Måndag, du var en bra dag

Är inte att hoppa ner i en nybäddad säng, i ett nystädat rum, nyduschad, det bästa som finns? Det är precis det jag ska göra nu. Ska antingen slå på Despicable me (stavning?) eller Gullivers resor och mysa med kvällsfika. Imorgon blir nog en bra dag tror jag. 

Den här dagen började ganska bra, blev sedan sämre och tillslut var jag så nere att jag inte riktigt visste vad jag skulle ta mig till. Men som tur är fick jag sluta två timmar tidigare än normalt, och det gjorde ganska mycket! For på Konsum, köpte Wienergum och choklad sen började den långa färden hem. Men ärligt talat gjorde de inte så mycket, för de var plusgrader och sol ute! När jag kom hem tog jag fram böckerna, men det sluta med att jag lega framför tvn med två apelsiner och kolla oth  och OC. Märkte strax därefter att min underbara mamma fixat till min garderob så de går att ha kläder där inne! Sen blev det middag, och efter det börja de spåra. Jag satte mig i sängen och skrev KLART engelskan och efter det fick jag värsta städpaniken. Så började med att plocka bort allting som var på fel ställe eller helt enkelt bara var onödigt att ha där. Och sen fram med dammsugaren och musiken på högsta volym. De gick som smort och när jag var klar med det böt jag sängkläder och nu har jag just duschat. Hejdåååå måndag, du var en bra dag!

Kan skicka en tanke till mina sjuka kompisar Ellinor och Sandra som inte haft en lika bra dag som mig. Krya! Love you ♥♥

Horoskop

Många meningsfulla händelser kommer att inträffa och du får både nya vänner och mer pengar i plånboken.

Låter bra.

You forget it all

Fråga

När vaknade du imorse?
Tre minuter innan klockan ringde, dvs 07:47

 

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Vad är klockan? Har jag försovit mig???

 

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
Nej

 

Vilket humör är du på?
Lite depp, uttråkad, sur, irriterad, trött, ja ni vet vanligt måndagshumör

 

Vad har du på dig just nu?

Håller just nu på att byta om till mjukisar så hittills har jag mjukisbyxor, linne, skjorta och underkläder


Har du ont någonstans?

Lite i magen

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Inget, mår illa

Hur mycket var din senaste lön på?
Barnbidraget, ja jag får barnbidrag

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?

Wienergum, mm wienergum. Och en choklad. Tjockis

Vilken var den första hemsidan du gick in på på Internet?

Facebook ♥

 

Vad ska du göra idag och ikväll?

Dö av tråkighet, illamående och trötthet

Vilken är den första låten du sätter på idag?

Stigmatized om man kan skriva så

 

Varför ska man läsa din blogg?
Man ska inte läsa min blogg

 

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?

För exakt en vecka sen, den här tidpunkten var jag på g till pappa för att äta tårta

 

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?

Nej

 

När fotade något senast, och vad?

Det var väl i helg

 

Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
Nej, hoppas ej

 

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?

Dataskärmen

Vad tror du att klockan är?

Vet att den är 16 något, typ 16:45?

Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
Hade ställt en fråga till... jadu, vem vet? Det beror på vilket humör jag är då

Aliter omnes

-

2cool4school

Fick just goda nyheter, slutar betydligt mycket tidigare idag! Tur, för jag mår ganska illa. Vet ej vad de är. Men nu väntar alla på mig så nu ska jag gå. Skriver när jag kommer hem antar jag. Hejdo

21

Nu springer jag upp och hämtar mat, sen blir det att fortsätta kolla filmen 21 som är på tv. Imorgon börjar man nio, skönt! Godnatt


63hnde9ijd3.åceZ

Nu sitter jag här i stan och har inga planer som helst. Känns ganska värde att skriva spanskan. Men ska ge det ett försök, i soffan. Sen klockan nio Wallander ♥ Nu ska jag ringa min kompis Ellinor och skala en apelsin.

Hejdo

Nu blir det toast! Sen ut med Sandra och skotern en sväng. Hem ganska tidigt idag. Då ska jag väl skriva lite spanska och sen sova och sånt. Tror inte jag orkar fara ut nå när jag kommer hem till stan. Hejdo

Die hard ll

Nu sitter jag och Sandra hemma hos mig och ör barnvakt åt lillasyster, eller ja barnvakt är vi ju inte, mer håller sällskap. Har varit ute och kört skoter hela dagen, har varit grymt skönt men ändå riktigt jävla äckel jobbigt. Har insett att jag hatar föret ute just nu. Har varit ute nu på kvällen också, det var mest mysigt. Min skoter har blivit klar idag från repet också så har fått köra med den. Men eftersom jag inte lekt med den på 1-2 år så var det lite osäkert. Nu sitter vi iallafall och kollar Die hard ll och ska väl fortsätta med det ett tag eftersom det inte finns så mycket mer att göra.

