Singing a song, with my feat on the dashboard

Idag har det hänt mycket! Så nu har jag mycket att berätta, ni får hålla i er för här kommer det. Allt började med att Robin kommer in i mitt rum 11.30 och väcker mig, på ett konstigt sätt som jag inte kan skriva här, och sen när jag klätt på mig och insett att det är varmt och fint väder ute så skyndar jag att skriva till Erica. Och då tar hon första bästa buss till Mampa och så möts vi på utepoolen. Vi solade och badade, och så köpte vi glass, varma chips och varsin trocadero. När vi hade varit ute och blivit bruna ett tag så tänkte vi gå in för att bada. Och just när vi hoppat ner i vattnet i innepoolen säger en kvinna att vi nog inte får bada där, eftersom att det inte finns någon badvakt i närheten och då måste vi ha med en vuxen så att vi inte drunkar, men herregud säger jag bara. Tror hon att vi är 5 år eller vadå? Ja, så då gick vi ut igen, och solade ännu mer. När vi hade solat klart och bestämt att vi skulle gå, så ringer mamma och säger att biblioteket har ringt och att det har kommit en bok som jag har stått i kö på. Och gissa vilken bok det är, OM JAG KUNDE DRÖMMA! Jag har längtat och längtat, och äntligen kommer den! Yes! Så då gick vi och hämtade den, sen gick vi hem till mig. När hon hade åkt hem så åt jag sedan skjutsade mamma mig till henne, och direkt när vi kom till henne så gick vi ut. Vi började jogga och promenera mot hoppbacken, och det är några kilometer dit. När vi var högst upp i hoppbacken så fotade vi lite, sedan gick vi ner igen. Och det är väldigt högt upp ska ni då veta, ni som inte visste. När vi hade joggat tillbaka till E så hade vi joggat och sprungit i mer än en mil. Så då var vi rätt nöjda över oss själva. Senare på kvällen tog vi våra saker och gick ner till älven för att bada. Det var ganska kallt, och när jag kom hem frös jag som en istapp. Men nu har jag varit i duschen och sitter här. Jag har ju inte kunnat ladda upp bilder, för min mobil har varit på rep. Men nu har jag äntligen fått den så nu kommer några härliga bilder från idag.

      /Y

Sandviken

Idag hoppade jag på bussen och där satt Ellinor. Vi for till stan och köpte glass och lite godis. Medans det där, stötte vi på Josefin, Tobias och Angelika några gånger. Men efter ett tag så bestämde jag och E att vi skulle fara till Sandviken för att ta ett dopp. När vi kom dit så blåste det jätte mycket, men när man väl kom ner i vattnet så var det inge kallt alls. Sedan hade vi krig i vattnet. Jag träffade E med en stor näve lera rakt i facet! När det blev för kallt så gick vi upp och bytte om, sen traskade vi mot Statiol och där köpte jag cheddar popcorn. Så nu är min mobil helt kletig, men den får jag väl torka av senare. För nu har jag inte tid, men det var iallafall en kort sammanfattning av det hela.

/Y

and it's all in my head now

Erica, Simon och Sandra stog på mitt schema idag. Vi har cyklat runt lite och vart och badat i Pavva. Sen for vi till Sandra och då hoppade vi studsmatta, det hela började med att Sandra hoppade i poolen som ligger just vid sidan av studsmattan med kläder och allt på, och det hela fortsatte med att de puttade i mig också. Så hela jag vart sjöblöt och mina kläder dyngsura. Men det var inge kallt i vattnet, så det var ganska kul. När jag, Erica och Sandra hade badat ett tag, så försökte vi lura upp Simon på studsmattan så att vi kunde putta i han, men det gick inge vidare. Det hela slutade med att han hoppade i frivilligt han också. Sen kom vi på att vi kunde ju ta Sandras tält och tälta någonstans, så nu sitter vi här på E's gård i tältet med varsin bärbar laptop i knät och skriver med varandra. Jag har sånna fina bilder från idag, så jag var tvungen att skriva ett kort och vrickat inlägg. När vi kom till Erica först, så kollade vi lite film. Sen gick vi till bastun, och när vi var varma så hoppade vi i en liten bäck som är hennes farfar. Det var iskallt när man kom i först, men sen blev det varmare. Det märks faktiskt att det har blivit sommar nu, och så måste jag ju såklart passa på att gratta min älskade storasyster som fyller hela 16 år idag! Så ett stort grattis till henne. Men nu ska jag fortsätta glutta vidare här, ha det.

 
skönt att bada!

