it's now or...... later.

hejdåååååååååååå

paranormal activity

Kollade nyss klart den, jag och ellinor somnade ju igår, eller.. jag var ju vaken ibland, men elli sov som en stock. Pratat i sömnen har hon också, haha. Nu ska vi fika, sen ska jag till pappa.

:D

ellsing is on her way over here. blir väl att göra typ samma sak idag som igår.

sur

bra att man fick spela något idag då.. är väl till bättre nytta inne i båset än ute på plan. okej, det är inte bara därför jag är sur.



jag är besviken,
på dig.

LÖRDAG

Har match idag, är svin nervös. Hoppas det kommer gå bra! Och hoppas det inte blåser! Vi ska allt vinna idag, yes we're going to. Är jätte trött också, ändå har jag sovit i mer än 8 timmar...

Idag måste jag verkligen plugga teori! Har prov på måndag.. Och sen efter middagen ska jag vara med Sandra och Julia.

Och förresten, hej hemska vecka! Du kommer vara den värsta i hela mitt liv.

vägra vara levande död.

Idag vid 19 kom ellinor till mig, då kollade vi filmen, sen satt vi ca 1 timme framför datorn och pratade bara. när klockan var ca halv elva drog vi ut, vart så tråkigt hos mig. vi började gå mot gällivare och vipps så satt vi helt plötsligt i ett kök på granbacka, då hade vi alltså gått några km, duktiga vi är! när vi skulle börja gå hem igen, vid halv ett så var det verkligen iskallt ute. när vi kom till mbgt så kom syster och hennes kompis och hämtade mig, så slapp gå hela vägen hem. nu är jag hemma, ska sova, har match imorgon. super inte taggad.

haha, elli jag gjorde nästan som du sa att jag skulle.

movietime

Nu kommer ellinor, så vi ska slå på den där filmen jag nyss skrev att vi måste se. Och sen vet jag inte vad vi gör, en sak är då säker, vi ska inte till Porjus.

human centipede

måste se den.... haha :)

lite nytt

är inte helt klar, men nästan.

i'm battle scarred.

har varit i skolan idag från 10-13 ungefär. vid 13 for jag till gve för sista uppkörningen, fick vänta i 15 minuter... tror det var ericas fel... ;) sen kom bror och hämta mig, nu är jag hemma. fikade nyss med syster och ronja. sen vet jag inte vad som händer.. måste plugga teori.

sweeeden

suger.. vi kom inte ens med i eurovision, det var pga av annas sugiga låt....

kom hem från träningen för 1 timme sen typ, ska duscha och sedan fika! sen sova, upp vid halv nio imorgon :)

Torsdag,

känns som fredag...

Idag har jag bara haft en som vanligt tråkig skoldag, har haft prov i engelskan, tror jag fick MVG. Sen när jag hade haft det slutade jag egentligen, men valde att gå till elevensval slöjd med elli för att göra klart min necesär, så nu är den klar.

Efterråt kom krister och hämtade mig, vi for till medborgarskolan och hämtade en bok som jag ska läsa på till på måndag, då jag gör teorin. Kommer kugga så det bara ryker om det, bara för att jag känner mig säker på teorin så kommer jag kugga, alla säger att det är svin svårt! Är skit nervös ska jag bara meddela!

Nästa vecka har jag fyra prov, säkert något läxförhör också, så det blir en jobbig vecka. Enda roliga är väl att jag ska klippa mig på tisdag.

Har inte bestämt vad jag ska ha på mig på skolavslutningen, tycker inte det är det viktigaste här i livet, som vissa andra verkar tycka.. Vi går bara ut åttan, inte är det en stor grej. Okej om man vill vara fin klädd, såklart man vill det, men man behöver ju inte köpa en klänning för miljoner kronor och skyhöga klackar bara för det? Vi har faktiskt ett år kvar efter det här, innan vi ens gått ut grundskolan, sen efter det har vi ju gymnasiet, för de som väljer att gå förstås. Så jag tycker inte man ska ta det så seriöst nu, allt det här med skolavslutning och skit. Se på mig, jag ska upp på scenen minst två gånger, och vem vet vad jag tar på mig?! Faktum är att jag inte bryr mig vad jag tar på mig, åter igen.. så viktigt är det inte! Kommer mest troligt ta på mig min topp som jag köpte i thailand som är oanvänd, ingen har sett den än.. och kanske mina gladiatorsandaler och en jeansjacka. Ja, så enkelt var det.