Bildbomb - igår

All i want is clarity


Space

Igår hade jag så bråttom så det blev en lite misslyckad header. Men jag hann verkligen inte göra klart den. Ska göra det idag, nu rättaresagt. Sen ska jag ner och fika. Sen ut med skotern och min Sandra. 

Igår for jag vid sex ut med E och S. Då bar det av till byn. När vi kommer hit för vi mina saker till mig och sen vidare till Sandra. Där var vi ett tag, men sen for vi ut och visa den stora pyn åt Simon. Det sluta med att vi satt på en parkering några kilometer utanför byn och bara prata, i mörkret. Mysigt. Sen for vi tillbaka till mig, fika och hade roligt. Sen när de for så gick jag upp och kolla Aliens men där somna jag, så när jag vakna gick jag och sov.


Pommes

Sitter och käkar pommes, det är gudomligt! Har även en portello på sidan, gudomligt det med! Sen ska jag hoppa i duschen och efter det umgås med Simon och Elli tills det blir att vi alla far till byn med Sandra. Sen får vi se vad vi ska göra.

Idag var skolan lugn och sen efter idrotten hade jag verkligen ingenting att ta mig hem med, alla färdmedel var borta eller upptagna, eller hade redan gått. Så Sara var snäll och vänta med mig i omklädningsrummet där vi hade hyffsat kul men även riktigt jävla tråkigt. Haha. For på stan med pappa, köpte pommes och portello. Och nu är jag ju hemma. 


Klagomål

Igår valde jag ju gymnasievalet, och jag blev ganska nöjd med mina val. Jag valde

1: Teknik
2: Teknik i Kiruna eftersom de har en inriktning som inte Gve har
3: El och energi


Och jag blir så himla irriterad på alla människor som går runt och säger att jag gjorde ett dumt val som valde teknik, och att vissa folk inte har nog bra betyg för att klara av teknik. Bara för att de hatar teknik betyder ju inte det att jag också kommer hata det, jag har noga gått igenom alla linjer och kommit fram till att den linjen jag tyckte var mest intressant är teknik. Och när jag säger att jag ska gå teknik, så frågar alla om jag gillar matte. Vad spelar det för roll? Man behöver väl inte gilla alla ämnen man har? Eller lärare? Det viktiga är ju att man är nöjd med linjen och att man har en chans att bli det man vill bli. Jag tror iallafall jag gjorde rätt val, jag ska inte skaffa mig en uppfattning om det förrän jag själv upplevt det. Och jag kan slå vad om att ni som klagar och säger att man inte ska gå teknik, ni hade klagat om ni gått samhälls och jag valt det istället. För ni är såna som klagar på allt, och tycker allt är dåligt. Det kanske är ni som har för dåliga betyg för att klara av teknik och det kanske är ni som valde fel? Vet att många av er som har sagt att det suger går på teknik, varför byter ni inte då?

?

Inte vart de då brunt någonstans, det är kvar samma gamla röda färg. Bara att det har blivit mörkare och jag kan inte hitta mina slingor. Måste färga om, så ska göra de snart. Men avgör ni själva:

Före - Efter


Brownie

Nu har jag inte skrivit på 24 h. Under den tiden har jag hunnit sjunga, de gick ju som de gick, sen har jag hunnit med skola, mds-mat, få hem mina kläder som jag beställde i söndags och äta middag. Nu ska jag gå upp och färga håret, det blir brunt den här gången! Bye redhead, kommer sakna dig! Men vi syns kanske någon gång.


Nu far jag

Till blåis. Hoppas jag inte glömmer texten på min egen låt.... :)

Today i looked like this

Nu hoppar jag i duschen luchen och sen blir det att välja några andra kläder för kvällen.


Fråga inte vad jag gör här.. 

You have, stolen, my heart

Kom just hem, har varit i skolan till 10 ungefär sen drog jag och E till henne. Där gjorde vi ingenting tills klockan blev halv tolv. Då for vi till Jimmy med Jonathan och prata. Sen for jag och E till blåis för att sjunga. Det gick väl sådär. Jag kan ju texten men ändå ska jag sjabbla omkring och säga fel, men det löser väl sig ikväll! Nu ska jag reda ut min enorma hårboll som jag har på huvudet. Sen hoppa i duschen. Nu taggar vi om till klockan 19 då det blir sång med massa små söta dock irriterande ungar.


One step wrong and i'm out

Nu är jag hemma och ska alldeles strax lägga mig i sängen och antingen slå på en film, höra av mig till någon eller slå på tvn. Har köpt en hårfärg idag, men jag får se när det blir att färga den. Innan ihelg tror jag då! Imorgon börjar man åtta och går till elva. Sen ska man iväg till Gve för att sjunga lite till två och då slutar man och börjar igen halv sju. Lagomt skönt att sluta redan elva från skolan imorgon.