Sandra drar posen!

Kallt ute, men varmt i vattnet.

/Y

Turn my head, up and down

turning turning turning turning around. And all that i can see is just a little sandra-bii. Det där blev jag faktiskt rätt nöjd över, låten alltså. Det kommer från låten lemon three men jag har bytt ut lite ord som ni kanske märker. Just nu sitter Sandra på golvet och gluttar dator och jag sitter i sängen och gör precis detsamma. Vi är lite slut i kroppen efter arr vi har cyklat över en mil bara för att köpa godis. Så nu måste vi vila upp oss igen, sen bär det nog av till Erika. Det är molnigt ute men som tur är är det varmt. Nästan lite för varmt tycker jag, om inte solen är framme så borde det egentligen, teknisktsett, inte vara såhär varmt som det är idag. Men man ska inte klaga, för det är inte så ofta det är varmt och fint väder såhär norr i Sverige. Men nog pratat om det, jag är iallafall stolt över mig själv och Sandra, för att ha orkat cykla. Men nu ska jag försöka fixa en ny header till bloggen, och kanske lite andra färger också. Tjingeling /Y

Michael Jackson 50år

Det trodde jag aldrig! Han var 50år och hade barn. Och nu är han död, pågrund av att han fick en hjärtattack. Men det kunde man nästan ana, efter alla operationer som han har gått igenom. Och om ni frågar mig var han betydligt mycket snyggare innan alla operationer. Men nu är han död så jag får väl bara säga vila i frid.



M
I
C
H
A
E
L

J
A
C
K
S
O
N

Knattarna in my heart and mind

Jag saknar er, jag saknar allt med er! Jag saknar er nå enormt mycket, och jag saknar Mia, och Cariola. Jag saknar allt och alla, men mest saknar jag alla knattar. Jag saknar Barga, och lucia. Jag saknar alla som jag någonsin har sjungit med. Jag saknar att sjunga, jag saknar att dela skratt på alla körlektioner. Jag saknar er, och det ska ni veta. Jag älskar er, och måste träffa er snart! Alla minnen, och tider tillsammans. Vi hade så kul då. Men det var den tiden och jag saknar Con Amore så det finns inte!
















<3

Eyo Technology - Milow

Idag, ja idag så har jag haft väldigt skojj! Allt började med att jag och storasyster for till farmor och farfar, där åt jag glasstårta. Sen gick vi ut och solade. Några minuter efter att jag hade hunnit lägga mig på en madrass och vända ryggen till solen så ringde Sandra och frågade när vi kunde vara med varandra. Då for jag direkt till henne. Därt og vi våra cyklar och cyklade till station och bara for runt lite överallt. Det har varit klarblå himmel och kokhett ute hela dagen, så jag och S har cyklat omkring med bara bikini. När vi kom hem till henne igen så åt vi lite lunch, sen skulle vi bada i hennes pool. Men det var ganska kallt, så vi bestämde att vi skulle tvätta hennes kanin. Sen skrev Erika att hon var hemma nu, och att vi kunde komma om vi velade. Så först for vi till mig och bara satt på datorn ett tag, och sen när vi skulle åka till E så fick jag bokstavligen slita loss henne från datorn. Men vi kom iväg iallafall, och när vi kom till Erika så tog vi hennes stora bad-madrass och gled runt i Östens bäck. Det var på tok för mycket mygg där nere bland buskarna, men uppe på asfalten var det inge insekter förutom några enstaka irriterande bromsar. När vi (jag) hade paddlat till tunneln så klättrade vi upp på vägen igen och gick hem till henne för att lämna madrassen, sen tog vi våra damcyklar och cyklade till en sjö i närheten som kallas Pavva. Det var varmt i vattnet så jag knuffade i Sandra och då knuffade Erika i mig. Men det var jätte varmt i vattnet, och just när vi hade hoppat i så kom det fler barn till sjön. Men då bestämde vi att vi skulle simma till en gyttje-ö. Så då gjorde vi det, väl uppe på den så hade vi ler-krig. Och det var två mot en, Erika blev rätt så lerig ska jag bara meddela. Men den där ön är en sådan där ö att om man ställer sig i mitten sjunker man flera meter ner till vattnet, så vi brukar vara där och springa över. Man kommer alltid upp igen, men det är ganska svårt. Sen när vi var klar och hade skjölt av oss igen, så cyklade vi till Erika och tog varsin glass. Det var riktigt gott och satt som en smäck, då valde vi att gå ut på gräsmattan men det dröjde inte länge tills vi skulle hem igen. Och då cyklade vi hem. Jag måste bara säga att jag har bränt mig på hela kroppen idag! För det svider överallt, men det blir ju bra sen när jag blir brun. Det var nog allt det, och förresten imorgon är det marknad. Så då hade jag tänkt att gå med två saknade, Josefin och Angelika. 

och tyvärr så blir det inga bilder idag igen, för min mobil är så VÄLDANS trög just nu.

