I mitt hjärta

Blev lite nostalgisk när jag satt och ladda upp alla england bilder på fejjan. Insåg att jag nog förmodligen aldrig kommer flytta hem igen. Och det betyder att jag aldrig mer kommer bo på samma ort, om inte jag och Elina läser vidare på samma ställe, som min bästa vän. Hur kommer detta påverka oss? Tänk så är inte vi likadana om tre år, tänk så är inte jag som dig och du som mig? Hur ska jag klara mig? Och hur ska jag klara mig utan mina syskon som alltid funnits i rummet bredvid, vi kommer aldrig mer bo tillsammans. Nästa gång jag flyttar kommer vara här när jag byter lägenhet och när jag flyttar för att bygga bo. Hur ska min lillasyster göra nu, jag har alltid haft min storasyster att vända sig till, min närmsta syster, hon som förstår mig. Hur ska min lillasyster göra nu, hon har inte mig att vända sig till så fort hon får chansen, visst hon har fortfarande Yen. Men jag vill ju alltid kunna finnas där för henne, se henne växa upp och bli som mig och Yen. Kommer aldrig mer bo hemma i kära Malmis, mamma kommer aldrig mer vakna upp och se att spegeln står på golvet. För det är ingen annan som ställer den där, förutom jag. Och nu under de här åren kommer dom flytta också, och dom kommer lämna mitt rum. Dom kommer inte spara ett rum åt mig och mina möbler, för det är onödigt att ha för många rum när ingen använder dom. Och jag kommer aldrig mer fara varannan helg till pappa, kommer aldrig mer ha det som rutin. Jag kommer åka dit så fort jag får chansen, men det är inte alltid jag kan varannan helg. Nu kan jag ärligt erkänna, för första gången sen jag flytta hemifrån, att jag har lite hemlängtan. Eller inte längtan, snarare saknan. Men allt det jag lämnat nu, kommer alltid finnas kvar. Jag har inte lämnat det helt, det hade jag aldrig kunnat göra.

Repa, igen

Sitter med en persika i munnen, bokstavligt talat. Jag får gapa så stort så att den ska rymmas, och så ilar det lite när den är så kall och jag har bitit i den. Nu ska jag ta min frukt, min jacka, pengar och gå ner till stan för där väntar en Sara och en Jocke. Bye.

.

If you let go

Sitter och försöker få fram mina spårlöst försvunna kontakter så jag kan använda heytell. Damp på fonen. Kom alldeles just hem från stan, för efter skolan blev jag upphämtad av Yen & Ronja. Då for vi och glutta på stan, köpte lite saker, igen....... Och sen for vi på Manuella och klämde en pizza. Så nu är jag hemma, mätt och belåten. Ska väl alldeles strax ta fram min choklad och sen sätta mig och göra matten, återigen. Jobbigt när vi får uppgifter varje dag som sen ska vara inne dagen efter. Och efter det, om jag orkar, kanske jag pluggar lite på kemin. Hata prov. Annars blir det väl att ta hand om det enorma diskberget och plocka upp mina blöta idrottskläder. Flitigt, kanske t.o.m. far ut och springer ikväll om jag orkar! Flitigt, som sagt!

If i'll lose my way

Sitter och försöker få fram mina spårlöst försvunna kontakter så jag kan använda heytell. Damp på fonen. Kom alldeles just hem från stan, för efter skolan blev jag upphämtad av Yen & Ronja. Då for vi och glutta på stan, köpte lite saker, igen....... Och sen for vi på Manuella och klämde en pizza. Så nu är jag hemma, mätt och belåten. Ska väl alldeles strax ta fram min choklad och sen sätta mig och göra matten, återigen. Jobbigt när vi får uppgifter varje dag som sen ska vara inne dagen efter. Och efter det, om jag orkar, kanske jag pluggar lite på kemin. Hata prov. Annars blir det väl att ta hand om det enorma diskberget och plocka upp mina blöta idrottskläder. Flitigt, kanske t.o.m. far ut och springer ikväll om jag orkar! Flitigt, som sagt!

