar till körkortet. Och sen får jag inte glömma att nämna att det nu bara är 6 månader kvar!

svalkar vinden, värmer solen

Godmorgon tråkiga värld. Ska gå upp och fika och sen hämta mina skidor, för nu blir de att fara på dundret för första gången den här vintern. Det är tydligen -30 grader ute, men vad gör de egentligen? Ungefär som att vara i thailand.


when you know it's worth the fight



Nu ligger jag i sängen och kollar tv, efter en inte så jobbig dag. Började den i sängen med syster, framför paradise. Och hamnade sen hos simon med andreas och yen9 också. Så då for vi och köpte mat till hans lägga och sen for jag och yen hem och åt. Sov en liten stund efter och for sen ut på lite ärenden. Har verkligen inte gjort något jag behövde göra idag, som t.ex. plugga. Men de kommer ju en dag imorgon också, hoppas jag.

obeskrivligt tagen



Ingen ork alls, vill bara sova. Sjuk är man också. Har ingenting att göra, så dör av tråkighet också. Men egentligen borde jag sluta ljuga för mig själv, för jag har massor att göra. Men somsagt, har man ingen ork får man stå sitt kast. Igår blev de gomiddag hos jacob med massa personer, fläskfilé och kroketter etc. Mysigt. Men sen for man hem vid halv elva, och sov framför paradise med syster istället. Nu ska jag kolla skidor ett tag tills jag hittar nå bättre att göra.

12:27

Har varit vaken sen halv tio, för det var tänkt att vi skulle ut och köra skoter några stycken. Men pga allt tjorv kring det så bestämde jag mig för att stanna hemma. Istället har jag legat under täcket och kollat paradise. Nu sitter jag och fikar och känner hur mina bihålor sviker, fan om man skulle bli sjuk nu. Har så pass mycket att göra så måste försöka göra klart något idag. Senare ikväll vet jag inte vad som händer, de är ju trots allt lördag, sista lördagen innan dagarna blir normala igen dessutom. 

små lätta moln


You know what? Love isn't blind. It's retarded.

Sitter just nu och har jävligt stor ångest, över allt. Den här dagen har varit lugn, och tråkig, och bra, och dålig. Är sjukt irriterad och känner att jag har för jävla mycket grejer att göra tills skolan börjar. Bara sätta igång med det imorgon antar jag så man hinner bli klart med det. Och sen har jag lite ångest över att jag inte följde med till luleå på dop, hade nog varit så mycket roligare än just nu. Jag är bara less på allt, men deal with it. Idag blev de bastu på dundret relax med nå folk och sen hem till mig, steka palt och käka upp det med elina. Sen kom simon, jacob och jonathan hit och tråkade sig med oss. Nu ska jag och elina sova och imorgon blir de skoter, hoppas de får mitt humör bättre.

and i know it's right, but too hard to manage


Igår fyllde jacob år så vi var flera stycken hos han hela dagen och hela natten för att bl.a. kolla hockey, äta tårta och fira han. De vart kul, men vid 3 gav jag upp och for hem. Egentligen skulle vi tillbringa natten där, men jag orkade verkligen inte, hockeyn var inte ens speciellt kul. De enda bra var att sverige nu är världsmästare i hockey, och hur bra är inte de? När man hade fått skjuts hem av n så vart de att kolla lite paradise och sen kom elina också och sov med mig. 

Imorse när jag och elina vaknade, vid kvart i två.. Så ringde pappa och då for vi tre ut på alla tiders och fikade frukost. Mysigt. Och nu ska jag byta om och fara och träna med philip och elina, samt sola. De blir nog bra. Bilder får ni sen.

you are the only exception

Den här dagen suger, har egentligen ingen lust alls att göra n-å-g-o-n-t-i-n-g. Vill egentligen bara ligga hemma och dö under täcket. Nu ska ja ta trehundra alvedon och sen måste jag och köpa en present åt en vän. Nu ska jag gå och äta något och sen hoppas att butteryonna inte är lika butter efter.

you make it real for me

Kom just in efter att ha varit ute i några timmar och pratat med en vän, nu ska jag äta palt och sen klä på mig. Sedan blir de att hitta på något med nå människor och hitta på nå roligt. Idag har vi varit flera stycken och kört skoter, vi for och grilla korv och då kom de också massor av andra folk dit. Sen när jag kom hem, vid två, somnade jag och har sovit ända tills 7 idag.. Så är lite förvirrad. Lyckat yonna, inte konstigt du skriver så konstigt.


love will find a way

Ligger just nu i sängen och gör absolut ingenting, med elina. Kom nyss hem från jacke efter att ha suttit där några stycken och kollat sverige gå till final i hockey. Och innan det var jag, elina, jennifer, johanna och hanna på thai och åt mat och surra i tre timmar. Nu ska vi sova, för imorgon blir de skoter med massa pojkar. Även om de är snöstorm. Är på stört dåligt humör, vill bara försvinna.