/Y

Go crazy face it

Nu har jag insett att tennis inte är något för mig. Spelet går bra tills jag försöker, då missar jag bara. Så jag måste verkligen börja träna lite tennis, för det är ganska kul. Hela dagen har gått väldigt snabbt känns det som. Och nu måste jag bara packa inför imorgon. Då ska Sandra komma och hämta mig vid 8 på morgonen, för vi ska till Boden. Där ska vi möta upp Kasper och Jesper, som tar tåget dit, sen ska vi bada på äventyrsbadet. Det var en kort sammanfattning av imorgon och ni kanske förstod att jag har spelat tennis idag? Annars så fick ni veta det nyss. Jag slänger in en bild på tennis, för jag har inte hunnit eller orkat laddat upp bilderna som jag har fotat. Men de kommer så småningom.

/Y

Det ska va reggae på sommarn, å massvis med sol!

Jag har inget annat att skriva nu än att jag har klippt mig idag. Och jag blev faktiskt super nöjd!

att leva livet som en tjej är oftast inte lätt, men just nu känns det väldigt enkelt
jag har de bästa kompisar man kan få
och min familj är underbar
det är sommarlov och solen skiner
kan det bli så mycket bättre? svara på det, för nu ska jag och Sandra ut och cykla.

en trött yonna*


Hej, och hejdå! Jag  måste skynda mig att hoppa i bingen nu, för jag ska upp om fem timmar.

Nu var det ett tag sen!

Förlåt, förlåt och förlåt för att jag inte sa att jag skulle till stugan i helgen. Ni har säkert undrat vart jag har tagit vägen, eller de få som läser min blogg.  Just nu sitter jag och min älskade syster i soffan hos pappa, ingen är hemma och det är alldeles kokhett här. Hela helgen började med att jag, mamma, lillasyster och K for till stugan. Vi hann sova en natt sen kom mina kusiner och moster med hennes man. Och strax efter dem kom mina två äldre syskon. Vi har verkligen haft tur med vädret i helg, för det har varit både varmt och soligt alla dagar. Idag tog rekordet faktiskt. Vi har fått några få fiskar, men ni vet väl hur jag är, orkar inte vänta på att fiska ska nappa. Utan jag vill att den ska fastna på kroken direkt och sen att det ska gå fort och smärtfritt till både för fisken och för mig. Jag klarar bara inte av att se fisken dödas, eller ännu värre plågas till döds. Men nog pratat om alla äcklig fisk, denna helgen har varit toppen. Och nu får vi bara hålla tummarna att det blir fint väder och soligt hela veckan, och värmen får man inte heller glömma. För då kan man ju gå omkring med sommarklädsel och bada i sjöar. Jag önskar att denna sommar blir en riktig sommar trots allt.

Don't let go

Nu, sitter jag bara här och har ingenting att göra. Jag väntar på att Moa ska kliva upp och så ska vi nog åka till T för att hämta någon skiva, sa hon. Men nu måste jag springa, ska fixa mig och det brukar ta en evighet! Men jag skriver senare.

Kram /Y

Tråkigt har alla någon gång.

Fem SKULLE
Skulle du vilja vara längre?
Ja.
Skulle du vilja väga mer?
Ja.
Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon?
Inte kan man blir sur för något sådant, om han vill göra slut så får han göra slut.

Skulle du vilja ha sex med en kändis?
Det vill väl alla när man blir äldre, haha.
Skulle du vilja dricka dig full nu?
Nej.


Tio KAN
Kan du vifta på öronen?

Nej.

Kan du slicka dig på näsan?
Inte det inte.
Kan du kolla i kors med ögonen?
Ja.
Kan dina föräldrar lita på dig?
Ja.
Kan du låta bli att prata på 4 timmar?
Om jag sover så.
Kan du vara på fest utan att dricka?
Ja.
Kan dina vänner lita på dig?
Ja.
Kan du tänka dig att pierca naveln?
Ja.
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?
Ja.