Sliten krigare

Det rinner och jag nyser och jag har ont i magen och vi ska ha idrott i regnet, hej förkylning!!!! Vad vill du mig? Meeen, jag går till skolan ändå.... Kanske dock skippar det där med idrott i regnet! 


Godnatt

Efter jag skrev förra inlägget så gick jag ner till Johanna, blev riktigt blöt..... Och efter det när jag kom hem så har jag bara gjort matten och nu är jag riktigt kvinnlig och sitter och gör flera saker samtidigt. Kollar Erik och Mackan och packar idrottskläderna samtidigt. Har nyss även duschat, så sitter och torkar håret och städar samtidigt också. Jag är duktig jag. Och nu ska jag ta fram fika också mitt i allt! 

Imorgon blir de att fara ut med Ronja och Yenyen direkt jag slutar och gå och glutta på stan och kanske fika, vad vet jag! Sen vill dom säkert se min söta lägenhet också! Nä men nu ska jag fika, godnatt!


Who would ever thought that I would be lying here on the ground



Kom ganska nyss hem och kom just också på att jag glömde matten i skolan, duktig som man är!! Så nu ska jag göra mat och sen kanske jag ringer Johanna och hör vad hon ska hitta på. Annars så är de aspissigt väder här och de gör att mitt humör sjunker stenhårt. Orkar verkligen inte skriva mer, är inte på humör för det..

You keep passing me by

-

I lägenheten igen

Har inte skrivit på hela dagen, och oj vad skönt jag har haft det idag. Vaknade astidigt, typ åtta. De hade papi också gjort, så då satt vi bara och kolla tv och fika och vid tolv började vi, mest han, städa. Medans jag legade och kikade film i sängen, hehe. Och sen har vi bara hälsat på saknade farmor och farfar. Och efter det for jag hem till G, och efter det begav jag mig hem till min egna lägenhet, så nu sitter jag här.
Börjar halv tio imorgon, godnatttt.

Min kväll

Lördagen blev faktiskt bättre. Och nu är jag hemma. Man kunde inte igår tro att jag skulle tillbringa min lördag såhär och med de här personerna.

Vid sex drog jag till byn, och vid sju for jag till Sandra och sen vidare till annat folk. Så har tillbringat min lördag i en badtunna i princip, vart alldeles för varmt, alldeles för trångt och alldeles för tråkigt för att kunna sitta där ute hela kvällen, men de gjorde vi. Och de blev väl ganska kul ändå. Nu fick jag lite ångest att jag inte stannade i stan, för då hade jag fått träffa en pojke som definitivt hade gjort min kväll, men gjort är gjort. Och imorgon far jag tillbaka till lägenheten. Längtar redan tills nästa gång jag ska till byn, kan helt enkelt inte hålla mig borta. Är man bybo så är man! Nu blir det att kolla klart filmen jag kikat hela dagen lite till och från, fast inte här i köket. Utan ska springa upp och lägga mig i sängen nu, man kan göra något mysigt även fast man bara är en! Fast först, juice.

!

Jävla äckel lördag

Alltid ensam, aldrig stark




Mot G

Nu ska jag packa ner några få grejer och sen kommer pappa och hämtar mig, ska bli konstigt att komma hem. Hem till min tomma garderob, hem till mina vänner som jag inte träffat på en vecka, hem till mina syskon, hem till Gällivare. Kommer kännas konstigt, för har blivit så van att bo såhär nu. Det kommer vara samtidigt skönt och befriande att komma hem, men även konstigt och ovanligt. Känns redan som att jag bott såhär hela mitt liv. Anyway, nog om de. Nu far jag, kanske syns hemma!

Stanna förevigt



Nu ska jag springa en sista sväng framför spegeln och sen fixa ansiktet lite. 

Oberoende

Död åt mina smalben alltså, kommer förevigt hata mina ben om jag får benhinneinflammation nu helt plötsligt när jag behöver dom som mest..

