Snart är det vinter

Idag har jag varit med Sandra. Och när det ösregnade ute var vi bara inomhus, förutom när vi for till Md's och köpte mat. Senare på kvällskvisten så kom Denise, August och Vanessa (Sandras kusiner) till oss och vi fikade. Sedan gick vi ut. Det var svart himmel och mysigt ute. När Monica slutade så skjutsade de hem mig och nu lyssnar jag på musik. Min älskade storebror har nämligen fixat Spotify åt mig. Men nu ska jag inte störa er mer, jag ska nämligen gå och sova. Godnatt

Förresten, jag längtar verkligen till vintern! Jag vill att det ska bli 2 meter snö, så man kan vara ute och köra skoter och åka skidor och allt möjligt! Vintern är den absolut bästa årstiden! Jag älskar vinter, det finns alltid något att göra. Jag har så många minnen från när jag har varit ute på vintern, det är ju så härligt också! En kolsvart natt och stjärnor, man sitter utomhus och bara är där, kanske grillar en korv, man kanske har tagit skotern till en sjö och grävt en eldplats och sitter där och grillar, på en varm renhud och bara myser. Hur bra låter inte det, nej nu vill jag inte skriva mer om det. För då blir jag bara ledsen, för det är ändå flera månader tills vi kan göra något sådant. En dålig sak är att man tror inte att det kommer bli mycket snö till vintern, för det är så himla mycket rönnbär i år. Och då kommer det inte komma så mycket snö, men jag tror nästan att det beror på att klimatet förändras. Jag vill verkligen inte att vi här uppe i Norrland ska få varmare än vi redan har, om vi vill ha varmt så kan vi åka söderut. Jag vill inte att snön ska försvinna, men det är nog det som kommer hända om vi fortsätter skräpa ner i naturen. Därför bör vi sluta skräpa ner och förstöra miljön! Men nu ska jag verkligen gå och lägga mig, men ni kan ju tänka på det jag har sagt.

A million raindrops

is falling on the other side of the window.

Lördag

Nu är det Lördag, och jag har inget planerat.. Det var tänkt att vi skulle åka till Luleå men det blev inte så, så nu måste jag hitta på nya planer. Det tråkiga är att det ösregnar utanför mitt fönster. Så det kommer inte bli så värst mycket "uteaktiviter" idag. Jag kan skriva senare om jag ids.

Så det så!

Hej, och hejdå! Jag vet jag är tråkig.

Natasha Bedingfield - Wild Horses

den är riktigt bra!

God morgon

Idag är det skola..

hårfärgning

eller egentligen så var det toning, men det lät bättre med hårfärgning som rubrik. Idag har jag iallafall varit med Sandra och vi tonade hennes hår, superfint vart det. Men nu ska jag gå och hänga tvätten, ifall mamma inte gör det.

Ingen vinst

4-1 vart det, eller om det vart 5-1 på matchen. Vi har då haft jätteskojj, dansat och sjungit och haft super skojj påväg dit /där / påväg hem.

Nu tror jag att jag håller på att dra över mig en förskylning, och det var ju verkligen lovande, precis det jag önskade när allt håller på att hända, vi ska börja skola och så blir jag sjuk. Då kan ju inte jag vara med och jag vill ju vara där när vi lär oss skolan och lärare.  Men jag får bara sitta här tills vidare och rulla rummarna och se om jag blir sjuk. Nu ska jag iallafall fixa allt och sen gå till sängs. Imorgon ska jag till mamma och då måste jag packa om min resväska som jag hade med hit, allt ligger nämligen på golvet nu. Och sen vid 14:00 är det hemmamatch. Jag kanske hinner dit och kolla, godnatt.

Jon & Jonna

Idag är det min namnsdag, bara det att det är kväll nu och att jag stavar Jonna med Y. Men annars är det helt sant! Idag har jag bara hjälpt till här hemma, plockat bort och städat osv. Men det känns ändå som att hela dagen har tagit riktigt snabbt! Och imorgon åker jag till Arvidsjaur med fotbollen halv åtta på morgonen, men jag får inte spela då. För jag har ju inte hunnit träna så mycket. Men det blir väl när jag har gått på några träningar. Jag hade tänkt att jag kan langa vatten, fota och bara stå där och hejja på!

Men det var iallafall jättekul och ansträngande igår när jag var på min första fotbollsträning. Jag har då tänkt fortsätta, men man får se i framtiden ifall jag trivs då med att spela fotboll. Nu ska jag kolla tv, jag skriver imorgon igen.