Princess

Stop crying your heart out

Har just duschat och nu sitter jag och funderar vad jag ska göra härnäst. Ska iallafall äta och sen vara med två fina. Tror jag skulle färga håret idag också, har ju försökt duscha bort det röda hur länge som helst nu. Men det verkar inte försvinna nå mer. Kom iallafall på nu att imorgon ska vi några tjejer som har elevensval musik och massa andra som jag inte vet vilka de är sjunga på blåis. Och jag ska köra solooo. Så de enda jag fokuserar på nu är att kunna den utantill, de andra låtarna är inte de viktigaste, vi är ju sisådär 120 stycken? Om jag minns rätt. Så någon måste ju kunna dem.


Tårtkalas

Nu är tårta och middag på plats, sen får vi se om jag tar mig upp för trappen.

Älskar dig!

Hej Yonna, jag vill bara säga att du är skit bra! Du är bäst i världen ♥

Måndag, grattis pappa.

Nu ska jag kolla tv tills det är dags för mig att bege mig mot byn. Ska fira pappa ♥ och äta tårta. Skolan var väl helt okej, for ut med Nicke på lunchen en sväng. Har inge mer att säga än att jag är jätte hungrig och längtar tills vi ska äta. Sen ska jag väl bara mysa på i byn framför tvn.

Gymnasieval

HOJJA, gymnasieansökan alltså.. Vet inte vad jag ska ta mig till. Den ska vara inne på torsdag, och jag har inte bestämt mig ännu. Har lega och grubbla i evigheter nu. Har läst böckerna och helt ärligt så finns det inget program som tilltalar mig. Har väl alltid haft en tanke på ett program, men helt ärligt har jag börjat tveka där också Enklast att bara skippa den här delen i mitt liv och börja direkt på den delen då jag redan har ett jobb och är framgångsrik.

Försöker vara vaken

Känner att det är alldeles för mycket på gång just nu, har ingen aning om vad jag ska välja för linje och det måste vara klart till torsdag, tror jag. Och så ska jag tydligen sjunga på blåforell på onsdag, och så är det skola imorgon. Och så är jag så trött så jag hade kunnat döda för lite sömn, men det går inte för det är ju inte precis sent och jag har ju planer. Och så hade mitt rum behövt en riktig uppfräschning! Även min garderob, som inte ens ser ut som en garderob längre.. 

Orkar inte ens skriva längre, nä nu ska jag äta middag sen lägga mig ner i sängen och dö ett tag tills det är dags för planerna. Om jag inte somnar och vaknar först imorgon, bäst jag ställer alarm!

Söndag,

Har just klickat hem lite saker från HM. Droppar in fyra saker redan nästa vecka! Glad!

Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med, dvs kolla oth. Sen ska jag äta mat och efter det umgås med Nicke! :)

B1 och B2

If you ever really cared about me

Nu är jag sjuuukt hungrig, så ska springa upp och hämta mat! Sen ska jag kanske lägga mig framför ett oth-avsnitt. Och efter det duschen ♥ Är så himla skönt! 

Igår kom Elli hit till mig, då lega vi i sängen i två timmar och prata om allt. Sen kom Alex. En timme senare kommer Simon också. Så vi for ut efter ett tag och bara åkte, prata och hade det härligt. Kom hem strax innan två, tror jag hade somnat i bilen om jag inte farit hem då. Så la mig direkt i sängen och försökte sova, men icket. Så fick slå på ett avsnitt oth innan jag somna. Det hjälper alltid!

Lördag

Igen? Vad är det som händer? .. Vila i frid! Tänker på dig och din familj.



Kom hem från Sandra nyss. Har bara myst och gjort inget. Nu ska jag göra något annat i väntan på att umgås med Ellinor.

"Då kan du aldrig mer se den, i hela ditt liv!!"

Sitter och spolar tillbaka filmerna vi ska kolla, haha. Länge sen man behövde göra det. Nä nog ska man ha dvd filmer :)

Vi ska ha vhs-maraton, vi ska kolla Stuart little 1 och 2, Mary Poppins och så skulle vi kolla de flygande björnarna, men den råka Sandra paja när hon rev ut den ur själva vhs-spelaren. Därmed förklarar det rubriken, sa det till henne just när den gick sönder. Nu gråter hon.

Fredag

Smartass jag är alltså. Lyckat att man gått runt och inte gjort ett skit hela dagen, bara pga att datorn slog av och sen varje gång jag försökte starta så har den slagit av igen..... Har inte fattat vad som var fel, så har bara gjort massa annat istället för att kolla oth. Nu ser jag att laddningskabeln hade lossnat. Fint! Men nu är den iallafall igång. Ska till Sandra senare, vet inte hur, men på något sätt. Ska sova och sånt där. Imorgon blir det nog en sväng i solen innan man beger sig hem för att umgås med Ellinor. Men om jag fortfarande är sjuk imorgon vet jag inte om jag ska sola.

Are you scared, because you've never been somewhere so beautiful

Nu ska jag fixa lite med mitt hår, får se hur det slutar. Sen ska jag fortsätta mitt eländiga kläddrama och efter det försöka hitta skjuts till Sandra. Ska nämligen tillbringa natten där. Kanske solning senare på kvällskvisten också.



Bild från i vintras. Jag och Sandra på bobben och Yennie kör.