Nu blir det att hoppa ner i lådan och ställa alarm, börjar åtta imorgon, första gången den här terminen. Efter skolan imorgon ska jag en sväng förbi stan och sen far jag hem till kära Gällivare för att tvätta och hämta lite mer grejer och träffa saknade kompisar och syskon. Har även insett idag hur mycket jag älskar min lilla lägenhet, den är urmysig och det bästa är att den är min egen. Har aldrig känt mig mer fri, aldrig känt mig mer oberoende av nån än vad jag är just nu. 


Och jag kan inte riktigt beskriva känslan, TA MIG TILLBAKA TILL UNDERBARA ENGLAND!

Fixat i lägenheten

Efter skolan idag så blev jag upphämtad av mami och syster ♥ Vi for då på ärenden direkt och de slutade med att vi satt och åt gottig mat hemma hos mig, hade då inhandlat massa nödvändigt! Sen har jag bara suttit här medans mor min städat hela lägenheten. Nu är allt nästan klart. Kändes lite konstigt att dom for hem utan mig, dom for hem. Jag bor här nu, ensam. Svårt att inse.

Nu har dom just farit, ska alldeles strax hoppa i duschen tror jag, och sen blir de att ringa någon och prata av mig.

Besök av pappa

Satte för ett tag sen på te och då fick jag besök av världens bästa pappa en stund, han kom med hatthyllan och såna grejer. Så nu känns de mer hemtrevligt! Sen när han for så har jag bara suttit här. Ska hoppa i lådan nu och imorgon börjar lektionerna, känns både tungt och roligt. Längtar lite tills jag får träffa min fräna klass också, de flesta är så sköna!

Allt du sa var lögner


Färdig tjej


Från igår.

Ska inte röra mig ur fläcken mer idag! Just efter jag hade skrivit förra inlägget så var jag tvungen att gå flera kilometer till statoil för att cpkonsum inte hade nå lås. 768uibnm,. Typ så. Och då tog jag min middag på vägen hem istället för orkade verkligen inte göra mat idag. Så efter jag har kommit hem återigen så städade jag och tog bort alla grejer osv. Och nu ser de väl vårdat ut här hemma. Ska alldeles strax hoppa i duschen sen blir det att kolla film, fast kanske kollar film före. Är så jävla trött.

Alltså vad är de för damp med min dator? Varför kan jag inte ta cambilder eller föra över bilder från min mobil??

Dagvild

Kom hem från varggropen vid 12-13 någongång, med ett gäng ont i fötterna. Gjorde ont att gå dit för att man inte tog så bra skor. Väl där så har vi bara lekt lekar och tävlat med tvåorna och treorna. Vi tror jag kom tvåa? Om jag inte har helt fel. Och sen ätit lunch och haft ändå ganska skojjigt. När jag kom hem var de så satans varmt här för att solen legat på, så nu är mina päron skrynkliga... Så då drog jag för och öppnade fönstrena. Sen la jag mig i sängen och kikade tv. Vaknade vid 14 och såg på klockan. Trodde jag hade missat nästa dag (alltså sovit bort hela den här dagen och missat skolan imorgon). Lyckat. Men så var de inte! Så då slog jag på barnkanalen och sen kollade jag de en minut eller två och sen somna jag igen och vaknade halv fem. Inte illa Yonna, du kommer aldrig somna ikväll! Men de var de nästan värt för så ont som jag hade i fötterna och benen gjorde att jag inte kunde vara vaken. Nu är jag helad. Min säng måste vara gud.

Ska strax dra på mig nå kläder och gå och besöka konsum och försöka hitta ett lås till imorgon, mitt är spårlöst försvunnen... Hoppas verkligen de finns där, för annars måste jag ner på stan. Och jag orkar verkligen inte gå nerförs nu.

