you and me, and all of the people



Den här dagen har varit ganska bra ändå, har hunnit klämma en pizza med simon, elina, mathias, tom, jonathan och johan och sen burit in sparken på manuella. Nu ligger jag och elina hemma hos mig och ska strax krypa ner, sen sova så imorgon kommer snabbare. Imorgon börjar vi med middag hos sara och massa ladies och sen ska vi se till att ha ett riktigt roligt nyår värd att minnas resten av livet. Godnatt.

hey i heard you were a wild one



Ligger i sängen nu och har absolut ingen ork att hoppa i duschen, vill bara att det ska bli nyår så man får inleda ett nytt år med alla grymma människor. Men har absolut ingen aning vad man ska ta på sig då, måste kolla runt nu. Förstår inte hur alla människor kan gå omkring i klänning på nyår, hallå det är typ 20 minus ute? Nu måste jag leta reda på färg och sen fika någonting. Får se vad som händer på denna dag, hoppas den blir bättre än gårdagen.

hemma igen

Efter sex timmar runt om på olika flygplatser och i luften och film samt mycket sömn, så anlände jag kära gällivare vid 12 på dagen. Då kom yonas och hämta och sen bar de av hem. Resten av dagen har man spenderat med jacob, jacob, tom, jonathan, simon, johan, elina, oliver och emil. Och nu sitter jag, elina, jacob, johan och simon hos mig och har planerat att titta film hela natten. Får väl se hur de slutar, godnatt isåfall.

seize the day or die regretting the time you lost


-
Sitter just nu och gör absolut fel saker, gör inget jag behöver göra, måste skynda nu ifall jag ska få någon sömn alls. Kom ganska nyss hem från bion, och innan de drog vi en donkens, men de var ju inte de godaste. Och nu måste jag packa så jag kan duscha och sen hoppa i säng. Och det är inte de lättaste, min väska är en jävla bomb. Efter jag är klar (kanske om 2-3 timmar) så är de bara att vänta på att klockan blir 4, då jag måste upp igen. Det borde vara olagligt med tidiga flygningar. Hejdå skåne, du var helt okej den här gången.

never lose yourself while trying to hold on to someone who doesn't care about losing you

the biggest mistake you could ever make is being too afraid to make one


that's how you know who you're supposed to be with



Just nu är jag faktiskt ganska så glad, vet inte riktigt varför. Men innerst inne vet jag nog ändå. Har iallafall legat i sängen och pratat i telefon största delen av kvällen, men fulla roliga människor. Och sen har jag spelat nå äggspel med faster och dom, så de blev ju en lite lyckad kväll iallafall. Och så har jag även kollat resa hem, så ska boka imorgon. Blir nog att jag kommer hem onsdag vid 12 på dagen, skönt att komma tidigt och inte hur sent som helst. Blir dock mindre kul att jag kommer få vara ensam på arlanda mellan mina flyg går, flyger nämligen från malmö-stockholm, stockholm-gällivare. Tur jag har internet och filmer. Nu blev de alldeles för mycket onödigt, så säger godnatt nu istället och slår på en film.

fred perry



Imorse legade jag och sov till 12 någongång, sen vart jag bjuden på en skånsk kläm-macka, toast med andra ord. Och efter frukosten drog vi några stycken till malmö och shoppade på entré. Trots att de är ett stört stott köpcentrum så fick jag bara med mig ett par fred perry skor och en julklapp hem. Var alldeles för mycket folk och alldeles för mycket grejer, så blev trött av att bara gå från en affär till en annan. När vi kom hem hit så blev de middag och nu ska jag kolla glee och doppa jordgubbar och andra frukter i chokladfontänen. Kanske borde plugga också, men vem orkar?