Tjugo VEM
Vem är din bäste vän?
Det finns några.
Vem älskar du?

Nära och kära.
Vem hade du senast sex med?
-
Vem är den bästa artisten?
Det finns massor som är bra.
Vem pratade du senast i telefon med?
Karin.
Vem har du en liten crush i?
Ingen.

Vem är snyggast i världen?
Svårt...
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?
Min familj.
Vem är snällast i världen?
Alla mina nära och kära är snälla, så den här frågan var svår.

Vem är din bästa kompis?
Samma fråga som där uppe?
Vem vill du prata med?
Den som vill prata med mig.

Vem sov du med senast?
Angelika.

Vem såg du full senast?
Johan tror jag, eller Micke.
Vem vet allt om dig?
Ingen vet precis allt, men J vet mycket.

Vem kysste du senast?
T.
Vem kramade du senast?
Det minns jag inte.
Vem kan berätta allt för dig?
Denne någon som litar på mig.
Vem kan du berätta allt för?
Josefin och Yennie.

Vem hatar du?
Jag hatar ingen, jag bara ogillar några.


Vad blir ditt namn baklänges?
Annoy.

Har du gjort en snöängel i år?
Nej.

Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?
Bara några minuter tror jag. Högst två timmar.
Har en dröm gått i uppfyllelse?
Nej. Eller alla små önskningar som inte är nått märkvärdigt, vissa av dem har gått i uppfyllelse.
Tycker du att sengångare är söta?
Kommer inte ihåg hur de ser ut.
Har du någon gång testat karate?
Nej.

Första sporten du gick på?

Brottning.
Minimorötter eller pommes frites?
Pommes frites.
Vad längtar du mest till just nu?
Semester.
Hur gammal har du tänkt bli?
Så gammal man kan bli utan att må dåligt.
Har du haft vattkoppor?
Ja.
Vad drömde du inatt?
Ingenting, eller jag kommer iallafall inte ihåg vad.
Vilken tv-serie är bäst?
OC som tyvärr har slutat, men alla såna här kriminalare är väl bra.
Vad åt du senast?
Tuggummi.

Höga eller låga strumpor?

Beror på vad man har till.

Vad är du mest rädd för i hela världen?
Att förlora en man håller hårt.
Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
Ibland när jag har lust.
Vad har du för färg på ditt påslakan?
Just nu rosa blommor.

Bikini eller baddräkt?
Bikini.

Snyggaste läraren?
Jag har ingen lärare just nu.

Är du mörkrädd? 
Ja, lite grann kanske. När man är ute själv och går i skogen i mörkret.
Har du någon gång haft på dig ett par trosor?
Nej ?
riktig gran eller plastgran?
Plast granar.

Tänt eller släckt när du ska sova?
Det spelar ingen roll, jag somnar till vad som helst.

Godaste drickan till frukosten?

Juice.
Vill du bli president?
Nej.
Duscha eller bada?
Bada i pool, hav och sjöar men duscha hemma.
Har du gråtit i skolan nån gång?
Ja.
Hur tar du dig till jobbet?
Har inget jobb.
Har du någonsin sminkat dig som punkare?
Nej.
Sjunger du på toa?
Ibland.

Vilken färg har din jacka?
Mörkgrön/ljusgrön och den andra är svart.

Använder du långkallingar?
Ja, när det är kallt.
Är du höjdrädd?
Bara om jag åker uppåt.

Vilket land vill du åka till? 

Amerika, thailand, chile och mycket mer.

Vad var det senaste som fick dig att skratta?

Ett klipp på AFV.
Vad ska du göra NU?
Skriva klart detta sen kolla film.
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Nej.

Har du sett din bästa vän gråta?
Ja.
Vilka vitaminer åt du när du va liten? 
Ingen aning.
Vad åt du senast?
Samma fråga igen?
Har du fått någon komplimang idag?
Ja.
Har du varit med i en rättegång?
Nej, men kollat på en.

Är du polare med grannarna?
Nej inte precis.

Vilka språk talar din mamma?
Svenska.
Vilka länder har du bott i?
Sverige.
Senaste piercingen?
Örat?
Suger det här?
Ja.

Har du varit på stranden? 
Ja.
Har du haft en stalker?
Nej, eller kanske. Kommer inte ihåg.

Har du varit på ett party?
Jadå.
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Nej.
Vad skulle du säga om jag sa att jag va kär i din bror?
Vad kul.
Har du varit utomlands?
Jadå.
Har du sett din bästa vän naken?
Ja.
Vilket är de bästa bröllopet du vart på?
Båda var väl bra?