TE1

Åt nyss mat framför tvn, och har hunnit prata med ett x antal personer sen dess också. Kollar fångarna på fortet och har inget bättre för mig. Idag har jag hunnit med skola i 3.5 h och sen efter det två repor på stan, en dusch och ett klädbyte. Nu håller jag på och fixar disken. Nu vet ni. Kan bjuda på en "fräncheyskaspelavuxenochlagamatåtsigsjälv"-bild. Alltså, nä vet ni vad. Jag har ändrat det här inlägget flera tusen gånger eftersom de har dröjt så länge mellan gångerna jag haft chans att skriva, så då har jag hunnit ändra vad jag gör varje gång jag försökt skriva. Så nu skiter jag i de här! 


Snabb

Ska ner på stan nu en snabbis och köpa lite mer grejer, skriver sen om dagen!

Jakobs special


Lite tomt & lite konstigt, att veta att jag inte kan ringa dig och veta att du är här på 2 röda.

Har kommit hem ganska nyss. Har varit med Nisse, Jakob och Rasmus i princip hela kvällen. Lite med Olli också. Blev bjuden på Jakobs special, så man kan väl säga att jag åt min middag där. Och nu ska jag kanske ta en macka eller så och efter de slå på tvn eller en film. Beror på vad som lockar. Imorgon blir de skola från 9:30, och kanske blir där någon timme eller så. Efter skolan måste jag en sväng på stan för att främst checka in h&m men också inhandla lite nödvändigheter. Längtar redan till torsdag, för då betyder de att jag inte behöver oroa mig för att ta mig till varggropen och för att jag då inte behöver GÅ hem från skolan.

Första dagen

Nu har jag kommit hem efter att ha tagit mig upp för värsta backarna. Om ni vill komma hit så kom till denna adressen:

Högsta toppen
98755 Mount Everest
Kina


Skoldagen var väl helt okej. Fast i början ville jag bara dö, men när jag väl träffat klassen och mentorerna så ville jag inte dö nåmer. Alla verkar väl snälla och helt okej. Vi ska tydligen till varggropen på onsdag, vars fan är det? Måste hitta samlingsplatsen på egen hand, och antar att de inte ligger så himla nära min lägenhet heller. Så undra hur jag ska komma dit? Nåväl, schemat var väl helt okej. Senaste dagen var 15:20 så vi hade iallafall bättre schema än stackarna i Gve, hehe. Nu ska jag fixa in mina kläder i garderoben och sen göra nå käk och då får jag se hur mycket klockan är, så kanske blir att bege sig ner mot stan en sväng och kika in nya HM. Om inte annat så hade jag gääärna hitta på nå roligt med någon/några, får väl höra mig fram vilka som är på.

And we danced, and we cried, and we laughed, and had a really really good time

NUUU är jag äntligen klar med klädvalet, och ja jag vet att jag är jävla dålig på de där, de tar typ en evighet, men nuu är jag klar. Så ska platta håret och sen fixa lite sista grejer, kanske fixa bort frukosten och efter de börja röra mig mot skolan. Kommer ta en evighet att hitta dit, så vi får väl hoppas på de bästa. Är ovanligt glad idag!

Namnsdag och allt

Sitter nu själv i lägenheten, kan inte precis säga äntligen, för vet inte om jag egentligen vill vara själv? Brukar ju alltid annars ha något syskon hemma i rummet bredvid. Men längtar lite tills nästa vecka då man fått ordning på skola och vänner osv, för då blir de nog enklare att vara själv. Nu kan jag ärligt säga att jag längtar lite tills imorgon, för nu sitter jag ändå här, ingen återvändo. Så nu är de lika att köra liksom! 

Började dagen med att jag vaknade klockan tio, sen vid fyra kom papi och hämta mig. Då begav vi oss mot min nuvarande hemort. Sen dess har vi hunnit handla enormt mycket smågrejer och mat till lägenheten. Och efter vi hade handlat så for vi till lägenheten och satte in allt. Förstår fortfarande inte hur mina grejer fick plats här inne, hade typ tuusenmiljoner ton packning, men nu ser jag inte ens skymten av de. Nånå, ska duscha, koka te och äta macka med torrkött nu, som mina fina farmor och farfar hade skickat med hit utan att jag ens visste om nå ♥ Och förresten, idag var det min namnsdag... Ingen som kom ihåg de. En lite oviktig och ointressant sak jag kom på nyss!