Andra bilder än cam kommer senare.

you found me. lost and insecure, you found me

365 dagar till nästa julafton

Denna dagen har gått till och från, började bra med ett samtal från min mest saknade vän för tillfället, sen fortsatte den bra med att fara ut och köra med min kusin. Och efter det slocknade jag nästan framför en film tills de blev mat, och efter middagen så blev det julklappsöppning för hela slanten. Blev riktigt nöjd med alla mina presenter, och nu väntar man bara på torsdag, då de blir en till julafton, fast hos mamma. Nu finns det absolut ingenting att göra, funderar på att dra på mig nå sköna kläder och ta en kaka eller två och sen slå på ett avsnitt och sova. Nu är julen äntligen över, fast kan ju erkänna att lovet redan känns slut.

every now and then, i fall apart


skåne

Ligger just nu i sängen, här i skåne. Och har varit här i sisådär 7 timmar snart. Här finns det ingen snö och det finns en pool utanför huset. Sommar? Kanske, är inte helt säker ännu, men tecknen tyder på det. Nu är det tekniskt sett julafton, även fast det är natt. Så god jul på er alla människobarn, de här blir första julen för mig som det inte ens finns snö. Men alltid kul att testa något nytt, fast nu känns de mest som att de är tidig höst och vi befinner oss i london ungefär, pga regnet. När man vaknar hoppas jag att jag är mer utvilad än jag var när jag kom fram - somnade i soffan. Så nu ska jag kolla klart glee och sen sova. Ser även fram emot att ta en ledig vecka här, ta de lugnt ett tag. Sen får man se vad skåne har att erbjuda.

hotellmys

Och helt plötsligt försvann den här dagen, helt plötsligt var över hundra mil som bortblåsta och helt plötsligt ligger jag här på hotellet i västerås och ska alldeles strax kolla glee och sova. Imorgon väntas hotellfrukost och shopping, och efter det kommer de där 65 milen inte kännas alls. Eller? Tror de kommer vara sjukt tråkigt. Helst när jag vet att alla mina vänner hemma kör skoter, kill me liksom. Vem vill sitta i en bil i flera flera timmar hellre än köra skoter i flera flera timmar? Inte då jag. Men när vi väl kommer fram så kan jag ju njuta med att veta att jag slipper åka bil tillbaka, utan får flyga hem. Godnatt.

bara några hundra mil kvar då




Imorse vaknade man vid 4, efter 2 timmar sömn ungefär. Och efter någon timme, vid 5-6 drog vi. Nu sitter vi i bilen, och vårat nästa mål är sundsvall för käk och besök på ikea. Jobbigt värre de kommer vara att åka till skåne den här gången, förut har vi åkt non stop på bara några timmar dit, men nu valde vi, av någon konstig anledning att stanna i västerås och sova samt shoppa. Inge fel med de, hotellfrukost är ju alltid ett plus. Fast hade nog varit skönare att komma fram idag redan. Nu ska jag slå igång glee och sen döda skitungen som sitter bredvid mig och skriker, håller på att slita av mig håret. Och efter det borde vi nog vara framme i sundsvall, birsta, för shopping och sånt.  Bilderna ovan är ett tecken på att jag har alldeles för tråkigt.

hej 180 mil, här kommer jag



Jadu, sen mitt internet slutade fungera har allting hunnit hända. Har hunnit köra skoter med världsfina pojkar ↑, ätit pepparkaksdeg, sovit, varit i skolan och halft pluggat, sen dött och aldrig mer velat vakna upp. Olyckligtvis så vaknade jag upp från döden, så då packade jag i 5 timmar. Sen har jag tagit ett välförtjänt jullov. Och nu är jag i byn, och under dehär sakerna jag gjort har jag hunnit klämma in vännerna också. Stress är precis vad man kan kalla de. Idag innan jag påbörjade min packning så legade jag och åt apelsin och försökte att inte döda någon, i två timmar. Har inte precis haft de bästa humöret när ja packade. Men nu är ju allt klart så nu ska jag duscha, och sen tagga ingen sömn inatt. Fast de kanske är bäst så, så kan man sova på väg dit. För om fem timmar drar jag, och sen har jag 180 mil att åka. Sen ser jag även framemot att tillbringa nyårsafton ensam på arlanda, för antar planet inte heller kommer gå. Nej nu säger jag godnatt, skriver väl när ja lessnat på att resa imorgon.

admit it, sometimes it's easier to say you don't care, than to explain all the reasons why you do.

obeskrivligt

Ligger under täcket, som ja ofta gör, och har gjort nästan hela dagen. Vaknade vid tio, kunde inte somna om för jag hostade som en jude så de blev inge skola heller. Istället kom elina och sov med mig i sängen och efter ett tag simon också. Kollade film och var bara här. Sen for vi till han med erik och ante också. Och hamnade sen med finaste hanna. Och kom  nyss hem. Imorgon blir de skolan, tror ja, och efter skolan skoter med fina pojkar. Sen blir de bara att packa resten av dagen antar jag. Nu ska jag slå på en film och sova till de. Fast först hoppa i duschen en halvtimme eller två.