Visste ni

att min senaste kyss - var för ett tag sen
att jag funderar på - vad jag ska välja för linje
att jag pratar - ungefär helatiden
att jag inte gillar - att ha tråkigt
att min första riktiga kyss - kommer jag inte ihåg
att jag avskyr när folk snackar - om fester och hur fulla de var
att kärlek - är ett mysterium
att jag gillar - att äta

att jag alltid kommer att - älska mina syskon
att jag är förälskad i - min tv och min säng
att sist jag grät var - något jag redan glömt
att min mobiltelefon är - svart grå med lila detaljer
att när jag vaknar på morgonen - stänger jag av alla alarm och somnar om
att innan jag går och lägger mig - ställer jag alla alarm
att idag har jag - inte gjort ett piss

att jag just nu tänker på - hur jag ska ta mig till Sandra
att i kväll ska jag - umgås med min Sandra och kanske sola
att i morgon kommer jag - mysa med någon kanske några jag tycker om 
att jag hoppas - jag väljer rätt linje
att jag verkligen vill - åka utomlands

And i know you can't stay, but i wish you would.

Beautiful

Jag är nog riktigt knäpp tror jag. Igår kolla jag hela säsong 6 av oth och idag har jag kollat klart hela säsong 7, och nu håller jag på att ladda ner åttan. Långtråkig dag har det varit, igår också. Kommer få sitt och ligg sår. Idag har jag även hittat en riktigt bra låt, eller den var rättare skön. Och härlig på nått skumt sätt.

Nåväl. Nu har första avsnittet laddat, så de innebär pigelin och film. Härligt. Sunt liv jag lever.



I always hear that i'm cute, but maybe some time, maybe just once, i want someone to saytyhat i'm beautiful.

Oth

Dagen har sett ut och kommer se ut ungefär såhär:

Vakna-oth i flera timmar-fika-oth-äppelpaj med vaniljsås-oth i flera timmar-middag-oth-lång skön dusch-oth-sova.

Död åt sjuk

Konceptet sjuk kan fara åt skogen. Har varvat mellan kylen, sängen och matbordet idag. Och nu ska jag återigen lägga mig i sängen. Nog för att det känns bra att bara kunna ta det lugnt, men det är så förbannat varmt här inne så jag håller på att avlida. Sen hoppar jag i duschen och får allt att kännas lite bättre. Nu har jag även börjat hosta, får se hur det här slutar..

Half of my heart

Godmorgon! Har sovit som en ängel idag faktiskt, det var hur skönt som helst. Men har vaknat en gång. Nu ska jag gå upp och hämta någon halstablett, för jag känner att idag har min förkylning spritt sig ner i halsen också.. Vet inte varför jag vaknade nu, somnade ju inte speciellt tidigt heller.


.

Sometimes when i miss you,
i look back and remember all our great memories.
But that just makes me miss you more.

I miss you.

Can you feel this?

Hela dagen har jag mått skit, har haft dunkande huvudvärk på köpet. Tror jag kollat oth i princip hela dagen, förutom middagen och när jag går upp för att hämta nått att äta. Så min dag har gått ut på att äta och kolla oth, häftig dag jag haft. Nu ska jag hoppa i lådan, men känner verkligen inte för att göra de. Kommer inte kunna sova nå bra heller. Och som vanligt kommer oth locka mig att starta ett nytt avsnitt.. Kanske gör det istället. Det kommer ändå inte bli någon skola imorgon. Har verkligen inge lust att stanna hemma igen, men har lika lite lust att vara i skolan såhär. Så de får bli att stanna hemma imorgon igen. Nu har jag iallafall frukt och glass som kan sällskapa mig i mitt filmtittande. 


Fear


Nasin 0,5 mg/ml

Min hjälte idag! ↑

Nåväl, man kunde nästan ana att det var påväg åt det här hållet. Sitter hemma och är sjuk, har knappt kunnat sova nå inatt. Har vaknat hela tiden, har även haft ont i nacken hela hela natten. Sjukt jobbigt när man inte hittar rätt ställning pga att man har ont. Nu ska jag slå på lite oth och sen tänkte jag hoppa i duschen och bara ta hand om mig själv. Mysigt.


Jag gillar snett

För en gångs skull har jag inte kollat oth hela dagen, inte någon tid på dagen faktiskt. Har sysselsatt mig med andra saker! Duktigt Yonna! Nu sitter jag iallafall och broderar på min kudde som jag ska ge till Ellinors söta hund. Som heter Charlie, som ni kanske förstår när ni ser bilden. Jag är lite sne idag, dels för att jag har råkat dra på mig en förkylning. Hoppas bara den inte är allt för allvarlig, men ändå ganska allvarlig. Så jag kan stanna hemma pga en annan orsak än kylan. Är ju inte ensam nu iallafall, tur de. Och dels för att, ja ni kan ju se själva om ni kollar på bilden.


Header

Rosa, kåsa, blåsa, tråsa, flåsa, bråsa, måsa, slåsa.