Imorgon är ingen bra dag

har just kollat tv, men det blev paus så då passade jag på att skriva blogg. Idag har jag iallafall varit med Josefin och hon följde med mig till Intersport och kollade när jag handlade. Sen hann vi inte göra så mycket mer för pappa kom och hämtade mig, så nu är jag tillbaka här.

och imorgon blir det fotboll för min del, lite nervös faktiskt. Men det går säkert bra...

imorgon åker min kära vän Kuntida Sriprapa till Thailand, hojja. Och jag som tyckte det var jobbigt nog jpbbigt när hon klev på tåget och åkte iväg.. Men att veta att hon nu flyttar flera tusen mil ifrån mig har gjort mig ledsen, jag vill att hon kommer tillbaka hit. att inget av det här någonsin har hänt! jag vill inte förlora henne en gång till <3

top model 3

ibland  när man har tråkigt så är det skönt att kolla tv som tidsfördriv.

Ibland kan det vara skönt

att vila, att ta det lugnt. När man inte gör något och bara slöar. Det är precis det jag tänkt göra idag..
Förresten, jag har gjort en ny header. Men den är inte klar ännu, den ska flyttas lite åt vänster och sen ska de sista små detaljerna finjusteras. Men nu ska jag gå och kolla tv, over 'n' out

  min förra header

  min nya header
 

En konstig dröm...

Ni har ju säkert alla märkt att jag har skrivit om Tallbackaskolan lite längre ner, ja och nu har jag lyckats drömma om den också! Det började med att vi kom till skolan och så fick vi en lapp, på den lappen stod det vad vi hade kvar sen Gunillaskolan. Och det första som stod på den var: lärare, och det andra som stod på den var gris. Och jag menar, inte hade väl vi någon gris på Gunillaskolan? Det låter ju helt skumt.. Och resten kommer jag inte ihåg, men det var iallafall en konstig dröm.

Godnatt

Nej, tyvärr så blev det ingen ny header. Den var för ful för att få det priset. Jag får försöka någongång när jag verkligen vill, nu känner jag att jag bara vill sova så det är precis det jag tänker göra nu! Godnatt

Ny design?

Funderar starkt på att göra om min header nu när jag har tid.. Men jag vet inte om jag orkar, jag kan göra en, sen om den kommer upp på bloggen är en annan sak. Men ni lär ju märka om nått händer här :)

En vecka kvar, om 1h och 8min

Snart Tisdag, och det betyder att det är en vecka kvar tills skolan börjar. Och om jag ska vara helt ärlig trodde jag inte att jag skulle vara såhär lugn. Okej, vi kommer börja i en helt ny skola med helt nya människor. Och som salt på såret så ska vi börja få betygen också, gr8. Inte precis trodde jag i vintras att skolstarten hösten -09 skulle vara på Tallbackaskolan. Men det är väl såhär det går till i livet, allt kan inte vara rättvist. Jag menar, när vi börjar på Tallis så känner vi ingen lärare. Och det hade ju varit bra om vi gjorde det när vi ska börja få betygen också, för nu vet ju inte lärarna hurdana vi är. Och tänk, 7a och 7b som har gått på Tallbacka i hela sitt liv känner dem och har nog betydligt mycket lättare att få bra betyg. Men det blir nog bra tillslut.


såhär ser jag ut nu

 ciao

jahapp, så snabbt gick det!

Rubriken förstår ni längre ner.
Idag på morgonen så bar det av mot Ellenor, och vi var med Evelina. Lite senare så gick vi ut och började spela lite fotboll. Och det var faktiskt jättekul att spela. Vi tog med oss bollen när vi skulle och handla på Ica, och medans Elli gick in och köpte det vi skulle köpa så var jag och Evve ute och lirade boll. När de skulle på träningen så följde jag med för att titta på. När vi kom dit och alla hade kommit så träffade vi tränaren och hon frågade om jag skulle börja spela för dem, men då sa jag att jag bara ska titta på denna gången och kanske nästa gång vara med och spela. När de hade tränat klart så for vi hem till Ellenor igen, då for Evve hem och vi käkade. Och nu är jag i Ntv. Det var bara ett litet info om idag, så nu vet ni människor. Jag kommer börja spela fotboll, om jag går vidare med det förstås. Men det tror jag jag gör, för det är så himla kul... goodbye 

a cold wet thing

regn, sluta falla från skyn

Hej där!

Det var ett tag sen jag skrev nu, men jag har ju varit i fjälls. Så det har inte varit någon tecking. Jag skriver inget om vad vi har gjort, utan jag lägger bara upp bilder. Men vi har iallafall haft fint väder nästan hela tiden och så har vi varit ute hela veckan lång. Träffat många släktingar har jag också gjort.

   

Det var så himla skönt där, ingen telefon, ingen dator. Det var nog viktigt för mig att komma bort från allt det där, jag njöt som bara den! Äh vad tusan, jag kan väl slänga in lite bilder från idag också när jag ändå är i gång. Jag har varit till Luleå med Erica, pappa och lillasyster!