First day of the rest of my life


Söt bild.



Ligger på mina väskor och försöker samla vett, för just nu vet jag inte alls vad jag ska packa ner. Det är helt tomt. Det känns som att jag har tagit med mig way to much, men inte kan man ju ta med sig för mycket när man ska vara borta tre år? Tror iallafall jag börjar vara klar nu, måste bara ringa ett samtal och slänga iväg ett sms innan jag börjar närma slutet. Ska på jysk en tredje gång denna vecka också och sen bär det av. Nästa gång jag skriver är förmodligen i min säng, ikväll, i min egna lägenhet. Wierd. Liten blir stor, eller?

Räkna alltid med idioterna

Hemma just efter en helkul kväll. Började den med att E kom till mig, så chilla vi och snacka i någon timme. Sen for vi till statoil, inhandla kakor och läsk. Sen gick vi och mötte Jonte, så snacka med honom i nån timme kanske? Och efter de så gick jag och E till E och A och där har vi tillbringat natten. Kollade harry potter, första delen i sista. Är man efter om man inte sett den ännu? Sen for vi till träsket och gjorde några ärenden, så slutade med att jag och Elina var helvilda och olagliga, men de måste sett kult ut. Nu ska jag ställa alarm och sen hoppa ner i sängen med en film kanske? Och imorgon packar man de sista innan man sätter sig i bilen mot läggan & äventyren. 


Jag visste att jag skulle förlora



Memories remain the same but people change, sometimes you have to let go of the past and embrace the future.

Länge leve sommaren

Sitter på golvet för det ryms inte att sitta i sängen. Alla mina kläder ligger fint ihopvikt där. Var nyss och släckte lampan i min garderob, nu ekar det där inne.. Har just insett att jag har tagit med alldeles för oviktiga och onödiga kläder, men måste man så måste man. Det kan ju vara bra att ha. Fick en ångestattack direkt efter jag hade lagt på luren med min fina storasyster..... Vad sysslar jag med egentligen?

Nu ska jag packa ner mina kläder i en stor väska och sen börja packa ner inredningen och såna saker. Ikväll, om jag är klar med allting, så hoppas jag att jag får spendera min sista dag hemma med mina fina saknade vänner. Om inte, så inte..


Gullig bild från England.

So come sunshine or come rain



Sanna mina ord, det här är mitt liv!

Slumpade bilder


Igår.


För någon dag sen.


Igår när vi blev rädda så smög vi oss till köket och hämta dessa ↓




Idag när Simon nördar.


Simon glad.


Mitt mästerverk från idag när jag rita Simon.

Konsten att packa ner hela sitt liv i väskor

Vid tolv idag for jag och Elina med syster till Gve för att ta en lunch på thai med E, A och G. Efter den lunchen blev de att gå på stan och shoppa upp 500 spänn. Och efter det till Erik för att baka en kladdig kladdkaka, som blev lite för kladdig (varm smet). När vi hade varit där ett tag så kom Simon och hämta mig och sen dess har jag varit med honom. Och nu är jag hemma, för ska börja packa ner mitt liv i väskor, kanske t.o.m. lådor. För imorgon är sista dagen hemma. Imorgon blir de att springa några ärenden på stan och sen trooor och hoppas jag att jag skulle umgås med J och dom kanske? Sen om jag inte orkar mer ikväll så blir det väl att slå på en mysig film. 


Sick of it.

Jag trampa på ett renhorn

Sitter hemma i soffan med Elina och ska väl alldeles strax hoppa ner under täcket och kolla film eller nå. Har just kommit hem efter att ha varit hela kvällen hos Andreas och blivit bjuden på mat med Johanna, Katja, Elina, Erik och Gustav. Vi har även spirrat och de var inte okej kan jag meddela. Vet inte om jag tror på sånt där, men lite konstigt var de ju. Imorgon blir de stan med Elina, Erik och kanske någon mer? Och sen säga hejdå till Simon och efter det påbörja packningen. Jobbigt, men skönt att få de avklarat. Och har nyss också kollat på schemat, de var ju inte allt för dåligt. Ingen sovmorgon dock, men slutar typ 12-13 ganska många gånger och nästan ingen gång vid 16. Men de är säkert fel bara för att jag blev glad nu..