Headern är bara tillfällig, tills jag hittar en gullig som jag vill ha. Hejrå, nu blir de käk.

Minus 35.

Nu sitter jag och fantiserar bort mig till ett ställe där man kan gå med bara ben och ha på sig gladiatorsandaler och bara njuta av livet. Sommaren är underbar. 

Och från det ena till de andra, vill verkligen beställa kläder!!! Men om jag och E ska till Luleå någon tid snart så är de ju lika att köpa där. Och nu verkligen från det ena till de andra, nu ska jag skriva på spanskauppgiften jag fick idag eftersom jag slapp gå på lektion pga den dumma kylan.. Tydligen får man inte dra hem från skolan fastän de är över minus trettio, de måste vara minus 47. Hur dumt låter inte det? Minus 47... Nog har man lite å göra om man bestämmer såna saker.

Ja de var en kväll i juni...

Eller i detta fall en kväll i september? Oktober? Om jag minns rätt. Hösten är ganska mysig.


Dag 30

En bild på någon du aldrig kommer släppa taget om - eftersom det här är sista dagen så blir det här mitt sista inlägg.



Världens bästa tjejer

One day

Kom just ut ur duschen, nu vet jag inte vad jag ska göra. Ska väl försöka hitta kläder. Ser riktigt framemot idag, det är tisdag och vi slutar tio i två och så är det onsdag imorgon!!! Och onsdagar betyder alltid att helgen är nära. Ihelg ska jag verkligen mysa, förhoppningsvis med alla jag tycker om. 

Igår for jag och Ellinor på konsum direkt hon kom till mig, där köpte jag nästan upp hela hundringen.. Men det var lätt värt det! Sen gick vi till ett hemligt ställe, dit kom Simon och hämta oss. Då for vi ut med han och bara tog det lugnt. Kom hem vid 10 tror jag, då slog jag igång oth och somnade vid halv tolv kanske. 


Om att va en förlorad själ, i en förlorad värld. Din värld

Dag 29

Den nyaste bilden på dig själv

Dag 28

En tokig bild



Orkar inte leta, så de får bli den här.

Dag 27

En bild som du alltid skrattar åt

Dag 26

Dag 26: En bild på någon/några du alltid har roligt med

Dag 25

En bild på någon person som alltid gör dig glad



Och för er som inte ser vem de är, dvs alla, så är detta Nicke.

Måndag.

Sitter och klickar lite på hm.se och försöker bestämma mig för om man ska beställa eller inte. Behöver verkligen det jag klickat dit, så frågan är om man ska göra det eller inte. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Det här är ju egentligen en helt vanlig dag, så de är ju inge speciellt med den. Kanske far en sväng förbi min kära bror och hälsar på honom. Men innan det ska jag kika igenom spanskan en sväng.

It's too quiet.

Love don't come easy



And I, all I really want is you
you to stick around

Alla ♥ns dag

Hemma från school nu. Ska väl ta mig en matbit bara därför och dränka mig i mina sorger. Verkar vara den enda som är ensam på alla hjärtans dag. Bra att man har vänner som vill vara med en.. Nä nu ska jag inte vara sån. Har ju iallafall Ellinor, hon vill iallafall vara med mig! :) 

Nä som sagt, nu till maten sen slår jag igång en bit oth.


13 februari.

Nu har jag kollat några avsnitt oth, det var riktigt bra ska jag bara meddela! 



Idag har ju många av alla här varit på minnesstunden för Anton, jag var inte en av dem tyvärr. Kände att jag inte orkar med sorg och tårar idag. Och för ett år sen hände samma sak, då en annan jag kände försvann från oss. Minns den dagen så väl, minnesstunden.. Nä så idag bestämde jag mig för att inte gå dit. Men vet att det var fint! Jag hoppas verkligen du finner frid, alla förtjänar frid, du förtjänar frid. Vila i frid Anton, många saknar dig.

Helgen i bilder

Wonderbar

Nu är det 1 dag och 23 timmar sen jag skrev står det här. Orkar inte förklara helgen i ord utan jag lägger upp ett inlägg senare med några bilder från ihelg. Vi har iallafall myst på som vanligt. Det var välbehövligt ska jag meddela. 

Idag när jag kom till stan for jag direkt till Ellinor eftersom jag inte träffat henne på hela helgen. Japp såna är vi. Nu är jag iallafall hemma. Det är typ 100 minus grader ute, eller iallafall 30. Hoppas på varmare väder imorgon! Nu ska jag ta bilderna av Sandra sen ska jag kolla oth med lite fika i sängen. Mysigt.

Dom är inte du, för du är underbar.




Va länge sen detta foto vart taget, 3 år sen faktiskt.. Va tiden gått fort. 
Lämna mig aldrig.

Idag

Då blir det väl en dagens outfit.



Svarta "lackleggings", svart linne, små vita ballerina sockar, rosa stickad kofta.

Fredag.. äntligen?

Nu ska jag packa väskan och sen bege mig mot byn där min bästa vän redan befinner sig. Behöver en sån helg nu.

.

