så mycket kärlek.

Hej hå hej hå va tiden gå. Men det är helt enkelt för att livet är i glans just nu, för vet ni vad? För exakt en vecka sen fick jag äntligen mitt efterlängtade förbaskade körkort! Jag trodde jag hade överskattat livet med körkort, livet som en fri fågel. Men ack vad jag hade fel, det är så härligt och kan redan lova att få körkort är ett av människans topp tio ögonblick i livet. Inte nog med att jag har rullat runt på fyra hjul den närmsta veckan så har jag även fått en till liten kusin, så söt så ja ba vill äta opp na. Och nu ska jag skjutsa lillasyster på träning och sedan fara till min pojke och rusta upp hans toalett med nya ikeaprylar. 


// fastnade i pinsamt lite snö //

// hälsade på världens finaste farmor och farfar //

// besökte världens bästa by i beckmörkret //

Men fredag var även en känslosam dag. För i fredags skulle marcus fyllt arton år. Han skulle blivit precis lika gammal som mig. Och som vi har väntat på den här månaden i så många år när vi var mindre. Det gör ont i precis varje liten skör kroppsdel med vetskapen om att han inte fick uppleva den, och att hans familj fick uppleva den utan honom. Så ont. Jag hälsade på graven med mitt hjärtat i halsgropen, och öppnade mig totalt. Så skör och sårbar. Jag undrar om du lyssnade, och om du skrattade åt mig så som du alltid skrattade. Ett sånt där skratt som bara gjorde att ingen kunde hålla sig för skratt. Jag undrar om du har hittat vänner i himlen som skrattar med dig nu. Saknade du, vi kommer aldrig glömma bort dig.


// så fint du har det kära vän //

den känslan.

Känslan då man förstår hur allt verkligen står till och inser att man kanske inte behöver oroa sig så mycket ändå. Känslan då man aldrig ens har varit hungrigare och hör hur någon ropar att maten är klar. Känslan då man brister ut i skratt ensam i sitt rum. Känslan då man vet att man har råd att beställa nya kläder, och surfar runt på ginatricot.se. Känslan då ens kropp ryker av värme då man kliver ut ur duschen när man just duschat bort alla ens bekymmer. Känslan då man lägger sig under ett nybäddat täcke nyduschad. Känslan då man ser någon man inte träffat på alldeles för länge. Känslan då man gjort bort ett prov. Känslan då man tänder ljus i sitt nystädade rum. Känslan då man vaknar en lördagmorgon och ska äta frukost. Känslan när man blickar ut över en orörd äng från dynan på ens skoter i solskenet. Känslan då man är kär. 

dagdrömmer.

// drömmer mig bort hit //

Dagarna som artonåring har mest spenderats framför/under/ovanför körkortsboken, och nu är jag jäkligt less. Orden mina ögon registrerar verkar flyga ut innan de ens hunnit landa i min vänstra hjärnhalva. Men vad händer annars i mitt liv då? Inte mycket. Jag tränar som en dåre för att slippa tänka på plugget och det känns otroligt bra. Idag har jag unnat mig själv hugo boss parfym - nuit. Har även börjat slänga ett getöga över mina val för åk tre samt min framtid, vilket resulterade i högskolenoja då jag insåg att jag helt klart har långa år kvar tills jag ens har möjligheter att nå mitt mål. Fast nu är mina planer att bocka av en bra film med en tekopp bredvid mig nerborrad under täcket och rensa mina tankar, innan även denna kväll kommer innehålla intimitet och obeskrivliga känslor med min kära körkortsbok nr 21. Tror jag behöver det. För mina öron brinner och mitt huvud har aldrig varit såhär tungt. Hör av mig när jag inte är lika utmattad. 

arton jordsnurr runt tellus.

Den här helgen har varit så bra. Både underbar och bäst. Kanske för att jag känner de finaste personerna i världshistorien. För i fredags så blev jag bjuden på middag av min fina pojke, och i lördags så blev det utgång. Vi hamnade flera stycken i en lokal och där spenderade jag min sista natt som sjuttonåring. Dansade och drack goda drinkar hela natten lång, och hamnade inte i sängen förrän vid tre. När jag lyckats ta mig upp ur mitt komatillstånd igår så gällde det att födelsedaga hela dagen lång. Jag tror jag hann fika minst fem gånger, men sånt får man ju göra när man fyller år. Fick världens bästa födelsedag tillsammans med både släkt och fina vänner, samt världens bästa presenter, tack tack tack ♥ Idag är det en ny dag med ny ålder, nya tag och nya möjligheter. För gissa vad, nu är jag äntligen arton jordsnurr runt tellus! Det här året kommer bli toppen, vänta bara och se. 

// för ni är bäst i världen //
RSS 2.0