Va jag saknar halloween, obeskrivligt. Och va ja älskar denna tjej också, obeskrivligt.

you don't need to save me, you've broke my fears


-
Nu hoppar jag ner under täcket med en korvmacka eller två. Och slår på nån fin film i min ensamhet. Första natten ensam på hur många nätter som helst.. Ikväll har ja hunnit fixa en shoppinglista som ja ska beställa, kollat sista harry potter och valt ut tre som jag ska välja mellan på jy. Insåg just att jag åker på onsdag kväll, kanske måste packa lite smått? Annars blir de somvanligt en halvtimme innan ja ska åka. Kom just även på att ja inte rört engelskan heller, dumma mig. Godnatt.

did i ever even cross your mind?

Fjärde advent. Imorse när man just hade vaknat var livet så underbart, hade verkligen fått sova ut. Då tog jag en dusch och sen drog vi på stan och kollade julklappar och fikade. Mysig söndag. Vart dock trött snabbt så nu ligger jag här, i e's säng och väntar på hemfärd. Då måste man hänga tvätten och slå igång en till maskin. Det finns nackdelar med att vara ensam hemma också. Men oj vad jag saknar min lägenhet, måste fara och besöka den någon dag här, kanske någon fin helg och träffa min förra klass. Nu ska jag fortsätta kolla vad jag ska beställa, och bestämma mig för vilka jag ska ha från junkyard också. Och sen måste jag sätta igång med ett engelskaarbete igen, usch.



Jag saknar dig.

lördag hann inte ens börja

Ligger och kollar film med en sovande yen bredvid mig. Kom ganska nyss hem och innan de kom ja hem från en dag i luleå, vid tio. Har shoppat lite smått och fikat och träffat mina kussar och moster så de var ju bra ändå. Har sovit hela resan dit och tillbaka, men ändå är ja stört trött nu. Vid tio kom massa pojkar hit, och efter en timme eller så så kom elina också. Och då kolla vi en stört dålig film, bert. Och det säger ju sig självt. När den var slut intog vi manuella och tröck pizza, sen kom pontus och hämta mig och elina. Och sen hamna jag här.

jag kan inte se dig härifrån

Efter mitt arga inlägg igår så blev jag faktiskt lite gladare, för fick ett A på min engelska redovisning. Så behövde inte gå och skjuta mig själv i hörnet. Efter vi hade slutat så for jag och s till han och var där tills yenyen hämta mig. Då for jag, hon, lillasyster och pappa till byn och åt pizza. Fysatan va gott de var. Och efter det var planerna att fara till sandra och david men de blev inte av, kanske tur ändå, med tanke på att ja skulle upp halv sju. Nu har jag då just torkar håret och ska strax börja bege mig mot luleå. Tänkte bara dela med mig av några bra nyheter, och berätta att ja inte är död.

fml

Sitter ensam ute i fiket just nu och skolan suger. Gav kemiprovet ett försök, men stack lika snabbt som jag började. Kunde absolut ingenting, fyfan vad jag hatar kemi. Nu ska jag egentligen göra engelskan som jag ska ha redovisning på om en timme ungefär, men kan absolut ingenting om det och vet inte hur man ska göra den där jävla powerpointen. Har haft hela veckan på mig, och varje kväll har jag sagt att jag ska göra den, men har inte ens rört den. Och nu slutade det såhär, nu sitter jag verkligen de sista minutrarna och kladdar ihop något oförståeligt som jag sen kommer få dåligt betyg på. Fyfan va äcklig dag. Fick även veta om mitt betyg i samhälls, inte det bästa precis. Nog för att jag bara gått här en månad, men hatar att få dåligt betyg. Ja nu är det bara tagga att skriva en engelskaredovisning till om en timme, sen har jag en jävla engelskabok att läsa och en engelskauppsats att skriva till nästa vecka. Och en svenska redovisning att göra också. Satan. Ska gå och dö i hörnet nu.

i hope my smile can distract you



Det är stunder som dehär som man kommer på att man hade livet på paus. Inte för mig, utan för alla andra. Vad jag ångrar det, och nu är det försent.