Och nu har jag och Elina varit och hämtat två baotaknivar, inte kul att vara ensam hemma när man hör att någon försöker öppna ytterdörren. Vet inte om vi inbillade oss, men läskigt var de då.

Helt enkelt

Ingen kommer någonsin förstå vad jag känner, för efter det du gjorde mot mig så har jag inte kunnat repa mig helt. Jag hatar att jag lärde känna dig så bra och att jag lät mig själv bli påverkad av dig så lätt, men jag ångrar inte att jag gjorde det. För du är den lilla delen jag kommer minnas när jag tittar tillbaka på mina år som tonåring. De kanske är meningen att man ska göra som du gör, även fast de gör så ont att falla offer för det. Jag kommer aldrig kunna berätta för dig vad jag vill att du ska veta, för jag är rädd att du inte hade lyssnat. Men innerst inne vet jag att du hade det. Finns så mycket jag vill att du ska veta, om du bara visste. Jag hatar dig för det du gjorde mot mig, men jag älskar dig ännu mer, helt enkelt.

18 augusti



Sitter hemma nu och väntar på att Simojn ska höra av sig så jag ska fara ut med honom en sväng, blir dock inte långvarigt tyvärr.. För några grabbar ska laga middag åt mig och några flickor, va sött. Det är dock en "hejdå-middag", eftersom jag och en annan som ska dit flyttar nu ihelg. Så de kommer säkert bli mojs, men ändå tråkigt eftersom de är sista gången jag ser dom innan jag drar.

Nä nu ska jag verkligen sluta babbla om flytten och allt sånt, så tråkigt att läsa om. Måste iallafall snart börja packa en baotaväska med massor av kläder i, nu vet ni det. Anyway, var iallafall ute med pappa och lillasyser och fikade frukost tidigare idag, nu vet ni det också.

Du ser mig inte längre

Jag vill inte behöva sakna dig, men de är de jag gör.


Bastu och nattbesök

Igår cyklade jag och Elina i regnet flera mil bara för att vi skulle och hälsa på Sara som fyller år. Och när vi väl var där så hoppade jag och hon i bastun med tre pojkar. När vi skulle hem så cyklade vi förbi coop och träffa nå kåmpisar osv osv. Sen cykla vi hemåt. Väl hemma blev de att dra av sig alla genomblöta kläder och hoppas på att man inte blir sjuk. En halvtimme senare kommer två grabbar och dom valde att fara hem först halv åtta imorse. Vi har haft de urmysigt och askul. Behövde verkligen dethär, för det kanske var sista gången innan jag flyttar och allt blir annorlunda.. Så när jag väl somna så vakna jag vid ganska nyss av att A ringde. Nu ska jag antingen dra på en film eller hoppa i duschen och vänta på att klockan blir närmare två. För ska nämligen umgås med Simon idag, en till "sista gång" innan jag flyttar..


.

Jag vet att jag är galen som få, lite knäpp och svår att förstå.

Del 1

Bilder från London kommer komma i flera olika inlägg, för de är över 3000 bilder, så ja..... Men självklart kommer jag inte lägga upp alla, men många iallafall. Så här är del 1. Och så ni vet kommer bilderna i oordning. Bilderna i detta inlägg är från första dagen (när vi for till England) och några när vi är i en grannstad och myser.


Jag smaka FISH and chips!!!!

Underbara & älskade vän, du vet inte hur mycket du betyder för mig.