HEJDÅ, skrev ett alldeles på tok för långt och tråkigt inlägg, men för er som gillar att läsa strunt så är det här ett ganska bra inlägg, kommer sätta det här inom kategorin STRUNT.. Nej nu börjar jag igen, måste verkligen sluta med det, hejdå!

2cool4school

nu kommer det... sista skolveckan.. hata den! allt ska vara inne, alla ska sätta prov, bla bla bla.. har redan nu 5 prov jag vet om som kommer nu innan sommarlovet. men snart är det över, längtar till ett långt och härligt sommarlov ♥

och juste, fick helt klart den coolaste klassen!

sandra gästbloggar!

hejsan. yonna somnade vid 12 igår, suck. själv somnade jag vid 2. satt själv uppe på datan & socialade med roligt folk! men nu är vi iaf vakna, och ska fara hem ikväll äntligen, har blivit så leds på nattavaara, men ändå roligt när yonna är här och vi har tagit fram fyrhjulingarna!

tänkte också bara säga, jag älskar dig yonna, du är så himla bra! du är världsbäst & jag vet inte vad jag hade gjort utan dig. du och jag, livet ut. lova mig det?

vi hörs någon gång, hejdå puss!


/ sandra

NU KÖR VIIII

!

SJUKT ************* TAGGAD!

sitter här och är överhyper! ska till piteå imorgon, så måste vakna halv sju, för är hos pappa. skit kul! nu kör vi tjejer!

when i'm with you everything just disapear.

snart kommer säkert pappa och hämtar mig, ska till byn! och imorgon bär det av till piteå med laget, ska spela match, kommer bli super kul! måste ringa pappsen nu och fråga var han är. resten av helgen kommer spenderas i byn med sandra.

oj kom på att jag måste hämta några grejer till, tjarå.

hey, i'm a beliver.

IMORGON, mina kära vänner, så ska jag på uppkörning! trevligt, är lite nervo nu..

idag har jag bara tagit det lugnt, duschat, tränat, skolan, sjungit osv. hann inte så mycket annat.

knocking on heavens door.

om mindre än två veckor nu ska jag både spela gitarr och sjunga! framför klassen på musiken. men tror det kommer gå jäkligt bra! gick riktigt bra idag när vi spela igenom och jag fick sjunga i mick.. sen så måste jag träna på två andra låtar också! som jag ska sjunga på skolavslutningen, en med angelica och en solo.

snart blir det träning, men innan det plättar!

goodbye!

HAR ALLTID VETAT ATT DU VAR ANNORLUNDA, HAR ALDRIG LITAT PÅ DIG HELLER. OM DET SKA VARA PÅ DETTA VISET, GOODBYE!


kryper ner under täcket och drömmer om skoter, vintern och snön ♥


i belive in you.

fick veta en sak idag, men tänker inte ta upp det här, för ellinor är dum.

har iallafall varit i skolan till 16, fick alla rätt på provet! och när jag kom hem har jag bara slappat. får se vad som händer senare, har ingen moppekurs iallafall.

har tråkigt.

idag när vi slutade (12:00) så traskade jag och ellinor hem till henne, satt och svettades i solen på deras nya underbara balkong! hade kunnat bo där!!! vi tog lite fika till det också.

sen tog vi bussen mot gve, jag hoppade av hos mig. efter någon timme tog jag bussen till gve för att ha moppekurs, efter det satt jag på stan med ellinor och sara en stund innan jag blev hämtad. skyndade hem för att sedan bege mig mot träningen, det började ösregna och åska! men som tur försvann det. nu ska jag äta lite stekt palt och sedan plugga! har prov imorgon, och måste måla klart en grej till spanskan.