Vila i frid..

Hej omprov

Tror helt ärligt imorgon kommer bli mitt första omprov, någonsin! Har försökt, har verkligen försökt plugga in allt. Det funkar inte. Det måste skett en felkoppling inne i huvudet, allt jag läser tycks hamna i korttidsminnet..... Hej omprov säger jag bara. Men bättre det är ett uselt g. 

Nu ska jag gå upp och ge mig an historian en sista gång, tycker jag spenderat alldeles för mycket tid framför boken istället för med mina vänner. Fastän alla kvällar jag säger jag ska plugga har slutat med att jag ligger i sängen och drar oth maraton för mig själv. Nä nu var det historia det gällde. Hejs



Kör på en sån här blå turban grej på huvudet nu såhär efter duschen! :)

Mys i lunch-rus trafiken

Idag har vi haft det riktigt bra faktiskt, gjorde nationella. Tog inte ens tre timmar, så var klar efter halva ungefär. Då for jag och E hem men ungefär efter någon km så stanna bilen och vi fick ringa bärgaren. Mitt i lunch-rus trafiken.. Sen när vi kom hem kolla vi två oth och sen bar det av tillbaka till skolan. Jobba no och sen sång i två timmar. Både roligt och mysigt. Nu ska jag äta middag och sen ska jag göra något annat vettigt. Plugga so låter bra. Vill hitta på nå riktigt skoj idag känner jag.

Thursday jueves torsdag

Godmorgon alla morgonpigga, jag är inte en av er. Sitter på golvet och försöker lista ut vad jag ska hitta på här näst.. Har klätt på mig och nu är jag helt virrig. Ska innan skolan till Coop och köpa lite "godis", typ en apelsin Mer och nå godis. Nu taggar jag ett nationella prov direkt jag kommer till skolan, provet är på TRE timmar.... Kommer dö. Och vi ska tydligen skriva något, kommer få blackout och inte veta vad jag ska skriva.

Nog om det nu, skolan är ju hur tråkig som helst så varför ska jag skriva om det? Vet inte om håret blivit oranget ännu, ser inte ut som det tyvärr. Men en slinga har iallafall blivit det. Så det är ju bara att hoppas det går att färga brunt utan att det skimrar i rött. Skriver efter skolan som slutar fyra, det kanske låter jobbigt men den här dagen är nästan den bästa dagen. Ingen spanska och ingen matte. Och så slutar jag med två timmar sång! Great.


Sommarlängtan

Nu ska jag blåsa håret och kolla om det röda försvunnit något. Om det har det så bär det av och köpa hårfärg imorgon! Brunt. Och sen ska jag slinga det blondare! :) Längtar! Sitter och kollar balklänningar och drömmer mig bort till sommaren.


Dag 24

En bild som gör dig glad

Lång onsdag

Igår efter jag skrivit sista inlägget åt jag och sen for jag ut med A, J, E och J. Vi for och köpte mina byxor och sen bar det av till Alla tiders för lite fika. Fika sitter aldrig fel. Dit kom också A. Sen efter det for vi alla hem och då plugga jag och mittiallt somna jag också. Vakna innan tio, visste inte va klockan va och var virrig som fan. Så gick ner till mitt rum, upptäckte att den bara var tio och somna. Sen sov jag till imorse, försov mig. Så pappa fick komma och skjutsa mig till skolan. Hann inte ens fika.

När jag sluta, vid fyra, så kom mamma och hämta mig. Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar sen ska jag hoppa i duschen och efter det tror jag det blir att ta det lilla lugna med mitt hår och låta det njuta ett tag. Och sen tar jag tag i lite mer historia för att sen belönas med oth återigen. Bye.

Ut ut

Nu drar jag och E ut på ett äventyr som mest troligt leder till att jag köper ett par svarta byxor. Sen ska jag äta eftersom jag inte gjort de ännu och efter det vill jag bara plugga, för har so so so hatar so prov på fredag. Idag var det även första nationella, fränt. Tror det gick bra ändå.

Stone sour - Zzyzx rd.

Sitter hemma och kör dunka dunka, fast med lagomt lugnt musik kan man säga. Slutade vid kvart över ett ungefär så då for jag hem och har just fikat lagomt mycke fika. Ska gå ner och slå på ett avsnitt oth nu, med en apelsin som sällskap. Tvivlar på att den är kvar när avsnittet är slut. Hejrå

Dag 23

En bild från i somras

Dag 22

En bild på en tid du saknar

The rest of your life is a very long time, and it's getting shaped right now.

So make the best out of yourself. But remember to have fun while doing it.

Att sakna



Sitter i min säng och har just försökt plugga, men de gick inte. Dels pga att det var 2 ½ män på tv :) Så nu ska jag ringa Ellinor och sen ska jag slå på oth och bara ligga och mysa bort min förkylning. Vill ju inte vara förkyld imorgon när jag har nationella, för då måste jag ändå till skolan. Spelar ingen roll om jag är förkyld eller inte..