tell me where i'm supposed to go



Ojdå, sa ju att jag behövde sova, och det var precis det jag gjorde. Råkade somna och vakna nu.. Och det värsta är ju att jag trodde jag hade sovit till imorgon, så nu är jag redo för skolan! Fick lite halvt panik när jag insåg att jag hade sovit bort hela natten som jag egentligen skulle tillbringa med kemin och engelskan. Började fundera på att sjuka mig idag. Nu är jag virrig som fan, men ska strax ta och äta lite mat och sen ska jag väl börja med den där engelskan då.

negativ

Just nu har jag ingenting att vara glad över, tråkigt men sant. Finns ingenting som håller humöret uppe, har skiftat i humör som satan dom senaste dagarna och känner inte alls för nånting. Jag längtar inte ens till jullovet, eller tills ja ska till södra sverige, eller tills ja får köra skoter, eller tills ja fyller år. Jag längtar inte alls. Jag vill bara stanna tiden, helst gå tillbaka några månader. Augusti var en bra månad, där hade jag kunnat vara igen. December suger, fan va tiden går snabbt. Man hinner inte ens med livet. Nu måste jag egentligen göra engelskan som jag inte ens rörde igår, men istället ligger jag under täcket. Kom hem för inte allt för länge sen efter att ha varit på gymmet med emil, filip, johan och simon. Ska väl ta och hoppa i duschen och sen göra den där jävla engelskan. Fast helst av allt vill jag sova. Roligt humör jag är på, men ni får lida nån dag tills allt ställt sig till rätta igen, fast om jag känner mig rätt själv så kan det dröja månader, ni vet det är inte lätt att vara född som barn nummer 13 fredag den 13nde. Det har bara lett till evig otur. Går och är negativ i duschen istället. 

vill vara lyckligast i världen igen



Efter en onsdag med nobelpristagaren i kemi, min förra klass, nå töntar, snöstorm, plättar, filmen smurfarna och alldeles för mycket fika, säger jag godnatt med min fina vän bredvid mig. Imorgon väntar en jobbig skoldag, mycket plugg och kanske stan med sandra en sväng innan mitt liv går under. Är sjuk igen, och det suger bara ännu mer. Nu ska jag skriva lite på min engelska som jag inte ens rört, hejdå.

du är inte här



Nu hoppar trötta jag ner under täcket och längtar tills ja vaknar helt utvilad imorgon vid tio. Kom nyss hem efter att ha varit ute i nästan 4 timmar, alltså ute, på backen, på snön, i kylan, med tygskor. Kanske dags för mig att hitta nya skor? Har iallafall varit med barre, jonte och simon hela kvällen. Nu ska jag sätta igång med lite powerpoint och sen när jag gett upp (efter 1 min ungefär) så kanske ja slår igång ett avsnitt glee, och vänta på sovkompisen. Får se om glee är värt att titta på.

seems like you've done this before



Snart kommer simon och då blir de väl att hitta på nånting annat än att sitta här antar jag, sen ikväll hem för att plugga engelska. Måste göra den där jävla powerpointen till på fredag också. Nått som däremot är bra är att jag först börjar 11 imorgon och slutar direkt efter vi varit på den där föreläsning, dvs halv ett. Och så får ja träffa min gamla klass också! Saknade klassen.

vinden har blåst, snön fallit ner

Efter en jobbig städning så var de klart, och nu ligger jag här, nyduschad i min ny-renbäddade säng i mitt rena rum och njuter av att ja har skickat in tekniken och är klar med veckans teknik. Nu har jag bara ett prov, en redovisning och en uppsats att lämna in innan jag kan checka ut och fara till skåne. Och nu tar jag natt jag med, kanske lite försent, fast börjar dagen med lussefika imorgon på morgonen så är kanske halvt vid liv efter det. 


last night i heard my own heart beating



Efter jag skrev klart tekniken så for jag ut med sandra och anders. Och hamnade sen hos henne igen, och sov och hade de mysigt i en timme eller två. Och nu är jag hemma igen, med uppdrag att städa och byta sängkläder. Sen ska jag duscha och bänka mig ner med engelskan. Kommer sova gott inatt.

vi kan ta sönder det igen



Jag kommer plocka upp bitarna,
och bygga ett legohus. 
Om saker går fel så kan vi ta sönder det igen.