tråkigt inlägg, hejdå.

svar på kommentar.

skulle uppskatta om ni satte namn på era kommentarer, och eran blogg adress, ifall ni har någon sådan. Det blir mycket enklare för mig att svara, kan ju svara på eran blogg isåfall. Jaja, det kom iallafall en fråga:

var köpte du din jeans jacka?
svar: det var så enkelt så att jag hittade den på HM :)

i know there's a life after you.

hahahaha!

var bara tvungen att börja detta inlägg med det, ingen annan vet vad det står för förutom ellinor :)

är fortfarande i luleå, och fortfarande stekhett ute. har varit på stan och slösat pengar, köpte en tyg jacka (grön) och en jeans jacka (ljusblå), sen ett linne på det. snart ska vi äta palt och efter det någon gång ska vi fara hem mot gve.

almost 30 degrees!

sitter här i luleå och känner hur svetten kryper längs nacken. vill bara ut och bada bada bada bada bada! men det är nog än för kallt i vattnet. kommer nog inte tycka det är speciellt varmt i vattnet den här sommaren, för inget kan mäta sig med hur varmt det var i thailand.. sakna.

det lustiga är att här går jag omkring med kortkorta shorts & linne, barfota i det gröna gräset, och imorgon ska pappa (som är hemma) fara ut med skotern ifall det inte har smält bort dvs. så nog kan det vara stor skillnad på 25 mil.

ska, när jag kommer hem, börja fixa om min blogg, till vitt eller någon annan fin färg, det ser jag då. och header och texterna också.

har hört att det är sommar i luleå.

så därför tar jag det jag äger och far till luleå över natten, tror jag håller på att bli sjuk också, inte bra.  men det är säkert bara de där nysningarna man får på morgonen som hemsöker mig.

i shot for the sky, i'm stuck on the ground.

hej, kom ganska så nyss hem. har varit i gve hos sandra till en början, med ellinor och henne. sedan begav vi oss mot stan, där vi mötte upp hanna. sen stack sandra och jag, hanna och ellinor fortsatte ha tråkigt. det är verkligen pissväder ute, man ser inte ett skit, dimma överallt och duggregn hela tiden. tur att man ska till luleå imorgon så man slipper pissvädret och pissgällivare. det var så himla tråkigt i gällivare så jag bestämde mig för att fara hem, det fanns ändå inge roligt folk ute på gatorna. längtar till sommaren!!!!!!!!

nu ska jag fortsätta pilla mig i naveln, men först slå på en film och hämta mammas ganska så nybakta bröd och gosa med sängen.

hmm, undra vad jag ska ha på mig på skolavslutningen........ fundera fundera.

så långt som ögat ser.

sitter hos sandra nu, snart kommer ellinor, då får vi se vad som händer. det är pissväder ute, så finns inget att göra. blir att fara till underbara luleå imorgon. skriver någon annan gång, har ändå inget att meddela.

hej

hejdå

Styrka är att falla men sedan orka upp igen.

När jag tittar tillbaka ser jag hur mycket jag har förändrats, hur annorlunda jag är idag jämfört med då. Visst, jag kanske ser ut likadant och min personlighet kanske inte är så förändrad, men ändå är jag helt annorlunda. För ett år sen trodde jag aldrig att jag skulle hinna förändras så himla mycket på bara ett år, då trodde jag att visste vilka som var mina riktiga vänner, vilka som jag skulle hålla fast vid, men allt har förändrats. Jag kan inte säga att jag vill gå tillbaka till det jag hade förut, för det jag har nu är mer än bra, men det jag hade förut var också mer än bra. Jag kan inte säga att jag vill vara som jag var förut, för då hade jag inte varit mitt riktiga jag, det hade kännts som att jag låtsades vara någon annan. Jag vet inte hur jag kommer vara om några år framåt, kanske är jag helt annorlunda då också, eller så kanske jag är som jag är nu? Jag kanske t.o.m. är som jag var förut? Det är bara att ta dagen som den kommer. Visst, det kanske är jobbigt att förlora någon man stått nära, men det visar ju bara hur mycket man förändrats och hur mycket man orkar kämpa för den personen, bara för att man är riktigt tighta en gång betyder inte det att man alltid är lika tighta. Man förändras, det gör alla, men tillslut hittar man sitt riktiga jag, det "jag" som man vill hålla fast vid.