  - tröja från JC  - från Bik Bok   - halsband, JC  - skor, Scorett
och det rosa lilla kuvertet innehåller klämmor från Glitter

Det var allt från mig, over 'n out

Jag hatar att packa!

HATA HATA HATA, jag hatar verkligen att packa. Jag hatar nog att packa mest i hela världen, för det finns ingen som tycker det är lika jobbigt som jag... Innan jag berättar om idag berättar jag en snabbis om igår, så håll i er. Här kommer det. Igår var jag med Elli och hennes lillebror på utebadet, för det var strålande fint väder. Sen for vi till henne och var med Ida, Hanna och Alice. Vi 5 for och badade i Sandviken. Efter det knallade vi in till stan efter att ha lämnat Hanna hos sig. När vi väl kom till Md's så hittade jag ett tuggummi som jag inte trodde fanns i Sverige. Det är det godaste tuggummit i världen, Babol heter det. När vi kom ut från kiosken så höll jag på att missa bussen, men jag fick stopp på den, och då bar det av hemmåt. Väl där hemma så började jag mig eviga packning inför morgondagen. Nu över till vad som har hänt idag, gud, jag låter som en väderlekspresentatör. Idag så hämtade pappa mig efter att jag packat de sista sakerna. Då for vi hem, direkt när jag kom hem så trallade jag vidare till pensionatet och klippte gräs. När jag var klar med det så for jag till farmor och farfar. Där åt vi middag, sen tog jag eumoppen till Bäckstranden för det var något ståhejj där, allt slutade med att Jonathan var där och trollade. Och han är så himla duktig på det, jag förstod inte alls hur han gjorde. När allt hade tagit slut så for jag hem till huset, och nyss gjorde jag en header till Sandras blogg som jag faktiskt blev nöjd över. Nu har jag inget mer att berätta än att vi kanske och förhoppningsvis åker imorgon. Ifall jag inte hinner göra ett inlägg till innan vi åker så säger jag hejdå på ett väldigt långt tag, over n' out.

Som en stjärna

Ni kan helt strunta i rubriken idag, för det hör inte alls till. Jag bara skrev något.

Jag längtar till imorgon, för då ska jag få träffa min kära vän Ellenor som jag inte träffat på länge. Jag har inte träffat henne sen den 19 maj, och det var en hemsk avslutning på den dagen. Den dagen splittrades kören. Men tillbaka till allvaret här, ja hörde ni det. Imorgon ska jag få umgås med Elli, och för det är jag så himla lycklig just nu. Vill vakna 5 på morgonen så att jag hinner vara med henne heeeeeeeela dagen lång, men tyvärr går inte det. För jag ska till pappa på eftermiddagen/kvällen någongång. För på Torsdag så åker jag till fjällen, där ska vi vara i ungefär en vecka. Och som vanligt finns det inge teckning där, så får kika in här innan och säga hejdå så alla vet att jag inte bara försvinner. På tal om inget, vädret i dag har verkligen varit toppen! Har hunnit med att äta ca 6 glassar! Men det har varit jätte varmt ute och dessutom har jag varit till Sandviken. Jag och Josefin sku' bada, men hon tyckte vattnet var för kallt så vi gick upp igen. Sen var vi till Kåkstan och fikade, och det är verkligen ett mysigt ställe det. Rätt plats för ett café. Men nu ska jag gå upp och ta en macka sedan ska jag gå under jord. Så tills vidare säger jag godnatt världen. Slänger in en bild på mig när jag besökte storforsen. Nu till det jobbiga, rubriken...

She's the man

Nu sitter jag i sängen med Sandra och små gluttar tv, har fortfarande jätte ont i handen  //Yonna

Otursdag

Idag var verkligen inte våran turdag!
Jag och sandra var och cyklade och helt plötsligt så ramlar hela cykeln (vi åkte två på en) vi flyger av och får stenar och grus in i händerna så det börjar rinna blod. Det sved som bara den, och det rann blod. Och i såren är det grus och stenar, så vi måste snabbt upp till fjällnäs för att skölja så att det inte blir infekterat. Sandra får låna Möllers cykel och vi cyklar som tok upp till Sandra. När vi kommer hem börjar vi skölja såren, och då märker sandra att hon har fått ett hål i hennes nya byxor, och stort var det också. När hon tar av byxorna så är det fullt med blod på knät.. Så hon måste skölja det också. Vi måste skölja såren med tvål och vatten och det svider ska jag bara meddela. När vi sköljt och satt plåster börjar vi bli yra för att vi har jäktat så himla mycket. Hela handen hade kramp, det gick inte att röra den. Men nu är det över som tur är, och sandra.. Du ska inte klandra dig själv för det som har hänt, det gör inget! Jag lovar dig, det gör inget.

RSS 2.0