Allt är för dig.

12-12-11

Sitter på golvet och inser att jag börjar halv tolv och slutar strax över två idag, vilken lättnad! Så nu ska ja snabbt börja fixa nå kläder och sen ska jag upp och lägga mig i soffan sista tiden. Blev lite gladare nu, nu äre bara hoppas engelskan går bra också. 

i miss the days, when, life was simple

Ligger under täcket, kom just hem. For till simon vid åtta och var där till halv tio och sen for jag hem. Legade hemma framför datorn till efter tio och då kom nicke och hämta mig. Så har snurrat med han, köpt mat åt syster, pratat, tänkt och sånt fram tills nu. Och nu vill jag inte göra något annat än sova, dö bort i sängen. Orkar inte med den här dagen nåmer, hoppas imorgon blir bättre. Men tvivlar starkt när jag har en jävla engelskaredovisning som jag inte ens kan ett dugg om och som inte heller är klar. Allt suger ikväll, tyvärr men sanningen svider. Nu måste jag börja med engelskan.


You never really stop loving someone, you just learn to keep your feelings inside.

i made it all this way



Ligger och kollar vem vet mest med syster under täcket och tar det bara lugnt. Skulle ge tekniken ett försök, men kryssade bara. Ingen idé. Kom ganska nyss hem efter att ha varit och kollat handboll med hanna, yennie, ronja, jesper, filip och my. Igår så var jag på handbollen med väldigt många personer, och sen for jag och elina hem till mig, duschade och stressade. Sen begav vi oss till de där fotogrejset med majjen, men det blev inget av de. Istället for jag, elina, hanna, jesper och jonathan på thai och käkade. Efter det så hamnade vi hos johan med massa gamla saknade vänner, men jag, h och e drog ganska snabbt igen. Hamnade hos jesper och pontus och var där till 1-2 typ, hann träffa alle och åka med honom en stund också, och sen for jag ut med simon och kom hem under de sista småtimmarna. Rätt så ovärd kväll men den slutade bra iallafall. Nu ska jag gå upp och göra korvmackor åt mig och syster, bara för att jag är så snäll.

jag är rätt trasig inuti



Igår blev de idolmys hos e, och när vi hamna hos s så gjorde vi inte så värst mycke annat där heller. Slutade med att jag tog en väldigt kylig och ensam promenad hem i minusgrader och snöstorm med mina håliga jeans. Tror mitt knä var på god väg att förfrysa, för när jag landade hemma efter 1 timme ute i mörkret i skogen så dunkade mina ben när dom höll på att få tillbaka känseln. Aldrig mer säger jag bara. Så efter en ganska så ovärd fredag så ska jag strax fika och sen dra på handbollen med simon och joakim.

de går bra nu



Två söta bilder från häromdagen. Har kollat idol just och myst med en bebis. Och just nu ligger jag i sängen hos e och ignorerar omvärlden, ska strax ta oss till s. Skulle dock varit med j, men den banga som vanligt och nu har jag inget mer att skriva.

kill me

Nu slänger ja på mig nå passande kläder för en fredag, och ojjar mig över min onda träningsvärk. Provet idag gick askasstdåligt och ihelg måste jag även göra klart engelskaredovisningen till på måndag. Kill me. Nu ska jag göra något mycke roligare än att sitta här iallafall.


har du hört en varg som ylar under månens ljus. en vildkatt blir en stjärnbild mot din kind. kan du sjunga högt med bergens alla röster. kan du måla allt med färger i en vind?



Sitter i soffan och väntar på julkalendern, haha. Låter lite knäppt, men kände att jag verkligen inte får försova mig idag eftersom jag har prov om en timme, så då var de bara att kliva upp. Ska hämta jucie och en lussekatt eller nått sånt, och sen bänka mig framför samhällsen och julkalendern tills jag går.

förlorad och osäker, hittade du mig



Och nu ligger en ganska stolt tjej i sängen och andas, efter en bra dag med både idrott och gym. Snart blir det att plugga tills ja stupar. Men först, en halvtimme i duschen somvanligt.

snälla, kom tillbaka

Men alltså döda mig, försov mig. Drömde att jag fick ett samtal där dom sa att vi inte hade kemi. Bra jag är. Så nu sitter jag här, inte alls stressad och funderar över om jag ska gå till kemin iallafall eller om jag väntar till matten. Nu ska jag iallafall klä på mig, men det suger också. Orkar inte med mitt liv idag. 