Tiden går fort, inget man kan göra åt det.

Det här var jag för länge sedan.


Det här är jag idag.

flitig.

Idag ska jag vara flitig. Ska inte bara chilla bort hela dagen, ska faktiskt ner och dammsuga och dammtorka mitt rum nu. Efter det ska jag klä på mig och göra mig klar, sen vid halv 6 har jag moppekurs, och efter det ska jag på bio med Angelica ("Remember me"). Om jag hinner ska plugga lite också.

they got all the right moves.

nu är det måndag, har varit i skolan till 12, sen for jag hem. jag är ledig resten av veckan, skönt! ska på moppe kurs nu, sen till älvgården och sjunga. efter det far jag till elli. hej

8 maj

och jag var nyss ute med skotern. Det var ju inte bara lite vatten överallt. En gång gasade vi över en hel sjö som hade vatten lite överallt och då helt plötsligt voltade ena kälken, och landade på andra sidan, lillasyster och hennes kompis flög av och landade som tur var på snön och inte vattnet. ha ha

har börjat fundera.

Vet inte riktigt hur jag ska göra. Har börjat fundera över Idol, ska jag eller ska jag inte? De har ju sagt i alla andra program, att de söker lite äldre sökande, inte såna som bara är 16år. Och så är jag lite osäker på hur jag skulle reagera om de gav mig dålig kritik, som att "du sjunger inte bra", "varför sökte du ens hit?", "tycker folk verkligen att du är bra?!" osv. Jag vet ju inte nu hur jag skulle reagera, om jag fick sån kritik kanske jag skulle sluta sjunga för alltid? Men det kan jag ju inte veta nu, det gäller ju att ha bra självförtroende också. Men jag får se hur jag gör, det är ju än ca1 år kvar, men det hade ju varit kul att söka, en kul grej liksom. Om man söker så får man ju minnen för livet, något man kan berätta för sina barnbarn; "när jag var i eran ålder så sökte jag till idol". Men jag vet inte ännu, hade varit svin roligt om jag gick vidare isåfall.

jag hade fel

.

go crazy

har varit sjuk hela dagen igen, hoppas jag är frisk imorgon! har absolut ingenting att göra under dagarna, okej, det är skönt att man får sova så länge man vill, men det är inte kul att inte göra något.


vill tillbaka! hade aldrig tvekat

snorunge.

jag sitter hemma själv och gluttar lite tv, har varit i skolan cirkus 5 minuter, men for hem för att jag kände mig hängig och sjuk. ska till optikern vid 15 och kolla synen, sen far jag på moppekurs, efter det far jag nog inte och tränar, kanske och kollar men inte tränar. har varit sjuk så länge nu, så vill bli frisk.

the dawn is breaking

vaknade 11 idag av att sandra och jesper kom och skrämde oss. jag och julia sov när de kom in till henne, så vi blev skit skrajja! sen var det bara soffhäng tills nu. är hemma nu, för klockan sex ska jag vara på heden och träna med fotbollen inför våran "sångdebut".. undra hur det kommer låta..

i'm calling out

sitter hos julia med massa folk, ska sova här, tror jessica också kommer, men det är först vid tolv isåfall. har kollat beck och lyssnat musik, nu ska vi fortsätta spela musik!

206 boring pages.

måste läsa ut en bok till på måndag, den har 206 sidor, det suger. är typ bara på sidan 6.. nu ska jag springa i duschen, senare vet jag inte vad som häner, är iallafall hos sandra.

förresten, vill att mina kläder som jag beställt ska komma nu!
RSS 2.0