När jag läste Ellis blogg insåg jag en sak, därmed förklarar det temat på det här inlägget. Att sakna. Att sakna någon man inte ens känner, hur sjukt är inte det? Eller lite gulligt kanske.

Tell me I'm a part of history



Tell me I should stick around for you.
Tell me I can have it all.

"Ångra ingenting, lev i nuet" är bara strunt. För just nu, ja just nu ångrar jag allting. Förlåt

Färg

Nu ska jag hoppa in the shower och njuta av att min inpackning tar slut så jag får färga bort mitt röda hår någon gång :) Längtar tills jag får brunt med blonda slingor, som i somras.. Det är så mysigt och somrigt. Men vet inte om jag törs, har blivit så van med rött hår. Men om det blir tokigt är det ju bara att färga tillbaka, enkelt.


vs.

7 februari 2011

Nu blir det kääääääk, och ska njuta som bara den! För jag har varit hungrig hela dagen eftersom jag tog min frukost i bilen på g till skolan, hehe. Sen ska jag duscha och mysa. Ska även plugga.

Monday

Nu hoppar jag i kläderna och packar gympa väskan, sen beger jag mig mot skolan.

Sån är jag, och det är helt mitt fel.

I don't know how else to put this.
It's taking me so long to do this.
I'm falling asleep and I can't see straight.

I'm falling asleep and I can't see straight.

Kom hem just. Kan ju börja med att berätta om gårdagen.

När vi kom hem från Jokkmokk så for vi hem, åt och sen ut igen. Då kom Fredrik och Elon med också fast en annan bil. For till Elli vid typ 1 kanske? Sen har vi knappt sovit något, gick iallafall upp och fikade vid elva och då ut och kolla när E skotta ballis. Sen for vi till mig, duscha, plugga och åt mat. Sen kom Alex och Simon dit, så sen for vi ut. Jag har sovit och varit lite depp hela kvällen. Men tur att dom alltid får en på så bra humör. Nu ska jag hämta fika sen lägga mig ner i täcket och dö ett tag. För har två nationella i veckan, ett so prov som jag knappt visste fanns, en no grej att lämna in och att läsa en bok på 175 sidor och göra frågor på det som egentligen skulle vara inne i fredags. Men det får vänta ikväll, för nu behöver jag mysa. Så ska slå på oth. hejdå


Dag 21

En bild på någon person som alltid ställer upp för dig

Hej

Idag vakna jag vid halv ett. Då klev jag upp, fikade och klädde på mig. Sen vid halv tre kom Simon och Ellinor och hämta mig. Sen bar det av och hämta upp två andra filurer, Fredrik och Elon. Så då for vi fem till Jokkmokk marknad för att köpa godis och ha det trevligt. Kom hem för inte allt för länge sen, vi sitter hos henne nu. Har just ätit kyckling och ris. Nu ska vi bara vänta på att Simon hör av sig så ska vi ut och göra något. Hejråå

JMK

Snart klar för Jokkmokks marknad 2011. Brukar alltid fara dit, varje år. Tur att jag har vänner som vill dit med mig iår också! Det är lite av en tradition att fara dit, det är så mysigt. :)

Idag är jag fit for fight och har dragit på mig mina myskläder och mössan! Tyvärr är jag lite förkyld så mitt fula fejs får ni inte se idag, det får ni se någon annan dag då jag blivit söt igen.


Dag 20

En bild på dina närmaste




♥ Pappa, mamma, mina fina syskon, fammo, faffa, Sandra och Ellinor.

Allt blir bra tillslut

Hemma nu. Har varit ute med A, S och E hela kvällen. Har varit i bilen, så jag och E har myst och sovit lite. Nu ska jag slå på en oth och fundera lite.. Aja, godnatt säger jag väl.



Har en dålig känsla, den måste bort. Men som jag sa till en fin person för någon dag sen, allt blir bra tillslut. Bara man skulle lyssna på sina egna råd någongång och inte bara ge dem till andra.


Redo

Nu sticker jag iväg med min vän E och fikar tårta hos henne! Hörs ikväll eller imorgon.

Dag 19

En bild på någon person som är snygg

Inte vet väl jag, har ju inte bilder på alla. Och är ju lite mysko om man tar någons bild från t.ex. fejjan.

Det liknar ingenting, det har de sagt.

Sitter och tar det lilla lugna i min sköna ljuvliga säng nu. Ska hoppa i duschen på två röda också, ska sätta lite hårinpackning och bara sitta där och mysa. Sen ska jag vara med E och vet inte vad vi ska göra. Vi hoppas iallafall på att det blir Jokkmokk imorgon med S, eftersom det är marknad där! Så mysigt med marknader... :)

Och så måste man hinna med att plugga också, har både no, matte och so att göra. Sen är det ju två nationella nästa vecka. Stress stress. Jag hatar stress.


I want so much to open your eyes, 'cause i need you to look into mine.

Har kollat oth hela kvällen och slumrat hit och dit. Har även skrivit klart spanskan så får hoppas på det bästa imorgon... Men so'n gick verkligen inte, hur skulle jag hinna läsa 175 sidor med svinliten text på två dagar? Går ju inte.... Så kunde inte göra den. 