I'm running on empty.

i wanna wake up where you are

6 december

När alle hämta mig så for vi nästan direkt till nattavaara och hälsade på fammo och faffa, åt lussekatter och drack fanta. Blev så glad av att vara i byn så de gjorde min kväll. När vi tillbaka till stan for vi till han och drack te och kollade chuck och nu ligger jag under täcket och ska hoppa i duschen snart, sen byta dator för att plugga samhälls som jag inte kan nånting om och har prov i på fredag, wish me luck. Insåg just också att jag har engelska redovisning nästa vecka som nästan är orörd och ett kemiprov som jag inte kan nånting om, så nu sitter jag och garvar för mig själv för att jag insåg hur mycket livet suger, haha. Så fml, nu hoppar jag i duschen.

ni kommer aldrig förstå

Nu ska jag dra på mig nå kläder sen fara ut med alexander. Sen blir det att fara hem och plugga sönder resten av kvällen. 


Världens finaste.


Allt rasar, allt allt allt, precis allt. Men jag ska bygga upp det igen, ge mig bara tid så kommer jag nog klara det. Inget är okej längre, och ni förstår inte. Ni kommer nog aldrig förstå, aldrig aldrig aldrig.

du är min hjälte

Jag älskar dig.

nu rasar allt igen


breathe me

Sitter på svenskan och känner mig ovanligt trött för att vara nu. Klev upp halv tio efter att ha skedat med jenny och yennie. Drog på mig de mysigaste kläderna jag kunde hitta och for på ett möte med syster. Efter det mötet så drog vi en runda förbi apoteket och köpte hudkräm etc. Sen plocka vi upp elina och for till skolan. Har varit pigg hela morgonen, så att jag är trött nu är lite konstigt. Och att veta att jag först slutar halv fem idag gör det inte lättare. Nä nu måste jag fortsätta skriva om jultomten (spela iRunner), suck.


you'll come back when it's over, no need to say goodbye



Ligger hemma i soffan och känner skotersuget. Vill att min skoter ska bli färdig nu, nu & nu. Denna vinter ska jag göra allt annat än att köra ner i en vak, bryta a-armarna och volta med den. Klockan fyra blir de julbord, sen hemfärd till stan. Hörde nått om en bastu ikväll med nån brud, kanske några grabbar. Men får se hur det blir med det.

om du inte saknar mig, så har du dina skäl

på riktigt

Idag är jag en sliten krigare, men det gör ingenting för gårdagen blev då hur bra som helst! Kom hem ganska sent och la mig direkt ner i sängen med min fina syster och slocknade på 2 röda. Har just fikat frukost med världens finaste mamma och snart kommer papi och lillasyster och hämtar mig. Då far jag till min fina by som jag saknar så, och träffar världens bästa farmor och farfar. Den här dagen ska jag mysa och va glad jag är ändå, glad på riktigt, inte bara ett leende på läpparna, utan glad inombords. Känner att livet börjar gå åt rätt håll, och att jag har alldeles för fina vänner för att slösa en dag på att vara ledsen eller sur. Ska snart förbi simon och hämta datorn och sen drar vi. Blir nog mycket plugg och vila idag. Nu hoppar jag i myskläderna, och skriver först nästa gång jag känner mig glad igen.

on the run

Sitter just nu i min säng och känner hur allt bränner, har råkat bränna mig i solariumet idag, mindre bra. Men det bra är att man känner sig riktigt sommarfräsch nu och är alldeles brun. Saknas bara slingat hår och sommar. Efter solariumet så drog jag och elina på akuten, för duktig som hon är ser hon inte skillnad på en betongvägg och en öppning. Efter det var vi hos henne och åt friterade kycklingbitar, och nu ska vi snart ta oss till gällivare för att möta upp massa fina pojkar som kollar hockey. 

get koka kola veins, we didn't use our brains



Nu far jag till skolan efter en ganska sömnlös natt. Inatt ska jag däremot sova ordenligt, hatar att börja åtta på morgonen.
RSS 2.0