Var är dina syskon just nu?
Mina äldra syskon är väl ute med kompisar och min mindre syskon är i sängen bredvid mig.
Vad var den senaste drömmen du minns?
Jag vet inte, jag har en känsla av en dröm men jag kan inte komma på vad det var.
Vilken tid gick du upp i morse?
Typ 11 eller nå.
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? 
Blom. Hon bara är det . Mer behöver du inte veta ;EE

När va du riktigt sjuk senast?
Inget minne av det, måste varit länge sedan.
Vem är den senaste kändisen du tog på?
Inte vet jag.

Vad finns i din bakficka?
Inget, har ingen bakficka på mig just nu.
Har du färglinser?
Nej.
Vad gjorde du kl 2 inatt?
Sov.

Vad är det första du gör på morgonen?
Öppnar ögonen.
Vad ska du göra efter det här?
Klicka på Spara & publicera.

YES!

Äntligen SOMMARLOV! Nu ska jag se till att ha det så roligt som det bara går att ha! Hoppas nu bara solen dyker fram någon gång under dagen och stannar där resten av lovet.

Grundalbalen

Idag var jag på grundalbalen. Jag tänkte gå dit och vara där med Angelika och dem, men jag hittade dem inte. Så då fick jag vänta tills efter det var klart. Och gud vad jag längtar tills jag går ut nian. Va sjukt kul vi kommer ha då! Iallafall så gick jag hem till J senare när allt var klart. Och vi var väl där i någon timme, sedan gick vi ut med hunden. Då tänkte jag att de kan ju följa mig hem eftersom de skulle vara ute länge med hunden. Men nej, då var de för lata för att följa med. Så då blev jag lite smått irriterad, för de orkar aldrig följa mig någonstans fastän det är mörkt ute eller att den är sent in på midnatt. Men jag tog mig hem iallafall, och nu sitter jag här. Funderar över vad jag kan hitta på, ska troligtvis plugga in lite låttext till imorgon.


/Yonna

Storasyster

Det kan vara bra att ha en storasyster,
en man kan rådfråga och prata strunt med.

En som lyssnar och förstår.

En som alltid finns där fastän man inte behöver den just då.

En storasyster är en förebild fastän hon inte vet om det.

Det jag menar med den här texten är att min storasyster är speciell,

och jag älskar henne
!


 


And I say yeah yeah, wow wow!

YES! Ni kan inte ana vad jag har på mig just nu. Jag har på mig en klänning som jag har sytt färdig idag, jag har haft det som arbete på slöjden. Om ni frågar mig så säger jag att den är jätte gullig! Jag kan sätta in en bild senare, har inte hunnit fota den ännu. Iallafall, idag började jag 10, då skulle 7an, 8an och 9an samlas uppe på Tipsta. Vi skulle nämligen spela brännboll med mixade lag. Första matchen vann mitt lag 70-19. Ganska överlägset. Och då fick vi veta att vinnarlaget, dvs mitt lag, skulle möta det andra vinnarlaget, som ännu inte hade korats, efter lunchen. Men den matchen förlorade vi 52-42. Efter det gick jag tillbaka till skolan för att sy min klänning. Och nu sitter jag här hemma framför datorn. Jag ska ocka passa på att gratta min gummimormor Karin. Ska dit senare och fira henne.

/Yonna

LOVE IS THE END

I helgen så har jag, A, lillasyster, K och mamma varit i stugan. Det var kul, men dåligt väder. Jag och A har hunnit kolla SAW 3 och Alvin o gänget. På lördagen bestämde vi oss att vi skulle gå ner till älven och bada, men vi hann bara stoppa ner tårna innan vi var inne i bastun igen. Vi har haft väldigt kul men tyvärr så har vi inte fått någon fisk, eller det var ju ganska tur det. För om vi hade fått det så hade vi ju varit tvungen att äta det också? Och jag hatar verkligen fisk! Men det var nog allt, vi har iallafall haft en riktigt rolig helg.

*jag saknar mina kusiner*
 /Y

Hejdå!

Nu åker jag till stugan, kommer hem på Söndag!

A list would make the world so much better, or not.