Känner på mig att imorgon kommer bli en bra dag. Ska börja dagen med att inte försova mig och komma i tid till skolan för en gångs skull. Och ska göra något bra utav dagen och helgen. Känner på mig att den här helgen kommer bli kick ass grym. Fastän jag inte har några planer! (Ta det lilla lugna, mamma. Har inte planerat en stor brakfest hemma hos oss...) Utan tar den hos Elli istället! ;) Nä men hoppas på en lugn helg, fast hade varit enormt skönt att vara i byn ihelg. Som alla andra helger den närmaste månaden. Men vad kan man säga, jag älskar det stället och människorna i den.

Godnatt alla söta, jag är på riktigt bra humör!

-

Gymnasievalet ligger och gnager inom mig......... Som en fet jävla råtta som har tagit sig en stor mumsbit av hjärnan ungefär. Vet varken ut eller in.

Hon va sexton år

For more information, click on our louga now or visit the spotifyblog.

Dagen har varit riktigt bra faktiskt. Inte alls sådär deppigt som det brukar vara! Försov mig imorse så missa musiken imorse. Hade no, svenska, två timmar hål, no, musik och sen for jag och E till Eriksson för att köpa en mössa åt mig. Så det gjorde vi. Nu är jag hemma, har just skrivit klart en grej som ska vara klar till imorgon, och ätit. Nu ska jag börja med spanska-sagan-grejen. Sen ser vi vad som händer och fötter.

Dag 18

En bild på din fritid

Det var utomordentligt bra för Sverige.

Oj oj oj, det har blivit alldeles på tok för många inlägg idag! Men tre av dem var faktiskt "dag listan"... :) Så skyller på det. 

Vaknade och tog en lååååång varm dusch. Sen så har jag och Ellinor bara varit på en lektion, det var inte ens en lektion, det var bara information av syon.. Sen for vi hem, eftersom jag ändå inte hade nå no papper att jobba med och matten var alldeles för kort för att vara värd att stanna på. Och jag och E som lovade oss och alla andra att inte skolka nå i veckan.. Men skönt var det då ska jag meddela. For hem till henne och sov tills det var dags för gymnasiet.

Gick på handels, ip och sen inge mer. Eftersom det var världens röra så orkade vi inte göra nå. Satt bara och prata med Jonathan och några andra hela dagen. For hem vid tre. Slog på oth och käka Nutella. Nyttigt. Tog en dusch och satte hårinpackning och sånt. Sen ner till datorn, satte gegga och skit i ansiktet och sånt. Sen en till dusch efter det. Gudomligt skönt. Efter det blev det middag och har bara trixat med mitt hår efter det.

Och när jag var klar med det satte jag mig ner och skrev på spanska uppsatsen. Den handlar om tre grisar och en varg. Ni vet den där sagan? Är nästan klar med den. Ska skriva klart den imorgon istället. Nu ska jag slå på några avsnitt oth och dö till den. Hörs imorgon istället! 

P.S. är på världens bästa humör!!!!!!!!! Så ska ringa mina vänner E, S och A nu och dela med mig av den goda nyheten. D.S.


Dag 17

En ovanlig bild



Nice.

Dag 16

En bild på dig själv


Dag 15

En bild på någon person som du vill vara med


Ibland har dom helt rätt

You said that i will be okay

I'm hanging on another day
Just to see what you will throw my way
And I'm hanging on to the words you say
You said that I will be okay

Plugg

Nu drar jag på mig myskläderna och sätter igång med pluggandet. Ska för det första skriva en "sammanfattning" av en text på spanska.... Och massvis med andra saker. Så, önska mig lycka till! Sen blir det att ta en liten dusch och bara ta det lugnt. Lite tid för mig själv, med mina tankar och min hårinpackning.

110202

Kom nyss hem efter att ha varit på Välkomma och kollat in några linjer, det sög. Hade hur tråkigt som helst så åt upp alla mina salta godisar, nu har jag ont i gommen... Så nu ska jag trösta mig själv med Nutella och oth.

A day like this

Löser alla världens problem

Hoppar upp ur sängen nu och gör fika istället, okej... jag ljög. Jag har redan duschat, men nu ligger jag i sängen så tekniskt sett ljög jag ändå inte! :) Försov mig idag, Ellinor också. Så vi bestämde oss för att inte jäkta, bara vi hinner tills syon kommer och ska prata. Dvs halv nio. Nu åter till fikat, ska försöka lösa världsproblem också så jag inte bara tar det lugnt.


My dear John B.

Nu ska jag slå på oth i väntan på min dejt med john b. Hoppas han stannar över natten. Har iallafall varit till Sammakko en sväng ikväll med Ellinor, Simon och Alex. Sen har vi bara pratat och haft det allmänt trevligt. Somsagt, nu till oth.

Dagens



HAHAHAHAHAHAHA. Kolla film och såg det här.......
RSS 2.0