årsresumé



1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Ja, massor

2. Höll du några av dina nyårslöften?

Hade inga
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Nja

4. Dog någon som står dig nära?

Inte nära, men ja, det gjorde det
5. Vilka länder besökte du?

England
6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?

Ja

7. Vilka datum från år 2011 kommer du alltid minnas?

22 augusti, då jag flyttade hemifrån
8. Vad var din största framgång 2011?

Öppnade mig mer
9. Största misstaget?

Att jag fuckade upp allting med honom
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?

Ja

11. Bästa köpet

Londonresan

12. Vad spenderade du mest pengar på?

Mat eller kläder, och resor

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?

Ja

14. Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2011?

Levels, välkommen in, end of days, mange bjuder, what doesn't kill you makes you stronger, osv osv.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Blandat, mest gladare tror jag

16. Vad önskar du att du gjort mer?

Vet inte riktigt, finns så många olika saker
17. Vad önskar du att du gjort mindre?

Tänkt tillbaka
18. Hur tillbringade du julen?

I skåne
19. Blev du kär i år?
Ja

20. Har du gjort något riktigt sjukt 2011?
Ja

21. Favoritprogram på TV?
Scrubs

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?

Nej

23. Bästa boken du läste i år?

Har inte läst någon bok
24. Största musikaliska upptäckten?

Ingen aning

25. Något du önskade dig och fick?
Inte vet jag, önskade mig inget. Men typ skoterkläder?

26. Något du önskade dig men inte fick?

Han
27. Årets bästa film?

Kommer inte på någon på rak arm
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

Fikade med mina fina vänner

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Ja

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2011?

Som alltid

31. Vad fick dig att må bra?

Alla mina fina vänner, och galna helger

32. Vilken kändis var du mest sugen på?

Ingen

33. Vem saknade du?

Var väl ellinor antar jag

34. De bästa nya människorna du träffade?

Alla mina nya vänner och martin, johanna & alla fina kirunabor jag lärde känna

2 januari

Eftersom förra inlägget blev way too long så skriver jag om igår och idag här istället. Igår så kom e och a hem, så då hämtade dom mig och sen for vi till elina. Allt var kaos, så vi fick sitta där inne några timmar. När de var över så for vi till erik och planerade ett harry potter maraton, men det blev ju som det blev. Slocknade iallafall sjukt tidigt, men tur var väl de. Nu ligger jag iallafall och ska alldeles strax kolla film, sen hoppa i duschen och fara iväg och inventera till ikväll. Efter det skulle jag nog vara med alle en sväng. Nu kommer jag somna, godnatt.

mitt nyår och mitt tvåtusenelva

Okej, så de är nu jag ska försöka mig på ett inlägg. Har inte haft lust alls till att skriva, det har hänt alldeles för mycket de senaste dagarna. Nyårsafton blev inte alls som planerad, vart inge middag hos sara, så det ändrade hela våran kväll och alla planer sprack. Istället hamnade vi kanske 20 stycken hos jonathan och var där tills vi begav oss till den andra jonathan. Och efter någon timme drog sig alla mot gällivare när tolvslaget närmade sig. Tillslut, efter nått helkonstigt, så hamnade jag och kanske tio andra hos nathalie för att vänta in de inte så efterlängtade 2012. Och när vi hade sett alla raketer, och träffat sjukt många människor, så for jag, jonti, jacke, elina och hanna till jacke för att ha en liten avslutning på en ganska så konstig nyårsafton. Det slutade med att vi stod och stekte hamburgare och hade det mysigt.



Trodde kvällen skulle sluta där, men jag hade så fel, så himla fel. Efter hamburgarna var jag ute i någon timme och pratade med en av världens finaste, och var ledsen, så himla ledsen. Men även fast jag inte var på världens bästa humör så kunde inte nyår slutat bättre, för jag fick åtminstone fira den med rätt personer. Och trots motgångar och tårar så är jag faktiskt tacksam att jag fick träffa honom, det betydde sjukt mycket.


Nu är 2011 slut, och jag ser inte alls framemot 2012. 2011 var det året jag flyttade hemifrån, det året jag växte, det året jag träffade dom finaste människorna, det året jag hade den bästa sommaren, det året jag nästan alltid log, det året jag blev kär, det året jag sket i allt tråkigt och bara hade det roligt istället, det året jag insett vilka jag kan lita på och vilka jag inte kan lita på, det året jag förlorade min bästa vän, det året jag gick ut nian och började gymnasiet, det året jag blev tight med elina, det året jag firade en jul utan snö, det året jag blev tight med min syster, det året. Det finns så många fina minnen från det här året, men även lika många dåliga. Jag vill minnas allihop. Jag vill inte gå vidare, för tänk så försvinner allt lika snabbt som det kom? Men jag ska försöka göra det minst lika bra, om inte bättre. Tack 2011, för att du gav mig det bästa året i mitt liv.

ski-doo och arctic cat

tja tja bloggen!
hejdå bloggen.
RSS 2.0