~> Skriv 8 saker du ser fram emot:

- Sommarlovet.
- Värmen.
- Semester.
- Träffa mina efterlängtade släktingar.
- Min födelsedag.
- PDOL.
- Tills jag får köra upp till eumoppe kortet.
- Tills åttan, jag längtar ju inte till skolan precis. Men det blir ju lite förändring, som Tallbacka skolan t.ex?

~> Skriv 8 sanningar om dig själv:

- Jag får lätt dåligt samvete.
- Jag kan gråta när jag är irriterad.
- Jag blir lätt irriterad.
- Jag skulle vilja växa mer på alla sätt.
- Jag skulle aldrig klara mig utan mina nära och kära.
- Jag älskar att sjunga.
- Jag hatar äckelgubbar och alkoholister.
- Jag är väldigt nyfiken.


~> Skriv 8 saker du brukar säga:

- Jag skämta ba.
- Du är ju trög.
- Va sjukt.
- Men herregud.
- Skitsamma.
- Öhh, jaha?
- Mäh.
- Allvarligt.


~> Skriv 8 saker du har på dig nu:

- En tröja från BikBok.
- Jeans.
- Trosor.
- Bh.
- Linne.
- Ett till linne.
- Sportsockar.
- Örhängen.


~> Utmana nu 5 andra att göra detta testet

-Det orkar jag ej, så de som vill får väl göra. Och med de som vill menar jag de som har tråkigt och inget annat för sig.

Tallbacka skolan next

Idag var nämligen min klass och besökte Tallbacka skolan. Våran skola ska ju stänga till hösten så då måste vi alla byta skola, tragiskt nog. Men om man tänker efter så är det inte så tragiskt. För jag kan faktiskt tänka mig nu att börja där trots allt. Nog för att det var väldigt pinsamt när man var tvungen att gå igenom uppehållsrummet för att komma någonstans, och då satt ju alla där och glodde på oss nykomlingar. Men jag kommer nog trivas där, jag känner några där, men ändå. Det var ganska pinsamt, men vad ska man göra. Skolan ska stänga och Tallbacka skolan är det enda alternativet för mig faktiskt. Jag hade inte velat börja på tillexempel Myran skolan, ta inte illa upp ni som går där. Men helst av allt hade jag velat gå kvar vart jag går nu, för T-skolan är betydligt mycket mindre än våran skola. Men det blir säkert bra tillslut.

/Y

Jag önskar jag bara kunde flyga bort och stanna där ett tag

Jag är alldeles för sur och bitter nuförtiden. Jag önskar jag bara kunde flyga bort och stanna där ett tag. För jag vill inte vara såhär, vem vill det egentligen? Jag vill inte vara en plåga för mina föräldrar, jag vill inte att mina syskon ska tycka att jag är störande. Jag vill egentligen bara vara. Men det är något som fattas, som gör att jag känner mig ledsen. Flyg bort dumma känsla, jag gillar inte dig! Jag vill faktiskt bara vara... Förlåt, om jag är jobbig just nu. Men jag kan inte hjälpa det. Jag vet inte vad som gör mig irriterad, jag kan bara bli det utan att veta varför. Förut kom det då och då, men nu känns det som att jag varit det i en evighet. En alldeles för lång sådan.


/Y

Mina tankar är inriktade på en enda sak just nu

..SOMMARLOV! Kan inte förstå att det snart är sommarlov! Och vi har inte alls nå mycket kvar i skolan, okej, ett prov eller två. Men vad gör det? För nästnästa helg är det nämligen sommarlov för min del! Men jag är ändå så förbaskat nervös inför skolavslutningen. Jag ska sjunga då. Nog för att jag har sjungit nu i flera år på mina skolavslutningar alldeles solo, men man tycks aldrig vänja sig. Nåväl, det blir väl bra får man väl hoppas. Men nu hade jag tänkt fixa klart mig innan jag måste traska till skolan. Jag fick sovmorgon nu på morgonen för jag är klar med allt jag ska göra i Svenskan. Så därför fick jag sova en timme extra imorse.

Fick bli en bild på Con Amore som jag saknar så himla mycket!


/Y

Skratta på du,

men hojja vad jobbigt! Jag som nästan blivit förälskad i denna underbaring i TWILIGHT. Regissörerna har gjort en till film, och tydligen så gör Bella och Edward slut i den. Jag menar, hur kan man?! De tillhör ju varandra, nej det här går inte. Det här är fel på flera håll! Det går bara inte, men jag får hoppas att de blir ihop igen senare i filmen. Jag måste iallafall se den. New Moon heter den.

/Y

put a smile on your lips and play like you know it

RSS 2.0