Repa på stan

Vaknade vid tolv hos Sandra och då for jag direkt ut med pappa och köpte och kollade lite grejer till min lägenhet. Och sen for jag tillbaka till Sandra. Jag fikade och sen for vi direkt till stan och mötte upp Elina. Slösade tusen spänn och sen skjutsa vi hem Sandra och efter det for jag och E till geracom och inhandlade henne en ny fon. Efter det till E och städa och sen skjutsade E's fina mamma hem mig. Känner mig handikappad när jag är själv hemma.... Och nu ska jag hoppa i duschen och sen fixa mig litegrann. Fast ska först skicka iväg ett sms och sen efter duschen blir de att laga mat åt mig själv. Kul liv ens.


När vi var och handla gott på Tesco i London!

Jag kan inte andas längre


FANTA EXOTIC

Sitter i sängen nu och väntar på att vi ska slå på the roommate, jag och Sandra alltså. Hela dagen har varit skön och bra ändå, idag har jag insett att jag verkligen ska iväg. För nu har jag börjat kolla på småsaker som jag ska inreda med, på hemsidor. Konstigt.. Äsch, nu ska vi fika och kolla film. Imorgon blir de stan och kolla lite saker nu när man har penkilenki. Godnatt. Och juste, ni får bilderna från london en annan dag. För har varken tillgång till dom nu eller ork att ladda upp så pass många bilder just nu. Nånå.

Ibland gör de ont

Hon har egna vingar nu






Hemma nu. Eller, kom faktiskt hem igår. Inte något att tjohoa oss över, tat lugnt. Gårdagen har sugit men ändå varit så jävla bra. Det var sista dagen på min och bästis äventyr genom England.. Men det var även första dagen på resten av våra liv. Antar det bara är att ta dagen som den kommer. Och om en vecka så står jag där. Måste snart börja packa. Hur sjukt? Kan inte fatta det ännu, allt som händer just nu är overkligt. Det har gått så snabbt.

I EN ROSA HELIKOPTER


Bilder från igår.


Nu blir det att fika, för är vråljävlahungrig. Och sen kvart över fem åker vi till flyget som tar oss mot Stockholm. Blir där hela dagen, återstår att se vad vi hittar på där. Hejdå! Hörs igen nästa vecka någongång om vi inte har internet där.

Taggad på avfärd

Hemskt att man börjat packa först nu.. Vi kommer inte få sova något, men vi får skylla oss själva eftersom de var vi som valde att fara ut. Har hunnit med asmycket idag, allt utom packa... Anyway, nu ställer vi klockan på 4 och hoppas på att vi vaknar då för annars är de illa. Godnatt, skriver nog innan vi far! Annars blir det säkert på Arlanda!


Packa pappas kappsäck

Nu sätter jag igång med den alldeles för jobbiga packningen..

Hemma

Har glömt att berätta det, men jag är faktiskt hemma nu. Har varit hemma sen eftermiddagen typ. Då kom Elina direkt hit efter att jag hade duschat och slängt vissa kläder i tvätt. Och sen har vi varit ute och umgåtts med allt från S och E till V. Har helt glömt bort att blogga nu på kvällen eller på hela dagen faktiskt. Men nu, efter att ha sovit lite till och från så ska jag verkligen hoppa ner i lådan. Ska upp tidigt imorgon och packa hela dagen, och sen tror jag att jag kanske skulle umgås med en eller flera pojkar? De ser vi ju. För sen på torsdagen 06:05 hoppar vi på våran första flygning av flera ner mot nerbrända London! Undra hur detta slutar. Bilder från fjälls får ni imorgon.

Sometimes, the hardest thing is to lose something that you never really had

Kanske dags att skaffa eget boende i Luleå

Så mycket som jag är där. Detta var andra gången på en vecka som jag besökte Luleå.. Med mig hem fick jag nya skor och nya jeans. Och när vi kom hem satte vi in de sista grejerna i husvagnen så nu är allt klappat och klart. Imorgon drar vi till urskogens urskog ute i fjällen och lever rövare i fyra dagar. Kommer hem på tisdag, lite försent, för att sen börja stresspacka till London på torsdag! Så detta blir mitt sista inlägg tills tisdag, hoppas ni härdar. Kan verkligen säga att jag har hela mitt sommarlov fullbokat.. Vet inte om det känns bra eller inte.

Men sen blir de iallafall lite spännande när man kommer till en ny stad helt ensam. Får se hur länge jag klarar mig, chansar på en vecka? Nä, nog ska jag väl klara mig längre. Så dålig är jag faktiskt inte! Men kommer sakna mina underbara, älskade, fina, bästa, vänner.. Vet inte hur jag ska klara mig utan min Elina som kommer och delar säng med mig så fort jag ber henne.. Kommer vara tomt. ♥ Och att inte få vara varannan helg hos papi i byn med besti och träffa världens bästa underbara fina farmor och farfar, det om något kommer vara svårt. Att inte få träffa mina närmaste lika ofta alltså. Men som sagt, jag härdar. What doesn't kill you, makes you stronger.

Ha de bra tills tisdag, för de ska jag ha!


Typ sådärja, tre fina bilder ni kan glutta på. Första, jag och besti. Andra, stället vi ska till. Tredje, jag och bästis.

Husvagnar och glass

Efter att jag hade kört de 6 milen som de är mellan byn och stan så for jag direkt till Sandra och då for vi, Denise, Kelly och Vanessa till pavva och tog ett dopp. Sen hem och sen dess har jag och papi städat husvagnen, diskat allt som ska med, tagit fram alla kläder och tillbehör, skrivit inköpslista, satt in maten i kylen, bäddat sängarna, dammsugit, tvättat den, dammtorkat och ätit glass. Nu är jag helt slut men de enda vi har kvar att göra är att hämta lillasyster från luleå och lasta in henne i husvagnen, handla och lasta in mer kläder så är vi nästan klar. De gör vi imorgon, så blir väl en sväng på staden också när man väl är i luleyo. Nu kolla Las Vegas och sova. Godnatt.

Då lämnar man stan igen

Har kommit hem för ett tag sen, har varit och lunchat med papi och syster. Nu blir det att fara till byn och inom snarast fara till fjällen också. Skönt, men jobbigt utan teckning.

Why do all good things come to an end?

I'll be okey, just not today

Ligger i sängen och fikar nu, har kommit hem strax efter ett av att snälla Emilio skjutsa hem mig. Började med att Elina kom hit, så for vi till Gällivare. For till ip med Benna, Emilio, Jonne, Erika, Filla, Jesper och Johan. Har hunnit bada, sitta och åka bil resten av kvällen. Sen for jag ju som sagt hem. Imorgon blir de att packa sen fara till papi och sen någon dag far vi till fjällen. Antingen torsdag eller fredag. Men nu blir det att slå på en film och vänta på ett sms jag aldrig kommer få.

Om du någongång tänker på mig



Jag är snart borta, glöm inte bort det.

Jag kommer aldrig lämna din sida

Andra tankar

Nå.... Nu kom jag då ganska nyss hem. Har varit ute med Elina, Emilio, Jonne, Frida, Johan, Benna och Jesper. Nu ska jag slå på en film som får mig på andra tankar.. Längtar tills jag kan skita i allt. Längtar till en nystart.

Vill skita i allt

Jag kan aldrig bli lycklig.

Måndag, och inge jobb

Sitter hos Elina och har just insett hur jävla lågt iq jag och hon har, vi fattar inte ett piss av de vi försöker göra. Försöker nämligen skriva ut våra biljetter, men icket. Vi fattar ingenting. Sen får vi se var vi bär av, tror de blir att umgås med någon mer. Äsch, bloggen var inge roligare så nu ska jag hitta på nå annat att göra medans hon äter.

Och förresten, idag är det måndag. Och i vanliga fall så skulle ja jobbat idag, men icket! Har slutat jobbet nu, så behöver inte jobba på ett år igen. Typ såhär skönt: ♦♣•¶¿◊δÛÖξ♥

Damma hemåt

Nu kanske de blir att damma hemåt, om inte så far vi till sinken och solar och badar. Nu vet ni, har även drömt en sjuk dröm inatt. Kanske berättar lite mer senare.
RSS 2.0